we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szomb. 26 Május - 15:34

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Kerti lugas (fürdő előtér)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jonathon Young
Hozzászólások száma : 576TémanyitásTárgy: Kerti lugas (fürdő előtér)   Csüt. 16 Okt. - 14:46

First topic message reminder :


Egy kellemes, félreeső hely, mely a legnagyobb hőségben is hűs enyhet nyújt a pihenni vágyóknak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jonathon Young
Hozzászólások száma : 576TémanyitásTárgy: Re: Kerti lugas (fürdő előtér)   Pént. 19 Dec. - 14:25

Figyelmesen hallgatom, míg elsorolja az emberiség újabb, ellene elkövetett bűneit. A történet végén kevéssé lepődöm meg, ám ennek ellenére valamilyen különös módon mérget érzek csordogálni ereimben, míg magam elé idézem az űltala elmondott eseményeket. Megnyugtató zárszóként érkezik utolsó mondata. Szigorú tekintettel, egyetértően biccentek.
- Nem is fognak - kezem immár kezét fogja az asztal felett -, drága Hóvirágom.
Arcomra lassanként ismételten mosoly kúszik, hiszen e nélkül nem is saját arcom volna tán. Szemeim is felfénylenek valamelyest matt feketeségükből, hogy a bennük lakozó éjszakát hívogatóbbá tegyék. Bátorítón, s úgy hiszem, valamelyest bájolón is viszonzom pillantását.
- Akadna azonban még, mire kíváncsi vagyok. Áruld el, kérlek, mire jutottál ezidáig a férfiakkal? Hisz jól tudom, az emberek életében legalább gondolatban igen fontos szerepet töltenek be a másik nemmel kapcsolatos vágyak, képzetek.
Sejtésem azt súgja, hamarosan ismételt villódzás várható, mely testileg részint valamely másik világba ragadja apró időkre. Mégis bízom benne, hogy puszta jelenlétem ezúttal is elegendő lehet ahhoz, hogy közelemben tartsa, megállítva menekülési kényszerét.
Nem szólok többet, enyhítendő esetlegesen rá aggatott terheimet, hisz bőségesen behatoltam intim szférájába mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül. Bár lehetségesnek tartom, hogy lassanként hozzászokik ezen szokásomhoz is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jaime Murray
Hozzászólások száma : 65
Kor : 945TémanyitásTárgy: Re: Kerti lugas (fürdő előtér)   Kedd 25 Nov. - 23:14

Nikola & EnaidA hely... én nem is találok rá szavakat. Csodálatos. Olyan, mint a régi ódon kastélyok: az is, csupán felújított változata. Szinte eltudom képzelni a falakban és a padlóban a titkos járatokat, zugokat. Azok mindig a velejárói egy ilyen helynek. Victor kézségesen vezet körbe az egész épületben. Előtér, társalgó, étkező és még sorolhatnám, de nem fogom az összes helyet felsorolni. Végül kimentünk a kertbe, ott sétáltunk. A rózsa kert pompás volt, de elvezette róla a tekintetem valami zöldebb dolog. Egy lugas. Gyönyörű borostyán futott fel a falakon, oszlopokon, egy asztal, székek pihentek a közeli medence mellett. Leültünk. Victor hozatott inni, vörös bort tettek elénk, majd beszélgetni kezdtünk. Illetve... én faggatóztam, ő beszélt. Elmesélte élményeit, de ezekkel a mesékkel nagyon ügyesen kerülte ki a kérdésem lényegét: hol és mikor született? Majdnem sikerült is teljesen megfeledkeztetnie róla. Habár nem sikerült, nem faggattam tovább. Ha nem kívánja megnevezni idejét és helyét, valószínűleg oka van. Talán idővel megbízik bennem eléggé, hogy elém tárja.
Meséi hallatán elmerengek. Felderengenek az akkori korok emlékei. Nem emlékszem sok mindenre, de amit eddig félelmetesnek és tiszteletre méltónak láttam, azt most kezdtem undorként felfogni. Túlságosan is kiszolgáltatott voltam -és vagyok is- és ezt kihasználták. Tény, hogy Victor is kihasználja, tudom. De ő vezet is valahova. Mellette tanulhatok amellett, hogy megkapja amit akar. Nem is értem miért vagyok olyan fontos számára. Feltűnő vagyok, a tudásom tárháza elég szegényes, se írni, se olvasni nem tudok. Nem értek a nyelvekhez, se az emberekhez, az egyetlen, amihez valamiért picit konyítok, az a növények. Kérdésére felpillantok és ránézek. Kicsit elmerengek.
-Csak.. töredék emlékeim vannak. Egy sötét lyuk. Kő falak, nyirkos levegő és bűz. Azt hiszem... börtön volt. Emlékszem még, hogy próbáltak arra rávenni, hogy valljam be, boszorkány vagyok. - ahogy elkezdtem visszaemlékezni, lassan kirajzolódtak a részletek, hangom színtelen lett, tekintetem ... fájdalmas, üres.
-Felkötöttek egy csigára... felhúztak a plafonig, majd elengedték a kötelet, hogy leessek. Számtalanszor megtették. Végül jött valami bíró, mivel nem mondtam semmit. Alkohollal locsolták le a fejem... aztán meggyújtották. - csuklik meg a hangom, s alakom villódzni kezd.
-Gyógyulásomat látva elítéltek. Máglyára vetettek. A füst marta a torkom, nem kaptam levegőt...Elvesztettem az eszméletem. Mikor legközelebb kinyitottam borzasztóan fáj mindenem. Éjszaka volt, éreztem a húsom égetett bűzét. Kezeim, már amennyit láttam belőlük, szénfeketére égtek. Valahogy így nézhetett ki egész testem. Nem volt a környéken senki, nem hallhatták a hangom, a könyörgésem. Bele telt pár órába, mire fel tudtam állni. Még néhányba, mire az összes seb begyógyult. Elmenekültem. - fejezem be a történetem és hideg, hószín szemeimmel Victor szénfekete szemeibe pillantok.
-Többször nem kaptak el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jonathon Young
Hozzászólások száma : 576TémanyitásTárgy: Re: Kerti lugas (fürdő előtér)   Kedd 21 Okt. - 11:23

Kellemes ősz esti csevely kedvenc Hóvirágommal egy üveg kiváló angol bor társaságában. Úgy hiszem, most egyetlen percig sem vágynék másra. Szokásomtól eltérően valódi mesélővé avanzsáltam, bár mindezt leginkább védencem, tanítványom s egyben önnön szándékánál fogva tulajdonom kedvéért. Különös érzés, ahogy egymással versengve nevetünk egy gyűlölet, félelem és halál által ihletett történeten.
- Bízzon állíthatom, ez volt az egyik leghihetetlenebb boszorkányüldözés, amelyben valaha is az áldozat szerepét szánták nekem. Bár a máglyát azóta sem kedveltem meg saját felhasználás szemszögéből, a pap már-már úri nő módjára sikoltott, mielőtt kitört belőle az őszinteség.
Az egyik legérdekesebb momentuma ezen jelenetnek, hogy nem is oly régen drága pártfogoltam még önnön maga fölé helyezte ezeket a sekélyes, múlandó létű gyermeklényeket. Úgy hiszem, ahogy kezd tudatára ébredni annak, hogy képességei semmiben sem kevesebbek náluk, csalfa csodálata is ember módjára múlandóvá vált.
- Mintha említetted volna, hogy téged is próbáltak már megégetni. Elmeséled, miként történt az eset?
Kíváncsian fordítom felé tekintetem, akár nagybácsi avagy nagyapa, mikor az ifjú rokon általa érzelmileg még nem teljes egészében feldolgozott történetei után fülel. Csodálva, micsoda átéléssel képesek átadni mindazt, ami egyszer már körülvette őket.
Aprót kortyolok boromból, miközben szokásos mosolyom kíséretében várom a mesét, mint bohókás öregúr, sokat látott gyermek. S valóban, kedvelem, mikor efféle naiv lelkesedéssel tudok egy ideig tekinteni megtörtént vagy éppen megvalósuló eseményekre, élő személyekre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jonathon Young
Hozzászólások száma : 576TémanyitásTárgy: Kerti lugas (fürdő előtér)   Csüt. 16 Okt. - 14:46


Egy kellemes, félreeső hely, mely a legnagyobb hőségben is hűs enyhet nyújt a pihenni vágyóknak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Kerti lugas (fürdő előtér)   

Vissza az elejére Go down
 
Kerti lugas (fürdő előtér)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: Otthon, édes otthon :: Nikola Tesla kastélya-