we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Yesterday at 10:16

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Hétf. 21 Május - 19:00

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
Nathan Jones
 
Adrienne Meyer
 
Jeremy Carlson
 
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 A cél érdekében

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Terry O’Quinn
Hozzászólások száma : 426
Kor : 42TémanyitásTárgy: Re: A cél érdekében   Szomb. 24 Jan. - 19:41

Nem megy simán az emberrablás, pedig a tudomány érdekében történik. Az út során is baleset éri, hiába csak nincs repülési engedélye. A zsákmánya alá hull a fák közé. Ez roppantmód bosszantja. Az idő is eljárt márt, energiája is fogyóban. Hagyja hát a lányt és rakéta módjára gyorsan tovább hasít, elhalaszt máskorra a tervezett kísérletet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Saoirse Ronan
Hozzászólások száma : 93
Kor : 50TémanyitásTárgy: Re: A cél érdekében   Hétf. 8 Dec. - 16:54


Dr.Zane& Zoey


A futásra egész jól ráhangolódtam. Levegőt be az orron majd szájon ki és így tovább. Ütemesen lélegeztem ahogy futottam is, se túl lassan, de nem is túl gyorsan.
A mellettem futó sráccal párszor bátorítóan egymásra mosolyogtunk és ez még többet dobott azon, hogy tovább kitartsunk, hiszen sorstársak voltunk.
Az egyik pillanatban felnéztem az égre és azon kaptam magam, hogy az égen egy ember repül. Furcsán nézett ki, nem olyan megszokottnak, de azért nem is gyanakodtam, hogy vajon mi fog következni. Futottam tovább ahogyan csak bírtam és lopva felpillantottam a közeledő emberi alakra. Aztán amikor elég közel ért egyszer csak lefagytam. Nem tudtam megmozdítani semmimet. Teljesen olyan voltam mint egy szobor, amit nem hagyhattam annyiban, ezért aztán a telepatikus erőmmel megpróbáltam a támadom akaratát irányítani, de nem sikerült, hiszen már amikor a fejébe akartam beférkőzni az sem sikerült. Akkor már jól tudtam, hogy valami nem stimmel.
- Eresszen el! - kiáltottam az alakra, akit nem nagyon láttam. Ez sem volt valami sikeres ezért hangosan sikítottam hát ha meghallja valaki és tesz valamit. Körül nézni sajnos nem tudtam, bár abban a percben amikor a földről is elemelkedtem olyan szögbe tudtam fordulni, hogy lássam kik vannak lenn az udvaron. Sokan kétségbeesetten rohantak, míg mások a fejüket fogták, hogy mitévők legyenek. Pár perccel később pedig szélsebesen egyre távolabb és távolabb sodródtunk a birtoktól. Nem pánikoltam, de nem is voltam nyugodt.
Jó ideje biztos repültünk már amikor egy fának ütköztem neki és a föld felé zuhantam. A zuhanás elég magasról történt, de eszméletemet a landolás közben nem vesztettem el, mondhatni inkább megsérültem. A jobb kezem nagyon fájt, mozgatni nem tudtam, szóval eltört. A földön hevertem azon töprengve, azon, hogy miért pont engem és miért és mi célból és ki akart elrabolni. A kérdések folyamatosan ott lebegtek a szemem előtt, aztán jött egy olyan pillanat amikor gyorsan felpattantam és a birtok felé kezdtem futni, nem pont így elterveztem aznapra a futást, de ha az embernek az életéről van szó képes lefutni kilométereket is lefutni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Terry O’Quinn
Hozzászólások száma : 426
Kor : 42TémanyitásTárgy: Re: A cél érdekében   Kedd 2 Dec. - 22:55

Szerencséjére nem csak az épületben vannak diákok, hanem a ház körül is. Ez némileg megkönnyíti a dolgát, hisz mentesül egy behatolástól, ami a terep nem ismerete folytán veszélyes is lenne. A szabad tér ellenben nagyon is kedvező a számára. Esti futás végező párra figyel fel, kik épp az ő fája felé közelednek. Kiváló lehetőség. Egy srác és egy lány. Remélhetőleg nem egy párocska, mert abból nagyobb bonyodalom kerekedhetne. Persze nem szeretne tanúkat, de az idő sürget, ő pedig még ma le szeretné tudni a kísérletet. Állít egyet a telepatikus behatásoktól védő tiara szabályzóján, hogy biztosan működjék. Nem szeretné ha Xavier vagy akár Jean kiszúrná jelenlétét. Arcát elfedő maszkon is igazít, szintén abból az okból kifolyólag nehogy egy óvatlan pillanatban leessék és feltáruljon kiléte. Ez sem volna jó és félő, hogy durva eszközhöz kellene folyamodnia. Ilyenkor jönne jól Emma emléktörlése…
A végső símmítások után elkezdi az akciót. Persze csak az egyik diákot akarja elvinni, tehát óhatatlanul a másikat ki kell iktatnia a képből. Csak melyiket? A lány szimpatikusabbnak tűnik, így őt választja. Ezzel kezdetét is veszi akciója. Egy energialökettel elgáncsolja a srácot, aki így hasra esik. Fontos momentum, hogy semmiképpen se lássa. A lány mozgási energiáját folyamatosan elszívja, így gyakorlatilag megbénítva, mintha csak szoborrá dermedt volna. Ettől még persze nem hal meg. Hacsak valamiképpen nem áll ellent, úgy a levegőbe emeli a szobrot, majd maga is felemelkedik. Pár pillanat csupán és a két égi objektum felgyorsít, hogy mihamarabb a doktor New York-i laboratóriumába érjen. Hiába, sajnos még a Star Trek béli transzportert nem sikerült feltalálni, sem egy ilyen mutánst felbérelni. Most nagyon jól jönne képessége.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Saoirse Ronan
Hozzászólások száma : 93
Kor : 50TémanyitásTárgy: Re: A cél érdekében   Vas. 30 Nov. - 17:29


Dr.Zane& Zoey


Futáshoz készülve futottam le a lépcsőn aztán ahogy kiértem az udvarra a termoszomat leraktam egy padra majd a cipőimet alaposan megkötöttem. Ezután elkezdtem nyújtani, ugyanis nyújtás nélkül a futás nem valami élvezetes, mert könnyen megrándulhat egy izma az embernek. Eléggé sötét volt, de annak ellenére még sokan tartózkodtak az udvaron. Láttam egy-két ismerőst és intettem is nekik, éppen ők is futottak. amint végeztem a nyújtásokkal a hajamat is hátrafogtam és a pulcsi cipzárját is felhúztam.
Először kisebb köröket kocogtam aztán elkezdtem az udvaron futni. Szinte az emberek többsége akik kint tartózkodtak futottak vagy sportoltak valamit. Mindenki igyekezett jó formába tartani magát, egy ilyen iskolában szinte ez elengedhetetlen. Ott vannak a képességeink az igaz, de a kardióra és a fizikális erőre is kell adni plusz szerintem mindenki jól is akar kinézni. Nekem alapvetően nincsenek problémáim a testemmel. Van még mit formálni, nem vagyok kövér, vékonynak vékony vagyok és örülök is neki csak kicsit izmosabb lábakat szeretnék.
Futás közben a levegőt lassan és egyenletesen az orromon vettem és a számon fújtam ki. Egy sráccal huzamosabb ideig együtt futottunk. Jól nézett ki és ez inspirált is, bár ott van nekem Travis, de attól még megnézhetek más srácokat is, hiszen ő is ez teszi és én egy kapcsolatban a legfontosabbnak a kölcsönös bizalmat tartom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Terry O’Quinn
Hozzászólások száma : 426
Kor : 42TémanyitásTárgy: A cél érdekében   Csüt. 27 Nov. - 18:54

A Fehér Futó drasztikus tervet készített elő. Mutánskutatásai igencsak megrekedtek, tekintve, hogy fellelhető emberanyagból hiányt szenved. Vadászni pedig igen körülményes feladat. Mi tehát a logikus lépés? Onnan szerezni alanyt, ahol biztosan találni. Ez a hely pedig nem más, mint az X-birtok. Több, mint kockázatos elgondolás, ám a siker sem elhanyagolható. A tervet gondos kivitelezés előzte meg. Gondosan feltöltötte magát energiával, bármiféle harc esetén meg tudja védeni magát. Nem készül frontális támadásra, épp ellenkezőleg csak egy alanyt kíván elrabolni, lehetőség szerint egy diákot, olyat, aki még nem ismeri. Persze az energia nem védi meg mindentől. Ezért is ölti magára a telepatikus blokkolást biztosító gyémántos tiarát. A vele való kísérletek ígéretesek, mégis most ez az éles bevetés fogja bebizonyítani hatékonyságát. Legfőképpen a professzor ellen kell védjen, hisz különben igencsak nehezen boldogulhatna. Mindemellett gondoskodnia kell álcázásról is. Éjszakai bevetést tervezett, így a teljes fekete ruházat és maszk tökéletesen megfelel a célnak, sőt így a tiara is el van rejtve, egyedül a szabályzógomb sérülhet meg, mi az oldalára van erősítve és vezetékkel van összeköttetésben melyet ruhája alá rejtett, pontosan a bőréhez simulva.
Az AIM legfelső emeletén készült fel az indulásra. Lent a laboratóriumban is minden elő van készítve a vendég fogadására. Más felszerelést nem visz magával, tervei szerint képességével fogja elkábítani célpontját. Rövid nekifutás után leugrik, majd rakéta módján emelkedik a város felé, egyenest az X-birtok irányába. Kora este volt, de a közelgő téli évszaknak hála már beállt a sötétség. Két óra alatt érte el célpontját. Lassan, óvatosan ereszkedett a birtok felé, gondosan ügyelve az energiajellemzőkre, melyek gépektől vagy emberektől származtak. Kamerát vagy más védelmi rendszert könnyedén kikapcsolt annak energiájának elszívásával. Leszállt a főépülethez közel eső fára és csöndben figyelt. Várja, lesi azt az óvatlan diákot, akit elkaphat, elrabolhat kísérletéhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: A cél érdekében   

Vissza az elejére Go down
 
A cél érdekében
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: Közel s távol-