we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Morris Park Avenue

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Dakota Fanning
Hozzászólások száma : 146
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    Pént. 17 Júl. - 8:38


Bryce &Hope
*Régóta vagyok egyedül, de eddig nem igazán sikerült lebuknom, ez a mostani újdonság, szerencsére nem sül el negatívan. Előfordulhatott volna az is, hogy másképp értelmezve a dolgot elvonszol a rendőrségre, és lecsukat tolvajlásért, bár egyetlen filléres képeslap nem számít nagy értékű lopásnak, viszont mivel még nem vagyok nagykorú, akár be is zárathatnak, értesítenék a gyermekvédelmiseket, megkeresnék a szüleimet, jelen esetben az anyámat és akkor mindennek vége. Van egy őrangyalom az hiszem, szegény, elég sok munkája akadt eddig.
Most már tudom mire kell figyelnem a jövőben, hogy ne áruljam el magam megint. Tényleg körülnéztem volna? Nem is volt sor. Ennyire nem lehetek figyelmetlen. Nem bízom benne, és nem tudom, hogy tényleg létezik-e az az iskola vagy mifene, szóval nem is mondok azonnal igent a kérdésére. Persze ez azért borítékolható volt szerintem, senki nem rohant volna el vele akárhová csak azért mert azt mondta…és naná, hogy muszáj kompromisszumot kötnöm, mert ő sem árulja el hol találom akkor amikor akarom, szóval hozzá kell alkalmazkodnom. Ha addig megtalálom Aident, meg tudom vele beszélni és együtt mehetünk arra a vasútállomásra, ha nem, akkor kihagyom. Vagy van még egy eshetőség, elmegyek de nem mutatkozom, utána pedig követem és kikémlelem hova megy. *
-Oké. Ott talizunk.
*Ígérem, de korántsem biztos, hogy pont úgy lesz ahogy ő azt megálmodta. Meglepődve nyúlok a képeslapért amiért többet dolgoztam mint amennyit elsőre terveztem, de legalább megvan. Mosolyogva szorítom magamhoz és mivel több mondanivalója nincs és nem szorítja a karomat, elszaladok. Jó sokáig futok s közben nézek magam mögé, de nem követ és más sem. Lihegve állok be egy kapualjba és nézegetem a pillangós képeslapot amire ma nem volt egy fillérem sem csak a vágy, hogy az enyém legyen.*

//Köszönöm a játékot, amint lehet jelentkezem a folytatásért. Smile //

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Mark Walhberg
Hozzászólások száma : 136
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    Vas. 12 Júl. - 12:02

Valóban nem ismerem azt, hogy ha ő jön, akkor valójában hányan is jönnének vele, ahogy azt sem, hogy mi lehet a hátránya annak, ha jön. Viszont az én feladatom annyiban merül ki, hogy ejutassam őket a birtokra, onnan a prof feladata lesz az elhelyezésük. Látom rajta a gondolkoás jeleit, de ha ez nem lenne elég, akkor az érzelmei is elárulják, hogy igen csak megfontolja a dolgot, vagyis valamit, mert nem vagyok gondolatolvasó, hogy ezt is tudjam, hogy min is gondolkodik, én csak a belőle áradó bizonytalanságot és más érzéseket látok, de a mögöttes tartalmukat nem látom. Ekkor viszont a kiváncsiság is előtör belőle. Nem tudom, hogy pozitívan értékeljem-e, de az biztos, hogy legalább érdeklődik az ajánlat után.
- Kikövetkeztettem, te voltál az egyetlen, aki a sorból kilépett és körbenézett, hogy látja-e valaki, miután elolvadt a nyalóka.
Annyira nem vagyok hülye, hogy azt is eláruljam, hogy az érzelmei, vagyis inkább azok lenyomatai is elárulták, hogy nem csak egyszerű tolvaj.
- Úgy gondolom, hogy 1 hónap elég lesz, ha érdekel a dolog, akkor keress fel a North Salem-i Purdy's Vasútállomáson. Hanyadika van?- Nézek rá az órámra, bár pontosan tudom, mert néhány nap múlva lesz egy fontos esemény.- Egy hónap múlva este 6-ra várlak a megbeszélt helyen, ha érdekel. Nem mondom, hogy minden nap ot leszek, de ha előbb jönnél, akkor nagy valószínűséggel megtalálsz ott.
Mondom és mivel nem fogtam, így ha akar, akkor távozhat, de előtte visszaadom a képeslapot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Dakota Fanning
Hozzászólások száma : 146
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    Szer. 8 Júl. - 18:04


Bryce &Hope
*Fogalmam sincs, hogy merre és miért akar elvinni, csak azt tudom, hogy valamiben segíteni akar, de szerintem még ő sem tudja, hogy miben, merre hány méter és mennyiben terheli meg az az egész az ő kapacitását. Sőt! jelen pillanatban azt sem tudom, hogy én mit akarok. Volt már pár ajánlatom, megrágnivalóm, amin gondolkodnom kellett, de egyelőre egyikben sem tudtam dönteni. A lényeg az, hogy hiába vagyok másféléve önálló és rejtőző és titokszemély, a bátyám nélkül eddig nem döntöttem komolyabb dolgokban. Az azért jó, hogy hagy némi szabadságot a döntő szó előtt, de ez nem sok, ráadásul kaptam belőle egy zsáknyiravalót, most honnan tudjam hirtelen, hogy melyik a számomra megfelelő? időre van szükségem és bár megvárom az ajánlatának közlésével, mg korántsem tudom, hogy mit fogok válaszolni. A kíváncsiság azért nagyobb, főleg azért mert bedobja a Jolly Jokert. A mutáns szó azért eléggé tud motiválni, de nem annyira, hogy első szóra higgyek benne. Miért is hinnék? Hiszen nem tettem olyat ami erre adna okot, másrészt, csak hallom és nem látom. Mondtak már nekem hasonlókat, hogy ismernek és tudják mi vagyok és segítenek…..de mindennek rabság és halál lett a vége. *
-Honnan tudod, hogy én is olyan vagyok?
*Ez azért nem olyan ami világít a homlokomon, a nyalókás dolog igen csekély volt, nem is igényelt különösebb erőfeszítést, csak azt kellett figyelnem, hogy ne legyenek sokan a közelemben és az megvolt. Ám a kint figyelő katonára nem számítottam, pláne, hogy ő is hozzám hasonló. Márpedig annak kell lennie, ha azt tudja én ki vagy mi vagyok. Szép a történet amit előad, de nem villanyoz fel annyira, hogy azonnal rábólintsak.*
-Talán….felkeresem, de nem most. Van még dolgom. Ha elengedsz, megígérem, hogy megkereslek, de csak akkor, amikor én akarom. Szóval….hol érhetlek el?
*Nem mondok semmit magamról, már a képeslap sem érdekel, csak szabaduljak. Aiden nélkül nem döntök, ám amíg őt nem kerestem fel, addig semmilyen más alternatíva nem jöhet szóba.*//A válasz hsz rövid de az előzményeket és a jövőt tekintve nem mondhatok mást Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Mark Walhberg
Hozzászólások száma : 136
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    Szomb. 4 Júl. - 11:35

//Bocsi ismét a hossza várakozásért összejöttek a dolgok Very Happy Ötletem van, de nem fogom erőltetni//

Nem ismerem az életét, de az X-birtokon biztos jobb helye lenne, mint az utcán. Szerintem a professzor nem fog nemet mondani, ha csak ő jön, de szerintem több mutáns érkezésére nem fog nemet mondani. De ez természetesen nem erőltethetem, ha nem akarja.
- Nem tudom, hogy mi a jó neked. Én csak egy segítséget ajánlok, a döntést rád bízom. Nem foglak elrángatni, ha nem tetszik, akkor elmehetsz.
Mondom el a véleményemet és mivel megbízott annyira bennem, hogy ideadta az ellopott tárgyat, így nem sokat gondolkodok rajta, hogy én is megbízzak benne.
- Ha itt vagy mikor visszajövök elmondom.
Elengedem, hogy aztán besétáljak a boltba és kifizessem a nyalókát képeslapot. Nem sokan vannak a boltban, így két perc alatt végzem és visszasétálok, ha ott van, akkor elmondom neki a lehetőséget, persze egy kicsit arrébb hívom, hogy ne hallja valaki akinek nem kellene
- Hozzád hasonlóan én is mutáns vagyok, sokáig egyedül, szülők nélkül éltem, de befogadott Charles Xavier, aki egy mutáns iskolát üzemeltet. Jó néhány éve ott élek. Neked is szeretném felajánlani a lehetőséget, ahogy egykor nekem is meg volt a lehetőségem. Ha csak te jössz annak sincs akadálya, de a prof szívesen fogad mást is, ha valaki van veled.
Játszom nyitott kártyákkal, mert nincs értelme titkolózni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Dakota Fanning
Hozzászólások száma : 146
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    Hétf. 25 Május - 8:12


Bryce &Hope
*Hát engem ne sajnáljon senki, köszönöm szépen jól vagyok úgy ahogy vagyok. Nem mellesleg az is jobb ha senkivel nem kerülök közelebbi kapcsolatba, mert annak semmi jó vége nem lehet. Kiderül, hogy ki vagyok, hogy eltűntem, hogy kerestek de már nem, viszont azok akik még mindig kereshetnek nem hivatalosan sokat jelenthet a személyem. Na nem, ezt nem. A családom fontosabb annál, semmint kellemes és kényelmes otthonom legyen. Azt nem mondom, hogy könnyű meg happy, de biztonságos. A bolt sem akarok visszamenni, jobb ha nem jegyzik meg az arcomat, ezért megmakacsolom magam. Ha már csapdába léptem, kihozom belőle a lehető legjobbat amit lehet.
Természetesen én győzök…..ez a kezdeti stádium, rögtön utána jön egy úajbb alku aminek nem nagyon örülök.*
-Miért gondolja mindenki azt, hogy tudja mi a jó nekem?
*Érdeklődve emelem meg a szemöldökeimet. Aki nem néz át rajtam az rögtön segíteni akar, de egy sem kérdezte meg hogyan, csak mondogatta a maga feltételeit. Egyetlen ember sem képes feltétel nélkül segíteni? Mind vár valamit cserébe? A francba is de rohadt egy világ ez. *
-Inkább azt kérdezze hogyan segíthet ne azt mondja mit akar.
*Durcásan a kezébe csapom a pillangót ábrázoló képeslapot és karba fonom a kezeimet. Hát most kezdjen vele amit csak akar. Kérdés, hogy megbízik-e bennem vagy sem. Bemegy a boltba és kifizeti azt amit elhoztam annak reményében, hogy megvárom, vagy még vacillál? Ajkaim szegletében apró, csiklandozós, magabiztos és kárörvendő mosoly rándul meg. Még nem döntöttem el, hogy mit teszek ha magamra hagy. Egyrészt kíváncsi vagyok megint milyen marhasággal fognak etetni, másrészt jobb lenne elhúzni a csíkot ha már lebuktam. De végül is, eddig még nem ráncigált el a legközelebbi rendőrig.*

//nem lóverseny Smile És most már tudod? cyclops //

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Mark Walhberg
Hozzászólások száma : 136
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    Szomb. 23 Május - 12:14

//Bocs, h csak most nem volt időm és azt sem tudtam, h mit akarok kihozni az egészből//

Felvázolom neki a... lehetőséget? Nem. Inkább alkunak hívnám, akár randi meghívás is lehetne, ha máskor találkozunk. Amíg a válaszára várok jobban meg tudom nézni. Nem sokkal fiatalabb nálam, mégis így kell élnie. Egy pillanatra sajnálatot is érzek iránta, mert ennyi idősen kell az utcán élnie. Tudom, hogyha visszarángatom akkor a boltba nem teheti be a lábát, hiszen akkor elkönyvelik tolvajnak és a jövőben nem teheti be a lábát, de jobb lenne neki is, meg a boltnak is. Viszont ekkor egy más ötletem támad.
- Rendben, nem kell visszajönnöd.
Egyelőre nem fejezem be a mondatom, csak várok és elemezem az érzéseit néhány másodpercig.
- Viszont fel tudok neked ajánlani valamit a mostani életed helyett. Nem kell többet lopnod, kapsz szállást és ellátást. Ha ideadod azt a valamit és meg vársz, míg kifizetem, akkor el is árulom, hogy miről beszélek.
Még nem árulom el neki, hogy miről is van szó és el sem engedem, mert annyira még nem bízok benne. Remélem, hogy olyan valamit lopott el ami fontos a számára és nem csak úgy, magáért a lopás élményéért, bár már láttam egy képeslapot a kezében, de nem lehetek biztos, hogy az az a valami. Egyelőre nem folytatom a mondataim sorát, hanem várok, hogy vajon érdekli-e az ajánlatom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Dakota Fanning
Hozzászólások száma : 146
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    Kedd 12 Május - 21:49


Bryce &Hope
*Na tessék, beleütköztem egy erkölcscsőszbe. Ki gondolta volna, hogy pont egy ilyen „mindenreodafigyelek” alaknak ütközöm, éppen akkor amikor észrevétlenül megcsillogtatom a képességemet. Affene! Egyébként meg akkor se rángasson. Szabadulni akarok, a képeslapommal együtt, és nem, nincs kedvem visszamenni a boltba, hogy eláruljam magam, legközelebb árgus szemekkel figyelnek majd rám, be sem tehetem a lábam ide soha többé. *
-Alku?
*Kérdezek vissza s ha még mindig nem engedte el a karomat, akkor azt is húzom a bolttal ellenkező irányba s lépek is egyet ha tudok. *
-Ragaszkodom, ki is fizetheti, nem tiltom meg, de én oda nem megyek vissza az halálbiztos!
*Legyen ez az alku tárgya, ebéd nem kell. Ugyan tényleg nem tudnék kifizetni még egy árva hot-dogot sem, de szinte minden nap van ebédem. Olykor még sütim is, ha gyorsan és pontosan leszállítom Mrs. Forbesnak az ebédjét, kapok tőle pitét. *
-Az ingyen konyhán ebédelek.
*Mindeközben azért szurkolok, hogy ne érjek hozzá a bőréhez, a kezdeti ijedelem és az életem féltése belobbantotta a méreg termelését, és ha a tenyerem csak kicsit is izzad, kész a baj. Az a gond, hogy fogalmam sincs hogyan lehet semlegesíteni, belőlem is csak cirka egy óra múlva bomlik le. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Mark Walhberg
Hozzászólások száma : 136
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    Hétf. 11 Május - 13:30

Nem éreztem meg, csak logikusan kikövetkezem, hogy nem átlagos a lány, de ezt nem kell tudnia. Lehet, hogy tévedek, nem biztos, hogy ő tette, de mivel senki más nem akar lopni a boltból, ha nem lenne mutáns és tényleg tévedtem, akkor is elkapom, hiszen x-menként kötelességem az ilyen dolgokat elhárítani. A lánynak szerencséje van, hogy nem másik társam kapta el, mert akkor biztos, hogy a birtokra vagy a rendőrségre vinné. Nekem egyetlen célom, hogy kifizesse vagy ha nem tudja, akkor akár én is kifizetem, csak ne lopjon.
- Én sem akarlak bántani, csak nem szeretem, ha az emberek lopnak.
Nem teljesen mondok igazat, hiszen x-menként nem is engedhetem, de ezt egyelőre nem kötöm az útjára.
- Ha nem tudod kifizetni, akkor kifizetem neked, mert látom, hogy nagyon ragaszkodsz ahhoz a valamihez.
Ugyan láttam már a képeslapot, de nem tudom bizonyítani hogy azt lopta. Mivel rángatni nem akarom és nem fog önszántából jönni, így egyelőre helyben állunk.
- Ha visszajössz velem, akkor meghívlak ebédelni.
Biztos vagyok benne, hogy ha képeslapot lop, akkor ételt se nagyon tud venni és ez talán előrébb visz minket innen. Utána mehet ahova akar.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Dakota Fanning
Hozzászólások száma : 146
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    Pént. 1 Május - 10:47


Bryce &Hope
*Nem merem feltételezni és elhinni, hogy megint olyanba akadtam aki egy kicsit, valamilyen formában rájön a képességemre, mert érzi. Amikor elmegyek mellette nem tudom még mennyire beleszól majd az életembe, csak egy egyszerű fickónak tűnik, még a hirtelen kifakadásom sem illik rá. A boltban érzett izgalom és a kép iránti vágyam aztán átcsap ijedtségbe amikor elkapja a karomat és magával húz. Újra fellángol bennem az a félelem ami abba a létbe taszított ahol most vagyok. Az elrablásom, a fogva tartásom és a menekülésem, az ahogyan sikerült. Még a mai napig is vannak rémálmaim, igaz nem minden éjszaka, de kísért a múlt. Most ugyanazt érzem. Félek, mert nem akarok senkit bántani, de a menekülés erre kényszerít. Rángatni kezdem a karomat s vele az övét is, hogy szabaduljak, másik kezemmel szorosan fogom a képeslapot, nem adom ha már megszereztem, de ha minden kötél szakad még azt is veszni hagyom.*
-Eresszen! Nem akarom bántani!
*Kétségbe vagyok esve, a könyörgésemből nem valószínű, hogy arra következtet, veszélyes is lehetek rá, esélyesebb, hogy kinevet és nem is hibáztathatom érte. A képeslapot csak úgy láthatja, hogy a kezemben marad, de ha ennek ellenére is a zsebébe nyúl, azt már nagyobb fenyegetésnek veszem. Én nem tudom milyen képességgel rendelkezik, én nem érzem meg s nem látom, ennek hiányában fegyverre gondolok. Talán egy rendőr civilben és akkor a legrosszabba futottam bele, ha bevisz a rendőrségre, nekem végem és ha kiderül ki vagyok, akkor Aidennek is. Híre kel a hollétemnek és azok is tudomást szereznek rólam akik elől bujkálok. Ám ha így vagy úgy eljutunk a képeslap kifizetésére való utasításig, az már mindenképpen értetlenséget szül bennem.*
-Mi van?
*Hiába a döbbenet, azt nem hagyom, hogy visszafelé cipeljen, lecövekelek, viszont a félelem, a kétségbeesés és a menekülési vágy már érezhetően tovább fejlődik bennem, érlelődik mint napon a gyümölcs, csak sokkal gyorsabban. Érzem ahogy az ereimben felgyülemlik a méreg és nekiindul a heves szívdobogásom által, akár a kiáradt folyó. Elég ha a bőrömmel a bőréhez érek…*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Mark Walhberg
Hozzászólások száma : 136
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    Szer. 29 Ápr. - 22:51

A jelenet szokványos, vagyis az lenne, ha a nyalóka nem olvadna el spontán. A lopás, bár ne tudom mit, valószínűleg gyakori a nagyvárosban, de a felderítetlen ügyek sem ritkák, hiszen néhány mutáns tud dolgokat, amik ellehetetlenítik az elkövető kilétének a leleplezését. Nekem meg végképp nem fura, hiszen mutáns vagyok és a képességemmel látom az érzelmeket. A lány koncentrációja, majd a boltos meglepődése, amit mondjuk egy átlagos ember is leolvashatna az arcáról, de nem én, egy részt átlagos sem vagyok, sőt ha mondhatjuk ember sem teljesen, mert én még a kisugárzását is látom. Ezek után pedig nem nehéz kitalálni, hogy mire ment ki a dolog.A lány karját ügyesen kapom el, még ha kerülgeti is az ajtóban állókat. A szatír felszólítást nem veszem magamra, helyette egy pár lépéssel arrébb húzom, nem, nem egy sikátorba, a kezemet nyújtom, hogy adja át az ellopott tárgyat. Nem tudom mi lehet, ami ennyi izgalmat váltott ki a leányzóból, de ez biztos, hogy nem élelmet lopott, főleg, mert ez nem élelmiszer bolt, hanem ajándékbolt. Ha átadja a dolgot, akkor először meglepődök, hiszen a lepkét felismerem, sőt emlékeztet is valamire, amit már rég elfelejtettem. Megnézem az árát, majd benyúlok a zsebembe és átadom a pénzt és visszaviszem a boltba.
- Most pedig kifizeted az árát és a nyalókáét is.
Mondom elállva az utat attól, hogy kimenekülhesen, ha meg mégis sikerülne, akkor is el tudom kapni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Dakota Fanning
Hozzászólások száma : 146
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    Hétf. 20 Ápr. - 21:46


Bryce &Hope
*Miért akartam annyira azt a képeslapot? nem tudom, hiszen rengeteg pillangót rajzoltam, színeseket is és egy ott volt a nyakamban medálként, de a képeslap, egyszerűen nem tudtam otthagyni. Néha az alkalom szüli a tolvajt valóban, de a tapasztalataim azt mondják, hogy a tolvaj szüli az alkalmat, mint ahogy most én is tettem. A nyalóka békésen, mit sem tudva megváltozott halmazállapotának jelentőségéről csordogált, olvadozott ki a papírjából, összeragacsozva mindent ami az útjába került. Az előttem álló szidta a boltost, a boltos meg fogta a fejét, fogalma sem volt mi történhetett. Én meg szélsebesen leléptem kezemben a képeslappal. Már épp ujjongtam volna, hogy senki nem rohant utánam és nem kürtölték szét az egész utcában, hogy tolvaj szarka, mikor szorítást éreztem a karomon. Na igen, esélyes volt, hogy nekimegyek valakinek kifelé menet, de aki az utamban volt azt kikerültem, nem értem hozzá, nem gondoltam, hogy bármit is látott és ha látott, összerakta a képet. Az lehetetlenség, hacsak…..*
-Áááúúúú! Eresszen el! Maga szatír!
*Elég vicces a vádam, amint ránézek egyből rájövök, hogy mellélőttem. A szatírok nem ilyen jóképűek és általában csak a kabátjukat lengetik, nem piti kis tolvajokat kapnak el. A lényeg végül is az, hogy elengedjen és elfuthassak, a meglepetés erejét a magaménak érzem, hacsak egyetlen pillanatra lazul a szorítása a rágalmam miatt, nyeregben vagyok.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Mark Walhberg
Hozzászólások száma : 136
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    Szomb. 18 Ápr. - 22:13

Mit keresek New yorkban? Jó kérdés. A testvéremet nem rég találtam meg és ő hívott ide, hogy látogassam meg, de egy picit eltévedtem. Nem tudm, hogy merre vagyok és hogy merre is kéne mennem. Ugyan a helyieket megkérdeztem, de vagy turisták vagy rohantak valahova. Mindenki mindenhova. Sok ez nekem. Aztán eszembe jut, hogy mit is mondott a nővérem hogyan jutok el hozzá. Vissza megyek a metróhoz és felszállok rá, majd a megfelelő megállónál le. Az utam egy cukorka bolt előtt vezet el. Nem vettem semmit a drága nővéremnek és hát illene. Belépek, vagyis lépnék, és amilyen pechem, vagy szerencsém van, valami furcsának leszek a szemtanúja. Egy lány, 18 év körüli lehet. Valamire nagyon koncentrál és a következő pillanatban megolvadt a cukor és a lány eddigi koncentrációja örömmé válik, vagyis eddig is ezt érezte, de most már csak tisztán az tör elő belőle, majd amint a pénztáros a megolvadt nyalóka esetével kezd foglalkozni a lány megpróbál kisurrani. Amilyen pechje van én épp az ajtóban állok. Ugyan sikerül neki mellettem eltünnie, ahhoz már nem elég gyors, hogy kihasználja a szabadságot az épületen kívül, ugyanis a reflexeim gyorsan, hamar összerakom a képet és elkapom a karját a ruhán keresztül.
- Hova lesz a séta?
Kérdezem, bár a választ tudom. Nem kell sok ész, hogy összerakjam ő is mutáns és a képessége valamilyen szinten az anyag szerkezetét képes megváltoztatni, de hogy pontosan hogyan egyelőre kérdés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Dakota Fanning
Hozzászólások száma : 146
Kor : 21TémanyitásTárgy: Morris Park Avenue    Szomb. 3 Jan. - 20:19


Bryce& Hope

*New York nagy, nagyon nagy, bár kíváncsi vagyok minden szegletére, a közel más fél év alatt nem igazán volt szerencsém bejárni. Nehéz ha az ember lánya rejtőzködik, vagy legalábbis nem akarja felhívni magára a figyelmet. Próbáltam láthatatlan maradni, nem bámultam meg senkit, nem voltam harsány és nem hordtam túl színes ruhákat. Utóbbiak megválasztása nem mindig volt kívánság, az volt amit sikerült valamelyik jótékonysági ruhaosztáson megkapnom. Több réteg ruha van rajtam most is a téli hideg miatt, némelyik nagy rám, némelyik elég kopott vagy többször varrt, de a legfölső, a kabát az viszonylag jó állapotban van. Muszáj, ha nem akarok feltűnést kelteni egyik-másik boltban vagy nem akarom kidobatni magam. A Morrison Park Avenue tele van üzletekkel, késő délután nagy a forgalom, mindenki hazasiet miután bevásárolt, a sötétben pedig könnyen el lehet tűnni. Nem szoktam értékes dolgokat lopni, csak annyit amennyire szükségem van, nem akarok sok pénzre szert tenni azzal, hogy eladom azt amit elcsenek. Csak néhány cukorka, karácsonyra megleptem magam egy kólával, és ha sikerül néhanapján egy édes sütemény. Egy órával ezelőtt már megvolt a szomszéd utcában a vegyesbolt, a négy cukorka egyikét forgatom a számban amitől pirosak lettek az ajkaim. A kirakatüvegben láttam, mókás volt és idétlen. Még várok egy kicsit, hogy többen legyenek az üzletben az imént természetesen nem csak a számat nézegettem a kirakatüvegben hanem a benti helyiséget és a kínálatot is. Jól jönne pár színes ceruza, az egyetlen luxus amiért bármit megtennék, és persze papír is jó lenne, de azt nehéz eldugni. Az a jó a sok rétegű ruhában, hogy nem csak melegen tart hanem el is lehet benne dugni sok mindent. Bármit nem, mert azért egy plüss macit nem tudnék hova tenni anélkül, hogy ne dudorodna ki. Végül csak beléptem az üzletbe, voltak páran odabent rajtam kívül, az eladó nem figyelt rám. Egyelőre. A ceruzáknál kötöttem ki, körülnéztem majd egy kéket, egy pirosat és egy sárgát eltettem a kabát alatti pulóverembe. Gyorsan odébb is léptem, már képeslapokat nézegettem és vártam a kedvező alkalmat, hogy kisurranhassak valaki mellett, ám amint lenéztem a kezemben lévő képeslapra, már el is veszítettem a fejem. Egy csodás, kékszárnyú pillangó volt rajta, a kedvenc pillangóm.*
-Mariposa azul.
*Sóhajtottam félhangosan, de észre sem vettem, hogy mindezt nem csak magamban gondoltam. Kell nekem ez a képeslap, nagyon kell. Viszont míg én ámuldoztam, a vevők száma igencsak megcsappant és nem tudtam volna észrevétlenül kisurranni, sem eltenni a képeslapot, mert az eladó már figyelt rám és azok a fránya tükrök….nem voltam holt térben sehol. Ha meg csak úgy vásárlás nélkül akarok elmenni, azzal feltűnést keltek. Megvenni nem tudtam, momentán egyetlen cent sem volt nálam, szóval improvizálnom kellett. Megigazítottam a hajamat, féloldalt előre húztam, így egy kicsit kislányosabb figurára váltottam, a pulthoz közelítettem, előttem ketten álltak. Az eladó párszor rám nézett, én visszamosolyogtam. Csak pár percre lenne szükségem, hátha sikerül. Otthon már többször megtettem és most nem láttam más kiutat, el kell terelnem a figyelmét magamról. Beálltam a sor végére és pénztárnál lévő nyalókákra koncentráltam. Igazából csak egyre, mert még nem voltam képes több tárggyal egyszerre foglalkozni. Csak azt akartam, hogy pár pillanatra ne velem foglalkozzon az eladó és mások se. A gondolataimban megjelent a nyalóka képe aztán egyre mélyebbre másztam benne, nem tudtam hogyan működik és még mindig ámultam magamon, de ott voltam benne, magam körül a ragadós, kemény cukorbombával. Bonyolult rácsozat volt, amit nehéz volt szétszedni, de sikerült. A nő aki elsőként állt a pénztárnál épp távozott, bár ez csupán valahol a tudatom szélén jelent meg, a képeslap remegett a kezemben. A nyalóka szilárdságát szétziláltam, a rács összeesett, a papírból sárgásfehér, nyúlós szirup kezdett el folyni, pont az előttem álló holmijára amit maga mellé tett a pultra míg fizet. Az eladó szemei elkerekedtek, meredten nézte a nyúlós masszát és a vásárlóját felváltva. Akkor surrantam ki a boltból és azért fohászkodtam, hogy ne menjek neki senkinek.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Morris Park Avenue    

Vissza az elejére Go down
 
Morris Park Avenue
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-