we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Jordan & Wyatt - A költözés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Orlando Bloom
Hozzászólások száma : 71
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Pént. 17 Ápr. - 16:35
Jordan & Wyatt

Amikor a parkban először majdnem fellöktök egymást, még el is mentem volna mellette, nekem túl szigorúnak tűnt, akkor még nem is gondoltam bele, hogy mindez csupán valami fal lehet, amellyel magát védi. Olyannyira vágyik a szeretetre, törődésre, hogy inkább nem is kockáztat, hogy mi van, ha nem kapja meg. Ez még az én szemét, és tahó énemet is megmozgatta, ráadásul olyan szinten be tudtam gerjeszteni, hogy végül nem csak a testére, a lelkére is vágytam. Egy olyan nő, aki mindenét odaadná értem, azt nem tudom nem szeretni.
Ráadásul ügyesen váltogatja a riadtul félénk, és a dögös énjét. Az az érdekes, hogy mindkettő a zsánerem. Előbbin tudok uralkodni, mintha valami diáklány lenne, én meg a szemétláda, zsarnoki tanár, ahogy viszont a parkolóban, vagy a ház előtt is már hozzámért, egyből tudatta, hogy nem minden esetben lehetek főnök. Ez tetszik! Egymásra vagyunk hangolódva, minden mozdulata maga a mennyekbe jutattó kéjmámor, mégsem akarom, hogy külön éljük át. Igaz, én már a csúcsra juttattam, ám a lányoknál ez többszörösen kiélvezhető metódus, ha most magam is a felhők fölé ugranék, akkor bizony nem érnénk el a kívánt célt, miszerint alaposan lefárasszuk egymást. Inkább üljön csak rám, hogy megmozgassam a sikamlós, belső belső izmait is. Tudom, hogy képes arra, hogy előttem szárnyra keljen, ez engem csak még jobban megkeményít, ahogyan a finom kagylókkal játszom, egyre durvábban. A körkörös mozdulatoktól már szinte felszakítom a lába közötti rózsaszín éket, éppen csak annyira, hogy alig fájjon, közben a vállát harapdálom a kéjtől. Legbelül közel állok a felrobbanáshoz, mégis őt kívánom előbb beletaszítani.
A sikolya a fülemig hatol, mosolyom mordulássá erősödik, hogy aztán a hasára fektetve folytassam, amit elkezdtem. Nem beszélhetünk már romantikáról, kedves ismerkedésről, ez már a nyers egyesülésről szól, szó szerint szétszakadunk már egymástól, olyan mélyen vagyok benne, mint talán még senki. Az egész testem forr, még a képességem is életbe lép, az égetésig szerencsére nem jutunk el, de hogy magas bent a hőfok, az biztos. Egy pillanatra még megállok, hogy egy utolsó végső rohamra induljak ágyéka ellen. Keményen rámarkolok a formás fenékre, hogy egy galád izgatással, még a másik drága kijáratot is simogatásom alá vegyem majd begyorsulok, hogy onnantól már nincsen megállás. Szinte kéz a kézben jutunk el a megváltásig, hogy minden energiámat kiontva végül mellé zuhanjak, és magamhoz húzva pihenjünk kicsit még az indulás előtt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Olivia Holt
Hozzászólások száma : 68
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Vas. 29 Márc. - 13:02


Wyatt & Jordan


Az első alkalommal kissé tartottam attól, hogy nem leszek elég jó Wyatt-nek, hogy majd rádöbben, mégsem vágyik annyira rám, persze hamar beigazolódott, hogy ez nincs így, minden percben magamon érzem vágyakozó pillantásait. Sürgető érintései is pozitív visszajelzésekkel szolgálnak. Most már képes vagyok elengedni magam, mert tudom, hogy vonzónak talál, hogy jó vagyok neki így ahogy vagyok. Nem félek kicsit többet mutatni magamból, hiszen tudom, hogy ezzel is örömet okozok neki.
Bátortalanságomat is egyre inkább magam mögött hagyom, kipróbálok új dolgokat és élvezem, a régi Jordan most talán elbújt volna, de az új Jordan örömet akar okozni a párjának annyira amennyire erre csak képes.
A cirógatás és óvatos szopogatás, nyalogatás után hagyom, hogy ismét az Ő kezében legyen az irányítás egy bizonyos fokig, magára ültet aminél mennyibb érzést aligha tudok elképzelni. Az, hogy egyszerre mozog bennem és simogat, becézget odalent, szinte őrjítő sebességgel visznek közel a beteljesüléshez. Alig tudom visszatartani a testemben keletkező remegést. A sok inger, szinte elviselhetetlen, már csak ösztönösen cselekszem, nem gondolkodom, nem tudok.
A mozdulataimmal tudom, hogy megőrjítem és ez tetszik. Folytatom a körkörös mozgást és olykor kicsit felemelem a csípőm majd visszacsúszom, ez engem is épp annyira ingerel, mint ahogy vele teheti.
Tudom, hogy ezt az ördögi táncot nem tudjuk sokáig folytatni, mert érzem, hogy nagyon közel vagyok a robbanáshoz ami elhozza a kellemes megnyugvást, égő, lüktető nőiességemnek. Simogatása hamarosan átvált erősebb, gyorsabb dörzsölésbe amitől felsikoltok és azonnal a mennyekbe kerülök. Nem bírtam tovább tartani, olyan közel voltam már, ám a megnyugvás még korán sem következik be, mert Wyatt-nek más tervei vannak.
Egyik percben még rajta ülök a következőben meg már a hasamon fekszem és a lepedőt markolom miközben egy erőteljes lökéssel elmerül bennem. Egy nyögéssel válaszolok a támadásra. Újra elönt a vágy és a testem újra éhezik az Övéért, mintha nem az előbb kapta volna meg amire vágyott. Ez az új helyzet, ingerlőbb és ezerszer feljebb fokozza a vágyam, szinte érthetetlen miért nem semmisülök meg egy ilyen erőteljesen érzéstől. A lepedőt markolva kapaszkodom, mintha képes volnék elszállni bármikor. Wyatt úgy dolgozik bennem, mintha mindig is arra lettünk volna teremtve, hogy egymást szolgáljuk ki a vágyak kereszttüzében.
Nem tudom, hogy Ő hogyan képes tartani magát, mert én elgyengültem és képtelen vagyok a beteljesülést halasztani, ma már másodjára hagyja el ajkaimat egy elragadtatott sikoly. Belső izmaim férfiassága köré zárulnak miközben engem elhagy minden erőm és a lepedőre zuhanva igyekszem csillapítani szapora légzésem és túl fokozott szívverésem. Lassan csillapodik le a testem, de az édes lüktetés emlékeztet rá, hogy miben volt részem az imént.
Úgy érzem most, hogy a kezdeti súlytalanság megszűnik és minden végtagom ólomnehézzé válik. A kimerültség úgy nehezedik rám, mint egy lágy pléd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Orlando Bloom
Hozzászólások száma : 71
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Szomb. 28 Márc. - 21:58

18+
Jordan & Wyatt

Nem az első alkalom az, ahogyan ruha nélkül, meztelenül látom, ettől még korántsem csökken a látvány élvezhetősége. Sőt, tudtam, hogy mire számíthatok. Nem gondolok most olyasmire, hogy Jordan lenne a tipikus anya, a termékenység istennője, csakis az a lényeg ebben a pillanatban hogy igen gömbölyded, nem az a vézna kis divatcica, akik azt hiszik magukról, hogy kívánatosak. Engem bizony az sem zavarna, ha kicsit elengedné magát, ingerlő formái számomra azt sugalják, fogj meg, érints, van mit fogni. Bizony, egy nő ne is legyen olyan, hogy ha rám veti magát, megfájdul tőle mindenem, annyira kilátszanak a csontjai. A szőkeség esetén erről szó sincsen, igazán jó teste van, minden érzéki simogatással, vagy akár a nyelvemmel való érintéssel az eszébe vésem, hogy számomra nagyon is vadító az, amit nyújt. Ahogyan birtokba vesz ott lent, és szó szerint az ő kezében van az irányítás, egy pillanatra még az is átfut a fejemen, hogy ebből bizony rövid futás lesz, mert mire eljutnánk odáig, hogy egymáséi legyünk, előttem minden puskaport. Szerencsére tökéletes érzékkel hagyja magát ismét irányítani, mert feljebb emeli a csípőjét, hogy meg tudjam fordítani. Formás hátsóját megsimogatom, rámarkolok, ám előrehajolva a nyakába harapok, hogy a csípője mellett átnyúlva szétnyiló virágát csippentsem az ujjaim közé, amint elhelyezkedett rajtam. Ismét közel állok a tüzijátékhoz, ám úgy kívánom, hogy együtt érjük azt el. El kéne még ma indulni, a költözködést már ne hagyjuk másik napra, de nem voltam képes várni rá, még pár órát sem, ráadásul ki tudja, hogy ott milyen állapotok fogadnak, inkább teljesüljön most be, amelytől mindkettőnket szétfeszít a vágy. Miután megtámaszkodott rajtam, a körkörös mozdulatnál szinte már fel is kiáltok, oly mélyre tudok hatolni ezáltal, amely még porcikám rejtett zugaira is felvillanyzó hatással van. Mondom én, ösztönösen jól csinálja, ismeri a testét, és nem is lusta kihasználni az egyébként elképesztően izgató szöget, amelyet felkínáltam. És ismét irányít, pedig hihetném azt, hogy enyém az erő, amellyel a karjaim között tartom. A szünet szinte kinzó, mégis fékre kényszerít. Legalábbis engem, ám lehetőséget biztosít, hogy tőlem függetlenül feljuttassam még előzőleg a csúcsra, mielőtt ketten felérnénk. Nem csupán dörzsölöm a legérzékenyebb pontját, oly gyorsan száguldozom felszínén az ujjaimmal, hogy szinte beletaszítom a csillagokba, de most már azt akarom, hogy együt érezzük a mennyeket. Szinte lelököm magamról, én akarom birtokba venni, egyszerűen a hasára fordítom, és hátulról hatolok belé, hogy az utolsó pár mozdulatot már így tegyük meg a cél felé. Azért gondosan ügyelek rá, hogy ha túl közel lennék az áhitott beteljesülésnél, még lassítsak, mielőtt nem hallom az elragadtatott sikolyt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Olivia Holt
Hozzászólások száma : 68
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Pént. 20 Márc. - 17:48

+18


Wyatt& Jordan


Még senki mellett nem éreztem magam ennyire szexinek vagy kívánatosnak. Wyatt mellett úgy érzem, hogy nem is vagyok egy hibás gyártmány ami azért nem teljesen így van, de neki sikerül elfelejtetnie ezt velem, a pillantásai, testének reakciója nem azt sugallja, hogy nem kellek neki, épp ellenkezőleg, kíván engem, nagyon is és ettől csak még inkább vágyom rá. Bevallom, az első nem éppen kellemes találkozásunkkor bár volt köztünk valami vonzalom még én is éreztem, nem gondoltam volna, hogy képes szeretni. Nem olyan embernek látszott aki az ilyen érzelmeket előnyben részesíti. Meglepetésemre és legnagyobb örömömre képes szeretni méghozzá engem szeret. Erre mondják, hogy csodák márpedig léteznek.
Testemmel nem bírok nem reagálni a simogatásra vagy az olykor durvább érintésekre, harapásokra. Nem én irányítok, a testem külön életet él és megpróbál igazodni hozzá. Olyan mintha egymásnak lennénk teremtve, tökéletesen összeillünk és ezt most nem csak a hálószobai programokra értem. Úgy érzem, hogy Ő rá vártam eddig, nekem küldték, lehet, hogy ez butaság, de szép elgondolás.
Az, hogy én vagyok az aki örömet szerez neki teljesen felvillanyoz, próbálok is apait-anyait beleadni, hogy ne látszódjon a tapasztalatlanságom. Mivel ilyenben ezelőtt nem volt részem így minden teljesen új, de izgató és élvezetes, érezni ahogy a teste kissé megfeszül, magamon érezni a tekintetét miközben lent ténykedem, felkorbácsolja bennem a vágyat, azon gondolkodom lehetne még ennél is jobban? Aligha. - Kissé jobban belemerülök, nem az a célom, hogy elmenjen, nem is igen hiszem, hogy nekem sikerülne ezt elérni, de folytatom, mert a magam részéről is élvezem és érzem, hogy neki is kedvére való.
Meglepetten sikkantok egyet amikor megemel majd háttal kerülök neki, nem vagyok hülye, hogy ne tudjam mi következik, megnyalom az ajkam és kissé szélesebbre tárom a combjaimat, hogy szabad utat adjak neki és végre érezzem ahogy kitölt belülről. Lehet függővé válni szexuális téren? Ha lehet akkor megszívtam, mert azt hiszem függő lettem, elég csak Wyatt-re gondolnom..
Hátrébb dőlök és megtámaszkodom Wyatt-en, szinte ezzel egy időben ültet magára, az ürességet elnyomó érzés felemelő, felnyögök, kissé felgyorsul a pulzusom, szaporábban kezdem kapkodni a levegőt. A finom harapás úgy éri a testem minden porcikáját, mint egy apró áramütés, a nyakamon harapott meg de az ágyékomban is érzem, sőt, oda összpontosul az egész, lassan mozogni kezdek, lassú körkörös mozdulatokat teszek a csípőmmel, érzem ahogy egyre mélyebbre hatol belém.
Az ingerlő simogatás egyszerre idegesít és nyújt élvezetet. Nem akarok még feljutni a csúcsra, egyszerre akarok elélvezni vele, annak van valami bensőséges hangulata, nekem legalább is van. Ahogy egyre beljebb jut már muszáj a támaszkodásból kapaszkodnom és érzem ahogy a testem izmai összerándulnak, nem akarom, hogy ennek olyan hamar vége szakadjon.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve kissé összeszorítom a belső izmaim a férfiassága körül, csak egy apró kis kínzás érdekében, de persze nekem is nagy akaraterő kell nehogy ezzel végezzem be, de sikerül kitartani és elmosolyodom, mert tudom, hogy nem látja a mosolyom.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Orlando Bloom
Hozzászólások száma : 71
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Csüt. 19 Márc. - 12:56

18+

Jordan & WyattAhogyan összesimulunk, már második alkalommal, beleértve az azt megelőző többszöri érintést, amellyel kifejeztük, hogy mennyire vágyunk egymásra, tökéletesnek érzem az összhangot. Magam sem tudom miért, de képes voltam várni rá, mert igazán tetszett, nem csak egy félredobható kapcarongy, aki rá lehet mászni, aztán holnap jön egy másik. Jordan megérdemli a törődést, az odafigyelmet. Na és persze a szerelmet. Amit még senki iránt nem éreztem így, egyszerűbb volt érzelemmentes macsónak mutatkozni, ám ő oly önzetlen velem, hogy meg se próbálok küzdeni ellene. Tudom, hogy amilyen rohamléptékkel haladunk, lehetünk most oly szenvedélyesek, hogy ne legyen gond egy kis vadulás, tudom, hogy ő is benne van. Hiába játsza olykor a szűzkislányt, látom, hogy minden érintésembe beleborzong, megemelkednek a bimbói, és ha a lábai közé nyúlok, tapintható az izgalma. Elégedett mosollyal adom át a terepet, hogy ő legyen az irányító fél. Nincsenek elvásáraim, ahogyan pillantásom is elragadtatott, nem pedig lekezelő, kisajátító. Látott már ruha nélkül, sőt, már szeretkeztünk is, így túl nagy meglepetésben nem lehet része, igaz, én is felizgultam ez alkalommal is, hiszen olyan gyönyörű. A lényeg, hogy csak addig izgasson, amíg számára is ugyanolyan élvezetet nyújt, csak az én kedvemért nem sok értelme lenne. Mint ahogyan fordítva, én is meg kívántam ízlelni ott lent, nem csupán az ő örömére. Ahogyan látom, nincsen gondja a bátorsággal, sőt, amilyen pillantásokat vet, már ettől még jobban begerjedek, szinte nehezemre esik, hogy ne vessem rá magam, és feszítsem szét puha virágát belülről, és úgy elmerüljek benne, hogy felállni is alig tudjon utána.
Amikor elkezdi komolyabban venni dolgot, én is megborzongok, nem akarok idő előtt a csúcsra jutni, ezért kihúzom az ujjaimat, és rámarkolva a csípőjére egész egyszerűen a levegőbe emelem, hogy megfordítsam, és háttal legyen nekem. Lehet, hogy az öves megoldás most legközelebbre marad, hiszen úgy meglepett a váratlan fordulattal, hogy nincsen most idő a cifrázásra. Így ugyan kicsit jobban ki kell tárnia a combjait, és hátradőlni, hogy a tenyereivel megtámaszkodjon rajtam, ezért felülök, majd magamra húzom, hogy végre ismét egyesüljünk. Finoman a nyakába harapok, hiszen már lassan kapkodom a levegőt. Hagyom, hogy elkezdjen mozogni, és miután arra vágyom, hogy dupla fronton is élvezze a beteljesülést, ágyéka legérzékenyebb pontját csípem az ujjaim közé, és ingerlően kezdem simogatni, míg belülről kőkeményre izgatott fegyveremmel török egyre feljebb.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Olivia Holt
Hozzászólások száma : 68
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Szer. 11 Márc. - 19:29

18+


Wyatt & Jordan


Három férfi volt az életemben Wyatt előtt, de szerelmet egyik iránt sem éreztem, azt hittem igen, de, mint most kiderült az nem lehetett több barátságnál. A szerelem az amit Wyatt iránt érzek, ez pokolian égető és egyszerre dermesztő is, leírhatatlan, teljesnek érzem magam mellette, ha ez nem szerelem akkor semmi sem az. Nem gondolok abba bele, hogy Wyatt számára biztosan nem én vagyok az első szerelem, de azt hiszem ezen túl tudom tenni magam, hiszen most velem van, nem?
Bízom annyira benne, hogy engedjek a szenvedélyének bármilyen módon is akarja azt kimutatni, képes rá, hogy felizgasson vele, az elenyésző apró fájdalom szinte semmis amellett amilyen gyönyört képes okozni vele, elképesztő.
Nem is tudom, hogy jutott eszembe az, hogy ezúttal én akarom kényeztetni Őt, egyszerűen csak megfogant a fejemben a gondolat,d e meglepődök rajta, hogy azonnal beleegyezik, ez határtalan örömmel tölt el, bár ezen a téren nos nem valami jók a tapasztalataim. Az előző partnereim a valódi uralkodó felek voltak és nekem soha nem hagytak teret, épp ezért lepődöm meg azon, hogy Wyatt most rábólint, pedig tudom, hogy Ő is szeret irányítani.
A kezdeti apró, ingerlő csókok és nyalogatás után elérek az úgymond "kritikus" ponthoz. Ilyet soha nem csináltam, persze tudom, hogy kell csak na, kissé zavarba is jövök,d e ha már felhoztam a dolgot akkor semmiképp nem fogok visszakozni.
Miután megszabadítottam az alsónadrágtól, teljes életnagyságban mered előttem, nyelek egyet, hát igen, nem kis darabról beszélünk, jesszus, most komolyan ezen fogok vacillálni? Megrázom a fejem és végül nekilátok. Eleinte kissé talán túl óvatosan is, de hamar belejövök  a "cirógatásba". A legfurább az egészben, hogy ettől én lobbanok lángra, nagyon izgató egyrészről a látványa másrészről az ahol megérintem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire puha ott a bőr, jó érzés megérinteni. Bátorságból egy hatalmas adaggal magamra szedve hajolok le, hogy egy apró csókkal illessem a férfiasságát, az apró csókot egy újabb követi majd ezután óvatosan, ismerkedőn a számba veszem a csúcsát és a nyelvemmel játszadozom vele. Csak akkor állok meg egy pillanatra mikor nem finoman markolja meg a melleimet , hogy aztán ujjai egy határozott mozdulattal merülnek el bennem amitől egy aprót nyögök, az érzés kellemesen ismerős.
Miután a kezdeti meglepettség elmúlik újra csak rá koncentrálok, kissé  mélyebben veszem a számba, szopogatom és nyalogatom, ez nekem teljesen új, de tetszik. Egyik kezemmel a hátába kapaszkodom, körmeim végig szántom a bőrén, szinte égek a vágytól, hogy végre magamba fogadhassam. Testem lázban ég csakis érte, nem is tudtam, hogy létezhet ilyen. Ez elképesztő. 
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Orlando Bloom
Hozzászólások száma : 71
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Szer. 11 Márc. - 15:04

18+
Jordan & Wyatt

Nem tudom, hogy Jordan cicának hány pasija volt már előttem, és hogy mennyinek vallott szerelmet, velem viszont sok tekintetben bátortalanul bánik, habár nem volt szűz. Ez így tökéletes. Szerelmes is, mégis a magaménak érzem, hogy nagyon tanítgatnom kéne. Igazán egymásra vagyunk hangolódva, váltogatjuk a szenvedélyes, és a romantikus csókokat, érintéseket. Látom rajta, hogy feltüzeli az a vadság, ahogyan durván bánok vele, hiszen tudja, betartom azt, hogy még éppenhogy fájjon, perverznek nem is mondanám magam. Ahol még a gyönyör és fájdalom kéz a kézben jár, az még teljesen ideális állapot.
Egy zene nélküli sztriptízt is kapok, veszélyesen lassan, szinte már rá vetem magam, hogy haladjunk, ám az is igaz, hogy most már nem szükséges elcsábítanunk egymást, meglesz a tüzijáték sürgetés nélkül is. Így felmordulok beleegyezésem jeléül, hogy átadom az irányítást, tegye amit csak jónak lát. Beletúrok a finomszálú szőke tincsekbe, és odébb csusszanok, hogy felém tudjon hengeredni. Mielőtt lejebb indulna, még az álla alá nyúlva simítok végig az arcán, hogy lássa, nagyon is kedvemre való a játék, hogy most így cicázunk egymással. Láttam ugyan már ruha nélkül, ez nem jelenti azt, hogy kevésbé izgatna fel a látvány. Legalább már tudoom, hogy mire készüljek. Nem tudom megállni, hogy azonnal ne vegyem birtokba az ágyékát legalább néhány érintés erejéig, most viszont rajta a sor, amiért nem is ellenkezem. Hátradőlök, és vágytól fűtve várom a folytatást.
Pusztán már azzal is ingerel, ahogyan végigsimogat, és a nyelvével illet, majd amikor már rajtam sincsen semmi, jöhet szinte a lényeg, ahol már kőkeményen várom. Megrezzenek, ahogyan ott is hozzámér, ez még csupán a kezdet. Bíztatóan bólintok, hogy folytassa csak, közben minden önuralmamat összeszedve felülök, hogy előrenyúljak. Alig titkolt durvasággal markolom meg a kebleit, ám nem állok itt meg. Azaz egy pillanatra, ahogyan már az ajkával is illeti a férfiasságomat. Átnyúlok a csípője alatt, hogy a lába közé férjek, s miközben ő a szájával, én az ujjammal fogok lendületet hozni abba, hogy még közelebb érezzük magunkat egymáshoz. Nem finomkodom már holmi simogatással, ellentmondást nem tűrően két ujjammal is belehatolok, hogy tövig érezze, hamarosan nem így fogok tenni, ez pusztán a kezdet. Talán kikötözés nem lesz, de lehetünk most durvábbak, felszabadultabbak, hiszen tudjuk, egymással bármit megtehetünk.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Olivia Holt
Hozzászólások száma : 68
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Vas. 8 Márc. - 1:49

18+


Wyatt& Jordan


Eleinte bármennyire is vágytam arra, hogy megismétlődjenek a faházban történtek,féltem, igen bevallom, féltem Wyatt vadságától ugyanakkor vonzott is. Két tűz között álltam és nem tudtam vajon melyik perzsel jobban, az eltaszítás vagy az ha engedek a késztetésnek és a köztünk fellobbanó szenvedélynek. Végül eljutottam a megfelelő döntéshez és nem csalódtam, nem volt okom a félelemre, csak jó dolgokat kaptam Wyatt-től, szenvedélyt, gyengédséget, gyönyört. Egyedül csupán a félelem egy szikrája maradt meg a szívemben, hogy vajon mikor lesz ennek a gyönyörű időszaknak vége, mert hát akkor csodában nem is mertem reménykedni, hogy ez örökké eltarthat.
És most itt vagyunk, talán utoljára ebben a házban, csak mi ketten ismét és érzem, hogy nem kell attól félnem, hogy elveszítem, szeret engem, maga mondta, éreztem szavai mögött az igazságot.
Élvezem az érintéseit a bőrömön, mintha minden érzékelésem ezerszeresére fokozódott volna, egy apró simogatás olyan, mintha minden egyes testrészemet megérintené, bizsergek tőle és egyre csak fokozza vágyam a harapdálásokkal, annyira tudja mitől indulok be, alig ismer és mégis mindent tud rólam.
Csak, hogy húzzam egy kicsit, mert tudom mit nem szeret, lassabban vetkőzöm le, látom rajta, hogy ez bosszantja, de nekem viszont pont ez a része tetszik. Végül csak megszabadulok minden ruhadarabtól. Az övvel nem akarok egyelőre komolyabban foglalkozni, nem fog bántani, tudom, nincs miért aggódnom sem.
Tudom mennyire szeret irányítani, elvenni amire vágyik, de ezúttal adni szeretnék neki, nem azt akarom, hogy elvegye amire vágyik hanem elfogadja amit nyújtok neki vagy nyújtani tudok. Kissé persze bennem van a félsz, hogy mi van ha elrontok valamit, de emellett a félelem mellett ott van a vakmerőség is, hogy képes vagyok belevágni az ismeretlenbe, örömet akarok szerezni neki.
Meglepődöm amikor engedélyt ad és a hátára dőlve várja, hogy ezúttal kezembe vegyem az irányítást, szó szerint. Nyelek egy nagyot, hát hajrá Jordan, te akartál mutatni valamit hát tedd is a dolgod amire vállalkoztál. Kisebb önbizalom hiányosságban szenvedek, de azért megpróbálkozom azzal amit terveztem. Egy apró csókot lehelek az ajkaira majd a nyaka vonalán folytatom lefelé a csókokat. A baj mellbimbójához érve apró puszit adok rá majd végig nyalom és aztán folytatom még lejjebb a csókokat, a csípőjéhez érve kissé bizonytalanabbá válok, de már nem állok meg, az alsó nadrágját lehúzom és szabaddá teszem férfiasságát. na igen, még mindig képes vagyok meglepődni a méretén, igyekszem nem mutatni, hogy ez nekem egyrészről új dolog másrészről zavarba hoz a tökéletessége. Kezemmel óvatosan érintem meg először majd lágyan kezdem simogatni az elejétől a végéig, minden egyes szakasszal kissé fokozom a tempót és kissé erősebben is szorítok rá de csak épp annyira, hogy fájdalmat ne okozzak vele. Majd ahogy ebbe kissé belejövök lehajolok és a makkjára egy apró csókot lehelek.Istenem, miért van az, hogy ettől én izgulok fel jobban? Érzem a bizsergést odalent és azt, hogy egyre nedvesebb leszek, nem tudom, hogy működik ez, de tetszik.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Orlando Bloom
Hozzászólások száma : 71
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Szomb. 7 Márc. - 19:58

18+
Jordan & WyattAmilyen gyors volt az elhatározás, most olyan magabiztossággal terelem el az indulásról hogy visszavigyorogjak. Nem csak én kapom meg, amit akarok, tudtommal a múltkor is a mennyekbe sikerült repítenem, sőt az első alkalommal is, amikor lehámoztam róla a felsőt s a lába között simogattam, már akkor is érezhette, hogy valami hajt afelé, hogy nedvesnek lássam. Mintha attól pörögnék fel, hogy az ártatlan fején a kéjt látom szétterülni, hallani, ahogyan felnyög az elragadtatottságtól. Most is ez a cél, ahogyan a falnak szorítva emelem a feje fölé a kezeit, és a nyakát harapdáljam, majd az ágyon kössünk ki. Behunyom egy pillanatra a szemem, mert nehéz várnom, alig bírom már ki, hogy ruhák nélkül lássam, erre direkt húzza az agyamat a kis szemét. Egyetlen mázlija, hogy megvallottuk szerelmünket, különben minimum leütném a cipőmmel. Amíg végre nekivetkőzik, kihúzom az övemet, ajkaimon férfias mosoly játszadozik, ha bántani akartam volna, akkor már régen megteszem, ez mindössze kis pikantéria lesz, hogy fokozzuk az élvezeteket. Amíg első alkalommal meg nem kaptam őt, volt bennem némi bizonytalanság, ám már pontosan tudom, hogy milyen jó vele. Ez nem azt jelenti, hogy aljas módon kihagynám az előjátékot, mindössze arról van szó, hogy már a meztelen látványától is kőkeményen meredezek. Nem csupán arról van szó, hogy hány lányon tudtam gyakorolni. Azt hiszem az ember azzal tud tökéletesen ellazulni, akihez érzelmileg is kötődik. Azt pedig elég komolyan vettem, hogy szeret, képes voltam én is megnyílni felé. Felkészítem arra, hogy most kissé durvább leszek vele, nagyon úgy tűnik, hogy feltételek nélkül átadja magát nekem. Mint ahogyan már vadidegenként sem ellenkezett. Tényleg nekem teremtették. Van köztünk egy olyan erős, magyarázat nélküli lelki kapocs, amelynek köszönhetően a testiség nem is kérdés. Ahogyan megszólal, mégis meglep, holott valóban vártam most némi változatosságot, úgy tűnik még figyel a gesztusaimra is. Bólintok, és a hátamra hengeredek simogatom meg az arcát, hát hajrá, tegye csak  amit jónak lát, ám ha nagyon felhúz, az ő „előkészítésével” már nem nagyon fogunk tudni foglalkozni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Olivia Holt
Hozzászólások száma : 68
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Kedd 3 Márc. - 12:38

18+


Wyatt & JordanTalán épp ezért nem voltak jók az eddigi kapcsolataim, mert nem bíztam meg teljesen azokban akiket úgy hittem szeretek. Azt hittem valamelyest szerelmes vagyok beléjük, de most, hogy megismertem a valódi szerelmet, rájöttem arra, hogy őket soha nem szerettem, kedveltem, de nem szerettem, nem tudtam bennük megbízni így nem is tudtam kibontakozni mellettük amire rá is ment rendjén az összes kapcsolatom, nem mintha olyan sok lett volna. Kísérleteztem az érzelmekkel és hát folyamatos kudarc buckákba estem. De Wyatt-nek sikerült kirángatnia belőle, nem tudom hogyan is csinálta, elképzelni sem tudom, de sikerült neki. És talán túl hamar, de bevallottam, hogy szeretem, mert tényleg így van, éreztem, hogy így van, merőben más volt mint az ezelőtti tapasztalataim. Arra egy percig sem számítottam, hogy esetleg Ő is szeret, ezzel meglepett, de boldoggá is tett.
Beleegyezem abba, hogy elhúzzuk a költözés mai időpontját, na jó, nem beleegyezem hanem egyszerűen rajongok az ötletért. Két nap akár két év, nagyon hosszú és magányos idő. Wyatt-el lenni pedig az egyedüli jó dolog mostanában.
Az itteni lakásommal még nem tudom mi lesz, gondolkodtam eladáson, bérbeadáson, de igazából nem sok időm volt arra, hogy komolyabban agyaljak rajta, mert Wyatt hirtelen jött az ötlettel, hogy akkor most velem jön, tehát nem sok olyan van amiért maradhatnék, ami számít, a legfontosabb eljön velem.
-Ismerlek, még jó, de szeretek kötekedni, a végén úgy is megkapod amit akarsz. - Nevetem el magam. Már hogyne kapná meg, örömmel adok neki bármit. Az államat kopogtatom az ujjammal míg nézem ahogy levetkőzik. Persze azt mondta mocskos ötletei támadtak, de azért az öv kissé meglep, próbálom én nem mutatni, de azért az nem olyan könnyű. Benne vagyok én mindenben, és tudom, hogy nem bántana, nem lenne rá képes, de picit azért félek, csak egy nagyon picit.
-Igenis Főnök! - Mosolygom majd direkt, kínzó lassúsággal szabadulok meg a felsőmtől majd a nadrágomtól, már csak a fehérnemű van rajtam amit egy kisebb hatásszünet után veszek csak le.
A cirógatása eléri hatását, ellazulok és közben egyre inkább elönt a vágy iránta. Csúnya dolog, hogy képes ennyire hatással lenni rám. Nedves, forró szája elszórakoztatja a bimbóimat amitől megborzongok. Az már az első pillanatban is leesett, hogy bőven van tapasztalata, de azt nem gondoltam, hogy érzéke is van hozzá, már pedig nagyon is van.
A vállait simogatom miközben behunyt szemmel élvezem a cirógatását. Nem tudom mit tervez, de kíváncsian várom. Lehajolok az arcához, hogy egy pillanatra elszakítsam Őt a tevékenységétől és megcsókoljam. Szomjazom a csókjára amiben annyi élet és szenvedély van, erőt ad nekem is.
-Én is cirógatni akarlak téged, megengeded? - Kérdem halkan. Nem az a típus aki átadja a vezetést, de talán igen, egy próbát megér.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Orlando Bloom
Hozzászólások száma : 71
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Vas. 1 Márc. - 20:07

18+
Jordan & WyattMiután már túlvagyunk egy szerelmi vallomáson, na meg egy nagyon is kielégítő egymásba gabalyodáson. Most közöltem, hogy simán veleköltözöm, feltételek nélkül. Szerelem? Naná, ha már kimondtuk, nincsen visszaút. Így aztán úgy vélem, hogy a kétnapnyi várakozás egészen soknak tűnik, és ha már fiatalok vagyunk, életerősek, akár kísérlezezzünk egymással egy kicsit. Olyannak látszik, akinek főleg a lelkiek számítanak, mindent ebből indít. Ha már bizalmat szavaztunk egymásnak, akkor nem sok minden állhat az utunkba. Megkapom a válaszát, neki is lennének mocskos ötletei? Khm... Gyorsan kézenragadjuk egymást, hogy a lakásában folytassuk. Talán utoljára itt, hiszen valahova le kell majd tennie a kulcsokat. Nem tudom, hogy a bútorok el lesznek-e szállítva, ha bérelte csupán az apartmant, akkor esélyes, hogy maradnak, főleg, hogy ahova dolgozni megy, ott fog lakni is elvileg, így valami bebutorozott lakrészt kaphat. Vagy ha átjön hozzám, akkor ott is hancúrozhatunk bőven. És már az ágyon is vagyunk, hogy játékos beszólásaival tovább húzza az idegeimet. Ha nem tudnám, hogy mennyire szereti a ruháit, letépném róla. Igaz, vehetünk másikat, de amiben most feszít a költözködés miatt, elvileg kifejezetten drága darab.
- Mi az, hogy megengeded? Nem ismersz még annyira, hogy kiélem a vágyaimat rajtad, és elveszem amit akarok? – Jó, nyilván bántani nem fogom, de ismer már annyira, hogy tudok én vadulni a józan ész határain belül éppen annyira, hogy éppenhogy fájjon csak, inkább izgató legyen a dolog. Ledobom magamról a dzsekit, s a pólót, s miközben közelítek felé, a cipőt is lerúgom. Megoldom a nadrágomat, hogy kicsússzak belőle, csak a boxer marad rajtam. Ellenben a nadrágból kihúzom az övet, és játékos mosollyal közeledek.
- Na le velük! – Miközben vetkőzik, nem hagyom abba a gyengéd cirógatást, végülis fel kell tüzelni első körben, nem lehet átcsapni a másik végletbe, úgyhogy csak fokozatosan. Miután végre lekerült róla a melltartó is, egyenlőre még letéve az övet mellénk az ágyra, mellétérdelek, hogy ajkaim közé kapjam az ágaskodó rózsaszín bimbókat, most máshogyan fog menni, mint a múltkor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Olivia Holt
Hozzászólások száma : 68
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Csüt. 26 Feb. - 19:50


Wyatt & JordanWyatt olyannyira megváltoztatott, hogy lassan magamra sem ismerek és ez nem feltétlenül baj. Még mielőtt megismertem volna nem voltam több egy csendes, visszahúzódó és kívülálló személynél. Lassan kezdtem úgy érezni, hogy inkább vagyok egy növény, mint egy élő ember. Ő azonban akkor érkezett az életembe mikor minden reményt feladtam. Gyökerestül megváltoztatott mindent. Kezdem magam ellenállhatatlannak érezni, nem is érezhetnék máshogy hiszen mindig a tudtomra adja akárhányszor csak rám néz vagy megérint.
És kevésbé vagyok félénk, van merszem a nyílt utcán kezdeményezni amit ezelőttekkel el se mertem volna képzelni sem. Wyatt vadsága szenvedélye átragadt valamennyire rám is és ezt élvezem. Nehéz lett volna tovább folytatni az otthoni életem nélküle, azt hiszem így a legjobb, hogy közelebb költözik. Csak fontos lehetek a számára ha ezt megteszi értem.
Viccnek szánom azt, hogy telhetetlen bár meg kell hagyni tényleg az, amit én egy cseppet sem bánok.
-Foglyot csinálnál belőlem? Hmm, tetszik. - Mosolyodom el. Azt hiszem bármiben benne lennék ami örömet okoz neki, mert akkor én is boldog vagyok.
-De ne hidd azt, hogy fordítva nem történhet meg a dolog. - harapom be az ajkam és kacéran mosolygok rá. Ez az énem hetekkel ezelőtt még nem létezett. Éljen az egyedfejlődés, a szerelem tényleg megváltoztatja az embert.
Két napig nem találkoztunk így tudom, hogy mindketten vágyunk a másikunkra, Wyatt vágya szinte tapintható. Ha így indulunk útnak akkor abból nem lesz kocsikázás és félő még később érnénk oda, mint azt terveztük volna. De azt hiszem még ha Ő ki is bírná, hogy nem ér hozzám akkor én már tuti nem lennék ennyire visszafogott, nekem nem menne. Viszont tudom, hogy Ő sem olyan aki csak úgy visszafogja magát, ha nem lépünk be a lakásomba akkor akár odakint is megkockáztatta volna, hogy honnan tudom? Nem nehéz kitalálni. Mert nekem is ezen járt az eszem éppen.
-Mocskos ötletek? Már kíváncsian várom. - Hát nem igen lehetnék ennél izgatottabb az meg csak fokoz rajta, hogy Wyatt egy percet sem veszteget és lassan félmeztelenül veti rám magát. Nem igazán ad időt rá, hogy gyönyörködjem benne, pasik, jellemző. Csókja heves és én viszonozom is. Mikor megérzem, hogy hova is igyekszik nyúlkálni elhúzódom.
-Nana, sietsz, lassan, és előbb te szabadulj meg minden feleslegestől aztán majd én. Utána talán megengedem, hogy kiéld rajtam a mocskos fantáziád. - Nevetem el magam és tényleg nem akarok addig tovább lépni meg eme egyszerű kérésem nem teljesíti. Makacs vagyok, bár ez a tulajdonságom mindig is megvolt, most csak kamatoztatom.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Orlando Bloom
Hozzászólások száma : 71
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Szer. 25 Feb. - 21:15

18+

Jordan & WyattNem is érdekel hogy körbenézzek, hidegen hagy, hogy hányan bámulnak meg minket. Csak azért nem döntöm neki a kocsi oldalának, hogy itt tegyem a magamévá, mert elég gyorsan kijönnének a zsaruk, és ők aztán pláne nem hiányoznak most. Elhúzunk most mind a ketten, akkor azt szépen csendben tegyük. Együtt. Milyen különös ezt kimondani. Van valaki, aki nem csak, hogy szeret, képes értem mindent odadobni, behódolni a férfias vágyaimnak, sőt ő maga is kész arra, hogy átvegye a kezdeményezést, csak közben a szememre hányja nagyon viccesnek, kacérnak gondolt stílusban, hogy telhetetlen vagyok. Vele kapcsolatban naná, hogy az. A szőke gyönyörű tincseken túl az alakja is csodás, és két nap nélkülözés után nem is lehet kérdés, hogy mennyire tudok várni. Nagyjából semennyire.
- Micsoda ötleteket adsz szivi... Bevezethetjük. Amíg nem kapom amit akarok, nem kész sehova. – Túrok bele a hajába, hogy még egy utolsó csókot harapjak a finom ajkakba, érzem, hogy én azért egy percet sem tudnék várni, félő, hogy ha így indulunk el North Salembe, akkor az első benzinkútnál vagy kiserdőnél elvonulok vele a szabadba, akkor meg miért is ne választhatnánk a kényelmet? Formás keblei minden érintésemre reagálnak így nem kérdés, hogy ez az időveszteség bele kell, hogy férjen. Ugorjunk fejest ebbe a házasság nélküli mézeshetekbe, majd úgy kezelem, hogy North Salem afféle nászút a vicc kedvéért, hiszen sosem szándékoztam elkötelezni magamat, most mégis itt állok egy valószinűtlenül beteljesült szerelem kapujában. Végül kézen rántom, és megindulunk befelé. Elég nagy elánnal vetem át magamat a küszöbön, most végre együtt lehetünk. Ismét.
- Nem lesz ebből semmilyen gyors, mocskos ötleteim támadtak, azt nem lehet öt perc alatt lerendezni... – Rúgom le a cipőmet, ledobva a földre a dzsekit és a pólót is. Lényegesen rendezettebb a külsőm azóta, hogy először láttuk egymást. Ő már akkor is egy bombázó volt. Nem voltam rossz pasi, sőt, ám a saját előítéleteim, démonaim rabságában vergődtem. Azóta sikerült lefürdeni, némi új ruhát venni, még borotválkozni is. Ennyit számít, ha kellünk valakinek. Térden kúszva közelítem meg a leányzót, hogy ragadozóként csapjak le az ajkára, ám itt már nem finomkodok azzal, hogy hova nyúlok. Talán kissé durván is, de tudom, hogy szereti, ha nem tekintetem törékeny kislánynak. Végigfuttatom az ujjaimat a keblén, hogy most már én is benyúljak a lába közé, lassan le is vethetné a feleslegessé vált ruhákat. Ha nekikezd, én sem fogom majd vissza magamat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Olivia Holt
Hozzászólások száma : 68
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Kedd 24 Feb. - 20:23

+18


Wyatt & Jordan


Még nem tudom mi fog következni azután, hogy nem választ majd el minket sok tized kilométer. Most még minden rendben köztünk, sőt, egyszerűen fantasztikus, megértjük egymást és vonzódunk egymáshoz, mi kellene még? Ám azért persze vannak kétségeim, nem akarom, hogy miattam rúgjon fel mindent aztán kiderüljön, hogy nem is vagyok olyan, mint akinek képzelt. Nincs szándékomban megakadályozni a költözést, túlságosan önző vagyok ehhez, azt akarom, hogy a közelemben legyen, hogy számíthassak rá, hogy Ő is számíthasson rám.
Nekem valóban nagyon fontos lett ezalatt a rövidke idő alatt. És ha ekkora lépést tesz meg azért csak, hogy velem legyen akkor nem fogom kedvét szegni, elfogadom, hogy én kellek neki, bár nem tudom megérteni miért.
Még az is rejtély előttem, hogy lehet az, hogy ennyire egymásra hangolódtunk ilyen röpke idő alatt. Ez egyszerre csoda és egyszerre ijesztő is. Néha az egyiket néha a másikat érzem, még nagyon friss a kapcsolatunk és félek, hogy amilyen gyorsan indul olyan gyorsan ér véget. Tudom, hogy ilyesmire nem kellene gondolnom, de a gondolataimat nem én irányítom, maguktól jönnek.
Elnevetem magam, telhetetlen, de én nem bánom, sőt, úgy érzem valahol kezdek én is az lenni, belőle sosem elég.
-Képes lennél bezárni a hálószobába is? Hm? - Mosolyodom el és vigyorgok közben, ehhez támadt némi ötletem, de hát mindent a maga idejében.
Kissé talán merészebb is lettem mellette, nem nagyon csak egy picit így a nyílt utcán is képes vagyok illetlen dolgot tenni, kihozza belőlem a sötét énem, ehhez nagyon ért. Megsimogatom ott lent és kérdezek, a választ szinte már magamban tudom, de hát szeretek játszani.
Elnevetem magam ahogy próbál minél gyorsabb lenni, hogy újra a lakásban kössünk ki. Kézen fog én pedig nem akadékoskodom tovább hanem sietek vele, mert épp annyira akarom Őt ahogy Ő most engem. Remélem ez soha nem fog változni, és remélem hosszú-hosszú ideig együtt leszünk, az életünk végéig részt nem merem megkockáztatni, az nagyon korai lenne még.
A lakásba érve azért bezárom magunk mögött az ajtót és a kulcsot a zárban hagyom. Majd elslisszolok Wyatt mellett és a hálószobába szaladok az ágy másik oldalára majd nevetve várom.
-Lassú vagy! Nem is tudom, megfontoljuk ezt a gyors menetet? - Billentem oldalra a fejem, de az incselkedő mosoly ott van az arcomon.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Orlando Bloom
Hozzászólások száma : 71
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Kedd 24 Feb. - 19:02

18+
Jordan & WyattNem tudom, hogy a munkahelyén, a másik városban mennyit leszünk majd együtt, de az biztos már most, hogy sokkal többet, mintha távkapcsolatot vállalnánk be. Nem is lenne sok értelme, hogy hatvan kilóméterre legyünk egymástól, így bőven kihűlhet nem csak a vágy, a gondolat is, hogy jobban meg akarjuk ismerni egymást. Én egyedül vagyok, család híjján, és ahogyan kivettem a szavaiból, neki is csupán a nebulók jelentenek társaságot. Ez már valami, ami össszefűzhet minket, még ha nem is csak a magány vonz egymáshoz. Sosem gondoltam volna, hogy képes vagyok bárkinek is kimondani, amit érzek, a szerelem távol állt tőlem, és most itt van valaki, akiért azt a keveset is magammal vinném, amit eddig megszereztem. Legyen hát, próbáljuk meg. Nem csupán felajánlottam, hogy legyen a barátnőm. Itt vagyok, hogy összekészülve együtt költözzünk. Ez nem jelenti azt, hogy egy lakásban fogunk lakni, ám akkor jön, amikor akar, nem fogja a helyét senki melegen tartani, amíg távol van. Találok majd magamnak elfoglaltságot, amíg dolgozik. Sikerül villámgyorsan egymásra hangolódni, mintha holmi friss házasok lennénk, vagy tinik, akiknek ez az első kapcsolata. Most mit tehetek én arról, hogy nem tudok betelni a szőkével, akinek életemben először tényleg fontos vagyok. Nem csak testileg, úgy teljes egészében akar engem, s a gesztus, hogy vele költözöm, árulkodik a lelkiektől, testi oldalról pedig egyértelmű, hogyan tudom kifejezni ragaszkodásomat. Minél többször akarom őt a magaménak tudni, legalább az elején. Úgy látom, nem is ellenkezik, csak a jólneveltsége mondatja velem, hogy sietne.
- Telhetetlen? Két napig váratsz, aztán...? – Csípek bele a fenekébe, hogy a meghallgassam amit a fülembe súgna, nagyot vigyorgok rajta, majd válaszként máris megvan a megoldásom. – Igazad van, ha rajtam múlna, egész nap le se másznék rólad. Egyezzünk ki egy gyorsban, aztán ha odaértünk, lesz még időnk lustálkodni. Legalább a hétvégére nem hagyom, hogy visszamenj... – Most már a fenekére siklik a kezem, és enyhén szólva lepődöm meg, ahogyan ott lent hozzámér. És mellé ez a szende, mondhatni angyali hangsúly.
- Na jó... most aztán... – Nyalok bele a fülébe, hogy bedobjam a táskáját a hátsó ülésre. Amint bezártam az autót, kézenfogom a leányzót, hogy szinte rohamléptekben ügessünk fel a lakására. Lehet, hogy most gyorsak leszünk, de annál intenzívebbek. Van néhány extra ötletem, csak legyünk már bent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Olivia Holt
Hozzászólások száma : 68
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Hétf. 23 Feb. - 20:25


Wyatt & Jordan


Annyira új és friss ez az egész, azt hittem ilyesmi csak a filmekben vagy romantikus regényekben fordulhat elő, na, de, hogy pont velem? Pedig ez első látásra vonzalom volt csak akkor, éppen ott, nem ez volt az elsődleges, nem vettem észre a jelét. A hiánya azonban rádöbbentet, hogy bizony többről van itt szó a történtek utáni sokknál, pedig az első ötletem az volt, hogy életmentő beavatkozásban még nem volt részem és biztos az visel meg és azért gondolok a megengedettnél többet Wyatt-re. De hát találkozásunk helyrerázott és bár fura, meg szinte lehetetlen mégis így van, megtörtént, vonzódunk egymáshoz és valami több is van bennünk a másik iránt. Szerelmet vallottunk a másiknak, pár nap leforgása alatt eljutottunk egy mérföldkőig. Most már tudom ez is lehetséges, hogy nem csak kitaláció, nem regénybe illő mese amit csak elakarnak adni azoknak akik szeretnek fantáziálni, ez a valóság. És én ettől vagyok boldog.
Érintésére a mellbimbóm megkeményedik és feltámad bennem a vágy. Lesz egyszer olyan, hogy nem így lesz mikor csak hozzám ér? jelenleg úgy hiszem, hogy nem.
-Ha fordítva volna én sem maradnék, ebben biztos vagyok. - Szeretem, épp ahogy mondja és örülök annak, hogy képes mindent hátrahagyni csak, hogy a közelemben lehessen. Talán nem sok ami itt marad, de mégis hozzá tartozik és ezt képes feladni értem. Hát lehetnék ennél boldogabb? Kötve hiszem. Örömmel viszonozom a vadabb, szenvedélyesebb csókot, de ezzel épp nem azt segíti elő, hogy ésszerűen gondolkodjam...borzalmas hatalma van felettem, ijesztő és mégis vadító. Kezemmel, most már, hogy a táska nem foglalja le, a hajába túrok és élvezem a pillanatot, kell ennél több? Hmm..lehet.
Az az 1-2 nap amíg nem volt velem, mert nekem is intéznem kellett a dolgaimat és vélhetőleg Ő is szervezte a költözést borzalmasan üres volt, hiányzott. Nehéz lesz visszatérni a munkámhoz és hozzászokni, hogy olykor nem találkozunk csak mondjuk esténként, de akkor se mindig.
-Telhetetlen vagy - Nevetem el magam, de mi tagadás, az ötlet tetszik. - Én szeretném azt a bizonyos másik dolgot, de tudom akkor nem indulunk el soha. - Súgom a fülébe közben mosolygok. nagyon is vágyom rá és tudom, hogy Ő is rám, ez normális és az a baj, hogy bármikor helyénvalónak is találom. Teljesen megőrjített. Tenyeremet ráfektetem a mellkasára majd megpuszilom az állát, másik kezem kissé lejjebb téved csak incselkedés céljából, mindaddig haladok lejjebb míg nadrágon keresztül meg nem érintem a férfiasságát.
-Te mit szeretnél? - Kérdem ártatlanul. 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Orlando Bloom
Hozzászólások száma : 71
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Hétf. 23 Feb. - 19:32
Jordan & WyattNem gondoltam volna, hogy véletlen ismertségünket követő hetvenkét órán belül már szerelmet is vallunk egymással a szőkeséggel. Annyira hirtelen támadt a dolog, a fellobanó fizikai vágy, amely aztán lelki kötődésbe ment át, ráébredtünk, hogy mennyire egyedül vagyunk a világon, s egymásban megtalálhatjuk elvesztett felünket. Nem csupán kapaszkodunk a másikba, engem valóban érdekel Jordan, azon túl, hogy minél többször tapasztanám ajkamat az övére, vagy éppen töltsem vele az éjszakát, kiváncsivá tett a múltjával, a gondolataival kapcsolatban. Erősnek érzem a kapcsot annyira, hogy magam mögött hagyjak mindent, és kövessem az ismeretlenbe.  Az egyik hely olyan, mint a másik, ha nagyon akarom, North Salemben is meg tudom találni a számításomat. Rendes ember egyhamar úgysem leszek. Ahogyan a cickóra téved a kezem, kiélvezem hogy megtorpan a mozdulatban, van egy olyan érzésem, hogy lehetne ebből akár több is.
- Ha már szeretsz, lenne értelme maradnom? – Kérdezek rá magamhoz képest egészen gyengéd hangsúllyal. Vagyok annyira önző, hogy ne azt emeljem ki, hogy mert szeretem, nincsen értelme New Yorkot választanom. Pasiegó, büszkeség. Egyszer kimondtam, többet minek ezt hangsúlyozni? Végigsimítok a szőke tincseken, hogy kissé magamhoz rántsam, hiszen lábujjhegyre állva pipiskedik hozzám. Kiveszem a táskát a kezéből hogy a földre ejtsem, velem foglalja le az ujjait. A tenyereimbe fogom az arcát, hogy a finom csókját vadabba fordítsam át. Igen, képes még 1-1 nap után is hiányozni nekem. Hét elején az ügyeimet zártam le, mint ahogyan ő is az itteni kiküldetését intézte. Amíg nincsen másik pasi a dologban, addig hidegen hagy, hogy mit csinál.
- Máris... vagy előtte mást szeretnénk? – Kérdeze rá cinkos mosollyal? Fiatalok vagyunk, erőteljesek, felőlem most is bőven összebújhatunk, ha csak ránézek, tudom, hogy bele vagyok esve, és vágytól sugárzik minden porcikám, de ha odaértünk a kisvárosba, ott is tudunk együtt tölteni még pár órát, ahogyan neki kényelmesebb...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Olivia Holt
Hozzászólások száma : 68
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Kedd 17 Feb. - 22:27


Wyatt & Jordan


Már mikor elindultam felé hevesebben vert a szívem, ilyen hatást képes kiváltani csupán a jelenlétével. Azt meg sem mondani mit vált ki belőlem ha nincs más csak egy sötét hálószoba és mi ketten..kicsit el is vörösödöm ahogy elgondolkodom, istenem Jordan, maradj a jelenben! Volt bennem egy kis félsz, hogy majd amint megkaptuk egymást Ő úgy dönt ennyi is volt, hogy semmi különleges nincs köztünk, csak valami érthető vonzalom nő és férfi közt, de nem így alakult, maradt és most itt vár rám és egyszerűen gyönyörű ha lehet ilyen kifejezéssel élnem. Persze ott virít arcomon a mosoly, mellette nem nehéz mosolyognom, mert végre ez nem csupán egy álca, előtte nem kell eltitkolnom mit érzek. És nem mellesleg most vagyok a leghosszabb ideje boldog, már egy hete le sem hervad a mosoly az arcomról, persze a munkám kérdése kicsit aggasztott végig, de a kedvemet nem tudta elvenni.
Odaérek hozzá és karjai közé simulok, mindig öröm vele lenni, a csók pedig ahogy eddig is most is tüzes, természetesen ösztönösen viszonozom. Kezének félretévedésére belemosolygom a csókba, ha így folytatja akkor innen egyenesen a hálóban kötünk ki. Azok után amit a múltkor műveltünk a parkolóban, nos, azt hiszem ez a mostani semmiség mellette.
Aztán az idilli pillanatnak vége is szakad mikor meglátom a táskákat és bőröndöket, érthető, hogy megrettenek. Hiszen eddig minden rendben volt köztünk és bár nem találtuk ki a megoldást arra, hogy gyakran találkozzunk a munkám mellett, de nem gondoltam volna, hogy neki ez egy intő jel, hogy nem kellene belebonyolódni egy fura lány életébe.
Persze nem én lennék ha nem kérdeznék rá, még ha egyértelmű is lenne a dolog akkor is rákérdeznék, mert szeretném hallana a magyarázatot is, könnyebb feldolgozni azt hiszem...
-Hogy mi? - Kicsit meghökkenek, nem éppen erre a válaszra számítottam. Nekem teljesen úgy jött le a dolog, hogy Ő most akkor elmegy és itt a vége, már magamban meg is próbáltam helyre tenni a dolgokat és átgondolni hogyan is folytassa nélküle, de nem igazán jutottam semmire, mert csak ürességet látok nélküle, egy kopár semmit.
Mikor sikerül kicsit visszatérnem a jelenbe elmosolyodom.
-Tényleg velem jönnél? - Nem úgy mondom mintha megerősítésre várnék tőle hiszen egyértelműen kifejtette, hogy nem akar elveszíteni. Ezek szerint máris indulnánk? Huh, hát igen, ez egy napra bőven nagy meglepetés. Nem mondom, hogy ennek nem örülnék, ugyan, boldogabb vagyok mint valaha. A viharos megismerkedésünk után úgy látszik sikerül majd nyugodt vizeken eveznünk.
-Már is indulunk? - Mert részemről mehetünk, nincs mit itt hagynom, ahogy Wyatt-nek úgy nekem sincs miért maradnom úgy pedig pláne nem, hogy Őt sem kell hátrahagynom.
Odalépek hozzá és egy szűzies csókot adok az ajkaira aztán mosolyogva ölelem át, hogy mellkasához bújhassak. Nem tudom mit tartogat a jövő, de a kezdet tetszik.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Orlando Bloom
Hozzászólások száma : 71
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Vas. 15 Feb. - 22:40
Jordan & WyattA leányzó leér a ház elé, és egyszerűen szebb, mint amilyenre emlékeztem. Mintha minden nappal képes lenne megszépülni. S azzal, hogy szerelmet vallott nekem, nagyjából meg is pecsételte a sorsomat. Visszamondtam, jelezve, hogy nem is tudnék elképzeln mást az oldalamon, így számomra nem is lehet kétséges, nem hagyom el. Nem rémisztett meg az érzés annyira, hogy hátat fordítsak most magunkat, és besöpörjem a szőnyeg alá mint egy egyéjszakás kalandot. Lehet, hogy korábban megtettem volna, mások is suttogtak már ilyesmit a fülembe, mégsem éreztem úgy, hogy igaz lenne, és nem az aktuális szenvedélynek szóltak. Ami pedig a viszonzást illeti, sosem vágytam arra, hogy visszamondjam, bármennyire is kellemes vagy éppen vad pillanatokat éltünk meg az aktuális illetővel. Jordan esetében nem merült fel, hogy túlságosan sietne, vagy éppen megszállottan keresné a szerelmet. A maga egyszerűségében úgy vélte, én vagyok az, akire mindig várt. A válaszom nem is késlekedett, át sem kellett gondolnom. Ez már csak jelenthet valamit. Oly ösztönösen jött, hogy még csak meglepődni sem volt időm magamon. Megtörtént. S most itt van ő, sétál felém azzal az őrjítően szép mosolyával, a hetyke cickóival, és engem szeret. Mámorító érzés még egy magamfajta szar alaknak is. Megindulok felé, hogy félúton találkozzunk, nem tudok nem végigsítimítani az angyali szépség szőke tincsein.
- Szia. – Hajolok oda, hogy az ajkára tapasszam a sajátomat, ölelésem közben nem is túl véletlen mozdulattal még a keblére is siklik a kezem, számomra ez már szinte ösztönös mozdulat, és ha pironkodik azon, hogy miért a nyílt utcán... hát a parkolóban ennél is érzékletesebbek voltunk. Látom a meghökkent tekintetet, a felugró szemöldököt. Megvan a késztetés, hogy játszak vele, kihasználjam a kötődését, ám még ilyen szinten sem akarom bántani. Ha fájdalmat akarok okozni, akkor majd éjszaka vadulunk, csakis annyira, amennyire még bírja mondjuk a kikötözés gyönyörét. Csak amennyire még élvezi.
- Elmegyek igen. Veled együtt.. Nem foglak többé elengedni. – Ezt mégis megcáfolom, hiszen elválok tőle, hogy felnyitva a kocsim csomagtartóját elkezdjem berámolni a holmiját. Ami nem fér be hátra, vagy kézipoggyász, az lehet felőlem az utastérben is.
- Miért, kiért maradnék? Nekem mindegy a munkád, valahol ott a közelben meghúzom magam. Nem akarok hónapokat várni rád.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Olivia Holt
Hozzászólások száma : 68
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   Hétf. 9 Feb. - 21:43


Wyatt & Jordan


Két héttel ezelőtt elképzelni se tudtam volna, hogy lesz valaki aki majd ennyire felforgatja az életem. Wyatt egyik pillanatról a másikra lépett be a monoton, élettelen világomba és színessé, élénkké varázsolta. Nem gondoltam volna, hogy én is lehetek boldog, most határozottan az vagyok. Vidáman kelek és fekszem le. Ez még elég szokatlan, de azt hiszem még hosszú ideig eltudnám viselni, nagyon hosszú ideig.
Felrakok gyors egy kávét magamnak és amíg az készülőben van addig én is próbálok kicsit csinosabbá válni, bár eddig Wyatt nem adta jelét annak, hogy nem tetszene neki valami rajtam. De hát nő vagyok, az ilyesmi elvi kérdés nálunk és én tetszeni akarok Wyatt-nek mert..mert azért, hogy más ne tetszen neki..butaság tudom, de hát túl friss az egész bármit is mondtunk egymásnak, nem tudhatom biztosra, hogy tartós lesz-e ami még csak kialakulóban van. A tükör előtt kicsit igazítok a sminkemen amit nem vittem túlzásba, a hajam kiengedve hull a hátamra, az egyik kedvenc ruhámat vettem magamra és úgy érzem ha nem is tökéletes, de elfogadható lesz a megjelenésem. Olyan izgatott vagyok, mintha most találkoznék vele először. Arcomon ott virít a mosoly és órámra pillantva látom, hogy percek kérdés és kilenc óra. Elindulok ki, hogy megnézzem itt van-e már Wyatt és nem kicsit lepődöm meg mikor egy BMW előtt látom karba tett kézzel állni. Nyelek egyet, hát igen, roppant helyes férfi, bár, azt hiszem nekem úgy is tetszett mikor kicsivel több borosta ölelte körbe az arcát, viszont a változást is díjazom.
Lelépdelek a lépcsőn és elé sétálok majd pár centire állok csak meg ellőtte.
-Szia! - Mosolygok. Csak ezután veszem észre a sok táskát és bőröndöt. Felvonom a szemöldököm és nem tudom mire vélni. Megrémülök..lehet búcsúzni jött? Elmegy és jött, hogy lezárjon egy szakaszt a múltjából? Csak negatívabbnál negatívabb gondolatok keringnek a fejemben. Hol ránézek, hol a bőröndökre. Próbálok nem teljesen hülyének kinézni, de hát ez most váratlanul ért. Eszembe se jut, hogy esetleg miattam teszi, hogy ne veszítsen el, csak a rossz gondolatok maradnak semmi több.
-E-elmész? - Nézek rá, hangom elakad. Könnyeim még nem törnek elő, ahhoz túlságosan lefoglal, hogy megtudjam a választ. Nem tudom elképzelni az életem folytatását nélküle, megint csak üres lenne, sivár, kihalt, akár egy puszta, ezt nem kívánom, bármekkora is legyen benne a sötétség, az Ő fényét akarom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Orlando Bloom
Hozzászólások száma : 71
Kor : 29TémanyitásTárgy: Jordan & Wyatt - A költözés   Vas. 8 Feb. - 18:41
Jordan & WyattÚgy tűnik, eljön lassan a búcsú ideje, valahogy mégsem visz rá a lélek. Hosszan gondolkoztam rajta, mennyire leszek képes elengedni a szőkét, és arra jutottam, nem igazán. Szerelmet vallottunk egymásnak, de mégis, lehetséges ez? Lelki társak lennénk, akik egymásra találtak, vagy pusztán a vágy hevében csattantak el azok a bizonyos vallomások? Nem, az utána következő pár napban is úgy éreztem, látnom kell őt, nem dobtam félre, amint megkaptam amit akartam. Mert mindaz, ami történt, pusztán egy része volt a történetünknek, nem a lezárása. Többet akarok belőle. Komolyan gondoltam, hogy próbáljuk meg együtt. Nem vagyok jó ember, de ő képes változtatni, csiszolni rajtam. Ha kell, hát hátrahagyok mindent a kedvéért. S nem mert kéri. A saját döntésem. Így amikor a lakása előtt várakozom a fekete bmw-nek háttal támaszkodva, ha leér, láthatja, hogy a hátsó ülésen és vélhetően a csomagtartóban is bőröndök, telepakolt táskák vannak. Itt hagyom New Yorkot, és North Salembe költözöm. Még nem tudom, hogy ott mihez kezdek majd magammal, biztosan találok valami pénzszerzési lehetőséget. Beállni eladónak nem az én stílusom, de van elég félretett pénzem, hogy akár egy évig ne kerüljek csődközeli állapotba. Ránézek az órámra, mindjárt kilenc, hamarosan érkezik a szőke ciklon. Virágot nem hoztam, mert nem szándékozom búcsúzni, magamat hoztam ajándéknak. Egészen kivirultam, a megkeseredett, züllött tekintetem egészen a múlténak tűnik, vonásaim kisimultak, bár a fegyver az oldalamon, de hajam rendezettebb, és még borotválkozni is sikerült. Piciny bajuszt, és szakált hagytam csak. Miből lesz a cserebogár.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Wyatt - A költözés   

Vissza az elejére Go down
 
Jordan & Wyatt - A költözés
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-