we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Luther & Delila találkozása - Black Rose Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Bianca Balti
Hozzászólások száma : 15
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Luther & Delila találkozása - Black Rose Club    Szomb. 28 Márc. - 10:41

Még mindig nem értem, hogy miért érdekli a történetem. Nem szokták ezt megkérdezni tőlem, így kicsit összezavar, de azért tapasztalt róka vagyok. Nem sokáig álmélkodom a kérdésén, hanem igyekszem tovább lépni. Lehet, hogy egy időre elhallgattam, mert hát tényleg. Egész életemben ő a második, aki megkérdezni ezt, és kíváncsi rá. Nem csak azt akarja, hogy dobjak egy hátast széttárt lábakkal, és hiphop már végeztünk is, ki – ki mehet a saját dolgára.
- Örvendek Luther – mondtam neki, és felé nyújtottam a kezemet, mintha tényleg egy bemutatkozás lenne, ami nem teljesen igaz, mert tudja a nevemet. Legalább is azt, amit akkor használok, ha épp én is beállok a lányok közé.
És ,ahogy látom ki akar rajtam fogni, mert újabb kérdést tesz fel rólam, és totál hidegen hagyja, hogy a fülébe suttogok. Így gonosz módon belecsókoltam a nyakába.
- Vagy ez, vagy az – feleltem rejtélyesen, és visszadőltem a saját kis helyemre, ahonnan elébb közelebb hajoltam hozzá.
Kíváncsian néztem rá, és próbáltam meglepődve ránézni. Holott teljesen magabiztos voltam magamban, meg a helyzetben, csak a pasiban nem, mert az merő adta egy meglepetés eddig.
- Már fizettél értem, hiszen akkor nem lennénk itt – válaszoltam neki kikerülve az ajánlatát. De nézzük csak, hogy mennyi is az annyi, mennyire mély a zsebe, bár elég mély lehet, ha új életet kínálgat. Bevallom magam is gondoltam már rá valamikor régen, de mondjuk hogy nagyon is jól érzem magamat ott, ahol vagyok. Azzal foglalkozva, amivel. Kényelmes, kielégítő, szórakoztató és még lehetne sorolni a jó tulajdonságokat. Persze van hátulütője, de azzal én nem foglalkozom. Azt a fiúk elintézik.
- Hiába kérdeznél körbe nem válaszolna senki sem a kérdésedre, akkor sem, ha annyi ajánlasz fel, amit mondtál. Tudod mi lányok összetartunk, és védjük egymást, ráadásul a madam is megtiltotta, és nem szeretnék bajba kerülni, és azt se szeretném, ha egy társam bajba kerülne – talán ezzel kivágtam magamat nála, de hogy lássa is, hogy kétségbe estem közelebb húzódtam hozzá, még a kezét is megszorítottam, és úgy kértem.
- Kérlek, ne akarj információt a többiektől, vagy tőlem, a szabályzat tiltja – amennyire csak tudtam esdeklőn néztem rá , és közel hajoltam hozzá még jobban. Belül jól szórakoztam, bár teljesen igazat szóltam. Megtiltottam a lányoknak, hogy magukról beszéljenek. A magánélet az magán, ez meg itt munka, és a kettő nem egy és ugyan az. Legalább is náluk talán. Nálam meg? Már magam sem tudom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : David Gandy
Hozzászólások száma : 17
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Luther & Delila találkozása - Black Rose Club    Csüt. 19 Márc. - 19:28

Delilah & Luther

Csak figyeltem és merengtem. Hallgattam őt, némely gondolata, szava el is ért a tudatomig, azonban már nem érdekelt a téma és nem is igazán figyeltem oda arra, hogy mit mond. Nem érdekelt az ország, az elnök, a kampány, a munka, semmi, csak az érdekelt, hogy mit keres itt egy ilyen nő.  Kérdésemet fel is tettem ez irányban, s látszott, hogy nem gyakran érdeklődtek iránta ilyen irányban, mert eléggé meglepődött. de olyannyira, hogy sikerült belé fojtanom a szót. Ezen kissé elmosolyodtam, de csak egészen halványan, s kedvem lett volna kinevetni rossz terelését és próbálkozását.
-Ugyan, hagyja ezt a hangnemet, Lia. Luther vagyok. És most a legjobban azt szeretném, ha elmesélné, mi történt magával, ami miatt ide került. Szükség? Pénz? Kalandvágy? - kérdezem, látszólag teljesen hidegen hagy, hogy a fülembe suttog, hogy közel hajol, pedig most, hogy tudom, hogy valójában nem olyan, mint ahogy elsőre mutatta és ahogy most próbálkozik, már akár máshogy is érdeklődnék. De jelenleg én játszom...
- Vagy akár körbe is kérdezhetek... Vajon mennyiért lehet megvásárolni ezt az információt a többiektől? -pillantottam rá érdeklődően. - Pár száz dollár? Pár ezer? Egy új életet kezdhetne az illető abból a pénzből, amelyet kifizetnék neki. Vagy esetleg neked. Elárulod ingyen, vagy le kell fizesselek?- kérdezem, s közben észre sem veszem, hogy tegeződni kezdtem. Túlságosan élvezem ezt a helyzetet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Bianca Balti
Hozzászólások száma : 15
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Luther & Delila találkozása - Black Rose Club    Kedd 10 Márc. - 19:38

Jót mulattam a fickó arckifejezésén, ahogy a kis buta, semmit se tudok leánykát adtam. Szegény pultos lányt sajnáltam, mert szegény majd megpukkadt, amikor ott hagytuk. Kíváncsi voltam, hogy meddig hagyja magát vezetni az úr. Bevallom, hogy magam is élveztem ezt a kis játékot. Azt, hogy megdöbbenthetem, meglephetem, hogy még sem azt kapta, amit hitt. Néha úgy érzem nekem is ki jár a mókából, mert azért valljuk be, hogy naphosszat csak a monitor előtt , meg az irodába üldögélni unalmas. Ráadásul nekem is vannak igényeim, amiket szeretek kielégíteni.
Legszívesebben tükröt tartottam volna az arca elő, hogy lássa, hogyan is változik az arca. Hogyan ráncolja össze a homlokát, és végül hogyan simulnak ki a vonásai, amikor rájött, hogy azt kapta, amit kért.
- Még nem hallottam volna, hogy az országokat, államokat valaki pletykás vénasszonyoknak nevezze – mosolyodtam el vidáman, talán még egy kis nevető hangot is kiadtam.
- Bízni bízom én is, csak épp értelmét nem látom ennek az egésznek. Elmennek a katonák, teszem azt tényleg kitör valami háború, és miért? Csak azért, mert a fejesek nem tudnak megegyezni kulturált módon valamin, és ezért több száz ember életét kockáztatják majd. ÉS ha hozzá vesszük az itthon maradókat, akkor már jóval többről van szó. Hiszen rájuk azért valljuk be nem gondol senki sem, pedig őket ugyan úgy érheti baj, mint a szeretteiket, akik elmennek, mert meg kell védeni a hazát- valahogy szerencsésnek érzem magamat, hogy egyik kategóriába se tartozom bele, és nem is igen fogok szerintem. De még jól emlékszem, hogy egykoron a szomszéd néni milyen nehezen engedte el a fiát, aki katonának állt be.
Érzem , hogy néz, de nem foglalkozom vele, csak szépen mondtam a mondandómat. Ő akart beszélgetni, de érzem rajta, hogy felkeltettem az érdeklődését.
- A történetemet? - néztem rá döbbenten. Valahogy ezt sose kérdezték meg tőlem. Vagy is egy valaki mielőtt felkarolt volna, de rajta kívül eddig senki sem. Néztem rá, ő meg rám, és hirtelen nem tudtam, hogy mit mondjak. Nem sűrűn van velem ilyen, de most még is sikerült mondjuk úgy kicsit csúnyán kifejezve, hogy befogni a számat.
- Miért kíváncsi rá Mr….Hogyan is szólíthatom? – néztem rá kíváncsian, persze tudom a nevét, hiszen hallottam, amikor megérkezett, de ugyebár Lia akkor nem volt ott, nem tudhatja.
- Mit szeret a legjobban? – próbáltam témát váltani, amit rápróbáltam terelni, ami valljuk be még tőlem is gyenge próbálkozás, de még valahogy nem léptem túl azon, amit kérdezett. Ráadásul újra visszatértem a nyávogós hangra, amit eddig eltüntettem, és így súgtam a szavakat a fülébe, amikor közel hajoltam hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : David Gandy
Hozzászólások száma : 17
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Luther & Delila találkozása - Black Rose Club    Pént. 6 Márc. - 18:06

Delilah & Luther
Szinte már kezdtem feladni a reményt, és azon gondolkodtam, hogy egyszerűbb lett volna akkor már inkább otthon whiskyezgetni, de ha már itt vagyok és másra nem jók a lányok, más igényeimet elégítem ki. Hagytam, hogy Lia elvezessen, majd feltettem neki egy fogós kérdést, mert a pultos lány arckifejezése furcsa érzést ébresztett bennem.. gyanút? Persze a lány picsaszerű viselkedése a legkevésbé sem nyűgözött le, sőt, kicsit irritált, azonban a válasz amelyet adott egyre jobban kisimította összeráncolt homlokom, s mikor végre a hangszíne is normális lett, apró félmosollyal, egészen máshogy pillantottam a nőre. Nem az a fajta, aki csak csinálja a dolgát: a saját, pimasz kis vágyainak is eleget tesz. Egészen felcsigázott.
- Egyáltalán nem téved hölgyem. -felelem, s belekortyolok a pezsgőbe, de a szemem nem veszem le róla.. - A többi ország is várhatóan  neki áll majd a fegyverkezésbe, szövetségeseket és ellenségeket keresnek majd... akár csak a pletykás vénasszonyok. Kérdés az, mennyit nyer, vagy veszít országunk ezen az egészen. Én azért bízom a hatalmunkban, még ha nem is látom szükségét a provokációnak. -  mondatom után végig mustrálom a nőt, hiszen eddig nem igazán tettem meg, mert nem hívta fel magára a figyelmem. Szép arca, idomai, karcsú dereka, hosszú, kecses lábai vannak. Öltözékének rövidsége egyszerre volt kihívó és elegáns, cipője tökéletesen illett az egészhez. Igényes, intelligens, bájos, észveszejtően szexi. Na de hogy kerül egy ilyen nő egy ilyen helyre?
- Van rá esélyem, hogy megtudjam a történetét? - kérdezem hirtelen témát váltva, le se véve szemem a nő arcáról és ékkőként csillogó tekintetéről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Bianca Balti
Hozzászólások száma : 15
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Luther & Delila találkozása - Black Rose Club    Szomb. 28 Feb. - 16:42

Játszottam kicsit, mert unatkoztam. Jól esett, hogy kicsit dühíthetem a fickót. Nem is tudom miért. Talán , mert tetszik? Igen , bevallom jóvágású, és pont az én típusom. Főleg azok után, hogy Lilyt ott hagyta, és más igények után nézett. De ettől nem fogja egyből megkapni azt, amit akar, hiszen nem csak azért jött ide. Időt akar eltölteni, és tőlem megkaphatja azt, de addig is maradok szépen a szerepemnél, hiszen nincs is jobb dolog, mint a kellemes csalódás ,nem igaz? Neki pedig ebben lesz része.
A pultnál kicsit kellettem magamat, ahogy a lányok szokták. Direkt feküdtem fel félig a pultra, domborítottam, amikor felé fordultam. Na a hangomról meg ne is beszéljünk.
- Nem akar jönni az úr? – kérdeztem nyávogós hangon, és még a hajamat is tekergettem. A recepciós lány alig bírta visszafogni a nevetését.
- Társalkodó hölgyet minden szórakozó helyen lehet találni, vagy nem? – adtam a buta libát.
- Pedig ha az ember társalog, akkor fecseg is, és ha mi beszélgetünk, akkor fecsegünk. Vagy nem? – újfent kíváncsian néztem rá. Valahol tudtam, hogy talán már kicsit dühítem, de jól esett- És végre hagyta magát vezetni, és megérkeztünk, leültünk.
- Reagan politikájáról akar beszélgetni? – néztem rá kicsit megvetően, és jó színészhez mértem fel is sóhajtottam egyet.
- A Reaganomics, hogy is mondjam, érdekes elnevezés, de szerintem sokkal inkább csúfolódó névnek felel meg, mint valami elnevezésnek. És értem én, hogy Reagan ezzel nagyarányú jövedelem adót csökkentet, de hogy ezzel növelje a fegyverkezést. nos ezzel nem értek egyet. A csökkentés még oké, rendben van, mert az emberek mindig túl vannak terhelve, de kétlem, hogy jó ötlet a fegyverkezés támogatása – ráztam meg a fejemet, és valahogy a mondat végére a hangom is visszaváltozott, és közben töltöttem magunknak italt.
- Mert, aki fegyverkezik arról azt gondolják, hogy valamire készül, és ha készül valamire, akkor a világ másik felén szintén fegyverkezni kezdenek, vagy éppenséggel a terroristák megelőző lépéseket tesznek az ügyben, és még támadás előtt megelőző csapást mérnek. Vagy talán tévednék? – nyújtottam felé a poharat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : David Gandy
Hozzászólások száma : 17
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Luther & Delila találkozása - Black Rose Club    Szer. 25 Feb. - 16:47

Delilah & Luther
Amikor ott hagytam a lányt, sejtettem, hogy nem fog örülni, de ez történik, ha a kérdezésem nélkül adnak mellém valakit, akiről aztán kiderül, hogy nem is jó abban, amit szeretnék.
Miután elpanaszkodtam bánatom a nőnek, rá egy pillanatra megjelent egy hölgy, aki épp munkáért nézett. Egy gyönyörű, természetes szépség volt, igazi bombázó, de ahogy kinyitotta a száját, már is elkezdtem félni, hogy az intelligenciája a betonéval azonos, mint az előző hölgynek. Nagyot sóhajtottam, szemem egy pillanatra az ég -illetve plafon felé- emeltem, majd vissza a két nőre. Közben nem mozdultam. Hagytam, hogy a Lia belém karoljon, de nem léptem vele a boxok felé.
- Nekem úgy mondd most egy társalkodóhölgyre van szükségem. Nem fecsegni, hanem beszélgetni kívánok. A fecsegés a lepcses öregasszonyoknak való. De tudják, mit? Adok egy lehetőséget, hogy lenyűgözzön. - mondom türelmetlen hangomat visszafojtva, s inkább előzékennyé teszem, majd hagyom, hogy a nő a függönyök mögé vezessen. A kezembe veszek egy pohár pezsgőt és rápillantok, miközben helyet foglalok.
- Mit gondol Reagan neokonzervatív gazdaságpolitikájáról? - dobom egyből a mélyvízbe, miközben érdeklődően figyelem. Az előző hölgy talán csak hebegett volna valami kitérő választ, én azonban beszélgetni szeretnék. Kommunikálni. Meghallgatni a másik véleményét, állás pontját, annak alátámasztását, akár meggyőzését. Egy érdekfeszítő beszélgetésre vágyom, s ha a nő végül okosabb, mint amilyennek tűnik, akkor talán többet is fogok hozzá járni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Bianca Balti
Hozzászólások száma : 15
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Luther & Delila találkozása - Black Rose Club    Szer. 25 Feb. - 10:36

Tovább üldögéltem, iszogattam, majd miután a férfi távozott Lilyvel sétálni indultam a folyosókon. Kedélyesen beszélgettem, mosolyogtam, ide -oda oda léptem. Egy - két lánynak a fülébe súgtam valamit, hogy mit csináljon, tegyen, hogy játssza a szerepét. Mert mi itt mind szerepet játszunk, épp olyat, amilyen a kuncsaft kíván. Ha kell szende szüzek vagyunk, vagy épp vadmacskák, de a lényeg mindig ugyan az: az ügyfél higgye el, hogy minden az öve, az is ami nem.
Közben fülem akaratlanul is egyfelé figyelt, ahol meglepő dologra lett figyelmes. Lily beszélgetésbe elegyedett az előbb érkezett férfival, és a hangjából ítélve nem épp elégedett vele. És, ami így meg sem lepett azaz volt, hogy a férfi egyszerűen kilépett a szobából. Kíváncsian néztem utána, hogy vajon most elmegy, vagy mitévő lesz. Közben Lily is kijött, el volt szomorodva. No, őt nem az eszéért szeretik a férfiak, hanem azért, amit nyújtani tud.
- Semmi gond kis lány, a pasas különc, és ahogy nézem más igényei vannak, veled semmi gond nincs. Menj beszélgetni, sétálgass -adtam ki neki az utasítást a vigasztaló szavak mellett.
Érzem, hogy feszült és ideges a férfi, így oda sétálok szépen, de nem azért, hogy vele foglalkozzam, vagy is még is, mert kíváncsi vagyok, hogy még is mit szeretne, és egyben talán kicsit magamra is vonni a figyelmét.
Mondjuk úgy, hogy ma szeretnék én is kicsit szórakozni. Rám fér már mindenféle szempontból, és szimpatikus a pasi, hogy nem csak szobára megy , elintézi a dolgát, és már itt sincs. Igaz rég volt már az, amikor csak kísértem, és mosolyogtam, mellékessel nem kellett foglalkoznom, de azért nem jöttem ki a gyakorlatból.
- Szia Ems - köszöntem a pultnál ülő lánynak.
- Vége a pihenőmnek van nekem valami? - néztem rá kíváncsian miközben behajoltam a pultra. Emma tudja, hogy mikor vagyok épp a madam, vagy csak egy lány a sok közül. Főleg, ha még rá is kacsintottam.
- Az úr szeretne beszélgetni - válaszolt nyugodtan, így az idegen felé fordultam.
- Üdvözlöm, Lia vagyok - mutatkoztam be neki, és kezemmel belekaroltam.
- miről szeretne fecsegni? - játszottam meg a cica babát, és a hangommal is erre a szerepre fektettem hangsúlyt. Kíváncsi voltam, hogyan fog reagálni rá. illetve ha engedte, akkor egy sarki függönyös boxba beültem vele, ahová pezsgőt rendeltem. Ha többet akar azt úgy is a tudtomra hozza, de ha csak beszélgetni akkor itt is tökéletes helyen vagyunk.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : David Gandy
Hozzászólások száma : 17
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Luther & Delila találkozása - Black Rose Club    Kedd 24 Feb. - 15:13

Delilah & Luther
Unatkoztam.
Ez gyakori szokásom, nem nagyon tud lefoglalni az emberek társasága. Mindenki csak siránkozik és picsog. Már unom az embereket és a hobbimat. Újat kéne találni, de ugyan mit? Gyűjtsek vasút modelleket? Áh.. Majd kitalálom.
Vagy segítenek benne!
Anno már jártam egy bizonyos bordélyban, a szolgáltatás... úgy mondd kielégítő. Luxus hely gazdagoknak, okos szép, vagy hülye és szép nőkkel. Utóbbiból sajnos több van, de ha az ember magányos, akkor azért mindent kipróbál.
Megjött az étvágyam... Ránéztem az órára a falon, kattogó hangja szelte a csendet a félhomályos szobában, amit csak egy asztali lámpa tartott távol a teljes sötétségtől az ablak alatt. Számhoz emeltem whiskys poharamat, amelyet eddig is fogtam és az ajkaimhoz emelve kortyoltam egyet belőle. Alig van 10 óra. A kristálypoharat a mellettem lévő kis asztalra teszem, majd felkelek kényelmes fotelemből. Átsétálok a gardróbszobámba, kinyitom a szekrényt, levetem kényelmes pólóm, nadrágom, s felöltözöm, ahogy egy úrnak illik. Öltönyöm felöltve a tükörbe nézek, majd meggondolom magam. Ismét átöltözök, ezúttal egy valamivel kevésbé elegánsabb, de még mindig drága, vasalt barna nadrágot, hozzá illő színű garbós pulcsit és az egyik kedvenc bőrdzsekimet veszem fel és hagyom el a hazát, rábízva a felfogadott cselédekre, kint beszállok a fekete 1970-es Chevrolet Chevelle SS 454-embe, majd elindulok.
A kocsi szélvész gyors, úgy hogy hamar a városba érek vele. Habár csak egyszer jártam ott eddig, nem esett nehezemre visszatalálni ahhoz az épülethez... külön parkolója van, így az ügyfelek nem féltik autóikat. Jól ki van találva. Keresek egy helyet, de nem esik nehezemre. A parkolóban nem sok kocsi áll. Miután megálltam valahol, kiszálltam, zsebre tettem a bezárt Chevrolet kulcsát, majd bementem a házba. Oda bent a szokásos illatok és lányok fogadtak. Leültem, amíg vártam.
Pár perc múlva egy lány jött oda hozzám, a neve Lily. Bevezetett egy szobába, ahol neki álltunk beszélgetni, némi italozás mellett.
Nem fogok köntörfalazni: a nő olyan ostoba volt, mint a seggem. Bármiről próbáltam beszélgetni, nem tudott a témához értelmes mondatot hozzátenni, amikor pedig megkérdeztem, milyen hobbit ajánlana, azt mondta FESSEK. Ideges lettem. Látszott, hogy ő inkább a teste, sem mint esze miatt van itt. Nem az ő hibája, de ez kiverte nálam a biztosítékot. Letettem a poharat, majd faképnél hagyva a lányt vissza mentem a portán lévő nőhöz.
- Van itt olyan nő is, akinek a fejében nem csak káposztalé van és beszélgetésre érdemes, vagy menjek haza? - kérdezem talán túl nyersen, mint ahogy azt kellett volna. De most feszült vagyok kissé...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Bianca Balti
Hozzászólások száma : 15
Kor : 31TémanyitásTárgy: Luther & Delila találkozása - Black Rose Club    Hétf. 23 Feb. - 18:12

A délelőttöt jó részt ágyban töltöttem. Hosszú volt az éjszaka, és csak reggel jutottam haza mire mindennel elszámoltam, a pénzt elzártam. Remélem a szállító időben megérkezett, és elvitte a bankba a pénzt. Nem szeretem, ha nagy bevétel lapul. Kedves Barátom pedig megnyugtató szállítóval látott el, akire tényleg rábízhatom a pénz szállítását. Meg is jött a szokásos sms , hogy a pénz a bankban van, jó helyen.
Ezt is mire elintéztem, hogy ne legyen feltűnő, hogy sokszor sok pénz megy a számlára, nem kis meló volt, de sikerült a dolog.

Miután rendbe szedtem magamat belebújtam a kis fekete miniruhámba, hiszen mindjárt újra este, újabb munka, újabb meglepetések. Bár remélem , hogy nem lesznek. Elég volt a múltkori idegen belépője, remélem nem lesz gondom velük. De addig is az üzlet fut tovább, aztán meglátjuk, hogy mi lesz belőle.

Ahogy beértem nem volt túl nagy a forgalom. Körül néztem, megnéztem, hogy minden rendben van e, beszélgettem a lányokkal. Aki szeretett volna valamit az most eltudta ecsetelni nyűge, baját. Másokat helyre kellett igazítanom. Átbeszéltem a ma esti biztonsági emberekkel a dolgokat, bár náluk nincs sok gond. Kivéve azt az egyet, aki nem csak vigyázni akar a lányokra. Amint rendre utasítottam el is tűntem a színfalak mögött.

Imádom ezt a helyet, hogy kedvemre alakíthattam ki, és át. Így sikerült elérnem, hogy a függönyök egy része külön utakat rejtsen, így kedvemre közlekedhettem észrevétlenül, és szemmel tarthattam mindent. Arról nem is beszélve, hogy meglepetés szerűen léphetek elő. Persze ezekről az átjárókról, helyekről az itt dolgozók is tudnak. Így volt az is, hogy olykor a recepción voltam, de csak a lányok részére, akik tudták, hogy ott vagyok. Ma is ott ültem, amikor újabb arc tűnt fel. Clarissa kedvesen köszöntöttem, és felmérte az igényeit. Pillanatokon belül egyetlen szó jelent meg a monitorán, amit én küldtem át neki: Lily. Lily egy hosszú barna hajú bombázó, aki a szokásos ledér ruhájában volt, ami nem csak sejtéseket enged meg a férfiaknak. Haja fel volt tűzve, hogy kecses nyaka látszódjék.
Lily a legjobb lányom, aki kis idő múlva meg is jelent, és egy közeli fotelhez vezette az idegent, hogy tovább érdeklődjön arról, hogy mit is szeretne. Én magam folytattam az olvasgatást, figyelgetést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Luther & Delila találkozása - Black Rose Club    

Vissza az elejére Go down
 
Luther & Delila találkozása - Black Rose Club
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Geista Kahoko
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» Utahime vs. Ayse - Androgün találkozó
» Nolah & Ashley // Első típusú találkozás.
» Véletlen találkozások

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-