we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szomb. 26 Május - 15:34

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
James Hurley
 
Nathan Jones
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Drew Roy
Hozzászólások száma : 16
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Kedd 7 Ápr. - 22:20
Darcy & Drake
-Ugyan, nyugodt vagyok, kettőnk közül te tűnsz kiegyensúlyozatlannak. - Világítok rá az erős tényekre. Nekem ugyan mi okom volna dühöngeni vagy morcosnak lenni? Nem az én motorom van száz darabban, nem az én nadrágomhoz ragad ételmaradék, nem nekem van két hete romlott paradicsom szagom ééés nem nekem vérzik a lábam és nézek ki úgy, mint akin átment az úthenger. Mondhatni még egész jó hangulatban is vagyok, az üzlet sikeresen lebonyolódott, láttam egy cirkuszi előadószámot és még csak a nap közepén se járunk. Szinte el vagyok kényeztetve, hogy úgy mondjam. Sűrű programjaimba egy iskolai találkozót is beiktattam, áhh, vér profin osztom be az értékes perceimet.
-Tudom, szerintem is az. - Eresztek meg felé egy ragadozó mosolyt.Jó, most dühöng és idegesíti nyilvánvalóan, hogy az akciója csúfos kudarcot vallott, de legbelül biztos vagyok, hogy a humorom nagyon is eltalált hozzá.
-Miért van az, hogy érzem, ebből sem orvos, sem pihentetés nem lesz? Pedig nekem igazán elhihetnéd Cukipofa, hogy egy ilyen sérüléssel és némi terheléssel hamarosan komolyabb gondjaid is lesznek, mint 3 hét járásképtelenség. - Adok neki pár értékes tanácsot amit úgy se fogad meg, mert a nők általában mindig tudják mit csinálnak, kivéve amikor nem és ez a leggyakoribb, belehalnának ha elfogadnának pár tanácsot a férfiaktól, érthetetlenek. Igazából azt tesz amit akar, ha nem akar majd hónapokig járna akkor az az Ő baja, nem is értem miért foglalkozom vele? Mert őrülten jól néz ki? Megeshet.
A pénzes dologra már csak megrázom a fejem, nem akarok vitatkozni, hiszen nem én törtem el  motort, csak végig néztem a gyilkosságot, ennyi, a pénz dolog az Ő dolga.
-Ha vannak akkora idióták, hogy drogot vegyenek akkor az az Ő dolguk, mellesleg még kölyköknek nem adtam el drogot, nem kispályás vagyok Csillagvirág, engem a korrupt zsaruk és politikusok érdekelnek, nekik van mit a tejbe aprítaniuk, van mit kifejni belőlük, a kis vakarcsok a minimális összeget is hetekig kapargatják, se nem gyors se nem kifizetendő a dolog. - Vita ezen részét azonnali hatállyal lezártnak is tekintem. Nem kell nekem fejmosás, hogy amit teszek az helytelen, érdekel is ez engem. Mindenki abból él meg amiből tud, nekem ez jutott, ezt választottam és fogadni mernék, hogy jobban keresek ezzel, mint Ő a kotnyeleskedéssel és a bravúros mutatványaival.
Hamar felkapom megint csak és a motorra ültetem. Fogalmam sincs miért segítek neki, azt hiszem az éves jótékonyságomat hoztam most elő. Örülhet.
-Megyek én, ha jössz velem. - Villantok egy vigyort majd hamarosan már az országúton száguldunk.
A garázsban az apróbb elintéznivalók kiosztása után magunkra maradunk ami egyrészről megint vitát fog szülni, másrészről a csaj igazi bombázó, nem hiányzik, hogy a kanos barmok legeltessék rajta a szemüket, megteszem azt én is.
-Az legyen az ikrek dolga, Ők majd idehozzák az utolsó csavarig a kicsikét. - Nem is bíznám másra a szállítást, ezek a fiúk értenek hozzá.
-Helyezd magad kényelembe, a szerelés eltarthat egy ideig, addig foglald el magad. - Szólok oda nyersen majd alkatrészek után keresgélek. Fejből tudom a motorjához való alkatrészeket, ismerős gyártmány, nem lesz nehéz megtalálni mi kell hozzá, a szerelés macerásabb. De én is előbb tanultam meg mocit szerelni, mint járni, megoldom.
-Mennyit láttál az adás-vételből? - Nyilván mindent, gondolom én, kissé figyelmetlen lettem mostanában, pedig kiszúrhattam volna, ha eléggé koncentrálok, nem vagyok már a régi.♫ Zene ♫ ◊ Aktuális viselet ◊ Ecc-pecc szerelhetsz, holnap után végezhetsz, ülésről kerékre, ugorj Cica az ölembe, huss!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chloe Bennet
Hozzászólások száma : 22
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Hétf. 6 Ápr. - 11:51

Drake & Darcy

- Jól van, nem kell felhúzni magad ennyire rajta. - húzom el a számat. Hát na ne hogy már elvárja tőlem, hogy olyan jó kedvem legyen, hiszen mégis csak ripityára tört a motorom és én se vagyok épp a legjobb állapotban, szerintem teljesen érthető, ha nem vagyok éppenséggel a legjobb hangulatomban és nehezen viselem azt, hogy most még pakolászva is vagyok, mintha nem is lennék alkalmas arra, hogy kezdjek magammal valamit... na persze valahol ez most igaz is. - Baromir vicces. - nem igazán tudok most nevetni rajta. Nem vagyok a legjobb kedvemben, főleg hogy... ez az egész így még kacifántosabb is, mint amire számítottam. Azért mégis csak arról van szó, hogy a srácot akartam követni, erre most meg itt szed ki a koszból... most akkor hogy a jó fenébe oldom meg, hogy megtalálja a főhadiszállásukat, vagy mit?
- Jól van, majd... megnézetem valami orvossal, aztán pihentetem is valamelyest. - sóhajtok végül egyet. Oké, legyen akkor neki igaza, esetleg pihentethetem a lábamat... esetleg persze csak, mert azért nem veszem én ezt ennyire komolyan. Akkor is van elég dolgom és nem fogok most napokig otthon ülni felpolcolt lábbal, hogy még véletlenül se legyen komolyabb bajom belőle. Amúgy is az én lábam, nem nagyon engedném, hogy rám parancsoljon, mint valami orvos, hogy na már most akkor mindenképpen pihentessem. Majd én eldöntöm, maximum járok... bottal, vagy ilyesmi.
- Mert újra van pénzem. - igen ez egyértelműen cinikus megjegyzés volt. Nincs és megjavíttatni sincs, szóval baromi jól állok, főleg hogy azért a közlekedéshez mégis csak kell. Busszal nem lehet autós üldözést játszani, vagy követni valakit, a taxi pedig ebben a városban nem mindig megoldás, no meg úgyszintén egy kellően drága dolog. Biciklivel pedig megint csak nem leszek gyors, azt hiszem érthető, ha kissé ki vagyok bukva.
- Szóval... ez neked jó így? Érdekes egy hozzáállásod van. Tehát az, hogy fiatalok az olyanok miatt szoknak rá a drogokra, mint te, vagy kerülnek hullaházba totál hidegen hagy mi? - hát a fenébe is, nem fogom megrázni a kezét, hogy a gimi után milyen jó kis karriert épített ki magának. Sőt... eszem ágában sincs úgy hozzáállni, mintha olyan iszonyú kedves lenne csak azért, mert segít. És még persze célozgat is, hogy érdekes volt az esés, amit produkáltam itt neki. Hát kösz... ettől végképp nem fogom azt mondani neki, hogy milyen baromi rendes, mert nem az én hibám volt ez az esés... nem teljesen na.
- Nem, de... - nem sok időm van ellenkezni, mert megint felkap, amire én megint csak a számat húzom el. Igaza van, nem tudnék hazajutni egy könnyen, elbicegni a buszig és átvágni a fél városon kínlódva. Nem lenne sok értelme, de attól még nem vagyok oda a helyzettől, viszont... elvisz talán valami főhadiszállásra? Ez még talán jó is lehet. - Menj a francba! - hát na baromi viccesnek gondolja magát ezzel a megjegyzéssel de nekem nem tetszik. És ne higgye hogy én meg azért megyek vele, mert olyan baromi szimpatikus a hozzáállása, egyszerűen csak talán pár infot begyűjthetek és akkor még hasznom is lehet ebből az esésből és a motorom teljes leamortizálásából.
- Nem vagyok Csillagvirág... - bunkó, de ezt már csak magamban teszem végül hozzá, pedig nagyon is megérdemli, mert elég hülyén viselkedik és kicsit sem szimpatikus a hozzáállása, még mindig. - És mi lesz a motorommal? Behúzod az alkatrészeket? - mert őszintén szólva nem az merül fel bennem, hogy pusztán jókeresztényi hozzáállásból segíteni akar és összerakja nekem a járgányt, mert olyan baromi kedves.

♫ Porche, szerelem, száguldás ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Motorosüldözés
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Drew Roy
Hozzászólások száma : 16
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Hétf. 30 Márc. - 23:10
Darcy & Drake
Őszintén, van bennem részvét meg ilyesmi, de egy ilyen helyzet után, egy ilyen csajnak nem tudok részvétet nyilvánítani a mocijával kapcsolatban. Sajnálom a járgányt, mert nem a legjobb tulajdonos kezébe került, de ennyi. A többiről már csak a csaj tehet. Őrült vezetési módszerei láttán, csodálom, hogy még csak ez az első komoly, motor törési és boka ficamos glavírozása. Legalább is az elsőnek saccolom a kirohanásából ítélve.
Felveszem, igen nem ismert udvarias, segítőkész ember szerepét és kipakolom a roncsok alól, nem várok én köszönetet, de azért mégis, szerintem túlzás, hogy még rám is ripakodik, mert kiszedtem.
-Tudod, annyi visszarakni is oda, mint kiszedni. Ha esetleg visszaakarnál menni a kuka, a rohadt banán, a félig penészes szendvics, a volt egyszer egy motor és a talaj közé. - Mutatok a mocira. - Secc perc alatt megcsinálom. - És ezt most még komolyan is adtam elő, viszont rá egy percre kitör belőlem a nevetés. Kicsit túl dramatizáltam, ez tény.
-Jó, bocs, csak vicceltem. - Mentegetőzöm még mielőtt leharapná a fejem. Igazán nem lenne hasznos egy fej nélküli dealer. Ebbe a városba túl egzotikusnak számítana.
Láttam én már rágógumihoz hasonlóan ragadós riportert, autósüldözéses újságírót, de nyaktekerészes, motoros, enyhén harapós riportert még nem igazán.
Ha nem töri össze magát úgy, mint egy üvegtál akkor szó nélkül hajtottam volna tovább a Gödörbe, mert tudom, hogy laza félórás késésben vagyok és Big Neal most már a haját tépi, pedig nincs belőle sok neki.
-Az idő pénz, a helyedben azonban pihentetném, mert ha nem teszed ezerszer rosszabbul fogsz járni és nem a levegőbe beszélek, tapasztalat. - Ohh, de még mennyi emlékem van motoros baleseteimről, volt már zúzódásom, többszöri törésem, régi szép idők.
Persze valamennyire, ha nem is nagyon világos, hogy egy újságírónak muszáj a sztori után futni, és sérüléssel a futás már nem kivitelezhető, a motoros üldözés meg pláne.
-Azt nem mondtam, hogy esélytelen, ha van pénzed akkor nem, de többet érnél vele, ha újat vennél, olcsóbban megúsznád. - Ez tény, én aki profi módon szerelek, rakok és adok el motort, tudom, hogy minek mennyi a vételára és ebbe a mociba az alkatrészek egy vagyonba kerülnének. Rendesen le van strapálva a kicsike és ide nem csak szakértő kezek kellenek, de valami isteni csoda is.
-Pontosan, egy gimibe jártunk, emlékszem. - Bólintok. Utáltam a gimit, a szabályokat, az állandó felvételikkel való nyaggatást, nem hiába tartok most ott ahol.
-Úgy lett, ez, hogy egy meccs alkalmából, füvet szívtam, lekapcsoltak, karrier zéró, iskolai kicsapás, és utána az utcai élet nagy örömei. Hidd el, ebben semmi rossz nincs, egész jól meg lehet élni belőle és izgalomban sincs hiány, amint látod, ma is sok érdekes dologban volt részem.  - Jelentőségteljesen pillantok rá. Napom megkoronázása volt a produkciója.
-Jól sejtem, hogy a séta most nem az erősséged?  - Naná, hogy nem. Valami elhatározás miatt, amit később rohadtul bánni fogok, felkapom a lányt majd a motoromhoz sétálok és ráültetem hátra, majd én felpattanok elejére.
-Kapaszkodj, elviszlek a Gödörbe, tuti hely, kapsz valamit a lábadra aztán valahogy hazajuttatlak. A mocidért majd elküldök valakit, hogy hozza be a műhelyembe. És még mielőtt azt hinnéd van szívem meg hasonló hülyeségek, akkor tévedsz, azért viszlek magammal, mert nem hinnék el a sztorim, kellesz bizonyítéknak.  - Kajánul vigyorodom el majd berúgom a motort és kihajtok az autópályára.
Olyan félórány csendes motorozás után begördülök egy lepukkantnak tűnő műhelybe ahol ott vannak az ikrek és Big Neal is.
-Na szállj le Csillagvirág és ülj le valahová. Hé fiúk, van egy tropára ment moci  az East Rood sarkán, vontassátok be.  - A fiúk azonnal felpattannak és a furgonba ülve elhajtanak.
-Főnök, itt a lé.  - Dobom oda Big Neal-nek a pénzt majd egy morranással távozik is. Kettesben maradok a barnával, ma már másodjára, király!
 


♫ Zene ♫ ◊ Aktuális viselet ◊ Moci, moci tarka, se csöve, se váza, odamegyünk lakni, ahol csavart kapni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chloe Bennet
Hozzászólások száma : 22
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Szomb. 21 Márc. - 16:42

Drake & Darcy

Igazából nem csak rá vagyok mérges magamra is. Amúgy se valami kellemes dolog, ha csak úgy pakolgatnak, mert épp totál kiütötted magad és mellette rendesen összetörtem a motoromat is, amit esélyem sincs megjavíttatni, mert baromira nincs rá keretem. Azért ez... rém szerencsétlen egy helyzet, hogy mit ne mondjak. Pedig én igazán igyekszem, szeretnék ennél azért ütőképesebb lenni, találni egy jó sztorit, megszerezni a hőn áhított elismerést... erre helyette inkább kivégzem a bokámat és össze-vissza töröm magam. Gratulálok Darcy! Újabb alkalom, hogy megmutattad milyen nagyfokú profizmussal is rendelkezel és mennyire jól el tudod szúrni a dolgokat, ha nagyon igyekszem, akkor meg még jobban. Komolyan totál kiábrándító a dolog. Na szóval röviden e miatt vagyok morcos, nem az ő hibája a dolog, legalábbis nem csak az övé, maximum azzal, hogy még pakolászgat is csak jobban rávilágít, hogy mennyire rohadtul elcsesztem.
- Kösz akkor a fene nagy udvariasságot. -  jó talán egy kissé hisztis vagyok, de talán meg lehet érteni, nem vagyok épp a legjobban semmilyen tekintetben sem, evidens, hogy a kedvem sem a legjobb.
- Remek! Nekem nincs három napom, hogy csak feküdjek és ne csináljak semmit sem. - húzom el a számat. Melózni akarok és kell is, hogy menjenek rendesen a dolgaim, és az nem fekszik, hogy most akkor... feküdjek napokat és közben minden ügyem álljon. Akkor csak visszajutok oda, hogy írhatok olyasmiről, mint a... fánksütés, meg a legnagyobb városi palacsinta. Hát őszintén az ilyesmi totál hidegen hagy és baromira nincs kedvem foglalkozni vele, hogy ki mekkora palacsintát süt. Ez a kutyát se érdekel, maximum a nagymamákat, de én nem olyan sztorikat akarok megírni, amiket a nagymamák olvasnak, hanem olyanokat, amik mindenkit az újság elé kényszerítenek, mert izgalmas és tényfeltáró és érdekes! Én ilyet akarok, ahhoz pedig nem lehet három napot ágyban feküdni.
- Ah... szóval csak ennyi, szóval esélyem nincs rá, hogy működőképes legyen, mert egy tonna pénzbe kerülne. - hatalmas sóhajjal pillantok a kukák között pihenő motorra. Az a baj, hogy nincs nekem nagy keretem arra, hogy helyre pofoztassam a járgányt, én pedig sajnos nem értek annyira hozzá, hogy esélyem legyen rá, hogy javítsak a mostani rettenetes állapotán, szóval... marad mostanában a lábbusz, meg a metró? Nem valami remek megoldás nekem, aki elvileg a hírek nyomában szeretek járni, nem csoda, ha kellően ki vagyok akadva. De legalább az valamelyest elvonja a figyelmemet, hogy ismerősnek tűnik nekem. Mondjuk akár valami rendőrségi aktában is láthattam véletlenül, netán... az újságban, vagy csak simán az utcán, de mégis annál valahogy ismerősebbnek tűnik.
- Egy gimibe jártunk? - hát na azért meglep, valahogy nehezen feltételezem róla azt, hogy egyáltalán járt gimibe, akármennyire is nem szép ez tőlem, de azért nem az a tipikus gimis a mostani tevékenységével igaz? - Szóval foci csapat... és abból hogy lett... ez? - jó na tudom, hogy talán nem szép tőlem egy ilyen kérdés, de hát na. Focicsapat kapitány volt, emlékszem is rá, ha erőltetem a gondolkodást kicsit, és azért mindebből drogdílerré válni... nem nagyon jött akkor be neki a suli, ha jól sejtem.

♫ Porche, szerelem, száguldás ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Motorosüldözés
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Drew Roy
Hozzászólások száma : 16
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Szer. 18 Márc. - 21:23
Darcy & Drake
Igazából nem számítottam egy újságírótól ilyen bravúros belépőre, meg kell hagyni egyedi és még vicces is. Először csak nézem az egykerekes előadást ám amikor a gumi teljesen tönkre megy és egy hatalmasat landol a fémkukák között már azért legalább a röhögést abbahagyom. Végül talán a mélyen elzárt empátia vagy valami más baromság arra késztet, hogy ne hagyjam a motor alatt, mert hát csak emberi lény Ő is még ha egy idegesítő szúnyog is a pasi. Az összeroncsolt valamikori motort - már nem az - könnyedén felkapom és arrébb rakom, nem mintha ócskavasnál több volna, de azért mégiscsak motor és a motorokkal nem bánunk csúnyán. Ezután fordulok csak a pasihoz..akarom mondani csajhoz. A kezét megragadva felrántom a retekből és úgy a két hetes banán és egyéb mócsingok csoportjából. Kis időt hagyok magamnak, hogy végig mérhessem a profi motoros üldözőmet aki már okozott ma egy halálos balesetet. Igen, kellemes csalódás, csinos a kis csaj, vezetési technikája zero, de hát melyik nő profi ebben? na ugye! Könnyedén felkapom, mint ahogyan azt a ronccsal tettem és lerakom egy fejre fordított ládára. Nem különösebben érdekel, hogy erre szándékozott-e engedélyt adni, nekem nincs szükségem engedélyekre, jóváhagyásokra, úgy cselekszem ahogy azt jónak látom. Viszont ha elkezdett volna ott vagánykodni, hogy simán haza gyalogol hagytam volna, pedig tudom, hogy két lépést nem tudna így megtenni. Magamon kívül nincs ember a Földön aki érdekelne, tehát nyugodt szívvel bocsájtanám az útjára, végül is nekem nincs vele semmi dolgom, még csak a balesetét sem én okoztam, moshatnám kezem.
Látom az arcán, hogy a meglepettség hamar vált át valami harag és durcázás keveredésébe ami szerintem rém gyerekes, de ez van. Nem kell engem kedvelni, sőt még csak hálát sem várok el tőle, miért tenném? Nincs szükségem erre.
-Azt csak te tudhatod, nem vagyok orvos, udvarias kérdés volt csupán.  - Ami annyit tesz körülbelül, hogy nem igazán érdekelt a válasz, csak kérdeztem.
-Hát ezt gondoltam, befog dagadni és kb 3 napig örülhetsz ha feküdni tudsz majd.  - Ez egy nyers tény, én is húztam már meg a bokám, a karom, na meg voltak már töréseim, de ez nem ide tartozik, a lényeg, hogy tisztában vagyok azzal, hogy mi mennyi idő után pofozódik helyre, a kicsikének lesz pár nehéz éjszakája.
Vannak azok a horror klisék, felhívó filmek vagy mik amik arról szólnak, hogy ittasan ne vezess meg ilyesmi, na ezeknek a filmeknek a végén szoktak a szereplők úgy kinézni, mint ez a csaj, véresen, tropára menve és legyőzötten. De mondjuk tény, hogy ettől még elég dögös a kislány, szemem azért van és az ízlésem is kiváló.
-A motor? Nem sok esélyt rátok rá, bár ha a karburátort rendbe lehetne tenni és itt-ott egy két alkatrész ki lenne cserélve na meg egy új kerék sem ártana akkor talán még gurulna. - Tör elő belőlem a gépzseni és a motor mánia, de aztán eszembe jut, hogy ez fojtsam el rögtön.
-Na persze ez nem lenne olcsó mulatság.  - Teszem hozzá, hogy azért ha mégis kedve támadna vigadni akkor letörjön egy kicsit az a jókedv. Megtudnám csinálni, egy fél napom se menne rá még alkatrészeim is lennének hozzá, de miért tennék ekkora szívességet a kis csajnak?
-Nos ha már itt tartunk nagyon is létezhet ilyen.  - Ahogy kimondja, hogy ismerős vagyok neki egyből beugrik, hogy nekem miért volt az. Még a gimiben, bármennyire is tűnik hihetetlennek, de jártam ám oda, igaz, hogy kicsaptak, de ez mellékes, na szóval a gimiben alattam járt vagy két osztállyal, csini csaj volt és egy csinos csajt nem szokásom elfelejteni.
-Nekem is ismerős vagy mégpedig meg is mondom honnan, a gimiből, én voltam a football csapat kapitánya a gimis csapatban. - Láttam párszor a lelátóknál onnan jegyeztem meg. Egy ilyen csinos pofit nehéz elfelejteni. Na meg a fél csapat nyáladzott a csaj után, meg kell mondjam megtudtam érteni őket, de ez mind rohadt régen volt már.


♫ Zene ♫ ◊ Aktuális viselet ◊ Ecc, pecc, kimehet, motorod mi lehet?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chloe Bennet
Hozzászólások száma : 22
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Csüt. 12 Márc. - 11:49

Drake & Darcy

Azt hiszem számítanom kellett volna erre, mert kifejezetten régen sikerült megnézetni a motort és hát nincs nagy keretem rá, hogy folyton új gumit szerezzek be, de túráztatni azt szeretem a kicsikét... hát na az ember időnként peches, vagy csak megkaptam a magamért azért, mert lekoccoltam pár kocsit, bármelyik benne lehet a pakliban, de nem akarok én ebbe jobban belegondolni, minek? Ki kéne valahogy mászni első körben a kukák, no meg a járgány alól, ami szegény tuti, hogy rendesen tropára ment és hát... fene essen belé baromira sajtálom, de most mégis mit tehetnék? Egyelőre fontosabb az, hogy több helyen is elég rendesen fájok, a lábamról sikerült ledolgozni a bőrt, ahogy a motorral végigszántottam a betont és a kézfejemen is elég nagy területesen vérzem és akkor még az egyéb ütődésekről nem is beszéltem. Az a mázli, hogy a bukósisak legalább a fejemet védte, azt hiszem ha az nem lett volna meg, akkor most nem tudna kiszedni a roncsok alól... Apropó a pasas komolyan segít? Azért ez meglep, mert hát na itt is hagyhatna simán, nem jelentene az neki nagy gondot. Azért arra fújok egyet, hogy könnyedén leszedi rólam a járgányt... nem fair, hogy a pasik mindig ennyivel erősebbek. Egyszerűen csak... nem fair és kész. Nekem is edzeni kéne, vagy mi? Ezek után már gond nélkül fel is kap a földről, mielőtt még eljutnék oda, hogy a kezemet nyújtsam felé, mert hát először a bukósisakot veszem le a fejemről, ami alól már kilóg a hosszú haj, szóval igen, egyértelmű, hogy nem vagyok pasi.
- Kösz! - nyögöm ki, miközben kissé felszisszenve állok lábra. Hát na nem fogok jó eséllyel egy ideig aktívan ráállni a jobb lábamra, veszettül fáj, és a térdem, meg a lábam oldalának nagy részéről hiányzik a bőr és a nadrág is kiszakadt, nem leszek ma kimondottan virgonc, az is tuti, sőt jó eséllyel a következő napokban sem. Azért eléggé elkerekedik a szemem, amikor csak úgy felkap és arrébb visz. A meglepettség miatt nem ellenkezem főként, és hagyom, hogy csak úgy arrébb pakoljon, de azért a kérdésére már igyekszem visszatérni a durcás arckifejezéshez. Mégis csak egy drog dílerről van szó! Még ha kissé ismerős is így közelebbről megnézve és amúgy baromi helyes... de a fenébe is ő a rossz fiú!
- Az a fő kérdés, hogy mim nem fáj. - húzom el a számat, mert ezt most nem tudnám megmondani. Úgy érzem magam, mint egy bazi nagy fájdalomcsomag jelenleg, kb. mindenem fáj. - De a lábam a legjobban. - bököm ki végül és egyelőre még azzal se nagyon próbálkozom, hogy felhúzzam, maradok úgy, ahogy lepakolt, és még az is alig tűnik fel, hogy a kézfejemből szép nyugodtan csepeg a vér, ott is elég sok bőr hiányzik, de a lábam jobban fáj, kicsit elnyom minden mást.
- Gondolod, hogy még valaha működőképes lesz egyáltalán? - pillantok a motorom irányába. A legnagyobb baj, hogy nincs pénzem rá, hogy majdhogynem teljesen újjá kelljen varázsoltatni. Már-már jobban járok, ha gyűjtök egy újra. Max. 5-10 év alatt meg is lesz. - Ismerős vagy... ez létezik? - ráncolom kissé a homlokomat, ahogy próbálom tenni valahová az arcát, de egyelőre még nem ugrik be semmi. Oké, az is lehet, hogy csak láttam már az utcán mondjuk, semmi ennél komolyabb, de nem tudom. Ismerős az tuti, de... tényleg nem tudom hirtelen hová tenni, pedig nagyon igyekszem és elvileg a fejemet se ütöttem be, maximum a bukósisakban koppant kicsit, de az azért nem volt annyira vészes, legalábbis nagyon remélem.

♫ Porche, szerelem, száguldás ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Motorosüldözés
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Drew Roy
Hozzászólások száma : 16
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Vas. 8 Márc. - 17:27
Darcy & Drake
Egész mulatságos ahogy letarol mindent a környezetében, a jogsit tutira valami sarki bolhapiacon vehette. Én még talán a kelleténél is gyorsabban manőverezek végig az autóhad között, látom, hogy a normál tempóban sem érne utol, de egész jó érzés megizzasztani egy piócát. Mindig is élveztem lerázni őket. Eddig még nem sikerült semmi olyat kihúzniuk belőlem aminek köszönhetően bevarrhattak volna. Ez egy újabb kudarcos kis kaland lesz a részükről, de persze díjazom az állandó próbálkozásaikat.
Gyorsan lekanyarodom az első adandó alkalommal és lefékezem. Big Neal nem szereti ugyan ha megváratják én meg nem szeretem, ha irányítgatnak, elszórakozom kicsit a piócával aztán ráérek visszamenni a Gödörbe. Karba tett kézzel várom a bravúros előadását, de persze most is olyan dolog történik amit nem vártam, de legalább százszor jobb az elképzeléseimnél. Látom a motor gumijának megviselt állapotát és már előre látom itt lesz műsor, persze akkorára nem számítok amekkora lett, de akciófilmbe illő jelenet volt az biztos. Amikor azonban maga alá temeti a motor és a fémkukák is, hát akkor a nézőből lesz a rendező és odasietek, hogy kihúzom a roncs alól, seggfej vagyok, de azért akkora szemét nem, hogy végig nézzem a kínlódását és plusz még itt is hagyjam.
Odalépek és egy egész könnyed mozdulattal emelem le róla a motort majd rúgom odébb a kukákat. Így látszólag sem nyaka sem semmije nem tört el, látványosan legalább is nem.
-Na add a kezed! - Meg se várom míg így tesz, fogom magam és felrántom, persze ekkor esik le, hogy a "pasas" igazából egy csaj, egy egész csinos kis csaj. Ez persze megmagyarázza a vezetési technikáját is. Nők és a gépek nem férnek össze. Ezt nem hímsoviniszta megmozdulásból mondom, ez tény. Jó persze vannak áldott kivételek, van pár nő a bandában és egész jól értenek a gépekhez, de a kivétel erősíti a szabályt.
Mivel kiderült, hogy férfias követőm egy lány így felkaptam a karomba és kivittem a szemét közül majd egy fejre fordított ládára ültetem le. Egész csinos darab és valamiért olyan ismerős nekem. Meg nem tudnám most hirtelen mondani, hogy mitől érzem úgy, hogy már láttam ezelőttekkel.
-Fáj valamid? - Biztos vagyok benne, hogy igen lesz a válasz, ekkora esést rég láttam, nem volt semmi. A csaj kaszkadőrnek is elmehetne.
-Azt hiszem a járgányodra ráférne egy apró helyrepofozás. - Apró? Kb le kellene cserélni az egészet. Ahogy elnézem több rajta a karcolás, mint a csavar. Fáj így látni egy motort, de, mint mondtam már, a nőknek semmi közük a gépekhez, többet ártanak, mint használnak vele.


♫ Zene ♫ ◊ Aktuális viselet ◊ A pasas egy vérbeli csaj!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chloe Bennet
Hozzászólások száma : 22
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Pént. 6 Márc. - 14:10

Drake & Darcy

Pióca... riporter, ha tudnám, hogy miket gondol rólam, tuti biztos, hogy már most baromi pipa lennék rá. Jó a miatt is kissé az vagyok, hogy miatta sikerül pár kocsit lekoccolnom. Nem vagyok én profi gyorsasági versenyző hát na. Igyekszem, de attól még sajnos nem megy az a tempó, amit ő diktál, bármennyire is szeretném. Az a fontos, hogy ne rázzon le, ha ezzel együtt leszedek egy-két visszapillantót is, az már nem érdekel olyan nagy mértékben. Maximum pár káromkodás elhangzik mögöttem, de... ez most fontosabb. A város polgárai is örülhetnek, hiszen miattuk tetszem, nekik akarok jót! Megtisztítani a város a veszélyes alakoktól, én csak ennyit akarok, semmi többet... és ez a pasas is az, aki drogot ad el, az veszélyes alaknak számít, de ő gondolom csak valami kis hal, szóval nekem azt kell megtudnom először, hogy hová megy. Ahhoz viszont nem szabad lemaradnom tőle.
Persze megáll bennem az ütő egy pillanatra, amikor bekanyarodik, és én még túlságosan messze vagyok a céltól. Ha talál valami kis utcát is ott, akkor simán eltűnhet a szemem elől és az nem valami jó hír. Rákapcsolok és persze ennek hála kész csoda, hogy sikerül bevennem a kanyart. Finoman szólva is csikorog a kerék, mert már majdnem a piroson sikerült átmennem, a forgalom pedig elindult mögöttem. Arra is lett volna esély, hogy az egyik kósza kocsi simán bedarál maga alá, de végül csak sikerült megúszni a dolgot. A szívem azért majd kiugrik a helyéről, már ettől is, de éljen az adrenalin! Aztán ezek után látom meg a pasast, aki úgy fest, hogy épp rám vár. A bukósisak sincs a fején, a motorral pedig lazán leparkolt. Én pedig csak rátaposok a gázra, hogy elhajtsak mellette. Hát na, nem beszélgetni akarok vele, hanem követni akartam, de ha megállt, akkor mi okom lenne rá? Egy pillanatra nézek csak a szemébe, vagyis én, mert ő viszonozni nem tudja, hiszen a bukósisakomba nem igazán lát be. Ez viszont épp elég arra, hogy a már amúgy is eléggé megkínzott gumi felmondja a szolgálatot. Azt hiszem kissé sikerült kivégeznem azzal az éles kanyarral és amúgy se volta legjobb állapotban, na meg az az üvegdarab se tesz neki jót, ami az út közepén pihent. Francért nem tudnak az emberek jobban figyelni, a szemétnek a kukában a helye! Alig fogom fel, ami történik, a hátsó kerék egyszerűen megugrik, kész csoda, hogy nem nyomok le egy laza szaltót a motorral együtt. Visszaérkezik a földre, immár a kivégzett gumival, ami miatt kifarol alólam a járgány, és konkrétan sikerül a lendületnek hála letarolnom a fal melletti kukákat. Azok és a motor egy része is enyhén szólva maga alá temet. Pár pillanatra leszáll a sötétség, csak lassan kezd tisztulni a kép, de nem érzem úgy, hogy hasznos lenne megszólalni, már az első mozdulatnál is úgy érzem, mintha ki akarnák szakítani a lábamat a helyéről... nem valami jó jel. - Rohadt... élet... - halk morgás, inkább csak magam elé suttogásnak mondanám, vagy még annak sem, sőt szerintem rajtam kívül nem is esélyes, hogy bárki is hallaná most a szavaimat, még az se, aki közel van, hála a bukósisaknak. Oké, azt hiszem... elcsesztem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Drew Roy
Hozzászólások száma : 16
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Csüt. 5 Márc. - 16:17
Darcy & Drake
Számtalan alkalommal ráztam már le hasonló piócákat. A riporterek, újságírók mindig ott tűnnek fel ahol nem számítasz rájuk. Egyszer csak feltűnnek és jönnek a kérdések, lehallgatások, hamis vagy valódi információk gyártása. Gondolhattam volna, hogy ez a dagadt szarházi nem lesz képes úgy eljönni a találka helyre, hogy egy ilyen kotnyeles kullancsot ne hozzon magával. Még, jó, hogy a várost úgy ismerem, mint a tenyeremet. A dugó épp nekem kedvez, más alkalmakkor igencsak bosszant, ha nem tudok áthaladni teljes sebességgel a szakaszon, de most jól jön, míg én könnyeden cikázok a dugóban addig a követőm csak épp hogy képes tartani a tempót. Úgy kerülgetem a kocsikat mintha világéletemben ezt gyakoroltam volna, profi vagyok, az utcán nőttem fel, előbb tudtam motorozni, mint járni, egy zöld fülü riporter nem képes a nyomomba érni, persze próbálkozni lehet.
Ahogy a dugó végéhez érek egy gyors balkanyarral lefordulok és az egyik háztömbnél megállok. Bukósisakot leveszem és a motor kormányára akasztom majd a motornak dűlve, karba tett kézzel várakozom, hogy mit fog lépni a fickó. Egy riporter legyen vakmerő, találékony és ötletgazdag. Nekem tengernyi időm van kivárni a lépését. ha elég okosnak bizonyul akkor még talán kaphat valami kis félinformációt. Nagylelkű vagyok, mint mindig. A motor mellől belátásom nyílik a kocsik sorára ahol a motoros kullancsom lavírozik. Mosoly ül az arcomon ahogy bravúrosan leviszi a visszapillantót meg megkarcolja a járgányokat. És még engem neveznek randarílozónak. Nevetséges. Én egy karcolást nem tettem egy kocsiban sem, ez a fickó meg egyenesen hurrikánként viselkedik, amerre jár arra nem marad épen semmi. Hol szerzett ez motoros jogsit? Akciósan az áruházban? Nevetséges.
A karórámra pillantok. Olyan két órán belül meg kell jelennem a Gödörben különben Big Neal utánam küldi a fiúkat, hogy összekaparjanak. Nem szereti a nagyfiú ha megvárakoztatják. A fegyveremet megigazítom az övemben és a pénzt a motor ülése alá rejtem. Az hiányozna, hogy szagot fogjon a pasas. Híresen jó a szaglásuk. Minden részletre figyelnek és pont ezért vagyok olyan jó, mindent nagy vonalakban tervezek és nem hagyok alkalmat arra, hogy fogást találjanak rajtam. Igaz varrtak már be a zsaruk, de csak ksiebb pénzmosási üggyel vagy lopással, igazi nagy fogásuk még nem volt.

 


♫ Zene ♫ ◊ Aktuális viselet ◊ Dugóból gubancba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chloe Bennet
Hozzászólások száma : 22
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Kedd 3 Márc. - 21:57

Drake & Darcy

Nem mondom, hogy profi vagyok motoros üldözésben, de ezt most nem fogom csak úgy annyiban hagyni. Tudom, veszélyes és nem kéne efféle ügyekbe belemennem, de én akkor is ki akarok hozni valami nagyot az életemből és valahogy sikerülni is fog, ha ott is hagyom a fogamat... na jó, ne fessük az ördögöt a falra, nem lesz semmi gond igaz? Felpattanok hát a motorra és a távozó után iramodom. Nem gyakoroltam még ezt olyan sokat és tudom, hogy tartanom kell a távolságot, hogy ne szúrjon ki, de nem maradhatok le túlságosan, különben elhúz tőlem és akkor meg azért nincs esélyem rá, hogy követni tudjam, pedig tudni akarom, hogy hová tart. Ő csak ha jól sejtem egy sima díler, kis hal, ez még nem olyan nagy dolog. Amúgy is a diktafon nem ér sokat, ahogyan mondani szokták többnyire nem használható fel a bíróságon sem. Bár tuti, hogy sakkban tudnám vele tartani pl. a vásárlóját, főleg mivel gazdag pasasról van szó, de az nem az én stílusom és jó eséllyel ő nem is tud semmit. Az előttem hasító fickó viszont nagyon is, neveket, akármit... nekem pedig az kell. Nagy fogás, és nem csak a kis hal a tengerből.
Belassulunk, amikor elérjük a dugót, ez még nem is nagy baj, de azt látom, hogy hamarosan a fickó a kocsik között kezd el cikázni, nem is visszafogott tempóban. Kész csoda, hogy nem kap le egy visszapillantó tükröt... ahogyan én. Heves káromkodás halkul egyre jobban mögöttem, ahogyan ráfekszem a járgányra és egyre jobban ráerősítek én is. Nem léphet meg előlem, még ha... van is egy olyan rossz sejtésem, hogy tisztában van vele, hogy követem. De akkor se húzhat el csak úgy, én leszek a jobb és utol fogom érni, mert... muszáj! Persze már az is gond, hogy kiszúrt, de mondjuk megpróbálhatok később lemaradni, vagy tudom is én, azt hiszem ennyire nem gondoltam át a taktikámat. - Jól van... bocs! - kiáltok hátra, mikor sikerül egy újabb kocsit megkarcolni. Azt hiszem ma nem leszek a közlekedők kedvence, még jó, hogy elég gyors vagyok ahhoz, hogy ne nagyon lesse le senki sem a rendszámomat, a végén még kellemetlen alakok kopogtatnának be nálam holnap. Na, de mint mondtam nem lassíthatok, mert nem szabad szem elől veszítenem a fickót, tudni akarom, hogy mi a cél, hogy hová tart. Épp maximum csak annyira maradok le, hogy azt higgye, hogy nyert ügye van, távolabbról próbálom követni.. aztán meglátjuk, hogy ki az ügyesebb, no meg, hogy mit csinálok, ha megáll. Jó eséllyel elhajtok mellette, nem állhatok be mögé, vagy mellé, az már túlságosan feltűnő lenne és mint mondtam komoly bajt sem akarok magamnak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Drew Roy
Hozzászólások száma : 16
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Szomb. 28 Feb. - 21:59
Darcy & Drake
Minden egyes korrupt ügyvéd vagy magát nagy számnak tartó politikus igazából egy egy függő szerencsétlen akik ha nem kapják meg az adagjukat akkor nem tudják a világ felé a tökéletességüket mutatni. Egyetlen egy sem kivétel közöttük. Felvetik őket a pénz és a hatalmuk azt hiszik sosem fog leáldozni ezért hát mindegyik megéli sötét kis életét a tökéletesség háta mögött. Nekem ez kapóra jön, de még mennyire. Rengeteg pénzt képesek fizetni csak azért, hogy megkaphassák a napi adagjukat és azt mutathassák, hogy Ők bizony nem élnek ilyen szerekkel és mégis hibátlanok. A lószart! Ha mi nem volnánk ezek már bekattantak volna a kokain nélkül vagy más agyat stimuláló szer nélkül. Úgyhogy igazán hálásak lehetnek nekünk, Épp ezért nem tűrtem el George-tól sem, hogy felemelje a hangját velem szemben, a tiszteletet elvárom még az ilyen rohadt kis senkiháziaktól is. Pénz ide vagy oda nem tartozom senkinek sem semmivel így hát vagy megadja a nekem járó tiszteletet vagy elveszítheti a beszerzőjét és egy új szállító találása bizony időigényes feladat, neki pedig nincs sok ideje az anyag elfogyása és beszerzése között. Big Neal bár nem az a kimondott észlény azért tisztában van ezzel és épp ezért csökkentette az adagot, de az árat nem. Ha kevesebb az árú akkor hamarabb kell újabb és mivel nem bírnak nélküle meglenni így bármennyit képesek érte ugyanúgy kifizetni. Meg kell hagyni ehhez az egyhez igazán ért.
Ahogy elhajt a kövér én is motorra pattanok, itt nincs több dolgom, ellenben a lőtt sebek megint vérezni kezdetek, ha visszaértem a Lyukba akkor megkérem Frankyt, hogy stoppoljon össze. Én ugyan vissza nem megyek a kórházba, herótom van a steril környezettől. A bukósisakot a fejemre csatolom majd beindítom a motort, a ragadozó morgásához hasonló hang megszólal én pedig már nyomom is a gázt és ott sem vagyok. Szeretem ha megértjük egymást az ügyfelekkel, néha megesik egy kisebb farok méregetés, de végül mindig belátják, hogy nélkülem nem mennek semmire és akkor ismét helyre áll a rend. Ahogy ez most is megtörtént. Ezzel a sz@rházival amúgy is könnyű elbánni, a legtöbbet Ő várásólja az össze közül, igen rákapott a szerre és így nagyon könnyen befolyásolható, ha megvonnánk tőle még arra is képes volna, hogy térden csúszva a lábunk nyomát csókolgassa pár szem porért. Rémesek ezek a csúszó-mászó férgek, de Ők jelentik a banda bevételét. Bármennyire is szánalmasak mindig is így volt, Ők fizettek mi adtuk amire szükségük volt, mindent a vevőkért!
Az út szokásosan elég zsúfolt, a motor épp azért hasznosabb a kocsinál, mert ha dugó is keletkezik egy motorral könnyen át lehet lavírozni a sok kocsi között. Franky azonban nem hajlandó ezt megérteni és mindennap valami bütyköl a kocsiján ami lassan 3 éve készülget már. Értetlen.
A visszapillantóból felfigyelek a másik motorra, ha az emlékezetem nem csal akkor már láttam ezt a motort a találkozóhelyen is, nekem pedig soha nem csal a memóriám. Mikor megérkeztem nem sokkal,d e épp elég messze láttam ezt a motort, most pedig itt jön mögöttem a tulajdonosa. Hm. Vérszívót szimatolok. Elvigyorodom, akkor játszuk le. A dugóból kiérve rákapcsolok és a megengedettnél gyorsabban repesztek a kicsikével.
-Ha tudod tartsd a tempót faszikám! - Azt persze nem tudom, hogy a motor vezetője egy lány, de ez nem az én hibám, a piócák közül kevesebb a  gyengébb nem képviselője.
 


♫ Zene ♫ ◊ Aktuális viselet ◊ Utálom a konkurenciát.- mondta Drakula és lecsapta a szúnyogot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chloe Bennet
Hozzászólások száma : 22
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Pént. 27 Feb. - 16:20

Drake & Darcy

Hát naná, hogy itt vagyok ötkor! Nem én lennék, ha nem így lenne. Soha sem hátrálok meg, és természetesen felkészültem rendesen. A kacsómban diktafon van, ahogy meglapulok a legközelebbi kuka mögött. Természetesen nem parkoltam túl messze a motorommal... Nem eszem ágában sincs kocsival járni a várost, az nem túl hasznos, nem lehet vele ügyesen közlekedni, a motor tökéletes erre a célra, sőt több, mint tökéletes. No szóval nem parkoltam túl messze, de azért nem is annyira közel, hogy feltűnő legyen és csendben húzom meg magamat. Csak egy halk kattanás, amit nem lehet hallani, amikor benyomom a diktafont, minután az első emberek megérkeztek. Igen,ez kell nekem! Üzleti infok, és lehetőleg még akár nagyobb fejesekhez is eljuthatok. Nem zsaru vagyok, nem e miatt érdekel ez engem, egyszerűen csak info kell, hogy legyen miből összedobni egy pofás cikket, hogy milyen fejesek épültek már be a magasabb körökbe és... biztos vagyok benne, hogy le fogom tudni őket buktatni. Az azért nem helyén való, hogy valaki mindenféle tiltott szerekkel üzletel, aztán meg közben előkelő gazdag embernek adja el magát. Persze... mindig a szegények szívják meg, meg a középréteg, akiket átvernek. Ez pedig így nem mehet örökké!
Csendben vagyok, csak hallgatok, és hagyom, hogy a diktafon szépen lassan pörögjön. Sufolk... nem hallottam még a nevet, de az már tuti, hogy a magas helyes... akarom mondani sötét hajú pasashoz tartozik. Valami összekötő lehet, vagy ki tudja. Ennek még utána kell járni, de az tuti, hogy nem valami kedves ember a szóhasználata alapján. Az tuti, hogy abban a zacskóban se liszt, vagy porcukor van. Kokainra tippelnék és az nem valami gyenge dolog.
Nem tart sokáig a kis üzlet, de még így is meg kell várnom, amíg a magas sötét hajú után a másik bagázs is távozik, sőt úgy fest ez a Sufolk elővigyázatos, mert megvárja, amíg a kocsi hajt el először. Szerencsére az ilyenek nem maradnak túl sokáig egy helyben. Én pedig ekkor süllyesztem a zsebembe a diktafont és pattanok fel a helyemről. Oké... tudom, hogy ez újfent nagy meggondolatlanság, de talán fontos lehet, hogy a fickó hová megy. Ez még csak két név, egy díler és egy drogos gazdag pacák... nekem enné több kell. Nagyobb nevek, ez még semmi, erre egy akármilyen kis kezdő is simán rájöhet.
- Csak ne olyan gyorsan... - mormogom az orrom alatt, ahogy futólépésben becélzom a motort, a fejembe nyomom a bukósisakot, még csak be sem kötöm, mert arra most nincs idő, aztán már indulok is, hiszen azért túlságosan nem lehetek a seggében, de kellő távolságból követem. Nem maradhatok le nagyon, mert akkor tuti, hogy szem elől veszítem. Mindent bele kislány ez most tényleg nagy fogás lehet, csak el ne szúrd!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Drew Roy
Hozzászólások száma : 16
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Kedd 24 Feb. - 17:50
Darcy & Drake
-Hé S, nem kéne még felkelned haver, olyan vagy mint egy kilyuggatott ementáli sajt, össze se forrtak a sebek. Ez egy pitiáner kis sz@rházi, mi is nyélbe tudjuk ütni az üzletet. - Erősködött Franky, de elegem volt már a henyélésből, egy hétig ki se keltem abból a nyüves ágyból, több is volt, mint elég a pihenés, a sebek majd összeforrnak egyszer, nekem fontosabb dolgom is van, mint ezt megvárni. Magamra rángattam a bőrdzsekim és a fegyveremet az övembe rejtettem ahogy szoktam. Legyen a Dark Rivernek bármekkora hatalma a zsaruk még mindig örömmel kapcsolnak le egy-egy tagot. Bár meg kell, hogy mondjam a kis tacskók ha valakit le is fülelnek illegális fegyverviseléssel az is csoda számba megy. Mi nem kis senkik vagyunk, ez a banda nem most kezdte az ipart, tudjuk, hogy tüntessünk el minden nyomot ami ránk utalna egy lopásnál vagy esetleges gyilkosságnál. Rutin.
-Franky, tudd hol a helyed, nem érdekel, mint mondott Big Neal, ezt én intézem. Ha kérdezné hol a francba vagyok nyugodtan mondd meg neki. - Ezzel ki is léptem a kórteremből ami egy hétig volt a szállásom. Elhaladtam a klub előtt ahonnan már most ütemes rock zene szólt pedig még csak negyed öt van. Big Neal mindig korábban kinyitja, a kuncsaftok fele ilyenkor érkezik és megpróbálják az üzletet minél hamarabb elintézni, na meg ha kevesen vannak kisebb a kockázata annak, hogy valami verekedés tör ki míg Big Neal az üzletfelével tárgyal az "irodájában".
Kint Felültem a motoromra amit az ikrek rendesen karban tartottak az utasításomra, hiába, nincs mese, Big Neal bandavezéri pályafutása a végéhez közeledik. Berúgtam a motort majd rákapcsoltam és a sebességkorlátot meghaladva hajtottam a Brix és Forks sarkára ahol vár a drága kis politikusom. Ha az ember keres akkor bárhol talál embereket akik bármit megadnának egy kis anyagért, bizony, a politikusúr is egy ilyen személy, sok hír terjeng róla, a fele nem is igaz, de amíg a posztján marad és rendesen fizet addig a rendelkezésére állok a megbeszélt árúval, így megy ez.
Leparkoltam a megbeszélt találka helyen. Az vásárlóm pontosan érkezik, helyes, ezt el is várom ha már hajlandó vagyok megjelenni és nyélbe ütni az üzletet.
-George, üdv cimbora, mi a pálya?
-Ne szarozz már Sufolk, tudod, hogy kell az anyag, intézzük el rögtön és húzz el! - Förmedt rám idegesen. 
-Áhh a tipikus elvonási tünetek..megértem, na de idefigyelj te sz@rházi kis féreg, velem te így nem beszélhetsz, akkor ugass ha engedélyt adok rá, most pedig elő a kp-t vagy takarodj! - Ragadtam meg a gallérjánál fogva és emeltem meg úgy 5 centit, hogy a lába nem érte a talajt.
-Ne haragudj S, elnézést, csak tudod, kifogytam és..idegesebb vagyok.
-Semmi gond haver, hol a pénz? - Veregetem meg a vállát miután elengedtem.
-Itt van az egész összeg, megszámolhatod, de tudod, hogy nem mernélek átverni.
-Ohh, ebben biztos voltam George fiú. - Elveszem a pénzt, megszámolom és nyugtázva teszem zsebre, majd a másik zsebemből előhúzom a kisebb mennyiségű kokaint.
-Mi ez? Ez kevesebb, mint a múltkor.
-Nos igen, a főnök úgy vélte csökkentjük az adagot, elégedj meg ennyivel és húzz el George. - Ezzel el is bocsájtom. Látom rajta, hogy nem épp most van a legjobb kedvében, de kit érdekel? Beül a kocsijába ami hamarosan el is hajt mellettem és elkanyarodik a Brooklyn road-ra. Magamra kapom a bukósisakot, a lőtt sebeim mellé már csak egy fejtörés hiányozna, bár még életemben nem estem el motorral, de hát ki tudja mit hoz a jövő.


♫ Zene ♫ ◊ Aktuális viselet ◊ Utálom a konkurenciát.- mondta Drakula és lecsapta a szúnyogot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chloe Bennet
Hozzászólások száma : 22
Kor : 29TémanyitásTárgy: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   Hétf. 23 Feb. - 21:45

Drake & Darcy

- De kérem Mr. Daalman, ha nem hajlandó válaszolni soha sem a kérdésekre, akkor ön is tudja, hogy csak rossz indulatú pletykák fognak terjedni önről! - kiabálom még az elhajtó kocsi után. Hát ez... komolyan felháborító! A pasasról a fél város tudja, hogy azon kívül, hogy korrupt politikus, még a maffiával is határozottan jó viszonyt ápol. Na persze ezek után érthető, hogy hiába van itt egy tonna újságíró, úgy sem lesz hajlandó senkivel sem egy árva szót beszélni. Az már ezek után nem is meglepő, hogy miután átverekedtem magam a tömegen, kis híja volt, hogy nem hajtott át a lábamon a jó ember, aki a kocsit vezeti... nem kéne ezen annyira meglepődnöm. Ha nem ugrom hátra, és most nem kötök ki valahol elkenődve a betonon akkor lehet, hogy tényleg meg is tette volna a szemétje!
- Kösz seggfej! - azért ez még kikívánkozik, hiába hogy tuti nem hallják, maximum egy határozottan csúnya pillantást kapok a nagydarab négertől, aki gondolom valami hátra maradt biztonsági erő lehet. Hát nem fogok én tőle megijedni, itt a nyílt utcán ennyi ember előtt azért nem hiszem, hogy valami komolyabbat tudna tenni velem. És igazából azért nem sajnálom, hogy ez lett a vége, mert elég közel sikerült jutnom a kocsihoz és még mielőtt majdnem áthajtott a lábamon sikerült elkapnom legalább pár szót. Délután öt, a Brix és a Forks sarkán. Fogalmam sincs, hogy mégis mi a fene lesz ott pont akkor, de hogy én is ott leszek, ehhez már kétség sem férhet.
Annyira azért nem veszem zokon, hogy elkenődtem a földön ezek után. A többi riporter lassan oszladozik és természetesen senkiben sem merül fel, hogy esetleg segítsen nekem feltápászkodni. Nem lep meg. A mi fajtánk nem ilyen, csak azt teszik meg, amire szükségük van az előrejutáshoz, minden más tökéletesen hidegen hagyja őket, nem is reméltem, hogy ez másképp lesz. Én pedig nem állok fel azonnal, hanem előkapom a jegyzetfüzetet a bőrkabát belső zsebéből, és a földön ülve törökülésbe tornászva magamat körmölöm le a fontos infokat, hogy aztán majd visszasüllyesszem azt a zsebembe. Meg van! Nem tudom még, hogy mi, de nagyon remélem, hogy a fickó nem valami romantikus találkát szervez, mert az rémesen uncsi lenne. Én nem bulvár híreket kutatok, hanem.. igazi nagy és szaftos sztorikat, amik úgy igazán ütnek! Nekem olyasmi kell, ami leleplez teszem azt, bár persze az efféle titkos viszonyokban is van érdekesség, de azt akkor is meghagynám szívem szerint a kollégáknak. Nekem valami más kellene, valami sokkal izgalmasabb és nagyon remélem, hogy fogok találni ilyesmit, muszáj! Délután öt, kései találkozó nem szokott unalmas lenni, főleg azon a környéken. Oké elé sok a prosti, de mivel züllött utcák vannak arra, nem hiszem, hogy valami randiféle lesz majd. Nem valami igazán komoly ügy lehet, nekem pedig ennek fényében természetes, hogy ott helyem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés   

Vissza az elejére Go down
 
D&D - Csak egy kis kotnyeleskedés
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Miniboss] Hanna
» Egy tökéletesen semleges szituáció, ami már minden, csak nem semleges...
» Kártyánkat a sors keveri meg, mi magunk csak játszunk

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-