we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Szabályzat   Szomb. 28 Feb. - 17:49


Szabályzat
Kötelező fórum és szerepjáték szabályzat


A szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól! A szabályzat figyelmen kívül hagyásának következményei a játékost terhelik!
A Staff felhívja leendő játékosai figyelmét, hogy a játék főként az X-men - Elsők mozifilmen alapul, így a filmtől, illetve képregénytől való eltérések bőven előfordulhatnak ld. Világleírás.

Fórum szabályzat:

1. A játékosok által írt, vagy feltöltött tartalomért a staff nem vállal felelősséget, a lehetőségekhez mérten figyelünk a legtöbb dologra, de napi 24 órában mi sem ülhetünk itt.
2. Kérünk, hogy igyekezz a túlontúl obszcén kifejezésektől tartózkodni, az oldalt kiskorúak is olvashatják. A mennyiben a karaktered fényében ettől nehéz eltérni, akkor próbáld az ilyen szavakat kevéssé durvával, vagy csillagozással helyettesíteni.
3. Vallási, politikai, stb. nézeteket csak IC formában fejezhetsz ki, amennyiben egyéb módon közösségromboló tevékenységet végzel, meg kell kérjünk, hogy távozz.
4. Az oldalon hozott döntésekért a staff felel, ezeket kérjük, hogy vedd figyelembe. Nem biztos, hogy mindig és mindenben egyet fogunk érteni, de igyekszünk rugalmasak lenni. Aki ezt nem tudja kihozni magából, és változtatásra, vélemények közelítésére nem hajlamos, az inkább most lépjen tovább más irányba, mert hosszan tartó vitákra sem időnk, sem lélekjelenlétünk nincsen.
5. Amennyiben a játéktéren 18+-os játékot szeretnél kijátszani, akkor kérjük, hogy látható módon (pl. más színnel) írd oda a hozzászólásod elejére, hogy (18+), így akit esetleg az ilyen tartalom zavar, ki tudja kerülni. De e mellett is kérjük, hogy az ilyen tartalmú játékokat minőségi és ne túlzottan vulgáris formában játszd ki.
Ennek fényében természetesen az oldalon ilyen játékok is olvashatóak lesznek, mindenki saját felelősségére, ennek fényében regisztráljon.

Játék szabályzat:

1. Az oldalon akkor kezdd meg a játékot, ha az alap információkat és szabályokat már átolvastad.
2. A regisztráció teljes névvel (vezeték+keresztnév) történik. BuciMaci és Jimmyboy nem elfogadottak. Amennyiben nagyon nincs ötleted az alábbi linken találsz egy névgenerátort: Keresztnevek, Vezetéknevek
3. A játék feltétele az elfogadott előtörténet. Az előtörténetedet az Előtörténetek tábla alatt hozhatod létre az ott megtalálható sablon segítségével. Ha elfogadtuk a sztoridat, akkor kerülhetsz át a megfelelő csoportba és kezdheted meg a játékot az oldalon.
4. Az avatar képek mérete 200x320 px. Az oldalon elsősorban fotókat használunk, ez alól nagyon ritka és indokolt esetben teszünk csak kivételt, az egységes kinézet okán. A fotó ábrázolhat híres színészt is, ez esetben az Avatarfoglalóba is bekerül a név, de akár cosplay fotó is megfelel. Annyi fontos, hogy a kép a kor hangulatához passzoljon, tehát pl. ne tartson az illető modern mobiltelefont a kezében. A képigénylésedet IDE teheted be, amit aztán méretre vágunk, a fent már említett egységes kinézet érdekében. Ha a képed híres embert ábrázol akkor azt kérlek a képigénylésnél tüntesd fel.
5. A hozzászólások írásakor az E/1 és E/3 mód is elfogadott, illetve múlt és jelen időben is írhatsz.
6. Játékunkban mind a real-time (valós idejű), mind az off-time (nem valós idejű, tehát lassabb) játékmenet is elfogadott. Az off-time játékok külön szabályai:
- Vannak bizonyos népszerűbb helyszínek, mint pl. Társalgó, melyek külön táblát kaptak. Ha tehát a társalgóban játszanál, nyugodtan hozz létre magadnak és annak (azoknak), akivel (akikkel) játszol egy külön fórumot, így nem fognak összefolyni a játékok.
- Amennyiben egyéb helyszínen játszol időn kívül, ha a játékod befejeződött, kérjük, hogy ezt jelezd ITT, így fel tudjuk tüntetni, hogy az adott témakör újra felszabadult, így más is elkezdhet ott játszani. Amennyiben valahol játék folyik, és már legalább egy hónapja nem történt újabb hozzászólás, de a téma nem lett felszabadítva, elkezdhetsz ott játszan, úgy veheted, hogy szabad terület, de az ilyen helyszíneknél mi is jelezzünk időnként, hogy újra használatba vehetőek.
7. A karakterek nem sebezhetetlenek, vagy halhatatlanok, kivéve, ha a képességük hasonlóra ad indokot. Kérünk mindenkit, hogy ennek fényében reálisan játsszon, ellenkező esetben a tettei következményeket vonhatnak maguk után.
8. Párharc illetve mesélő által vezetett harc, vagy kaland során a tetteidet feltételes módban írd. Amennyiben a végkimenetel nem egyértelmű, akkor a mesélő szava a döntő.
9. Kérlek, minden esetben figyelj arra, amit a másik ír, a hozzászólásának minden részletére, hogy elkerülhessük az esetleges figyelmetlenségből adódó félreértéseket és vitákat.
10. Jelhasználat. Az oldalon egységesen írunk, tehát kérjük, hogy ezt mindenki vegye figyelembe, és ehhez tartsa magát! Az egyszerű könyv formátum a bevett szokás, ezzel remélhetőleg mindenki tisztában van. Amennyiben a játék téren off-ot írsz, azaz nem a karakter, hanem a user kommentál, azt // jelek közé helyezd el, pl.:
//Bocs mennem kell, nem sokára leszek.//
A játéktéren tartózkodj a smiley-k használatától, azokat csak useres fórumokban alkalmazd!
11. Nincs minimum elvárás, ami a hozzászólások hosszát illeti, de kérjük, hogy törekedj a minőségi játékra.
12. A helyszínek leírásait minden esetben a fórumtéma első hozzászólásában találhatod meg, igyekezz ehhez mérten játszani az adott helyen. Off-time játékterek esetében a helyszínleírás egy külön zárt fórumtémában lelhető fel.

Amennyiben kérdésed van, azt a Kérdések fórumán teheted fel.
Jó játékot kívánunk az oldalon!
Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Szabályzat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Kérdések, beszélgetés :: Kezdõ lépések-