we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Darcy & Kellan - Csak a lényeg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ▼ Michael Malarkey
Hozzászólások száma : 5
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Darcy & Kellan - Csak a lényeg   Szomb. 9 Május - 18:46

Darcy & Kellan

Megvagy!


- Ja,azzal nincs még gond, de azért jobb, ha olyan pasit keresel aki tényleg létezik. – mert ez így elégé meredeken hangzik, oké, hogy tökéletes pasira vágyik, de attól függetlenül mgé nem biztos, hogy az a tökéletes pasi tényleg létezik is. Mindegy, ez csak egy baráti, félbaráti jótanács neki, a jövőre nézve. – Nem azt mondtam, hogy feleségül veszlek. Csak fényezem magamat, miért olyan nagy gond ez? – főleg ha még igazam is van. Nem neki udvarolok, amúgy sem vagyok igazából az a nagyon udvarlós fajta, szóval… bennem úgy látszik csalódna, én ezek szerint nagyon messze állok a tökéletestől, vagy attól amit ő elképzel. – Hidd el, sok őrült dolgot csináltam az életem során, nem lenne olyan nagy dolog a lepattintása. -  legrosszabb esetben megölöm őt, igaz? Persze, csak viccelek, nem vagyok én hidegvérű gyilkos, de igaz, ami igaz, azért olyan szörnyen nem lenne nehéz lepattintani a csajt, csak hát… nehéznek azért talán az lenne.
- Azért van oda, mert jól nézek ki, ráadásul az ágyban sem vagyok utolsó. Ha idevesszük még azt, hogy szeretek titkolózni és imádom magamat, akkor elég evidens, hogy tetszem neki. – ráadásul szerinte még van egy fajta…rossz fiú beütésem, amivel nem tudom, hogy mit akart mondani, de ha van,hát van, de … csakis jó az. – Ha te mondod. De kettőnk közül nekem van valakim, igaz? Még ha nem is sokáig lesz. – szóval nem csak bennem van a hiba, hanem benne is, minimum azért mert borzasztóan sokat vár el egy férfitől, és minimum azért, mert van valami elég nagy hibája. Na mi lehet az? – Megölöm. – láthatja rajtam, hogy csak viccelek, de… persze,  megtehetném amúgy, nem is lenne belőle semmi bajom, épp elég embert öltem meg és tüntettem el, hogy ebben már legyen rutinom, de azért megölni Erint elégé…kétségbeesett egy dolog lenne, annyira azért nem elviselhetetlen a csaj, csak… kicsit az. Nagyon.
- Nem, nem gondolom annak magam,de nem hinném, hogy olyan nagyon messze állok tőle. – a legtöbb nőnek ugyanis bejövök, Erint is elég gyorsan és egyszerűen felszedtem, elég volt pár szép szó, mosoly, egy-két amolyan…rosszfiús, pillantás, és már nyert ügyem is van. Csak azt nem hittem volna, hogy ennyire idegesítő lesz a csaj.
- Egy újságírónak meg kell látni az összefüggéseket, nem? – és felteszem, hogy kitalálhatta már azt, hogy nem éppen az utcát seprem. A munkám igazán…sokoldalú, ahogy én magam is az vagyok.  Jó pénz, izgalmas és veszélyes munka, nem éppen családbarát vagy épp barátnő barát munka ez, de hát…ez jutott nekem. i]– Zsaru… nem is vagy olyan messze tőle. Egész jó. Bár a rendőri fizetés sem a legjobb éppen.[/i] – mosolygok rá. Sőt, messze nem a legjobb a fizetésük, talán még lettem is volna rendőr, de… sokkal jobban tetszett a CIA ajánlata.
♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chloe Bennet
Hozzászólások száma : 22
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Darcy & Kellan - Csak a lényeg   Szomb. 2 Május - 12:14


Kellan & Darcy
- Szóval nagyok az elvárásaim, pedig csak magasra teszem a lécet, de vannak dolgok, amik egyéb pozitív tulajdonságokkal kiválthatóak... esetleg. - rántom meg a vállamat mosolyogva. Hát na azért érthető, ha az embernek vannak elvárásai a leendő pasija felé, maximum ha mégis úgy hozza a sors, akkor hajlandó lehet alább adni belőle mondjuk más jó dolgokért cserébe. Teszem azt esetleg ki lehet váltani a durva jóképűséget jó humorral, vagy esetleg ha kevésbé házias, de amúgy isteni az ágyban... nincsenek azért nekem durván nagy elvárásaim, de elvárások nélkül meg az ember bárkivel, vagy bármivel beérné, annak sincs értelme. - Ki tudja, nem olyannak tűnsz első látásra, mint akinek ilyen baráti köre van, aztán ki tudja. De most komolyan... magadat fényezed nekem, amikor most még a barátnőmmel jársz? - oké azért a barátnőm szócskánál a fejem két oldalán jelzem azt az oda illő macskakörmöt. Erin azért nem a legjobb barátnőm, de ha lenyúlnám a pasiját...szerintem simán megkeserítené az életemet a melóban és ha nincs szerencséje, akkor Kellan életét is, ha csak úgy simán dobná őt és főleg, ha miattam. - Azt hiszem az ő világában ez kb. halálesettel ér fel, valami barátnőjét dobta a pasija, szóval most nagy agyalás van gondolom. Fogalmad sincs, hogy mire vállalkozol, ha le akarod őt pattintani. - oh én már baromira régen próbálom, pedig én nem a pasija vagyok, csak a barátnője, legalábbis szerinte, én meg képtelen vagyok megcáfolni, pedig komolyan sokat próbáltam már. De szegény Kellannak most nehéz dolga lesz az nem is kérdés, már előre sajnálom.
- Mesélj azokról a nagy előnyökről, Erin valami miatt amúgy is oda van érted. - rántom meg a vállamat. Bár ő rám is simán rám kattant, pedig én azért nem vagyok annyira csodálatos ember, én legalábbis nem gondolom ezt magamról. Barátnak sem vagyok tökéletes, hajlamos vagyok elfelejteni pl. a születésnapi dátumokat... mindig... komolyan, még a sajátomat is. - De ez azért eléggé önzés, szóval elviselted eddig, mert egyedül rosszabb... ez nem vet rád jó fényt, az sem, hogy elviselted és az oka sem. - rázom meg a fejemet. De hát ő tudja, nincs nekem közöm hozzá, hogy mit és kivel csinál, meg hogy miért. Még az is jobb ok lett volna, ha azt mondja Erin marha jó az ágyban. - És hogyan szabadulsz meg tőle? Komolyan kíváncsi vagyok. - de tényleg. Nekem is mondhatna valami jó kis taktikát, amit alkalmazhatok, mert én nem tudom magamról levakarni, pedig komolyan eddig is baromira igyekeztem, de valahogy lehetetlen feladatnak tűnik a dolog.
- Így van, azt nem hiszem és amúgy is baromi éhes vagyok. Ez az étterem állítólag amúgy is jó. - ennek fényében pedig természetesen még sosem voltam itt. A puccos éttermek és én... nagyon távol állunk egymástól. Nekem marad az olcsó, de egészségtelen és az is ritkán így nem árt meg az alakomnak. Nem vagyok egy rendszeres evő, sőt hajlamos vagyok gyakran elbekkelni az étkezéseket, aztán akkor jövök rá, hogy istentelenül éhes vagyok, amikor már kopog a szemem egész délután. - Tökéletesnek gondolod magad? - tökéletes ember amúgy sincs... vagy nincs sok, és aki magát annak gondolja annak az a legnagyobb hibája, hogy beképzelt, és mivel máris van ott egy hiba, innentől már az illető nem is lehet tökéletes.
- Újságíró vagyok, nem pedig látnok. - szökik fel egy pillanatra a szemöldököm, de aztán magamhoz veszem a poharamat, hogy kortyoljak belőle kicsit, és aztán újra rá pillantok kicsit jobban végigmérve. - Jól öltözött vagy és magabiztos, szóval nem hiszem, hogy valami utolsó béna melód van valami gyorséttermi beosztással. Üzletember vagy talán? Bár akkor talán inkább öltönyös lennél gondolom, elegánsabb... hm... netán zsaru? - nem is tudom a kiállása alapján simán tudnám annak nézni, aztán lehet, hogy baromi nagyot tévedek, de ő akarta, hogy tippelgessek.♫ Hold back the river ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Erin mentes övezet ϟ ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ▼ Michael Malarkey
Hozzászólások száma : 5
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Darcy & Kellan - Csak a lényeg   Szer. 29 Ápr. - 13:55

Darcy & Kellan

Megvagy!


- Szóval az jön be neked, ha valaki házias, figyelmes, és mellé meg jóképű is? Úgy hangzik mintha egyedül akarnál megöregedni. – mosolygok rá. Nem rosszindulatból mondom én ezt, tényleg nem, én ilyen vagyok, szeretek cinikus lenni és amit ő keres… házias, figyelmes, jóképű, és gondolom még remek testtel is rendelkezzen igaz? – Amúgy meg miért is ne lehetne ilyen ember az ismeretségi körömben? Én is jóképű vagyok, ráadásul hamarosan facér is leszek, és… tudok figyelmes is lenni. Na de házias… - grimaszolva rázom meg a fejemet. Nem, nem hinném, hogy létezik olyan ember aki házias lenne. Persze, van aki segít a nőnek magától otthon, de… az más. – Állati fontos dolga… meghalt valaki? – nem olyan nagy aggodalom vegyül a hangomban a kérdés feltevésekor, de azért remélem nem öltem meg senkijét sem, mert az elégé kínos lenne. Nem szoktam olyan nők ismerőseit megölni, akiket ismerek. Mondjuk csak viccelek, Erin meg a veszélyes ismerősök? Ugyan. – Vagy elfolyt a sminkje? Várj, kitalálom! Biztos valami csajos esten van igaz? – kinézem abból a nőből, hogy mint valami kamasz, felvesz egy nevetséges koktélruhát aztán leissza magát mint valami tizenhat éves. Nem bírom az ilyet, nem szeretem az olyan nőket sem akik ennyire… szörnyűek, de Erin-nel sem pont ezért vagyok. Hívjuk inkább balszerencsének. - És ha tudnád, hogy mennyi előnyöm van még… - mosolygok rá. Azért olyan szörnyen sok nem, őszinte vagyok,erős, gyors, kitartó, megtudok ölni valakit pár másodperc alatt fegyver nélkül is csak a kezeimet használva… bár gondolom ezt nem kéne beleírni egy hirdetésbe igaz? Már ha feladnék ilyet. – Félek? Nem, hidd el, könnyen megtudnék tőle szabadulni tőle egy életre. Azért vagyok …még vele, mert egyedül nem szeretek lenni. Legalábbis eddig nem szerettem. – rántom meg a vállam mosolyogva. De Erin…ő elérte, hogy ezt is szeressem most már. Nem győzök már elég okot kitalálni arra, hogy miért is ne találkozzak vele.
- Nem, azért nem teljesen, de… ő se akarná, hogy éhen haljunk, igaz? – de, teljesen lefogjuk, legalábbis jó sokat az biztos. Lehet, hogy gyerekes, lehet, hogy gonoszság, de attól még ilyen vagyok, nem éppen annak a nőnek tűnik Erin aki sajnálná a pénzt, mikor nevetségesen drága ruhákban parádézik minden nap.
- Pedig nem rossz a gyorséttermi kaja sem. – én is sokszor volt, hogy azokon éltem, elvégre ha mondjuk be kellett épülnöm valahova nem játszhattam a pénzes fickót aki egyből a legmenőbb éttermekbe jár. Volt, hogy két éven át gyorséttermi kaján éltem, de nem volt az olyan szörnyű, szerencsére meg sem látszik rajtam. – Szóval nem vagyok tökéletes, értem. – mert a szavai ezt jelentenék, nemde? Ismerem az embereket, sok kihallgatást levezényeltem már amúgy is, hogy a dolgok mögé lássak, és nem nehéz észrevenni,hogy ő nem lát engem valami tökéletesnek. Pedig a szemetet még talán ki is vinném, szóval…nem értem miért. – Te vagy az újságíró, találd ki, hogy mivel foglalkozom! – mosolygok rá, ahogy széttárom a karjaimat és hátradőlök a székemben. Erin annyit már mesélt róla, hogy nem sütemény recepteket írogat. Szóval…gyakorljunk.
♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chloe Bennet
Hozzászólások száma : 22
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Darcy & Kellan - Csak a lényeg   Szer. 29 Ápr. - 10:45


Kellan & Darcy
Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy annak örülök jobban, hogy Erin visszamondta ezt az egész ebéd dolgot, vagy annak, hogy Kellan nem hozott magával valami fura figurát, akit az utolsó pillanatban szedett össze, vagy csak kevés facér barátja van és kénytelen volt kiválasztani egyet a silányabbak közül, mert hát aki nem silány, annak van valakije többnyire legalábbis ez így szokott lenni. Egyébként is épp elég dolgom van, hogy ne a pasizással szórakozzam. Erre az izére is azért jöttem csak el, mert ha nem teszem akkor tuti, hogy Erin utána még hetekig rágja a fülemet miatta. Komolyan már az is megfordult a fejemben, hogy kéne keresnem másik melót, netán kérni egy áthelyezést egy másik... városba. Túlzás lenne? A jó ég tudja, de komolyan nem vagyok én egy igazi barátnő típus és már határozottan úgy érzem, hogy kezdek a falra mászni tőle. Nagyon... nagyon nem viselem jól.
- Abban biztos vagyok. Gondolom nem tömegesen vannak facér, de mellette mégis jóképű és házias és figyelmes pasik a baráti körödben. - nem azt mondom, hogy nem nézem ki belőle, hogy ismerhet rendes fickókat, de hát na. Őszintén szólva amúgy is ilyenből kevés van, legalábbis azt mondják. Én még nem találkoztam egy igazán tökéletes pasival sem, netán olyannal, aki legalább megközelíti a tökéletest. Szerintem nincs is ilyen, vagy azért a párért a nők ádáz harcot vívnak, és aztán úgyis olyanok kapják meg őket, akik szintén tökéletesek. Tudjátok az azok a típusok, akik felkelnek reggel hatkor, elmennek futni, aztán feldobják a tökéletes sminket, tökéletes külsővel elkészítik az ebédet is, mielőtt még elmennének a tökéletes munkájukba, hogy aztán este még mindig tökéletesen pihenten elkápráztassák a pasijukat, cseppnyi fáradtságot sem mutatva... Igen ezek a mesebeli párok, tuti, hogy nem léteznek. - Te se vagy kiborulva, hogy Erin nem jön. De nem jön, állati fontos dolga van. - rántom meg a vállamat. Neki mindig állati fontos dolgai vannak, szóval ezen azért különösebben nem szabad meglepődni igazából. Bár azt hiszem ezt a pasi már tudhatja, és nem is tudom... valami miatt még az sem lep meg, hogy ezt így kérdezte meg. - Remek, az őszinteség nagy előny. - oké, azért nem tudom megállni, hogy röviden ne nevessek fel. Szóval az idegeire megy, nem lep meg, pedig Erin is az a tökéletes típus, akikről fent beszéltem, életemben nem láttam még fáradtan, kómásan, másnaposan bejönni melózni, amikre nálam már bőven volt példa. Fogalmam sincs, hogy csinálja. - De miért vagy akkor vele? Bocs... hülye kérdés, félsz, hogy őrült módon üldözne, ha megpróbálnád kerülni? - oh, tudom, hogy milyen ez, én is megpróbáltam megcsinálni. Elkerülni őt kicsit a melóhelyen, de nem jött össze. Elkezdtem kapni az sms-eket, és amikor kinti melóm volt és nem mentem be miatta pár napig és nem is vettem fel neki a telefont otthon, inkább hagytam, hogy a rögzítő kezelje le a dolgokat... komolyan a harmadik nap után eljött hozzám, hogy minden rendben van-e. A mai napig nem tudom, honnan szerezte meg a címemet.
- Szóval totál leszívjuk szegény számláját? - mosolyodom el, de nem ellenkezem. Jó lesz az a legjobb bor. Amúgy is rám fér. Húzós napom volt, és most jó egy kicsit fellélegezni, még ha egy ilyen pasassal is. Nem ismerem, nem azt mondom, hogy tuti rossz ember, csak hát na... nem hiszem, hogy ő is abba a tökéletes pasi kategóriába tartozna, hiszen késett is kicsit, no meg láthatóan nincs oda a tökéletes Erinért.
- Oké, akkor maradunk, rám fér valami normális kaja végre. - lássuk be általában gyorskajákon élek. Nem látszik ez meg az alakomon, mivel a gyorskajákat is viszonylag ritkán érek rá elfogyasztani. Van, amikor kihúzom a napot simán egy délelőtt parkban vett hot doggal. Nem mondom, hogy estére nem dőlök ki, de végülis túl szoktam élni. - Na és mivel foglalkozol? Erin annyit mesélt már rólad, hogy szerintem a nagy része inkább valami rózsaszín ködös maszlag és nem tudom mennyi belőle az igazság. - első ránézésre nem tűnik olyan tökéletesnek, mint aminek eddig be lett állítva, tehát... itt már megbukott a dolog.


♫ Hold back the river ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Erin mentes övezet ϟ ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ▼ Michael Malarkey
Hozzászólások száma : 5
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Darcy & Kellan - Csak a lényeg   Szomb. 25 Ápr. - 22:34

Darcy & Kellan

Megvagy!


Egyet értek vele, a legkevésbé sem van kedvem ehhez az egészhez, de mindegy, egyszer túlélem, aztán úgy is majd kapok egy feladatot és lekoptathatom a francba Erin-t, mert már nagyon unom, nem szeretem azt, ha valaki így rám akaszkodik, nekem kell a magánszféra, és amúgy sem vagyok valami házépítő típus. Én inkább az vagyok, aki sátrat rak és továbbáll egy idő után, én aztán nem vagyok jó alapanyag egy tökéletes kapcsolatba, ami hosszan tart. Véleményem szerint amúgy is azok a legjobb kapcsolatok, amik hamar véget érnek, ott nincs semmiféle felesleges drámázás, na azt utálom a legjobban. Minek? Az életet nem kell komolyan venni.
- Nyomit? Mondjuk, biztos, hogy nem lett volna az ínyedre. – mosolygok rá egy vállrántás kíséretében. Az biztos, hogy a fickó nem lett volna velem egyenértékű, de olyanok amúgy is kevesen vannak, ráadásul szerintem ha nem felejtem el, akkor se hozom a fickót. Hánynom kell az ilyen dupla randiktól.   – De jó látni, hogy így megkönnyebbültél. – már csak az kellett volna, hogy ő is olyan legyen, mint a barátnője, aki oda van az ilyen romantikus baromságokért. Én nem az a fajta pasi vagyok, aki virágszirmokkal hinti be az ágyát, én az vagyok, aki arra használja az ágyat, amire tervezték. Szexre. – De ugye nem is fog jönni? – később esik már le az, hogy a barátnőjének talán nem éppen ezt kéne mondanom, de… mindegy, amúgy is elakarom majd hajtani a csajt, szóval miért ne mondhatnám ezt a barátnőjének? Minél több embertől hallja Erin, annál inkább elhiszi, hogy szeretném, ha lekopna. – Félre ne érts, jó vele… nem, hazudok, szörnyű, az idegeimre megy. – csóválom meg a fejemet. Ha jó barátnők, akkor az a jó taktika, ha nem ajnározom itt Erin-t, ha pedig nem, akkor… akkor meg amúgy is mindegy, hogy mit mondok, nem? Szóval maradjunk egyelőre csak az igazságnál, az a biztos csak. – A legjobbat! – mondom még a pincérnek mielőtt távozik és bájos mosollyal fordulok vissza Darcy-hoz. Erin azt mondta, hogy ő foglalta le a helyet, szóval nem fogom megtenni, hogy nem a legdrágább dolgokat kérem. Lehet gyerekes, de ennyit igazán megengedhetek magamnak azok után, hogy ennyire idegesítő. Szeretem a nőket, de ő megőrjít, és nem jó értelemben.
- Darcy, értettem. – bólintok egyet a szavaira mosolyogva. Bár a nevét eddig is tudtam, de úgy érzem, hogy felesleges a tudtára adnom, most már ő is tudja. Bár, jogos, Erin annyi hülye barátnőjéről zagyvált már nekem, hogy azt se tudom ki kicsoda, pedig jó a név memóriám. – Hát, ha kifizette előre, akkor igazán kár lenne nem kihasználni a nagylelkűségét, igaz? – viszonzom azt a cinkos mosolyt. Ha már úgy is itt vagyunk, szerencsére Erin nélkül, akkor kicsit miért ne ehetnénk az ő számlájának rovására?
♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chloe Bennet
Hozzászólások száma : 22
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Darcy & Kellan - Csak a lényeg   Szomb. 25 Ápr. - 20:39


Kellan & Darcy
Komolyan... nem igazán értem, hogy mégis mi a fenére jó ez az egész egyáltalán. Erin... fárasztó, és nekem le kéne koptatni. Amúgy sem voltam sosem az az igazán barátkozó típus. Sosem pattantam annyira, hogy mások kedvében járjak, főleg nem más lányokkal nem voltam így. Én a pasikkal jövök ki jobban erre ő... a fejébe vette, hogy állati jóban vagyunk. Nem mondom, hogy elviselhetetlen, de néha már úgy érzem, hogy konkrétan üldöz a barátságával, pedig isten bizony nem tettem semmi olyat, ami ezt válthatta ki. Oké, egyszer segítettem neki. Ki volt borulva valami pasi miatt, én meg adtam neki zsepit és megpróbáltam kicsit vigasztalni pár jó szóval, odaadtam neki a kávémat... azt hiszem itt rontottam el. Elég lett volna a zsepi és a pár jó szó, ennyi. Túlzásba vittem, ő meg azt hiszi, hogy ez már egyből legjobb barátnői ajánlatnak minősül, pedig isten ments! A csaj amúgy is a divatrészlegen dolgozik, állandóan papol a ruhákról, meg a sminkről, meg a többi rettenetről, és nekem már így is komolyan idegzsábám van tőle, erre kitalálta azt, hogy bemutatja nekem a leendő férjét... Komolyan szegény pasit isten ments tőle. Szerintem nem is tudja, hogy mi az, amit Erin már rég kitalált. Szerintem már meg van a helyszín, meg a ruha, sőt talán előre elintézte azt is, hogy tökéletes tortájuk legyen, tökéletes időben, vagy ki tudja... A pasi, ha csak nem valami szent, nem fogja sokáig bírni. Bár amiket mesélt róla vagy szent, vagy Erin baromira túloz, de annyira már ismerem, hogy szeret túlozni.
Ezek után még azt is kitalálták, hogy ez valami dupla randiféle lesz, amihez végképp semmi kedvem. A pasi majd hoz magával valami rettenetes... nyomit, akitől öt perc alatt hülyét fogok kapni, de kénytelen leszek végig jópofizni az estét Erin kedvéért. Ezért nem is öltöztem ki azért annyira durván, eszem ágában sincs. A pasit jó eséllyel úgyis lekoptatom, ha túléltem az estét. És mindezek után az odaérkezésem pillanatában jön a telefon, miszerint... őrült probléma jött közbe, az egyik barátnője - komolyan, ha van neki más, miért kínoz engem? - ki van bukva, mert dobta a pasija. Basszus... ezek után én mehetek oda egyedül? Tuti meg fogom mondani a két pasinak, hogy húzzanak haza, annak ellenére, hogy Erin szerint legyek kedves. Én mindig kedves vagyok... komolyan... nagyon szoktam igyekezni.
Ezek után jó eséllyel a célszemély tippan be, simán leül az asztalunkhoz és... szóval ez az álompasi? - Szóval elfelejtettél hozni nekem valami nyomit... oh, hál' istennek! - komolyan fellélegzem, legalább ez kipipálva. Marhára semmi kedvem nem lett volna a dologhoz, komolyan nem. A kérdésre csak megrázom a fejemet. Nem úgy fest, mintha annyira ki lenne akadva, hogy a nője nem jött el, de amúgy is a pasi első ránézésre nem tűnik a romantikus lovagnak, akinek Erin beállította. - Szia! Sürgős intézni való jött közbe neki, szóval nem jött. Remek mi? - hát a fenébe is, nem alakul a legjobban ez az este. Komolyan nem jön el senki, akinek kéne, mi meg itt rohadjunk? Minek egyáltalán? Ekkor villan be az apró tény, ami miatt talán érdemes lehetne, és már majdnem leintem a fickót, hogy nekem aztán ne keverjen semmit se semmivel... - Egy pohár édes vörös bort, valami jobb félét. - pillantok a pincérre, aztán amikor távozott akkor fordulok újra Kellan felé.
- Halvány sejtelmem sincs, hogy tudod-e a nevem... de amúgy Darcy, te meg Kellan. Ódákat hallottam már rólad és... húzunk haza, vagy ha már foglalva van az asztal és úgy tudom Erin fizette előre a fogyasztást...? - azért egy cinkos mosoly megjelenik az arcomon. Azért ez egy neves étterem, nehezen kapni ide asztalt és kb. ehetünk két ember helyett. Nem azt mondom, hogy tele akarom zabálni magamat, de hát na vannak olyan kaják, amiket még életemben nem kóstoltam, most pedig itt a tökéletes lehetőség, akkor miért ne?

♫ Hold back the river  ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Erin mentes övezet ϟ ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ▼ Michael Malarkey
Hozzászólások száma : 5
Kor : 32TémanyitásTárgy: Darcy & Kellan - Csak a lényeg   Hétf. 20 Ápr. - 18:43

Darcy & Kellan

Megvagy!


Kezdek teljesen kikészülni. Szeretem a nőket, sőt, mi több, imádom a nőket,a legjobb dolog ami egy férfival történhet, az a nő, de a párkapcsolat…az az egyik legrosszabb dolog tud lenni ezzel ellentétben. Szörnyű, hogy így rám akaszkodik, pedig nem követtem el ellene semmit sem, ami miatt ezt érdemelném. Oké,nem költözöm vele össze, de miért is tenném? Nincs is lakásom, hol itt, hol élek, én nem tehetem meg, hogy beszélek a munkámról, és azt sem tehetem, hogy összeköltözöm egy nővel akit egy hónapja ismerek. Ráadásul még csak össze sem akarok vele költözni. Nem arról van szó, hogy nem bírom, mert bírom, de… messze nem ennyire.
Na és persze most megint mehetek valami hülye étterembe, de legalább most nem kell időre mennem. Vagyis de, viszont valamit vinnem kéne, csak… a rohadt életbe, ha a bordán lőnének se tudnám, hogy mit felejtettem el, pedig valamit biztosan, mert mintha vinnem kéne valamit. Mindegy, nem a világ vége, ha egyszer elfelejtek valamit, a munkám elégé stresszes, bár ezt nem tudhatja Erin, ő úgy tudja, hogy házaló vagyok, ezért utazok ilyen sokat. Szerintem fel se fogná ha elmondanám neki, hogy embereket ölök. Legalábbis nagyrészt, mert azért nem csak ebből áll a munkám. Ha kell kirablok valakit, megvédek valamit, vagy akármi mást, nem feltétlen ölök,de…azért elég gyakran, mi tagadás.
Felgyorsítok egy kicsit, hogy még átérjek a zöldön, utálok várakozni a lámpánál. Motorral vagyok, egy elég szép fekete sportmotor ráadásul, nem is kevés pénzbe került, de gyors, elegáns és illik hozzám, egy igazi fenevad. Annyira azért nem vagyok hülye, hogy csak úgy felüljek egy ilyen motorra. Van rajtam bukósisak, szintén fekete, illetve egy motoros dzseki és…ennyi, meg egy farmer. Ez elég, jól motorozok, nem történt és soha nem is fog megtörténni az, hogy felbukjak, akkor meg minek egy páncélt felhúznom magamra? Pár perc alatt meg is érkezem. Leállítom a motort az étteremmel szemben, leveszem a sisakot, ráakasztom a kormányra és már indulok is befelé  az étterembe. Az ablak előtt van a motor,szóval ha bárki is megpróbálná ellopni, azt látnám, és ráadásul elégé meg is szívná, mert nem vagyok egy barátságos természet ha a motoromról van szó. Egy kis útbaigazítást kérek, hogy tudjam melyik is az az asztal ahová mennem kell, és mosolyogva dobom le magam a székre, szembe Darcy-val. – Tudtam, hogy elfelejtettem valamit. – csóválom meg a fejemet ahogy a mellette lévő üres székre nézek, majd a mellettem lévőre. Már rémlik, valami hülye dupla randi lett volna itt, csak elfelejtettem elhozni a srácot. Mindegy, amúgy se bírom, és messze nem üti meg azt a mércét, mint Darcy. – Amúgy szia! Erin? – nem valami aggódó a pillantásom, ha szerencsém van akkor el sem jön, már kicsit kezd sok lenni az, amit csinál. Közben a pincér is megérkezik, én pedig egyből intézem is hozzá a szavaimat. – Martinit, dzsinnel, tíz másodpercig keverje. A hölgynek pedig… - itt Darcy felé pillantok kérdőn, hogy mit is kér.
♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Darcy & Kellan - Csak a lényeg   

Vissza az elejére Go down
 
Darcy & Kellan - Csak a lényeg
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-