we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Castor & Jake - Vízparti mókázás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Josh Hutcherson
Hozzászólások száma : 72
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Castor & Jake - Vízparti mókázás   Vas. 24 Május - 12:52

A szórakozás minden embernél más. Pláne, ha valami kellemes szupererőd, különleges képességed van, amivel jól le lehet múlatni az időt. Való igaz, hogy kicsit gyerekesnek érzem magam néha,de nem is akarok felnőni. Köszönöm szépen, én baromi jól elvagyok így, és habár tudom, hogy már csak egy évem van az iskolából, és el kellene kezdenem gondolkozni azon, hogy mit is kezdjek magammal a Xavier Intézet után, a helyzet az, hogy nincs ezekre időm, se energiám. A mának élek, azt teszem, amihez kedvem van és amit élvezek és nem azon agyalok, hogy mi lesz holnap, vagy holnap után, vagy egy, vagy két év múlva. A férfi kérdésére elhúzom a számat.
- Csak két napra jöttem New Yorkba, nem ismerek itt senkit. Kivel kosarazhatnék? De ha van egy labdája, akkor felőlem nyomhatjuk! - vonom meg a vállamat és lenéző pillantást vetek a férfire. Tényleg nem idevalósi vagyok, nem ismerek itt senkit. A versenyre jöttem és kész. Délután már megyünk is haza - remélem. Az apró megjegyzésre elhúzom a számat.
- Nem zaklatok senkit, csak szórakoztam egy kicsit. Nem esett baja senkinek és talán senki nem is vette észre ezt az apróságot. Néhány csepp víz, vagy egy egészséges sikoly még senkit nem ölt meg - morgom és habár a hangom nem túl hangos és határozott, látszik rajtam, hogy kezd kicsit idegesíteni a férfi. Mégis ki ő, hogy itt beszóljon, hogy mit csinálok a szabad időmben? Megjegyzem, hogy az emberek baromira nem tudnak a mutánsokról, ezért nem is nagyon figyelnek fel ránk. Ez tény. Nagyon kevesen vagyunk még és el sem terjedt a hírünk. Persze vannak olyan emberek, akik direkt keresik a feltűnést, de a többségünk igyekszik beleolvadni az emberek társadalmába. Már ha tud... Nekem szerencsére ezzel soha nem volt problémám, bár ismét eszembe villan Hank és elhúzom a számat. Neki valóban kicsit nehezebb. De tény, hogy az emberek még nem fogadtak el minket és biztos vagyok benne, hogy még nem állnak készen arra, hogy információkat szerezzenek a mutánsokról. A dorgálásra csak legyintek egyet.
- Nem az én dolgom, hogy befogadjanak minket. Az emberek szerintem még nem is állnak arra készen, hogy megtudják, mi is létezünk. És amúgy is, mint mondtam: nem esett baja senkinek - vonom meg lazán a vállamat, ahogy kifejtem a véleményemet erről az egészről. Elárulom, hogy habár a szüleimet nem ismerem, Jason-nel, a nevelő apámmal vagyok itt New Yorkban, és néhány óra múlva találkoznom kell vele a közelben. Hogy az időmet eltöltsem, ültem ki ide a parkba szórakozni.
-A sittre?! Mégis miért? - pattanok fel a padról és értetlenül meredek a férfire.
- Hé haver, ne szórakozz. Zsaru vagy? Nem csináltam semmit! - jelentem ki határozottan és hátrálok néhány lépést.
- Inkább lelépek, és máshol várom meg... - jelentem ki és hátrálva megindulok a padtól és a férfitől távolodva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chris Pratt
Hozzászólások száma : 15
Kor : 35TémanyitásTárgy: Re: Castor & Jake - Vízparti mókázás   Vas. 24 Május - 12:32

Jake & Harvell
- Most csak viccelsz ugye? Miért nem kosarazol, vagy futsz, vagy akármi más? – kérdezte felhúzott szemöldökkel, és az arca egy pillanat alatt vált komorrá. Csak reménykedett abban, hogy a mellette ücsörgő fiú nem gondolta komolyan az előző kijelentését. Nem volt nagy állatbarát, de azért nem gondolta, hogy a szórakozás csak abból állhat, hogy vagy embereket, vagy állatokat piszkálunk. Akaratlanul is visszagondolt a saját fiatalkorára, és be kellett látnia a világ nagyot változott. Ő még abban talált élvezetet, hogy az ütött-kopott motorjával rója a köröket a házukat körbevevő utcákon, na meg földutakon. Ehhez képest most? Most már csak az lehet menő, ha másokat bántasz. És erre a megállapításra szeme egy pillanat alatt szűkült össze és kezdte el méregetni a srácot. Lehet mégis csak jobb lenne, ha bevinné a sittre, csak hogy kicsit gondolkodjon..
- Értelek. Tehát akkor marad a zaklatás ezen módja. – állapította meg, majd fogai közé tolta a nem olyan régen meggyújtott cigarettáját. Nagyot szívott a kesernyés füstből, majd gyárkéményhez hasonlítva fújta ki a hatalmas szürke gomolyagot.
- Nos, igaz. Lehet hogy az emberek nem tudnak sem rólad, sem a hozzád hasonlókról, azonban elhiheted, ez a fajta viselkedés nem segít abban, hogy elfogadjanak. Így is kinéznek benneteket, kivet a társadalom. Inkább azon kéne serénykedni, hogy jó színben tüntesd fel magad, és ezt az egész mutáns dolgot! Ehhez képes… - intett cigarettás kezével a tó felé, majd nézett a fiúra szúrós szemekkel.
- Tehát van nevelőapád. Remek. Gondolom nem örülne, ha a sittre kéne érted jönnie, vagy ha elvennének tőle! – ejtette el azt a mondatot, amivel igazából csak fenyegetőzni akart. Az árvák és nevelőszülőknél lézengők ugyanis eléggé tudnak rettegni az ismételt kitaszítottságtól. Épp ezért nem is értette, hogy a fiú fejében miért nem fordult meg soha, hogy viselkedjen. Hiszen ha másért, hát azért nem kéne szarul viselkednie, hogy ne kerüljön vissza egy otthonba. Mintha az valami szuper hely lenne.
- Vagy inkább csak várjuk meg, szívesen elbeszélgetnék vele…
▼kb. 400 szó▼ ▼Music▼ ▼ az első SmileVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Josh Hutcherson
Hozzászólások száma : 72
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Castor & Jake - Vízparti mókázás   Szomb. 23 Május - 13:07

Valóban elég ijesztő volt ez a férfi mellettem, és meg is rezzentem, amikor rájöttem, hogy tud rólunk. De hát honnan tudhattam volna? Minden esetre nem mindennap ül le melléd egy nagy darab csávó, úgyhogy nem hiszem, hogy nevetés tárgya lennék amiatt, mert kicsit beparáztam. Azzal nyugtatom magam, hogyha valami vészeset csináltam volna, akkor vélhetőleg már rég megtudtam volna, hogy mit is keres itt ez a férfi, úgyhogy bizonyára még nem vagyok bajban. Még.
A kérdésére vigyorogva vonom meg a vállam és nézek a tónál sétálgató emberekre.
-Szeretem használni azt, amim van. És nekem ez a szórakozás. Jobban örülne, ha kővel dobálnám a kacsákat? - vonom meg ismét a vállamat és a férfire nézek. Bár persze ez sem tartozik a legjobb szórakozás közé, de úgy vélem, hogy az én koromban nem sok ennél izgalmasabb dolog van. Pláne nem egy parkban.
- Persze, stírölöm a csajokat is, de az egy idő után uncsi, tudja? - vigyorodom el ismét. Próbálok kicsit haveribb hangot megütni, bár nem tudom, hogy ennél a férfinél ezt mennyire lehet. Igyekszem kipuhatolózni, hogy mennyire "jó fej". Rákérdezek, hogy a férfi tud-e rólunk, és igen érdekes, morgós választ kapok.
-Tudom, hogy nem hülyék, de az emberek 90%-a azt sem tudja, hogy létezünk - kontrázok vissza azt a számot használva, amit a férfi is használt. Valóban nagyon kevés ember tudja, hogy léteznek mutánsok, ezért nem gondolnak soha ilyesmire.
-Passz. Még nem találkoztam velük - vonom meg a vállamat lazán. Árva vagyok, nem ismerem a szüleimet, de igyekszem ezt nem hangoztatni. Nem túl jó érzés arra emlékeztetni az embert, hogy nem kellett a szüleinek és inkább kidobták az út szélére.
- Egy versenyen vagyok itt a nevelőapámmal, aki most ügyeket intéz. Délben találkozok vele egy közeli kajáldában - árulom el az itt létem okát, bár fogalmam sincs, miért. Azt sem tudom ki ez a férfi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chris Pratt
Hozzászólások száma : 15
Kor : 35TémanyitásTárgy: Re: Castor & Jake - Vízparti mókázás   Szomb. 23 Május - 12:52

Jake & Harvell
Vicces volt, ahogy a fiú, a férfi hatására összezsugorodott. Harvell legalább is igazán mókásnak gondolta ezt. Feltörni készült röhögését elég nehezen tudta elfedni, és mikor az ismeretlen döbbent arcát látta, inkább elfordult elnyomni a cigijét, mint hogy szegény gyereket telibe röhögje. Nem, nem akart bunkó lenni, azonban tény, hogy volt egy karcos modora, mely nem mindenkinek volt szimpatikus. Az pedig csak hab volt a tortán, hogy általában ösztönösen cselekedett. Ez az ösztönösség pedig azt jelentette, hogy lazán, minden előjel nélkül kevert le valakinek egy kiadós sallert annak, aki megérdemelte. Nem, Jake még nem tartott itt, viszont hitt abban, hogy egy-egy atyai pofon előszeretettel helyrebillenti a kamaszok agyi szintjét. Annak idején lehet Joseval is ezt kellett volna tennie... Azonban a lány megúszta, neméből kifolyólag, mivel nőket soha nem bántott.
- Szórakozni? Ennél jobb ötleted nem akadt? – kérdezte teljesen komolyan majd a fiú kezére sandított, amit épp az előbb helyezett vissza a helyére. A mozdulat láttán hangosan felmorrant, majd a fiú arcára nézett. Szájába újabb cigit tolt, majd meggyújtotta azt.
- Hát nem vagytok láthatatlanok. És őszintén, azt hiszed mindenki hülye? Oké, a kamaszok előszeretettel gondolják ezt a felnőttekről, de azért ez az esetek kilencven százalékában nincs így. – oktatta a fiút, majd egy hatalmas gomolygó füst felleget eregetett ki ajkai közül.
- Mit keresel itt egyedül? Hol vannak a szüleid? – kérdezte a fiútól, ha már így összeakadtak. Jó lenne, ha a srác nem egy nevelőintézett megszökött lakója lett volna. Valahogy nem érzett most vágyat arra, hogy egy tinit üldözzön a város sikátoraiban csak azért hogy visszacitálja.

▼kb. 400 szó▼ ▼Music▼ ▼ az első SmileVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Josh Hutcherson
Hozzászólások száma : 72
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Castor & Jake - Vízparti mókázás   Szomb. 23 Május - 12:20

Valóban elég ijesztő ez az egész, hogy egyszer csak leül mellémegy nagydarab férfi és elkezd hozzám beszélni. Amit persze a walkmen-től nem nagyon hallok, így mikor látom, hogy mozog a szája, lassan hátracsúsztatom a fülhallgatómat és úgy nézek rá, majd kérem meg, hogy ismételje meg, amit mondott. A férfi közli, hogy leül ide, én meg csak megvonom a vállam.
- Csak tessék - szólalok meg lazán, bár nem értem, hiszen láthatóan van még egy pár szabad pad. Nem tudom, hogy mit akar itt ez a férfi, nem látok nála se táskát, se könyvet, se semmit és természetesen azt sem vettem észre, hogy kávézni jött ide. Ha még mindig lenne kávéja, akkor legalább tudnám az értelmét, de így elég homály, hogy mit is keres itt és miért éppen mellém ült le. A következő mondatától kicsit összehúzom magam és döbbenten pislogok rá, majd a tónál játszó gyerekekre. A víz egyből lenyugszik, bal kezemet pedig szintén felrakom a másik combomra, a jobb mellé. Nem feltűnő, de tény, hogy most már nem csobog indokolatlanul a víz. Figyelem, ahogy a férfi lassan a szájához emeli a cigijét, majd kifújja a füstöt és rám néz. Megvonom a vállam, nem nagyon tudok erre mit mondani.
- Rendben. Csak szórakozni akartam kicsit. De... Maga tud... rólunk? - hangom halk és habár igyekszek laza, baráti hangot megütni, érződik benne a félelem a magas, nagydarab fickó iránt. Hiszen ez egy idegenférfi, ki tudja, hogy mit akar tőlem. De ezek szerint tud rólunk. Rólam. Vagy tényleg ennyire feltűnő lett volna? Figyeltem az embereket, és habár néhányan elnéztek felém, mindenki tekintete csak néhány pillanatra állapodott meg rajtam, nem tudhatták, hogy én csinálom azt, amit. Remélem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chris Pratt
Hozzászólások száma : 15
Kor : 35TémanyitásTárgy: Re: Castor & Jake - Vízparti mókázás   Szomb. 23 Május - 12:11

Jake & Harvell
Csak felvonta a szemöldökét, mikor a fiú leszedte füléről a dugót. Mindig is utálta a fiatalok szelektív hallását. Ha már zene, akkor dübörögjön az a rock, és ne csak az ő fülében. Fiatal suhancként előszeretettel üvöltette a legfelkapottabb bandákat kocsija kazettás magnójában és mindezt úgy, hogy az anyjáék és a szomszédok idegeire ment.
- Azt mondtam, én most ide leülök, haver! – ismételte meg az előző mondatát, majd a fiú kétségbeesett arcát szemlélve hangosan felhorkantott. Agya eljátszott a gondolattal szerencsétlen mit is gondolhat most, hogy egy ilyen nagydarab debella állat leült mellé, miközben akad azért üres pad is a közelben. Szája gonoszkás vigyorra szaladt, és komolyan elgondolkodott azon, hogy a gyereket kissé beijeszti. De inkább nem tette. Pedig az okítást sosem lehet túl korán elkezdeni. Már ami a környezettel kapcsolatos viselkedést illeti.
- Mondd csak, esetleg nem lehetne, hogy kicsit kevésbé feltűnően baszogasd az embereket ott a víznél? – tette fel a költői kérdést, majd a mellette ülő fiatalra rá sem pillantva nézte a parton játszó gyerekeket, akik néha ijedten ugrottak félre egy-egy vízcsobbanástól. Ujjai lassan a szája szélén lógó nikotinszálhoz értek, majd vették ki azt és immár hatalmas keze között szorongatta a büdös dohányrudat, mely jólesően tűnt el óriási tenyerében. A kialudt parazsat lusta mozdulattal pöccintette le, majd fújta ki a füst utolsó gomolyagát, mely még a tüdejében ragadt.
- Szóval? – nézett a fiúra immár, és egész testét is felé fordította. A kérdés miatt feje kissé oldalra biccent úgy várta a választ.  
▼kb. 400 szó▼  ▼Music▼  ▼ az első Smile▼  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Josh Hutcherson
Hozzászólások száma : 72
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Castor & Jake - Vízparti mókázás   Szomb. 23 Május - 10:58

Igazából tényleg baromira élveztem ezt a kellemes délelőttöt, ahogy csak ücsörgök itt, nézem az embereket, zenét hallgatok és szórakozok a vízzel. A vízzel, ami az életemet jelenti. Imádom, de azt hiszem ez nem is csoda. Biztos vagyok benne, hogy a képességem miatt imádom a vizet, és nem az imádatom miatt jelent meg a képességem. Megtanultuk már, hogy ezzel a mutációval születni kell, és hogyha nem is alakul ki egyből a dolog, az első felsírás óta ott csücsül bennünk a furcsa gén, ami majd egyszer valamikor, valaminek a hatására beindul. Azt hiszem én is azért szerettem meg az úszást, mert éreztem, hogy jól megy. Éreztem a vizet! És ez csodálatos érzés. Nem igazán tudok azonosulni azokkal, akiknek átok a képességük. Persze, hogyha karmok, szőr meg agyarak lógnának rajtam, lehet én sem élvezném ennyire ezt az egészet. Eszembe jut Hank, és kicsit elhúzom a számat. Szerencsétlen. Én még egészen jól jártam. Nincs semmim, amit el kellene bújtatnom, vagy ami nem hozzám való lenne. Örülök, hogy kiválasztott, hogy különleges vagyok és hálát adok annak, hogy ez nem látszik meg rajtam.
A padon ücsörögve élvezem a kellemes napsütést, ami körbeölel, érzem a nap melegét a karomon, hiszen csak egy szürke, v nyakú póló van rajtam. A fülemben a füles és ritmusra rázom a lábamat, fehér sportcipőm odaütődik a földhöz minden egyes dob-ritmusra, ami a fülembe dübörög. Az egyik kezemet a lábamon nyugtatom, a másikkal pedig furcsa mozdulatokat írok le, amivel a vizet irányítom. Nem vagyok olyan messze a tótól, talán 20 méterre, úgyhogy tökéletesen érzem a vizet. És persze az is segít, hogy már nyúltam bele a Central Park tavába, már volt kapcsolatom vele. Egyszer majd úszni is fogok benne - talán, ha eleget iszok hozzá.
Mozgásra leszek figyelmes, és hirtelen egy nagy darab férfi csüccsen le mellém. Értetlenül meredek rá és látom, hogy mozog a szája és rám néz. Kiveszem a fülest a fülemből, így most már halkan aférfi is hallhatja, hogy üvölt a rock a fülembe.
- Elnézést, nem hallottam... - szólalok meg és értetlenül, valamint kérdőn, enyhén felvonva a szemöldökömet nézek a férfire. Gyorsan végigmérem és megállapítom, hogy biztos, hogy nem csöves és kéregetni jött. Nem bűzlik az alkoholtól és a ruhája, meg maga az egész kinézete is elég rendezett, úgyhogy... Fogalmam sincs, mit kereshet itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Chris Pratt
Hozzászólások száma : 15
Kor : 35TémanyitásTárgy: Re: Castor & Jake - Vízparti mókázás   Szomb. 23 Május - 10:39

Jake & Harvell
Mint minden nap, most is a Central Parkban fogyasztotta a kávéját. Hála a munkájának nem igazán sok szabadideje volt, azonban azt, hogy egy erős feketét a torkán lefolyasson, nos, arra mindig szakított időt. Ezek a pillanatok voltak a nyugalom percei, mikor is egy percre, vagy ötre, érezte a napsütést, és azt hogy talán egy kicsit mégis él. Hiszen olyan nehezen szakadt el a mindennapos gondoktól, a konténerekből kiszedett hullák látványától, a vér fémes illatától! Ilyenkor egyszerűen csak jólesett ülnie egy padon, és nem a munka miatti megoldatlan rejtélyeken agyalnia, hanem azon, hogy mit is csináljon élete megkeserítőivel. Jó ezekből természetesen volt egy pár, nem egy banda akarta nyársra húzva a fejét díszként látni, azonban őt inkább a nők foglalkoztatták. Idegesítette fogadott lánya örökös drog problémája, hogy hiába találta meg összeverve egy sikátorban, most ismét a szerek felé húz, és idegesítette a zöld nő is, akivel talán túl kedves és engedékeny volt. Hiszen felkínálta valakinek a Börtönt és az örömmel élt is a lehetőséggel. Akkor ez valahogy olyan jó ötletnek tűnt, hiszen csak egy rászorulónak segédkezett, azonban, valahogy nem tudott napirendre térni a fejében harsogó gondolatok felett, hogy vajon jó ötlet volt-e beköltöztetnie egy mutánst… a lakásába… még akkor is, ha oda, haza, alig jár.
Általában semmi izgalmas nem szokott vele történni kávézás közben. Most azonban szeme megakadt a mellette tespedő kölykön, aki baromira önelégült vigyorral az arcán „babrált”. Tekintete először a fiatal fiút szemlélte, majd azt, amit nézett. A látottaktól elképedt, és hangosan felhorkantott.
- A kurva életbe, nem hiszem el! -  morogta az orra alatt, szinte már némán, majd egy hajtásra itta ki a még pohárban lévő kávé adagját. Kezei között a papírból készült tákolmány hangos reccsenés szerű sóhajjal adta meg magát, és horpadt akkorára, hogy azt immár a kukába lehessen dobni. Egy ívelt, jól irányzott dobással juttatta azt a helyére, majd cigarettát tolt a szájába, és immár füstölögve sétált a mellette lévő padhoz, ahol a fiú foglalt helyet.
- Helló haver, ha nem bánod, leülnék ide! – mondta ellenkezést nem tűrő hanggal, majd nagydarab, 190 centis termetét szinte ráhajtogatta a pad szabad részére, ahonnan immár összeszűkülő szemekkel fürkészte a „törpét”.
▼kb. 400 szó▼  ▼Music▼  ▼ az első Smile▼  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Josh Hutcherson
Hozzászólások száma : 72
Kor : 22TémanyitásTárgy: Castor & Jake - Vízparti mókázás   Szomb. 23 Május - 10:07


New York. Gyakran jártam már ebben a városban, de mindig lenyűgöz a szépsége, a nagysága és az, hogy mennyi ember van itt. Ember? És vajon mennyi mutáns sétálgathat az utcákon úgy, hogy nem is tudunk róluk. Az iskolában sokat tanulunk magunkról - mert hát mi is mutánsok vagyunk - és nagyon érdekes dolgokra hívják fel a figyelmünket. Ha egy kicsit jobban megfigyeljük az embereket, akkor bizony feltűnhetnek bizonyos dolgok. Ez történik, hogyha engem is egy kicsit hosszabb ideig néz valaki...
Egy úszóversenyre érkeztem New York-ba. Nem valami nagy verseny, de azért persze érmet és elismerést lehet vele nyerni, ami nem hátrány. No, nem mintha nem lenne tele a szobám fala érmekkel, de hát eggyel több, vagy kevesebb... Azért számít, nemde? Mostanában nem sok időm marad az edzésre, így néha kicsit csalni szoktam, bevetem az erőmet a verseny közben. Viszont azt is észrevettem, hogy néha kicsit elfáradok, sokkal jobban, mintha nem használnám az erőmet. Érdekes, és valahogy sejtem, hogy talán a sok iskolai gyakorlás, vagy valami más állhat a háttérben. Talán éppen fejlődik a képességem, és ahogy növekszik, úgy néhány napra-hónapra legyengül? Ki tudja, annyira még nem vagyok benne ebbe az egészbe, de lehet, hogy nem ártana utána járni. Minden esetre a versenyben most szünet van, így a Central Park egyik padján ücsörgök, fülemben ott a füles, zsebemben az walkmene és miközben figyelem az embereket, néhány apróbb csínyt hajtok végre a tóval. Aki túl közel merészkedik a vízhez, arra könnyen rácsobbanhat egy adag, illetve a vízbe nyúlkáló gyerekeket is megijesztheti egy-egy hal, melyet a víz lök a parthoz. A helyzet az, hogy én baromira élvezem a sikongató nők és gyerekek látványát, bár tény, hogy talán kicsit feltűnőbben csinálom, mint szeretném...


A hozzászólást Jake Froster összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 23 Május - 12:04-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Castor & Jake - Vízparti mókázás   

Vissza az elejére Go down
 
Castor & Jake - Vízparti mókázás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-