we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Nyomozósdi - Moira & Crow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Robin Lord Taylor
Hozzászólások száma : 52
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Nyomozósdi - Moira & Crow   Hétf. 21 Szept. - 22:53

Vigyorom szélesedik, és Moirára bámulok. Egyértelműen bizonytalan, de nem hibáztathatom, hiszen, mint ahogy ő, és én is tudom... egy veszélyes világban élünk. Kérdéseit először figyelmen kívül hagytam, és inkább gondolataimba fordulva néztem a égbe, majd a földre, figyelve, ahogy pár esőcsepp végigcsöpög az épületek között. Végül csak a nőhöz fordultam, és ugyanazon mosolyommal válaszra nyitottam a számat.
- Az én nevem ezen a ponton még nem lényeges. Az, hogy felkeressen majd, annál inkább. Tudja... öhm... - közelebb léptem a nőhöz, és a fülébe súgtam. - Legyen elég annyi, hogy nekem az információ a kenyerem. És kaptam egy igen... megbízható forrásról pár infót, ami közrejátszik az ön kutatásával... a mutánsokról. - mondtam ki végül a bűnös varázsszót, majd jól megfigyeltem a nő reakcióját, persze, csak a fekete hajam árnyékában, majd folytattam. - Van egy forrásom, ami nem csak bebizonyítja a létezésüket, de... még egy mutánst is ismer... aki elvezethet minket a többiekhez. - fejeztem be végül a mondandómat, majd a nőre néztem, és megint csak a válaszaira vártam, jól megfigyelve őt.
Moira MacTaggert, valamennyire rejtélyesebb nő, mint gondolná, de egy kis akta-kutatással, és pár fonal megrántásával könnyedén kideríthettem, hogy valóban köze van a mutánsokhoz. Hát igen, az információkereskedelem valóban egy ilyen jövedelmező szakma, főleg, ha az ember a legjobb belőle, és még inkább, ha jól ismeri a maffiát, és annak mintájára rángathatja ügyfeleit. Mivel minden ügyfelem szinte tartozik már nekem valamivel, könnyű régi információkat kikutatni, vagy továbbítani, és valahogy, véletlen, a vevők tudta nélkül valahogy lejegyezni az információkat.
Ezek az infók két helyen találhatóak meg - több füzetben, a lakásom körül elrejtve, és a fejemben. Nevezhetnek paranoiásnak, de ha Don Merchanto, meg Emma Frost szintű emberek között járkálsz, vagy éppen rettegsz tőlük, és... akár az életedre törnek, akkor mindig kell, hogy legyen egy B-terved. És el is érkeztünk az én céljaimhoz.
- Amennyiben be akarja fejezni a munkáját végre, és megtalálná a Szent Grált... csak annyit kérek, hogy intézze el - a zsarukat ne érdekelje majd, ha bármi velem kapcsolatos történik a közeljövőben. - dörmögtem el az alku ráeső részének a részleteit, és azért megnyugtató, igazi üzletemberi hangon folytattam. - Én egy üzletember vagyok, nem gyilkos, nem bandatag. Nem akarok én senkinek semmi rosszat! Az ügyfeleimmel viszont más a helyzet, és ha valaki tesz valami hülyeséget az én kenyérkeresésemen táncolva, nos... heh... nem örülnék, ha belekeverne. - fejeztem be végül a magyarázatot. Nos igen, veszélyes idők közelednek New York városához, és nem szeretném, ha mindebben lefejeznének, függetlenül attól, hogy a világ talán egyik legnagyobb felfedezésében segítettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 8
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Nyomozósdi - Moira & Crow   Kedd 15 Szept. - 20:50

Crow & Moira

Nem szoktak különösképp érdekelni a semmiből jött üzenetek fontos információkkal vegyített tömkelege. Az ilyenekre nagyon ritkán ugrom egyből, úgyhogy alig tudok arról, amiről majdan kapok morzsákat. Most azonban kivételt teszek, mert valahogy az idő is olyan, hogy pont egy rejtélyes találkához való.
Egy jól öltözött személyt látok magam előtt, mikor a megbeszélt helyre érkezem. Nem tudom, valójában mit keresek én itt, de hát, mi történhet? Csak nem fog engem megölni? Kockáztatna ekkorát bárki is? Biztos vannak vakmerőek, de ő nem tűnik ilyennek. Legalábbis elsőre nem.
- Itt vagyok, mint láthatja - egy erőltetett mosoly keretében végiggondoltam, hogy miféle információ az, amit tud ő, és én is jól járok vele vagy a hírszerzés. - Az én nevem már publikus. Önben kit tisztelhetek? - nézek a szemébe, hogy tartsam azt a bizonyos szemkontaktust, amely általában elősegíti a bizalmat mások felé.
Én imádom a misztikumot és a csipetnyi borzalmat, ami ezzel jár, de most valóban tudni szeretném, ki is ő. Bizakodom abban, hogy csiripelni fog magától is, és nem úgy kell kicsalogatnom belőle azokat a szavakat, amelyekből mondatokat építene fel számomra.
Persze, hogy olvastam a levelét. Csak azt nem értem, mi vonzott benne annyira, hogy idejöjjek tényleg.
- Hm. Véletlenek, egybeesések. Feltételezzük, hogy érdekel. Mit kér cserébe? - mert, hogy mindenki kér valamit cserébe, és általában valami szigorúan őrzött tárgyat, aktát, vagy még ezeknél is lehetetlenebbeket. - Beavatna akkor a részletekbe engem? - a szemeim kikerekednek a kérdés feltevése közben, de még mindig nyugodt és normál hangon beszélek, ebben nagyon profi vagyok már. - ... nos, ne vesztegessük az időnket, kérem, kezdjen el beszélni - ha csak húzza az időmet, és olyan semmiséggel hozakodik elő, én azonnali hatállyal lelépek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Robin Lord Taylor
Hozzászólások száma : 52
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Nyomozósdi - Moira & Crow   Kedd 2 Jún. - 12:48

Kiugrasztott idegességemből, és elképesztő megnyugvással töltött el engem a nő megérkezte. Moira MacTaggert. Különös név ez, nem igaz, nem mindennapi, mintha valami különleges aura ölelné körül. De pont erre volt szükségem, hiszen ez az érzés lehetett az előfutára megváltásomnak. Ha sikerül beszőnöm ezt a Moirát, és a megfelelő információkat, és adatokat megadni a számára - persze egyenlő feltételekkel - lehet, hogy megúszhatom kivégzésemet, és akár... igen, akár még nyereségem is lehet rajta! A lényeg csak az volt, hogy használjam azt a jó nyelvemet, amelyet anyám adott nekem.
- Óh, Ms MacTaggert! Örülök, hogy végre eljött! - köszöntöttem egy békés megszólalással, és egy hozzám illő széles vigyorral. Szerettem volna a legjobb formámat hozni, így a legszebb, illatosabb kimosott kabátomban, és alatta fekete öltönyömben járultam elé, és még a hajamat is szépen, fésűvel simítottam végig a fejemen. Ha nem magam volnék, azt is mondanám, hogy jól néztem ki. De persze, nem minden nőnek vagyok a stílusa, így ezt nem vethettem be, de legalább azt tudhatta ezáltal, hogy nem csak úgy általában vártam rá.
- Elolvasta a levelemet... így tudja hát, hogy miféle "véletlenekről, és egybeesésekről" van információm? - mosolyom nem lankadt le, de megpróbáltam inkább egy kedves, segítőkész vigyorral bámulni őt, mint egy ijesztőbbel, amelyet - egyesek szerint! - magamon szoktam viselni.
Furcsa volt a nagy rákészültsége azonban az egész találkozóra. Ez alapján vagy nagyon akarhatta az infót... vagy pedig igen gyengén hazudott valamivel kapcsolatban. Az biztos volt, hogy volt nálam a számára igen fontos információ, de nem tudtam, hogy azzal ő pontosan mit akar kezdeni. Lehet, hogy csak egy nagy háttérrel rendelkező érdeklődő volt, lehet, hogy nem. Abban viszont biztos voltam, hogy egyelőre nem bízhattam meg teljesen benne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 15
Kor : 35TémanyitásTárgy: Re: Nyomozósdi - Moira & Crow   Kedd 26 Május - 16:37


Szeretem az esős időjárást, megvan a maga harmóniája, és a legtöbb emberrel ellentétben nem csak a szobám falain belülről érzek így. Komfortosan érzem magam az esernyő alatt is, kabátban, csizmában. A mai találkozó egyébként is rejtélyesnek tűnik, egy ilyen alkalomhoz éppen ilyen háttér dukál - nyálkás idő, zuhogó eső, szürke égbolt és hideg szél.
Talán ez utóbbi az, amit a legkevésbé tűrök jól mind közül. Megigazítom a nyakamba tekert, meleg sálat, és fél szemmel a kézfejemre írt koordinátákra sandítok. Mikor elért hozzám a felhívás keringőre - egy egyszerű üzenet formájában - oly' mértékben izgatott lettem, hogy azon nyomban tollat ragadtam, és felfirkáltam a bőrömre az információkat.

Még önmagamat is megleptem ezzel a lépéssel. Ügynök vagyok, jó a jók közt, nem szokásom mindenféle üzenetnek felülni, mert a feladó találkozni akar velem, mindenféle titokzatos ügyletből kifolyólag. Magam sem tudom, miért más ez a mai ügy, egyszerűen érzem magamban a késztetést, az izgalmat, a kíváncsiságot, és ez sarkall egyre tovább.
Befordulok a megnevezett sikátorba, és lám, az emberem már ott áll, esernyőjét letámasztva. Már a testtartása is mérhetetlen várakozásról árulkodik, így további teketóriázás nélkül hozzá lépek, és a kezem nyújtom felé.


- Üdvözlöm, Dr. Moira MacTaggert vagyok. Úgy gondolom, rám vár - nézek a férfi arcára, akit ezelőtt még sosem láttam.
Furcsa érzés, pillangók repkednek a gyomromban, kívülről mégis igyekszem a tökéletes higgadtság állapotában maradni. Nem akarok elhamarkodott ítéleteket hozni, talán meg sem éri az energiát.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Robin Lord Taylor
Hozzászólások száma : 52
Kor : 33TémanyitásTárgy: Nyomozósdi - Moira & Crow   Hétf. 25 Május - 7:56

Elérkezett végre, hogy fogadtattam. Nem ismertem még annyira ezt a Moirát, de abban biztos voltam, hogy sok hasznos infóval szolgálhat nekem - nem is beszélve arról, hogy milyen pozícióban juttathat Emma Frost szemében. Igen, ő, egy egyszerű kis nyomozócska, egy egyszerű ember - akinek mégis egy különös tudásvágy van a fejében. Megtudtam egy kósza hírforrásból, hogy ez a bizonyos Moira valami után kutat. Egy olyan "véletlen egybeesés" után, amely megtörtént már a Helmsman család utáni saját nyomozásom alatt. Éppen ezért, mi ketten úgy érzem, hogy tökéletesen elégedettek leszünk egymással. Moira MacTaggert. Olyan középmagas - velem egy szinten van - karcsú nő, foglalkozása titkosítva. Az Egyesült Államoknak dolgozik, valamiféle kémként, és most egy ügye után nyomoz. Ennyit tudhattam csupán meg, no meg azt, hogy az ügye a Helmsman családdal kapcsolatos. Nincsenek problémáim ezzel a famíliával, semmi személyes - egyszerűen az útban állnak, és tökéletesen kirúghatom őket az utamból azáltal, hogy segítek ennek a Moirának. Mindenki nyer.
Egy sikátorba sétáltam, ide beszéltem meg a találkozót. Küldtem egy levelet Moirának, miszerint én nagyon sokat tudok róla, és nagyon sokat tudok arról, amely után nyomoz, majd ide invitáltam, ennek az utcának ezen sikátorába. Még azt az energiát is rászántam, hogy koordinátákat is kikeressek, és leírjak neki, a lényeg az volt, hogy eljöjjön! Sietnem kellett, különben kifogytam volna az időből, és Don Merchanto letépte volna a fejemet! Meg kellett szereznem egy biztos helyzetet Emma kartelljében, és erre az lett volna a legjobb mód, hogy elkergetem helyéről legnagyobb szövetségesét - mint a beépülő árulót - és dicsőn elé állok, mint hős megmentője, az, aki megvédte őt egy olyan mocsok hazugtól, mint az a Helmsman. És akkor majd én leszek Emma jobb keze, akit már Don Merchanto fonalai nem rángathatnak, és akivel nem végezhet!
Esernyőmre támaszkodva, a téglafalnak dőlve vártam Moirára. Csak reménykedni tudtam, hogy felbukkan, de bíztam magamban, hogy felkeltettem a kíváncsiságát, és éppen ezért nem zavart meg sem a zuhogó eső, se a csontig hatoló hideg. A lényeg, az volt, hogy Moira eljöjjön... de hol késik már?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Nyomozósdi - Moira & Crow   

Vissza az elejére Go down
 
Nyomozósdi - Moira & Crow
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-