we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 14
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Pént. 17 Júl. - 11:47

A gondolkodása már épp elég homályos ahogy megtudom ezt ítélni. Na persze azért egy ilyesfajta kínzás közben igen nehéz volna normálisan koncentrálni, ezt elismerem. Ám egyelőre még mindig nem vagyok hajlandó a kedvére tenni. Nem, még nem tudok eleget.
-Ohh, igen? Hát ez végül is egy igen csekély kis ajándék volna, ha már kivégeztetted a testvérét. - Negédesen elmosolyodtam és tovább izgattam hátha még valami kijön a száján is nem csak lent. Nos Emma mindig is idegesített, na persze nem azért, mert Federico ellenfele volt, nem, federico és az Ő játékai sosem foglalkoztattak, ám Emma nekem is épp elég nagy riválisom.
-Federico még saját magában sem bízik meg és ahogy azt megfigyelhette Mr. Riott, nagyon is jól teszi, hogy senkiben nem bízik meg, nem gondolja? - Nos kissé valóban zárkózott federico, de csak ezért sikerült eddig életben maradnia és ekkora hatalomra szert tennie.
-Crow, maga olyan, mint egy kivert kutya, bárki kezébe belemar akármit is nyújtana Önnek. Meg kell mondjam, hogy ez tetszik magában, de a helyében én azért kicsit jobban észnél lennék, nehogy a három személy akit zsinóron rángat végül összefogjon maga ellen.  - Egy aprócska figyelmeztetés, bár hiába szerintem, ez a fickó nem az a fajta aki tanul a hibáiból. 
Mikor eldől a szék és kiszabadul az eddig bőszen simogatott piton vigyorogva hajolok le a férfihoz.
-Ügyes fiú volt Crow, még fogunk találkozni, most elmehet. - Állok fel és visszasétálok az íróasztalomhoz. 
-Ha továbbra is ilyen jól a szolgálatomra lesz akkor megfogom jutalmazni. - Részemről most ennyi volt. Hiába is van meg bennem is a vágy a férfi iránt nem gyengülhetek el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Robin Lord Taylor
Hozzászólások száma : 52
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Pént. 17 Júl. - 11:19

+18

Viselkedése félelemmel töltött el, de ez már egyáltalán nem érdekelt engem, én csak azt akartam, hogy az övé lehessek, és hogy végre megszabadulhassak a kínjaimtól, és elélvezzek! Másra nem is vágytam, csak őrá, őt akartam, azt akartam, hogy elégítsen ki, és vége legyen a szenvedésemnek.
- Cs-csak Emmát láttam az egyetlen reményemnek... Don Merchanto végezni akar velem, mert megölettem a testvérét... és megöl... hacsak nem átadom Emma birtokait neki...! - mondtam el végül nagy nehezen a sóhajaim közepette. - Fred nem bízik bennem, így csak... arra számíthattam, hogy elárulom őt Emmáért.... és megölöm Don Merchantot a segítségével! - sóhajtoztam tovább, és áradt belőlem az igazság a folyadékkal együtt, mely Wellsie ujjait érte.
- Bármit! Akármit! Ha megvédene valaki, én mindennél hűbben, és odaadóbban szolgálnám!! - nyögtem, és akaratlanul is hátraestem a székkel együtt, beverve ismételten egy kissé a fejemet, és nagyokat sziszegve a fájdalomtól, de a szerszámom így is kőkeményen ugrott ki nadrágom, és alsónadrágom fogságából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 14
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Pént. 17 Júl. - 11:02

18+

Az erőfeszítései, hogy még közelebb érjen a vágyát fokozó ujjakhoz szinte már nevetségesen hatott. Kipirult arca kimondottan jól állt neki, kiemelte azokat a hatalmas zöld szemeket. Ha jobban megnézem ez a férfi kimondottan jóképű, na persze az mit sem ér, nálam ennek semmi hatása, én mindig megkapom amit akarok. 
-Helyes, nagyon helyes Crow. - Vigyorogtam rá. na persze, én már ezt előre tudtam, tudtam, hogy ez lesz a vége, ez az a fegyver ami a legkínzóbb, legfájóbb és mégis a legnagyobb örömet okozza, a férfiak nyelve hamar megered, mert kívánják a folytatást. Szinte képesek lennének a saját anyjukat is elárulni csak, hogy a robbanni készülő golyóik megkapják a várt enyhülést. A férfiak ösztönlények, se gondolkodás se értelem, egyszerűek, így hát irányítani is könnyű őket.
-Don Merchanto? Mit tett Crow, hogy magára vadászik ezúttal? És miért hiszi azt, hogy Emma megvédené önt? - Emma? Ez nevetséges, az nő olyan, mint a kő, még ha érdeke szolgálná is akkor sem védené meg ezt a pasast. Crow, mekkora nagy hibába is csöppent, Fede előbb venné szárnyai alá, mint Frost. Igaz, hogy Federico sem ingyen tenné, de Ő legalább betartaná a szavát. Sajnos elég sok minuszban jár már nálam Riott, Federico halálát akarja, gyáva és persze szövetkezik azzal a szőke ribivel.
Ujjaim kalandozása végül ragacsos élményt vesz, elmosolyodom, hát nem kell sok ennek a férfinak, hogy teljesen elgyengüljön, vajon mikor volt utoljára nő közelében? A tapasztalatok alapján régen lehetett ha már ennyivel sikerül lassan a csúcsra röpíteni.
-Mégis mit tenne meg crow? Mi lenne az a bármi? - Nézek a zöld szemekbe, de arcom semmi érzelmet nem tükröz. Persze bennem már forrnak az ötletek, a szövetkezések és tervek.
Ujjaim a szerszámának hegyét izgatják tovább majd lökök egyet a széken, hogy ezzel földre terítsem a férfit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Robin Lord Taylor
Hozzászólások száma : 52
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Pént. 17 Júl. - 10:44

+18

Szenvedésemben már én próbáltam meg mozogni, egyre feljebb nyomva a csípőmet, hogy Wellesandra simításai erősebbekké válhassanak, de a nő nem engedett. Információ kellett neki, és addig nem engedte meg a kielégülésemet, ameddig azt meg nem adtam neki. Nem volt más lehetőségem...
- Óh... bassza meg... bármit elmondok! - kiáltottam kissé pár nyögésem között, és az elvörösödött arcomat Wellsie felé fordítottam, a zöld szemeim pedig találkoztak az övéivel. Válasza kissé megnyugtatott, ugyanis nem háborodott fel annak hallatán, hogy meg akarom ölni Fredet - az az nem éppen kedvelheti őt... vagy csak tovább játszadozott velem...
- Don Merchanto maffiája... meg akar ölni... h-ha elvinném Emmának Fred fejét... a-a-akkor ő megvédene...! - kiáltoztam nyögéseim között, és még jobban kapkodtam a levegő után, hiszen sóhajaim között nem engedhettem meg magamnak, hogy a szavak formálásához felhasználjam a levegőmet. Aztán megéreztem az ujjait a szerszámomon, és egy hatalmasat nyögtem, a szerszámom tetejéből pedig elkezdett végigcsurogni a nadrágomban egy kis átlátszó, ragadós anyagocska, amely élvezetem erejét mutatta meg Wellesandrának, ragacsossá téve az ujjait.
- Bármit megtennék, hogy egyesek láthassák Fred bukását! - sóhajtoztam, és nyögdécseltem tovább, remélve, hogy az én előnyömre fordíthatom ezt az egész... találkozást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 14
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Pént. 17 Júl. - 10:26

18+

A vad sóhajok és a nyögések szinte zene volt füleimnek. Természetesen tudtam, hogy ez lesz, nem hiába ez az egyik legnagyobb fegyverem, a férfiak mind egyformák, mind csak a farka után megy, ott hordják az eszüket. Ha a nő elég rafinált akkor képes a maga módján úgy irányítani a hímeket, mintha engedelmes kiskutyák volnának.  Kezeim lassan elkalandoztak azon a hatalmas szerszámon, nem akarom megadni neki a kielégülés örömét, ohh, nem, abban hol lenne a móka? Had szenvedjen csak, ha megkaptam a nekem szükséges információkat akkor talán megkaphatja Ő is amire most annyira vágyik. Talán. Látom tekintetében az ébredező vágyat, ez pedig engem is épp eléggé felcsigáz. 
-Többet? Ohh, nem, előbb kérem a válaszokat utána megegyezhetünk Crow. - Semmi eshetőségre sem akarok megadni neki mindent még mielőtt dalolna. Azonban biztos vagyok benne, hogy ezúttal Federico hatalmasat fog bukni, ez a férfi már a markomban van, hmm, szó szerint.
-Valóban? Megakarod ölni? Na és miért Crow? Elmondod nekem? - Kezd érdekelni a történet ezen része is, na persze nem lepett meg, hogy van még valaki, aki a kutyus ellen dolgozik és a halálát kívánja, talán én vagyok az egyetlen aki nem akarja holtan látni Federico-t, szenvedni igen, de holtan nem.
Ujjaim lassan becsúsznak az alsónadrág alá, hogy végre megérintsék a puha bőrt. Lassan kör-körös mozdulatokat tesznek rajta és közben a tekintetét keresem a férfinak, hogy egyrészt lássam hogyan teríti maga alá a vágy és, hogy rábírjam arra, hogy beszéljen. Tudni akarok mindent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Robin Lord Taylor
Hozzászólások száma : 52
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Pént. 17 Júl. - 10:13

+18

Lihegtem érintésétől, és szinte teljesen megvadultnak éreztem magamat, habár nem igazán tudtam, hogy mit tegyek: engedjek-e az árnak, vagy inkább ellenálljak-e? Az biztos volt, hogy nem engedhettem át az összes információmat egy ilyen egyszerű, éppen hogy megismert nőnek - de ki is akartam használni a helyzetet... mert... öhm... mert hát... n-nagyon erotikusnak találtam...
Érintésére felszisszentem, és csak most tapasztaltam meg a világ legszörnyűbb kínzását. Veszettül sóhajtoztam, és szinte teljesen megvadultam a hormonoktól, és az illatoktól, amik áradtak a nőből. Nem bírtam koncentrálni másra, csak a testére, és a kezeire, amik az egyre keményebbé, és hosszabbá váló szerszámomat kínozták. Egyszerre szenvedtem, és élveztem a nő gyötrelmes viselkedését, amellyel nem bírtam betelni. Többet akartam, sokkal többet, és lassan már egyáltalán nem bírtam visszafogni magamat.
- Igen! Segít! T-többet... k-kérlek... s-segítek mindenben! - persze csak hazudtam... legalábbis azt próbáltam. Nem kívántam mindent elmondani neki, de lehetséges, hogy egy bűntársamra leltem a nőben... r-ráadásul egy ennyire jó bűntársban... nem hagyhattam ki az ajánlatát! - É-é-én... a-alapból is Frederico ellen d-dolgoztam... m-meg akarom ölni! - csak úgy köptem az igazságot magamból a sóhajtozásaim között, nem félve a következményektől, hiszen nagy eséllyel magára a legjobb társra találhattam a nőben - vagy ki tudja, talán idővel akár tálcán kínálhattam majd a fejét Frednek magának! A lehetőségek végtelen voltak - cs-csak... csak engedje meg, hogy most kielégüljek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 14
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Csüt. 16 Júl. - 21:22

+18

A bicska hamar kikerül a képből, ha úgy dönt dalol nekem akkor én sem fogom megsérteni legféltettebb kincsét, azért én sem vagyok valamiféle szörnyeteg, nemde? Ám az ujjaim szinte önkéntelenül masíroznak fel és le az ágyékán és egy-egy ponton külön elidőznek. Hát igen, eléggé tudom mit és hol kell finoman vagy éppen kissé keményebben megvizsgálni. Ehhez jól értek, ahogy a bár vezetéséhez is és persze a gyilkolásban sem vagyok utolsó, eléggé összetett embernek tartom magam, aki átver az megismerheti bármelyik sötét részem, de élve ugyan nem ússza meg. A kicsi Crow helyében inkább nem tenném meg ezt, ha átver, hazudik vagy félrevezet hát nem fogom életben hagyni, még ha fel is lobbant benne a vágy egy kis hancúrozásra. Igen, elégé imponál ami az ujjaim alatt emelkedik, tekintélyes és azt hiszem tudnék vele mit kezdeni.
-És mivel lehetne felfrissíteni a memóriáját kedves Crow? - Nézek rá negédes mosollyal. És ujjaim megtalálják a sliccét, a cipzár szép lassan lehúzódik a nadrágon, ujjaim elkezdenek játszadozni az alsónadrággal, még nem érek közvetlenül a szerszámához, nem, szeretek játszadozni. Azok a férfias sóhajok, ahogy sejtettem, minden férfi képes beindulni tőlem, ez alól nem ez a férfi lesz a kivétel, mondjuk nem is bánom, nekem is kedvemre tudna lenni. 
-Ez talán segít? - Simítom végig a szerszámát alsónadrágon keresztül közben a fülében súgom ezeket a szavakat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Robin Lord Taylor
Hozzászólások száma : 52
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Csüt. 16 Júl. - 21:05

Egy kissé felsikkantottam bicskája szúrására, főleg, mert ugyan csak a nadrágom anyagán keresztül, de ezzel már megsértette a bent rejlő madárkát a kés éle. Ki a fene ez az őrült nőszemély?! Hogy képzeli, hogy így húzhat ki információkat belőlem? ...ha azt hittem egykor, hogy félek Fredtől - habár sohasem hittem el, Fred egy ididóta -, hát, az csak tévhit lehetett! De szerencsémre a kés hamarosan elmozdult, és én megkönnyebbülve sóhajtottam fel, leginkább megnyugodva, hogy nem kell rimánkodnom semmiért sem.
Aztán feltekintve a nőre egy különös arcot láttam, amely újabb félelemmel fogott el, de mielőtt a menekülés mellett dönthettem volna, megéreztem tapintását a nadrágomon, amelyre egy apró sóhajtást engedtem ki a számból. M-még sohasem... nyúltak így hozzám... persze, nagyon is jól tudtam, hogy mire ment ki a játék. E-ez csak figyelemelterelés! Információt akar kiszedni belőlem! H-h-h-hát... é-é-én n-nem fogok engedni neki!
- É-é-én... l-l-lehet, hogy.... s-s-sok mindent el tudok mondani magának ezekről... cs-csak... f-fel kell f-frissíteni a m-memóriámat! - mondtam nehézkesen, ahogy sóhajtásaim egyre gyakorlatibbakká váltak, és testem borzongott a különös érzéstől, amely a nadrágom ágyékrészénél egyre nagyobb, és nagyobb emelkedést okozott. Leheletem égett a vágytól, és a remegésem hatására egész testem izadni kezdett. Csak most kezdtem megérezni, hogy milyen különösen jó illata van ennek a nőnek... és milyen formás, nagy teste... amellyel b-bizonyára... s-sokra képes...!
Nagyot nyeltem, és próbáltam kissé visszaszorítani erekciómat, hogy ne érezzem annyira őt, hogy ne mondhassak el mindent Fredericoról anélkül, hogy tudnám, hogy egyáltalán kinek mondom el, és hogy abban a személyben megbízhatok-e. É-és ugyan eléggé hívogató volt.... n-n-nos... é-én egy ú-úriember vagyok, vagy mi... nem? Szenvedésem egy idő után az arcomra is kivetődött, ahogy nehézkesen küszködtem a fejemet eltöltő kéjjel, és vággyal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 14
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Csüt. 16 Júl. - 20:48

Jó, a bicskás megoldás lehet, hogy kissé aljasra sikeredett, bevallom, de hát ha valaki nem ért a szép szavakból, akkor kcisit be kell keményíteni, márpedig én nem szeretem, ha valaki csak úgy húzza a drága időmet. Természetesen én nem csak szavakkal dobálózom, ha valamit megígérek azt be is tartom, ha pedig azt ígérem, hogy a bizsuja le lesz nyisszantva, akkor azt meg is teszem, tehát a helyében én inkább választanám a beszélgetés nyugodt módszerét. Federico mostanság eléggé figyelmetlen, ha ilyen emberrel vértezi fel magát, ez a férfi nagyon is hűtlen a főnökéhez, látszik rajta, hogy magán kívül semmi sincs amit többre tartana, Federico még megfogja ütni a bokáját.
-Ohh, nem hallottam elég tisztán Mr. mit is mondott? - Picit a bicska hegye megszúrja a nemesebbik részét, én közben mosolygom. Látom ám a méretes változásokat mire megnyalom az alsó ajkam, hümm, nem is olyan kicsi ez a kisember. 
Lassan elveszem a bicskát és helyébe az egyik ujjam kerül és kicsit megnyomom ott ahol a bicska nem rég még szúrta a szerszámát.
-Nagyon kemény helyzet ez Crow, nem gondolja? - Mosolygom. Kezdem úgy érezni, hogy képesek leszünk mi megegyezni szépen.
-Remek, hát akkor beszélgessünk Crow, szerintem képesek leszünk mi megegyezni. - Lassan két ujjammal elkezdek lépegetni a szerszámán végig, lentről felfelé, ha nem volna a nadrág tekintélyesebb lenne a látvány. 
-Szeretném megtudni a vállalat jelenlegi pénzügyi helyzeteit, dolgozóinak számár és persze a japán céggel kapcsolatos információkat. - Mozgatom fel-le az ujjam a szerszámán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Robin Lord Taylor
Hozzászólások száma : 52
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Csüt. 16 Júl. - 20:23

Megszólalásaira vicsorogni kezdek, és már védeném is a saját igazamat a nő bosszantásával, mielőtt megakasztana a bicska kinyílása. Kissé megborzongtam, majd mozdulatait egyre különösebb szemekkel követtem végig. Mi a fenét akar ez a nő ellenem?
Fred, hogy az Isten áldjon meg! Először Emma Frost, most pedig ez a Wellesandra! Stílusából ítélve nem is lepne meg, ha maga Fred női megfelelője állna előttem, aki rájött volna arra, hogy én bizony elárultam őt, és tálcán kínáltam a fejét Emmának! De persze, ez egy hatalmas hülyeség volt, de mégis... talán ennek a nőnek van valamiféle kapcsolata Freddel? Azonkívül, hogy biztos fáj a foga a Frederico üzlet-, és drogláncolatára.
- T-t-tudja mit...? I-i-igaza lehet... - tekintettem hol Wellesandrára, hol pedig a bicskára, és a helyzettől különös mód megnőtt a kés állása, ahogy hegye az ágyékomra feküdt, és a vér elkezdett összegyűlni alatta, megnövesztve a.... nos... i-i-igen.... k-k-kellemetlen p-pozíció volt ez... D-d-de miért tenné meg mindezt egy ilyen egyszerű nő? Mit akarhat pontosan tőlem? Ha hazaérek... ha egyáltalán kijutok innen... mindenképpen meg kell keresnem az aktáját! H-h-ha egyáltalán kijutok innen...
- L-l-lehet, hogy elmondanék... e-e-eléggé sok mindent F-F-Fredről... - adtam meg magam a fenyegetésnek, és kínosan vörösödtem el a pozíciótól, és a testem működésétől.... Istenem... mi rosszat tetettem én, hogy így büntetsz?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 14
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Csüt. 16 Júl. - 20:02

Talán szánalmas a mi kis játszadozásunk Federico-val. Ám ez már évek óta így megy, nem akarom én elvenni azt a nagyon erős, és kifinomult vállalatát, még csak a pénze sem kell, sőt, nem vágyom tőle semmire, én csak egyszerűen megakarok fizetni neki mindenért amit kaptam tőle vagy éppen  nem adott meg nekem. Ohh, igen, azok a régi szép idők, mikor még az ágyban sem volt képes teljesen rám koncentrálni, mindig csak a munka, a vállalata az élete meg azok a nyavalyás farkasai a hegyekben. Mikor tot voltam neki azt sem vette észre, kis pondró. Talán nem lennék oly dühös rá, ha akkor nem veszítem el a gyermeket akit tőle vártam. De egy nő, akit ily veszteség ér, még ha az a nő, egy igazi rossz életű szajha és aljas bűnöző is, bizony megvisel. Federico megérdemli, hogy visszavágjak neki, míg csak élünk ez nem fog változni, mi már nem változunk. 
-Azt azért nem mondanám Mr. eszes talán, de messze van a tökéletestől és az úriembertől is. - Ohh, azért ne bízza már el magát ennyire a kisember. Trez már iylenkor kivágta volna a nyelvét, ha hagyom, hogy bent legyen míg elbájcsevejgünk.
-Vigyázzon a nyelvére Crow, itt gyakorta vesznek el testrészek, jobban teszi ha megválogatja a szavait. - Mondom komolyan, de  a mosoly azért ott bujkál a szám sarkában. Lehet, hogy itt én vagyok a fejes és Trez meg Aim azok akik szeretnek darabolni, de tőlem sem áll messze az eféle szót értés.
Felállok és odalejtek a férfi elé majd egy apró bicska jelenik meg a kezemben és a drágalátos úriember nemesebbik szerve fülé helyeződik.
-Mondjuk azért Crow, mert ha nem mond semmit ez a bicska késlekedés nélkül a maga ágyékába vágódik, mi lenne, ha a férfiassága oda lenne? Hm? - Kérdezem búgó hangon. A bicska hozzáér a nadrágjához, már érezheti a hegyét, én nem vagyok rest megtenni amit mondok, lehet, hogy más volt az eredeti terv, de ha Ő ebben nem játszik közre akkor csavarhatunk is rajta, hogy úgy mondjam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Robin Lord Taylor
Hozzászólások száma : 52
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Csüt. 16 Júl. - 19:50

Pont, ahogy sejtettem. Fredre pályázik, és úgy gondolta, hogy én egy tökéletes kiindulópont lehetnék az ő kis ostoba terveiben. Persze hangja borzongással töltött el, mégiscsak inkább undorodva tekintettem a nőre. Nem volt túlságosan bonyolult lányka, az már biztos - óh, hát maga olyan ügyes, eszes, meg a halál... no, persze igen, eszes vagyok, kifinomult, egy igazi úriember. De ez a támadás nem vallott sem úriemberre, sem úrhölgyre, amiért én nagyon is mérges vagyok!
Bókjaira csak egy hasonlóan ördögi mosollyal válaszolok, és felnevetek.
- Ó, igen, igen, igen, én tökéletes vagyok! Olyan okos, eszes, szellemes, egy igazi úriember! - röhögtem, és legszívesebben köptem is volna, de persze én, a tökéletes úriember olyanokat nem csinál egy ilyen kedves, édes, aranyos nő társaságában, nem igaz? Csak forgattam a fejemet, és sóhajtoztam, majd végül válaszoltam utolsó kérdésére.
- Lehet, hogy ismerem Fredet... miért mondja mindenki R nélkül...? - súgtam csakúgy magamnak, majd folytattam. - Mondja csak, miért is lenne jó nekem, ha ejtenék pár szót Fredről egy... egy... Hercegnőcskének? - még színésziesen a karjaimat is széttártam, habár azok is sajogtak. - Miért is beszélnék épp önnek, hm?
Persze, egy-két barátot szerezni mindig is jó, de az informátornak nagyon meg kell válogatnia, hogy kinek is adja ki az infót, különben még a végén vevőket veszíthet el - ezt nagyon is jól tudtam erről a szakmáról. És én nem szerettem volna egy olyan hatalmas vevő támogatását elveszíteni, mint Fred, főleg, hogy az életben tartásommal fizetett nekem... habár, nem is érte meg, hogy őérte feláldozzam az életemet...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 14
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Csüt. 16 Júl. - 19:37

Nos az már rég szembetűnt a számomra, hogy ez az alak ugyan nem a termetéről lett híres, de elég előnyös pofival bír. És ha ennyire előkelő helyet sikerült magának megszereznie, akkor nem csak jóképű, de tud is valamit. Márpedig nekem sok mindenre lesz szükségem Fede-del szemben, nagyon ravasz a kis farkas, azt hiszi az egész világ ellene áskálódik..mondjuk ez részben így is van, kapásból egy listát tudnék most összeírni, hogy kik azok az alvilági nagyok, akik szívesen húznák karóba vagy csinálnának prémet a kis állatkából. Federico sokaknak jelent problémát, mivel a drog üzletei szinte már híresek és majdnem minden nagyobb tételt a magáénak tudhat, a beszállítókról és terjesztőkről már nem is beszélve, így a kispályások kissé visszaszorítottnak érzik magukat mellette és hát sok kicsi sokra megy ugyebár. 
Az aprócska lila folt a férfi fején valóban Trez-re vall, szeret kicsit mindenbe valami apróságot belevinni, legyen az szó amputálásról vagy egyéb szépséghibákról. De mivel nagyon is tisztában van a tervemmel, nem csonkított semmit az én Riott-omon. Elég nehéz lenne pár bizonyos dolgot megcsinálni ha valahol történt volna rajta egy kurtítás. Márpedig a férfi nyelve csak akkor ered meg, ha ki van szolgálva, hajlamosak addig igen makacsak lenni. 
-Nos, megtudom érteni, de bizonyára önnek ez nem jelent problémát, ahogy hallottam, maga igencsak rafinált és roppant eszes férfi, egy kis ütés ezt nem vehette el, vagy igen? - Nézek rá mosolyogva, bár a mosolyom inkább ördögi, mint sem kedves.
-Ugye ismeri Mr. Redway-t? - Kérdezem tőle csábosan. Ohh, Wellsie, te egyszer biztos a pokolra jutsz, ha nem is azért, mert lefeküdtél már a fél várossal, hát akkor azért, mert ilyen mocskosul aljas vagy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Robin Lord Taylor
Hozzászólások száma : 52
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Csüt. 16 Júl. - 19:18

Kinek képzeli magát ez a nő? Elrabolni az Árnyékbrókert?! Tudta a nevemet - habár az valamelyest egy könnyen megszerezhető információ -, inkább viselkedése váltott ki bennem feszültséget. Ez a különös játszadozás, és ahogy iderángatott - persze bocsánatot kért, de az nem enyhíti a lila folt lüktetését a homlokomon, vagy a dühömet aziránt, ahogy idehívott ez a... ki is? Wellesandra? Kinek képzeli ez magát? Ha mást nem is tudhat rólam, hát azt, hogy Fred embere vagyok! Amiből arra következtethetné az ember, hogy lesz egy kis nyugvása a terveinek a tönkretétele, és újraírása során! De neeeem! Vágjuk fejbe Mr. Riottot, és hozzuk az ismeretlen, misztikus nőci elé!
Nem tudtam, hogy milyen hülye vicc lehetett ez, de csak nevetni tudtam rajta, és egy inkább vicsorgásnak tűnő vigyorral tekintettem a hatalmas nőre. Aztán persze bocsánatkérése még különösebben ért el engem. Ez... ez mit akarhat? Nem elhet, hogy.... nem! Mosd ki a fejedből az ilyen gondolatokat! Valamiféle üzlet állhat mögötte csakis! De miféle üzlet? Keresztbe akarna tenni Fredericonak? Nem tudtam eldönteni, ugyanis nem is gondolkodhattam tisztán - különös járása, és a mosolya azonnal megakasztotta a nyelvemet, és inkább lenéztem a földre, hogy elrejthessem a kivörösödő arcomat.
Ez csak üzlet. Ne tégy semmit! Ez csak üzlet - csak beveti a neméből, és az... elég formás testéből jövő előnyöket... de ez most lényegtelen!
- Ó, persze, megoldható, hölgyem! Csak tudja sokkalta normálisabb beszélgetést folytathatnánk, ha... - kicsit kínosan, inkább komikusan egy elejtett mosolyt dobtam feléje - ...nem verte volna be ennyire az ön Treze a fejemet!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 14
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Csüt. 16 Júl. - 19:06

A sok várakozás szétzilálja az ember idegeit. Szeretek Federico orra alá dörgölni a terveimmel, szinte kis harcok dúlnak már köztünk. Ám sose szerettem késleltetni ezeket a kis terveket, most pedig, hogy várnom kell míg Trez lesz kegyes és csipkedi magát, kicsit azért már fogy a türelem. Szeretném már beindítani a gépezetet. Federico általában az embereire a legkényesebb, számára a tökély sem a legjobb. Tudom, tudom nagyon jól, hogy hol kell kicsit meg zargatni, hogy kibújjon az egérlyukból és végre férfiként csapjon vissza. Volt már dolgom vele elégszer, tud Ő férfi lenni, de eléggé karót nyelt, egy nő nem sokáig képes megmaradni mellette. Hát ezért nem lett több azokból a futó kalandjainkból, amúgy is, két fergeteges elme nem fér meg egy helyen, hosszú távon megöltük volna egymást, na persze nem szó szerint értem. 
Végre megérkezik Trez az emberemmel. Kissé odlalra billent fejjel vizsgálgatom, még az ajkaimat is harapdálom, rossz szokás, de ha kíváncsi vagyok vagy éppen meglátom a lehetőséget, nos ezt teszem. Mikor Trez lelép kettesben maradunk és most már jöhetnek a szavak is nem csak a nézés. 
-Ohh, nagyon sajnálom, ha lesz időm Mr. Riott. - Mondom mosolyogva majd leszállok az íróasztalomról. Egy csábos mosolyt vetek felé majd háttal fordulok neki és az asztalon elő keresem az anyagot róla amit a fiúk gyűjtöttek, természetesen már átolvastam, szinte betűzve tudom az egészet, de hát ki tudja, még meglephet a férfi, elég dörzsöltnek tűnik. Ahogy elnézem Federico kissé mellé lőtt ezúttal, ez az alkalmazott nem kis játszmás, mi történt az én farkasommal?
-Elrabolni? Szó sincs róla, maga nem fogoly, Trez kissé máshogy értelmezte a mondanivalómat, azt mondtam neki élve vagy halva, Ő inkább a halva irányába hajlott. Én csak beszélgetni szeretnék Önnen Mr. Riott, ez megoldható? - Ülök vissza az asztalomra és szórakozottan kezdem lapozgatni az oly jól ismert dossziét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Robin Lord Taylor
Hozzászólások száma : 52
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Szer. 15 Júl. - 14:03

Az a mocskos pasas! Leütött engem, és ebbe a... mi ez a hely? Valami idegenre helyre hurcolt! Még csak megközelítőleg sem tudtam, hogy hol vagyok, mert az út nagy részében eszméletlen voltam. Valamiféle bárba, vagy hasonló épületbe hozhattak be engem, ugyanis először össze is keverte Emma Frost helyével. De nem, az emberek ismeretlenek voltak, mind az őrök, mind a vevők. Én pedig nagyon is jól ismertem Emma Frost kis mocskos bordélyházát, hiszen azt terveztem, hogy meg fogom őt ölni. De ez egy teljesen más hely volt... talán Fred? Végülis ő vett fel munkáltatónak? De akkor meg miért nem keresett csak simán fel? Lurid sem lehet, hiszen ő is felkeresett volna... akkor meg mégis ki ez? Van már egy negyedik ember is az egész dologban! Ha igen, hát módosítanom kell a terveimet...
Végül aztán megérkeztünk az irodába, és megpillantottam a különös nőt. Nem volt erőm túlságosan felállni, és rettenetesen fájt a fejem, de a szemeimet nem szegeztem le a... különösen jó külsejű... elrablómról. Nem is szólaltam meg, egészen addig, amíg be nem mutatkozott - és Istenem! Még egy! Még egy ember, akit bele kell dolgoznom a tervembe, mert csak úgy gondolja, hogy ő belekotyvaszkodik... de... mindegy, legyen!
- Nem, nem tudom, hogy miért vagyok itt. Habár... nem maga az első, hogy ilyen durva módon kössön belém. - vetettem a nő felé egy árvácska, hamis mosolyt. - Most pedig kérem válaszoljon, hogy miért akart egy olyan "hatalmas" nő, mint maga elrabolni egy ilyen egyszerű, ártatlan férfiút, mint én?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 14
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Kedd 16 Jún. - 5:46

Miután elküldtem a biztonsági főnökömet azért a bizonyos Árnyékbrókerért akit tudtommal Federico már megfizetett, hogy neki gyűjtsön információt, magamhoz hívattam Aim-et és kiadtam parancsba, hogy keresse meg a múlthéten szabadjára engedett díllerünket, mert nyoma veszett, tegnap kellett volna leadnia az összeget ami befolyt a körútjaiból, de nem jelent meg. Ez két dolgot jelenthet csupán, egy: hogy azt hiszi a nagylegény, hogy túl járhat az eszemen és csak úgy lenyúlhatja a pénz és eltűnhet a városból, öreg hiba. kettő: valaki a nagykutyákból megkaparintotta és vagy kivégezte vagy a maga oldalára állítatta, mint hűséges pincsikutyát.  Ez a második a leggyakoribb, mindegy mennyi pénzt kínálsz fel mindig többre vágynak, vagy annyira beszariak, hogy a fele fizetésükért is inkább átállnak a másik oldalra csak megtarthassak a semmitmondó életüket.
Az órámra pillantva kissé bosszúsan jegyzem meg, hogy Trez már elég rég elment és nem lehet olyan borzasztóan nehéz elkapni valakit aki nem is igazán nagy ellenfél informátor lévén. Viszont tudom, hogy a biztonsági főnököm nem fog csalódást okozni, eddig sem tette és ezután sem fog.
Eréjes kopogás szakítja meg az irodám csendjét.
-Tessék! - De már tudom ki az, ki más is lehetne, mint Az emlegetett megbízottam és a nagy fogás.
-Meghoztam a kisembert Wellsie. Ha nem gond magatokra hagynálak benneteket, van egy kisebb bunyó a bár VIP termében és segítenem kellene Aim-nek.
-Menj csak, mi jól megleszünk. - Ezzel  már ki is lépett az irodából ás ránk csukta az ajtót.
Az íróasztalom közepén ülve, keresztbe tett lábbal vizslatom az alacsony, apró emberkét akiből mégis valami megmagyarázhatatlan erő sugárzik, érdekes.
-Wellesandra vagyok,de mindenki csak Hercegnőként ismer, ennek a bárnak a tulajdonosa vagyok. Biztos vagyok benne, hogy fogalmad sincs miért vagy itt. - Mosolyodom el ördögien. Nos a csábítás egyelőre várat magára, kicsit közelebbről is meg kell ismernem a pasast.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Robin Lord Taylor
Hozzászólások száma : 52
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Kedd 2 Jún. - 13:43

Ahhoz, hogy a tervem tökéletes legyen, fegyverek voltak szükségesek. És mily csodálatos országban is éltünk, hogy szinte bármilyen fegyvert szabadon vehetett meg az ember! Fel kellett készülnöm a hatalmas választásra a három jelölt között, és esetlegesen még egy negyedikre is! Ezek a választások pedig a történelem során még egyszer sem mentek le áldozatok, és sajnálatos technikai problémák nélkül, így szükségem volt felszerelésekre, emberekre, és sok sok pénzre ahhoz, hogy esetleg minden ellenséges egyén számára legyen elég lőszerem.
Az új üzlet, amelyet csináltam Luriddal, egy eléggé előnyös pozícióba helyezett, nem is beszélve az új munkámról Federicoval, és így a kártyavárat már csak fel kellett építeni. Természetesen, nem pénzből akartam felépíteni, inkább el akartam lopni mindent magamnak, amely mozdítható volt - például a fegyvereket ironikusan egy fegyverboltból. Csak pár ember, és egy oktalan csali kellett volna ahhoz, hogy bejuthassak... az embereim részét pedig elvehettem volna azáltal, hogy... nem is tudom, mondjuk megmérgezem, vagy lekéselem őket. A lőszert persze nem pazarolhattam rájuk. De egyelőre inkább a bolt biztonságát figyeltem meg. Megtudtam, hogy több őrt is felállítottak, és nyilván voltak olyan fegyvereik is, amelyeket azonnal lehetett használni egy betörés esetén.
Ahogy egyre inkább nézelődtem azonban, észrevettem egy különös alakot befordulni az utcába... aki nem más felé haladt, mint közvetlenül felém. Egy pillanatra megijedtem, hogy hátha Emma, vagy Fred valamelyik tagja lehet ez, aki felismert. Először próbáltam tettetni, hogy ott se voltam, és rá sem tekintettem, de aztán túlságosan közel merészkedett.
- Helló... b-barátom, segíthetek valamiben? - nevettem fel egy kissé kínosan, majd egyet hátra léptem. Nem volt ismerős az alak, és ez aggodalommal töltött el. Mi a fene van már megint?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 14
Kor : 30TémanyitásTárgy: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    Pént. 29 Május - 21:10

Alig telt el két hét azóta, hogy azt az összehugyozott idiótát kitiltottam a báromból. Az információjának köszönheti csupán, hogy élve és mondjuk úgy sértetlenül kijutott innen. Aim ugyan megdolgozta picit, de semmi többet nem tudott mondani a pasas. Viszont ezzel az apró fülessel is sok dolog eltudott indulni. Trez szerint az ötlet elég meredek és én is belátom, hogy sok benne a buktató, de mégsem szaladhatok kivont karddal a Redway vállalat fő irodájának és nyársalhatnám fel Rickyt. Szinte bizsereg a testem, hogy ismét szemtől szembe állhassak a nagyfiúval. Évekkel ezelőtt sikerült eléggé bensőségesen megismerkednünk. De mindig is egy , nagyképű majomnak tartottam, de nem ez volt az, ami igazán arra késztetett, hogy véget vessek a kettőnk között levő "kapcsolatnak" hanem az, hogy olyan hideg, merev, mint a jég, mintha nem volnának érzelmei és meg merném kockáztatni, hogy valóban nincsenek is, Ő a tettek és a cselekvés embere. Na nem mintha szerelemre vágytam volna, de kérem szépen, a szex sem lehet kellemes egy olyan alakkal aki mindent ösztönből végig csinál és a végén még csak egy sóhaj sem hagyja el a száját. Az a férfi egy elcseszett robot, túl sokat képzel magáról, bár ahogy hallottam az utóbbi időben megszorult a húrok a nyaka körül a Japánok miatt. Bármennyire is utálom a vágott szeműeket - kis stílű drogdílerek - azért ennek a fordulatnak roppant örülök, látszik, hogy a megszilárdult trón lassan repedezni kezd, persze ez még korán sem jelenti a végét Redway uralkodásának, ennél sokkal elsüllyedtebb hajót is kivontatott már, ehhez van érzéke, ha máshoz nincs is.
-Wellsie, van valami fontos amit el kell mondanom, azzal a seggfejjel kapcsolatos. - Szólalt meg Trez hangja az iroda ajtón túlról.
-Gyere be és mondd. - Meg sem mozdultam, ugyanott ültem az asztal mögötti székben.
-Redway-nek van egy informátora, kis törpe, nem sok vizet zavar, bár sokan suttognak róla, hogy a méret nem csökkenti a teljesítményt, ha érted miről beszélek..
-Trez, a lényeget, ha megkérhetlek. - Sóhajtottam kissé unottan.
-Na szóval a fickót Crow-nak hívják, kissé utána néztem, de olyan akár az árnyék nem lekövethető az aktája, viszont Aim a személyleírásom alapján látott egy kerti törpét az East Road és a Speed Street sarkán. Ha sietsz még ott találhatod, valami fegyver üzletet nézegetett. - Az árnyék szó hallatán felkaptam a fejem. Ebben a városban csak egy árnyék lehet és az én vagyok!
-Szép munka Trez! Hozd ide! - Nem gondolja, hogy magam fogok utána nézni, mire vannak Ők Aim-mel? Egy pislogás után a kidobóemberem helyre rakta a ranglétrát és fejet hajtva kilépett az irodából.
Crow, hamarosan találkozunk, bár ennek te a legkisebb mértékben sem fogsz örülni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!    

Vissza az elejére Go down
 
Wellsie & Crow - Mindent az üzletért!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ame No Ekibiogami (Amegami) - Szervezet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-