we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Szombat esti hirtelen jött razzia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Szombat esti hirtelen jött razzia   Kedd 14 Júl. - 16:32


Evan & Alysa


Nem állítja meg a kétajtós biztonsági őr a rendőrjelvényt felvillantó nyurgát. Bár kifejezetten rühelli a fajtáját, és abszolút nem bánná, ha a későbbiekben szolgálatkészen kitessékelhetné. De a főnök a rendet szereti, és abba a ritka fajba tartozik, aki előbb kérdez, aztán üttet.
Odabent is látszólag érdektelenséggel fogadják, főképp mert igazából nem rí ki a vendégkörből. Férfi, és a külseje se sejteti, hogy zsaru. Legalább is nem a beskatulyázható fajtából, hisz nem uniformisban toporog. Szerencséjére, még a végén feldobnák a színpadra. Kinek mi jön be!?
A pultos a kopogtatásra majd a szavakra csak felvonja a szemöldökét, és lép is tovább, hogy kiszolgálja a szomjas vendégeket. Mert a bár már él, épp az egyik szőke cica tekereg a rúd körül, megoszlatva a figyelmeket. Hisz a pasik többsége fél szemmel még italozás közben is a pultot lesi. Ugyanakkor természetesen nem hagyta figyelmen kívül a fakabátot sem, egy avatatlan szem számára elrejtett gombbal jelzett a főnöknek, aki valószínűleg most az irodájában van. Ott csak egy pillanat, míg végigfuttatja a tekintetét a kamerák által elé vetített élő adáson és tudhatja, balhé nincs. Tehát zsaru van.
Így hát alig öt perc után egy a kinti kidobót is megszégyenítő nagydarab pasi lépked Evan mellé, pipacspiros öltönyben, fekete inggel. Szájában vastag szivar, kerekded arca sima, mint egy babapopsi, csupán ravaszkás zöld szemei utalhatnak arra, nem egy elkószált vendég. Bár igaz, régi fitt alakján meglátszik a jólét, gömbölyűségében immár több a puha, mint a feszes izom, még is könnyedén tornázza fel magát a srác melletti székre.
- Nagy Johnny vagyok, enyém a hely. Miben segíthetek? - fordul célzottan Evan felé. Hogy honnan tudja, kit kell megszólítania? Talán a pultos apró biccentése, talán valami egyéb jel. Vagy csupán az évek rutinja, hisz elég régóta van már a szakmába, a legalsó fokokról mászva felfelé a mostanra kiérdemelt puha gazdagságig.

♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka volt! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Jensen Ackles
Hozzászólások száma : 117
Kor : 31TémanyitásTárgy: Szombat esti hirtelen jött razzia   Pént. 3 Júl. - 20:24Alysa & EvanTudom-tudom, ne aludj a kocsidban, mert valami eszméletlenül kényelmetlen tud lenni reggel az ébredés, amikor kb. minden tagod fáj és legszívesebben leroppantanád a saját nyakadat a helyéről, csak hogy ne érezd mennyire hasogat. De ha egyszer már nem volt energiám este elmenni és megkeresni a következő útba eső motelt? Túlságosan húzós volt a nap. Eleve kimerítő tevékenység első körben lerázni a társadat, mert már megint olyasmibe ártod magad, amit a főnökség talán nem nézne jó szemmel. Na nem mintha amúgy bármikor is jó szemmel néznék a ténykedésemet. Nem számít. Szóval sikerült a kölyköt lerázni, aztán utána menni a gyanús alaknak, aki aztán olyan frankón lerázott még a városban, mint annak a rendje. Az a baj, hogy ha olyan emberek után kutatsz, akik igazából nem is emberek, akkor igazán nem várhatod el, hogy jelentős sikereket érj el. Azért baromi kiborító, hogy eleve ennyire kiegyenlítetlen a küzdelem.
De térjünk vissza az ébredéshez, szóval a nyakam hasogat, és még csak világos sincs, tehát nem aludtam valami sokat, vagy épp túl sokat, csak maga a tény vert fel az éjszaka közepén, hogy egy kocsi olyan hangerővel és sebességgel hajt el mellettem, ahogy azt... nagyon nem illene. Az már csak hab a tortán, hogy a nem régen rám sózott rettenetes méretekkel megáldott telefonnak titulált harci eszköz észveszejtő hangerővel kezd el berregni a hátsó ülésen. Kívülről nem tudom, hogy mit tippelne az, aki mondjuk meglátja a gémberedett tagokkal véghezvitt vetődésemet. Talán arra tippelnének, hogy minimum valami démoni megállás alatt vagyok... már én is erre kezdek gyanakodni, mert a karim irreális mértékben csavarodik ki, ahogy végre sikerül elérni azt a rémséget. Rám sózták, hogy elérhető legyek... hát mégis miért akarnék elérhető lenni?
A siker után végül kattan a hang a túlvégen... ismerős, túlságosan is, az enyém meg kómás, ami nem tetszik túlságosan a túlvégnek, ha jól érzem. Viszont ettől még nem tetszik jobban a feladat. Nem vagyok utcai járőr, sokszor úgy érzem, hogy az efféle feladatokat csak azért kapom, hogy lefoglaljam magam. Razzia... valami kis csehóban, ahol mindenféle csajok vetkőznek. Oké legalább lesz látnivaló, de attól még nem sok kedvem van hozzá. Választás viszont nincs, morogva dobom hátra a rémséget, miután kikapcsoltam, aztán végre normális ülő helyzetbe tornászom magam és gyakorlott mozdulattal fordítom el az amúgy is a helyén lógó slusszkulcsot, aztán úgy taposok a gázba, hogy csak úgy csikorognak a kerekek, miközben kellően nagy port verek a hátam mögött, de hát kit érdekel?
Nem sokkal később már a célnál állok meg. A neonfények és a felirat jól jelzik, hogy stimmel, amit gondoltam ez tényleg egy olyan csehó, én pedig utálom az efféle felülvizsgálatokat. A bejáratnál egyből felvillantom a jelvényt, bár az unott arckifejezésem egyértelműen jelzi, hogy semmi kedvem az egészhez. Beljebb lépdelek, de nem jelzem hangosan a jelenlétemet. Egyelőre csak a pulthoz sétálok és ott kopogtatom meg a kiszolgáló pasas vállát, hogy szóljon valami felettes vezetőnek, vagy a jó ég tudja, hogy kinek. Nem akarok nagy balhét, inkább csak körülszaglászom, megnézem a piákat... meg lemotozok pár tagot, megnézem az öltözőket... ilyesmi, az még önmagában nem nagy cucc. Fél óra alatt lezavarom, aztán keresek valami motelt és normálisan kialszom magam.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Szombat esti hirtelen jött razzia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-