we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Dirk & Aleena - Egy rock koncert sosem árt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Christian Bale
Hozzászólások száma : 92
Kor : 70TémanyitásTárgy: Re: Dirk & Aleena - Egy rock koncert sosem árt   Kedd 13 Okt. - 16:41

Iszogatom a koktélomat, amit inkább egy hölgynek kellett volna venni, vagyis, ha lett volna velem hölgy, akinek vehetnék ilyet. Nem baj, így meg azt a benyomást kelthetem, hogy egy gazdag 25 éves vagyok, akit nem érdekel a pénz. Velem a lányok jól járnak, hiszen a srácokkal ellentétben én nem azt akarom, viszont szívesen beszélgetek bárkivel, talán még a flörtbe is belemegyek, talán italt is veszek neki, de többet nem akarok. Figyelem a lányt, akit talán most borított le egy részeg társa. Egy pillanatra talán el is bambultam, mert a következő pillanatban a pórul járt leányzó mellettem állt és valakinek a nevén szólított.
- Sajnálom, nem engem keresel, de szívesen segítek.
Válaszolok az ismeretlen lánynak, aki kinézetre az unokám is lehetne, de az ő szemszögéből viszont nála csak pár évvel vagyok idősebb.
- Semmi baj, ilyen fényviszonyok között nem nehéz összetéveszteni valakit az ismerőseinkkel. Nekem szerencsém van, hiszen egyedül jöttem, így nem történhet ilyen.
Mosolygok, majd löttyintem meg a koktélom, amiből a következő pillanatban ittam is egy kortyot. A lány megfigyelte a koktélom, majd az árlistára nézett. Egyből levágta, hogy nem egy olcsó kotyvalékot iszok. Nem tudom, hogy milyen lány, de ha én olyan srác lennék, akkor biztos, hogy egyből rámásznék, vagyis biztos, hogy próbálkoznék.
- Elég sok hozzám hasonló fiatal lehet itt, úgyhogy ha csak nem vagy iszonyatosan szerencsés, akkor ennél jobb személyleírást kellene adnod.
Mosolygok, majd eltüntetem az italom maradékát, hogy aztán kérjek egy újabbat.
- Esetleg nem beszéltetek meg az ismerősöddel valami találka helyet hasonló esetre? Vagy netalán csak tudod, hogy itt van? Megbeszéltétek, hogy találkoztok itt?
Nem tudom, hogy mért van itt és mért keresi a srácot, de segíteni akarok, mert én ilyen vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Avril Lavigne
Hozzászólások száma : 14
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Dirk & Aleena - Egy rock koncert sosem árt   Hétf. 21 Szept. - 20:14Dirk & Aleena

Ahogy ültem ott a pultnál, és az üvegemet törölgettem, azon tűnődtem, hogy vajon Jace valamikor meg fog-e találni, vagy majd csak másnap fogjuk egymást látni az egyetemen. Az utóbbi volt valószínű, de azért még reménykedtem, hátha felbukkan valahonnan. Viszont egy ilyen nagy tömegben, nem lenne könnyű megtalálnia. Ismét egyenesen ültem inkább, és körbepillantottam. A pultnál alig voltak páran. Az egyik srác majdnem úgy nézett ki, mintha a haverom lenne, így pár másodperc után felpattantam sörrel együtt, és odamentem hozzá. Már nem igazán gondolkoztam ésszerűen, íyg rögtön megszólítottam.
- Jace, te vagy az? - amint feltettem a kérdésemet, máris rájöttem, hogy egy teljesen ismeretlen emberhez beszélek. Legszívesebben visszaszívtam volna a szavaimat, de ahoz már sajnos túl késő volt. Sóhajtottam egyet halkan, majd túlléptem a szégyenen és a srác szemébe néztem.
- Sajnálom, azt hittem, hogy az ismerősöm vagy. - nagyon reméltem, nem bánja a tegeződést, végül is nem tűnt sokkal idősebbnek nálam.
Épp csak pár évvel élhetett már többet, mint én. Gyorsan belekortyoltam a sörömbe, majd tekintetem az ő italára tévedt. Egy koktél volt. Gyorsan az árlistára pillantottam. Nem épp olcsó volt, amit ő rendelt. de nekem ez igazán nem számított. Nem nagyon ittam még koktélt, és nem is nagyon hiányzott. Én mindig is a sörnél, whiskynél és a narancsvodkánál maradtam. Nagyon több dolgot nem szoktam inni, még bort sem. Szinte lehetetlen olyan bort találni, ami nekem ízlik. Néha valakit őrületbe kergettem a válogatásommal. De hát mit lehet tenni?! Ha nem ízlik, nem ízlik. Bele kell törődni egy idő után.
- Egyébként nem láttál egy kb hozzád hasonló kinézetű srácot? Tudom, nem nagy a valószínűsége, de egy próbát megér. - leültem a mellette lévő székre, hátha tud valamit Jaceről. Még ha nem is, talán egy kis csevegésem lesz vele. Remélhetőleg nem bánja, bár valószínűleg számított ilyenre egy koncerten. Gyorsan körülpillantottam, hátha mégis felfedezem az ismerős arcot, akit keresek, de nem találtam semmit, így visszafordultam a mellettem ülőhöz és kíváncsian vártam, hogyan folytatódik a beszélgetés folyamata.


Zene: Happy Again ×× Üzi: remélem nem várattalak sokáig Smile ×× Szószám: 321

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Christian Bale
Hozzászólások száma : 92
Kor : 70TémanyitásTárgy: Re: Dirk & Aleena - Egy rock koncert sosem árt   Csüt. 6 Aug. - 11:24

65 éve vagyok, lassan 66, mégis 25 évesnek nézek ki. A koromtól függetlenül szeretem a zenét, amit a mai fiatalok hallgatnak, leginkább a rock áll hozzám közel. Fiatalként sem vetettem meg a zenét, de ez hosszú idő után sem változott. Sajnos Freja nem tudott velem jönni, mert dolga akadt. Nem is baj, így egy kicsit kikapcsolódhatok. Szívesen táncolnék Frejval, de ha esetleg találok valakit, akkor egy kis tánc még nem megcsalás, főleg, mert nem is vagyunk együtt, legalábbis még pontosan nem tettük le a "szabályokat", nem beszéltük meg azt, hogy együtt vagyunk-e. Én szeretném, ő is, de egyelőre még nem jutottunk el sehova. A dal lemegy, így italért indulok, de nem sörért, azt másnak meghagyom, jobban szeretem a minőségi italokat, így inkább egy koktél mellett döntök. Rengeteg részeg csaj járkál a tömegben, nekem viszont nincs problémám a részegséggel, ugyanis a sejtjeimet képes vagyok manipulálni, így könnyen megszabadulok az alkoholtól, ugyanúgy, ahogy mások, igaz nekem ez gyorsabb. A pultnál nem sokan vannak, amit gyorsan meg is értek, ha ránézek az árakra. Kevs 20on éves engedhet meg magának ilyen árak mellett vásárlást. Néhányan vannak, egy pár nem sokkal mögöttem, előttem egy részeg srác, a pult legvégén pedig egy lány, aki épp akkor dobja ki a nedves szalvétát, amikor ránézek. Mintha leitta volna magát, esetleg leöntötték volna. A másik kezével pedig a poharát törölgeti. Kirendelek egy koktélz, azt mondják, hogy a nők itala, de én szeretem, így gondoljanak, amit akarnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Avril Lavigne
Hozzászólások száma : 14
Kor : 24TémanyitásTárgy: Dirk & Aleena - Egy rock koncert sosem árt   Hétf. 3 Aug. - 1:36Dirk & Aleena

Zenészként természetes, hogy néha én is elmegyek koncertekre, de persze sosem egyedül. Legalább egy barátom mindig mellettem van, mint most is. Épp befejeződött az egyik dal, amikor Jace közelebb hajolt.
- A következő dal után elmegyünk sörért jó? - suttogta a fülembe és én csak mosolyogva rábólintottam. Már jól jött volna egy ital, de fogalmam se volt merre menjek, viszont neki volt, mivel sokszor járt erre a helyre. Mondjuk nem is csoda, hogy nem voltam még itt, hiszen én általában nem szórakozó helyekre járok, hanem szabadtéri koncertekre, de Jace annyira könyörgött, hogy nem tudtam nemet mondani. Végül is csak egy koncertről van szó, abba nem halok bele. Ráadásul rock zenekar játszik, így még olyan zenét is hallgathatok, amit szeretek. Hamar elkezdődött a következő szám, és még ismertem is. Halkan énekeltem azokat a szöveg részeket, amiket ismertem. Imádtam ezt a számot. Amilyen gyorsan jött a dal, olyan gyorsan el is játszották. A haverom rám nézett, és én bólintottam. Elindult a tömegen keresztül, én meg követtem egy szó nélkül. Nekem kissé nehéz volt átvágnom magam az embereken, de úgy tűnt a barátom nagyon könnyen megoldja. Próbáltam is szinte mögötte menni, de pár srác hirtelen átvágott köztünk, és mire elmentek, én már sehol se láttam a haverom. Próbáltam lábujjhegyre állni, de esélyem se volt. Lassan elindultam amerre eddig mentünk, viszont sehol se láttam Jacet. Úgy döntöttem inkább visszaindulok oda, ahonnan jöttünk, ott talán megint valahogy összetalálkozunk.
Alig tettem meg pár lépést, máris egy részeg férfibe keveredtem aki rögtön rám is öntötte a söre egy részét.
- Bocs cica. - és már el is ment és eltűnt a tömegbe. Lehunytam a szememet, és mély levegőt vettem. Már csak ez kellett. Elvesztem akivel jöttem, és még le is öntenek sörrel. Kinyitottam a szememet, és próbáltam nem ideges lenni. Ez kisebb-nagyobb sikerekkel meg is volt. Elindultam valamerre és végül egy idő után valami bárszerűségnél lyukadtam ki. Felragyogott a szemem, körülnéztem, de sehol se láttam a haveromat. Elhúztam a számat, majd odamentem a pultoshoz, és kértem egypár szalvétát és egy sört. Miután megkaptam, a bárpult széléhez ballagtam, felültem egy székre, beleittam az italomba, majd megpróbáltam felitatni a felsőmben lévő sört. Hamar feladtam, kidobtam az alkohol átitta szalvétákat és a pulton pihenő kezemre tettem a fejemet. Közben másik kezemmel a sörösüvegen lévő vízcseppekkel játszadoztam.


Zene: Happy Again ×× Üzi: remélem nem várattalak sokáig Smile ×× Szószám: 373

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Dirk & Aleena - Egy rock koncert sosem árt   

Vissza az elejére Go down
 
Dirk & Aleena - Egy rock koncert sosem árt
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-