we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Csoportok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Csoportok   Vas. 30 Aug. - 14:58


Csoportok
Csoportok leírásai és a köztük lévő átjárás


Alább olvashatod, hogy az oldal csoportjai röviden mit is jelentenek, kik tartoznak egy-egy csapatba.

Csoportok az oldalon:

Csoportba csakis elfogadott előtörténettel kerülhetsz be, és a játékot is csak ebben az esetben kezdheted meg az oldalon.

Diákok: Minden olyan mutáns kortól függetlenül, aki még új az iskolában, kezdő a képességét illetően, vagy egyszerűen csak tanulni akar, és még ha idősebb is, nem szándékozik tanár vagy x-men lenni.
Tanárok: Az iskolában oktató koruk, vagy tapasztalatuk függvényében kinevezett mutánsok.
X-menek: Azok a felnőttek, akik már nem diákok, de nem is tanárok, de ugyanúgy a csapathoz tartoznak, de természetesen akadnak köztük diákok is, akik már elég képzettek és tanárok nagy általánosságban természetesen eleve X-menek. Ők védik az iskolát, az intézet és a mutánsok jogait és érdekeit.
Függetlenek: Ők a semlegesnek mondható mutánsok, akik nem diákok, nincs közük az iskolához, csak élik a saját életüket, nem igazán akarnak felügyelet alá kerülni, vagy akár csak egyelőre még nem találták meg őket Charles-ék.
Törvényen kívüliek: Azok a mutánsok, akik nem tartoznak az iskolához és e mellett kifejezetten negatív utat járnak be. Lehetnek a Pokoltűz Klub tagjai, akik Emma Frost vezetésével szövögetik a terveiket, hiszen attól, hogy Shaw elbukott az eszméik még nem szűntek meg, vagy olyanok is, akik nem tartoznak sehová, de nem is hajolnak meg a törvények előtt.
Hősök: Olyan mutánsok, akik akár magányosan, akár csoportba tömörülve valahogyan kiemelkednek társaik közül. Céljuk, hogy tudásukkal szolgálják az emberiséget, védjék az ártatlanokat. Van köztük olyan, aki pénzért teszi, afféle zsoldosként, van, aki a hírnévért, megint mások pedig valóban másokat helyeznek saját maguk elé. A hősök lehetnek ismertek, és rejtett személyazonosságúak is. Nem ritka a jelmez, vagy egyenruha, amely alapján még inkább beazonosíthatóak. Hőscsoportosulások
Kísérleti alanyok: Akár emberberek is áldozatul eshetnek olyan tudományos, sötét kísérleteknek, amelynek folyamán megváltozásra kerül a génállományuk, és átalakulnak. Mutánsok képessége is torzulhat így. Végeredményben azok tartoznak ide, akik önként vállalták, hogy erősebbek, egyedibbek lesznek, de jobbára valami nem az igazi náluk, a képességeik nem feltétlenül úgy működnek, ahogyan kellene, ráadásul a külsejük is torzulhatott. Elképzelhető, hogy sokkal komolyabb tudással rendelkeznek, mint mások, ám szinte kivétel nélkül komoly hátránnyal kell szembenézniük, amely megnehezíti számukra a szocializációt. Bővebb kifejtés
Emberek: Mindenki, aki nem mutáns. Lehetnek egyszerű városlakók, vagy politikusok, információkat gyűjtő újságírók stb. Jelenleg a mutáns kérdés még nem olyan durván nyílt dolog. Természetesen azért akadnak, akik tudnak róla, hiszen a "kis hidegháború" ideje alatt lezajlott harcokról tudomást szereztek katonák és civilek is, de még nem olyan elterjedt és nyílt dolog, mint sok évvel később lesz.
Múltbéliek: Ide az inaktív karakterek kerülnek, akik fagyasztást kértek, de még maradtak az oldalon, vagy több, mint négy hónapja nem mutattak semmiféle aktivitást az oldalon, ekkor a pb-jük és mutáns nevük is felszabadításra kerül. Amennyiben valaki inaktívból szeretne visszatérni írjon üzenetet Charlesnak, vagy Ericnek.

A csoportok között természetesen van átjárási lehetőség, ahol ennek van realitása. Amennyiben valakinél ilyesmi áll fenn,
azt vagy az előtörténeténél jelezze változtatásként, amit felülbírálunk és döntünk egy ügyben, vagy írjon üzenetet és megbeszéljük a lehetőségeket. Értelemszerűen olyasmiről lehet szó, hogy egy diákból tanár vagy x-men lesz, vagy egy diákból, netán tanárból törvényen kívüli, sőt akár törvényen kívüliből diák, vagy tanár stb. Értelemszerűen az emberek csoportja nehezebben ad lehetőséget átjárásra. Ha eleve úgy tervezed, hogy a karaktered még embernek tűnik, mert nem jelent meg a képessége, akkor is jelezd a képességet az ET-ben, csupán ez esetben egyelőre az aktiválódás idejéhez ne írj semmit. Plusz természetesen emberből lehet kísérleti alany is, ami által akár független mutánssá, vagy bármi mássá válhat később.
Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Csoportok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Kérdések, beszélgetés :: Kezdõ lépések-