we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szomb. 26 Május - 15:34

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
James Hurley
 
Nathan Jones
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 North Salem - Védett város

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: North Salem - Védett város   Hétf. 5 Okt. - 19:41

First topic message reminder :


North Salem


Itt emberek élnek csak, senki más nem igen juthat be, kivéve, ha a rossz sors úgy hozza, hogy pont ide nyílik átjárója... A várost katonák igazgatják, méretes falak választják el a külvilágtól, kizárva ezzel a veszett mutánsokat és az egészségeseket is. Odabent minden normálisan működik, van áram, víz, élelem, de mindent a katonaság felügyel. Időnként átvizsgálják ugyan az itt lakókat, de nem gyakran, hiszen úgy tudják nem juthat be ide mutáns semmiféle módon sem.Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chad Michael Murray
Hozzászólások száma : 97
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: North Salem - Védett város   Csüt. 22 Okt. - 19:19


Faye & Jamie


- Ha hiszed, ha nem, az én életem sem nullahuszonnégyben a veszély hajhászásáról szól. Nekem is vannak üres napjaim, amikor sikerül sokáig aludni, bámulni a tévét, csak csak úgy csavarogni egyet céltalanul az adott városban. De ha úgy érted, hogy összebújva tenni ezt valakivel, eddig nem volt az én műfajom. – kacsintok Faye-re, ha már ennyire évődően nyafog velem. Igen, mostanság el tudnám képzelni, hogy mindez változik. Végső soron elérhetem azt, hogy egy ideig marad minden nyugalomban, nem kell továbbállnom, és egy új várost keresnem, ahol meghúzhatom magamat. Viszont neki meg azt mondtam, hogy meg kéne szokni a zaklatott életetet, hiszen mindig is fogják üldözni. Ellenben ha megtanítom megvédeni magát, legalább nyugodtabban alhat. Az már más kérdés, hogy Aaron hogyan fogja elfogadni a tényt, hogy a kishuga lassan felnőtt.
- Valahol érthető, hiszen pasi. Nyilván jót akar neki, meg az ő lelkének is jót tesz, ha vigyázhat rád. Nem is gondoltam volna, de ez rám is hatással van, hogy meg tudom védeni a cuki fejedet. – Rázom a fejemet kaján mosollyal. Nos igen, Faye nagyon is törékeny, még ha erős, magabiztos lányt is akarok belőle faragni, azért megvan a maga édes, aranyos bája, amit sosem akarnék kiírtani belőle. Most már elfogadom, hogy jobb így, hogy csak viccelt azzal a kék hajjal. Hiszen lehet attól még felnőttesebb, hogy változik a stílusa, mint ruhák, vagy viselkedések terén, de teljesen nem kell megtagadnia önmagát. Úgy jó, ahogy van, csak a külvilág felé mutassa, hogy nem hagyja magát legyűrni. Na jó, ez kétértelmű dolog volt, ha mondjuk mi együtt lennénk, jó eséllyel megfordulna a fejembe ilyesmi vele kapcsolatban, csak éppen nem tudom, hogy Logan szempontjából mennyire rosszak a tapasztalatai. Ezt kitárgyalni, rákérdezni eléggé nem volna korrekt a részemről, így hanyagolom a témát, majd megy minden a maga útján.
- Na igen, csak kérdés, hogy akarom-e. Valahol rám is jó hatással vagy, hogy érzelmi módon közelíted meg a dolgokat. Akarom én, hogy ne legyél hálás a segítségemért? – Kérdezem vidáman, hiszen mindketten csiszolunk valamennyit a másikon. Sőt, ki kell jelenteni, hogy ki is egészítjük egymást. Lehet, hogy még van mit tanulnia a felnőttlét nehézségeiről, viszont azzal, hogy ilyen nyugodt, szocializált, ez rám is nyugtatólag hat. Belassít annyira, hogy átgondoljam, és megfelelő döntéseket hozzak, ne csak úgy álljak a dolgokhoz, hogy gyerünk, gyerünk, mindig tenni kell azt, ami a pillanatban fontos. Most éppen az, hogy hozzáérek lábammal a lábához, sőt, egy pillanatra a térdére is ráhelyezem a tenyeremet, amolyan simogató módon, remélem nem csikis.
- Alig hiszem, hogy jól gondolod. A gépem nem hazudik. Leah bizony volt börtönben. De nem akarlak ezzel terhelni, Aaron szerintem tudja, hogy mit csinál. – Nyugodtan engedem el a témát, beszélhetünk másról, nem fogom őt győzködni, ha úgy véli, hogy a bátyja párja makulátlan, hát nekem aztán oly mindegy. Én unaloműzés szinten már körülnéztem a birtok lakóinál, nem véletlenül tudtam Logan-ről is egyet-s mást. Nevetve húzom el a tányéromat a fenyegető villája elől, és ha befejeztük az ebédet, akkor elindulhatunk kifelé. Ahol úgy tűnik, komoly meglepetésben van részünk.
- Nem, azt nem hiszem. Ne maradj le. – Vágok be elé, és nekilódulok a szatyrokkal hogy megkeressük a kocsimat. Úgy pár percnyire parkolhattunk innen, rövid sétánk alatt ette Faye a cukrot. Viszont az autó sehol. Sőt, egy autó sincsen a parkolóban. Ahogy jobban körülnézek, az üzletek ajtajai ráccsal bezárva, néhol még az ablakok is be vannak szögelve. – Mi... a jó isten... – Kapom elő a gépemet, ledobva a lány szatyrait a földre. A gép bekapcsol ugyan, de nem talál hálózatot. Nevetséges, a műholdaknak működniük kéne. Gyorsan legugolok, és próbálok ráhangolódni, hogy mielőbb megtaláljam a magyarázatot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Sophie Turner
Hozzászólások száma : 297
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: North Salem - Védett város   Kedd 6 Okt. - 14:50
Jamie & Faye
- Tényleg... csak úgy lustálkodni, te? - szándékosan nyújtom el kicsit a szavaimat, direkt mondom ennyire elképedve, mintha tényleg elképzelhetetlen lenne a dolog, de azt mondta ő szereti a veszélyt és hogy ilyen az élete, nem is vágyok nyugodt családozásra, mert már megszokta. Igazából tényleg nehezen tudnám elképzelni úgy, hogy csak úgy békésen iszogat valamit egy fotelben és mondjuk nézi a szombat esti aktuális filmet. Esetleg egy-egy alkalommal, de hogy ezt gyakran és hosszú távon, na az tényleg nem passzolna hozzá, aztán persze ki tudja, simán lehet, hogy tévedek, hiszen még nem ismerem olyan jól, de aki gyakorlott a katonák és veszélyes alakok elöli menekülésben az nem egy otthonülő típus.
- Igen, csak eddig én nem tudtam, hogy képes vagyok rá és azt hiszem ő is elvolt ezzel a ténnyel, hogy nekem is kell, hogy ott legyen velem. - nem tudom, hogy Aaron mennyire viseli majd jól, ha tényleg megmondom neki, hogy most már valami önálló életféleség jön, amibe ő csak mint báty tartozik bele és nem mint állandó felügyelő. De hát neki is ott van Leah, nem lehetünk mindig összekötve. Persze ettől még nem felejtem el azt, ami volt, hogy mi a dolgunk, hogy mennyit segített nekem, hogy időnként szüksége van a véremre, ez nem múlik el csak úgy hirtelen, de meg kell értenie, hogy nekem is kell az önálló élet, legalábbis azt hiszem már egyre inkább igényt tartok rá.
- Akkor nekem ezt kell megtanítanod a hideg logikát, én abban sosem voltam jó. - halványan mosolyodom el, hiszen azt mondta, hogy neki épp ez tetszik bennem, de közben tudjuk mindketten, hogy erősödnöm is kell, ahhoz pedig arra lesz szükség, hogy jobban átgondoljam a dolgokat és képes legyek mérlegelni, amikor arra van szükség. Remélem, hogy menni fog és tényleg képes leszek rá, még ha most az ebédünket is ő dönti el, de ha egyszer ő jobban ismeri az éttermi kaját, ez még nem olyan nagy baj igaz? Azt tényleg nem reagálom le, ahogyan a lábamhoz érinti az övét, nem veszem én olyan komoly dolognak, sőt elsőre inkább csak úgy kezelem, hogy bizonyára véletlen volt, vagy ilyesmi. Csak a csábító tekintete zavarba ejtő talán egy kicsit, de azért azon is sikerül túllendülni végül. Közben egy mosollyal koccintok vele. Finom lesz ez az ebéd, nem is kérdés és ez a nap is egészen jól alakul. Logan... a pár órával ezelőtti beszédem hozzá, már valahogy egészen távolinak tűnik.
- Börtön? Lehet, hogy kevered valakivel, Leah nem tűnik egy börtönt megjárt lánynak. - ráncolom kissé a homlokomat, ahogyan megrázom a fejemet. Tényleg nem tudom róla elképzelni, hogy börtönben járt volna, valahogy nem passzol hozzá a dolog. Kedves lány, visszafogottnak is mondanám, a külseje sem egy vadócra utal és ennek ellenére mégis börtönben lett volna? Végül is Jamie sem tudhat mindent, sőt ha esetleg tud is, nem biztos, hogy mindenkire emlékszik. Ért a gépekhez, de a memóriája átlagos igaz? - Hé, kettőnk közül nem én vagyok a bosszantó. - nevetve fenyegetem meg a villámmal, de azt hiszem ez nem túlságosan hatásos, miközben egy darab tészta van éppen rajta, és aztán megy is a számba tovább. De amúgy is csak viccelünk, ez egyértelmű, én pedig jól szórakozom az egész ebéd alatt, hogy aztán nem sokkal később induljunk is.
- Fodrász? - talán igen az lehetne a következő, ha csak nem akarjuk ezt már másik napra hagyni. De ha benne van, akkor indulhatunk is a cél felé, az egyik kis utcán átvágva.

Csak egy röpke villanást érzékelek, aztán a tényt, hogy valami más lett. A levegő sötétebb, az egész környék is, pedig nincs még este. Nincs napfogyatkozás igaz? Értetlenkedve állok meg. - Lement a nap? - a kis utca koszosabb, mint egy pillanattal ezelőtt volt és nem hallom a járókelők beszélgetését sem a főutcáról és az egész határozottan furcsának tűnik. Az előbb még idehallatszott a halk zene is a kajáldából, ahol voltunk, most pedig csendben, még madarak sem csiripelnek, mintha tél lenne és este... mi a fene folyik itt?


♫ Up in the air ♫Aktuális viseletChanges
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: North Salem - Védett város   Hétf. 5 Okt. - 19:41


North Salem


Itt emberek élnek csak, senki más nem igen juthat be, kivéve, ha a rossz sors úgy hozza, hogy pont ide nyílik átjárója... A várost katonák igazgatják, méretes falak választják el a külvilágtól, kizárva ezzel a veszett mutánsokat és az egészségeseket is. Odabent minden normálisan működik, van áram, víz, élelem, de mindent a katonaság felügyel. Időnként átvizsgálják ugyan az itt lakókat, de nem gyakran, hiszen úgy tudják nem juthat be ide mutáns semmiféle módon sem.Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: North Salem - Védett város   

Vissza az elejére Go down
 
North Salem - Védett város
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Elhagyatott edzőterem
» North Pole Club
» Jelmezverseny jelentkezés
» Best of North - A legjobb szövegeink a játéktérről!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Kalandok, események :: Kalandok, mesék :: Jövõbeli apokalipszis-