we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szomb. 26 Május - 15:34

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
James Hurley
 
Nathan Jones
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Folyosók - A Szökevény

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Josh Hutcherson
Hozzászólások száma : 72
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Folyosók - A Szökevény   Pént. 22 Ápr. - 20:23

*Való igaz, hogyha itt állunk, akkor nem sok mindent fogunk megtudni abból, hogy hol van Zeno. De tény, hoy az sem biztos, hogy jó ötlet, hogy beülünk és végigüljük azt a másfél (45 perce) órás órát, miközben fogalmunk sincs, hogy hol van Zeno.*
- És esetleg Xavier nem tudná megkeresni őt? Nincs valami cucc, ami megtalálja az iskolában lévő mutánsokat? *teszek fel egy egészen hülyének tűnő kérdést. Persze, én úgy gondolom, mert nem tudok Cerebroról. Nem hiszem, hogy olyan sok diák van a tudatában, hogy az iskola egy ilyen hatalmas és fantasztikus szerkezetet rejt magában, amivel fel lehet kutatni az ismert, és még ismeretlen mutánsokat. Ahogy ezen agyalgatok, látom, hogy Bryce valamin nagyon gondolkozik és hamarosan megjelenik a kezében egy tárgy. Hogy mi? Döbbenten pislogok, ahogy az ajtó felé rakja és vár. Vajon mire?*
- Ez micsoda? *kérdezek rá egyből és hamarosan megtudom, hogy egy arcfelismerő berendezés. Kicsit bután nézek a srácra, hiszen... Nyilvánvaló, hogy Zeno nincs itt. Akkor mit akar felismerni a gép?*
- Nem értem. *közlöm egyszerűen és sóhajtok egyet.*
- Inkább menjünk és nézzünk le az órára, majd keressük meg Xaviert Mit szólsz? *morgom csalódottan, és végül megindulok a folyosón, remélve, hogy Bryce követ. Ő talán jobban ki tud magyarázni, hogy miért is megyünk Xavierhez és miért is nem vagyok órán. Remélem a prof a szobájában lesz és segít megtalálni Zenot... Vagy az a nyomorék lesz ott az órán. Adja Isten! De utána agyon verem, az biztos...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Mark Walhberg
Hozzászólások száma : 136
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Folyosók - A Szökevény   Szomb. 13 Feb. - 22:27

Nem azért vagyok olyan, amilyen mert ott van a ruhámon az X, sokkal inkább egyszerű védekezési mechanizmus. Nem merek közel engedni senkit magamhoz, mert ami a családommal történt, az után ez nem is meglepő, de a másik a képességem. Nem mindig szerencsés, ha az illető látja a másik érzelmeit, miközben a sajátjaimat nem biztos, hogy pontosan tudom kifejezni. Egyetlen előnye a dolognak, hogy pontosan tudom, ha a szavak mögött valódi jelentés van vagy csak az illető felindultságból mondta. Most is pontosan látom Jake érzéseit, amik elég kuszák, aggódás, értetlenség és sok más érzés. A viselkedésem és a tetteim valószínűleg hatással voltak rám, ahogy az is, hogy csak körbe nézek a terembe, majd kilépek.
- Nem valószínű, hogy lenn lesz, de mivel úgyis oda megyünk az óra végén is megkereshetjük a barátodat.
Szinte a legelejétől kezdve azon gondolkodom, hogy mi az, ami esetleg segíthet neki, hogy megtaláljuk a barátját, és még mindig ezen gondolkodom. Egy DNS alapú keresőgép túl sok lenne, még ha képes is lennék rá, túl sok lenne az érzelem, ami eltűnhet a világból. Nem, ennél egyszerűbb dologra van szükség. Ekkor egy ötlet kezdett el a fejembe kialakulni. Összpontosítani kezdtem és lassan materializálódni kezdett egy gép a kezembe. Komoly dolgot nem hozok létre, egy egyszerű arcfelismerő berendezés, amit Zeno arcára állítottam be. Ugyan szó szerint nem ismerem a srácot, nem láttam az arcát, vagyis aki nem látta, amit én, az ezt mondaná. Emlékek alapján már ismerem az arcot, amit keresünk. A gépet az ajtó felé helyezem, majd a következő pillanatban egy kisebb gép is megjelenik a kezembe, ami összeköttetésben van a felhelyezett géppel, arra van, hogy jelezze, ha a keresett személy arra jár. Nem tudom mennyit fogott fel Jake a dologból, de nem nagyon zavarom össze a magyarázattal, ha esetleg rákérdez a dologra, akkor elmondom.
- Tudsz jobbat, mint hogy az órára menni? Lehet ott, de nem biztos, viszont, ha itt állunk, akkor nem fog történni semmi. Talán a professzor tud segíteni. A barátod meg lesz, csak megfelelő helyen kell keresni, azt viszont nem tudom, hogy hol.
Magyarázok a gépre nem kitérve. Nem tudom hol lehet a barátja, de meg fogjuk találni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Josh Hutcherson
Hozzászólások száma : 72
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Folyosók - A Szökevény   Pént. 29 Jan. - 15:43

Valóban kisit nyer a srác stílusa, de annak fogom fel, hogy ő már "X-men" és bizonyára nagyobbnak képzelni magát egy egyszerű diáknál. Nem szeretem a beképzelt embereket, de mivel sejtem, hogy ő tud csak úgy segíteni, hogy ne kerüljek se én, se Zeno bajba, így elnézem neki és inkább lenyelem azt a néhány szót, ami a nyelvem hegyén van. Beengedem a szobába, majd figyelem, hogy mit is csinál. Hát... Igazából semmit. Felvont szemöldökkel figyelem és várom az eredményt. Mikor közli, hogy Zeno itt lehet a suliban, döbbenten pislogok. Bakker, lehet hogy az a nyomi már lent van az órán, és azért fogok késni, mert aggódtam érte. Barom! Mérgesen vonom össze a szemöldökömet, és sóhajtok.
- Remek... Kössz! - nézek hálásan a srácra, aki már ki is lép a szobából.
- Egy pillanat... - kapom fel a táskámat, bezárom a szobaajtót, a kulcsot zsebre teszem és utána lépek ki mellé.-
- Oké, mehetünk. Mi lesz, ha Zeno még sincs odalent? Végigüljük az órát úgy, hogy fogalmam sincs, hol a barátom? - teszek fel egy furcsa kérdést a srácnak. Hiszen ha már ott vagyunk, bizonyára be fognak minket terelni órára. (Már ha nem kezdték már el nélkülünk. Akkor meg még gázabb benézni a terembe, és úgy kijönni, ha Zeno esetleg nincs ott.) Még mindig eléggé aggódom és nem is értem, hogy miért nem hagyom annyiban, hogy Zeno megint berúgott és elkószált.
~De hát a legjobb barátod!~kiált egy határozott hang a fejemben, és kénytelen vagyok neki igazat adni... Francba Zeno!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Mark Walhberg
Hozzászólások száma : 136
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Folyosók - A Szökevény   Csüt. 21 Jan. - 22:52

Nem éppen barátságos belépő, de ki kell derítenem a dolgot, hogy mégis mi van, viszont nem akartam megsérteni senkit. Nem nagyon tudok megállapítani sokat az emlékekből. Ködös és zavaros, mint valami részeg látomásai.
- Nem biztos, amit ki tudtam venni az érzelmekből az alapján ezt tudtam levonni, de tévedhetek. Az érzelmek elég kuszák.
Magyarázok a srácnak, de nem tudom mennyit ért ebből. Nem akarok belemenni a képességem működését. Belőni pontosan nem tudom, az érzelmek zavartsága miatt.
- Nem hiszem, de talán a prof tud segíteni. Vagy ha ő nem, akkor tud mondani valakit, aki tud.
Mondom, majd kilépek a szobából és a elindulok a földszintre, az órára, amire nekem is mennem kellene, de közben más feladatomat is el kell látnom. Nem is értem X-et, hogy így miért várja el az óra látogatást egy X-mentől.

//Bocsi a késésért és a rövidségért//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Josh Hutcherson
Hozzászólások száma : 72
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Folyosók - A Szökevény   Szomb. 16 Jan. - 17:02

Kissé sértődötten, de félreállok az ajtóból, majd onnan figyelem, ahogy Bryce körbenéz a szobában. Nem csinál semmi extrát, amitől kicsit csalódott vagyok, de ez hamar elmúlik. Most Zeno a lényeg, és örülnék, hogyha a srác hamar meglenne, és mehetnénk órára vagy ilyesmi. Nem mintha annyira élvezném a tanórákat, de inkább vele, mint nélküle. Mert sejtem, hogyha a városban lesz, vagy valahol elkószált, akkor baromira nem mehetek Bryce-szal, hanem nekem itt kell maradnom a suliban. Persze ki tudja, Xaviernek elég furcsa felfogása van a tanításról és gyerek nevelésről, úgyhogy még az is lehet, hogy esetleg segíthetnék a keresésben. Bryce hangja szakít ki az agyalásból és nézek rá.
- Itt? Tényleg? Honnan... - döbbenek meg és harapom el a mondatot. Összevonom a szemöldökömet és elgondolkozok. Vajon hol lehet a srác, ha itt a birtokon van? Lehet, hogy egy bokor alatt alszik? Vagy másik szobába ténfergett be? Az is lehet, hogy egyből az órára ment?
- Nézzük meg a teremnél, hátha egyből órára ment. - javaslom és hogyha a férfi benne van, akkor kiengedem a szobából és mellette sétálva indulunk meg a földszintre, ahol az óránk lesz. Ha ott lesz a srác, biztos kinyírom, mert totál hülyét csinált belőle azzal, hogy aggódtam érte...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Mark Walhberg
Hozzászólások száma : 136
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Folyosók - A Szökevény   Kedd 5 Jan. - 11:37

A diákok mindig valami rosszaságot tesznek, amit aztán nekünk kell helyrehoznunk. Szerencsére általában mindig meg tudjuk oldani, mert leginkább a birtokon rendetlenkednek. Ritka az, amikor valaki eltűnik és napok múlva kerül elő. A képességem sokat segít, hogy embereket megtaláljak vagy legalább egy vonalon elindulnak, de az ajtóból nem fogom tudni , hogy mi történt itt. Eltelik egy kis idő, majd rászólok a srácra, hogy beengedhetne, mire bejutok a szobába. A képességem folyamatosan aktív, így nemigazán tűnik fel semmi egy külső nézelődőnek, hogy mit csinálok. Elkezdem elemezni az érzelmi emlékeket, néhányon gyorsan túl lépek, mert úgy érzem, hogy nem igazán tartozik rám, ami viszont megragad az pár nappal korábban történt. Elkezdem itt feltérképezni, de nem jutok sehova. Jó 5 perc eltelik kivülről nézve semmivel, majd megszólalok.
- Pontosan nem tudom hol van, de sejtéseim szerint a birtokon.
Nem vagyok ebben 100% biztos, de az emlékek alapján arra jutottam, hogy ennek van a legnagyobb valószínűsége, úgyhogy el is indulhatnánk megkeresni.

//Az emlékeket rád bízom, mert nem nagyon ismerem a karaktereket//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Josh Hutcherson
Hozzászólások száma : 72
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Folyosók - A Szökevény   Szer. 30 Dec. - 18:30

Amikor meglátom Bryce-t a folyosón, már tudom, hogy lebuktunk. Illetve Zeno. Én nem tettem semmi rosszat (most). Valahogy azonban örülök is neki, hogy nem egy tanárral futottam össze, hanem egy fiatalabb sráccal. Idősebb, mint mi, de nem sokkal, talán megérti, hogy mi a helyzet. Még csak most bontogatjuk a szárnyainkat, és gyakran elfut velünk a ló, hogy mennyit szabad inni és mikor. Általában szoktunk vigyázni magunkra, de Zeno tegnap nagyon nyughatatlan volt. Úgy sejtem, hogy csaj van a dologban, legalábbis mesélt valami Susan-ról, de nem tudom, hogy tegnap este is vele találkozott-e...
Bryce odasétál a szobánkhoz, én pedig totál megszégyenülve elmakogom, hogy mi is a helyzet. Amikor közli, hogy nem sokkal idősebb, és tudja, hogy mi a szitu, zavartan elvigyorodom, megvonom a vállam és megvakarom a fejemet.
- Hát... Ja. Valszeg valami csaj van a dologban... - teszem hozzá még ezt az aprócska infót, bár nem tudom, hogy ez mennyire segíthetne a dologban. Kétszer sem biztos, hogy nem esett baja és csak a csajnál van. Ha viszont ott van, az biztos, hogy úgy megverem, hogy... Nagyon. Mikor Bryce rám förmed, hogy ugyan engedjem már be, elhúzom a számat, és félreállok, felrakva a két tenyeremet.
- Oké, bocs... - morgom sértődötten, majd az ajtóból félre állok és kíváncsian figyelem, hogy mit csinál a srác. Nem igazán tudom, hogy milyen képessége van, úgyhogy most kicsit jobban megfigyelem, ahogy használja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Mark Walhberg
Hozzászólások száma : 136
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Folyosók - A Szökevény   Hétf. 28 Dec. - 15:45

Nem olyan nagy baj, ha óra előtt 5 perccel a szobádban vagy, hiszen gyakorlatilag csak leugrasz az épület egyik végéből a másikba. Nem nagy kunszt, csak elég gyorsan kell futni és nem szabad fellökni senkit. Az érzések már világosak, hogy nem teljesen minden van rendben. Volt róla tippem, hogy valószínű, hogy valaki valahonnan nem tért vissza, de ki kell deríteni, ha tudni akarom, hogy valójában mi történt. Ránézésre rá kell jönnöm, hogy a tippem jó volt. Nem kell a prof gondolatolvasási képessége, hiszen az érzelmek elárulják. Aggódás, döbbenet, félelem és rengeteg kérdés. Én sem vagyok sokkal idősebb a srácnál, tehát még én is abban a korban vagyok, amikor a buli fontosabb, mint az iskola.
- Akkor miért nem ezzel kezded? Nem vagyok sokkal idősebb, hogy ne tudjam mi a helyzet, viszont a szobában lévő érzelmek segíthetnek elindulni valamerre.
Remélem beenged, mert akkor tudok koncentrálni és összeszedni azokat az érzelmi benyomásokat, amik alapján összetudom szedni a képkockákat, akár a történet azon részeit, amit nem mondott el Jake és esetleg Zeno nyomait is megtalálom, hogy mi járhatot a fejében. Mert ugyan gondolatolvasó nem vagyok de egy hozzáértő ember, aki látja az érzelmeket, össze tudja rakni érzelemből is, hogy mi járhatott az illető fejében, akinek az érzelmeit vizsgálja. Ha eddig nem engedett be, akkor rászólok.
- Beengedsz vagy sem? Mert állhatunk itt holnap déi, de nem lesz meg a haverod!
Többet nem szólok, csak várok, hogy mi történik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Josh Hutcherson
Hozzászólások száma : 72
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Folyosók - A Szökevény   Kedd 22 Dec. - 17:46

Visszaugrok a szobába, és gyorsan a táskám után nyúlok.Nem sok időm van, már hallom a férfi lépteit a folyosón, majd ahogy megáll az ajtóban, bekopog a nyitott ajtón és bepillant a szobába.
- Helló! Öhm... - a kérdésére kicsit megdermedek, és látszik rajtam, hogy nem nagyon tudom, mit mondjak. Tényleg nem akarok lebuktatni Zeno-t, de aggódom is érte. Ki tudja, hogy mi baja van. Ha viszont egyből órára ment és már ott vár a terem előtt, akkor ki fogom nyírni, ez már biztos. Vetek egy pillantást a vetett ágyra, amin látszik, hogy nem töltötték benne az éjszakát. Ez egy fiú szoba, tuti, hogy nem ágyazunk be ennyire rendesen reggelente. Összeszorítom a számat, majd veszek egy nagy levegőt.
- Hát... Az a helyzet, hogy Zeno... Öhm. Nem akarom beköpni, meg semmi, de... Nem jött haza reggel. Este kilógott bulizni és még nem ért vissza. Nem tudom, lehet, hogy... - harapom el a mondatot. A szavak csak úgy patakzanak belőlem, szinte elhadarom, néha picit megállva, tanakodva, hogy mennyit is mondhatok el. Látszik rajtam, hogy nem akarom bemártani a haveromat, de aggódok is érte. Remélem, hogy Bryce nem rángat el egyből az igazgatóhoz, és tudja, hogy ilyenkor mi a helyzet. Bizonyára ő is kiszökött már bulizni fiatalabb korában. Ugye igen?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Mark Walhberg
Hozzászólások száma : 136
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Folyosók - A Szökevény   Kedd 22 Dec. - 8:44

Nem mintha szent lennék, de nekem van felmentésem, hogy nem mindig vagyok órán. Most viszont a prof azzal a feladattal bízott meg, hogy a későn kelőket és a lógókat keressem meg és küldjem órára. A képességemmel könnyen érzékelhetem, ha valaki van a szobában. Már sikerült is néhány embert megtalálnom és órára küldeni. Szerencsére nem volt túl sok bulizó, inkább lustaságok és hétalvók, akik "elfelejtettek órát húzni". Nem számít. Ekkor valami furcsára leszek figyelmes, aggódás, harag és egyéb érzelmek is keveregnek ki az egyik szobából. Suliban vagyunk, így akár mondhatnám, hogy a vizsgák vagy a dolgozatok miatt történik, de ennek nem valami, hanem valaki a tárgya. Ekkor a szobából kikukkant az egyik diák, ha jól tudom, akkor Jakenak hívják, de bár nem ismerek sok mindenkit, csak hallomásból, mintha ez rémlene. Látom rajta, hogy nem igazán örül a megjelenésemnek. Viszont lassan óra lesz, így ott kellene már lennie, ahogy nekem is a dolgom után kellene járnom. Elindulok azz ajtóhoz, majd kopogok.
- Minden rendben?
Kérdezek és várom a választ, lévén, hogy tudom, hogy vannak benn.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Josh Hutcherson
Hozzászólások száma : 72
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Folyosók - A Szökevény   Hétf. 21 Dec. - 10:41

Az ágyamban fekszem. Még mindig. Pedig az óra lassan elüti a 8-at. Órára kéne mennem, de nem tudok.Valahogy mindig a felső ágyat szemlélem, ami üres.A takaró rendezetten áll - pedig nem szokása - és nem mozdul semmi. Összefutnak a ráncok a homlokomon, és megcsóválom a fejem.
- A francba, Zeno! - kelek fel az ágyból. Kár, hogy még nincs mindenkinek mobilja, csak az iskola néhány helyiségében lehet telefonálni. Ámbár kit is hívnék fel? Hiszen Zeno-nak sincs még mobiltelefonja, és valószínű, nem is nagyon lesz még sokáig. Ő is hasonlóan szegény környezetből érkezett ide, mint én vagyok azzal a különbséggel, hogy én néha meg tudok ülni a seggemet. Idegesen kóválygok a szobában, majd ahogy kikukkantok a folyosón, Bryce-t pillantom meg. A francba!
Nem akarom bajba keverni a barátomat, de ilyenkor már régen itt szokott lenni. Vagy szoktunk, amikor én is kilógok vele. Mi van, ha valami baja lett? Nem lepődnék meg, elég vehemens szokott lenni néhány sör után. Persze ezt is titokban szoktuk tartani. Vagy próbáljuk.Bár Charles-nak volt már néhány olyan megjegyzése egy-egy első órán, hogy hosszú volt az éjszaka és nyúzottnak tűnünk. Ilyenkor kicsit mindig elszégyellem magam. Nem is értem, hogy csinálja ezt a srác, hogy ennyire el tudjuk szégyellni magunkat miatta. Biztos ő is bulizott... Mindegy.
Kikukkantok az ajtón, és kicsit ledermedek, mikor a tekintetem találkozik Bryce-éval. Hamarosan 8óra, már a terem előtt kellene lennem.
A francba!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Josh Hutcherson
Hozzászólások száma : 72
Kor : 21TémanyitásTárgy: Folyosók - A Szökevény   Hétf. 21 Dec. - 10:32

*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók - A Szökevény   

Vissza az elejére Go down
 
Folyosók - A Szökevény
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Folyosók
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: X-Birtok :: Elsõ emelet :: Fiúk hálószobái-