we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Yesterday at 10:16

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Hétf. 21 Május - 19:00

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
Nathan Jones
 
Adrienne Meyer
 
Jeremy Carlson
 
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Hope Town - Eredetkutatás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 22 Márc. - 21:10

First topic message reminder :


Ruby, Andie, Jeremy & RyanMásnap délután van, a kocsi végre döcög alattunk, megúszta némi horpadással, de már az aksi is rendben van. Túléltük azt a pokoli éjszakát, amely ha lehet, még jobban összehozott minket Rubyval. Megint kölcsönösen megmentettük egymás életét, már az sem érdekel, ha teszem azt tényleg a testvérem. Egymásra vagyunk utalva, és azt kell mondanom, ütőképes párost alkotunk. Még mindig meghökkenek, ahogyan olykor a legváratlanabb pillanatokban kezdeményez felém, talán én voltam túlságosan sokáig elszigetelve a nőktől az önként vállalt remeteségem miatt, ám nem engedi, hogy túlzottan engedjek az önsajnálatnak, és az ügyetlenkedésnek, sőt, mintha még előnyként is fogná fel, hogy ennyire vannak tartalékaim, és rá igenis oda tudok figyelni. Most, hogy magunk mögött hagytuk az őrült gróf és szektájának birtokát, nincsen más dolgunk, mint hogy átlépjük Hope Town határát. A városka jellegtelen, szinte csak egy főutca, néhány vegyesbolt, egy rendőrség, talán még valami városháza is lehet, mert ott magasodik egy két emeletes épület, annak tippelem. És feltűnik is a levélben említett Friendly Joe’s Pub, amely valami panzió lehet. Bekanyarodok elé a kocsival, és keresek egy üres helyet, hogy parkoljunk.
- Na akkor már csak ezt a Jeremyt meg Andie-t találjuk meg valahogy. Náluk keresztnév volt, de elképzelésem sincsen, hogy Gethin honnan tudhatta ezt tizenkét év távlatából.
– Nem akarom megbántani Rubyt azzal, hogy még abban is reménykedek, hogy a két új társunk talán többet tud majd az ügyről, mint amit ő tudott. Igenis meg vagyok elégedve azzal, ami kettőnk között kisült, végtére is nem baj, hogy nem az apját találtam meg. Jobb ha hasonló korúak vagyunk. Ráadásul különböző neműek. Így tudunk igazán csak nagyot alkotni. Azért most mégsem fogom meg Ruby kezét, ugyanis nem tudhatjuk, hogy mit várhatunk a két idegentől, valahogy a magánügyünknek tekintetem, hogy van köztünk valami. Nem titkolt izgatottsággal lépek be a panzió ajtaján, még csak azt sem tudom, hogy kiket keresünk.
- Na mi legyen? Kérdezősködjünk?
– Vetem fel az ötletet, de akár meg is ebédelhetünk, vagy az már lassan vacsora? Most a női találékonyságra bízom magamat, legalább lesz kit hibáztatni. Ez a pasi mentalitás.ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 14 Május - 20:42


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

A két lány hamar lelép, az egyik a szállást intézi, a másik pedig bevágódik az egyik helyi nyanyánál. Most Jeremyvel szem elől veszítjük őket, és végre a sok szereplő közül tényleg rá tudok koncentrálni, amikor ismét megköszörüli a torkát. Odapillantok, és igyekszem nem jót vigyorogni, ahogyan izgazgatja a kesztyűjét, mert pont úgy néz ki, mint egy babaarcú bérgyilkos, aki arra készül, hogy hidegvérű tömeggyilkosságot hajtson véghez, de azért ujjlenyomatokat nem hagyhat. Áh nem, tudom én, hogy Jeremy mennyire érzelmes, galamblelkű, senkinek nem tudna ártani, csak őt hagyják békén. Ezért hát a kesztyű. Hozzám hasonlóan nem egy pusztító alkat, mindketten az átkunk rabjai vagyunk, és csak azért nem dugom a fülembe a walkment a komolyzenével, mert nem akarom a szokásosnál jobban magunkra vonni a figyelmet.
- Valóban! Elnézést! – Ez utóbbit már nem neki mondom, hanem egy harcsabajszos öregúrnak, aki eddig se nézett minket jó szemmel, tehát ő aztán a szabályok nagymestere lehet. – Elnézést, a kollégámmal arról érdeklődnénk, hogy hol nem lehet fényképezni. – Az öreg mordul egyet a kérdésre, aztán a válla felett mutat egy messzi, sárga épületet a hegyoldal felé vezető úton. – A panoptikumunk helyi látványosság, teljességgel kizárt, hogy képek készüljenek ott. Másról nem tudok. – Feleli, majd köszönés nélkül lelép. – Megnézzük? – Kérdezem Jeremy felé fordulva, remélve, hogy igent mondd, végülis nincsen messze, pár perc séta addig. Az épület amúgy igen impozáns, kiemelkedik a többi közül. A bejáratnál tábla írja le, hogy mindenki, aki a falucska halottja, temetés helyett viaszbevonást kap, és végleges helyet a tárlatban.
- Basszus.. ez kissé beteg dolog, nem gondolod? Na bemenjünk, vagy megkeressük a lányokat? – Kérdezem a társamtól. Gethin komoly küldetést sózott a nyakunkba, de talán még ő sem láthatta előre, hogy mivel kell majd szembenéznünk.


ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 13 Május - 16:29Nyomozgatás Hope Town-ban


- Igen is! - biccentek Ryan felé, ahogy kiadja az ukázt. Nem mintha valóban itt akarnánk éjszakázni, legalább is nagyon remélem, hogy nem így lesz, nem tetszik annyira ez a hely. Mellesleg sosem tudni, melyik falnak hány füle van és hol kell suttogni.
Ugyanakkor a feladat kiadva, némi tisztes távolságból követem Ruby-t és kísérőjét, obszcén cuppogásokkal haladva előre a sárban. még jó, hogy csizmát húztam, bár azért egy pillanatra megállok, cerkám, noteszem a számba véve tűröm a csizma szárába a nadrágot, hogy legalább azt mentsem. Nem hinném, hogy akarnák most nadrágot mosni, vagy épp egész nap, esetleg két nap egy ilyen sáros-szaros mocsokban álldogálni.
Ugyanakkor Ruby-hoz hasonlóan sokáig húzgálom a csizmatalpam azon a lábtörlőn, amin korábban ő is, de amíg nem látom a lépcsőn lefelé igyekezni a nőt, addig nem lépek be, nehogy rögtön gyanakodni kezdjenek kutakodásra.
- Nem baj? A főnököm utasított, hogy egyeztessek Önökkel az esetleges szállás miatt. Persze csak ha nem gond - biccentek udvariasan, miközben beljebb lépek a tessékelésre és figyelem, ahogy valami ósdi tűzhelyen a nő vizet tesz fel főni, néhány fahasábbal tüzelve fel a vasat.
- Nem nagyon szoktunk vendégeket fogadni - kezd bele érezhetően kényelmetlenül a nő, és míg valami füvet tesz egy teatojásba szúrós szemmel mér végig.
- Esetleg az egyik házban el tudjuk Önt a munkatársnőjével, valamelyik istállóban pedig a két férfit. Tudja, nálunk nem szokás a maguk könnyelmű nézeteit vallva vegyíteni a fiatalokat...
Szinte már felkaccantok, amit végül meg is teszek, ahogy fentről némi zaj érkezik, rá is adom a hangerőt, hogy leplezzem, mire még a felsípoló vízforraló is rásegít. Ha hisznek az istenben, az most velünk van.
- Teljesen megértem, az én édesanyám is úgy vallotta, csak a házasság után engedhetünk meg magunknak bizalmas dolgokat. Boldog is volt, mikor Jeremy-vel egybekeltünk. A fotósunk - magyarázom, olyan totális természetességgel, amennyire csak tudom. De valahogy elborzaszt a tény, hogy különváljunk. Nem mintha nem tudnék Ruby-val aludni, de még is.. Jeremy-vel érzem magam teljes biztonságban. És ha már Ruby.. Remélem lassan előbukkan, mert a tea elkészült, gondolom neki készül, bár közben a vendéglátónk még két csészét vesz elő, azokat márt azt hiszem, nekünk. De nem biztos, hogy sokáig feltarthatom még.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 2 Május - 20:32Nyomozgatás Hope TownbanTalán még jól is állna mondjuk egy rágó, amit kérődzve rágnék a kattintgatás mellé, de az is lehet, hogy akkor már kissé túljátszanám a szerepemet. Ryantől nem kapok semmiféle visszajelzést, úgy veszem, hogy sok felé kell most figyelnie, ezért egyelőre türelmesen várok és sorolok be a többiek mögé. A kérdésre csak bólintok egyet, bár nem vagyok egy italozós típus, de a must beleférhet. A kesztyűmet kissé megigazítom, végül is vehetik úgy, hogy a fotózás miatt van szükségem rá, netán hogy nem bírom a port, koszt és a többit, addig jó, amíg nem kérdez rá senki sem különösebben. Mindenesetre most már kissé megköszörülöm a torkomat és újfent Ryanre szegezem a tekintetemet.
- Tehát főnök jó lenne tudni akad-e olyan terület, ahol tilos fotózni. - netán ahová be se tehetjük a lábunkat. Természetesen már csak azért is jó lenne tudni, mert akkor biztos hogy érdemes lenne mondjuk pont ott körülnézni. Nem tudom, hogy Ruby merre szambázik el, remélem, hogy nem nagyon keveredik bajba, főleg mert az azt jelentené, hogy ezzel minket is bajba kever.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 22 Ápr. - 8:32


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Ryanre vigyorgok, már-már büszkén attól amit mond. Végül is, meg fogja szokni, hogy olyan vagyok amilyen, és ezen nem változtatok más kedvéért sem, nem leszek bűbájos és kenyérre kenhető Jeremy társaságában sem csak azért, hogy megóvjam a hablelkét. Ami a szívemen az a számon, bár néha tényleg elszalad velem a ló jó messzire, legalább őszinte vagyok. A lényeg, hogy végül bejutunk minden gond nélkül, persze nem ájulok el attól, hogy ilyen könnyen sikerült, ha valami könnyű az gyanús is egyben, egyszóval marad a figyelem mindenfelé. Gyorsan bemutatok mindenkit és előadom magam, a sejtésem be is igazolódik, a két nagydarab melák elhátrál tőlünk, a női dolgok nem az ő asztaluk. Elválunk egymástól, de ez nem rossz, hiszen az ő figyelmük is megoszlik, nem gyanakszanak talán annyira és így egyszerre több helyre is bejutunk. Míg Ryan a hivatalos dolgokat intézi, Andie pedig a szállást, én a mosdó felé veszem az irányt a tenyeres-talpas mosónő kinézetű banyával. *-Igazán nagyon kedves magától, hogy segít. Nehéz lehet itt élni. Persze nyugalmas is, főleg ha nem jönnek olyan kíváncsi emberek mint mi, de hát ne is jöjjenek mások igaz? Mondja, sokat esik errefelé? *Hát ez a sár bakker, a nyakamig ér és mintha…igen, még szar is van közte. Remek. Ez az egész egy nagy budi. Csak remélem, hogy mindent sikerül kikerülnöm, és nem udvariasságból törölgetem a bakancsom talpát, hanem mert nem szeretném később a kezemmel vakargatni róla a szart. Mindehhez mosolygok is, bár még mindig csak gyanakvó pillantásokat kapok a nőtől, de tudom miért. Fogalma sincs, hogy egy olyan csaj mint én, mi a fenét keres egy ilyen helyen. *-A főnököm mindig képtelen ötletekkel áll elő és elvárja, hogy megvalósítsam. De legalább jól fizet, el tudom tartani belőle a beteg anyámat. Tudja Alzheimer kóros. Tudja elfelejt mindent, engem is nem sokára. *Igen, az első részvét pillantás a felismerés után rögtön.*-Sajnálom az édesanyját, az úr majd megsegíti a nehéz úton. -Ámen! *Ó, hogy rohadnál meg Gethin, jobb helyet nem találtál ki? Bent vagyunk a házban és alaposan körülnézek, az előszobában nem sok látnivaló akad és gyanítom máshol sem. Ryan viszont jó helyre került ha a férfiak hivatalos helyiségébe vitték. A mosdó az emeleten van és már alig várom, hogy kezet moshassak, de belépve nem az a látvány fogad amire vártam, persze mit is vártam olyanoktól mint ezek itt. A mosdó az egy mosdó az igaz, de nincs vezetékes víz, csak vödrök, kancsók, lavórok szép virágos fajansz kivitelben. Picit elakadok. Legalább nem kint az udvaron van a budi. *-Ezt hogy kell használni? *Kérdezem a vécére mutatva, mire kétkedő pillantást kapok.*-Ráül, elvégzi a dolgát és leönti. -Ahha! Értem, menni fog. Köszönöm. *Tejóatyaúristen! *-Egyedül is menni fog, köszönöm. *Teszem még hozzá, mivel a mosónő meg sem mozdul. Hát bakker, nem kell őrt állni míg kicserélem a nem létező tamponomat. *-A görcsoldó? Fájdalomcsillapító, vagy valami. Kaphatnék, kérem. *Feleszmél, remek. Elindul.*-Főzök egy teát, az jót fog tenni, nincs benne méreg mint a maguk bogyóiban. *És végre egy mosolyt is kicsikartam tőle. Magamra hagy, hallgatózom és mikor elhalnak a létei a lépcsőkön lefelé, kisurranok. Átlagos folyosó, ajtókkal, a falon képek, a padlón kopott de tiszta szőnyeg. Benyitok az egyik szobába, közben zsepit készítek elő alibinek. *♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 17 Ápr. - 15:32


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

Igenis hiszek, hogy ez az utazás áldást hoz ránk. Rubynak elég pocsék volt az élete, én is komolyan magányos, elhagyatott voltam, sőt, azt hiszem újdonsült társainknak is jót tehet, ha fény derül rá, kik is valójában. Jeremy átokként fogja fel a képességét, és kétségkívül erős, hogy nem érhet csak úgy senkihez, de hátha át lehet ezt valahogyan fordítani. Valami.. igazán pozitívra. Andie még kissé szkeptikus, nehezen hiszi el, hogy mi négyen valamire hivatottak vagyunk. Én viszont vakon megyek utána Gethin hagyatékának, és ha úgy vélte, hogy ki vagyunk választva, akkor tennünk kell, amit kijelölt számunkra..
- Fel se tételeztem mást. Azt hiszem a többiek sem.. – Vigyorgok a lányra vissza, tudom, hogy ő ilyen, és ez nem baj, kimozdít a megszokott ábrándozásból. Bent vagyunk, és reménykedek benne, hogy a birtokukon belül sem lesz nehéz a dolgunk. Nem nézhetem le a helyieket, de hogy egyszerű lelkek, az biztos. Ha nem szegjük meg látványosan a szabályokat, talán még a barlangokig is eljuthatunk. Megrándul az ajkam Ruby sivalkodása hallatán, ez aztán jó ötlet volt, csak a bokáig érő ganéjt kell kerülgetnünk, a gumicsizmára nem készülhettünk, de igaz is, miért lennének itt kiépítve utat? Csoda, hogy van egy-két kocsijuk, meg némi traktor, hiszen alig használnak áramot. Az öreg nő végül kelletlenül bólint, és maga után inti Rubyt, miután mi be lettünk mutatva.
- Intézd a szállást Adrienne. – Szólok a másik lányra, most kissé szét kell vállnunk, maradok egyenlőre Jeremyvel, aki láthatóna a fotósom. – Nos igen, Mr. Bane vagyok. – Nyújtok kezet a banya egyik tenyerestalpas gorillájának. A magas, kopasz alak jó sok káposztát fogyaszthat helyben, olyan a kézfogása, mint a satu. – Ahogy mondtam, riportot készítünk, de kívánunk felforgatni semmit. Az életvitelük érdekel, ha nem sértjük meg vele. Tudnánk valahol beszélni? – A fickó bólint, és maga után int minket. Mivel itt nem lehet telefonálni, ezért remélem, hogy Andie és Ruby megtalálnak minket. Egy magasabb épület felé megyünk, a fala fehérre mázolva, és még egy emelete is van. Áh, a kopasz valami előljáró? Alaposan törölgetem a szaros talpamat a lábtörlőbe, de hát ez van, mégse léphetek ki a cipőmből, ha valami dolgozószobába megyünk. Beljebb lépünk egy fogadószobába, ahol puritán székek vannak, csak egy hímzett párna jelenti a kényelmi faktort a közepükön. Ledobom magamat az egyikre, s megigazgatom a nyakkendőmet. – Köszönjük. – Magas szőke nő lép be az egyik oldalsó helységből, és tisztán csengő hangon szólít meg minket. – Üdvözlöm önöket, Marybeth vagyok, Franklin felesége. Ő az előljáró. A helyi musttermést megkóstolják az urak? – Nagylelkűen bólintok mindkettőnk nevében, s Franklin felé sandítok, aki egy olvasószemüveget tisztogat, mielőtt az orrnyergére illesztené.


ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 15 Ápr. - 17:25Nyomozgatás Hope Town-ban


Szerencsére Ruby-val egész jól megtaláljuk a közös hangot, elszórakoztatva magunkat, egymást, talán picit a fiúkat is. De abból a szemszögből nézve mindenesetre jobb, mintha fújó, féltékenykedő macskákként morognánk egymásra. Mindenki számára könnyebb a helyzet.
Ruby-hoz hasonlóan én is a kinti tájat lesem, bár sokkal inkább azért, hogy tájékozódni tudjak, ha esetleg valami balul sül el, ugyanakkor közben a kezem Jeremy kesztyűs kezére simítom, szinte magam sem véve a mozdulatot. Csupán akkor húzom el, mikor a kapuhoz érünk, nem andalgó szerelmeseket alakítunk, hanem dolgozó embereket.
És pont, hogy ne buktassuk le magunkat, csak a bajszom alatt, látatlanban vigyorgok, ahogy Ryan igyekszik minket bekönyörögni. Na igen, úgy látszik a bürokraták viseltes dolgai még ide, a világ végére is eljutottak hallomásból.
És bár azt hittem, elég laza vagyok, és nem sok mindenen tudok már meglepődni, még is, mikor Ruby kirobban és a kontyos vénlánynak nekiáll rizsázni a pofám majd leszakad. nem a stílustól vagy a mondandótól, hanem a nyílt letámadástól. Azért hiába nők egymás között, még sem szokás csak úgy idegeneket effélével letámadni. ugyanakkor értem a trükköt, már látom is, ahogy a két debella pasi zavartan elhátrál a necces beszélgetésből és inkább Ryan felé oldalaznak lassan.
mosolyom rejtendő hajolok be a kocsiba a táskámért, ha már logisztikai asszisztens vagyok, legalább egy jegyzetfüzetet és ceruzát kapjak ki belőle, kézügyben tartva, mintha csak puskalövésre várnék, vagy legalább is a főnököm utasítására, hogy mit jegyezzek fel.
- Úgy látom, nem kell félteni a leányzót - súgok azért mosolyogva Jeremy felé, egy apró kacsintást is megejtve, majd kiegyenesedve, vállamon a táskámmal, kezemben a jegyzeteléshez kész notesszel Ryan felé lépek egyet, látszólag utasításra várva. Gyakorlatilag nem hinném, hogy okos dolog lenne egyszerre letámadnunk mindannyiunknak a fogadó bizottságot, még gyanakodni kezdenének.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 5 Ápr. - 20:30Nyomozgatás Hope TownbanAndie szúrós pillantásával nem törődöm különösebben, hiszen most nem az számít, hogy ő mit gondol, csak az, hogy ne essen bántódása és ha ehhez az kell, hogy a másik kettőt ott hagyjuk, ha baj van... igen, azt hiszem akár még erre is képes lennék, még ha ő nem is, de akkor majd én teszek róla, hogy kénytelen legyen és persze pont azért időzítem ezt a végére, hogy még véletlenül se nagyon legyen esélye ellenkezni velem, legalábbis egyelőre nem, mert sejtem én, hogy ha megint valamikor kettesben leszünk, akkor úgyis megteszi majd. Egyelőre viszont átülünk a másik kocsiban, ahol inkább csak csendben hümmögök és bólintok. Igen Ruby tökéletes lesz a szerepre, ahogyan Ryan is, hiszen egyébként is ő a főnök.
- Én majd hozom a fényképezőgépet. - teszem még hozzá kiszállás előtt, amibe Ruby tehát ügyesen trafál bele utólagosan is, ki tudja, hogy a nagy kérődzésben egyáltalán hallja-e a halk megjegyzést. Egy biztos, kiszállunk, a kis jelenete alatt pedig én a magam részéről előszedem szépen a fényképezőgépet. Kisebb darab, amit könnyedén a nyakamba akaszthatok, hogy a hordozás se jelentsen különösebben nagy gondot.
- Vannak olyan területek, ahol tilos a fotózás főnök? - Ryanre pillantok, de persze részben a már jelen lévő vendéglátóink is választ adhatnak a kérdésre.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 24 Márc. - 20:46


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Egyetértek Jeremyvel, nem hiszem, hogy vacsoravendégek leszünk, bár az ilyen közösségek ha egyszer már beengedtek valakit, azzal vendégszeretőek, de persze ki tudja. Elhúzom a szám, akár lehet ez egy fintor is vagy mosoly, ki hogyan értelmezi. Andie azonban bármit is mond viccből vagy komolyan, mindig a védelmemre kel valahogy, amit értékelek is. Egy húron pendülünk annak ellenére, hogy ő még mindig messze van az én szabadelvűségemtől, de hát nő, szóval meg fogjuk érteni egymást. *-Tudod aki gyakran éhes az megtanul séfül álmodni. *Most is elhúzom a szám, de most egyértelmű, hogy komolyan gondolom és bár viccet csinálok a helyzetemből, azért tudható, hogy napról-napra élek.  Már amikor nem Ryannel vagyok. Az odavezető úton inkább csak magamban dudorászok és nézem a tájat amiről azt szokták mondani, hogy „elsuhanó” de ez hülyeség mert a táj nem megy sehova, mi suhanunk el mellette. Ilyen és ehhez hasonló baromságokon elmélkedem míg meg nem érkezünk az első ponthoz a tervünkben. Igazából tervünk sincs, legalábbis nem dolgoztuk ki részletekre menően, ezért kérdezem, hogy most akkor ki kicsoda, de leginkább én ki leszek, nehogy akkor találjam ki amikor élesben megérkezünk. Andie ötlete tetszik, elég ha magamat adom, hiszen most is izgága vagyok és már mennék és Ryan apró fülsimogatós gesztusát is csupán egy futó mosollyal jutalmazom. Persze jólesik, hogy gondol rám és elég az érintés ahhoz, hogy a motelszobára gondoljak, de most itt nem lehet, különben behajítom a kocsiba és…. *-Nem Ruby a főnök csak asszisztens. És igen, idegesíteni foglak, Főnök! *Nyelvet öltök rá, de most én is megérintem a kezét, csak picit, hogy érezze a törődést. A fenébe is, mikor lettem ilyen érzelgős, hogy kell az, hogy hozzáérjek?  Ám míg ő próbál minket bejuttatni a kapun, egy szót sem szólok, csak a hajam egy tincsét tekergetem – most jól jönne egy rágó – és nézek körül mint újszülött borjú az istállóban, hogy: „Mi a szar van itt? Hol a fű?”  Végül megadom magam az ötödik oda-vissza vitán és előrehajolva kinyitom a kesztyűtartót. Ha van benne pisztoly, akkor pech, én csak rágót keresek és találok is egy fél csomaggal. Egyet kiveszek belőle és a számba gyömöszölöm, megindul a kérődzés. Hátra kínálom a maradékot. Végre bejutunk.* -Halleluja! *Szólok picit hangosabban a kelleténél és a kocsi mennyezetére emelem a tekintetem, szabad ég híján. Még ki sem szállunk már látom, hogy térdig fogok süllyedni a ganéban. Kis asszisztensként elő is adom magam a kontyos öreglánynak. Csetlek botlok ahogy kiszállva a kocsiból, próbálom megkerülni a kasznit, szenvedő képet vágok  mondjuk nem esik nehezemre – és az egyik kezemet a hasamra szorítom. *-Hála az égnek, hogy végre beengedtek! Ez a bürokrácia! Komolyan mondom,ha nők ülnének a papírmunka felett hamarabb végeznénk. A férfiak nem tudják, hogy egy nőnek milyen szükségletei vannak. *A nőre mosolygok és abbahagyom a rágóőrlést.* -Helló! Szép napot! ~Valami olyasmit~ Négy órája úton vagyunk és a főnököm nem akart megállni. Fizetésemelést kérek. Bocsánat, hogy mindjárt ezzel kezdem, de megmutatná hol a mosdó? *A két pasira is rámosolygok, de igazából a női dolgot tolom előtérbe, tudom, hogy a pasik az ilyet nem bírják, hátha ők is inkább engednek semmint bármit is elkezdjenek magyarázni. *-Ő a főnök . *Mutatok Ryanre, majd sorban Jeremyre és Andyre. *-Jerry a fotós és Andie a logisztikai menedzser. *Végül ha még nem lettem leordítva , a nőhöz lépek közelebb némi dagonyával megbirkózva, hogy halkabban szóljak hozzá, de azért úgy, hogy a pasik is hallják.* -Esetleg lenne görcsoldója is? Az enyém elfogyott, de baromira fáj, tudja a nehéz napok…


♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©
[/color][/size][/font][/b][/i]


A hozzászólást Ruby Faro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 22 Ápr. - 7:50-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 17 Márc. - 18:40


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

Belenyugszom végül a krumplipürébe, legalábbis akkor bólintok, amikor az hangzik el Jeremy szájából. Végülis mindegy, csak el ne felejtsük. Ha már ennyit beszéltünk a kajákról, akkor csak megragad bennünk. Remélhetőleg ha le kell lépnünk, nem fogunk bepánikolni annyira, hogy elkezdjük darálni a változatait, mint burgonyakása! Staekburgonya! Anyám, mi lehet? Azért magamban itt elmosolyodom, Ruby nagyon is szeleburdi, bár ebben Andie sem marad nagyon el mögötte. Mindegy, elindulunk, hogy közel a hegyekhez elrejtjsük Jeremy kocsiját. Jelentőségteljesen nézek a lányra, amikor csak magunk vagyunk, de nem, ez a két perc nem elegendő bármi tartalmasabbra, szóval csak a fülén simítok végig, jelezve, hogy kezd már nagyon távolinak tűnni az a motelszoba. Meghallgatom Andie javaslatát, aztán nevetve megrázom a fejemet.
- Asszisztens? Izgága? Szerintem pont akkor lennénk igazán meglepőek, ha azt adnánk be, hogy Ruby a főnök. – Vigyorodom végül el, ezzel nem akarom megbántani a lányt, de kétségkívül igaza van Andie-nek, hogy a csajszi eléggé beskatulyázható, egyszer tényleg ki kéne lépni mindabból, amit mutat. Hátranézek Jeremyre, aki mögöttünk ül, hogy neki mi a véleménye, aztán közeledünk a sorompóhoz. Letekerem az ablakot, és kiadom az igazolványomat, bár szóban összefoglalva, hogy riportot készítünk. Az őr morgolódik, hogy őt erről nem értesítették, míg én a bürokráciát szidom. Végül beenged, mi pedig csordogálunk a traktorúton. Hozhattunk volna minimum gumicsizmát is, akkor itt a sár. Valahol le kéne cuccolni.. Kiszállok a kocsiból, a fejem tetejére tolva a napszemüveget, s megszemlélem a hegyoldalt, amely a házak mögött húzódik, oda kéne eljutni feltűnésmentesen, a folyosók homálya csak rejt valamit. Ahogyan megállok a kocsi mellett, fehér hajú, kontyos öreglány tart felénk, két megtermett helyi pasival.
- Kis asszisztensem, intézd a hivatalos részét.. – Mosolygok a lányra, remélve, hogy megugorja ezt az akadályt. Bízom benne, hogy amíg megejtjük ezeket a köröket, a többi kettő társunk is nyitva tartja a szemét.ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 15 Márc. - 16:11Nyomozgatás Hope Town-ban


- Ej, teli vagyok rossz gondolattal és hogy milyen korlátozottak vagytok! - nevetem el magam, de persze minden rossz szándék nélkül. De ha már ők megengedik a piszkálódást és csipkelődést, én miért is ne lehetnék partner benne?
- Sose láttatok még kakukkórát? Vagy épp élő madarat? - firtatom, de persze csak játékból. Felőlem lehet a krumplipüré is a felkiáltó, de azért kíváncsi vagyok, egy teljesen étkezéstől független társalgásba hogy dobjuk majd be. Persze azt hiszem, akkor nem ez lesz az érdekes, és remélem nem is jutunk el odáig.
- Tiszta gourmet vagy Ruby - vigyorgok a másik csajra a nagy felsorolások közepette. Van humora és ezt nagyon bírom.
És kicsit úgy tűnik, mintha mi ketten, lányok vennénk a dolgot kicsit lazábban. Bár azt már rég leszögeztük, hogy mi oldjuk a fiúkat, csak más-más mód.
- Cserben hagyva őket? - szinte csak elhaló a visszakérdezésem, hisz Jeremy időzítése tökéletes. Ugyanakkor nem teszik az ötlete, ezt láthatja is rajtam, még ha hangot már nem adok neki, mert nem biztos, hogy okos ötlet lenne ezt már a közös autóban kifejteni. De a pillanatnyi csúnya nézésem félreérthetetlen számára. Nem mintha olyan sokat jelentene nekem a páros. De Jeremy akart annyira jönni, megtudni valamit magáról,a múltjáról, a képességéről, és talán pont Ryan az, aki választ tud majd adni. Akkor pedig nem hagyható vészben.
- Mondjuk lehetnél te a mindig felpörgött, izgága, ideges és idegesítő asszisztens. Szerintem remek szerep lenne neked - nevetek inkább Ruby-ra ahelyett, hogy Jeremy szavain rágódnék. Majd ha megint biztos terepen és kettesben leszünk kap még érte.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 4 Márc. - 20:41Nyomozgatás Hope TownbanŐszintén szólva még mindig rengeteg kétségem van ezzel az egésszel kapcsolatban és még mindig úgy érzem, hogy nem a legjobb döntés megpróbálni bejutni valahová, ahonnan aztán nem tudjuk hogyan jutunk majd ki, de nincs mit tenni. Ha tudni akarjuk, hogy mi van a háttérben és mi közünk van egymáshoz, akkor meg kell próbálnunk és nagyon remélem, hogy végül sikerülni is fog, mert az biztos, hogy nem fogom hagyni, hogy Andienek bármi baja is essen.
- Valahogy kis esélyt látok rá, hogy egyből kedves vacsoravendégként fognak minket vendégül látni. - mosolyogva rázom meg a fejemet, amikor Andie oldalba bök. Értem én a tréfát, sőt még Ryan szavaira is elmosolyodom és nem azért, mert támogatja a hirtelen bedobott krumplipüré ötletét, hanem mert tényleg vicces és a maga módján még a feszültséget is sikerül oldania. Na igen tény és való, hogy elég sok a feszültség a csapatban, főleg miattam és Ruby miatt, azaz szerintem főleg csak Ruby miatt, mert ő az aki számomra annyira nem elfogadhatóan viselkedik, ezért megpróbálom szimplán ignorálni, úgy talán mindkettőnknek könnyebb lesz hosszú távon.
- Akkor marad a krumplipüré, koncentrálunk majd a... ninoszímákra, ha mégis bőséges ebéd várna ránk. - igen a mosolyom marad, egy kicsit talán most oldódni is sikerül az eddigiekhez képest legalábbis. Tőlem már lássuk be ez is egészen nagy dolog, úgyis hamarosan újra komollyá kell válni, hiszen beszállunk a kocsiba és azért még mielőtt átülnénk Ryanékhez én is váltok pár szót Andievel, bár azt hiszem ő is tisztában van azzal, hogy elég sok félelmem van az egész üggyel kapcsolatban.
- Ha bármi gond van és túlságosan veszélyesnek tűnik a helyzet... de komolyan, akármi, akkor lelépünk rendben? - igen ezzel valahol arra is célzok, hogy simán képes lennék ott hagyni a másik kettőt, hogy inkább Andiet védjem. Nem vagyok rossz ember alapjáraton, de az egész életem egy elcseszett szarkupac volt hosszú ideig. Eszem ágában sincs elveszíteni azt az egy embert, aki most ebből úgy fest képes lenne kirángatni, még ha annak komoly ára is van. És persze ezt akkor dobom be, amikor már majdnem az átszállásnál vagyunk, hogy Andie ne tudjon hosszan ellenkezni, mert ismerem már, úgyse tetszene neki ez a fajta megközelítés. Aztán irány a település... és a drukkolás, hogy ne bukjunk el már az elején.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 27 Feb. - 15:24


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Nem tudom nem észrevenni, hogy Andie amolyan villámhárítónak avanzsálta magát Jeremy és köztem, de végül is kell nekik a nyugalom és Ryannek is, hiszen ha begőzöl, nincs menekvés. Eddig mondhatni kellemes ringatózásban utaztunk, kivéve azt a kis kastélyos kalandot, vagy udvarház, akármi, ahova bezártak minket és a képességeink nem működtek. Csak úgy mint Skóciában, azért ez még mindig bogár a fülemben és nem vetem el a gondolatot már csak azért sem, mert szerintem a kettőnek van köze egymáshoz. Nem szeretnék a mormonoknál is hasonló csapdába esni, ezek olyan titkolózós fajta, még azt is lehetségesnek tartom, hogy tudnak a mutánsokról. Na és ha náluk is van? Csak másnak mondják vagy hiszik, vagy épp nem is tudnak róla de….ezen az egészen aztán addig agyalok, míg le nem maradok pár dologról. Arra eszmélek, hogy Ryan átkarol és valami kakukkról beszél amit meg kell ennünk.* -Momentán utálom a kakukkot, nem hiszem, hogy valaha azt kérnék egy étteremben, feltéve ha eljutok ilyen puccos helyre. *Hát biztos nem fog megtörténni az elkövetkezendő, cirka kétszáz évben, de legyünk optimisták. Nem sokkal később rájövök, hogy még mindig nem sikerült megegyezniük a vész jelszóban, ami szerintem teljesen felesleges, de nem vitatkozom. Krumplipüré, oké.* - Szinonimákkal, aha. Mondjuk darált, tejes krumpli? Összenyomott kolompér, burgonyakása? *Fel sem tűnik, hogy Ryan hibásan és szándékosan úgy ejtette ki a szót, nem is javítás miatt ismétlem, csak magamnak, hogy az egész történetet megjegyezzem. Francba is ezzel, ha baj van, úgy sem a kajálás fog eszembe jutni, hanem egyszerűen beleköpök majd a levesbe – ez is kaja – és kimondom, hogy szar van a palacsintában. Ez is kaja.* -Éhes lettem ennyi kajától. *Beülök Ryan kocsijába és teljesen elmerülök magamban. A tervünknek számos buktatója van, de megpróbálom eljátszani a….*-Nekem kit is kell alakítanom? *Ryan felé fordulok még azelőtt, hogy megérkeznénk a második kocsi eldugásának helyszínére, így legalább Jeremy nem foghatja a fejét „én ugye megmondtam” nézéssel karöltve. Maradok a helyemen mikor átszállnak és feladatom teljes tudatában várom, hogy megérkezzünk. Nem sok mindent tudok a mormonokról, de biztos, hogy így kell kinéznie egy mormonnak? A fapofa az stimmel. Én viszont mosolygok, ártatlanul és szendén és még integetek is a szélvédőn keresztül, hogy lássa minden szándékom tiszta mint a frissen mosott szállodai lepedő.*♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 19 Feb. - 20:56


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

Nem tudom, hogy mennyire lenne átverés a hely, ahova megyünk, de hogy valami igazán sötét dolgot rejtenek azok a barlangkok,  abban biztos vagyok. Ha már Ruby nem ért a jelzésemből, hát mindegy, rá hagyom, annyira még nem vagyunk összeszokott páros, hogy swatos jelzésekből is értsük egymást. Viszont furcsa mód ebben a rövidke időben is hiányzott a lány, mert bármennyire is nagyhangú, vagy lényegretörő, engem kiegészít, és ez így van jól. Még akkor is, ha Jeremynek úgyszólván belegázolt a lelkivilágába. Mindegy, nem azért vagyunk itt, hogy istápoljuk egymást, hanem hogy kiderítsük, mi is köt össze minket. Az arany középút a megfelelő, hogy bizonyos fokig mindenki odafigyel a többire, és Ruby legalább nem tesz most mindenre megjegyzést. m
- Nem is tudom, és mi van, ha kakukkot tálalnak fel? Vagy.. a vacsoraasztalnál ha inkább menni akarunk, akkor savanyú pofával kérdezzük meg? Csirke? Kakukk nincs? – kérdezem inkább már vigyorogva, és átkarolom Rubyt, a fenébe is, hát tényleg hiányzott a közelsége, és itt nem csupán az ágytornára gondolok, furcsán jó érzés, hogy van valakim, aki nem fél attól, hogy felrobbanunk, vagy netán széttépem. Eddig szándékosan elmartam magamtól mindenkit, s tettem ezt úgy, hogy nem tudták rólam, mire vagyok képes. Ruby viszont minden tekintetben más, ismeri a titkaimat, és nem fél osztozkodni bennük.
- Mindkettő jó, de teljesen furcsát nem választhatunk, mert akkor az is gyanus lehet. Túl hétköznapi nem jó, mert azt elfelejtjük.. Vagy észre sem vesszük. Maradjon a krumlipüré, és ha meghalljuk, direkt ne mondjuk ki, csak egymásnak, az adott helyzetben. Ha az a menü, akkor ninoszímákkal írjuk körbe. – Na igen, továbbra is vicces kedvemben vagyok, tekintve hogy még nem tartoztam semmilyen csapathoz, még az iskolát tekintve is magántanuló voltam, hogy ne legyen zűr, ezért lettem most ilyen lezser, hogy direkt hülyeségeket beszélek. Viszont a feladat adott. Beülünk hát a két kocsiba, hogy aztán a hegyoldalban hagyjuk a bokrok között Jeremy autóját, és mindenki átüljön az enyémbe némi pakolászás után. Hamarosan fel is tűnik a nagykapu, amelyen afféle lőtornyok vannak, két vadászpuskás alak bámul lefelé. Amikor odaérünk, akkor előkészítem az igazolványomat, és a legkisfiúsabb mosolyomat. Egy magas, lófarkas nő közeledik, meglehetősen szigorú arccal. Ómamám!


ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 17 Feb. - 16:01Nyomozgatás Hope Town-ban


- Azt hiszem, akkor aztán mindenki futna amerre lát -mosolygok Ruby-ra a felvetést hallva. Nem szeretném, ha valóban ilyesmi lenne, de persze nem lehetetlen. Igazság szerint a legjobb, ha minden eshetőségre felkészülünk.
- Azért nem szívesen bukok orra a saját lábamban - mosolyodok el, talán újfent, önkéntelen enyhítve a két kiskakas között a feszültséget. Mert hát ahogy már Ryan-nal beszélgetve is sejtettem, mi leszünk itt a villámhárítók, még ha ez most csak egy apró villanás is volt csak.
Ugyanakkor indulásra kész vagyok, viszonzom Jeremy biztató mosolyát és követem a kocsikig. Mivel már korábban megszavaztuk a kétautós kört, nincs vita, viszont Ryan-től elveszem a táskáikat és Jeremy kocsijának hátsóülésére teszem, majd beülök a helyemre, némán figyelve az utat, a tájat, a másik jármű hátsóját, míg csak el nem érünk a váltópontig, ahol már Ryan-ében kuporoghatunk mindannyian, hátrahagyva a mentőjárgányt vészhelyzet esetére.
- Szerintem valami olyan kéne, amit lazán beleépíthetünk egy társalgásba, és bár mi értjük, hogy bajt jelzünka másiknak, ezek a mormonizék észre sem veszik - önkéntelenül is hangot adva Jeremy gondolatainak, noha a telepátia képességét nem birtoklom. legalább is nem tudok olyanról, hogy lenne ilyen. Bár az elmúlt napok után aztán már bármit el tudok képzelni.
- És ha esetleg magkínálnak kajával, valaki meg nem kéll krumplipürét, akkor mindannyian ugorjunk fel az asztaltól? - bököm egy ujjal oldalba Jeremy-t, persze halkan kuncogva mellé, hogy értse, csak piszkálom, csak játszadozom vele. Mert az ötlet nem rossz, csak a szó talán nem a legmegfelelőbb.
- Mit szóltok a kakukkhoz? Az is más fészkébe rondít, talán mi is ezt tesszük most. Ugyanakkor kétlem, hogy bármelyikünk is nagy ornitológus lenne, viszont baj esetén bármire ráfoghatjuk, hogy kakukkot láttunk, vagy akár tehetünk is úgy, mintha valami hasonlót hallanánk. Egy ártatlan kérdés csupán: Oh, ez egy kakukk? És kész...
Érdeklődve nézek a többiekre. Persze nem akarok én meghatározó lenni, enm is ragszkodom az ötletemhez, ez is csak egy lehetőség, de ha adódik jobb és szívesen elfogadom azt is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 22 Jan. - 20:05Nyomozgatás Hope TownbanRuby számomra kellemetlen viselkedése ellenére is mosoly szökik az arcomra, amikor Andie hozzám simul, ha csak egy pillanatra is és ha csak a vállával is, de így is felettébb jól esik. Egy pillantás csak, amivel viszonozom a dolgot, ahogyan rámosolygok. Nem, mi nem tehetünk olyasmiket, mint amiket a másik páros tesz, ezért esetünkben csak ezekre a szimpla kis visszafogott érintésekre van lehetőség, de valahogy úgy látom Ryan pillantásában, hogy számára mintha ez még többet is érne mint az a vadság, amit Ruby-tól megkap. Ez már nem az én dolgom, főleg hogy azt sem tudjuk mi lesz ebből és meddig tart, most amúgy is a küldetésre kell koncentrálni.
- Sötétben minden terep nehezebb, ebben teljesen igazad van. - erősítem meg Andiet, amikor úgy fest Ruby nem ért vele egyet. Szerintem is mindenképpen igaza van, hiszen a sötétben nem egyszerű tájékozódni és ha ismeretlen a terep, akkor még nehezebb dolga van az embernek így. Nappal jobban belátni a helyeket, a távolabbiakat is, mindenképpen az a hasznosabb, ezért jó, ha igyekszünk és egyébként sem azért jöttünk, hogy túl sokat teketóriázzunk most.
- Kimentési szó? - nem vagyok egy harcképzett alkat, de végül csak bólintok, hogy értem mit is akar pontosan. Valami olyan kell, amit nem használunk gyakran, ám mégsem valami feltűnő dolog, amit akár egy beszélgetés közepette is el lehet ejteni, hogy a beszélgető partnerek ne vegyék észre, hogy olyat mondtál, ami netán szokatlan és nem oda illő, de mégis szólhassunk egymásnak, hogy ideje tovább állni, mielőtt valami komoly baj történik. - Nem is tudom... mit szóltok a krumplipüréhez? - nem gyakran alkalmazom szimpla mondatösszetételekben, viszont ha erre van szükség azért be lehet építeni, hogy mégis csak tudjuk figyelmeztetni egymást. Végül csak megvonom a vállamat, más is dobhat be ötletet, nem ragaszkodom ehhez, aztán viszont kifelé indulok, hiszen irány a két kocsi, aztán majd a telep határa körül átszállunk hozzájuk, hogy be már Ryan kocsijával menjünk, az enyémet pedig elrejtjük odakint, ha netán gyalog kellene távozni, akkor megtalálhassunk és könnyebb legyen a menekülés, hiszen még mindig nem tudjuk, hogy mi vár ránk odabent.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 16 Jan. - 18:24


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Nem. Jeremy nem tud mosolyogni, viszont azt sem árulja el egyetlen mozdulata sem, hogy milyen „remekül” eltársalogtunk. Andie gyanúja amit a felvont szemöldök jelzett, kútba esik. Ryanhez húzódom, bár tudok Jeremy átkos képességéről, marhára nem érdekel, ilyen szempontból sajnálatos módon – nekik sajnálatos – nem szocializálódtam, köszönhetően az alkoholista anyámnak. Értem én mi a gondjuk, de nem érzek együtt és nem is vállalok szolidaritást. Szar lehet, de nekem meg jó és hosszú idő óta először, szóval maximálisan ki akarom élvezni. *-Már ha igazi mormonok. Azon mondjuk besírnék ha kiderülne, hogy egymást akartuk átverni és ők is a látszatra adnak csak. *Nem akarom elrontani az amúgy is törékeny békét, de én csak Jeremyt idézem, ő volt ennyire pesszimista. A fő, hogy minden meg van és most már Jeremy is. Nem látszik mérgesnek, szóval úgy tűnik meditált egy kicsit míg távol volt…tőlem. Ők is egymáshoz bújnak a maguk módján, na ugye, mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér. Nem is értem Ryan pillantását, kérdőn felhúzom az egyik szemöldököm, a számmal is fintorgok, kérdezve némán, hogy: ~Mivaaan? ~ *Mivel mindenki felől mehetünk, én már nem fűzök semmit hozzá, felesleges lenne negyedikként egyetértenem, szám szerint úgyis leszavaztak, de persze én sem maradnék már. *-Nappal is ismeretlen a terep, tök mindegy. *Így is úgy is eltévednénk ha olyan helyre keveredünk. Bár azért remélem, hogy egy mormon birtok nem olyan nagy és ha mellőznek minden technikát, akkor nem lesz olyan vészes. Ház, istálló, barlang, ház, istálló. Ennyike. Odakint aztán megy a nagy pakolás, én is ezt teszem. A hátizsákomból pár fontos dolgot a kabátom zsebeibe teszek, apróság. Csak nem motoznak meg, legfeljebb fegyvereket vesznek el, az meg nincs. Legalábbis igazi, viszont bármit úgy tudok használni ha szükséges. Csak van elég szerszám valahol. *-Kimentési szó? Gondolod ha szar kerül a turmixgépbe még lesz időnk beszélgetni? De persze felőlem. *Ötletet nem adok, Jeremynek úgy sem tetszene és megvétózná, szóval kegyesen átadom a terepet, pedig annyi ötletem lenne.*


♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 13 Jan. - 20:13


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

Elmosolyodom, Ruby megint hozza a formáját, de nem tudok rá haragudni. Ő az én rosszabbik felem, már összenőttünk. Szó sem róla, komoly húzásai vannak, amire én csak hüledezek, de mit szépítsem, jó vele, így elnézhetőek a dolgai, kárpótol a társasága. Megfogjuk egymás kezét, és direkt nem nézem a fagyievős műveletet, azért én tapintatosabb vagyok mint ő, tudom, hogy a másik párnak esélye sincsen rövidtávon, hogy együtt legyenek, nem tudom, hogy akkor Ruby miért játszik rá, de ezt majd kettesben megbeszéljük. Valahogy rá kell bírnom, hogy ne húzza a többiek idegeit, mert hosszú út áll még előttünk, bosszantó lenne, ha állandóan a rossz hangulat miatt kellene aggódnom. Nem tudom, hogy Jeremy mit akar venni a gyógyszertárban, hiszen nem Afrikába megyünk, csak a hegyekbe. Netán kígyómarás elleni szert?
- Részünkről igen. Nem mondom, hogy tökéletes hiradós stábnak tűnünk, de a mormonok sem hiszem, hogy szakavatottak a témában. A látszat alapján működhet a dolog. – Ezt csak azután mondom, hogy Andie is megerősítette előzőleg, hiszen nem vágok a szavába. Én azért kicsit jobban kifejtem, szeretek tudálékos lenni, az ensznél valahogy megszoktam. Jeremy érkezik, és a finom érintések amiket váltanak ők ketten, számomra nagyon is bensőséges, intim. Rubyra vetek egy jelentőségteljes pillantást, lehet ezt így is csinálni, nem kell mindig harsánynak lenni.
- Hogyne, mehetünk az enyémmel. – Bólintok, és rákulcsolom az ujjaimat Rubyéra, s megindulunk kifelé. Kifizetem a cehhet, amivel tartozunk, Jeremy és Andie fogyasztását is, szerencsére az anyagiakkal részemről nincsen gond. A kocsim hátsó üléséről két kevésbé használt táskát Jeremy kezébe nyomok, át kéne raknia a saját járgányába, hogy ebben elférjenek a „hiradós” cuccok. Az ENSZ igazolványom végtére is valódi, ilyen formában hivatalos személynek számítok, más kérdés, hogy nincsen jogom forgatni, vagy behatolni valahova, ami magánterület. Elsőre vezetek én, de akár a többiek közül is átvehetik, ha úgy alakulna. Korábban már kinéztem a térképen az utat, nem tart sokáig, alig egy óra, hiszen a mormonok hetente legalább egyszer lejönnek néhányan, hogy utánpótlást vigyenek a hegyi faluba.
- Meg kéne beszélni valami kimentési szót, ami azt jelenti hogy menekülünk. Ha így lenne, akkor ne itt a városban találkozzunk, hanem arébb, van húsz mérföldnyire egy szálló, egy szarvasos cégérrel. Mi legyen akkor a kimentési szó? – Kérdezem meg a többieket is, hiszen a lőtávolban már megjelenik a hatalmas sorompó, amin majd át kell mennünk, egyetlen be- és kijárat van, ezért nem tehettük meg, hogy eleve a barlangokkal próbálkozunk.


ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Csüt. 12 Jan. - 13:23Nyomozgatás Hope Town-ban


Bár Ruby "remekül összejöttek" állítására kissé felvonom a szemöldököm, egyébb érzelem ilyen téren nem ül ki az arcomra, még annyi sem, mint amennyit Ryan megenged magának. Pedig azt hiszem, hármunk közül nekem lenne a legtöbb jogom aggódni Jeremy miatt. De nem teszem, mert tudom, nem lép le szó nélkül, engem nem hagyna itt. Ha valamilyen külső balhé lett volna az azért a kisváros csendjét felverte volna. Ha pedig Ruby kihúzta nála a gyufát.. Nos akkor Jeremy lenne itt, ő pedig nem. Szóval nagy para nincs, csak szimplán hiányolom az én felem, és nem az indulás okán. Irigykedem inkább közben a másik kettőre, mert ők megtehetik ezeket az apró, mindennapos dolgokat, mint a másik érintése, kezének megfogása. Szinte az ember észre sem veszi, mennyire hozzá tartoznak, míg csak nélkülözni nem kényszerül. Azt hiszem, egyre inkább megértem Jeremy kínjait.
- Szerintem igen - biccentek én Ruby kérdésére Ryan helyett. Szerintem megvan minden, nem mintha túl sok minden kellene ehhez a fura túlélő játékhoz. Nehéz úgy felkészülni, hogy nem ismerjük a pályát, a szabályokat, anehézségeket. De hát ez van, így is izgalmas.
De az izgalom akkor erősödik igazán, mikor feltűnik Jeremy is, és mivel ő nem ül le, én állok fel, lépek hozzá, csak a vállam érintve a vállához, hisz a kezei foglaltak, még is jól esik most ez az apró érintkezés. Mert nekünk egyelőre ez jut.
- Felőlem is mehetünk. Sőt.. haladjunk, mielőtt ránk esteledik. Nem vagyok benne biztos, hogy éjjel is olyan jól feltalálnánk magunk eg yismeretlen terepen - indítványozom és már el sem moccanok a társam mellől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 30 Dec. - 15:30Nyomozgatás Hope TownbanTalán csak tíz perccel később érkezem Ruby-hoz képest. Szerencsére egy kis városban nem kell hosszan sorban állni a boltokban, így aztán nem volt sok idő, hogy mindent beszerezzek, most már nincs más hátra, mint előre, azaz lassan tényleg indulhatunk. Nem tudom, hogy Andie ismerkedős frázisai hogyan sikerültek, de valahogy úgy érzem biztosan jobban, mint nekem. Ő azért közvetlenebb nálam, még ha ő sem az a mindenki felé könnyen megnyíló típus, meg aztán van egy olyan sejtésem, hogy Ryannel én is könnyebb kijönnék, mint Ruby-val, aki egyértelműen a szöges ellentétem.
Betoppanok hát én is és az asztalhoz lépkedek. Andie jól van és ez nekem elég, fel sem zaklatta semmi, tehát valószínűleg minden rendben ment. Nincs más hátra, mint előre, le sem ülök, csak megállok az asztal mellett kezemben vagy két szatyorral, mert természetesen minden nálam maradt, ami meg sem lep már különösebben.
- Ha sikerült mindent beszereznetek akár indulhatunk is, bepakolok én is a kocsiba, mutatod az utat? - Ryanre pillantok, hiszen ő az aki többet tud erről az egészről és hát azt beszéltük meg első körben külön kocsival megyünk, aztán majd átülünk egybe, de nem árt, ha az egyiket leparkoljuk a közelben, ha ne adj isten nem jutnánk ki olyan könnyen. Első körben én arra voksolnék, hogy az én kocsim legyen a kinti, ragaszkodom azért az öreglányhoz, már meg van pár éve és nem szívesen hagynám ott, ha sietősen kellene távozni, aztán persze meglátjuk, hogy Ryanék kocsija mennyire fontos, de simán el tudom képzelni, hogy csak elkötötték, tehát annyira nem ragaszkodnak hozzá minden áron.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 27 Dec. - 16:04


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Gondolhattam volna, hogy még ebbe is beleköt. Olyan mint egy házsártos feleség, pedig a pasik szoktak mindent leegyszerűsíteni.* -Ühüm, oké. Akkor készülj fel mindenre. *Vállon veregetem és megesküszöm magamban, hogy nem ötletelek addig míg Jeremy a közelben van. Ezt nem lehet kibírni, bármit mondok semmi nem jó, mint a nyuszikás viccben. Ha nincs rajtam sapka az nem jó, ha van rajtam, megkérdezi miért. Nem is tudom Andie hogy bírja ki vele. Talán csak bólogat mindenre….”Igen édes, úgy van drágám.” Amilyen szende, el tudom képzelni. A motelba visszaérve mindketten Jeremyt keresik, Ryan kicsit aggodalmasabb, de megértem mert a tervéről van szó és gondolom menne már, hogy elintézzük. Lehuppanva a székre hatásszünetet tartok még egy fagyinyalással, aztán felemelem a másik kezem.* -Nyugi. Nem ettem meg. Gyógyszertárba ment, én nem bírom a patika szagot. *Pár perc és itt lesz, nem kell beszarni, nem szedtem szét a szép pofiját. Rávigyorgok Andie-re és kacsintok, majd ryan kezét fogom meg miközben a jégkrémem a végét járja. Érzékien nyalom az utolsókat. Ryannek fontos ez a küldetés vagy mi a szösz, igyekszem megnyugtatni, bármennyire is hebrencs vagyok és különc, a kettőnk sorsa összekapcsolódott és ami neki fontos az nekem is. Még egy Jeremyvel a hátsómban is.* -Remek ötlet volt, nyugi. Tök jól összejöttünk. Mindjárt itt lesz és mehetünk. *Csak azt remélem, hogy Jeremy is hasonlóképpen gondolkodik és vigyorral az arcán tér vissza, hogy Andie ne parázzon. Bár, nem biztos, hogy Jeremy tud mosolyogni, de ha most megkérdezném erről Andie-t, az eléggé gyanús lenne a legutóbbi mondatom után. *-Mindent sikerült beszerezni? *Érdeklődöm teljesen ártatlanul Ryantől, kicsit közelebb húzódva hozzá. Félreértés ne essék, szívesen elvonulnék vele a szobába, de magamhoz képest visszafogott vagyok és még a vad szex gondolatát is elvetem….na jó, nem….de nem kezdek bele.*♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 20 Dec. - 18:27


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

- Dehogy szajháztam. Az apánk volt az, aki úgy fest nem állt le egy nőnél. Mégis, szerintem ez máshogyan működött... nem vértestvérek vagyunk... A mutációja lehetett volna hogy sokakra lehetett hatással. – Mélázom el, aztán a mosolyánál magamra is találok, és visszavigyorgok, még véletlenül sem akartam megbántani, nem vagyok én olyan, éppen ellenkezőleg. Rubyt is a tenyeremen hordoznám, ha tetszene neki ez az udvariaskodás. De nem, nála éppenhogy a vadság a nyerő. Furcsa lány, de valahogy mégiscsak összeillünk.
- Én viszont nagyon is félek tőle, hogy ez a dolog túlmutat rajtunk. Nem csak a négyünk sorsa fonódhat össze. Bárki is volt az öreg, túl erős, ha én ilyesmit örököltem tőle. És Jeremy sem semmi.. Téged meg még nem ismerünk túlzottan, ki tudja, hogy mi rejlik benned. – Ezzel nem akarom megbántani, hiszen hasonlítunk, egy lehet a célunk, még ha Andie jelenleg kívülállónak is gondolja magát. Nem, valamiért találkoznunk kellett, és a társaink most éppen nincsenek egy hullámhosszon, mégis úgy érzem, hogy valamit majd sikerül kihoznunk ebből az egészből, közösen! Visszatérünk a kiindulási ponthoz, ahol egy szem Rubyt találunk csak, Andie pasija sehol. Felvont szemöldökkel nézelődök, hátha Jeremy lemaradva toppan be, mert mondjuk legugolt megkötni a cipőjét, de semmi. Élnem kell a gyanuperrel, hogy Ruby akasztotta ki egy cseppet. Ez már megint az én hibám. Amíg Andie válaszol a feltett kérdésre, gondolterhelten lehuppanok a helyemre, pókszerűen összefűzöm a kezemet, és felsóhajtok.
- Azt hittem, hogy jó ötlet lesz, és máris indulhatunk, amint visszajöttünk. Most akkor.. nem? – Azért én mégiscsak reménykedek benne, hogy Jeremy sürgősen felbukkan, mosolyogva jelzi, hogy nincsen semmi baj. Ellenkező esetben máris megbuktam Andie csapatkapitányos felvetésén.

ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 13 Dec. - 21:08Nyomozgatás Hope Town-ban


- Azt ugye tudod, hogy most lazán leszajháztad az anyám? - pislantok Ryan-re komolyan, de a következő percben már mosolygok is, mielőtt azt hihetné megbántott vagy megsértődtem. Azért nem olyan könnyű efféle érzelmeket kisajtolni belőlem, főképp mert tudom, nem is ilyen szándékkal mondta amit mondott.
- Egyébként nem hinném, hogy az én életemen bármit is változtat az a kérdéskör, ki is valójában az apám. Hacsak nem valami olyan szart kavarunk fel vele, amiből nem lehet tisztán kimászni - vonom meg a vállam, mert hát a jövőt nem látjuk, így nehéz is lenne vele komolyabban foglalkozni. És pont ezért marad újfent a vállvonás a következőkre.
- Ha úgy sem térek vissza, akkor aztán végképp felesleges azzal törődni, mi maradt hátra, nem?
Nos az én kérdésem költői, választ sem várok rá. Bár lehet, ő ennél rágódósabb és nem foglalkozom olyan dolgokkal, amiknek még nem látom a végét, amik lehetnek A-k és B-k. Majd ha odajutok, majd akkor agyalok.
Mert most egészen más az agyalnivalóm, látva a visszatérő Ruby-t. Egyedül. Remélem nem akasztotta ki nagyon Jeremy-t!?
- Megbeszéltük a múlt heti foci meccset, aztán kicseréltünk néhány sütireceptet. Isteni az almatortám - cuppantok játékosan a számmal, miközben szélesen vigyorgok a csajra. Mert tudom, hogy érti majd a viccet, ahogy azt is tudja, semmit sem titkolunk el, nincs mit. Csak felesleges rágcsálni a csontot, miszerint ismerkedtünk. végül is, ez volt a cél, nem?
- És Jeremy-t hol hagytad? - firtatom, csak úgy, mellékesen, mintha nem is lenne olyan fontos nekem. Pedig az.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 27 Nov. - 20:29Nyomozgatás Hope TownbanNem akarok barátkozni, nem azért vagyok itt, hanem hogy a végére járjunk ennek az ügynek és a legfontosabb számomra az, hogy Andie-nek ne essen baja, egy haja szála se görbüljön és úgy érzem ebben ez a lány nem sokat segít. Túlságosan virgonc, meggondolatlan és cseppet sem hajlandó visszafogni magát. Persze biztosan akad olyan, akinek ez tetszik, akinek ez bejön, de én sose kedveltem az efféle végleteket és egy komoly helyzetben még annyira sem.
- Vagy talán az egész csak valamiféle álca, hogy ne vizsgálják őket annyira felül és gond nélkül intézhessenek ott bármit úgy, hogy arról senki se szerez tudomást. - nem vagyok én naiv, nem hiszek már a mesékben és ha azon a helyen találunk válaszokat, akkor kétlem, hogy tényleg békés népség lenne. Ha pedig nem azok, akkor könnyen lehet, hogy nem ijednek meg a gyilkosságtól sem, sőt fegyvereik is lehetnek, nekünk pedig ebben az esetben meg kell védenünk magunkat, nekem pedig meg kell védenem Andiet, hiszen neki még csak nincs is olyan képessége, amivel ezt megtehetné. Pont e miatt akarok rendesen bevásárolni és nem úgy gondolom, hogy az a jégkrém volt a legfontosabb.
Komolyan fellélegzem, amikor úgy dönt, hogy a gyógyszertárba már nem tart velem. Csak biccentek neki, egy sóhaj kíséretében pedig pár lépés után kiszáll belőlem a feszültség és sikerül legalább egy kicsit megnyugodnom végre. Ez is valami... sok volt már ez a mai napra. Nem leszünk jó barátok, de nincs is rá szükség, kétlem, hogy ez az egész erre lenne való, mi egyébként is visszamegyünk majd New Yorkba, hiszen ott van az életem és Andié is, ők pedig gondolom mennek oda, ahol... élnek, tudom is én hol. Úgyhogy elindulok szépen a gyógyszertár felé, hogy megvegyem még, amit gondolok és amire tényleg szükség lehet. Addig majd ők elcsevegnek és talán a jégkrém is elfogy, így amire én is visszaérek már indulhatunk is.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 21 Nov. - 6:01


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Pasi. Fogalma nincs a nőkről, meg is látszik rajta, hogy eddig nem sűrűn bocsátkozott velük közelebbi kapcsolatba. Jeremy azonban szemellenzős és hiába magaráznék én neki bármit, ha a fejébe vette, hogy nem, akkor ha a fene fenét eszik is, az nem marad.* -Jó, oké. *Ráhagyom. Ha ő így gondolja, akkor legyen így, nem mellesleg isten ne adja, de majd rájön akkor ha esetleg olyan helyzetbe kerülünk, bár nem hiszem, hogy ott ahova megyünk lenne szakadék. Majd átültetjük az elképzelést abba a csapdába amelyikbe belesétálunk. *-Ha azt veszem alapul, hogy nem használnak semmilyen technikát, akkor eléggé elmaradottak a gyilkolás területén is, csak kifogunk rajtuk. Ha valóban olyan összetartó és vallásos a közösségük, akkor a gyilkolás bűnét is komolyabban veszik mint a mi civilizált és elvadult társadalmunk. De ahogy gondolod. *Komolyan fárasztó Jeremyvel beszélgetni, mindenben csak a hibát, az akadályt látja, mindenbe beleköt. Nála nincs olyan, hogy ahogy esik úgy puffan, épp ezért nem bízom abban, hogy váratlan helyzetben feltalálja magát. Na, legalább ennyit megtudtam róla. A pénztárnál a jégkrémet eszegetve várok rá míg ő is összepakol, mindezt a pénztáros szemeinek kereszttüzében, aki azt hiszi, hogy nem fogok fizetni. Jól hiszi, majd Jeremy. Bájosan mosolygok a pult mögött álló fickóra, majd Jeremyre is míg fizet és pakol, végül két lépéssel előtte hagyom el a boltot, sőt! Még az ajtót is tartom neki s picit biccentek mint a királyok előtt szoktak a lovagok. Szórakoztat. *-Oké, akkor te vásárolj be ott, én addig visszamegyek a motelba. Gézlap nem kell, de vegyél pár tekercset, tudod olyan izét…na….pólyának mondják? Meg ragtapaszt. Meg egy doboz hashajtót. *Azzal ott is hagyom. Jól megismerkedtünk. A jégkrémemet nyalogatva térek vissza a motelba, ahol Ryan és Andie már várnak ránk. Mint aki a maratoniról tért vissza, úgy huppanok le egy székre közvetlenül Ryan mellett és nézek rá azzal a „soha többé ne csinálj velem ilyet” pillantással. Oké, én akartam ismerkedni, de én négyesben gondoltam, nem édes kettesben. Miután kikommunikáltam magam Ryannel, Andie-re nézek és rámosolygok.* -Na, hogy ment? Összemelegedtetek? *Csak ugratom. A jó ég tudja miről beszélgettek, de minden bizonnyal felemelőbb volt mint nekem.*♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 18 Nov. - 18:17


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 


Ahogyan elbeszélgetek Andie-vel, valahogy van egy olyan érzésem, mintha Ruby is ilyen lenne, ezért ismerős a helyzet, nem érzem magam kellemetlenül. Jeremyhez hasonlóan én is a képességeim hátrányaitól szenvedek, és jó mellém, mellénk valaki, aki lazább, mégis támogató szerepkört tölt be. Ráadásul most már kettő is van belülük. Ha Andie más lenne, mint Ruby, akkor egy újabb személyiséget kéne megtanulnom, de így nem érzem nyomasztónak a társaságát.
- Ahha, de mi van akkor, ha az apád nem is az apád, hanem valahogy mindannyiunké? – Ez nem filozófikus kérdés. Egyértelmű, hogy nem vagyunk testvérek, de azt simán el tudom képzelni, hogy valami módon ugyanabból a gémálományból származunk. Egy nagy erejű mutáns leszármazottainkét fogantunk meg, és ezáltal a sorsunk is összefügg. Valamire hivatottak vagyunk. De hogy mire, azt még én sem tudtam kitalálni. Úgy fest, Jeremy és én nagyon is veszélyesek vagyunk, Ruby inkább lökött a maga módján, de nem ártana senkinek, Andie-vel még csak ismerkedem, de róla sem feltételezném, hogy mondjuk gyilkossá váljon. A zöld szempár nem ezt sugalja, noha pocsék emberismerő vagyok, jobb szeretek visszavonulni a csigaházam magányába.
- Megértelek, de nem hiszem, hogy ez pár nap alatt megoldódik. Lehet, hogy nem is lesz alkalmunk visszamenni. – Hívom rá fel a figyelmét, hogy ez az ügy sokkal komolyabb, mint amennyire a felszínt kapargatva sejthetjük. Én vállalom a kockázatot, hogy akár bele is halok, de másokra nem akarom ezt a terhet róni. Csakis saját magáért tudok felelősséget vállalni. Az órámra nézek, lassan lejár a vegyespárosra szánt idő, így bólintok, hogy elindulhatunk visszafelé. Útba ejtjük a kocsimat, és bepakoljuk hátra a kamerát, aztán irány a panzió, ahol eredetileg is találkoztunk. Lehuppanok, miután Andie-nek kihúztam egy széket, aztán jöhet egy kávézás, amíg megérkeznek a többiek.

ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   

Vissza az elejére Go down
 
Hope Town - Eredetkutatás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: Közel s távol-