we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szomb. 26 Május - 15:34

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
James Hurley
 
Nathan Jones
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Hope Town - Eredetkutatás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 22 Márc. - 21:10

First topic message reminder :


Ruby, Andie, Jeremy & RyanMásnap délután van, a kocsi végre döcög alattunk, megúszta némi horpadással, de már az aksi is rendben van. Túléltük azt a pokoli éjszakát, amely ha lehet, még jobban összehozott minket Rubyval. Megint kölcsönösen megmentettük egymás életét, már az sem érdekel, ha teszem azt tényleg a testvérem. Egymásra vagyunk utalva, és azt kell mondanom, ütőképes párost alkotunk. Még mindig meghökkenek, ahogyan olykor a legváratlanabb pillanatokban kezdeményez felém, talán én voltam túlságosan sokáig elszigetelve a nőktől az önként vállalt remeteségem miatt, ám nem engedi, hogy túlzottan engedjek az önsajnálatnak, és az ügyetlenkedésnek, sőt, mintha még előnyként is fogná fel, hogy ennyire vannak tartalékaim, és rá igenis oda tudok figyelni. Most, hogy magunk mögött hagytuk az őrült gróf és szektájának birtokát, nincsen más dolgunk, mint hogy átlépjük Hope Town határát. A városka jellegtelen, szinte csak egy főutca, néhány vegyesbolt, egy rendőrség, talán még valami városháza is lehet, mert ott magasodik egy két emeletes épület, annak tippelem. És feltűnik is a levélben említett Friendly Joe’s Pub, amely valami panzió lehet. Bekanyarodok elé a kocsival, és keresek egy üres helyet, hogy parkoljunk.
- Na akkor már csak ezt a Jeremyt meg Andie-t találjuk meg valahogy. Náluk keresztnév volt, de elképzelésem sincsen, hogy Gethin honnan tudhatta ezt tizenkét év távlatából.
– Nem akarom megbántani Rubyt azzal, hogy még abban is reménykedek, hogy a két új társunk talán többet tud majd az ügyről, mint amit ő tudott. Igenis meg vagyok elégedve azzal, ami kettőnk között kisült, végtére is nem baj, hogy nem az apját találtam meg. Jobb ha hasonló korúak vagyunk. Ráadásul különböző neműek. Így tudunk igazán csak nagyot alkotni. Azért most mégsem fogom meg Ruby kezét, ugyanis nem tudhatjuk, hogy mit várhatunk a két idegentől, valahogy a magánügyünknek tekintetem, hogy van köztünk valami. Nem titkolt izgatottsággal lépek be a panzió ajtaján, még csak azt sem tudom, hogy kiket keresünk.
- Na mi legyen? Kérdezősködjünk?
– Vetem fel az ötletet, de akár meg is ebédelhetünk, vagy az már lassan vacsora? Most a női találékonyságra bízom magamat, legalább lesz kit hibáztatni. Ez a pasi mentalitás.ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 4 Nov. - 15:34Nyomozgatás Hope Town-ban


Csak egy mosolygós vállvonással jelzem, nekem teljesen mindegy, ki miféle szerepet fog betölteni mondvacsinált stábunknál. Sose voltam az a fajta, aki mindenáron,minden helyzetben a középpontban akar állni. Ha így lenne, médiaszakra mentem volna, hogy mindenképp a tv-be kerüljek. Persze Jeremy-vel már beszélgettünk erről, feljött, hogy a tv-é a jövő, hogy tudósítóként sokkal több a lehetőségem, mint riporterként, de ehhez előbb el kéne végeznem a sulit, aztán ráérek gondolkodni.
- Hát, ismerve Jeremy képességeit, azt hiszem, semmi meglepő nincs ebben - nevetem el magam, ahogy Ryan a kezdeményezőkészségem hozza fel. SZegény Jeremy teljesen bezárta magát, annyira fél attól, hogy kárt tesz valakiben, hogy teljesen begubózott. Mivel nekem az övéhez hasonló hátrányokkal nem kellett megküzdenem, azt hiszem, egyértelmű, hogy én vagyok a könnyedebb.
Na meg arról nem is beszélve, hogy néha muszáj ilyen lazán venni az életet, hogy az ember ne rokkanjon bele, ne bolonduljon bele a helyzetébe, vagy épp a kilátástalanságába. Mert előfordult néha, hogy én is megtehettem volna, nyúlhattam volna nagyon rossz dolgokhoz, ahonnan csak lefelé visz az út. Na ilyenkor kell a látszólagos nemtörődömség!
- Nem hinném, hogy más szavaiból kéne megtudnod, ki vagy. Neked kell tudnod - vonom meg a vállam újfent, immár a padon ülve, arcom a napfény felé fordítva. Persze tudom, Ryan miképp érti, még sem értek vele egyet. Nem hinném, hogy annak kéne meghatároznia minket, hogy mi a múlt.
- És hogy miért vagyunk? Én azért, mert apám felkoppintotta anyám, majd beszarva a felelősségtől lelécelt. Ilyen egyszerű - húzom el a szám, mert ennél többet apám nem érdemel. Igazából nem is az apám, csak a nemzőm. Persze nem azonnal lépett le, de az első évekről a gyermeknek nem nagyon vannak emlékei, csak néhány kopott fénykép.
- Bejáratott életet? - kapom fel a fejem, majd nevetve ingatom, mintha Ryan valami képtelenséget mondott volna.
- Ott, ahol mi születtünk Jeremy-vel egy lánynak három lehetősége van. Vagy a sarkon kurváskodik, vagy a gyárban melózik három műszakban, nevelve a strihelés közben becsúszott porontyokat, vagy lelép. Én leléptem, de ez azzal jár, hogy gürizel, mint a hülye, hogy a felszínen maradj. Napközben egy kávézóban dolgozom, és sok év után végre sikerült bejutnom a fősulira is. De most vizsgaszünet van, a kávézóból pedig elkérezkedtem néhány napra. Jeremy-nek nagyon fontos volt, hogy eljöjjünk..
Nem, nem magam miatt vagyok itt, engem ez az egész, ahogy korábbi szavaimból is kiderült, nagyon nem érdekel. De neki fontos, én pedig szeretnék mellette lenni, segíteni neki, ahogy tudok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 1 Nov. - 16:54Nyomozgatás Hope TownbanKissé azért felszökik a szemöldököm a határozott kijelentést hallva. Úgy mondja, mintha annyira ismerné Andiet. Én nőttem fel vele egy környéken és azért nem vagyok annyira biztos benne, hogy elengedné a kezemet, hogy feláldozza magát értünk. Talán, de ha csak a másik kettőről lenne szó, ha döntenie kellene, hogy ők vagy én... azért az már egészen más helyzet.
- Nem engedném neki és ne hidd, hogy ismered. - csak megvonom a vállamat, mert ezzel a kijelentéssel megint nem nőtt a szememben. Nem hiszem, hogy egy hamar kialakul köztünk bármilyen pozitív viszony, sőt valahogy erre azt hiszem sosem kerül sor. Túlságosan mások vagyunk és másképp gondolkodunk, ami persze nem baj, amíg választhatok, hogy hol és kivel töltöm az időmet, hiszen vele biztosan nem szándékozom.
- Azért azt ne vedd készpénznek, hogy azok, akikhez megyünk nem gyilkosok. Egyelőre nem tudunk róluk semmit sem. - csak azt, hogy oda kell mennünk, mert talán ott találunk válaszokat, de azt valahogy nem hiszem, hogy olyan rendes eberek lennének. Persze egyelőre még nem tudhatjuk, de jobb óvatosnak lenni és a legrosszabbra készülni. Persze vihetünk kötszert, de ha elkapnak és bezárnak nem hiszem, hogy nálunk maradnak majd a holmijaink, hogy elkezdhessük foltozgatni a sérüléseinket. Vagy ők látnak el minket, vagy senki sem és akkor maximum az ottaniak készleteit töltöttük fel azzal, hogy ennyi mindent viszünk magunkkal. Majd meglátjuk. Én márpedig vásároltam, de nem annyi mindent, mint ő, mert ezeket nem tartom annyira hasznosnak, főleg hogy öngyújtó, vagy épp gyufa olyasmik, amik egyébként is általában vannak az embernél. Leteszek hát a pénztáros elé egy sima kis eldobható fényképezőt, egy csokit, meg egy csomag rágót, aztán majd a gyógyszertárban bevásárolunk rendesen, ott több szerintem hasznos dolgot lehet találni. Így a szavait egyszerűen figyelmen kívül hagyom, és inkább a pénztárosra pillantok.
- Egy szatyrot is kérünk. - természetesen kérdés nélkül fizetek, mert abban biztos vagyok, hogy egy ilyen lány, mint Ruby nem az a pénztől felvetett típus. A pénztáros szépen még be is pakol, jó eséllyel mert valamennyi jattot is kap, hogy ezzel ne nekem kelljen szórakozni, aztán újfent a már tőlem megszokott lendületes léptekkel indulok kifelé. - A gyógyszertárba ezzel nem fognak beengedni. - pillantok rá, bár valószínűleg a bolt nincs a szomszédban, de ez egy kis város, tehát nem is lehet közel, jobb lesz ha iparkodik.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 28 Okt. - 20:23


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Nagy dilemma, hogy ki kit hagy ott a kötélen lógva. Csak azért kérdeztem, hogy tudjam mire számítsak, persze elég kicsi az esélye annak, hogy bele kerülünk egy ilyen szituációba. Kötél bakker, legfeljebb ha felmászunk a hegyre, de mi épp barlangba hatolnánk. Attól még persze kell kötél is, de azt ebben a boltban nem lehet venni, hacsak ruhaszárító nem felel meg a célnak. Viszont most, hogy gondolkodom mindenféle hülyeségen, néhány dolog még eszembe jut.* -Andie elengedné a kezed. Csak mondom én is neked, hogy tudd mire számíts. *Azt hiszem ha Jeremy lógna a legalján ő is így tenne, én persze nem. Mindig van más megoldás, keresnék egy kapaszkodót a sziklafalban. A zuhanás az olyan végletes megoldás.* -Sosem lehet tudni, hogy mire van idő. Tudjuk hova megyünk, azért azok az emberek nem gyilkosok, gondolom. Inkább bezárnának valahova minket, ott meg lenne elég időnk bármire. Ki tudja mire jó néhány végnyi kötszer és sebbenzin. Apropó, öngyújtó, gyufa. *Emelem fel a mutatóujjam, de először is a jégkrém, anélkül, sehova nem megyek. Kell egy kis örömforrás és az édességnél nincs is jobb, főleg ha az fagyos. Nem véletlen, hogy a nők kilencven százaléka egy vödör jégkrémmel enyhíti a szakítás fájdalmait. A kötszerek megvételével sem sebet akarok én kötözni, viszont elég jó alibi ahhoz, hogy ne vegyék el tőlünk, szóval olyan csomag kell amit táskában lehet hordani, vagy zsebekben elosztva. Miután diadalittasan felmutatom a szerzeményemet, megindulok a pénztár felé, menet közben pár polcot még érintek. Találok ruhaszárító kötelet, krokodilcsipeszt, a pénztárnál pedig elveszek pár doboz gyufát, öngyújtót, és egy csomag hajcsatot abból a sima hullámos formából. Még egyszer kérdőn nézek Jeremyre, hogy ő miket pakolt össze, de hát nincs is nála semmi….Férfiak, csak egy dolgot tudnak egyszerre csinálni, Jeremy pedig csak beszélt. * -Oké, világos. Akkor most menj és vásárolj, megvárlak. *Nekidőlök a pultnak és megbontom a jégkrémet, bájosan mosolyogva teszem a csomagolását a többi holmi közé, nehogy azt higgyék, hogy nem akarom kifizetni. Élvezettel harapom a hideg édességet a pálcikáról, utóbbi még jól is jöhet.*♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 24 Okt. - 19:49


Ruby, Andie, Jeremy & RyanHatározottan jól esik, hogy Andie oldani akarja a feszültséget, ami kialakult, ha ezt tovább mélyítenénk, nem is tudom, hogyan lehetnénk képesek a közös célért együttesen harcolni. Bólogatok, ahogyan összehasonlít minket, én is valahogy úgy látom, hogy nagyon is egy alomból származunk a sráccal, de ha belegondolok, azért Andie és Ruby is nagyon megértik egymást. Mintha ez egy sztereotípia lenne, hogy a karótnyelt srácokhoz vagány, szexista lányok illenek. Azért ez nincsen szó szerint így, de eddig nem figyeltem fel a hasonlóságra. Viszont határozottan vállon veregetem magamat az ismerkedés felvetéséért, még ha Ruby fel is vetette a pizzázást, az nem lett volna az igazi, a másik kettőnek négyszemközt kell rendezni a dolgait.
- Hát.. ami azt illeti, úgy látom nálatok is te vagy a kezdeményezőbb. – Tolom mögötte a bevásárlókocsit, engedelmesen rendezgetem el, amit belepakol. A pénz most nem akadály, az ENSZnél egészen jól kerestem. Ma már meg nem mondaná rólam senki, hogy nincstelen árva voltam, akit a szerzetes vett magához. Mégis, én kimondhatom, a pénz nem boldogít. Nem volt igazi családom, barátaim, talán ez most változik, csak át kell értékelnem magamban az érzéseket. Eddig mindenkit eltaszítottam, hogy ne bántsam a képességeimmel, de most először úgy vélem, hogy nem kell mindig ettől rettegni. Végülis Rubyval is szétszedtük a lakosztályt, de nem robbantunk fel.
[color=#999999]- Jó, nekem így oké, mé akár az is beleférhet, hogy vigyünk neki egy szemüvegkeretet, hátha elhiszik róla, hogy valami riporter. – Nem, azt én nem mondanám, hogy Ruby butácska lenne, de tény, hogy eléggé szenvedélyes, és nem biztos, hogy eladható csak úgy a stáb tagjaként. Már persze cukinak tartom, de kétségkívül sok néha, nem véletlen, hogy Jeremy kiakadt tőle. Nekem eddig nem volt vele bajom, igaz nem is láttam még úgy élesben, másokkal. Követem a példáját, és végül maradunk abban, hogy ki mi kihagyjuk a fagyizást, és még egy pár percre kiülünk az egyik padra, mielőtt visszatérnénk a társainkhoz.
[i][b]- Én nem is feltétlenül a képességemhez akarok útmutatót. Inkább az eredet érdekel. Hogy ki vagyok.. hogy miért vagyok.. Na és persze hogy ti hogyan kapcsolódtok hozzám. Kedves tőled, hogy így támogatod ezt az egészet. Igen, igazad lehet, Ruby jó hatással van rám, kezdek.. nyitottabb lenni. Nem annyira mint ő, az nekem nem is menne. De mi a helyzet veled? Te nem hagytál hátra valami komplett, jól bejáratott életet?


ruby & ryan

strangers in the night

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Csüt. 13 Okt. - 16:19Nyomozgatás Hope Town-ban


- Akkor szerinted mit érzünk mi? - nevetek Ryan-ra, hisz most nem kötekedni, nem is feddni akarok, csak viccelődöm. Mert ez úgy zsigerből jön, nem szeretem, ha az emberek feszültek, zárkózottak körülöttem. Jeremy is tiszta kihívás volt, hogy áttörjem a falat, hogy ne legyen már olyan karót nyelt. Persze a képességét megismerve, belegondolva az életébe megértettem, még is.. még is azt akartam, hogy mellettem laza legyen. Ezért is akartam neki mindenáron segíteni, de a csók.. az más volt, azt másért...
- Ti nagyon hasonlítottok egymásra Jeremy-vel - vetem oda, csak úgy, mellékesen, mintha ez valami teljesen apró kis dolog lenne. Persze Ryan is sejtheti, nem külsőleg gondoltam, még is, minél jobban megismerem, annál inkább feszt Jeremy jut eszembe, ha ránézek. Most épp mit csinál vajon? Nagyon remélem, hogy nem hadakoznak Ruby-val.
Közben persze nem csak a szám járatom, az agyam is dolgozik, pont ezért emelek le két kazettát is a polcról és teszem a felvevő mellé. Elég ciki lenne, ha valahogy kiderülne, hogy a nagy forgatáson még kazi sincs a videóban. Lehet, hogy technikailag nem túl jártasak, de szerintem nem is hülyék azok az emberek.
- Szerintem elég. Nálam van még egy fényképezőgép, Ruby-nak meg majd adunk egy csiptetős noteszt, hogy okosnak látszódjon - mosolygok Ryan-re vidáman. Nem lenézni akarom a barátnőjét, egészen megkedveltem fura stílusa ellenére is. Eh, nagyon-nagyon remélem, hogy a hasonlóságok nem a Ryan által hitt rokoni kapcsolat miatt van.
- Nem is tudom.. üljünk ki egy padra, élvezzük a napsütést, és füleljünk, merről jön majd hangos szóváltás - nevetem el magam, és amint Ryan fizet, fogom a táskát, amibe az elaódó az árut dugta és kisétálok az üzletből. Még jó, hogy errefelé busz is jár, így a közeli megállóhoz sétálok, felülök a pad háttámlájára, lábaimmal na meg persze a csomaggal az ülőként foglalva helyet. Tudom, hogy nem erre találták ki és hogy nem is illik. De a cipőm talpa nem retkes, nincs sár, se hó, nekem pedig így kényelmes. Az egyedüli pedig jelenleg, aki csúnyán nézhet rám, az Ryan.
- Jeremy szintén valami hasonló csodát vár ettől az úttól - folytatom a korábban félbeszakadt szavaim, és csak remélem, hogy az emlegetett ezért nem fog megharagudni rám.
- Ő is magyarázatot szeretne, talán útmutatót, hogy a képességét kezelni tudja. És én meg is értem, talán téged is. Persze még ha próbálom, akkor sem tudom valóban érteni, hogy neked milyen. Őt is csak nemrég kezdem érteni...
Na igen, mióta a dolog már nem csak egy kisebb gond, hanem rettentő akadályozó tényező. Igyekszem megérteni őket, igyekszem nem irigy lenni másokra, Ruby-ra és igyekszem mindezt eltitkolni Jeremy elől. Mert tudom, hogy neki így is nehéz, és ha én félni kezdek, az mindent elronthat. pedig nem tőle félek, nem a képességétől, csak... Csak attól, hogy nem lesz gyógymód.
- Ő is olyan zárkózott, mint te, olyan nehezen nyílik meg. Ha hinnék valami felső erőben, azt mondanám, mindkettőtöknek valaki olyan csélcsap kellett, aki kissé kirángat a búskomorságból. Mint mi Ruby-val. Azt persze teljesen értem, őt miért a te utadba vezényelte - nevetem el magam, talán szavaimmal Ryan-t is megnevettetve, hisz mindketten sejtjük, ha a jelenlegi felállás jött volna létre a kezdetekkor, azok ketten talán már kinyírták volna egymást.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Csüt. 13 Okt. - 11:38Nyomozgatás Hope TownbanNem vagyok egy különösebben érzékeny típus, már jó ideje nem. Egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, meg aztán ha hiányzik az életedből a testi kontaktus, akkor igen nehéz bármiféle érzelmet kifejezni, nálam pedig ez már hosszú évek óta így van, azóta, hogy az anyám elzavart, mert megijedt tőlem, pedig nem tettem mást, csak neki akartam segíteni, őt akartam védeni, mégis végül én voltam az, akit elküldött. Hát... mondhatni ilyen az élet, nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt szeretnéd, én pedig ezt elfogadtam,d e most itt van Andie és őt fogom megvédeni, ha bármi történik. Persze nem vagyok érzéketlen, ha tudok segítek én másnak is, nem véletlenül merült fel bennem, hogy orvos legyek, de Andie életét nem tenném kockára máséért, bár attól félek, hogy ő ezt megtenné.
- Nem hagynám, hogy leessen, ha erre vagy kíváncsi, akkor inkább... mind odaveszünk, nekem úgy sincs senkim rajta kívül. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ő mit tenne... - na nem fordított esetben, hanem ha neki kellene feláldoznia magát mindenki másért, valahogy van egy olyan érzésem, hogy megtenné, de nagyon remélem, hogy ilyen helyzet még véletlenül sem lép majd fel. Nekem nem lenne nehéz a döntés, de nem tudom mit tennék, ha Andie végül úgy döntene megment minket. Hosszú idő óta ő az egyetlen olyan személy, akivel igazán beszélni tudok, jól érzem magam, akiért... szándékosan öltem, ami azért nagy szó, mert alapjáraton nem vagyok egy gyilkos típus. Nem hagynám meghalni.
- És úgy gondolod, ha komoly veszélyhelyzetbe kerülünk, akkor lesz időd komplett operációt végrehajtani és aztán be is kötözni? Egyáltalán értesz hozzá? - szimplán figyelmen kívül hagyom a sértegetést. Csak azért, mert én nem vagyok annyira kitárulkozó, nem vagyok rideg, csak logikus döntéseket hozok, az érzelmeimet pedig meghagyom annak, akit ismerek és kedvelek is. Ő egyelőre ezzel a stílussal nem lopta be magát a szívembe, de inkább elindulok körülnézni, bár sok mindent itt nem találok, ami fontos, hiszen egy sima közértben nem sok kötszer van, a gyógyszertárban viszont nincs jégkrém, kénytelenek voltunk mindkettőt útba ejteni. Azért leteszek a pénztáros elé egy sima kis eldobható fényképezőt, egy csokit, meg egy csomag rágót, aztán majd a gyógyszertárban bevásárolunk rendesen. - Nem érted Ruby, én se hagynálak ott, ha lenne lehetőségem segíteni, de nem kockáztatnám ezért Andie életét. - minden élet fontos, de igenis átgondolnám, hogy mi az, aminek értelme van és minek nem. Megtettem régen, hogy megvédtem az anyámat, mert azt gondoltam jónak és mi lett a jutalmam? Elzavart, mert attól félt, hogy veszélyes vagyok, szörnyeteg. Nem, ezek után nem teszek meg bárkiért bármit, nem fogom kockáztatni más életét olyanért, akit nem ismerek. A sajátomat még csak-csak, de Andie-ét nem.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 30 Szept. - 17:05


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Ahogy kettesben maradunk, azonnal nyitok a saját gondolataimmal, meg azzal, hogy szerintem miért lenne jó ha megismernénk egymást. Érteném őt, nem akar közelebbi kapcsolatba kerülni velünk, főleg velem nem mert nem bírja a burám, de együtt kell megoldanunk egy rejtélyt és ahhoz az kell, hogy maximálisan tudjunk összedolgozni. Az is lehet, hogy a végén elválnak az útjaink és úgy érzi emiatt, hogy minden annyira felesleges, de szerintem nem. *-Hát az is valami. Oké, a szívbe lopódzást én is csak képletesen értettem és nem is nagyon komolyan, de muszáj megismernünk a másikat ahhoz, hogy minimálisan meg tudjunk benne bízni. Azért nem a vidámparkba megyünk. *Kicsit elhúzom a számat és a végén is fintorgok egyet szemforgatva, hogy érzékeltessem is azt amiről beszélek. Oké, vágom, hogy bármi történik neki Andie és saját maga lesz az első, amíg Ryant nem ismertem, én is csak magamra gondoltam és magamra számítottam, ahogy az elmúlt húsz tudatos évben, de Skóciában mindez felül lett írva anélkül, hogy észrevettem volna a folyamatot. Az, hogy megmentettem Ryan életét, hogy utánanyúltam anélkül, hogy érdekelt volna velem mi történik, nem volt tudatos. Tisztára az érzelmeim vezettek, pedig akkor nem beszélhettünk szerelemről és azt hiszem még most sem igazán az alakult ki köztünk, de fontosak vagyunk egymásnak nagyon is. Az is lehet, hogy ha Jeremy kerülne bajba, neki is segítenék, persze egészen más indíttatásból. *-Értem én. *Sajnos. Szóval nem számíthatok rá. Azért ez is valami. De azért még sem jó ez így. Segítenünk kellene egymásnak, nem érzéketlenül a szarban hagyni a másikat. *-Hideg fejjel, racionálisan. És ha mondjuk négyen lógnánk egymás alatt egy kötélről ami már szakadozik és a mi hármunk élete attól függne, hogy Andie-t elengeded vagy sem, akkor hogyan döntenél? *Erre azért kíváncsi vagyok. Na persze nem létezik jó megoldás, alapvetően pszichológiai tesztkérdés, de ha nem válaszol, az is egy válasz. Felnézek Jeremyről a boltajtóra majd be is lépek. Eléggé rohamtempóban értünk ide, szándékosan lépett akkorákat mint egy óriás én meg pattogtam utána mint hüvelyk Panna. Fagyi helyett jó lesz a jégkrém is, ha ő nem kér, én beérem a butított változattal is, nem megyek vele még egy boltba külön az is biztos. Integetek köszönés helyett, bár a boltos úgy sem figyel ránk igazán. Megcélzom a fagyasztót és nekiállok keresgélni valamilyen ehető íz után. *-Isten ments, hogy megváltoztassalak, ritka egy kincs vagy hallod, még egy ilyen érzéketlen, rideg ember nincs a földön. Egyébként a kocsi elsősegélycsomagjában csak fertőtlenítő van és kötszer. Kocsinként egy, mi meg négyen vagyunk és mondom még egyszer, nem a vidámparkba megyünk. Egyébként patkányméregre gondoltam, és fájdalomcsillapítóra. Azt hiszem migrénem lesz. *Mindezt majd derékig a fagyasztóba hajolva mondom, végül diadalittasan egyenesedem fel, mutatva a kezemben a megtalált sokgyümölcsös változatot pálcikán és csoki bevonattal. *-Te mit válogattál össze? *Érdeklődöm Jeremy szajréjáról, majd odatipegek a pénztárhoz ha minden meg van. Ha nem, hát akkor még válogatunk. *-Én azt hiszem igyekeznélek megmenteni, mert minden élet fontos és Ryan is. Mi ilyenek vagyunk.♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 27 Szept. - 15:40


Ruby, Andie, Jeremy & RyanBennem nem merült fel, hogy Andie-t meghívjam valami fagyira, mindig igyekeztem magányos úton járni ahhoz, hogy ilyen téren szocializálódjak. Remélem ezen nem sértődik meg, mert azon túl, hogy át kell vennem az irányítást, még csak lövésem sincsen arról, hogy ennek a csapatnak mire van szüksége. Csak az egyértelmű, hogy komoly feszültség gerjedt négyünk között már az első percekben, amit sürgősen orvosolni kell. Mindkét képességem az érzelmeimből táplálkozik, el kell kerülnöm az olyan helyzetek, ahol felmerülhet, hogy elszabaduljanak az indulataim, hiszen akkor másokat veszélyeztetek.
- Nem voltak többen, csak Gethin. Egy kisváros volt, ő volt a könyvtáros. És tudott róla, ő mondta el, hogy vagyunk még páran, akik ugyanattól az apától származnak. Nem tudom, hogy most rátok gondolt, vagy sem.. Ez nekem még most sok.. – Rázom meg a fejemet, halovány mosollyal jutalmazva a nevetését, bár egy szerzetes keze alatt nőttem fel, engem nem bánt azzal, hogy nem hisz. Nem a vallásosság volt a lényeg soha sem, hanem az, hogy olyan hitet ültetett el bennem, amely célt adott az életemnek. Küzdeni másokért, segíteni az ártatlanokat, békére törekedni. Mint egy régi típusú lovagrend.
- Én Rubyt nem ilyen régről. A levél az apjához vezetett, akit már nem tud, hogy hol van. Talán meg is halt. Viszont úgy véltük, hogy ha már így alakult, ő is kiváncsi, hogy mi köthet össze minket. – Érdekes, hogy mindanyiunknak eltávozott az apja, ki ide, ki oda, de ez mindenképpen azonosság a képességeinken túl. Igaz, Andie esetében mintha ez még nem is lett volna bizonyítva. Megértően bólintok, jogos, hogy a saját útja akarta élni. – Pedig létezik. Nem mondom, hogy kiválasztottak vagyunk, de mégiscsak kaptunk valamit.. Ezért érdekel, hogy hova vezet mindez.. Hogy miért kell úgy élnem, hogy elfojtsam.. Sokszor úgy érzem, hogy belülről égek szét.. Tudni akarom, hogyan lehet korlátozni.. Ha megtaláljuk azt, akire Gethin utalt, talán minden értelmet nyer. – Nem kérdezek rá, hogy most milyen kapcsolat fűzi össze őket Jeremyvel, valahol nyilvánvaló volt, ahogyan egymásra néznek, és még ha a srác kesztyűben is van, szerelem ez a javából. Nálunk másféle van Rubyval, inkább a testiség, mi még alig ismerjük egymást. Belépünk, hogy megvásároljuk a kamerát, most Andie-re hagyom a választást.
- Még valami kelleni fog? Hogy üssük el a maradék időt?

ruby & ryan

strangers in the night

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 20 Szept. - 16:29Nyomozgatás Hope Town-ban


Picit megvonom a vállam Ryan költői kérdésére. Mert költői, hisz azonnal bele is kezd, mintha csak bátorítani akarna, hogy magam is ezt tegyem. De miért is ne tenném, az én életem nem csupa titok, mint Jeremy-é, nekem nincsen olyan múltam, olyan főnököm, olyan tettem. Na jó, egy, de az nem tett, csak ismeret, és az is Jeremy-hez köthető.
- Azok a szerzetesek tudtak a képességedről? Vajon a hitvallásukba hogy fért bele? - nevetem el magam, és ebből rögtön kiérezheti, nem vagyok valami nagy hívő alkat. isten nincs... Akkor nem lenne rossz a világ, nem történnének meg olyanok, amik velem is.
- Nem mondanám, hogy szeretem, de azt sem, hogy nem. Vannak értékelhető darabok, de nekem egy-egy fárasztó nap után inkább valami pörgős pop kell, hogy leugráljam, letáncoljam a feszültséget - vonom meg újfent a vállam, de inkább mosolyogva, miközben szinte kényszerítem magam, hogy ne nézzek hátra, arra az irányba amerre Ruby-ék indultak.
- Jeremy-vel Brooklyn-ban nőttünk fel, de nem együtt, csak egy bandában. Onnan ismerem - mondom, inkább csak kertelve, mert hát Jeremy dolgai az ő múltjába beavatni a többieket.
- Apám lelépett, még mikor kicsi voltam, de emlékszem rá - vetem közbe, mintha csak Ryan szavainak akarnék ellentmondani. Én ismertem az apámat.
- Anyám három műszakban halálra dolgozta magát, szó szerint. Felénk csak két lehetőséged volt nőként, ha nem akarsz éhen halni. Vagy a gyárban gürizel, vagy a sarkon strihelsz. Én tizennyolc évesen leléptem. Azóta melózok, most mellette egyetemre járok. A kávézóban futottunk össze újra Jeremy-vel, és amíg nem jött, fogalmam sem volt, hogy ilyesmi létezik - teszem még hozzá, hogy Ryan is értse, én még rendesen gyerekcipőben járok a mutáns témában. De hát ez van, ha tényleg képesség, ami van, nem túl látványos, mint az övék, hogy az ember észrevegye vagy legalább is gyanakodni kezdjen.
- A te döntésed - vonom meg újfent a vállam, miközben belépek az üzletbe. Hát, nem túl nagy a választék, látszik, hogy kisváros, de azért az egyik hátsó polcon kiszúrok egy kamerát. Nem a legújabb modell, de acélnak megfelelő.
- Szerintem ez jó lesz.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 11 Szept. - 21:19Nyomozgatás Hope TownbanAzért segítenek Andie nyugtató szavai, bár én ebben nem vagyok teljesen biztos. Ruby és én olyan nagyon más világ vagyunk, hogy azt elmondani is nehéz, szóval tartok tőle, hogy nehezen viseljük majd egymást, vagy maximum akkor lesz jobb a helyzet, ha lehetőleg nem beszélgetünk sokat, akkor valószínűleg nem is lesz olyan pont, amin összebalhézhatunk, vagy túl sokat forgathatom a szememet. Igazából nehéz kihozni a sodromból, de ki tudja, hogy neki nem sikerülne akár még ez is, ha nagyon sokat dolgozna rajta.
- A logikádat értem, de én nem vagyok az a típus, aki igyekszik magát belopni mások szívébe, maximum veheted úgy, hogy éles helyzetben is logikusan cselekszem. - rántom meg a vállamat és persze számíthat rá, hogy bármilyen komoly bajba kerülünk az elsődleges számomra az lesz, hogy Andiet védjem meg, hiszen ő miattam van itt és nem fogom végignézni, hogy bármi baja legyen, főleg hogy az egyetlen közülünk, aki nem rendelkezik látványos és számottevő képességgel sem, tehát ha azt akarja tudni mire számíthat tőlem egy olyan helyzetben, amikor nagy a baj és gyorsan kell reagálni, már tudhatja, hogy valószínűleg két ismeretlen testi épsége elé fogom helyezni majd a barátnőm testi épségét, már ha erre gondolhatok így, hiszen nehéz valakit a párodnak nevezni... gondolni, ha még túl sok komoly dolog nem is nagyon történt köztetek és sajnos nálunk az afféle heves reakciók, mint amiket ők produkáltak azért eléggé ki vannak zárva, egyelőre legalábbis biztosan.
- Én veszély esetén is tudok hideg fejű maradni akkor is, ha komolyan veszem a helyzetet máskor is. - vonom meg a vállamat, a fagyira pedig csak a fejemet rázom. Nem hiszem, hogy rá tudna beszélni, nem vagyok egy nagy fagyizó, meg egyébként sem e miatt vagyunk most itt. Ha akarja ő ehet, de inkább szerezzük be azt, ami fontos lehet, még ha ennek a kis párcserének most tényleg az ismerkedés is a célja, de ettől még én biztosan nem fogom őt lelkesebben kezelni és hasonulni sem fogok hozzá. - Egyébként megváltoztatni sem fogsz tudni rövid idő alatt, ahogyan én sem téged, de én nem is akarlak, maximum elviselem azt, ami... nem tetszik. Legyen akkor gyógyszertár is, bár kötszer és alapelsősegély gyógyszer vannak minden autóban, vagy mire gondoltál? - lehet, hogy valami más is megfordult még a fejében, de mondjuk úgyis csak olyasmit vehetünk meg, ami minden patikában elérhető és persze olyan dolgokat, amikhez nem kell orvosi recept, de minden efféle jó eséllyel ott van a kocsik elsősegély ládájában, már amelyikben van persze, de ha jól láttam, akkor a miénkben igen. A város mondjuk elég kicsit, elmehetünk gyalog is a célállomásokig, de ha lusta, hát akár kocsiba is ülhetünk arra a pár körre, nekem édes mindegy, és annyira nem is rohanok, lépek nagyokat, hogy ne érjen be, ha netán mégis a kocsi mellett döntene, mert én egyelőre a gyalogos verzióra voksolok.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 7 Szept. - 19:51


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

Elindulunk kifelé a lánnyal, még fejcsóválva követem a tekintetemet a másik párral, hát ez tényleg érdekes menet lesz, mégis úgy érzem, hogy szükség van rá, mert ha nem tudjuk megismerni egymást, éles helyzetben kerülhetünk gondba. Én azt mondom, hogy most tisztázzuk az esetleges félreértéseket. Andie-vel nincsen gondom, kicsit Rubyra hajaz, akivel megértik egymást, de nem annyira vészesen provokatív mint az én társnőm. Végülis Andie amolyan mindenkihez idomulós típus, hiszen eddig meg Jeremyvel értette meg magát, akkor nálam sem hiszem, hogy egymás idegeire megyünk majd. Tartom neki az ajtót, ahogyan kilépünk, és közben azon tűnödök, hogy vajon ők azért ennyire kedveskedőek egymással, mert nincsen lehetőségük a komolyabb szenvedélyre, vagy egyébként is ilyen romantikus lelkek. Hát ezért is nem kárhoztatom Rubyt, mert egyikünknek sem volt lehetősége a rendes életre, lényegében mindketten árvák vagyunk, az anyját nem nevezhetem komoly szülőnek, és hát egy hullaházban dolgozni, az sem lehet az igazi.
- Rendben. Addig meséljünk kicsit magunkról, hogy oldjuk a feszkót? – Kérdezem halovány mosollyal, és hogy jó példával járjak elől, választ sem várva próbálok némi infót csepegtetni. – Ahogy meséltem, egy szerzetes nevelt fel, a saját szüleimről nagyjából semmit nem tudok, de úgy fest, az apámat keressük most éppen. Azt nem tudom, hogy egyben a ti apátok is.. Mindig vissza kellett fognom magamat, hogy ne szabaduljanak el a képességeim, főleg a zenehallgatás segített. Te szereted a komolyzenét? – Visszanézek a másik kettőre, miközben Andie engem kérdez, de csak megvonom a vállamat. – Nem tudom, te mondtad, hogy én vagyok a csapatkapitány. Hát így döntöttem, és vállalom. Az lesz az az üzlet szerintem. – Mutatok szembe, ahol egy közepesebb vegyesboltot láthatunk, a kirakat alapján műszaki cikkeket is árulnak. Akkor meg kell próbálnunk.


ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 31 Aug. - 17:45


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby


*Jeremy nagy nehezen beadja a derekát Ryan ötletének. Nem néz ki olyan hülyének, hogy idővel ne jöjjön rá miért is olyan fontos ez a külön kis móka. Ellene volt igen, de ha kicsit is belegondol, hogy mennyire egymásra leszünk utalva, már fontosnak fogja tartani. Egyébként meg azt hiszem jobb így kettecskén megosztanom vele a hozzám való használati utasítást, mert az biztos, hogy nem fogom megtagadni önmagam az ő lelki békéjének a kedvéért. Épp elégszer fogtam már vissza magam ahhoz, hogy örüljek a szabadságomnak, nehezen szereztem meg és meg akarom tartani….az életemmel együtt. Amikor magával hív már a hangja is enyhültebb és kissé olybá fest mint aki megadta magát az óvódás gyereke hisztijének a békesség kedvéért. Gondolatban vállat vonok, nem sértődöm meg, akkor sem ha valóban így van és így tekint rám. Én sok mindent elengedek a fülem mellett, sok mindent fel sem veszek, a lelkem nagy része olyan mint az esőkabát ami leperegteti a vízcseppeket. Megtanultam szelektíven hallani, az anyám tett róla, hogy ez a képesség kifejlődjön bennem és semmi köze sincs a másikhoz.* -Egymáshoz kell csiszolódnunk rövid idő alatt, hogy vész esetén legalább félig ki tudjuk találni a másik gondolatait és picit elgondolkodjunk azon, megmentjük a másikat vagy inkább hátat fordítunk neki. Nos, én próbálom majd belopni magam a szívedbe, pusztán barátilag és ugyanezt várom el tőled is. *Százkarátos mosolyt villantok. A nagyját még nem is hallotta, gyanítom ennyitől is kitér a hitéből. Megyek utána majd besorolok mellé és közben már azon agyalok mit is kell vennünk, mert a lista elvileg meg van, szétváltunk, hogy ismerkedjünk, ám azt nem beszéltük meg ki mit vesz. A végén lesz négy fényképezőgépünk, három kameránk és még ki tudja miből veszünk duplán.* -Csokisat és citromosat kérek. Egyél te is, finom. Egyébként, tényleg nem akarok senkit megbántani, csak nagy a szám. Néha amikor hülyeséget mondok, próbálj meg bosszankodás és düh helyett nevetni. Így kell értékelni a poént. Esetleg hasonlóképp visszavághatnál, hidd el nem fogok megsértődni, néha jó húzni más agyát mert eltereli a figyelmet az idegeskedésről és amikor akció van, nyugodtan és hideg fejjel lehet belekezdeni. Én is ideges vagyok és félek attól ami vár ránk, de ha ezen rágom magam, pont a legrosszabb időben parázok be. Szóval csak könnyedén. Ha vész van számíthatsz rám. Kérdezd csak meg Ryant, egymás életét mentegettük Skóciában. Csúcsszuper volt. Pedig ott sem fukarkodtam az idétlenkedéssel. *Igyekszem vele lépést tartani bár nekem azért jóval rövidebbek a lábaim és nem lépek akkorákat mint egy yeti. *-Szerintem menjünk majd gyógyszertárba is. *Arra tutira senki nem gondolt.*


♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 29 Aug. - 17:45Nyomozgatás Hope Town-ban


Ruby beszólására csak egy mosolygós fejcsóválás a válaszom. Nem biztos, hogy most lenne jó felhergelni a kedélyeket, mikor épp különválunk. Ugyanakkor Ruby nem tudhatja, hogy Jeremy nem átszívja az erőt, hanem egyszerűen leszívja. Neki se több, se kevesebb, de a másik fél belehalhat. Ahogy a volt pasim is. De megérdemelte, mostanra már én is így gondolom.
- Nem lesz semmi gond - súgom a fülébe, ahogy óvatosan megölel, majd egy biztató mosoly után Ryan-hez csatlakozva hagyom el a bárt, a szállodát, hogy immár az utca köveit koptassuk.
- Gondolom egy ilyen kis városban nincs kifejezetten fotótechnikai üzlet, szóval igen, ott kellene elsőként megpróbálni - bólintok helyeslőn. Ujjaim közben zavart táncot lejtenek, hol ökölbe szorítom őket, hol kinyújtóztatva táncolt lejtenek, vagy a nadrág övbújtatójába akasztom.
- Gondolod, hogy jó ötlet kettesben hagyni őket? - kérdem mosolyogva, csak hogy valami társalgást kezdjek. Ryan is olyan zárkózottnak tűnik, mint Jeremy, de vele legalább együtt nőttem fel, akadt valami közös, amivel kezdhettünk valamit, amit feldobhattam, mint témát, ami oldotta a feszültséget. De Ryan-t nem ismerem, igazából attól tartok, eddig túlságosan a szívébe se zárt, tehát a helyzet hatványozottan bonyolultabb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 27 Aug. - 22:59Nyomozgatás Hope TownbanAz biztos, hogy nehéz menet lesz pont vele kettecskén bevásárolnom, de talán tényleg érdemes lenne együtt tölteni valamennyi időt, akkor nem ölnénk megy egymást mondjuk valamilyen komoly helyzetben, amikor már tényleg nagy baj lehet belőle. Teszem azt egy vitás helyzet miatt elég kellemetlen lenne lebukni. Ettől még nehezen szakadok el Andietől az biztos, jobb lenne együtt maradni, hiszen még nem ismerjük jól ezt a párost és ki tudja, hogy nem veszélyesek-e és tudom, hogy Andie nem akart jönni, én ellenben igen... szóval azért ez necces, de ha ő nem aggódik, akkor megpróbálok én is megnyugodni legalább valamelyest és persze nem nagyon felvenni Ruby viccelődéseit, mert annak se biztos, hogy jó vége lenne. Inkább maradok annál, hogy elköszönjek Andietől, megsimítom még az arcát és talán még egy röpke ölelés is belefér, csak úgy futólag és óvatosan, hogy biztosan ne legyen belőle semmi gond, csak aztán intek és sorolok be Ruby mellé. Gondolom akkor az én kocsimmal megyünk mi ketten.
- Hát ez igazán... megnyugtató, de azt én sem tudom. Miért is válunk pontosan ketté? Ha más nem... na gyere. - irány a kocsi, végső soron keresünk valami autómatát, mert azt igazából nem tudom, hogy Ruby és Ryan mennyire pénzesek, de én nem hoztam magammal túl sok készpénzt első körben, viszont ha netán szükségünk lenne rá, akkor most még feltankolhatok, mert ki tudja mennyibe fáj az a kamera, esetleg egy jobb fényképezőgépet is vehetünk, valami modernebbet, ami passzol ehhez az egészhez, vagy valami spéci felszerelést, mondjuk ha már valami hegy belsejébe megyünk nem árthat erős kötél, esetleg éjjel látó szemüveg, vagy tudom is én. Az biztos, hogy nem szívesen fagyizgatnék, maximum ő kap egyet valami útba eső kisboltban, de nem fogok arra várni, hogy megegye, mintha minimum az apja lennék. - Szóval akkor kapsz egy jégkrémet, aztán beszerezzük azt, ami esetleg még hasznos is lehet. - mert hát gondolom, ha valami hegy gyomrába megyünk akkor ott nem Ryan pusztító képességével fogunk világítani és nem biztos, hogy hoztak magukkal mondjuk négy zseblámpát, de persze ki tudja. Az amúgy sem árthat, ha mondjuk van legalább tartalék nem igaz?

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 22 Aug. - 6:42


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Úgy vettem észre mindenkinek új a mostani helyzet, és mindenkinek van ezen kívül egy kis másik új is a dolgokban, ami a közelmúltra nyúlik vissza. Gondolok itt a kapcsolatokra, amelyek köztünk Ryan-nel és minden bizonnyal Jeremy és Andie között is mostanában köttetett. Az az igazság, hogy nem is gondolkodtam el, mi van köztünk a sráccal, hogy mit érzek iránta valójában, mert nem volt idő rá. Mindig történt valami és a megismerkedésünk sem hétköznapi volt. A közeljövőben pedig megint csak nem lesz lehetőség arra, hogy belegondoljak a kapcsolatunkba, nekem ahhoz mélyen el kell merülnöm az érzelmes hangulat hullámai között, amit egyrészt még sosem tettem, másrészt a közelgő akciónk egészen mást nyújt majd. Ha Ryan végletekben gondolkodik, azt sem veszem észre, egyszerűen nem vagyok ilyesmire hangolva, kerültem a közeli kapcsolatokat, ezért új nekem ez az egymáshoz tartozás, de ha lesz rá lehetőségem, foglalkozom a dologgal. Viszont e miatt megváltozni nem fogok, Nekem lételemem a szórakozás, a flörtölgetés minden komolyabb következmény nélkül, a móka és a szarkazmus úgyszintén. Ha Ryan megérti, akkor tudni fogja, hogy mire jutottam, amikor eljutottam valahova. Jeremytől akkor sem akarnák semmit ha történetesen jól kijönnénk egymással, mert ugyan sosem volt tartós kapcsolatom az életem miatt, de sosem kavartam egyszerre több pasival. Egyrészt bonyolult, másrészt a hátam közepére sem kívánnék összezördülést, de ami a legfontosabb, nem tartom korrektnek, még akkor sem ha egyik iránt sincsenek mélyebb érzelmeim. Én mindenből viccet csinálok, mert az élet egy nagy szar és fel kell dobni valamivel, sokkal könnyebb elviselni a pofonokat ha közben tudunk valamin röhögni, ezért is kavarom fel az állóvizet, noha rajtam kívül csak Andie az aki valamennyire humorosan fogja fel a dolgokat, talán idővel képes lesz alakítani Jeremy humorérzékén, ami körülbelül akkora mint egy hangya bokája.
Ryan felvetésén mindenki megdöbben, de én értem és egyet értek vele, nem rég én is felvetettem az ismerkedés lehetőségét. Hiába mondja Jeremy, hogy semmi értelme, gondolom abban bízik, hogy ha mindennek vége, soha többé nem fogunk egymással találkozni, ám előttünk van egy nagyon fontos és veszélyes akció, amiben egymásra leszünk utalva. Tudnunk kell, hogy ki mire számíthat a másiktól, mi már ismerjük egymást, most a fordított párosoknak kell egymáshoz csiszolódniuk. Azért megemelkedik a szemöldököm mikor Ryan kijelenti, hogy a képességeink nem azért vannak, hogy használjuk őket. Remélem félreértettem és csak azt akarta közölni, hogy „nem azért vannak, hogy másoknak ártsunk” mert így azért sokkal jobban hangzik.
Azért, bármennyire is nem vagyok tartós kapcsolatra hangolva, érzem, hogy muszáj megerősítenem Ryan-t és ezért is csókolom meg, de gyorsan véget vet neki amin meglehetősen elcsodálkozom és arra gondolok, Jeremy nincs jó hatással rá. Remélem nem lesz olyan vaskalapos mint a másik srác, mert akkor a kardomba dőlök, Ryan úgy tetszik nekem amilyen eddig volt. Csak picit hajtom oldalra a fejem, némi értetlenséggel és kérdéssel a tekintetemben, de nem várok választ, azonnal meg is értem mi a célja ezzel ahogy ránézek és a felismerés szikrái gyúlnak a szemeimben, melyet egy boszorkányos mosoly vált le. Ezek után visszanyerem régi önmagamat.* -Ja, hát én is remélem, képzeld mennyi hülyeséget szívna magába belőlem, még a végén olyan lenne mint én, azt pedig senki nem akarja. *Ezt a mondatot nyelvöltés kísérné, de most lemondok róla, a hatás anélkül is ugyanolyan. Kacsintok Ryan-re, majd Jeremy mellé sorolok, megfogom a könyökét és kifelé terelem. Legfeljebb leráz magáról, de nem hiszem, hogy ez olyan bizalmi érintés lenne amiről máris a rámászás jutna eszébe.* -Na menjünk te hős! Csak kibírod velem valahogy, még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy. *Vigyorogva lépek ki az ajtón és remélem, valaki azért fizetett az italokért, ha korábban megtette én azt nem vettem észre, de jó lenne ha nem rohanna utánunk lélekszakadva a tulaj. Kint az utcán – ha eddig nem rázott le magáról, de erre kicsi az esély – elengedem Jeremy könyökét és elindulok valamerre. Fogalmam sincs mi hol van itt a városban, szóval a srácra vagyok utalva, talán ő már többet látott belőle.- -Szóval mi mit is fogunk vásárolni? Mert őszintén megmondom én már nem emlékszem, annyi mindenről volt szó. Először is vegyünk egy jégkrémet, tudod az édesség csodákat tud művelni a női lélekkel, még a végén kedves is leszek. *Vigyorgok rá egy sort. Azt hiszem jó ez a kis különválás, Jeremy nem nagyon ért engem, és amire Ryan rájött magától, arra Jeremy nem fog, mert túl szűklátókörű, el kell neki mondanom mint hülye gyereknek az 1x1-et.*♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 20 Aug. - 10:45


Ruby, Andie, Jeremy & RyanAzért az jól esik, hogy Ruby kezdi felfogni, hogy még számomra is mennyire új, hogy van valakim. Egyedül nőttem fel, árvaként, barátok nélkül, és csak nagy ritkán adódott, hogy volt valaki nőnemű az életemben, de gyorsan ellöktem magamtól őket, nehogy bajt okozzak, kárt tegyek bárkiben is. Ez most hosszabb távra szól, de meg kell értenie, hogy én csak végletekben tudok gondolkozni, vagy az enyém teljesen, és nem flörtölget másokkal, vagy ne is legyünk együtt, mert lelkileg nagyon könnyen sérülök. Ám az, hogy kinyilvánítja, megnyugodhatok, hatással jár, a légzésem visszavált lassabbra, és most már kezdek teljes értékű csapatként gondolni a társaimra. Érdekes, hogy valóban mennyire hasonlítunk egymással Jeremyvel, talán együtt mehettünk volna, ha párosokra bomlunk, de talán muszáj, hogy Rubyval egy kicsit tisztázzák a dolgaikat, hogy később ne okozzon kárt a belső feszültség. Andie-ről nagyjából alig tudok még bármit is, csak hogy nagyon új számára a dolog, és nem szeretné, ha mi négyen testvérek lennénk. Azért ezt megértem, bár Ruby ebből is viccet csinált, hogy legfeljebb nem lesznek gyerekeink. Végülis ez nem is vicc, nem mondanék le róla csak mert azonos az apánk. Nem együtt nőttünk fel, nem táplálunk egymás felé családi kötelékkel felérő érzelmeket, sőt, sokkal inkább valami mást. Mégis, ott Andie-vel értek egyet, az lenne a legtisztább, hogy ha a génjeink valahol, természetfeletti módon kötődnek is egymáshoz, azért az maradjon csak meg a tudomány szintjén.
- Na igen, esélyes, hogy nem fogják könnyen adni a titkaikat, de én örülnék, ha nem sérülne meg senki. A képességeink nem azért vannak, hogy használjuk őket. – Főleg mi pasik, akár egy egész közösséget is elpuszíthatunk, ám Gethin nem veregetne hátba, ha tömeggyikossá lennék. És úgy tűnik, Jeremy lelke is megsínyli hogy állandóan vissza kell magát fognia, de mégis, komoly erkölcsi normák mentén él, ez leír róla. Feloszton hát a csapatokat, de Ruby megint túlzásba esik, pedig pontosan tudja, hogy nincsen ínyemre a magamutogatás, főleg olyanok előtt nem, akik nem feltétlenül tehetik meg ugyanezt. Ha Andie tőlem várja, hogy csapatkapitány legyek, akkor megteszem, figyelve a békére, és a rendre, így nem hagyom, hogy Ruby túlzásokba essen, kétmásodperces gyors csókváltás, az elmélyítés most nem megengedett, határozott, férfias mozdulattal vágom el a folytatást, és anélkül, hogy magyarázkodnék, már Andie mellé is lépek, Jeremynek viszont kezet nyújtok, legyen ez baráti, bizalmi jelzés, hogy megértem a gondolatait, és vigyázni fogok a hölgyeményre. Akár belecsap, akár nem (már remélem, hogy tényleg kesztűben), elindulok kifelé a lánnyal, a kulcsunk pedig Rubynál marad. – Akkor vegyünk egy kamerát? Műszaki boltot nézzünk? – Térek egyből a tárgyra, hogy Jeremy ne érezze azt, hogy máris személyeskedek Andie-vel. Meglátjuk, hogy mi sül ki az ismerkedésből, de hát a férfi egót ismerve gondolom mindkettőnkben felmerül némi féltékenység, ám a bizalmi kapcsolatokat muszáj elmélyítenünk a lányok irányába.
ruby & ryan

strangers in the night

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 8 Aug. - 14:49Nyomozgatás Hope Town-ban


Lemondó sóhajjal veszem tudomásul, hogy Ryan legalább olyan merev sokszor, mint Jeremy. Vagy talán még inkább. Miért kell mindent szó szoros értelemben venni? Persze értem, a képessége problémás, mint Jeremy-é, de azért nem kellene ennyire merevnek lennie. Eh, nem elég nekem egy feszült?
Úgy hogy inkább hallgatok, jobb ha nem sértek még meg valakit. Persze tudom, egyikőjük se sértődött, de hát félek, a végén még az lesz. Hát senki nem tudj a kicsit elengedni magát? Na jó, Ruby laza, olykor túlzottan is, Jeremy-t nézve. De kell ez, kell, hogy én is jól érezzem magam, hogy kezdjem azt hinni, nem volt olyan rossz ötlet, hogy hagytam magam rábeszélni az eljövetelre. Bár néha felbukkan bennem az érzés, hogy Jeremy kezdi bánni.
Aztán Ryan bedobja a nagy labdát, én pedig meglepetten pislogok. Hogy kettéválva menjünk vásárolni? Olyan sok mindent akarnak? egyáltalán mit akarunk vásárolni? Egy kamerát, nem? Ahhoz miért kéne szétválnunk.
Még is, elmosolyodom, mikor Jeremy hozzám hajol, lehetőséget kínál. Jólesik, hogy félt, mert ezt érzem ki a szavaiból.ha nem akarom, nem enged el Ryan-nel. Mert ki tudja, mi lesz. Semmi.. elköltünk néhány dollárt, annyira meg csak nem idegesítem fel, hogy kirobbanjon, ha Ruby-t is el tudja viselni.
- Nem lesz semmi baj. Ha még is, nagyon hagosan tudok sikítani - kacsintok rá mosolyogva, kezére fogva, picit megszorítva azt. Mert hát látom, csak az nem látja , aki nem akarja, Ruby műsorát, és sejtem, Jeremy-t mennyire zavarja ez. Nem csak azért, mert amúgy sem híve a nyilvános érzelmi kitöréseknek, hanem mert arra emlékezteti, mit nem tehet meg ő.
- Két óra múlva itt találkozunk - emelem a kezét, melyre ujjaimat kulcsoltam és picit az arcomhoz érintem, mintha ekként pótolhatnánk, mit nem lehet.
- Csak ígérd meg, hogy nem veszed le a kesztyűd egy baráti pacsira - kacsintok rá, hogy megoldjam a görcsösségét. Tudom, hogy sose bántaná, még Ruby-t, akármilyen idegesítő is. Aztán kissé kelletlen, hisz megszoktam, hogy fogom a kezét, engedem el és lépek Ryan-hez, akit talán még nem falt fel Ruby.
- Mehetünk?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 1 Aug. - 20:07Nyomozgatás Hope TownbanSoha sem voltam túlságosan oda a váratlan meglepetésekért és ez a nap enyhén szólva is tele van velük. Azt hittem eljövünk talán Andienek igaza lesz nem találunk semmit, vagy csapda az egész, erre kiderül, hogy szó sincs róla ez nem csapta, itt nagyon is komoly dolgok folynak és még csak nem is egyedül kell az egésznek utána járni, amire végképp nem számítottam. Volt azért olyan pont is már a beszélgetés során, amikor legszívesebben leléptem volna, hiszen még az sem biztos, hogy együtt elérhetünk valamit, hiszen nem ismerjük őket, nem tudunk róluk semmit sem... az egész elég zavaros nekem még most is és Ruby... hát annyi már mindenki számára egyértelmű, hogy a szimpátialistám alján helyezkedik el jelenleg. Nekem sajnos ő túl sok, még ha bizonyára vannak is, akiknek ez a stílus jön be csak igazán.
- Ezt megértem... edzeni én is jártam épp eleget, nehéz kontrollálni, amit szinte nem is lehet. - Ryannel legalább úgy fest tényleg hasonlóan nagy mennyiségű világfájdalom van bennünk, bár talán neki még egy fokkal könnyebb dolga van. Igaz, hogy nyugtatót kell szednie, viszont legalább nem kell kesztyűt viselnie és az már kiderült, hogy mindenféle más... tevékenységeket is tud végezni, maximum ha a képessége elszabadul közben akkor kárt tesz a körülötte lévő dolgokban. Mi ilyen szintre nem jutottunk el Andievel, az is kész csoda, hogy már az sikerült, hogy legalább csókolózzunk, na... az ilyen dolgok miatt jártam én edzeni. Nem azért, mert én akartam lenni a legerősebb dolgozó a Mekiben, szimplán csak valahogy le kellett vezetnem a feszültséget az évek alatt, amit másképp képtelenség lett volna, szó szerint fizikai képtelenség.
- Mondjuk. - még a talán pillanatnyi pozitív másodperceket is képes egy szemvillanás alatt tönkre tenni. Valahol igaz nehezen viseltem, hogy egyetértünk, de úgy fest ez most nem is számít, mert így is úgyis kénytelenek vagyunk szerét ejteni a vásárlásnak és a bejutást is meg kell oldani, mert nem mehetünk egyből a barlangokhoz. Pech... de hogy a vásárlást kettesben Ruby-val... Nem is értem minek ez az ismerkedési szakasz, ha megoldjuk a rejtélyt lehet, hogy elválnak útjaik és az életben se találkozunk többet, minek erőltetni? Szóval már épp fognám meg én is Andie kezét, de így nincs rá lehetőség, mert a végén még én leszek az ősellenség, ha azt mondom, hogy nem jön be az ötlet.
- Oké... persze, ha neked is jó. Ha nem akarsz vele menni... - ezt már Andiehez kicsit közelebb hajolva mondom, de azért nem nagyon halkan, inkább akkor amikor az a hosszú csók is lezajlik pont előttünk. Ez a csaj direkt csinálja, felhevíti a pasiját és úgy engedi el egy másik nővel vásárolni... igazán remek. Nem tartom valami jó ötletnek a dolgot, de Andie azért csak nem annyira kiéhezett hogy... Na jó, ilyesmikre nem is kellene gondolnom. Az jobban zavar, hogy hármunk közül csak ő nem rendelkezik érdemben használható képességgel, tehát ha nem akar elválni tőlem akkor eszem ágában sincs hagyni, hogy egyedül menjen Ryannel, aki ha rossz állapotba kerül felrobbanthatja a fél várost... vagy az egészet.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 27 Júl. - 18:17


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Nem sokat fűzök hozzá a hallottakhoz, tudom mikor kell hallgatni, még ha Jeremy más véleménnyel is van rólam. Az egész helyet nem igazán ismerjük, így tovább ötletelni sem tudok, csak akkor ha ott vagyunk és látom merre hova. A nagyját azért sikerült Ryanből kihúzni, igaz ő sem tud sokkal többet mint mi, és pont ezért érzem úgy, hogy rengeteg hibapont van az ő elképzelésében. Persze nem az ő hibája, egyszerűen csak fejest akarunk ugrani az ismeretlenbe, lassan megszokom, hogy mindig ilyen helyzetekkel kerülök szembe. Skócia után mondhatnám azt, hogy nem érhet meglepetés, de ez nem így van, hiszen bőven volt abban részünk a gróf házában. Ott Ryan másik képességével is szembesülhettem, igaz, csupán halvány árnyalatával de az is elég volt. Ám azt tudom, hogy ha beindul nincs megállás, Andy viszont nem tudja. Értékelem, hogy próbálja könnyebbé tenni a dolgot, vagy megmaradni a mókás vonalon, de most ezzel mellé nyúlt. Picit ingatom a fejem felé, hogy az nem úgy van ahogy ő gondolja de nem szólok, Ryan úgy is megteszi. Most rajtam a sor, hogy megfogjam Ryan kezét, csak picit szorítom meg, hogy lelket öntsek belé. Én bármikor megütök valakit ha úgy hozza a sors, New York azon szegletében nőttem fel ahol ez mindennapos és szórakozni sem a Ritz-be járok, többször akadtam össze majdnem repülő székekkel és poharakkal, mint anyámmal a pékségben, és nem felejtem el azt sem amikor a hullaházban kisebb vérfürdőt rendezett egy pasi, majd el lettem rabolva, végül megkötözve ébredtem és szexuálisan lettem zaklatva csak mert azt élvezte. Nos, egy biztos, a mormonok vagy mifenék ilyet nem fognak csinálni.
Ryan végül színt vall és nekem is meglepődést okoz, a nyugtatókról nem tudtam, vagy csak nem figyeltem mert el voltam foglalva a kisugárzásával. *-Majd én leütök mindenkit, nem kell kommandós kiképzés ahhoz, hogy egy husánggal fejbe vágjak valakit. A diszkóban gyakran megesik az ilyesmi.
*Próbálom enyhíteni a hangulatot, főleg Ryan-ét, nem sértődött ugyan meg, de sosem lehet tudni mi hozza ki belőle az urániumot. A barlangnál azonban közbe szólok, mert több lehetőséget látok benne mint amennyit Ryan oszt meg velünk és csodák csodája! Komolyan mondom még a számat is elfelejtem becsukni Jeremy helyeslésére. Nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg tőle, ami csiklandozza már a nyelvemet is.* -Nagyon megviselt ugye? *Biztosan tudja mire gondolok. Megmosolyogtat a megjátszottan aggódó kérdésem után. Ám a jó kedv hamar lefoszlik rólam mikor ryan egyetlen mondattal kettévágja Jeremy és azén közös tervünket. Ez nem volt szép. Ahogy az sem, hogy Jeremyvel rak össze egy vásárlás erejéig. Mondjuk engem nem zavar, de Jeremy….minden bizonnyal most fog agylobot kapni. Mint aki ajándékot kapott, úgy fordulok a srác felé és mosolygok százkarátos fogaimat kivillantva, boszorkányosan ravasz fényekkel verve Jeremyt. *-Én benne vagyok. Vehetnénk fagyit is, meghívsz?
*Ryan már el is engedte a kezemet, de, hogy ne felejtsen el olyan hamar és ha tényleg elválunk egy kis időre egymástól – Jeremyn múlik – akkor hosszan és mélyen megcsókolom egy kis ízelítőt adva arra ami a szobánkban vár majd rá. Remélem, hogy lesz rá lehetőségünk, különben halotti nászt kell ülnünk.*


♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 24 Júl. - 14:42


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

Én magam nem tudtam eldönteni, hogy jó-e az ismerkedős est, mert Ruby kissé elvetette a súlykot, és ha Andie is ilyesmi lelkivilágú, akkor van egy olyan érzésem, hogy a mi kárunkba viccelődnének, ahhoz meg nem igazán lenne kedvem, szerintem Jeremynek is. Útközben is tudunk ismerkedni, vagy ha sikerül a mormonos akció, akkor utána jöhet az a pizza. Én tudom, hogy Ruby mennyire szeleburdi, és kár féltékenykednem, végülis nem vagyunk házasok, nem is járunk, ha pedig valamennyit jól tudjuk magunkat érezni együtt, hát akkor legyen úgy, ha pedig el kell válnunk, majd megemésztem.
- Nem éppen. Nekem még nyugtatókat is kell szednem, hogy ne változzak át. Viszont lejártam egy boxterembe edzeni, hogy levezessem a feszültséget, hiszen az is szükséges. És nem.. nem tudom elfelejteni, hogy van képességem. Nem akarom, hogy bárkinek a halála az én lelkem száradjon, veszélyes vagyok, és ezt nem felvágásból mondom. – Járatom a tekintetemet Jeremy és Andie között, lasscskán mindent megbeszéltünk. És úgy látom, hogy a srác, bármennyire is nehezére esik, de most Rubyval ért egyet. Ez azért megmosolyogtat, de nem cél, hogy ellenségek legyenek, noha némi feszültség csak növeli a motivációinkat. Mégis meg kell ráznom a fejemet.
- Ez sajnos nem ilyen egyszerű. A város a barlangok közvetlen bejáratához épült, nem lehet csak úgy megkerülni a házakat. Egyértelmű, hogy a raktárakhoz csak az illetékes személyek mehetnek be. Be kell szivárogni a városba, elvegyülni, beadni a dajkamesét, ahogy megbeszéltük. Akkor.. Mit szólnátok, ha mennénk, és vásárolnánk egyet vegyespárosban? Én megyek Andie-vel, Jeremy pedig Rubyval, és akkor az ismerkedési szakaszt is egy kicsit beleépítjük. És mondjuk két óra múlva itt. – Állok fel elengedve Ruby kezét, egy kicsit most szétválhatunk, hogy több lehetőségünk legyen körülnézni a vásárlás terén, és hátha Rubyék is négyszemközt tudják megbeszélni az ellentéteiket. Kiváncsian várom a többiek válaszát, remélem nem lesz ellenvetésük. Azt hiszem itt most nem nagyon érdemes tovább várakozni, ha szét is válunk, vagy ha együtt mennénk, de nem ártana lassacskán a tettek mezejére lépnünk.


ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 19 Júl. - 16:34Nyomozgatás Hope Town-ban


- Néha felejtsd el, hogy van képességed - nevetek Ryan-ra, ahogy a menekülési lehetőséget veti fel. Eh, ha valaki más, ha izé.. ilyen mutáns, akkor már csak is az erejével képes gondolkodni?
- Van két lábad és két öklöd. Gondolom szükség esetén tudsz futni vagy ütni, nem? - vigyorgok továbbra is. Nem kigúnyolni akarom, remélem nem is úgy veszi, egyszerűen csak az én józan emberi eszemmel rávilágítok, hogy mindig van más lehetőség is. Persze lehet, hogy ők nem efféle környezetben nőttek fel, lehet, nekik az, hogy megüssenek másokat, idegen. Bár Ruby-ból nem ezt nézem ki. Ugyanakkor már sejthetik, mi ilyen környéken nőttünk fel, és nő létemre se okoz gondot, hogy behúzzak valakinek egyet, ha a helyzet igényli.
- Menjünk a tiétekkel, úgy is te vagy az idegenvezetőnk - vonom meg a vállam az autókérdésre. Szerintem tök mindegy, de úgy is Ryan tudja az utat, egyszerűbb ha ő vezet, mintha magyarázna.
A tudnivalóval kapcsolatban viszont már kissé elhúzom a számat. Nem igazán tetszik ez a bele a semmibe helyzet. Na persze én is csináltam már sok hülyeséget, olykor úgy indultam bele a semmibe, hogy nem tudtam, mi lesz holnap. De ez azért egy egészen más helyzet, teljesen más a szitu, és ráadásul nem csak rólam van szó, és igazából nem is az én ötletem.
Talán pont ezért tetszik Ruby felvetése, és főleg, ahogy Jeremy is csatlakozik hozzá. Ha közösen akarják a dolgot, talán menet közben nem lesz annyira vita, mintha szöges ellentét véleményt képviselnének, mint eddig.
- Nekem mindkettő jó. Amit mondtok - vonom meg a vállam, kényelmesen hátradőlve a széken. A hova kérdésben nem vitázom, teljesen mindegy, csak menjünk már, ahogy Ryan is hangoztatja. Egy gyors húzásra ürítem ki a poharam, ki tudja, mikor lesz legközelebb alkalmam ilyen úri mód italozni. Aztán megtörlöm a szám és várakozón lesem a többieket, hogy indulhatunk-e. Ha igen, akkor Jeremy kezét fogva tartok velük. Mert nekem így jó, így érzem magam jól.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 10 Júl. - 21:20Nyomozgatás Hope TownbanSzó se róla, én vagyok itt a nehéz eset, akit a legnehezebb talán kezelni, de ezt Andie már eleve tudta rólam, maximum a többieknek újdonság. Az pedig már az elején egyértelmű volt, hogy Ruby-val olyan ellentétpár vagyunk, akik nem kimondottan férnek meg egy helyiségben, legalábbis egyelőre nagyon úgy fest. Ő túlságosan komolytalan, én ellenben túlságosan komolyan veszek mindent. Ha csak egyikünk lenne ennyire végletes még kezelhető lenne a dolog, de így... Látom én, hogy elcsendesedik, ami vélhetően miattam van, ezért aztán én is visszaveszek kicsit, na nem mintha eddig olyan őrült mód szószátyár lettem volna, inkább hagytam érvényesülni Andiet, maximum a nagy szkeptikusságom szólalt meg mindig, amit becs' szó próbálok én valamelyest visszafogni, csak hát nem tehetek róla... nem valami könnyű. Igen tudom, ha ez nálam a visszafogott verzió, akkor milyen ha nem fogok vissza semmit?
- Igen az nem árt, de ha nem ismerjük a helyet nehéz tervet kitalálni a kijutásra, főleg hogy gondolom egyikünk se kapott... kommandó kiképzést. - vagy katonait. Én igaz, hogy vettem pár kósza lövőleckét Nathantől, de nagyjából ennyi. Ettől még nem lettem hozzáértő a témában és még csak a képességem se olyan, amivel túlságosan sokakra hatni tudnék. Nekem nehezebb, meg kell érintenem másokat ahhoz, hogy elájuljanak, ami pedig menekülés közben eléggé körülményes.
- Nekem megfelel. - a többire is bólintok. Nekem nincsenek műszaki cuccaim, viszont van pénzem, úgyhogy be tudok ruházni pár dologra. Ez a jó abban, ha az ember jól keres, ellenben nem igazán költ túl sok mindenre. Egész életemben spóroltam és most hogy van is miből költekezni... ez a jó szokásom valahogy nem múlt el, úgyhogy a bankszámlámon elég szép kis összeg figyel. Na persze nem akarnék túl sokat költeni egy ismeretlen páros, rizikós tervére, főleg hogy még azt se tudjuk mire megy ki az egész pontosan, ahogyan erre Andie is rávilágít. Kockáztatjuk a testi épségünket, csak még nem tudjuk, hogy miért. Vagyis azt is megtudjuk hamarosan, én pedig még magamat is meglepve pillantok Rubyra. Mintha minimum nehezemre esne kimondani ezt, de végül mégis csak szóra nyitom a számat.
- Az a helyzet, hogy ezúttal vele értek egyet. Miért nem a barlanggal kezdünk, ha eleve ott lehet a lényeg? Akkor nem kellene átjutni a fél városon nem? - és persze a kijutás is egyszerűbb lenne. Persze egyelőre még nem tudjuk hol van az a barlang, mert ha a városon belül, akkor persze nem lehet ott kezdeni, de ha elég távol, vagy a szélén, akkor talán tényleg jobb lenne ott indítani. Arra úgy se számíthatunk, hogy bemegyünk és majd hagynak minket csak úgy lófrálni a városban. Úgyis figyelnének minket, szóval nagyon kétlem, hogy elmehetünk addig a barlangig, vagy akárhova úgy, hogy ne legyenek fürkésző szempárok, akik figyelik minden egyes lépésünket.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 5 Júl. - 7:00


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Ráérek később is foglalkozni azzal, hogy az ittlétem nem mindenkinek nyerte el a tetszését, vagy legalábbis a stílusom. Régebben amikor dolgoztam és hazajártam,és majdnem csak ennyiből állt az életem, ez nem volt probléma, a haverjaim már ismertek és elfogadtak, úgy sem rontottam sokáig a levegőt köztük. Megelégedtem annyival, hogy kiszórakozom magam, kiengedem a gőzt és aztán visszanyomom magam a gályába. Ez a társaság kicsi és nem egyetlen éjszakát töltünk együtt dorbézolva, hanem komoly dolgokról lesz szó, tökéletesen tisztában vagyok vele, épp csak nem akarok idő előtt idegbajt kapni. Jeremy is megismer majd, és akkor nem fog bántani, mert igenis rosszul esik, hogy olyan lekezelő velem, pedig még nem is ismer. Pont ezt akartam megváltoztatni azzal, hogy előrevetítettem egy ismerkedős estet, de hát ha nem, hát nem. Ryan tudja, hogy nem mindig vagyok ilyen, talán az a skóciai út sem volt véletlen, látott már éles helyzetben, nem vicceltem el a dolgokat, tisztán és hideg fejjel tudtam dönteni, egymás életét mentettük meg. A francba Jeremyvel. Nem is mutatom ki azt amit érzek, a mellőzöttséget és az irántam való utálatot, nem különösebben érdekel, mert én tudom az igazságot és Ryan is tudja és nekem ez a fontosabb. *
-Ezt jó hallani.
*Mosolyogva válaszolok Andie kijelentésére, ő sokkal jobb fej, van humora és meg is csillogtatja, de biztos vagyok abban, ha oda kell tennie magát, megteszi annak ellenére, hogy van gondja bőven, ahogy nekem is és itt mindenkinek. Bólintok a pizzázásra, Jeremy szavait pedig egész egyszerűen ignorálom. Inkább a feladatra összpontosítok, de túl sok ötlettel nem tudok előállni, mivel nincs. Ez ismeretlen terep a számomra, nem sokat tudok a mormonokról, és azt sem tudjuk milyen helyen élnek. Ezért kellene előtte körülnézni és úgy tervet kovácsolni, bejutás, kijutás, menekülő útvonal, de azt hiszem ők hárman, még Ryan sem tudott a soraim között olvasni. Amikor megemlíti a képességét és rám néz csak a fejemet rázom, még csak az kéne, hogy vadállattá változzon, nekem csupán egy kis része jutott ki, szerencsére arra elég volt, hogy feltüzeljen de sejtem, hogy ennél százszor több van benne. A másik képességét pedig nem is szeretném megismerni a gyakorlatban. A többi témázgatásból kimaradok, Andie és Ryan ötletel, én meg hagyom. Egyrészt mert nem igazán tudom mit kellene összeszedni egy tévés fedősztorihoz, másrészt én biztosan nem ezzel kezdeném, de ki kíváncsi itt az én véleményemre? Casper felvetése legalább nem megy a kukába, jó segítség lehet és remélhetőleg nem ismétlődik meg az az eset ami azon a birtokon, ahol blokkolva lettek a képességeink. Bár az enyém nem nagy szám, mégis amikor nem volt és Skóciában amikor mást kaptam helyette, eléggé taccsra vágott, bizonytalanná tett, megzavart. Nem lenne jó ha itt is ez történne, négyen négyfelé mennénk és az nem tenne jót az akciónak sem az egészségünknek. Nem akarom megtudni mit csinálnak a mormonok a hívatlan látogatókkal, legjobb esetben nem engednek be maguk közé, a legrosszabb esetben, mivel nem használnak semmilyen technikát….nos azt nem tudom, hogy a lőfegyver náluk hova tartozik, de remélhetőleg csak ásóval és vasvillával védekeznek és talán embert ölni is bűn, viszont nem szeretném ha lecsuknának minket birtokháborításért. Szóval befogom a számat, hogy Jeremy is boldog legyen, bár kétlem, hogy belőle ilyen érzelmet ki lehet csikarni. Arra figyelek amit Ryan válaszol a felvetett kérdésemre és amire Andie is kíváncsi. Valamiért erre nem volt időnk mióta Ryannel együtt vagyunk, a gróf beleköpött a levesünkbe. *
-Azok a hegyek és a raktáruk…talán azt kellene megnézni. Hagynánk a fenébe a mormonokat, egyszerűbb oda betörni mint egy egész birtoknyi ősemberrel elbánni. Ha annyira gyanakvóak, talán be sem engednek. Biztosan kevesebben őrzik a barlangot mint ahányan a birtokon vannak. Akkor vásárolnunk sem kellene, úgy is kevés pénzünk van. *Oké, ez egy egészen más terv, de Ryan eddig nem említette a barlangot és azt, hogy a lényeg talán oda van elrejtve. Érdemes lenne utánanézni és ha még sem találunk ott semmit, még mindig mehetünk a mormonok fészkébe. Nem kockáztatnék feleslegesen ha van más út is. Ezzel a gondolatmenetemmel persze alaposan lerombolom a Jeremy által felállított image-met, de franc belé, azzal, hogy lahjtom a maradék italomat és a ruhám ujjába törlöm a számat látványosan, valamennyit visszaállítok belőle, nehogy Jeremy érzékeny lelke sérüljön. Mert én gondolok a barátokra.*


♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 3 Júl. - 11:29


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

Ha tudnám, hogy Andie min agyal, valószinűleg buzgón bólogatnék, csak azzal a különbséggel, hogy van egy olyan érzésem, hogy időnként majd hátrahagyjuk Jeremyvel a két lányt, akinek a stílusa egymást nem csak, hogy erősíti, mindkettőből valami pikáns, de nyers viccelődést hoz ki, ami nekem sem tetszik, de a másik pasinak sem, kell majd valami külön sörözés, hogy ki tudjuk beszélni a két némbert. Nem voltam sosem híve az ilyesminek, ahol a pasik a lányok ellen vannak, itt most véletlenül hasonlít a személyiségem Jeremyre, és még a nemünk is stimmel. Azért más így négyesben, mert nem csak Rubyhoz kell alkalmazkodnom, és neki hozzám, hanem mindenki hatással van mindenkire, a hangulatot nem lehet csak úgy összecsiszolni, viszont annak sincsen értelme, hogy mindig vigasztalni kelljen valakit, ezért túllendülök, majd magamban lerendezek, de Jeremyre vetek egy sokatmondó pillantást, hogy osztom a véleményét a hálószobatitkok kifecsegéséről.
- Ahha.. azért azzal számoljatok lányok, és Jeremy, hogy kell egy kijutási terv. Az ilyen szektákhoz már bejutni se egyszerű, kijutni viszont közel lehetetlen. Ha rájönnek, hogy tényleg szaglászunk, akkor nagy bajban leszünk. Mert.. szükség esetén beindulok, és használom a képességemet, de nem akarom nagy dobra verni ország-világ előtt, hogy mit tudok. – Pillantok most oldalt Rubyra, aki elég nagyszájú, most pedig valami kémes-beépülős sztorit kéne megjátszanunk. Ő lépten-nyomon használja a szellemtestét, amit csak az nem szúr ki, aki nem hülye. Nem, itt most baromira óvatosan kell eljárnunk. A kocsikat kezdjük megbeszélni, ezzel egészen gyorsan végeztünk.
- És akkor kinek a kocsijával menjünk? Az enyémmel, a tiétek meg a vésztartalék? Nekem jó így. És.. oké Andie, szerintem itt egy műszaki boltban lehet olcsó mikrofont szerezni, meg néhány kábelt, mintha nagyon profik lennénk. Lehet, hogy be se engedik az egészet, hogy csak jegyzeteljünk, aztán kész, akkor meg felesleges becuccolni. – Megvonom a vállamat, nekem nem gond, ha Ruby beküldi Caspert, de csak óvatosan, hogy senkinek ne tűnjön fel. Azért itt bennem is megfagy a szar, hogy Jeremy ennyire keményen kimondja ami engem is nyomasztott, de egyet kell értenem vele, csak én lényegesen diplomatikusabban fogalmazok. Andie megint enyhít, mindkettővel egyetértek. – Akkor... koncentráljunk a feladatra, és utána is ráérünk jópofizni. Először jussunk be, tudjunk meg valamit, hogy miért vagyunk itt, aztán jöhet a pizzázás. Mit kell megtudnunk? Azt, hogy a nevelőapám miért ide küldött minket. Alaposan áttanulmányoztam a várost, itt még a fű is szabályszerűen nő, nincsen benne semmi érdekes. A mormonok viszont nagyon ellenségesek, maguknak valóak. Ha van itt valami, akkor az ott lesz fent. Állítólag a hegyekben van egy barlangrendszer, azt használják raktározásra is. Talán ott van valami elrejtve, ami a képességeinkkel, vagy a valódi apámmal függ össze. - Visszasandítok Rubyra, azért remélem neki se vettük el a kedvét a komolykodással, de ebben egyetértek Jeremyvel. Ami kettőnk között van, az meg ránk tartozik, majd rámmászhat privátban. Na nem mintha most lelökném a lábát, jól esik, hogy végre magára talált, és velem foglalkozik, nem pedig azon tűnődik, hogy Jeremy meztelen felsőteste milyen káros hatásokkal járhat.
- Akkor.. indulunk? Bevásárolunk még előtte? – Újabb körkérdés, én akár most is elindulnék a hegyekbe, az ENSZ igazolvány itt van nálam, a többiektől meg elég egy keresztnév, hogy Jeremy az operatőr, és ilyesmik.ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 28 Jún. - 16:07Nyomozgatás Hope Town-ban


Én oldódok, mondhatni kezd érdekelni a dolog, ugyanakkor érzem, hogy Jeremy újra bezárkózik. Nem is tudom.. talán az állatkertben éreztem ezt. Igaz, akkor nem bezárkózott, hanem épp hogy megnyílni félt. Ahogy akkor én is. Mert el kellett fogadnom azt a dolgot, ahogy most is el kell fogadnom ezt az egészet. De most könnyebb, már nem hat annyira újdonságként, és valljuk be, Ruby közvetlen modora is sokat segít. De talán pont ez az, ami Jeremy-t fagyasztja. Hát remek...
- Szükség esetén a kocsikban is tudunk aludni - vonom meg a vállam. Na a dolog azért annyira nem dob fel, kifejezetten jobban élveznék egy kényelmes szobát, széles ággyal, de szükség esetén a menekülés jobb.
- Nyugi, nem sikítunk fel minden pók láttán - vigyorgok Ruby felvetésén, de hamar lankad, ahogy Jeremy kontráz. Noha úgy tűnik, személyiségben a nemek hasonlítanak, attól tartok, a villámhárító szerepét Ryan-nel fogjuk betölteni ebben a különös társaságban. Ő Ruby-t tudja csitítani, én pedig Jeremy-t enyhíteni. Bár azért ez a felállás nem annyira szórakoztató, sose szerettem a feszültséget, főképp ha abban érintett egy általam szeretett személy is.
- Talán a mormonok után beülhetünk valahová pizzázni és beszélgethetünk. Csak legyünk túl ezeken az ősembereken - teszem még hozzá, újfent csitítón, miközben szabad kezem Jeremy combjára simítom, hogy ő is enyhüljön. Noha nem tudatos, inkább már ösztönös, minden mozdulatomnál ügyelek arra, hogy legalább egy réteg szövet legyen köztünk, hogy legalább ebben ne feszélyezzem.
- Nekem van a táskámban egy fényképezőgép. Bár nem teleobjektíves és nem is túl modern, de azt hiszem, nincsenek otthon a technikában. Kamerából is elég lenne valami kellékest szerezni. Ha jól tudom, teljesen elzárkóznak a modern csodáktól, nem hinném, hogy vizsgálgatnák.
Na igen, ha jól emlékszem az olvasottakra, némely közösségben még villamos áram sincs, max egy generátor szükség esetére. Tehát ha az alap dolgokhoz nem értenek, honnan is tudhatnák, miként néz ki és működik egy kamera, vagy épp melyik a legmodernebb cucc.
Casper említésére ugyanakkor kíváncsian pislantok Ruby-ra, noha sejtem, a másolt alakját hívhatja így. De továbbra sem tudom, pontosan mit takar a képessége, mire és milyen határokon belül képes. Ám ezt nem faggatom most, mert lényegesebb kérdés kerül előtérbe, amit azt hiszem jó lenne tudni, mielőtt belevetjük magunkat az egészbe.
- Na igen, ez a százas kérdés. Mit is akarunk pontosan megtudni? Vagy legalább a körvonalait, hogy tudjuk is, mit keressünk, ne csak céltalanul bóklásszunk.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   

Vissza az elejére Go down
 
Hope Town - Eredetkutatás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» New Orleans-i park

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: Közel s távol-