we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Baleseti ügyelet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Baleseti ügyelet   Szomb. 8 Okt. - 10:04

First topic message reminder :


Rashid & Alysa


Türelmetlenül lógázom a lábam az ágyról lefelé. Nagyjából fél óra várakozás után, és szerintem csak a debella kidobó hatására, végre egy elfüggönyözött vizsgálóba jutottam, hogy újabb hosszú perceket üldögéljek ezen a rondazöld ágytakarón. Jobbam a bal karomra tekert gézen pihen, ami nagyjából az egész alkarom és a tenyerem is befedi, itt-ott át is piroslik a szövet már édes véremtől. A fene abba a részeg disznóba!
-Menj nyugodtan haza maci és mond meg Johnny-nak, hogy minden rendben -  mosolygok bátorítón a kétajtónyi srácra, mert tudom, pokoli bűntudata van. De én nem haragszom, ez az este kissé sűrű és zsúfolt, na meg balhés volt. Valahol ez is benne van a pakliban, ha az ember ilyen helyen dolgozik. És igazából ezek csak felszíni vágások, szerintem kapok rá néhány tapaszt, esetleg egy szurit és annyi. Még varrni sem hiszem, hogy kellene.Az a szerencsétlen kellemetlenkedő biztos rosszabbul járt, és őt még be sem kísérik az ügyeletre. Nem is jöttem volna, ha a főnök nem erősködik.
- Nyugi, lógázom még kicsit a lábam, fogok egy taxit és hazamegyek aludni - nógatom, mert kicsit unom, ha bébicsőszt akasztanak rá, főleg ha ekkorát, akit még eldugni sem olyan könnyű.

♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka volt! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Baleseti ügyelet   Kedd 25 Okt. - 15:45


Rashid & Alysa


Már csak egy rezignált pillantásra futja erőmből az ápoló ugrására. Legalább a szavát tartotta, tényleg ott volt a túloldalt, olykor bizsergett a tarkóm, ami annyit tesz, néznek. Az olyan szakmában mint az enyém, bár az ember megszokja a bámészkodókat, azért egy-egy kivételes helyzetet megérez.
Blazírt képpel sétálgatni az én részemben, mint egy ketrecbe zárt állat, miközben magamban Johnny felé irányzott szitkokat mormogok. A bánatnak kellett nekem ide jönni. Otthon lelocsoltam volna fertőtlenítővel, bekötöm és kész. Ugyanott lennék, mint ha itt végeztem, csak az nem került volna hosszú órákba.
- Most csak azért csinálom első szóra, mert már nagyon unom a helyet - villantok egy féloldalas bágyadt vigyort a visszatérőre, miközben könnyedén felülök, majd elfekszem az ágyon úgy, hogy sérült karom Rashid, az ápoló felé legyen. Csak csinálja már és legyek kész!
- Attól tartok, amilyen gyorsan haladnak itt a dolgok, maga hamarabb végez - húzom el a szám, fejem el nem fordítva lesem, ahogy nekikészül, majd a sebek tisztításába kezd. Fel nem szisszenek, annál sokkal nagyobb az önuralmam, főképp mert a karom kissé hűtöttem eddig. Másrészt meg nem olyan vészes a dolog, még ha a fertőtlenítő csíp is kissé,nem vagyok én olyan kényeske.
- De ha kapok valami nyugibogyót addig, jöhet rá a pia. Noha én a vodkát előnyben részesíteném - mosolyodok el, végre amolyan igazi alysás mosollyal, amitől a klubban jó néhány pasi jár.
A hogyan kérdésre ugyanakkor már sóhajtok, még mindig dühít, hogy ilyen szerencsétlenül jött le a dolog, de hát ilyen az, ha sokan egyszerre akarnak egyet, csak kevés a hely.
- Nekiestem egy oszlopnak. Amit történetesen tükörrel burkoltak körbe. De én voltam az erősebb - vágom ki kölykös vigyorral. Igazából nagy szerencsém volt, hogy már nem a fellépőruhám volt rajtam, azaz szinte semmi, mert akkor tuti jobban összevagdosott volna a törött üveg. És akkor tuti kinyírom az ipsét. Így viszont csak a karom sérült, amit ösztönösen kaptam az arcom elé, ahogy estem. A többit felfogta a ruha.


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka volt! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 39TémanyitásTárgy: Re: Baleseti ügyelet   Hétf. 24 Okt. - 7:58

Alysa & RashidLooney Tunes


*Nem vártam szende, szűzies pírt és szégyenlős mosolyt, na de azért valamivel többet egy unalomtól rezignált arcnál és felvont szemöldöknél. betudom annak, hogy a kis hölgy éppen sebesült, fáj neki, türelmetlen. Ebben az állapotban talán én sem lennék vevő semmilyen bókra, bár nem vagyok nő. Ez az ő szerencséje. A hangulat marad hát a kissé fagyos és feszült, utóbbi a várakozás miatt amiről én igazán nem tehetek, de a mai éjszaka a koboldok arattak és az eredmény látható. Tele vagyunk mint a Mikulás zsákja. *-Hé kislány! a szabály az szabály, nem eshetek neki a kezének míg orvos nem látta, őket szidja ne engem. Itt leszek a szomszédban, még a függönyt sem húzom el teljesen, féltó szemeimet magácskán tartom, és még sikítok is ha ez hiányzik. *Vetek rá egy fogvillantó vigyort és már megyek is Mr. Archibaldhoz, útközben felhúzom Macit és miután meggyőződtem arról, hogy nem nyalja fel újból a padlót, magukra hagyom őket. ahogy ígértem a függöny marad, épp csak annyira húzom el, hogy ne lássák egymás arcát a fájdalomcsillapítótól elszálló fószerral. Néha azért ránézek, tanúja vagyok a csábos csücsörítésnek és ha a meredten való nézéstől borzolódó nyaka felém irányítja a pillantását, visszacsücsörítek neki. Eldobom az agyam tőle, olyan kis szexi azokkal a duzzogóan csücsörgő ajkakkal, talán még a fenekénél is jobb. Mire megjelenik az orvos én is végzek Mr. Archibalddal, a függöny mellett állva lesem és hallgatom a végeredményt ami engem igazol. Na, akkor lesz még okom megszemlélni a kis hölgy popsiját. *-Itt vagyok kéznél. *Szólok Dr. Bentonnak mielőtt még belém ütközne a kávé hiányától fátyolos tekintet miatt. *
-Remek, akkor csinálja Rashid! *Azzal el is szelel mint Ózban a tornádó. Összeszedem a cuccot és kacsintok a nőre. *-Egy röpke pillanat és már itt is vagyok. *Újabb tálcáért, kötszerért megyek, kezet mosok és ha nem is egy röpke pillanat múlva, de öt percen belül megjelenek a bájosan mérges angyalka előtt, közvetlenül a százkarátos vigyorom nyomában. Leteszem a tálcát a lengőasztalra és a gumikesztyűért nyúlok, megugratom a szemöldökeimet és az ágy felé intek a fejemmel.*-Na akkor fekvés Alysa kisasszony! *Megvárom míg összekapja magát és lefekszik az ágyra, addig nem kezdek neki, előírás, egyébként meg sokkal jobban áll a nőnek....nekem is, ha fekszik. *-Egy óra múlva lejár a műszakom, ha megvár meghívom egy tüzes vízre. *Fantasztikus ajánlatom után előkészítem a karját a beavatkozáshoz, kendőt igazítok alá, és nekiállok lefertőtleníteni a seb környékét. Érdekel mi történt vele, de ha nem érdekelne akkor is rákérdeznék, egyrészt a szabály miatt, másrészt, hogy eltereljem a figyelmét.*-Hogy történt ez a kis baleset? Mivel vágta el a karját?
Music | Alysa & Rashid |Clothes
∆ C.A. ∆

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Baleseti ügyelet   Pént. 21 Okt. - 16:08


Rashid & Alysa


Ha elvágódok valamitől, az tuti nem ez az elcsépelt bók lesz. Persze értékelem én a humort és hogy próbál némi hangulatot csempészni ebbe az unalmas környezetbe, egyik felvont szemöldököm igencsak unatkozó viseletet ölt arcomra. hallottam én már ezerfélét, cifrábbat, pimaszabbat, udvariaskodót, ajánlgatót.De hát egy stripbar táncosaként mit is várhatnék? nem mintha Rashid, az ápoló ezt tudhatná.
- Én is ezt mondtam Johnny-nak - biccentek a földön üldögélő Maci felé, mintha az ő engedélye kéne, hogy távozhassak. Aztán szinte már kétségbeesetten pislantok a mellettem üldögélő pasira.
- Ez most komoly? Ugye nem mondja komolyan, hogy megint egy fél órát kell várnom, míg idetéved valaki? Arról nem is beszélve, hogy egyedül maradva, ha eldobom az agyam, értem senki nem kezd el sikoltozni!? - dühös kétségbeeséssel. A fenébe is, egy hosszú, zűrös nap van mögöttem, pihenni, aludni szeretnék, megenni egy tábla csokit, meginni egy pohár bort. Hát olyan fene nagy kérés, hogy valaki átkötözzön?
- Ha fél órán belül nem jön valaki, megoldom - dünnyögöm még, miközben Rashid, az ápoló már a zavart Dwayne-t húzza fel a földről, aki szabadkozva áll lábra, én pedig egy királynői kézlegyintéssel, persze az éppel engedem útjára, akárcsak a másik palit.
Aztán duzzogva csücsörgetek az ajkaimmal, amiről már egészen lekopott a piros rúzs és türelmetlenül lesem a falon ketyegő órát. Öt perc, tíz, tizenöt...
Már épp valami kötözőszer keresésbe kezdenék, mikor fehérruhás, kitűzős doki lép be, gyakorlott mozdulattal fejtve le a karomról a szikkadozó kötést. Értő szemmel figyeli az apró vágásokat, halkan hümmög, majd egy tiszta terítőt ad, amit a lábamra teríthetek, nehogy összekoszoljam a ruhám, mivel a retkes kötésem a kukába vágta.
- Szerencsére varrni nem kell, csak alaposan fertőtleníteni és bekötni. Aztán néhány nap múlva jöjjön átkötözni, kontrollra. A nővérpultnál majd megmondják, mikor. Mindjárt jön valaki, aki megcsinálja...
És már lebben is ki, mielőtt levegőt vehetnék. Na nem!
Morcosan rúgok egyet a sarkammal az ágy lábába, aztán a kapott szövetet a karom alá fogva kezdek a kicsiny helyen fel-alá sétálni, mintha találhatnék így valamit,a mivel én is megoldhatom a dolgot. Mára már rohadtul elegem van.
- Már nem is bor, hanem vodka kell!


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka volt! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 39TémanyitásTárgy: Re: Baleseti ügyelet   Csüt. 20 Okt. - 12:56

Alysa & RashidLooney Tunes


-Helyben vagyunk, nem gond. *Vágom rá csípőből, nem mintha üdvözítően hatna rám egy medve pofon, de azért sok mindent kibírtam már. Amúgy nem hiszem, hogy egy ájultából ébredő test gyorsabb nálam, szóval az esélyesek nyugalmával pillantok a Nőre. Miután megszabadítottam szegényt a hegyomlástól, Mr. Macival foglalkozom, próbálom a sok vért a lábából a fejébe önteni. A méltatlankodásra már jobban megnézem a törékeny virágszálat, százkarátos vigyor a jutalma, és egy egyet értő bólintás.*-Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem a jó oldalt emelte. Elég annyira megemelni, hogy magasabb legyen a szívénél. *Némi gyorstalpaló elsősegély percet tartok, közben nyújtom a kezem az ilyen esetekben nagy sikerrel alkalmazott módszer tárgyáért. *-Semmi sem lehetetlen. *S ezzel talán szép elegánsan belelépek egy csapdába, a kijelentés persze gyanúra adott okot, de nem feltételezek és nincsenek előítéleteim. Höhö, pont nekem lennének? Toccsan a víz, bájos csíkot hagyva maga után Mr. Maci vagyis Dwayne arcáról lecsorogva, a mesék óriása ébredezik, én lassan leteszem a lábát, mert a hivatástudatom azért még működik és akár egy nagy pofont is bevállalok, de nem dobálom a pácienst. Amint megszólal, gyógyultnak nyilvánítom és immár az ágyon ücsörgő, lustán lábat lógató, szexin kócos nőt veszem jobban szemügyre. Sajnálatos, hogy a legjobb részén éppen rajtaül, de oldalról kukkantva is elég izmos, elég feszes és minden bizonnyal elég ringó. *-Alysa. A legszebb név a legszebb hölgynek. *Mr. Archibaldot egy időre feledve hajolok meg nagy karmozdulattal, mint a lovagok a kalapjuk lengetésekor. Dwayne most már boldogul magától is, csak lassan próbálkozik amit szívből ajánlanék én is neki. A következő pillanatban egy kecses ám begyolcsozott kar lendül az orrom elé, némi királynői parancsnak álcázott kéréssel. Kezem a keze alá teszem és lehajolok hozzá, fölötte cuppantok a levegőbe, hogy érezze a törődést de ne legyen túl közvetlen, inkább poénosra veszem, ahogy én magam gyakran ejtőzöm eme gubóban.*-Nahát! Még nem látták el kegyedet?! Fájdalom, de nem vagyok orvos, és varrónő sem, csak Rashid az ápoló, de a legjobb. Mutassa csak, meglátom mit tehetek. *Mr. Archibald még várhat, az ipse úgy is épp repül, míg a bájos kis Barbie baba sehol sem tart. Leülök az ágy szélére ami teljesen szabálytalan, és a hevenyészett kötés alá kukkantok. *-Á, nem borzasztó. Nem valószínű, hogy varrni kell, de doktor mond rá áment. Akkor jövök és bepólyálom kegyedet, addig Mr. Archibaldé vagyok. *Visszabugyolálom és felállok, az a tervem, hogy galléron kapok egy nyakkendőst és hozom is, hogy minél előbb nekiláthassak a csinoska kötözésének, mert akkor hamarabb feláll arról a csodás popsiról. Elengedem Alysa kezét és Macinak nyújtom, hogy felhúzzam, ha még beszédülne, az én karjaimba tegye, nem vagyok oda a pasikért de biztonságosabb mint a padló.*-A hölgy azt mondta húzzál haza tesó, szerintem pihend ki a fáradalmakat, nálam jó kezekben lesz. Kikísérlek nehogy megint a padlót nyald, ma már volt takarítás ugyan, de egy kórházban sosem tudhatja az ember. *Szemet forgatok, szándékosan túlzóan. h Maci kezet fog velem felhúzom, remélve, hogy nem én leszek dr. Benton következő páciense a műtőben sérvvel.*Music | Alysa & Rashid |Clothes
∆ C.A. ∆

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Baleseti ügyelet   Vas. 16 Okt. - 14:31


Rashid & Alysa


Pánik? Nem, ez a pali nem látott még engem igazán pánikolni. Bár őszintén szóval még senki. Mert azért én többnyire hűvös és nyugodt vagyok. Persze azért ha a kísérőm vágódik el a földön, és az én vérző-vagdalt karom helyett vele kezdenek el foglalkozni kissé idegesít.
- Én a maga helyében nem maciznám, mert egy hirtelen pillanatban mellette találja magát a földön, ingyenjegyet váltva a gipszelőbe - hűtöm a fura idegent, de azért kicsúszom a nehéz fej alól, némi megkönnyebbüléssel szabadulva meg a súlytól, figyelve mit csinál a pasi. Kicsit nehezen tudom eldönteni, ápolt vagy gyógyító az illető. Nem mintha ez valami elmegyógyda lenne, hogy ápoltnak nevezzék a betegeket. De hát így, első blickre a pasas simán belefér a dologba.
- Már a feje is épp elég volt, ha a lábait emeltem volna, az lett volna a legkisebb bajom, hogy újra felszakadnak a sebeim. Az erős sérv már jobban aggasztott volna - vigyorodom el, főleg, mikor a belépő buzgómócsong nem áll le a másikat abajgatni. Talán tényleg ápolószemély.
- Dwayne nem bírja a kórházakat. Seperc és magához tér, aztán majd nem győz röstelkedni - vonom meg a vállam, és már épp hogy visszaülnék az ágyra, hallgatva a feka srác folyamatos csivitelését, mikor munkára fog. Hát engem mikor fognak ellátni?!
- Kétlem, hogy egy tánciskolába jártunk volna - vigyorodom el, de azért a poharat odakínálom, és most már tényleg leülök, még mielőtt magam is elszédülök, bár azt hiszem, az enyém jogos lenne.
De inkább lefoglalom a gondolataim, élvezettel nézem, miként toccsan a pohárnyi víz Maci képébe, miként rezzen össze, kap levegő után, halványan elvörösödve, mikor lefogja a helyzetet, a lábát emelő pasast és a padló kövezetét. Helyben vagyunk.
- Mondtam, hogy húzz haza - dobok felé valamilyen anyagdarabot, vagy huzatot, mit tudom én, ami a kezembe akad, míg ő zavart-csendes-kényelmetlen mód húzza el a lábát őrangyalától és kissé bizonytalanul, de azért legalább már eszmélten ül fel. Tovább még nem próbálkozik, nincs annyi ember itt, hogy újra felmossák.
- Bocs, Alysa - hallom dörmögését, mire egy megbocsájtó mosoly a válaszom. Nem tudok haragudni rá, hisz ő csak egy maci.
- Én jövök. Kötözze be, varrja össze, kapcsozza, tudom is én, csak szép legyen és mehessek már végre az ágyikómba! - nyújtom ki a karom, hogy most már valaki aztán tényleg vegye észre, én vagyok itt az ellátandó beteg!!!


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka volt! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 39TémanyitásTárgy: Re: Baleseti ügyelet   Csüt. 13 Okt. - 7:57

Alysa & RashidLooney Tunes


*Még fáradtan is egész jól elvagyok, azt vallom, hogy mindenben van valami jó és ha röhögsz rajta akkor kibírod. Nekem bélkilógva is van kedvem röhögni és énekelni is, mert azzal csak megy az idő és ha már itt kell lennem , legalább élvezzem is. Egyébként a jókedvű beteggel gyorsabban megy a munka, együttműködőbb és kicsit elfelejti a baját. A nevetés gyógyít, már az okosok is megmondták, a hülyék meg rég tudják. Mr. Archibalddal csak magamat szórakoztatom, mert a pasi teljesen elszállt a fájdalomcsillapítótól, őt már nem kell szórakoztatni. Az már a nappalos feladata lesz mikor kimegy belőle a bogyó hatása és ordítani fog a fájdalomtól. Remélhetőleg én már otthon leszek, ágyban párnák közt, Durya pedig a suliban. Míg kötözöm a pacákot a kedvenc számomat énekelem, nem túl hangosan mert nem mindenki vevő az énekhangomra, pedig szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy remek, és még rá is játszom az élvezetet. Amennyire ezen a decibelen lehet, repeszt a torkom. Félig sem készülök el, máris benyújtja valaki a kérvényt egy Archibald adagra. Kellemes hang, némi csipkelődéssel és huncutsággal. *-A rendelést vettem. Hisztiűzés folyamatban. *Szólok egy ércesebb dallam után, vigyorogva bár az nem látszik a függönyön keresztül. Odaát egy kicsit jobb kedv uralkodik, elég volt egy kis löket és ez jó érzéssel tölt el, akkor is ha úgy érzem a következő percben a hölgy mellé dőlök a vizsgálóágyra és bedobom a szunyát. Néhány pillanattal később úgy dobom el a kötszert mintha tüzes vas lenne. Égzengés, földindulás, de legalábbis az utóbbi biztos, tart akadályt az újabb dallamok felcsendülése elé. A függöny is meglebben ahogy a súlyos test magával húzza picit, az iménti kellemes hang pedig immár önmagát adja, meg a pánikot. Vagy nem. Maci, már a nevéből is sejlik, hogy nem kis ember, méretes kezével nyúl át a fehér vászon alatt, mint aki jattot vár. Feltételezem most épp nem ez fordult meg a fejében hanem eldobta a tudatát. Ledobok mindent a tálcára ami még a kezemben maradt, felugrom és Mr. Archibaldhoz fordulok akinek úgy is olyan mindegy mert még mindig repül és fog is egy darabig. Irtó jó cuccot kapott.* -Mr. Archibald! Sürgős lovagias dolgom van, kérem várjon. *függönyt rántok válaszra sem várva, picit belerúgok Maciba mert nem számítok arra, hogy ilyen nagy kiterjedésű, majd felpillantok az iménti lelkes közönségemre. Bájos nő, ravasz és ijedt szemekkel, feltételezhetően világbajnok popóval, amit most sajna nem tudok meglesni, de talán ha Macin segítek….a nőre vigyorgok a százkarátos mosolyommal, befogva mindkét fülemet, mert üveghangon visít szegény.* -Csak semmi pánik hölgyem! Itt a felmentő sereg. *Hogy fogom felemelni a bölénynyi hegyet azt nem tudom, remélhetőleg előbb magához tér és önállóan is menni fog. Megpaskolom az arcát, majd kap egy kisebb pofont mivel az elsőre érzéketlen maradt.* -Mr. Maci! Héhóóó ember! Ébresztő, feltálalták a steak-et! *Megfogom a kisebb sziklányi fejet és megemelem.* -Hölgyem, kicsusszanna alóla? *Alólam nem kellene, szívesen fetrengenék a combjain és lennék most a sarka is a popója alatt. Amint szegény mackót hagy, leteszem a fejet és a lábaihoz nyúlok, azokat emelem meg, minimum darunak érezve magam.* -A lábait kell megemelni, hogy a vér a fejébe menjen, akkor majd magához tér. Ahogy a méreteit elnézem sokáig fog tartani, addig szusszanjon egy kicsit. *És a vigyor még mindig nem tűnt el az arcomról. *
-Segítsek? Mi történt? Szólja Dr. Bentonnak?*Drága fehér kollégám ugrik oda a szemben lévő ágy felől, ő nem mosolyog és a nőt sem nézi meg magának, abszolút hivatástudata van.* -Szerintem csak a hellyel van gondja, megoldom. *Tartom a hídpillérnyi lábakat, magamhoz támasztom, hogy az egyik kezem felszabaduljon, majd a kezemet nyújtom a nő felé. *-Szabad egy táncra? Ááá, csak vicceltem. Nem gondolta ugye, hogy ekkora behemóttal a karomon táncra perdülök? *Legyintek.*[color]-Idenyújtaná a poharat? [/color]*A kis szekrényre mutatok ami az ágy mellett áll és egy vizespohár árválkodik rajta, szerencsére még tele van. Ha megkapom, Macira öntöm, telibe az arcába. Ez biztosan használni fog, a legjobb módszer ahhoz, hogy ájult embereket fellocsoljanak, szó szerint.*Music | Alysa & Rashid |Clothes
∆ C.A. ∆

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Baleseti ügyelet   Kedd 11 Okt. - 14:46


Rashid & Alysa


Lemondó sóhajjal figyelem, ahogy a nagydarab srác meg se rezzen finom noszogatásomra. Mintha most öntötték volna betonba, úgy áll ott a függöny mellett. Pedig sápadó arcából látom, egyre rosszabbul viseli a kórházi jelenlétet. Tudom, hogy kölyökkorában egy bandaharcban lőtték le a bátyját, ő utána gyúrta fel magát, hogy ne lehessen kötekedések célpontja, és bár a rossz körből kikerült, nem mintha egy stripbár kidobója olyan nagy kiemelkedés lenne, de a kórház még mindig rossz emlékeket idéz benne,
- Né már, még zene is van a szórakoztatásomra - nevetem el magam, ahogy a függöny mögül felcsendül egy ismerős sláger. Nem egy slágergyanús hang, de azért elég kellemes. Azért érdekes lenne tudni, vajon a dolgozók vannak ilyen jó hangulatban vagy valamelyik ápolt.
- Ha valami cucctól megy így, én is kérek egy adagot. Úgy is kezdek hisztis lenni - folytatom, félhangosan, főként a függönynek címezve a szavaim, kissé erőteljesebben, hogy hallható is legyen, mert nem feltétlen hallgatózik mindenki unalmában.
A robajlás viszont már nem zenei aláfestés, legalább is nem hiszem, hogy annak szánták.
Meglepetten kapom a fejem a behemótom hűlt helye felé, hogy aztán hamar tudatosuljon bennem, a Richter-mérte rezgés az én drága őrbakom ájulását jelezte.
- Basszus Maci, mondtam hogy húzz haza! - ugrok le az ágyról, kissé tehetetlen érzéssel átjárva, mert hát balom sérült, jobbal a kötést fogom. Rugdosni még se rugdoshatom eszméletlenre, még a végén azt hiszik, bántani akarom.
- Valaki segítsen! -  jajdulok félhangosan a kiabálás és a düh között lavírozva, miközben csak elengedem hevenyészett kötésemet, hogy a a földre térdelve emeljem a fejét a lábamra. Basszus, még a kopasz feje is többet nyom szinte, mint én magamban.
- Ébresztő hétalvó, különben repülősót kapsz és még marasztalnak itt egy ideig. Pedig biztos vagyok, ekkora ágyuk nincs, vagy ha igen, tuti nem kényelmes!


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka volt! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 39TémanyitásTárgy: Re: Baleseti ügyelet   Vas. 9 Okt. - 16:36

Alysa & RashidIde pedig jöhet egy általád jónak talált idézet, mely legyen tömör és rövid.


*Szép éjszakára virradtunk,a belem kilóg már majdnem, hamarosan úgy húzom magam után mint egy uszályt. Nem tudom mi van a levegőben, de hogy van valami az biztos, mert ma volt itt minden ami máskor napok alatt gyűlik össze. Mióta itt dolgozom a kórházban szép számmal gyűlnek a különös esetek, ilyenben nem volt részem Jonathan mellett. Az éjszakai műszak viszont több okból is előnyös. Először is azért mert jobban fizet mint a nappali műszak, másodszor azért, mert így nappal a lányommal tudok lenni és mostanában muszáj is. Új iskola, új otthon, kisebb igények. Szeretném megadni neki ami erőmből csak telik, de lássuk be, Jonathan pénze nélkül még a balett iskolát is nyögve fizetem ki. Erről persze nem tud, rajtam sosem látni, ha fáradt vagyok, ha elkeseredett, legfeljebb ha dühös, de azt is ironikusan adom elő. Jobb nevetve szenvedni, ezt nem egy kínai bölcs mondta hanem én és van alapja, meg tapasztalatom is van benne. Nem remélem, hogy az utolsó betegem lesz az akihez most igyekszem, de remélhetőleg alábbhagy a roham és lesz egy kis pihenő időm, különben én fekszem az egyik vizsgálóágyra. Belépek az egyik elfüggönyözött ágyhoz, kezemben egy tálcán minden ami egy szép nagy és….marha rondán összevarrott sebhez szükséges. Elámulok mikor meglátom, nem vagyok sebész sem varrónő, de talán én is szebben össze öltöttem volna azt a vágást. Hiába, ha sok a beteg akkor be kell érni a medikusokkal is. *~Hol tanult ez varrni, cipészműhelyben?~ *Leteszem a tálcát az állványra, kihúzom a széket az ágy alól és leülök.* -Kellemes szenvedést Mr. Archibald, mert én mondom fájni fog. Majd hozok még abból a bogyóból, hogy elszálljon. Héhó! Jól repül?
*A fickó van vagy negyven éves, szakállas, véres és kissé kiütötte a fájdalomcsillapító. Meg még részeg is. Vigyorogva mutatja fel a hüvelykujját majd bealszik.* -Jól van Mr. Archibald, aludjon csak, addig én múmiát csinálok magából. *Nekilátok a kötözésnek, szépen komótosan, legalább a kötése legyen profi ha már a combján húzódó vágás csálé. Hogy még kellemesebbé tegyem az időt, rágyújtok a kedvenc Kool & The Gang számomra, a Big Fun-ra. *Music | Note |Clothes
∆ C.A. ∆


A hozzászólást Rashid El-Attar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 13 Okt. - 7:06-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Baleseti ügyelet   Szomb. 8 Okt. - 10:04


Rashid & Alysa


Türelmetlenül lógázom a lábam az ágyról lefelé. Nagyjából fél óra várakozás után, és szerintem csak a debella kidobó hatására, végre egy elfüggönyözött vizsgálóba jutottam, hogy újabb hosszú perceket üldögéljek ezen a rondazöld ágytakarón. Jobbam a bal karomra tekert gézen pihen, ami nagyjából az egész alkarom és a tenyerem is befedi, itt-ott át is piroslik a szövet már édes véremtől. A fene abba a részeg disznóba!
-Menj nyugodtan haza maci és mond meg Johnny-nak, hogy minden rendben -  mosolygok bátorítón a kétajtónyi srácra, mert tudom, pokoli bűntudata van. De én nem haragszom, ez az este kissé sűrű és zsúfolt, na meg balhés volt. Valahol ez is benne van a pakliban, ha az ember ilyen helyen dolgozik. És igazából ezek csak felszíni vágások, szerintem kapok rá néhány tapaszt, esetleg egy szurit és annyi. Még varrni sem hiszem, hogy kellene.Az a szerencsétlen kellemetlenkedő biztos rosszabbul járt, és őt még be sem kísérik az ügyeletre. Nem is jöttem volna, ha a főnök nem erősködik.
- Nyugi, lógázom még kicsit a lábam, fogok egy taxit és hazamegyek aludni - nógatom, mert kicsit unom, ha bébicsőszt akasztanak rá, főleg ha ekkorát, akit még eldugni sem olyan könnyű.

♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka volt! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Baleseti ügyelet   

Vissza az elejére Go down
 
Baleseti ügyelet
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-