we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Lupe Faulkner

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Emily Rudd
Hozzászólások száma : 10
Kor : 20TémanyitásTárgy: Lupe Faulkner   Csüt. 13 Okt. - 21:16


Lupe Faulkner
Ami egyszer eltörött, már sosem lesz teljes egész. De így is lehet élni.


Userinfo: Főkarakter

Név: Lupe Faulkner
Mutáns név:  Szilánk
Születési dátum és hely:  Moses Lake, 1970. október 28.
Besorolás: Diák

Képesség(ek):

Elsődleges képesség: Szilánkvihar
Osztályozás: Delta mutáns
Aktiválódás: 14 éves kor
Képesség jelenlegi szintje: Apró és közepes méretű fekete és éles szilánkdarabok kreálása és irányítása. Kemény anyagúak, de fémre ártalmatlanok, fa anyagot sebzik, de nem jelentős mértékben. Kisebb területen egy vékonyabb páncélként szolgálhat. Ha a képessége aktív, írisze halványan világít. Jelenleg Lupénak nincs felette teljes kontrollja, így erősebb érzelmi állapotban veszélyes lehet önmagára és másokra is.
Képesség távlatai: A jövőben a szilánkok mérete nőhet és szilárdsága erősödhet, illetve ha magasabb fokon elsajátítja a kontrollt, akkor egész-testes páncélként is alkalmazhatja, vagy legalábbis nagyobb területen.
Hátrányok: -


Jellem: Lupe jelleme több korszakra bontható. Kiskorában egy szeleburdi és csacsogó kislány volt, aki mindig elsőként köszönt és üdvözölte az ismerősöket és ismeretleneket egyaránt. Nyitott, érdeklődő és barátságos lány volt, aki imádott emberek között lenni és feltöltődni a tömegben. Édesapja halála után a zavartalanul boldog lányban örökre meghagyta a nyomát a gyász, de ez nem vált meghatározó jegyévé. Az ereje megjelenése és mutánslétének kiderülése volt az, ami gyökeresen változtatta meg a dolgokat, és így Lupét is. Sose volt egy agresszív alkat, így az ereje destruktív mivoltával nehezen barátkozott meg. Ezen a képessége felbukkanását követő események se segítettek, így a korábbi nyíltsága és ártatlansága sínylődte meg anyja instabil személyiségét és a közeli ismerősök elutasító és agresszív reakcióját. Teljesen magába zárkózott és elvesztette a hitét az emberekben és az életben. A korábban színes és izgalmas világ elszürkült és eltompult, a szeretet kiveszett belőle, helyére került a kétségbeesés és félelem. Ekkor került be az iskolába, ahol egy teljesen új közegben találta magát és hirtelen olyanokkal lett körülvéve, akik olyanok, mint amilyen ő. Azonban a bizalmatlanság magva megtelepedett benne, és sokáig nem mert közeledni másokhoz, nem mert hinni abban, hogy van még jó a világban. Aztán az évek során az őt érő behatások pozitív irányba terelték a jellemét is. Nem tett száznyolcvan fokos fordulatot, de nem utasítja el az emberek közeledését, még ha bizalmatlansággal is tekint másokra, amíg azok nem bizonyítanak. Csendes, de nem kuka, szívesen beszélget bármilyen témáról és néha egy kis humorral is meglepi beszélgetőpartnereit. Őszinte és hűséges ember, aki tisztelettel van mások iránt, de nem hunyászkodik meg. Nem szeret nyíltan konfrontálódni, de nem is hagyja, hogy eltapossák. Még keresi önmagát, és a helyét a világban, de úgy érzi, most jó helyen van.

Kinézet, megjelenés: Haja fekete, enyhén hullámos, vállát épphogy súrolja és az esetek többségében kiengedve hordja. Arca szív alakú és tiszta, csupán pár anyajegy tarkítja, szeplők és egyebek nem. Szemei világoskékek, sötét haja miatt szinte világítanak. Bőre egészen fehér, ez nyáron óvatlanság esetén rákvörössé válik és fájdalmassá. Magassága átlagosnak mondható, alkata se tartozik egyik radikális kategóriába. Kisugárzása kissé bizonytalan fényben tünteti fel, de alapvetően nem elriasztó. léptei halkak és rövidek. Gesztusai lágyak és gyakran utalnak zártságára. Tekintete távolságtartó és megesik, hogy fókuszálatlan, elmerengő. Öltözködésére a sötétebb színek jellemzőek, de ez nem jelenti azt, hogy csak feketében látni. Ruhatárában szűkszárú farmerek és egyéb anyagú nadrágok, többnyire egyszínű felsők és pulóverek találhatóak, bár akad pár mintás darab is. Kedvenc cipője egy fekete sportcsuka, a legtöbb évszakban ebben látható.   

Előtörténet: Moses Lake városa körülbelül tízezer lakossal rendelkezik. Ide született 1970 őszén Lupe Faulkner is, reggel öt óra kilenc perckor, kétezer-hétszázötven grammal és ötvenkét centivel. Anyja, Sandra Faulkner(née Monroe) és apja, William Faulkner sugárzott a boldogságtól, mikor hazatértek otthonukba, immár egy harmadik családtaggal. A családi farm virágzott, Lupe is cseperedett, az élet tökéletesnek tűnt. De mint szinte mindig, ha ez a gondolat akár át is suhan az emberi elmén, becsapott a ménkű. Lupé öt éves volt, amikor apjánál rákot diagnosztizáltak, és hat éves múlt, mikor apját temette. Az anyja, lévén hogy nem tudta fenntartani a farmot, eladta azt és visszaköltözött szülővárosába Seattle-be Lupéval együtt. Beletelt egy kis időbe, de a lány megszokta a városi sürgést-forgást, az iskolába is könnyen beilleszkedett. Szorgosan tanult, a barátaival töltötte az ideje nagy részét, miközben anyja könyvelői karrierjét folytatta, amit Moses Lake-be költözésekor hagyott maga mögött. Minden a normális kerékvágásban ment egészen 1984 decemberéig. Lupe késő este ment haza egyik barátnőjétől egy hosszúra húzódott tanulódélután után, mikor egy csapat idősebb srácba botlott. Nem sokra emlékszik az estéből, csak arra, hogy apró, fekete szemcsék repkednek körülötte és néhány megsebzi a támadóit, akik válaszul elmenekültek, sértő és riadt szavakat dobálva Lupe felé. Mikor hazament, elmesélte a történteket az anyjának, aki először nem hitt neki. Lupe addig próbálta győzködni édesanyját arról, hogy igazat mond neki, míg újra megtörtént. Nem sérült meg egyikük se, de ezt a lakás már nem mondhatta el magáról. Ezt követően az anyja már nem úgy bánt Lupéval, mint régen. Kivetkőzött önmagából, és vagy messziről elkerülte a lányát, figyelembe se véve a létezését, vagy megállás nélkül szidta és büntette. Voltak azonban pillanatok, mikor szeretettel fordult Lupe felé, ezzel teljesen összezavarva a lányt. Közben egyre többször esett meg, hogy felszínre tört az ereje, már az iskolában se tudta eltitkolni, hogy mi is. Emiatt folytonos atrocitások érték, míg fel nem hagyott az iskolába járással és a szobájába zárkózva átkozta a korcsságát és a világot, amiért ilyennek teremtette. Nem sokkal ezután került be a mutánsok iskolájába, ahova nehezen illeszkedett be. Bizalmatlan volt és az erejét se tudta kontrollálni, a félelem veszélyessé tette önmagára és diáktársaira is. Időbe telt, míg sikerült annyira lenyugodnia és megszokni az új helyet és megtanulta valamilyen szinten irányítani a képességét és újra nyitni kezdett az emberek felé. Az anyjával nem tartja a kapcsolatot mióta az elment otthonról és nem is szeretné.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 433
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Lupe Faulkner   Pént. 14 Okt. - 9:38


Elfogadva!
Köszöntünk az oldalon!

Üdvözöllek az oldalon! Kezdeném a PB-vel. Ez az avatar tökéletes az Előtörténetedhez, magában foglalja egyszerre a törékeny kislányt, és a kitörni készülő fenevadat, számomra telitalálat! Ki tudja, hogy milyen titkokat rejt még a múltja, amit még ő maga sem tudott felfedezni, és még mi is várhat rá a jövőben? Wink Már csak olyan szempontból is jól hangzik egy ilyen karakter az iskolában, mert igazi eseménygenerátor, mert senki sem tudhatja, hogy a szilánkocskái mikor válnak igazi viharrá, ami ellen azért lássuk be, egy átlag ember nem igazán van védve, de még a különféle pajzzsal rendelkező mutánsok is ritkák ehhez. Embarassed  A személyiségfejlődés kifejezetten tetszett, hiszen a vidámságból átfordulni ilyen hitehagyott leányzóvá, igazán ügyes vagy, hogy ezt így fel tudtad építeni, és lássuk be, mindig a bukott hősök a legizgalmasabbak, bármilyen történetről is legyen szó. Már csak az a kérdés, hogy lesz-e valaki az életében, aki egyszer vissza tudja hozni a mosolyát, és hogy hevesen verjen a szíve, legyen szó barátságról, családról, vagy akár valami többről. Vagy teljesen elmerül a sötétségben, és valami ősgonosz válik belőle, aki ellen akár az egész emberiség küzd, legalábbis mutánsok egy komoly csoportja? Mindenesetree a foglaló rád vár, ha még nem jártál volna arra, úgyhogy tiéd a pálya, vár a játéktér!   Smile  


   
Trust me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Lupe Faulkner
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Karakteralkotás :: Elõtörténetek :: Diákok-