we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Új fiú a láthatáron :)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 32TémanyitásTárgy: Új fiú a láthatáron :)   Kedd 28 Feb. - 15:36

First topic message reminder :
James & EmmaCsukott szemmel, odabökött ujjal is megy már az alápingálás. Rohadtul utálom ezt a fajta melót, de hát muszáj. Még annyi a jó, hogy nem nekem kell egyesével elkészítenem ezeket a papírokat, Sandra csak elém tolja, én meg mint a puska, ropogósan sercentem oda a nevem. Emma Frost...
nem több, nem kevesebb, nem másabb. Eszemben sem volt megváltoztatni a nevem, végül is a Frost vállalat tulajaként bolond is lennék. És jövőbelátón most marha sok macerától megkíméltem magam.
Még egy tollvonás és kész. balról jobbra vándorolt a papírhalom az asztalomon. Kissé fáradtan, mintha nehéz munkát végeztem volna, végül is egy cég irányítása az, elgémberedve állok fehér a székből, kiscicamód púposítva, nyújtóztatva tagjaim, simítva végig hófehér szoknyámon. Fehér körömcipőim az asztal lábánál pihennek, én pedig mint egy huncut gyermek, mezítláb lépkedek a süppedős fehér szőnyegen, görbítem lábujjaim.
Néhány órája szálltam le a repülőről, igazából csak tusolni ugrottam haza é smár jöttem is. Sok volt az a néhány hét, mit Londonban kellett töltenem, és bár azt hittem, addigra itt már elcsitulnak a dolgok, nem így lett. Az újságírók valahogy örömüket lelik a mócsingosra rágott csont rágcsálásában.
Csak és kizárólag ezért engedtem Sandra tanácsának, hogy keressen mellém valami titkárfélét, aki külsős dolgaimnál elkísér, hárítja a kíváncsiakat, netántán védelmemre kell. Nem mintha szükségem lenne rá, de ezt nem tudhatják. És hát adni kell a látszatra. Hogy én hogy unom ezt!?
Az ablakig visznek lépteim, nem is ablak ez, hisz lábujjtól a plafonig érő biztonsági üveg, végig az egész baloldali fal, csodás látványt kínálva a lenti város nyüzsgő utcáira. Homlokom a hűs üvegnek döntöm, bal tenyeremmel is rajta támaszkodva, míg jobbom a kosztümkabát álló gallérját, vállamra engedett hajam babrálja. Hulla fáradt vagyok, aludni akarok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 154
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Kedd 18 Júl. - 19:38


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 
   
Nem vág képen, ez jó jel. Legalább tisztában van az adottságaival, és a férfiakból kiváltott hatással. Mondjuk én ebben azért kissé különbözöm, mert pusztán az ösztönök vezetnek, de összességében az elmúlt két év nem arról szólt, hogy a formás idomokon legeltessem a pillantásomat. Néha volt valaki, de jobbára csak a menekülés. Egészen addig, amíg Xavier el nem intézte a felmentést. A sors iróniája, hogy addigra már szinte azzá váltam, amit mások üldöztek. Egy keserű, sötét alakká, akivel ez az Emma se nagyon tud mit kezdeni. Megváltoztam, és az egykori kedvességet már keserű önsajnálat váltotta fel.
- Milyen teljesítményt? Mintha nem azt mondta volna, hogy nem lesz szükség a munkámra.. - Értetlenkedek keresve a pillantását, de nem találom, hiszen nem is rám néz. Ám az ajánlata elgondolkoztat, lehet, hogy végre teljes életet tudnék élni. Xavier nem véletlenül küldött ide. A nő ugyan nem tűnik bizalomgerjesztőnek ezzel a fene nagy magabiztosságával, a rideg stílusával, de talán én sem voltam az etikett mintaképe. Ha legalább az egyikünk kész lenni nyitni a másik fele, működhetne legalább munkakapcsolat szintjén. Ezzel egyenlőre még meg kell küzdenünk. Legalábbis nekem. Úgy fest őt azt se izgatja, ha kilépek. Tehát rajtam áll minden.

- Nem igazán. Nem éreztem magamat érintettnek..  – Ahhoz képest, hogy nem voltam állandó lakója az X-Birtoknak, nálam komolyabb kívülállót még nem is hordott a hátán a Föld. Mutáns vagyok ugyan, de nincsen szemmel látható erőm, de ember sem, hiszen veszélyes pajzsot  hordozok magamban, amely sebtiben megnyilvánul mindenki szemében, aki a közelemben próbálkozna. Egyenlőre nem tudok róla, hogy Emma különleges képességekkel bírna, de mégiscsak felmerül bennem, hiszen akkor mi másért lennék itt?
- Na ebben egyértünk. Kiterjeszteném arra, hogy mindig a fejesek döntik el a komoly kérdéseket. Ám legtöbbször nem a nyilvánosság előtt. Más a reklámarc, mint a döntéshozó. Ne vegye sértésnek. – Ezt nem feltétlenül rá értem, főleg, ha nála már családi hagyomány, hogy valamit épitget. Elvileg nekem is van egy kevéske pénzem, és most, hogy jogos örököse lehetek a szüleimnek, akár vissza is mehetnék a szülővárosomba, hogy igényt tartsak rá. Valahogy még gondoltam ebbe bele. Hallgatom ahogyan beszél, s az irónikus mosolyon mégiscsak meglepődöm. Nem tudom, hogy honnan ez a hozzám hasonló önvád, de most igenis megcsillantott valamit a valódi énjéből. A mosolya mindenesetre tetszetős, már amikor nem játssza meg magát. – Kész kis birodalmat mondhat a magáénak. És azt mondja, hogy ennek ellenére nincsenek ellenségei? – Ha nincs rám szüksége, valamire biztosan alapozza ezt.▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you ▲

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Hétf. 3 Júl. - 19:55
James & EmmaKényelembe helyezem magam, már amennyire lehet az ilyenfajta rövid szoknyában. De már oly régóta enyém ez a stílus, hogy ezt is megtanultam. Ahogy megtanultam a testemmel is bánni, és ez szintén jól jött sokszor.
- Korábbi kérdésére visszatérve, maradásának ideje attól függ, milyen teljesítményt nyújt. Nem csak mint testőr válhat be, rengeteg pozíció várhat magára...
Kifelé bámulok magam is, élvezem a csendet, az ürességet, oly ritka ez, oly ritka, mikor nem száguldoznak gondolatok a fejemben. Főképp az utóbbi hetekben, szóval most szinte üdítő a csend. Míg tart.
- Gondolom a motorjának is kell valahol parkolnia - fordítom a fejem James felé, elkapva sete pillantását. És hogy képen verem-e érte? miért tenném, azért húzok ilyen hosszúságú darabokat, hogy megbámuljanak. Akkor mennyire képmutató lenne ezért büntetni is? míg a jó ízlésen belül vagyunk, nem zavar.
- Maga tényleg nem szokott újságot olvasni? Se bulvárt, se gazdaságit? - fordítom felé most mind pillantásom, mind figyelmem, és noha a kérdés lehetne újfent sértő, hangom most nem olyan, mint az irodában, valódi csodálkozás csendül ki belőle.
- Nagyapám alapította a céget az első világháború előtt. Akkoriban még csak vasanyaggal és különböző fémekkel kereskedett, a háború beköszöntével kivette a részét a hadiiparból. Aztán ez folytatódott a második alatt is, és higgye el, a háborúban a fegyvergyártók az igazi nyertesek.
Egy pillanatra újfent az üveget bámulom, a füstösnek tetsző utcaképet, halványan visszaderengő képmásom. Nem szégyellem, hogy a család miből gazdagodott meg, sose voltam pacifista. Szerencsére viszonylag jó üzleti érzékkel megáldott a család minden tagja, és csak a profit a lényeg, pénzből élünk, pénzen vesszük a jólétet, nyugalmat, kényelmet.
- Apám már tovább fejlesztett, beruházások, ingatlanok, földjogok, kicsit mindenben benne van már a Frost vállalat. Amióta pedig megörököltem a széket elkezdtünk belefolyni a tudományos ágazatokba és a politikába is. Zane ebben volt remek partner. Kár, hogy megszakadt a lehetőség - vonom a vállam érzéketlenül. Valóban ennyiről szólt az egész. Zane kiváló partner volt, hasonló nézetekkel, és emellett a megfelelő módon irányítható. Kár érte.
- Emellett még a cég átvétele előtt elindítottam a saját vállalkozásaim, jelenleg egy igen jól futó klub tulaja vagyok, apám cégétől függetlenül. Tudja, olykor tejet is töltök a tejszínembe - mosolyodom el, csipetnyi öngúnnyal. De nagyjából valóban ez a helyzet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 154
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Hétf. 26 Jún. - 20:05


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 
   
Muszáj villámgyorsan lehiggadnom, hiszen semmi értelme nincsen annak, hogy Xavier ötletét alapjaiban vétózom meg a stílusommal. Ilyen vagyok, de ezt nem Xavier, de még csak nem is a nő hibája. Utóbbi megszokott egy bánásmódot, amit még nem igazán adtam meg neki, noha ő lesz a munkaadóm. Leír rólam, hogy lényegében sosem volt felettesem, nem szokásom főnökfélékhez alkalmazkodni. Egészen mostanáig. Ha új életet akarok kezdeni a Lucy álomkép után, amely rövid ideig tartó boldogsággal lepett meg, hogy aztán mindent elvegyen, ma kell elkezdnem. Nincs több holnap.
- És aztán elválunk? – Nem árt azért tiszta vizet önteni a pohárba, de legalább tudom hogy a hallottak alapján mindössze ideiglenesen van rám szüksége. Ha egy kicsit helyrerázódom, és rendszert kap az életem, már az is elegendő alap lehet. Bólintok, bármi is legyen a válasz, gyakorlatilag a felvezetése alapján tettrekésznek érzem magamat, de még nem tudom pontosan, bele menne-e, ha tüzetesen átvizsgálnám a lakrészét, ő aztán nem olyan nőnek tűnik, aki elfogadja, hogy egy testőr beleugasson az életébe. Ha csak dísznek kellek, afféle komornának, akkor az is jó, de ha valaki úgy igazán bántani akarja, nem feltétlenül rajtam keresztül fogja tenni, jó eséllyel a lakrésze is gyenge pontnak számít most. Egyenlőre azonban kivárok.
- Köszönöm. – Emelkedek fel, hogy kövesem az asszisztens. Húsz perc valóban nem sok idő, ez alatt kell hajat mosnom, megnyúznom magamat a szakállvágóval, és akár még a mosdóba is elszaladhatok. Jó eséllyel fel sem merül, hogy elszívjak egy cigit, a szöszi igen kemény típus, ha megérezné rajtam a füstöt.. Lehet, hogy felhúzná a finnyás kis nóziját. Nem kések, és láss csodát, öltöny is van nálam, hála Xaviernek. Csoda, hogy nem gyűrödött össze a cuccaimban, valaki állati gondosan hajtogathatta. Bár nem szokásom ilyesmit viselni, ha már jól áll, nem is utasítom el. Fekete, akárcsak a hajam. Napszemüveg nincs, az már túlságosan menőzős lenne. Előresietek, amikor indulunk ki a liftet és a mélygarázst határként védő üvegajtón át. hogy megtartva az ajtót előreengedjem. Más tanulja az úri stílust, nekem benne van a véremben, csak éppen nem szórom mindenki felé.
- Nincsen saját kocsim. Motorral járok, de tudok vezetni. – Beülök mellé, hogy kissé lehúzzam a saját ablakomat, de azt nem igazán tudom, hogy most rá kell néznem, vagy ablakon ki. A ruhája alól kivillan a térde, pasiból vagyok, automatikusan oda nézek, de csak egy pillanatra, a végén még képen vág. – Tulajdonképpen mivel foglalkozik?
▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you ▲

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Csüt. 15 Jún. - 18:09
James & EmmaÉrzem, hogy ez az együttműködés nem lesz egyszerű. nem mintha velem olyan könnyű lenne kijönni. De állj, ez így nem teljesen igaz, nagyon sok munkatársam van, akikkel évek óta dolgozom együtt nyugodtan. Lásd például Sandra, vagy néhány ember a klubomban. De miért is kezdek el kételkedni magamban?
- Örömmel hallom - nyugtázom biccentve visszaszólását, de a téma annyiban is marad a titkárnőm megjelenésével, helyette egyéb vizekre evezünk, Zane, a találkozó. Jobb is így, mintha egyéb dolgokat boncolgatnánk, amiktől láthatóan lassan egymás agyára megyünk.
- Nehogy megijedjen, nem fog vért izzadnia munkába. Nem nagyon szoktak megtámadni, sem elmei sem üzleti okokból. A maga jelenléte inkább csak elővigyázatosság, látszat. Nagyon remélem, hogy lassan csitul körülöttem a zaj és újra a normál kerékvágásban haladhatok - húzom el újfent a szám, miközben teáscsészém forgatom az ujjaim között, bele is kortyolok az épp az én szájízem szerint készített italba.
- Örömmel hallom, hogy ilyen tettrekész. Időnk még van, még belefér, magam is felfrissülnék. Sandra majd megmutatja, hol teheti maga - magyarázom, miközben már nyúlok is egy gomb után az asztalomon. És mint a tökéletesen működő precíz gép, egy pillanat múlva már nyílik is az ajtó a hűséges alkalmazott előtt.
- Kérlek mutasd meg Mr. Hurley-nek a mosdót, ahol kicsit ráncba szedheti magát. Legyen mondjuk húsz perc és találkozunk a liftnél.
Ez az utolsó mondat már a férfinak szól, miközben magam is felállok és az iroda szemben lévő falához lépek, ahol, mint a klubban, egy rejtett ajtó mögött saját fürdő áll apró gardróbbal. Hosszú volt az út, nem is voltam otthon, szóval rám is rám fér egy kis zuhany és ruhacsere...
Pontosan húsz perc múlva lépek ki az iroda ajtaján, felfrissülve, elegáns, fehér ruhában. Szőke hajam laza kontyba kötöttem, néhány tincs, látszólag véletlenül, kiszabadulva kunkorodik tarkómra, arcom köré, lágyítva arcom szigorát. Sminkem friss, kezemben apró fehér táska, lábamon apró pántokból álló ezüstszínű cipő. mintha nem is üzleti tárgyalásra mennék, hanem hétvégi korzózásra valamelyik úri plázában.
- Most a céges limuzint használjuk, aztán a tárgyalás végén visszajövünk a Corvette-mért. Ha van kocsi legközelebb nyugodtan parkoljon az épület magánparkolójába. Sandrától majd kap belépőkártyát - magyarázom, immár a liftben, ami szárnyal velünk a mélygarázs felé. Én pedig kihazsnálom a pár pillanatot, lehunyt szemmel idézem fel az előttem álló tárgyalás fontosabb pontjait. És akkor sem beszélek, mikor megérkezünk, fekete öltönyös sofőr nyitja előttünk az ajtót. igen, James előtt is, hisz a testőrnek mellettem a helye...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 154
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Kedd 6 Jún. - 20:37


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 
   
Felhorkantok, ez a nő tényleg kikészít. Azért vagyok itt, mert tartozom Xaviernek egy komoly szívességgel, de ezért mindent nem fogok benyelni. Frost kisasszony egyértelműen magas lóról beszél, de talán akkor hoznám ki legjobban a sodrából, ha nem engednék magamon fogást. Vajon miért érzem úgy, hogy én vagyok a légy a levesében.
- És még sok minden mást. – Nem, nem vágok vissza, holott már annyira érne, hogy elhúzzak legalább az utcára rágyújtani egy cigire, muszáj, hogy az égető érzés átjárja a tüdőmet. Tudom, hogy valaki a nyomomban van, talán éppen Nora gyilkosa, egy telepata, aki képes behatolni mások tudatába, akárcsak Xavier, és ez a Frost kislány, ahogyan a professzor tájékoztatott róla. Ennek az illetően köszönhetem, hogy elhitette velem, talán boldog lehetek egy kis időre. Megalkotta azt a Lucy-álomképet, hogy aztán rémálommá zúzza azt. Csoda, hogy nem vagyok jókedvemben? Megérkezik az aszisztens, szótlanul bólintok, legalább ilyen módon köszönöm meg neki, s kinyúlok a saját italomért. Nem szándékozom veszekedni, hiszen muszáj lesz összedolgoznunk, ha a látszatot akarjuk tartani, hogy valóban a testőre vagyok.
- Politika. Ez aztán végképp nem az én asztalom. De jó hogy említi, legalább tudom, hogy fehérgalléros merénylők is lehetnek az esetleges támadói között hölgyem. – Teszem vissza végül a tálcára a poharat, és végigkarcolom az államat, ahol már szinte szöges a borosta. Elgondolkozva ráncolom a homlokomat, alaposan át kéne nézni a nő lakhelyét, hogy megerősítsem a biztonságot, de úgy fest, nagyon magabiztos.
- Tíz perce szolgálatban vagyok. Ha belefér még, hogy áltözzem, azt megköszönöm. Ha nem, akkor mehetünk máris. – Emelkedek fel, így vagy úgy, de indulni fogok valahova. Már persze kérdés, hogy az assziszens ugraszható távolságban van ahhoz, hogy megmutassa hogy hol tudok mondjuk letusolni.


▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you ▲

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Szomb. 13 Május - 17:01
James & Emma~Azt látom~
Persze hangot nem adok a gondolatomnak, vannak bizonyos dolgok, bizonyos helyzetekben, mikor jobb nem mondani valamit. És azt hiszem, ezt most egy ilyen. Szóval inkább csak felsóhajtok, mint bármely tanár tenné, ha épp egy problémásabb gyermek kerül elé. Tudod, hogy egy jó nagy pofon kéne csak neki, ugyanakkor azt is tudod, nem azt érnéd el vele, mint amit valóban vársz.
- Remek. Legalább írni és olvasni is tud - morgok vissza, úgy tűnik, arra hajt, hogy levetkőzzem úriasszonyos viselkedésem. De azért ahhoz ennél egy kicsit több kell.
És emellett harmadik személy előtt pedig végképp ritkán fajulok rá, így hát a pont betoppanó Sandra megmenti ettől az új fiút. Rutinosan, gyorsan helyezi az asztalra a tálcát, rajta a kért italokkal, úgy, hogy mindketten elérjük.
- A négyórásit átkérték kettőre Ms Frost. Mr. Marlow este utazik Japánba valamilyen sürgős ügyben - súgja halkan, mit csak egy bólintással nyugtázok. Remek... Sose lesz vége ennek a napnak?
De még van időm, még az új fiúra fordítom figyelmem, ahogy a titkárnőm kimegy, fel is szalad újfent szemöldököm, most viszont meglepettségemnek adva hangot.
- Zane nem híresség volt. Tudósként dolgozott, igencsak ígéretes kutatásai voltak. Emellett idén indult volna a szenátori székért. Pont ezért túl sok a rejtélyesség az eltűnése körül, a média persze rögtön mindenféle összeesküvéseket gyárt. Ezért nagy még mindig a felhajtás - magyarázom, mert ennyit azért illő tudnia, ugyanakkor a hogylét kérdését elengedem a fülem mellett. Nem tartozik rá, főként, mert a kérdés nem volt őszinte. és igazából annyira de annyira unom már ezt a témát!
- Mint hallotta, két órakor találkozóm van a SinTech vezérigazgatójával. A belváros szíve, nagy irodaház. Tartok tőle, hogy hiába a módosított időpont, valaki tuti szivárogtat. Ráér, vagy ma még kerülné a mélyvizet? - firtatom, mintha választási lehetősége lenne. Persze az is lehet, már is meggondolta magát. Nem gond, csak akkor ne fecsérelje az időm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 154
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Szomb. 6 Május - 13:25


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


  Érzem kettőnk közti feszültséget, de ez nem még annyira, ami miatt aggódnom kéne. Megviselt már az élet sokkal jobban is, mintsem ezen aggódjak. Végigsimítok lassan már szögessé vált borostámon, és mit sem törődöm azzal, hogy ujjbegyemről lepörkölődött kissé a bőr az előbbi ideges cigizgetés kapcsán. A válaszán keserédesen fintorodom el.
- Meglehet. Mint látja nem vagyok éppen az úri modor mintaképe.    – Végül sajnálkozva, zavartan mosolyodom el.  Amolyan züllött külsőbe bújtatott megtévedt jófiú vagyok, még ha Ethan ezt nem is hiszi el nekem. Egykori kisvárosomban is rámragadt, hogy a hallgatag motoros biztosan baltás gyilkos ráérő idejében, ezért aztán nem volt csoda, hogy a pompomlány halálával utolért az igazságszolgáltatás, engem gyanusítottak. Már nem vagyok olyan jó, mint amilyen voltam, megtört az élet, ám sosem voltam az a szemétláda, akinek tartottak. Mindegy is, csupán az a gond, hogy ennek már mások isszák meg a levét. Ezért nincsen maradásom sehol maradásom.
- A keresztrejtvények érdekelnek.    – Köpködöm vissza a szavakat, hihetetlen, hogy ez a fiatal nő mennyivel urizálóbb,  pedig azt hittem, nagyjából egy korúak vagyunk. A stílus nem minden, attól mert ennyire rideg, még nem kéne leírnom. Az utolsó nők az életemben nem növelték túlzottan az önbizalmam. Enyhítem a pillantásomat, mielőtt még elküld a francba. És ha megteszi? Legalább gyorsabban elhúzhatok innen. – Róla nem hallottam. Valami híresség, gondolom. Na és, valójában hogy viseli?  - Talán tapintatosabb is lehetnék, ám miért tegyem? Valamennyire meg kell őt ismernem ahhoz, hogy megvédjem. Lényegében a biztonsági főnöke leszek, de erősen kétlem, hogy bármiben is hallgatna rám, ezért éltem a szobanövényes hasonlattal.
- Érthető. – Lehellem mártir arccal. Már most erős a késztetés, hogy megint elfüstöljek egy újabb adagot. Így csak várok, hogy most akkor mi legyen... Bőven benne van a lehetőség, hogy miattam hal meg, ő lesz az a plusz egy fő, akinek a lelkemen szárad az esetleges halála, dehát teljesen mindegy. Valójában nem ilyen vagyok, ha védelmet kér, akkor az életem árán is oldalmaznom kell őt, noha még nem látom benne azt a törékenységet, amely ezt feltételezné.  Hát ez van, törött lélekkel nem lehet máshogyan kommunikálni. Nem is tudom, hogy mit hittem, amikor Ethan elmesélte, hogy mennyire jól érzi magát társaságban.▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you ▲

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Hétf. 17 Ápr. - 9:23
James & EmmaÚjfent felszalad a szemöldököm, bár most kissé feddőn és ugyanakkor értetlenül. Nem rajongok az új fiú stílusáért, persze nem is társalkodónőnek kell. De azt is aláírom, nem mindenki születik ezüst kanállal a szájában, van, akinek tanulnia kell a modort, ugyanakkor lehet még attól hasznos munkaerő.
- Van egy olyan érzésem, hogy nem kapott teljes tájékoztatást vagy épp nem a lényeget szűrte le belőle - vágok szavai közbe, talán egy csipetnyi tehetetlen dühvel vagy inkább rosszkedvvel. hát ilyenkor kezd el Sandra hibázni? Mikor semmi kedvem az értetlenekkel bajlódni? vagy épp ő sem értette pontosan, mire is van szükségem?
- Gondolom olykor-olykor még a maga kezében is megfordul egy újság, amiben nem csak képek vannak...
Na jó, ha ő egy új álláshelyen tud ilyen gúnyos és flegma lenni, tőlem se várjanak többet. ha nem tetszik neki majd lelép. Van más jelentkező biztosan. New York nagy, nagyon nagy.
- Hiába teltek el hetek, hónapok, amióta Dr. Helsmann gépe lezuhant, és amióta halottá nyilvánították, a sajtó túlságosan élvezi a témát még mindig. Szenvedő özvegy, vajon mi történt, hogy viseli... - flegmázok, pontosan elkapva azt a hangsúlyt, azt a bárgyú stílust, amit az újságok közvetíteni akarnak.
- Túl sok az újságíró körülöttem, és bár könnyű szerrel megszüntethetném a dolgot, nem hinném, hogy pont az a megfelelő PR-lépés. Szóval kell valaki, aki eléjük áll, aki leszereli azt, aki a képembe nyomja a kamerát vagy fényképezőgépet. Olykor udvariasan, olykor kissé durván. csak amennyi hűen tükrözi egy gazdag örökösnőt körülvevő stichet. Így már érthető? - vetem elkalandozott hideg tekintetem a jelöltre. nem szobadísz kell, legalább is nem abban az értelemben. én még sem verhetem pofán a riportereket!?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 154
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Pént. 7 Ápr. - 10:26


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 Képről már láttam a nőt, aki oly sokakat elbűvült már a külsejével, mégis a csinos arc mögött rejlő bestia az igazi csábító. Rólam ez minden valószinűség szerint le fog peregni, ha bevetné a képességét, csak tessék, annak ellenállok, a manipuláció ellen pedig passzív semlegességbe menekülök. Egy rövidke ideig hittem csupán, hogy Nora halála után van még bármire is remény, s most, hogy kiderült, mindez álom volt, már ahhoz sincsen lelkierőm, hogy Xaviernek ellentmondjak. Morogva vonogattam a vállamat, hogy miért éppen egy nőhöz kell beépülnöm, de végtére is oly mindegy. Lehet, hogy közel sem olyan félelmetes, mint tartják róla. Mindazok ellenére, hogy azzel nekem is egyet kell értenem, hogy a nők bonyolultabb lelkek, s szenvedélyesebben űzik, hajtják a céljaikat, mint mi férfiak. Megfordul, a tekintetünk összevillan, mintha máris fürkészne. Belőlem ugyan nem eszik, állni fogom a sarat, elmém megerősített vár!
- Mérsékelten. Szobadísz leszek lényegében. Nem igazán, eddig többnyire magam voltam, a fegyverekkel tudok bánni, akárcsak a pusztakezes harcban is jó vagyok, de gondolom mindez aligha számít. – Mormolom sötét éllel a hangomban. Mégis kiváncsi vagyok, hogy mi történik, hogy mellettem semmilyen képessége nincsen. Vagy ezt máris tudja. Nem lépek közelebb, elméletileg tudja, hogy ki vagyok, és lévén az alkalmazottja leszek, alárendelt pozicióba kerülök, így a kézfogás, mint olyan, értelmetlen. Hellyel kínál, noha azt hittem, egy pár szóban eligazít, s máris valami őrposztra küld. Meglepetten csusszan fel a szemöldököm, majd ledobom magamat a székbe. Túl puha, ez egyértelmű. Közel két évig aludtam erdőben, pajtákban, még a birtok kényelmes szobáit is nehéz volt azok után megszoknom.
- Nos hölgyem, miért is vagyok itt tulajdonképpen? – Nem akarok kedvetlenül faggatózni, hiszen azzal fogást adnék magamon, miszerint mégiscsak én jelentkeztem az állásra. A betöltött poziciót nem a testőr tapasztalatom teszi lehetővé, hanem a ruganyos izmaim, a félelmetes külsőm, így Sandrát aligha kellett minderről győzködni.▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you ▲

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Pént. 17 Márc. - 15:49
James & EmmaEmberek jönnek-mennek, oda sem figyelek, közülük, ki lépi át a Frost vállalatház kapuját. Nem is tudnám kiszűrni a vártat, hisz megannyi irodista, munkatárs igyekszik dolgára, folytonosan pörgetve a forgóajtót.
Nem is nagyon érdekel a dolog, el is feledkeznék szinte róla, gondolataimba merülve, ha nem recsegne bele csendembe a házitelefon.
- Megérkezett Ms. Frost...
Nem több, nem kevesebb, válaszra sem vár Sandra. Ilyen a jó titkárnő, aki már évek óta dolgozik neked és még csak ki sem kell mondanod, ő már tudja a gondolatod. kicsit bizarr ez a részemről, de hát hozzá lehet szokni. Azt már rég kiszűrtem, hogy nem telepata. Csak nagyon jó titkárnő.
Még sem fordulok meg, míg nem nyílik az ajtó, majd záródik az új fiú mögött. Tudom, hogy a titkárnőm nem jött be utána, ilyenkor mindig ellibben teát, kávét hozni. Odakint már biztos megkérdezte az érkező, hogy mit inna. Azt meg tudja, hogy én mit.
De még is kénytelen vagyok, még sem álldogálhatok végig háttal, illetlenség. nem mintha érdekelne.
- Gondolom Sandra már elmondta, miféle munkakört kell betöltenie. Van már tapasztalata hasonlóban? - kérdem, még fordulás közben, és csupán egy pillanatra meglepődve az öltözeten. Hát, nem épp idevaló. De majd kikupálódik.
nem mintha az én mezítlábas sétám megszokott lenne, de ez még is csak az én irodám, így hát zavar nélkül sétálok vissza az asztalom mögé, helyet foglalva a puha öblös székben, egy kecses kézmozdulattal kínálva a jövevényt is hellyel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 154
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Szomb. 11 Márc. - 19:12


Emma & James
For every ending a new beginning...?!
Kénytelen vagyok elfogadni, hogy valaki még az én képességemen is át tudja magát fúrni. Hiába a blokkolás, nem volt túl jó érzés úgy ébredni, hogy mindaz, ami Lucy és köztem történt, csak álom volt, semmi több. Annak a próbája, hogy én is irányítható vagyok. Egyetlen dolog volt valóság, hogy Xavier kiállt értem, és most nem köröznek Alaszkától Mexikóig a gyilkosság vádjával, bebizonyodott, hogy Nora apja volt az, aki végül elvette tőlem a szerelmem életét. Azt hiszem már így is lényegesen több nő volt az életemben, mint amennyit idegileg elbírnék, nem vagyok az öcsém Ethan, ehhez képest a professzor hova máshova küldene, mint egy másik nőhöz. Puszta stratégiából, állítólag a „boldog békeidőkben” egymás riválisai voltak a másik telepatával, aki ellen legalább fel vagyok vértezve. Elvileg. Ha ugyanis az ismeretlen tettes bejutott az elmémbe, akkor miért is ne lehetne az átjáróház? Szarok rá. Ha ez a vénkisasszony megkérdezi, hogy miért jelentkeztem, kibököm, hogy küldtek, faszom fog kémkedni.. Megyek, mert a professzor mégiscsak sokat tett értem, de rohadtul nem vagyok beszivárgó egység. Viszont szexista sem, nem fog derogálni, hogy afféle titkári feladatra kellett jelentkeznem, a nő hírhedten meg tudja védeni magát, tehát csak úgy kell tennem, mintha én lennék a közelében az izmos, és agyatlan szépfiú. Felőlem.. legalább történik valami, hiszen vissza kell rázódnom a csöves életből a civilizációba. Ezúttal nem kell rohanannom, meghúznom magamat mindenféle vackokban, s ha megbámul valaki, nem kell a szívemhez kapnom, hogy máris felismertek valamelyik újságcikk alapján, mint szökött bűnözőt. Szimplán csak azt jelenti, hogy rosszarcú vagyok, és riadalmat keltek. Hát nem jobb így? Borotválkozni nem sikerült, a borostám olyan kővastag, mintha szögekből lenne. Napszemüveg van rajtam, és a megunhatatlan fekete bőrdzseki, ezt már csak akkor váltom le, ha lerohad rólam. Bakancs, farmer, és metallica póló. Kiváncsi vagyok, hogy az özvegyasszony mire fog ugráltatni. Külsőleg fogalmam sincsen hogy nézhet ki, de nem is akarok tippelgetni. Átvágok az utcafronton, hogy felnézzek az ablakok irányába. Vajon golyóállóak? A tükröződésen keresztül fiatal szőke nőt látok, biztosan a csaj másik csicskája. Bánomisén.. Belépek a küszöbön, s a kezemben tartott sporttáskát leejtem a földre, hogy szóljak valami illetékesnek, megérkeztem. A nevemet is közlöm, s hivatkozási alapként Emma kapcsolattartóját.


▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you ▲

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 32TémanyitásTárgy: Új fiú a láthatáron :)   Kedd 28 Feb. - 15:36
James & EmmaCsukott szemmel, odabökött ujjal is megy már az alápingálás. Rohadtul utálom ezt a fajta melót, de hát muszáj. Még annyi a jó, hogy nem nekem kell egyesével elkészítenem ezeket a papírokat, Sandra csak elém tolja, én meg mint a puska, ropogósan sercentem oda a nevem. Emma Frost...
nem több, nem kevesebb, nem másabb. Eszemben sem volt megváltoztatni a nevem, végül is a Frost vállalat tulajaként bolond is lennék. És jövőbelátón most marha sok macerától megkíméltem magam.
Még egy tollvonás és kész. balról jobbra vándorolt a papírhalom az asztalomon. Kissé fáradtan, mintha nehéz munkát végeztem volna, végül is egy cég irányítása az, elgémberedve állok fehér a székből, kiscicamód púposítva, nyújtóztatva tagjaim, simítva végig hófehér szoknyámon. Fehér körömcipőim az asztal lábánál pihennek, én pedig mint egy huncut gyermek, mezítláb lépkedek a süppedős fehér szőnyegen, görbítem lábujjaim.
Néhány órája szálltam le a repülőről, igazából csak tusolni ugrottam haza é smár jöttem is. Sok volt az a néhány hét, mit Londonban kellett töltenem, és bár azt hittem, addigra itt már elcsitulnak a dolgok, nem így lett. Az újságírók valahogy örömüket lelik a mócsingosra rágott csont rágcsálásában.
Csak és kizárólag ezért engedtem Sandra tanácsának, hogy keressen mellém valami titkárfélét, aki külsős dolgaimnál elkísér, hárítja a kíváncsiakat, netántán védelmemre kell. Nem mintha szükségem lenne rá, de ezt nem tudhatják. És hát adni kell a látszatra. Hogy én hogy unom ezt!?
Az ablakig visznek lépteim, nem is ablak ez, hisz lábujjtól a plafonig érő biztonsági üveg, végig az egész baloldali fal, csodás látványt kínálva a lenti város nyüzsgő utcáira. Homlokom a hűs üvegnek döntöm, bal tenyeremmel is rajta támaszkodva, míg jobbom a kosztümkabát álló gallérját, vállamra engedett hajam babrálja. Hulla fáradt vagyok, aludni akarok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   

Vissza az elejére Go down
 
Új fiú a láthatáron :)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-