we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Alysa & Rashid - Kötözések

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Szer. 27 Dec. - 14:06


Második kör Smile

+18

Nem a kelletem a legjobb szó, ami mostani viselkedésem jellemezné. Nem, ez nem kelletés, az egy egészen más szitu. Itt kölcsönös élvezetről, már beleegyezésről van szó, nem kell magam kelletni Rashid előtt. Ez sokkal inkább incselkedés, játszadozás, mi minden mozdulatunkat körülöleli, amióta csak belépett az ajtómon. vagy talán már korábban, már ott abban a kajáldában, ahova beültünk, miután leápolta a kezem.
ÉS pont, mivel ez csak játék, hagyom félretolni az ujjaim, hisz sokkal élvezetesebb számomra is, ha ő ügyeskedik rajtam, ha pajkos-tapasztalt ajkai kényeztetnek, egyre inkább elborítva agyam azzal a bizonyos vörös köddel, ahol már az ember esze nem képes gondolkodni, nem azon jár, miként hergelhetné fel jobban a másikat, hisz épp elég azzal foglalkoznia, hogy a maga hergelhetőségi szintje hol áll.
És teszem ezt én is, szavak nélkül, halk, kéjes sóhajokkal adva tudtára, igencsak tetszetős, amit tesz. Szívem szerint összehúznám a lábaim, combjaim meleg dörzsölésével próbálván enyhíteni a köztük lévő forróságot, ám ez a közöttük heverő férfitest miatt kivitelezhetetlen. De az nem. hogy megemeljem csípőm, hozzá fenegessem, nehogy csak én legyek itt bolondítva, még ha ne m is tudatos ez a kölcsönösség, csupán jólesősége hozza elő.
És nem is kell sokáig noszogatnom, a pajkos ajkak visszavonulót fújnak, lefelé haladva befeszült lapos hasamon, lassan célt érve, mi nem hogy összezárásra késztet, sokkal inkább szélesebbre tárom a kapukat, könnyed hozzáférhetőséget biztosítva számára. Mert tudom, ami jön, az jó, pokoli jó.
Nem is kell csalódnom, forróság önt el, remegő ujjaim a lepedőbe markolnak, halk zihálással fogadom az újat. És dehogy is van eszembe félbeszakítani, bolond ki megtenné, lehunyt szemmel élvezem az ügyes nyelvleckét. Felhúzom lábaim, csípőm emelem, szinte már parancsolom tárva magam Rashid elé szemérmetlenül, de mit bánom én már, ki bánná már egyáltalán ilyenkor. Csak élvezem ténykedését, hagyom, hogy a reszketés eluralkodjon rajtam, míg csak kéjes sikoly kíséretében nem köszönt rám a megváltó megkönnyebbülés.


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Vas. 17 Dec. - 7:58


Alysa & Rashid


Kötözős játék


-Már nem tudom.*Az eszem lecsúszott a lenti régióba, gondolkodni sem vagyok képes, de ebben a helyzetben balfasz aki gondolkodni akar. Összeszorított fogakkal „tűröm” ahogy tekeredik egy kicsit mint a kígyó, és haljak meg ha nem tényleg olyan a mozgása. Legyűrni a fenevadat nem kerül sokba, hagyja magát és ez csak tovább szítja az amúgy sem kis lángokat. S ha már ő játszott hát én is azt teszem, tudom és érzem, hogy szerinte célt értem középtájt, de feljebb csúszok és a kezei által felkínált gömbölyded formákat veszem célba. Nyelvem hegye találkozik a kis halmokkal, gombokkal, félrelökve a játékos hüvelykeket…nyalóka, szívószál játékot űzök vele. Mikor megelégelem – lásd: már a lila köd is leszállt az agyamra – újfent lefelé indulok csókokkal kóstolva a finom bőrt, fényes és nedves nyomot hagyva magam után, akár egy meztelen csiga. Csak ez jobb és finomabb. Végül, megvárva a türelmetlensége rezdüléseit és, hogy önként-önkéntelenül is felkínálja az ölét, lecsapok az illatos rózsára. Ezen a ponton elveszek mint egy kódorgó óvódás a karácsonyi vásárban. Képtelen vagyok abbahagyni, minden kis rezdülés, sóhaj és nyögdécselés csak tovább tüzel, még többet akarok kicsikarni belőle, és ha csak nem vet véget az egész nyalakodásnak, mint jó sportoló a csúcson hagyom abba. *| Ruha | Zene | ©️


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Pént. 8 Dec. - 16:13


Második kör Smile

+18

Ilyet is csak férfiember gondolhat. Ha egy szám tetszik, akkor az tetszik százszor, ezerszer, a végtelenségig. De persze nem csak ez az egy kazettám van, néha váltok is. De ez nem hinném, hogy most lényeges információ lenne.
- Én téged mit nem? - incselkedek, mert természetesen pontosan tudom, mire gondol, újfent feléledt vágya tagadhatatlan, és hiába mar fenekemre, nem fogom vissza magam, még egy aprót tekerek a csípőmön. Mert úgy élvezem a végletekig feszíteni a húrt, élvezem, mikor egy pasi elveszti tőlem a fejét. Na persze nem úgy, hogy nélkülem száll ringbe...
Ugyanakkor persze nem ellenkezem a jó ellen, hagyom, hogy elvegye a poharam, immár azt hiszem, az tényleg csak útban van. Mert a játék, az ő emésztő vágya engem is tüzel, noha az enyém messzire nem ilyen látványos. Ennyi nekünk, nőknek is jár, nemde?
És hagyom is, hogy fordítson, egy csipet ellenkezés sincs bennem, csak halk kuncogás, mikor a bokámnak kezdi a kényeztetést. De ez is hamar sóhajjá válik, ahogy telt ajkai feljebb vándorolnak. Kérnie sem kell, önként nyílnak combjaim, sőt, szinte sürgető morranásom, ahogy szerintem célt ér, ahogy finom remegés fut végig rajtam. De nem időz sokáig sajnálatomra, feljebb halad, megremegtetem hasam a csiklandó érzéstől. És noha nincs mit szégyellnem, a látvány sem rossz, még is lehunyom szemeim, mert így sokkal érzékletesebb a dolog. És nem is tétlenkedem, míg neki ajkai járnak, nekem ujjaim moccannak, ám nem felé, ennél sokkal huncutabb vagyok. Saját keblemre fonódik, alulról támasztva meg, mintha csak kínálnám őket, még is csalok, hüvelykujjammal súrolva megkeményedett díszeit, kéjes nyögdécselésre késztetve önmagam.


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Vas. 19 Nov. - 6:54


Alysa & Rashid


Kötözős játék
18+


*Nem jutok szóhoz, mivel fészkelődik az ölemben és ez meglehetősen behatárolja a cselekvési lehetőségeimet, hiszen az idomok önmagukban is ingerlőek, hát még ha hozzám dörgölőzik mint egy cica. Csak szemet forgatok és elengedek egy nagy sóhajt amivel titkon az újra feltörő vágyaimat próbálom késleltetni. *-Mert így százszor hallgatva nem unalmas.*Értőn bólintok, bár a fene sem érti de nővel, ágyban, meztelenül nem vitázunk. Le is hajtom a magam italát míg nőm csak ráérősen kortyolgat, ő nem siet. Az én poharam már koppan, aztán elmarom az ajkait egy kisebb táncra, azért a vége felé az egyik kezem lecsúszik a fenekére. Rámarkolok. Az ital, a hajlékony női test, a fülledt erotikájú fények és színek….isten mentse meg a férfiembert. *-Nem az ital tüzelt fel cicus.*Picit megemelem a fenekét, hogy odalent lélegzethez jussak. De nem nagyon hagyja, rám hajol, hogy lenyalja a rám kent bort.* -Az _is_ akarok. Engem te nem….hhmmmm….*Óriási önuralomra van szükségem, hogy ne döntsem azonnal hanyatt, csak az ujjaim szorítása a fenekén és a mélyről jövő torokhang jelzi, hogy nagy léptekkel haladok előre és ha valahol elveszítem a fonalat, akkor egy random és nem csőbe töltött vulkánkitöréssel lesz dolga. Kiveszem ha engedi a poharat a kezéből, hogy letegyem, útban van na, majd a másik kezemmel is rámarkolok a félholdra.* -Romantikázzunk édes!*Megemelkedek, őt is emelem, utóbbi sem kerül nagy erőfeszítésembe, majd ha nem nagyon ellenkezik és nem kell cselhez folyamodnom, átfordulok vele együtt, hogy ő legyen alul. Éééés nem esek neki mint delíriumos az ajtónak, hanemlentről kezdve a csókolgatást elindulok felfelé a bokájától, a térdhajlaton át a combjáig, önmagamat is édes kínok közé dobva, feszegetve azt a rohadt íjat, és nem állok meg az ölénél, csak óvatosan és alig lehelve időzök el s máris megyek feljebb, pici has, pici köldök, és még feljebb. Már ha hagyja…*| Ruha | Zene | ©️


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Pént. 10 Nov. - 15:57


Második kör Smile

+18

Csak vidám kuncogásom a válasz a romantikázás kérdésére. Ha Rashid ügyes, megoldja. Márpedig eddigi tapasztalataim alapján elég leleményes, ugyanakkor célratörő. Szóval meg lesz ez oldva.
Ahogy meg van oldva az ital kérdése is, noha vigyorom nem lohad, csak apró sóhajom színpadias orrkoppintását hallva.
- Te kértél inni. Látsz itt hűtőt vagy bárt? - kérdezek vissza, miközben elhelyezkedem az ölében,még ficergek is kissé, kényelmesebbé téve számomra a pózt, és csak élvezve az általam keltett hatást, mert hogy az letagadhatatlan.
- Csak szeretem ezt a számot és unalmas lenne mindig visszatekerni - vonom meg a vállam, majd további magyarázatok helyett inkább a bornak szentelem figyelmem, abba kortyolok, noha nem nyelem le olyan mohón,mint Rashid. Így amikor saját poharától megszabadulva támad le, oldalra nyújtom jobbom, csak szabad bal kezem siklik fel karján, ujjaimmal cirógatva tarkóját, miközben élvezem ajkunk táncát, ízének mámorát az erős whiskey és az édes bor elegyét, alkoholfűtötte zamatát.
- Ennyire feltüzelt az ital? Vagy csak ilyen telhetetlen vagy? - kérdem a szájára suttogva, majd eltávolodva újfent a pohár peremével váltok csókot, újabb korty vörös nedűvel ízesítve a szám.
-Azt hittem romantikázni akarsz. vagy ennyire elbátortalanítalak? - nevetek fel, elvéve kezem a tarkójáról, mutatóujjam mártva a borba, hogy nedves csíkot húzzak vele vállára, mit nem hagyok elpárologni, hajolok is rá, nyelvem hegyével itatom fel a sötét bőrről, bár tény, inkább Rashid íze van így, mint bor. De ez nem azt jelenti, hogy bármit is veszítene a zamatából.

♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Szomb. 4 Nov. - 17:27


Alysa & Rashid


Kötözős játék
18+


-Azt nem mondhatnám. *Vigyorgok a lábait nézve mikor már az ágyban csücsülünk öl az ölben. Egy ideig, de libben az asszony, hogy kérésemnek eleget tegyen, soha rosszabb napot ennél. *-Fehér habos fodrokat se…de! Itt most hogyan romantikázzak? *Emelem a mutatóujjam a „de” szónál, hogy nyomatékot adjak további szavaimnak, majd csak azután mutatok körbe karjaimat lendítve, nem mintha bajom lenne a szobával és mindent megoldok, de remélem érti mi a férfias és megjátszott nyűgöm tárgya. A szoba maga a fülledt erotika, arra csábít, hogy azonnal, reptében és vadul, észvesztve. Semmi cirógatás, semmi becézés, csak tömény szex kifulladásig. Pedig szívesen elidőznék itt-ott, főleg, hogy most jobb képet kapok a lágyan ringó csípőről és a kerekded, izmos hátsóról. S persze, hogy utánanézek, a zene felcsendülése után még inkább, hiszen megkapom a várva várt magántáncot és szerintem ha a milliomos apuci kisfia fizetne érte egy valag pénzt, ilyet akkor se kapna. *-Én is elég izgatott vagyok…*Válaszolok a dalszövegre és mint egy kiskirály terpeszkedem el az ágyon, hátamat a támlának döntve, két karomat oldalt széttárva pihentetve a fán, lábaim is kényelmes pózban, nézem a műsort míg el nem illan a szemeim elől. *-Hééé! Hová mész, gyere csak vissza!*A konyhába nem látok utána, nem kanyargósak a szemeim, különben nem itt lennék hanem az 51-es körzetben, de mikor visszajön, látványosan a szívemhez kapom a kezem.* -Máskor ne hozd rám a frászt, hogy eltűnsz. *Feltűnik, hogy mikor vége van a számnak, újra kezdődik, fel is ugranak a szemöldökeim magas homlokomra.* -Ez már volt. Ennyire izgatott vagy? ….Én jól érzem magam na aggódj baby….*Elveszem a poharam, a másik kezemmel érte nyúlok, látom a szándékot de nem számítok még sem arra, hogy _úgy_ ül rám. Naná, hogy a laktanyában felhúzzák a zászlót.* -Olyan izgatott vagyok és láthatod, hogy mindjárt elvesztem az önuralmam és tetszeni fog!*Azzal lehúzom a jégtelen tüzes vizemet és már húzom is magamhoz, hogy szájból-szájba lélegeztessem.*| Ruha | Zene | ©️


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Csüt. 26 Okt. - 16:34


Második kör Smile

+18

Egy pillanatig sem csodálkozom azon, hogy megtorpan, ledöbben a hálóm ajtajában. Eddig általában aki ide belépett egy pillanatra sokkolódott. De hát mit várnak egy olyan csajtól, aki egy sztripklub egyik vezető táncosa? Talán habos-babos ágyat, rózsaképeket a falon és fehér fésülködőasztalt? Azért az úgy elég képromboló lenne? na meg arról nem is beszélve, hogy egy olyan otthonban én sem tudnám magam azon a hőfokon tartani. mert ugye hiába ez itt nem a klub, nem szakadhatok ketté, nem lehetek kétféle személyiség. Az a lányszoba amúgy is inkább ahhoz a jellemhez illene, amilyet anyám akart nevelni belőlem és ami elől elmenekültem. Így hát... végül is meg van az a szoba is, csak nem itt és nem is éreztem magam soha jól benne.
- Hát szarvam van és csúf patám? - vigyorodom el, miközben annyit segítek Rashid-on, hogy a kezemmel eltartom a baldachint, így könnyebbé téve a leülést, és még meg sem kísértjük a sorsot azzal, hogy belegabalyodna a szövetbe, netán leszakítanánk.
- Mit vártál? Sztárposzteres lányszobát? Vagy ruhákkal szanaszét dobált szemétdombot? - firtatom jókedvűen, miközben kecsesen lekászálódok az öléből, végül is italt ígértem és nekem se ártana néhány korty. nem mintha a történteket és a jövőbeli történéseket csak piával bírnám elviselni, nem, annál sokkal jobb volt. Pusztán pótolni kell a folyadékot.
Ám első körben nem az ajtó felé indulok meg, illetve nem afelé, amin bejöttünk, hanem a másik rejtett felé. Ha követ a tekintetével, hát bepillantást nyerhet a gardróbba, ami teli van szekrényekkel, polcokkal, igazából a helyiség három falát szinte az fedi be. A negyediken, az ajtó mellett tükör, ám ez most takarva marad előtte. Ahogy az apró asztal is, amin a magnóm van, végül is kell ide is a hangulat. Vigyorogva nyomom le a gombot, felcsendítve az egyik kedvenc dalom, noha van már 5-6 éves, valahogy megragadt. És eléggé passzoló is.
Így hát innen kifelé már ennek a ritmusára riszálok ki, felvéve a ritmust, a lépéseket, a saját koreográfiámra táncolva le a zenét, nem kis örömére a fenekem is rázva. És hogy anyaszült meztelen vagyok? Van akit ez ebben a helyzetben még zavarna? A klubban egy csomó ismeretlen pasi előtt riszálom magam alig valamennyi ruhában, Rashid meg már többet is kapott belőlem a zuhany alatt.
- "Olyan izgatott vagyok, és nem titkolhatom, elvesztem az önuralmam, és ez tetszik..." - éneklem az együttessel együtt, pajkosan kacsintva még ágybitorlómra az ajtóból, immár a hálóéból, és a konyhába riszálva elkészítem a rendelést, szerencséjére akad itthon whiskey is, bár én jobb szeretem a testes bort. De kell a változatosság. Persze én most maradok a bornál. Amit meg is kortyolok, kicsit túlszaladt a pohár. A Rashid-éból viszont a jeget sajnálom ki, helyette kezemmel hűtöm le a poharat, persze még kint.
Aztán már riszálok is vissza, még mindig a zene ütemére, ami újrakezdi magát, hisz az egész kazettán ez van. Megunhatatlan.
Rutinosan bújok a baldachin alá, ügyesen egyensúlyozva a poharakkal, miközben jó lovasként helyezkedek el betörnivaló lovam ölében, átnyújtva neki az italt.
- "Csak érezzük jól magunkat, baby ne aggódj, és ha még mindig jól szórakozunk, fiú, az a legjobb!"

♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Pént. 29 Szept. - 15:59


Alysa & Rashid


Kötözős játék
18+


*Kíváncsi a kicsike, meg is kapja majd a választ a VIP szolgáltatásra, ha hagyja. Csak bólintok és vigyorgok, emelgetem az egyik szemöldököm míg magamra igazgatom, hogy jó fogás essék rajta. Csúszós a tusfürdő, azért is imádkoznom kell, hogy ne seggeljek egy nagyot vele a karomban, mert az nem lenne szép látvány, másrészt ő ápolhatna engem. Ezen elmerengek cseppet, nem is lenne rossz, bár így is ápolni fog csak másképp. Szent hely…ha már nem romantikázunk és semmi Ásó, kapa és nagyharang, gondoltam az ágyat fontosabb személynek tartogatja, van a nőknek ilyen heppjük, de nem neki. Van viszont gyilkos humora, ha ezt ráadásul még faarccal is mondaná, a fejem verném a csempébe röhögés közben, e megszán és mosolyog. Vagy inkább tinédzserboszorkány vigyor. *-Ma sem fogsz.*Kioldalazok a víz alól, hogy ne fulladjak akutan és ha már levegőért kapkodok, kapjam azt tőle, rátapadok mint újszülött az anyja keblére. Megindulok, mintha tojásokon lépkednék, vagy mint aki csomagot hord a gatyájában hátul és nem akarja, hogy az a száron át távozzon. Nem veszélytelen vállalkozás sikamlós talppal végigevickélni a hálóig, de legalább útmutatást kapok, egyenesen bele a számba. Finoman harapom meg az alsó ajkát és élvezem, hogy a testünk egymáshoz tapad, érzem a szívdobbanásait, a kis hegyes bimbók döfködését, öle melegét lassan kihűlő bőrömön. A mennyországban vagyok, legalábbis a kapujában és hamarosan ismét belépek. Ám ezt a következő túrát alaposan kiélvezem, a rövid kis út alatt tervezgetek, mit hogyan és mennyire míg a látványtól meg nem ragad a gondolat agyam egy hátsó szegletében. Lábbal nyitom az ajtót, óvatosan belököm, hogy ne a fal csapja vissza és gyökeret verek a küszöbön. Épp csak felpillantottam a csókból, hogy ne menjek neki semminek és tessék. Felhördülök.* -Maga vagy az ördög, a pokol legmélyebb bugyrába kerültem, erőset asszony, erőset. *Van ízlése az biztos, a látvány éget mint Belzebub kardja, vagy pallosa, a franc tudja mije van. Nem lesz itt mennyország, meg fehér, habos felhők, ráérős ízlelgetés. Leülök az ágyra, némi akrobata mutatvánnyal, hogy őt az ölembe fogva tartsam, hátam a támlának támasztom hiszen azé`van. A szemeibe nézek, két nagy lapáttenyerembe fogom a kis kacsókat.* -És most menj asszony, libegj előttem, táncoltasd meg a félholdjaidat és hozz tüzes vizet. *Játszom a királyt fensőbbséges orrfelhúzással és intek legyintve a kezemmel. Csak már ringatná a fenekét előttem, az biztos, hogy marokra kapom.*| Ruha | Zene | ©️


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Szer. 20 Szept. - 9:25


Második kör Smile

+18

- VIP szolgáltatás? - kuncogom el magam, hisz fantáziám és képzelőerőm van, márpedig ez a fajta szolgáltatás igencsak sok mindent foglal magában, és azokból is csak a legjobbat. Legalább is az én ismereteim szerint.
Beszéd közben ugyanakkor hagyom, hogy úgy rendezze a végtagjaim, ahogy neki kényelmes, végül is, még ha nem is vagyok nehéz, akkor is neki kell a csúszós csempén egyensúlyoznia velünk. Ugyanakkor ha akarja, ha kényelmesebb, akár én is ráállhatok a két lábaimra, attól még nem kell elszakadnunk egymástól nagyon.
- Szent hely? Nem hiszem, pappal még nem szexeltem benne - vigyorodom el, jobb kezemnek ujjaival lágyan simítva végig Rashid nyakának vonalát, kicsit lecsúszva izmos karján is. Miért is ne élvezhetném azt, amit most felkínálnak nekem?
- Létezik ilyen, hogy túl tiszta? - nevetek fel, de nem sokáig, hisz belém fojtja a jókedvet, persze semmi olyat nem tesz, ami ne lenne kedvemre való. Cirkáló ujjaim visszatérnek, nyaka köré fonom karom, ahogy elmerülök vele a csókban, mellkasához nyomva a sajátom, élvezve nedvességünk, forrón izzó bőrünk.
- Arra lesz - mutatok ujjal az ajtó felé, nehezen formázva a szavakat, hisz édes a csók, izgalmas, izgalmakat ígérő, és szívem szerint nem is nagyon hagynám abba, de hát az a fránya oxigén. Na meg ha már kijöttünk a zuhany alól igazán elmehetünk a hálóig is.
Ami hát nincs messze, kilépve a fürdőből a szemben lévő ajtó.
Talán a fürdő után már nem is csodálkozik különcségemen, hisz a háló falai vörösek, bútor nem sok, csak egy hatalmas ágy, fekete, áttetsző baldachinnal, vörös ágyneművel, szélein egy-egy sötétbarna éjjeli szekrénnyel.
A falakon néhány fotó, főként rólam, beállított, sejtető, erotikus, igazi mesterfotós munkái. Az ablak előtt vörös sötétítő, és bár átszüremlik rajta a fény, a szín különös árnyalatot ad neki. Csak egyetlen másik ajtó fedezhető fel rajta, ám az is csak kilincséről, színe beleolvad a faléba. A gardróbom, mi kitesz egy másik szobát. De nem hinném, hogy az érdekli Rashid-ot.
- Ha gondolod, ihatunk egy kis bort. Akad a hűtőben. vagy erősebbet szeretnél?


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Szomb. 2 Szept. - 19:13


Alysa & Rashid


Kötözős játék


*Azt nem mondom, hogy istennői teste fogott csak meg, hiszen nem lenne igaz és nem is láttam belőle túl sokat amikor először találkoztunk. A vonzalomhoz kellett az a kivételes személyisége is, amivel fogadott, különben csak a fenekét néztem volna meg és annyi. Meg sem próbáltam volna kikezdeni vele, persze azt is csak finoman tettem. És most ez az istennő test remeg a kezeim alatt, minden egyes porcikájában érzem a kielégülés rezdüléseit melyek nem csak a férfi egómra vannak hatással. Igenis begerjedek tőle az utolsó pillanatokban is és sokkal élvezetesebb a szenvedély csitulása is, hogy érzem, tudom mindezt én váltottam ki belőle. A szemeiben ott ég még a szenvedély amit lángra lobbantottam, a fénye lassan halványul, és belekapaszkodom a magaméval. *-Evés közben jön meg az étvágy.*Dörmögöm félmosollyal és tovább simítom a bőrén a csúszós szappanhabot. *-Egyébként VIP szolgáltatást nyújtok.*Nevetem bele a nyakába mielőtt finoman, stílusosan beleharapnék. Még a zuhanyzó falának támasztom de elmarom az egyik kezét és remélem eléggé jelzésértékű lesz az, hogy a nyakamra vonom és magától karol át a másikkal is. Így már biztosan tudom tartani és a kellemesen meleggé vált vízsugár alá állok vele egészen. Kezdett már hideggé válni a víz és az nem tesz jót a férfiasságnak, nem mintha a hidegtől láthatatlanná menne össze, alapállapotban is elég termetes a szentem. *-Kipróbálhatom az ágyadat is, vagy az szent hely? *Nem tagadom, hogy rendesen felhúzott, szívesen elidőznék a még nem ismert porcikáin, amolyan lassú víz partot mos módban. Ehhez azonban ő kis kell. Talán nics kedve többhöz, vagy pihenni szeretne, esetleg elég volt belőlem ennyi is. Ki tudja, a nőket még soha senki nem ismerte ki, nem én leszek aki Nobel díjat kap érte. Na, és persze az ágyát nem alvásra használnám, hanem őt gyűrném magam alá, vagy betakaróznék vele, vagy mindkettő. A filmekben – sajnos láttam pár nyáltól csöpögőst amikor még úgy gondoltam, feltétlenül randiznom kell – az ilyen tusolós jelenet mindig úgy van beállítva mintha a szereplők élveznék. Tök romantikus. A fenébe, hát nem az. A víz belemegy a szemeimbe és a számba is amikor meg akarom csókolni, szóval gyorsan ki is állok alóla vele együtt. Kell a francnak a romantika, meg a prüszkölés. *-Na elég ennyi, már túl tiszták vagyunk.*Ha már nem iszom, az ajkaira tapadok, az utóbbi mondatom kijelentő volt, vagy mi a szösz, nem kell rá válaszolni, csak forgassa a nyelvecskéjét a számban. *| Ruha | Zene | ©


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Vas. 27 Aug. - 10:30


Második kör Smile

+18

Játék ez most, gyönyörű, kielégülést hozó játék. hisz nem húzzuk az időt, ez most nem az a helyzet, amit Rashid korábban vázolt, most nem az őrületig kínzás a cél, azt már megtettük, napokig várakoztatva magunkat, egymást. Most csak az a fő, hogy egyesüljünk, hogy ezen a közös oltáron találjuk meg a magunk és kettőnk csodáját.
És nem is várakoztat, értő ujjai, tapasztalt mozgása hamar a végtelenségig fokoz, fejem a hűs csempének támasztva, szorosan lezárt szemekkel kóstolom a gyönyört, halk nyögéssel juttatván csupán tudtára, noha alsó ajkamba harapó fogaim ezerszer beszédesebben minden hangnál, akárcsak finom remegésem, mivel befogadom a végső gyönyört, hogy aztán pihegve támasszam homlokom széles vállának, igyekezvén visszanyerni tudatom, létem, mi egy pillanatra megszűnt, egy olyan közös csodát hozva létre, mi csak ilyenkor sikerülhet és akkor is csak kevés embernek.
És pilledten hagyom, hogy tusfürdőt folyasson rám, magára, csak mosolyogva nézem, immár emelt fejjel, arcát fürkészve, ahogy mosdatásba kezd, ami azért valljuk be, kissé még nehézkes lesz, míg combjaim derekát ölelik.
De hagyom, még hagyom, sőt, csókját is viszonzom, még ha nem is olyan vad szenvedéllyel, mint a kezdetekkor. De hát a szenvedély kielégülést nyert, csitult, még ha tán csak kis időre is.
- Ilyen alapos ember vagy? Vagy ez még hozzá jár? - mosolyodom el, ahogy levegő után kapva szakadok el dús ajkaitól, balommal a csap felé nyúlva, kissé állítva a hőfokon, hogy felhevült testünk ne langyos-hideg vízcseppek záporozzák, hanem kellemesen meleg.


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Kedd 15 Aug. - 6:33


Alysa & Rashid


Kötözős játék
18+


*Az anyag reccsenésére picit sem rezdül össze, szóval vadulhatok kedvemre. Ezen elvigyorodom, de úgy sem látszik, a nő ráhajol a vállamra, karomra s amíg ér addig a fogai helyét csókolja. Tapasztalatból tudom, hogy hasonló esetben a nők jólesően borzonganak, sóhajtoznak, a temperamentumosabb fajta nyögdécsel, én torokhangon morgok és rátapadok a nyakára. Itt jön az önkínzás, hosszan ecsetelem mit tennék ha rászánnám az időt az elcsábításra, végig is gondolom amit mondok, így tartva életben a nagy lompost a gyorsan hűlő víz alatt. *-Na, azt már nem. Rózsát csak különleges esetben. *Mondjuk lánykéréskor és amikor megérkezik az utód. Eddig kétszer vettem vörös rózsát életemben. Hogy lesz-e következő alkalom? Azt még a jövő homálya fedi és most egyáltalán nem gondolok vörös rózsákra. Én őt mesélem bele a történetbe, ő azonban mást lát bele, ez is egyfajta jelzés arra nézve, hogy nem tervez velem. Hála az égnek, eddig csak unatkozó és felpörgetett libidójú, elvált anyukákkal találkoztam legtöbbször akik a rózsát látták a kezemben, nem meglepő hát, hogy egérúton, fű alatt viszem a lányomat a suliba. De most….most ez a nap nem erről szól. S már el is felejtem a rózsákat mikor az ajkaira tapadok, az élvezet végigfut a gerincemen mikor, ismét morgok mikor harap a kis vadmacska s ezzel csak azt éri el, hogy még jobban a falhoz nyomom. Nem húzom tovább az időt, egyet csinálok kettőnkből, összeolvadunk az élvezet oltárán. Ajkairól a nyakára vándorolok, onnan az édes kis fülcimpákhoz, apró élvezetekkel egészítem ki csípőink heves táncát, míg magával nem ragad a buja vágy és a kéjes kielégülés. Figyelek rá, nem hagyom ott a küszöbön, nem vagyok a hátat fordítós fajta, a csendes, remegős csitulás közben is még ingerlem. Fontos a levezetés, és amíg csak lehetséges egyben maradunk, s azután sem engedem el, hogy a katona elhagyja őrhelyét. Fél kézzel tartom, a másikkal tusfürdőért nyúlok és rácsorgatom, nem spórolok, jut kettőnknek is, majd koppan a flakon a lábainknál. Ráérős mozdulatokkal simítom el a nyakán, a keblein a sikamlós anyagot s hajolok újfent az ajkaira, hogy magamba szippantva megkóstoljam a kielégülése ízét.*| Ruha | Zene | ©


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Hétf. 7 Aug. - 19:26


Második kör Smile

+18

Tudom jól magamról, milyen összetett és olykor összeférhetetlen személyiség vagyok. Ahhoz túl önálló, túl egoista, hogy hagyjam magam egy férfi bűvereje alá vonni, alárendelni magam valaki más akaratának, kedvének. Ugyanakkor pont azt szeretem egy férfiban, ha határozott, erőteljes, talán egy leheletnyit, persze csak az élvezet határain belül, erőszakos. És Rashid most épp kiválóan testesíti meg ezeket a tulajdonságokat. Nem rám nyomja magát, de épp elég határozottan ad teret az akaratának, épp eléggé ahhoz, hogy magam is hamar izgalmi állapotba kerüljek.
Érzem, ahogy hatalmas keze az alsóbb régióba vándor, némi ficergés árán teret adok neki, hagyva, hogy utat keressen magának. Érzem, hallom, ahogy reccsen az anyag, de pont ez a pici önző nemtörődömség, ami kell nekem.
- Nocsak - sóhajtok fel, nyelvem futtatva végig fognyomaimon, lekövetve egy szaporán sikló vízcseppet, míg csak tudom, míg csak érem az izmos felkaron.
- Ilyen romantikus vagy? Netán még rózsát is viszel a kiszemelt hölgynek? - kuncogom el magam, incselkedőn, nem véletlen nem magam helyezve a nevezett nem képébe. Mert eszembe sincs ilyesmi, én ugyan nem vágyom arra, hogy virágcsokorral a küszöbömön térdeljen. Egy kellemes, izgalmas, remélhetőleg kielégülésben gazdag estét óhajtok, ha beválik, talán még néhányat. De nem többet.
Ugyanakkor nem vagyok az ellen sem, amit vázol, a ráérős, kényeztetős szex is lehet élvezetes. Csak nem most, mikor a langyos víz is hideg felforrósodott bőrömnek, mikor emelem fejem, hogy juttassak belőle szétnyílt ajkaim között kiszáradt torkomra, minek hamar vége szakad, ahogy lecsap a számra, heves csókba invitál, mit harapással toldok meg, talán még duzzadtabbá varázsolva szerecsen ajkait, ahogy végre nem csak beszél róla, hanem a tettek mezejére lépve belekóstolunk mindketten az érzéki csodába, mire az emberpár teremtetett.
Ujjaim sötét bőrébe feszülnek, halványló nyomokat hagyva majd, lábaim még inkább testére szorulnak, húzva magamhoz, teljesen, nem mintha kényszeríteni kéne. És nyögök a csókba, ahogy teljesen eggyé válunk, ahogy kiegészítjük a különbségeket, zéróvá téve azt. Majd engednek combjaim, teret adva neki, magamnak, hogy csípőnk ringásba kezdhessen, most talán gyors, heves mozgásba, hisz hosszú, napokig tartó volt az előjáték. Talán majd a következő, majd a ráérős másabb lesz, könnyedebb, hízelgőbb, kóstolgatóbb. Mert most hatalmasat akarok falatozni belőle.


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Vas. 23 Júl. - 8:18


Alysa & Rashid


Kötözős játék
18+


*Nem mondok ellent neki, bár picit szemtelen a kijelentés, annál inkább szórakoztató, na meg persze nőnek nem mondunk ellen a gyönyör kapujában. Ez férfi szabály. Egyébként sem fontos, tisztában vagyok az értékeimmel, eddig senki nem panaszkodott. Inkább más dolgokra fordítom a nyelvem tehetségét, másképp jártatom a számat, látni – és éreznivalón nagyobb sikere is van. Nem különben kalandozó kezemnek, s ami neki jó az nekem is és fordítva, hát minek hagyjam abba? Még jobban belegabalyodom a ténykedésbe. *-Mindegyik részét. *Belenyögöm a kettőnk között szűkölő levegőbe a választ, fontosnak tartom megnyugtatni, hogy bármire képes vagyok ezen a ponton, szóval ne izguljon, hogy valami kimarad. Ő sem táncol az idegszálaimon, ő sem hagy ki semmit, bámulatos mennyire sokoldalú, főleg a combjai. Soha ne kerüljek ennél rosszabb kutyaszorítóba. Bár van egy kis bibi az egyenletben, maradt még egy ismeretlen ami gátat szab minden tervemnek, s mivel annak eltüntetéséhez pont útban vagyok….elég kiábrándító lenne ha most letenném. Ám nem rég engedélyt kaptam mindennemű letépéshez, tönkretételhez, feltételezem egy kósza bugyi nem fogja taccsra vágni a költségvetést. Vagy ha nem megy hát félretolom. Míg ezen merengek fénysebességgel, a víz is megérkezik, kissé hideg s felszisszenek mert az nem tesz túl jót az ébredő erőnek. *-Nem vagyok félős.*Egészen a csempének szorítom a csípőmmel, ám felső testemmel hátrébb dőlök, hogy jól szemügyre vegyem, a férfiembernek nem csak a kezei tapintanak hanem a szemei is és valljuk be, meglehetősen vizuális típus vagyok. Tetszik amit látok, nem csak a domborulatok hanem a hajlatok is elkápráztatnak, a felhősödő tekintet és a remegő ajkak csak olaj a tűzre. Döntöttem. Egyik kezemmel az anyag alá nyúlok és eltolom, a legegyszerűbb és a leggyorsabb megoldás, ha szakad hát szakad, az nem tartozik a terveim közé. A lényeg, hogy az út szabad legyen. *-Fogadjunk, hogy nem.*Húzom vissza és igazgatom a nyakam, hogy elérjen minden érzékeny pontot, akár a macska amikor simogattatja magát. Újabb szisszenés, jóleső és izgató mikor belém harap. Hogy legyen némi igaza, beletúrok a víztől csöpögő és összeálló hajába, hogy elhúzzam magamtól, ez van olyan mint amiről beszél. A szemeibe nézek, mélyen, szinte már a tekintetemmel felnyársalva, bár mással fogom. Talán nem látszik, de én már érzem, szenvedve attól, hogy még pár mondat erejéig megfosztom magam tőle, préselem ki a szavakat.* -Nem talált bébi. Ennél én sokkal romantikusabb vagyok. A falhoz szegezős csak a zuhanyzóban működik. Azt is szeretem amikor a lepedőt lassan lehúzom az előbukkanó….szépségekről, és azt is amikor a kis lábujjtól végig csókolhatom minden porcikádat, egészen az édes kis fülcimpádig. És szeretem amikor kéjesen nyögdécselsz és könyörögsz, hogy ne hagyjam abba, és azt is amikor te vagy a vadász és én a préda. Akarod kipróbálni? Milyen az amikor időt szánok rád?*Ez simán elmegy önkínzásnak, komolyan mondom nem vagyok normális. Nem várom meg a választ, az ajkaira tapadok és magamba szívom, s mivel már szabad az út és ő is azt mondta ne izguljak, csúszni fog, nem gyötröm magam s őt tovább. Megtalálva a kaput, kopogtatás nélkül lépek be a mennyországba. És tényleg az. Forró és puha, hívogató, játékos, kacér. Nem kell sok, hogy kitűzzem a zászlót.*| Ruha | Zene | ©


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Hétf. 10 Júl. - 10:39


Második kör Smile

+18

- Tökéletes? Ilyet is csak egy férfi mondhat. Pedig magatok vagytok a megtestesült tökéletlenség - kuncogom el magam, nehogy sértésnek vegye, ahogy én sem vettem komolyan korábbi szavait. Persze van önbizalma és amíg ez egészséges határokon belül mozog, nem is gond.
Aztán elveszlenek a szavak, lényegük tova száll, hisz sokkal lényegesebb most a testbeszéd. Nyelvünk más ritmust jár, nem betűket formáz, anélkül, azok nélkül beszél, árulkodik, ahogy szám is, mi sóhajba szakad, ahogy az erős tenyér érzékeny mellemre feszül. Hisz erre vártam, legalább is már az előszobában vagyunk és sejtem, amilyen viharos a tempó, hamar célba érünk.
- Mármint melyik részét? - vigyorgok tovább, és noha incselkedem, bár ez már bőven belefér, azért eleget is teszek finom noszogatásának, gondot, nehézséget sem jelent. Hisz ahogy kezei fenekemre fognak, megfeszülnek az izmok és lábaim derekát ölelik körül, kéjesen simulva testének, és noha a nadrág szövete még véd, még fed, nem olyan vastag az, hogy ne érezném Rashid nekem bókoló gerjedelmét.
- Még sem olvadsz bele teljesen - mosolyodom el, karjaimmal nyakát ölelve körül, ahogy a zuhanyzóba érünk, ám csak addig, míg nem oszt feladatot. És engedem is el, de csak az egyikkel, igyekezvén megfelelő hőmérsékletűre állítani a vizet, bár valljuk be, kissé nehezen megy, ahogy nyakam érzékeny bőrét érinti elködösítve agyam, felhevítve szívverésem, és erősítvén a dobogást alsóbb tájékon is.
- Fog az csúszni, ne félj! - búgom kacéran, noha közben már valóban nyári záporként hull ránk a víz, én pedig visszatérhetek az ismerkedéshez. És teszem is, könnyen, hisz lábaim még mindig ölelik, hátam a hűs csempének feszül, ami nem is olyan rossz ilyen felhevült állapotban. Ám kezeim szabadok, ismerkedőn simítják végig a széles vállakat, kapaszkodnak meg az izmos karokban, miközben lehetőségemhez mérten mozdítom, ringatom kissé a csípőm, ingerkedvén, élvezetesen.
- Fogadjunk, hogy kitalálom a kedvenc pózodat - húzom az agyát, viszonozva a kölcsönt, hisz most az én ajkaim járják be barna bőrét, keresve a fültőnél bujkáló érzékeny pontot, majd áttérve vállára harapok bele finoman, mint billogot, ejtve nyomot fogaimmal.
- Ezt szereted a legjobban, ugye? A falnak feszítve, élvezve az erőd, a törékenységem, és még is, hogy legalább annyira élvezem a helyfosztott helyzetem, mint te?


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Vas. 9 Júl. - 8:50


Alysa & Rashid


Kötözős játék
18+


*Elképzelem. Legfeljebb a Kék osztriga bárba vennének fel rúdtáncolni, de oda meg én nem mennék, bár ha kenyérre kellene még azt is bevállalnám. Nem áll távol tőlem az ilyesmi, legfeljebb a tánc után az öltözőben utat engednék Róka bácsinak és háromszor lezuhanyoznék forró vízzel. Alysa azonban a mókás végét fogja meg a dolgoknak – bár már másnak a végét fogná meg – így én is csak elvigyorodom az elképzelt vonagláson. *-Naná! Édes vagyok mint a méz és finom mint a csokoládé, jóképű, sármos, odaadó, vicces…egyszóval tökéletes. Akkor te kerülsz a falhoz ördögi angyalom.*széles vigyoromból máris virít az összes hófehér fogam ezzel a kontraszttal is párhuzamot vonva a kettőnk közötti színkülönbségre…és a fekete fürdőben való előnyére. Nem mondom, csinálom, engedélyt sem várva szedem le róla azt a rohadtul útban lévő felsőt, majd egészen közel vonom magamhoz, a levegő sercegve illan el a két test közül. Forró és édes, buja és szemérmesen szemérmetlen. Ízlelem ajkait immár sokadjára, egyik lapáttenyér a derekán a másikat önmagammal vívott harc közben szuszakolom be kettőnk közé, hogy ráfogjak az édes almára. Nincs ellenállás – őszintén? Nem lepődöm meg rajta. – Elindulok vele a feketeség felé.* -Megoldom…menet közben. *Elveszem a kezem a gömbölyűségről és a feneke alá csúsztatom, könnyedén megemelve tartom míg meg nem találja az két, imádnivalóan hosszú comb az őket megillető helyet….a csípőmön. Nem támolygunk, fél szemmel két csók között lesem hova is lépek, így viszonylag problémamentesen érkezünk be és ahogy mondtam, ő kerül a falhoz.* -Kell a víz,. Hogy jobban csússzunk édes.*Engedem át neki a terepet a csapok kezelésének fontos munkafolyamatában, míg én addig rávetem magam a nyakára és persze vigyázok odalent is, hogy ne törjön el a zászlórúd.*| Ruha | Zene | ©


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Hétf. 3 Júl. - 20:08


Második kör Smile

+18

- Azt egy szóval sem mondtam.
De el tudod képzelni magad, ahogy ezzel a technikával a rúd körül sétálsz, miközben pasik dobálják felfele a színpadra a pénzt
- vigyorgok tovább, rendületlenül, mert én igen is el tudom, noha a helyzet inkább illik a bohózat kategóriába.
De nem is azért vagyunk most itt, hogy Rashid tánctudását csiszoljuk, legalább is nem abban az értelemben, amit mások előtt produkálhat. Mert ha úgy nézzük, maga a szex is tánc, két test egymásnak feszülése, ringatózása, egymás ritmusának felvétele, megosztás a lépésekben a végső katarzisig. Mert kétségtelen, szex lesz, erre hajtunk mindketten és kölcsönössége miatt lesz rohadt jó.
- Édes? Ne essünk túlzásba. Ugyanakkor dehogy tűnnél el. Én kirikítok, így minden porcikád, ami hozzám ér, láthatóvá válik. Már pedig úgy sejtem, szeretnél nagyon közel lenni hozzám - búgom kihívón, hisz ez már javában a csábítás és incselkedés része a dolognak, ahogy az is, ahogy a felsőm alá nyúlok. és bár én incselkednék, benne a véremben, a stílusomban, Rashid egyértelműen, láthatóan kevésbé türelmes. De semmi ellenvetés, kuncogva hagyom, hogy lerántsa rólam a feslőt ha szakad se érdekel, van másik.
És a kuncogás akkor sem hal el teljesen, mikor végre ajkamra tapad a szája, immár valóban, nem olyan ismerkedőn, incselkedőn, mint eddig. És hívom is táncba, nyílnak puha szirmaim, nyelvemmel csalom az övét, testem az övéhez feszül, kiélvezve éles ellentéteinket, színben, felépítésben, izmokban. nem mintha én tohonya lennék, de egy férfitest mindig is más lesz és ez így a tökéletes.
- Már itt azonnal akarod, vagy betámolygunk a zuhany alá? - kérdem egy légvételnyi szünetben, és bár szavaim noszogatók, a mozdulat, ahogy körmeim végigméricskélik hátát, egészen a keskeny, fiús csípőig, inkább biztatóak. Talán majd a második vagy a harmadik körnél ráérünk játszadozni, ezt az előjátékot már napok óta húzza, feszült húrrá változtatva testünk, vágyaink.


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Vas. 2 Júl. - 7:37


Alysa & Rashid


Kötözős játék
18+


*Bárgyú vigyorral hümmögök egyet a felvetésén, igen, minden vágyam az, hogy elájuljak a combjai között. Persze pusztán az élvezet oltárán és nem a kínzásén. Momentán az lenne kínzás ha most azonnal hazaküldene, de úgy érzem a felém sugárzott energiáiból, hogy nem fog megtörténni. Annál is inkább, mert az neki is az lenne. Mármint kínzás, minden szerénységemmel együtt. Attól már láthatóan megborzongok amit a bőrömön művel, megmutatva hova szúrna/vágna ha esetleg….de jelenleg az ujjával nem az életemet veszi el hanem csupán az önuralmam egy részét.* -A tánctanulással együtt jár az anatómia is?*Nagyon oda kell figyelnem, hogy ne remegjenek a kezeim mikor a sebével foglalkozom, mert már nagyon nem itt lennék, hanem valahol a zuhanyrózsa alatt vagy az ágyában, esetleg a konyhaszekrény tetejére dobnám fel, vagy egyszerűen odaszorítanám a falhoz, hogy ne tudjon szabadulni. Bezárnám a saját csapdájába. *-Mert az emberek nem ennyire nyitottak és menten kikiáltanának buzinak. *Azt hiszem legközelebb – ha lesz legközelebb – esküszöm veszek egy női gyümölcsös/vaníliás tusfürdőt és azzal tusolok le mielőtt eljövök hozzá „sebet ápolni”. Nem lenne férfias ha én is végighúznám az ujjamat a saját combomon, hogy felizgassam a fantáziáját, az már tényleg ütné a homár fogalmát, viszont a sátános gatyóban való csípőriszálás talán hívogató lehet. S lőn! Csilingelő nevetés a jussom ami a hátamnak ütközve érzékien karmol végig. A kritikát nem fogadom el, elég sértődékeny vagyok ezen a téren, így nem is megyek előre akkor sem ha hagyná. Bevárom az ajtónál s mikor kinyitja azt, a derekánál fogva ölelem magamhoz amiből már érezhető, hogy az elmúlt percek igen nagy hatással voltak rám. *-Szóval botlábú vagyok? Na szép! Én itt kiteszem a szívem és a lelkem te meg lebotlábúzol. *Lebiggyesztem az alsó ajkam és húzom befelé a fürdőbe. Alig nézek körül, épp csak a terepakadályokat jegyzem meg, hogy hol és hogyan kerüljek, a zuhanyzót viszont belövöm mint célterületet. Mikor meglátom és tudatosul bennem a sötétsége, elakadok, oldalra hajtom a fejem és úgy merengek mint aki félrenyelt, majd megingatom a fejem.* -Ha oda bemegyünk, nem fogsz megtalálni. Majd hadonászol vakon a levegőben és sápítozol, hogy „Hol van az édes Rashid? Jaj, eltűnt!”*Őt idézve egészen vékonyra ráspolyozom a hangomat, már amennyire sikerül basszusból szopránba….Itt kint kell elkezdeni az egymásba gabalyodást. Elengedem, hogy ledobjam az ördögöket is. Kár volt. Mármint elengedni. Bár….szeretem a magántáncot, a kezemmel további és gyorsabb folytatást követelek….nem csak a kezemmel. *-Csodás. Lenne. Ha látnék is végre valamit. *Széles vigyorba húzom a számat és közelebb lépek, hogy segítsek, mert ez az érzékiség túl lassú ahhoz amire most vágyom. Nem mondom a harmadik menet után már hajlandó leszek a centiről-centire haladásra….*-Nagyon megharagudnál ha most letépnék rólad mindent?*Meg sem várom a választ, ha nem ugrik el előlem, akkor én magam szedem le róla azt a vacakot amit pólónak mondanak és már a naci felé nyúlok, közben az ajkait keresem, hogy lecsókoljam az arcáról.*| Ruha | Zene | ©


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Szomb. 24 Jún. - 13:44


Második kör Smile

+18

- Csodás? Ha ájulásig szorítanálak a combjaimmal? - kérdezek vissza mosolyogva, igen, kaján mosollyal, mert sejtem, Rashid nem erre gondolt, én pedig ezt nagyon jól tudom. ugyanakkor az incselkedés része a játéknak, perzseli, hajtja tovább a végzete felé.
- Nem hiszem, hogy különb kell - vonom meg a vállam, miközben a tekintetem azért végigfuttatom a kirakodóvásáron.
- Csak elég nagy és éles kell hogy legyen, meg az ember tudja, hova kell vágni. Mondjuk ide - húzom végig nem ápolt kezem ujjait Rashid nyakának barna bőrén, pont ott, ahol érzem a hevesen lüktető eret, majd végigfutok izmos karján, követve az egyik fő ér vonalát, egészen a csuklójáig. Aztán pajkos mosollyal simítom kezem vissza a saját combomra, látszólag ártatlan pislantásokkal mérve fel szavaim, de főként érintésem hatását.
Közben persze azért ügyeskedik ő is, szakavatott kezei ápolják le a sérülésem és illetik újabb, másfajta kötéssel. kicsit olyan, mintha celofánt, vagy zacskót ragasztott volna a sebre, de végül is, a gipszre is táskát húznak a gondos emberek, ha nem akarják, hogy vizes legyen. Az orvostudomány csak kicsit esztétikusabbá tette.
- Ha ennyire vágyod, miért nem veszel magadnak? - kérdem nevetve, miközben kíváncsian, és magamnak bevallhatom, kissé meglepve nézem, milyen otthonosan érzi nálam. vagy én lennék rá ilyen hatással már is? hogy már csak a zuhany segíthet rajta? Bár ha én is alatta vagyok, akkor azt hiszem, nem a hideg víz lesz a megfelelő megoldás.
A csípőriszálást viszont már nem állom meg nevetés nélkül, de azért én is feltápászkodom, és nyugodt, prédára leső ragadozó léptekkel követem a táncost.
- Nálunk azért ne keress munkát, maradj a kórházban - nevetek rá, beérve, rákacsintva, megelőzve, mert azért még is csak én vagyok itthon. De nem kizárni akarom, nyitom a fürdő ajtaját, invitálva, akárha szobalány lennék. és nem kevés büszkeséggel is mutatom a helyiséget, mit alig fél éve újíttattam fel, alakíttattam át. Nem mintha a bérházi fürdőt olyan nagyok lennének, hogy hatalmas lehetőséget rejtenek. Még is... belépve balra elég nagy sarokkád terpeszkedik a hófehér csempék között, jobbra belépve elegáns kézmosó tükörrel, alul szekrénnyel, míg mellette meglepő mód egy kiugró fal, válaszfal, mely  nagyjából a fürdő feléig ér be. Ezt már fekete csempe borítja, és beljebb lépve látható, egy tálca és kabin nélküli zuhanyzót rejt, fekete csempével kirakva, nagyjából mellmagasságban fehér futódísszel, kissé sötétebbé, homályosabbá téve eme zugot, mint a fürdő többi része.
- Hogy tetszik? - kérdem, bár kétséges, a fürdőre értem-e, vagy arra, amit művelek. Hisz ujjaim nagyjából ekkor siklanak a felsőm alá, belekapaszkodva a szélébe, lassan megindítva felfelé a szövetet. Még sem zuhanyozhatok ruhában!


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Szomb. 17 Jún. - 7:08


Alysa & Rashid


Kötözős játék
18+


*Széles vigyor kúszik az arcomra az éles kések holléteinek bizonyosságát tekintve. Való igaz, hogy ő van otthon, na de el is jut az éles késekig? Ha rajtam múlik akkor a kanapénál tovább nem megy az biztos, hiszen én fogom az ő kezét és fel is emelem picit, hogy jelezzem apró eltévedésének okát. Ám a vigyor nagyon gyorsan lekonyul, nem úgy más. Ha nem is volt szándékában, igen érzékletesen leírta mit képes a hosszú, formás és csábosan izmos combjaival művelni, én pedig balga férfi el is képzeltem. *-Csodás lenne.*Nyelek egy nagyot, hogy azért mégse holmi csorgó nyállal az államon rontsam az összképet. Tán a saját csapdámba estem, megesik ha csapongó gondolataim közepette másra sem tudok gondolni mint arra, hogyan csókolom végig azt a fojtogatóan édes combot a lábujjától a kincses barlangig. *-Tudsz ezeknél különbet is felmutatni?*Intek a fejemmel a kölcsönkért műtéti eszközök felé, melyekből egyet sem fogok használni de példaértékű lehet mind. Kínzóeszközön maximum bilincset tudok elképzelni, vagy némi láncot amivel az ágyhoz láncol, noha nekem elég ehhez a személyes testi-lelki varázsa. Ahogy lekerül a kötés, lefertőtlenítem óvatosan, majd veszek egy csomagot amiben vízhatlan kötszer van. Olyan ez mint egy vékony filmréteg és könnyen leszedhető, akár a gyerekek matricája. Diadalittas vigyorral jelzem, hogy a sebét már nem kell félteni a víztől, mással is foglalkozhatunk. S ha már ő ennyire nyílt, akkor én sem maradok el mellette.* -Nem lesz vizes. Én viszont nem csak nézni fogom ahogyan zuhanyozol, hanem meg is mosdatlak, mindenhol. Én is koszos vagyok ám, az éjjeli műszak fene fárasztó és izzasztó volt.*Szenvedő arcot vágok, pedig kivételesen nem volt olyan borzasztó.* - Használhatom a fürdőszobádat? Imádom a nők gyümölcsös tusfürdőjét. Minden vágyam az, hogy én is gyümölcsöskert illatú legyek.*Nagyon remélem nem lomboz le azzal, hogy nem használ ilyet. Ezzel ott is hagyom. Felállok és elindulok megkeresni azt a fürdőt, ami nem sokára remélhetőleg főszerepet fog játszani a reggeli programomban. Menet közben dobom le a pólómat, ahova esik ott „puffan”, s már a nadrágszíjat csatolom.* -Megmosod a hátam gyönyörűm? Vagy a körmeidet használod hátkefének? *Lecsúszik a nadrág is. Az ördögmintás boxer alsóból tudhatja, hogy előre számítottam ma sztriptízre, és a tánc sem marad el. Némi férfias csípőringással menetelek tovább.*| Ruha | Zene | ©


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Szomb. 10 Jún. - 18:31


Második kör Smile


Bár gyanakodva figyelem a túlzónak érzett készletet, azért nem kapok sikítófrászt, ahogy Rashid elkapja a karom, főként mert érezhetően nem erőszakos, még arra is ügyel, hogy ne a varratoknál fogjon rá. Emellett nem vagyok egy frászos alkat, nem is rángatom a szemem, sőt, a várt, vagy talán sejtett riadalom helyett csak kaján vigyor kúszik az ajkamra, ahogy sötéten csillogó szemeibe fúrom a sajátomat.
- Ne felejtsd el, ez az én házam. Én tudom, hol vannak a legélesebb kések. és nem mellesleg, a rúdtáncnak hála olyan erős a combjaim szorítása, hogy légszomjból kifolyólag el is ájulhatsz köztük - emelgetem meg vidáman a szemöldököm. és persze ott a képességem is, amivel simán akár a szívmegállásig is lehűthetem a testhőjét. De ezzel persze nem dicsekszem, csak nekem ad egyfajta különleges megnyugvást.
- És te honnan tudod, hogy én nem vagyok-e valamiféle elmebeteg feketeözvegy? Talán a más szobában tartom a kínzóeszközeim, ahol gyanútlan férfiakat kínzok kedvemre? - firtatom tovább vigyorogva, hisz nem csak neki van ilyen fekete humora, én is oda tudom tenni magam, ha akarom.
Közben persze ügyesen és szakszerűen dolgozik, tetszik, szeretem, ha egy pasi ilyen. Mármint határozott.
- Aha... tehát leveszed a kötést és utána megyünk zuhanyozni. Illetve én zuhanyzom, te pedig felügyeled, nehogy baja legyen a sebemnek, ugye? Vagy te mosdatsz le, pont a biztonság kedvéért? - kapcsolok inkább vissza erre a témára, mert kevésbé beteges, ugyanakkor sokkal izgalmasabb. Mert nem csak neki élénk a fantáziája, az én agyamban is hasonló képek játszódnak, ahogy a zuhany alatt állunk, ömlik ránk a langyos víz, hátam a hűs csempének feszül, combjaim csípőjét ölelik körül, nem fojtón, inkább akaratosan, kapaszkodón...
Azt hiszem, ideje haladni valamerre... De sürgősen... Nem szeretek csak képzelegni, megvalósítani, megélni imádom az életet...


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Kedd 6 Jún. - 7:36


Alysa & Rashid


Kötözős játék


*A kérdésre csak egy széles vigyor a jutalom válaszul, naná, hogy neki jobban áll és nem csak a táncos rúd, hanem az enyém is. Kissé belefeledkezem a szójátékba amit csupán gondolatban sütök el, de ez is eléggé szélesre húzza a számat. Nem látom az arcán, de minden porcikájából süt a csalódottság és értetlenség, ami egyébként a célom is volt. Ha már ő húz én is húzom, ez a játék lényege és mi nagyban nyomjuk. Nem cövekel le a táncparkett közepén, engedelmes kislányként jön velem a kanapéhoz, ám ott is picit nyomja a lázadót ahogy leül. Vigyorgok. Milyenek a nők, anyám! Imádni valóak, legalábbis Alysa az és ha szóban nem is folytatja, a pillantásai eléggé egyértelműen simogatnak. *-Értem, értem. Jó ötlet…de…*S megindul a csábítás, a cirógató rábeszélés, mi ez ha nem szexuális kínzás? „Vízcseppek szaladnak le csillogva a bőrén, néhányat az én ujjaim maszatolnak el, vékony csíkokká simítva. Megízlelem, átvette a bőre illatát és ízét. Egyre többet csókolok le a válláról, majd lejjebb szánkázom, hogy vastag ajkaim közé csippentsem azt a szemtelenül hetykén álló kis csúcsot. Édes, gurgulázó kacaj csiklandozza a fülemet és ez csak olaj a tűzre. Meg kell zabolázni a vad csikót, a testemmel pányvázom ki, nekinyomva a zuhanyzó csempéjének. Nem szabadulsz!” *A kis gonosz boszorka verbálisan kínoz, de én is tudok meglepetést okozni. Gyanakvó, bizonytalan szavai rángatnak vissza a nappali valóságába, enyhén leizzasztva a képzeletem szülte filmből. Ravasz mosollyal arcomon kapom el sérült kezét úgy fogva, hogy még véletlenül se okozzak fájdalmat de ne is tudja visszahúzni, másik kezemmel a kötszervágó ollóért nyúlok, fenyegetőn felemelem, ehhez még jár egy sokatmondó szemvillanás is. Végül a sérülésével szembeni oldalon becsúsztatom az olló tompa végét a kötszer alá, lassan és finoman, majd két egyszerű mozdulattal elvágom. Hadd főjön a levében a kis galamb.* -Ki tudja mit hoz a jövő.*Vigyorgok továbbra is abban a reményben, hogy van humora a drágának és nem hiszi azt, hogy most bújik ki belőlem a kéjes sorozatgyilkos, mert akkor nem egy saller esélyes hanem szembe találom magam egy vérszomjas nőstény vadmacskával. Ha kivár és nem azonnal csap le mint más a taxiórát, akkor nem húzom sokáig, elvégre nekem is érdekem, hogy minél hamarabb a zuhany alá kerüljünk, ha már ilyen mocskosul édes módon a tudomásomra hozta vágyát. *-Nem tesz jót a sebnek ha a vizes kötszer alatt pácolódik. *S újabb, diadalittas vigyor - ha van rá lehetőségem – jelzi, hogy ezt a menetet én nyertem. *| Ruha | Zene | ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Pént. 2 Jún. - 12:21


Második kör Smile


- Mert úgy gondolod, nekem jól áll? - vigyorodom el, ám nem hagy sokáig kéjelegni kétértelmű szavaimon, elcsábítja ajkaim, én meg hagyom, miért is ne hagynám, élvezem, mindketten erre vártunk már, mióta csak mögém lépett a tükör előtt? Vagy már az ajtóban is?
És pont ezért, mert tudom, hogy mindketten egy dologra hajtunk, húzom el csalódottan a szám, ahogy félbeszakítja, ám hamar felveszem a játék ritmusát, nem váltok durcás kislánnyá, mosolyogva fogadom a kézcsókot, hagyom, hogy a kanapéhoz vezessen, ám úrinőhöz nem illő mód, egyik lábamat feltéve, arra engedve le popsim ülök le, kíváncsian figyelve mozdulatait.
- És mondja doktor bácsi, nem lenne okosabb még kötözés előtt gyorsan letusolnom? Csak mert ugye a tánc.. és utána ugye nehogy a friss kötést vizezzem véletlen össze... vagy abban is segít? - pislogok rá ártatlanul, elrejtve kihívó mosolyom, csak macskás szemeim villannak játékosan, azok cirógatják végig arcát, érintés nélkül, még is legalább oly izgatóan.
Szabad kezem helyette saját behajlított lábamon sétálgat fel-alá, illetőleg csak ujjaim, mint unatkozók, mintha azt sugallnám, tudnék sokkal jobb elfoglaltságot is találni nekik. Például a zuhany alatt. Talán Rashid-nak van olyan élénk a képzelete, hogy eljátszadozzon a gondolattal. Ahogy az enyém is elég élénk.
Ám rebben a tekintetem, ahogy a kötszer után megannyi cucc kerül elő, és formás szemöldököm egyre feljebb és feljebb szalad a látványra.
- Azt hiszem, csak átkötözésről volt szó, varratszedésről vagy műtétről nem...♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Omar Sy
Hozzászólások száma : 113
Kor : 40TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Vas. 21 Május - 10:15


Alysa & Rashid


Kötözős játék


-Nahát, eltévedtem volna?*A kezeim tévedtek el, legalábbis ami a vizsgálatot illeti, és mivel pont a csípőjével teker egyet, el is veszem onnan a lapát tenyereket. Ám csak kicsit feljebb csúsztatok a derekára. Istenien csűri a dolgokat, meg kell zabálni és anyám istenére mondom, meg is fogom ha eljutunk odáig. Időben leállítom magam a fantáziálással, nem kell azonnal ajtóstól a házba rontani, az élvezet mindenek felett és én élvezem ezt a habkönnyű flörtölést. A felvetésére harsányan felkacagok, szép is lenne ha…*-Nekem nem állna jól a rúd.*Persze a mozgásából ítélve nem a rúdon kezdte, bőven és alaposan van bennük munka, nem kevés és minőségi, azon csodálkozom, hogy nem egy tánckarban ropja, vagy szólótáncosként valamelyik revüben. Az biztos, hogy maximálisan egymásra hangolódunk, bár a táncunk némileg eklektikus, a léyneg az, hogy együtt csináljuk. Volt némi tervem amikor idejöttem, ezek tovább gyűrűztek a tánc közben, ám amikor kissé megdöntve a karjaimban nyúlik el a kígyótest, a tarkómon érezve játékosan kutató ujjait és ajkamon az övét, a kis ördög befészkeli magát a lényembe. Épp csak megízleljük egymást s noha korábban én húztam a számat a rövidség miatt, most én vetek véget neki. Nem mintha nem kívánnám máris a habos-fodros ágyba cipelni, de ha már annyira képes volt húzni az agyamat, most visszakapja. Kezemmel támasztva a hátát emelem fel egyenesbe, sérült kezét fogva a kacsót a számhoz húzom és ott fejezem be az iménti csókot, majd a kanapéhoz vezetem, feltéve ha nem cövekel le a parkett közepén. Ám ha elérünk a táskámig, akkor lecsüccsentem és neki állok kipakolni a hozott anyagot, mármint a kötszert, fertőtlenítőt. Elvégre ezért jöttem….francokat csak ezért, de ezt neki nem kell még tudnia. Bár amilyen fifikás kis boszorka tutira átlát a tervemen, de legyen ez egy élvezetes játék. Majd megőrülök a csókjáért és a testéért, hálát adva annak, hogy guggolva a nadrágom is szorosabb és pont a megfelelő helyen szorít, hogy több vér már ne kerüljön oda, maradnia kell a fejemben is. *-És most lássuk azt a bibit, a doktor bácsi átkötözi, nehogy nagyobb bibi legyen.*Ééééés, feltett szándékom, hogy át is kötöm ahogy azt kell, módszeres profizmussal és némi frászt hozó fűszerrel, mivel a kirakott kötszerek közé nem csak a kötszervágó olló, hanem jó pár más műszer is kerül. Egy karton sörömbe került, hogy pár leselejtezett sebészi műszert megkapjak a raktárból, kölcsönbe. Egy laikusnak a lehető legijesztőbbeket választottam ki, egyiknek sincs köze Alysa sérüléséhez, mind valamilyen hasi műtéthez kellettek annak idején. *-Szóval lássunk neki.*Magamban meg vigyorgok mint állat, feltéve ha nem kapok egy jókora sallert amit talán meg is érdemlek.*| Ruha | Zene | ©

[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jenna Dewan-Tatum
Hozzászólások száma : 44
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   Szomb. 13 Május - 16:47


Második kör Smile


Még szép, hogy élvezem. És nem csak azért, mert a munkám, hogy felhúzzam a férfiakat, sőt, most kifejezetten semmi munkajelleg nincs. Ez a magánszférám, ide csak kevesen jutnak be, és Rashid élvezheti most ezt a kiváltságot. Ugyanakkor bármennyire is tisztában vagyok a képességeimmel és az erősségeimmel, akkor is csak nő vagyok, aki élvezi, ha megerősítik ebben.
- A karom sérült, doktor úr, nem a lábaim vagy épp a csípőm - mosolygok rá a tükörből, kihívón tekerve egyet a csípőmön, incselkedésként, indításként. Mert valahogy úgy érzem, már mindketten tudjuk, miért is jött ma fel az ápoló úr, és hogy mi is lesz az este kifejlete. Annyira már nem vagyunk gyerekek, még ha csak kerülgetjük is azt a bizonyos forró kását, tudjuk, hamar hűlni kezd majd a fogyaszthatóságig.
- Gondolom, hogy nem egy iskolát jártunk ki mozgástechnikából - kontrázok, ugyanakkor hagyom, hogy Rashid vegye át a vezetést, hagyom, hogy forgasson, visszahúzzon, gond nélkül követem le a lépéseket, veszem fel azonnal a ritmust. Ahogy akkor sem rezdülök meg, mikor kimozdít a függőlegesből, hagyom, sőt, még rá is segítek, tanultam én formális táncot is, nem ismeretlen számomra a mozdulat, és mivel gyakorlott vagyok, nem is félek, hogy esetleg balul sül el és a földön koppanok. Emellett Rashid fogása is magabiztos, aki táncolt már profi partnerekkel, az megérzi az ilyet.
Így hát könnyedén engedem magam, kecsesen domborodik a mellkasom, miközben hívogatom harapok rá az alsó ajkam sarkára, míg csak elég közel nem hajol partnerem, hogy saját ajkam harapdálása helyett az övét ízleljem, vagy inkább viszonozzam a csókot, hisz erre készül, én pedig nem ellenkezem, még segítek is, ahogy ujjaimmal arcára simítok, gyengéden cirógatva csúszva le tarkójáig, ott fűzve össze ujjaim még mélyebbre nyújtva a csókot, ritmusra, lépésre csalva nyelvét, ajkainkat, hisz most ott folytatódik a tánc...


♫ Dallam ♫ ϟ Aktuális viselet ϟMicsoda éjszaka lesz?! ϟ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Alysa & Rashid - Kötözések   

Vissza az elejére Go down
 
Alysa & Rashid - Kötözések
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-