we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Maszkabálba menni jó! :)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Maszkabálba menni jó! :)   Szomb. 9 Jún. - 21:36
James & Emma- Tehát ha láthatnál meztelenül, akkor már kvittek lennék. Szeretnéd? - mosolyodom el kacéran, ahogy a vállam felett visszanézve végigmérem őt, amolyan igazi vetkőztető tekintettel, még ha tudom is, szegény épp hogy le tud higgadni, és ez nem tesz éppen jót az állapotának. De ez akkora magaslabda volt, hogy képtelenség nem leütni!
Ugyanakkor gondolom az a tény, hogy megérkeztünk, hogy a házigazda köszönt minket tereli kissé a gondolatait, nem hozva önmagát - mert én csak élvezném - kényelmetlen helyzetbe. Na nem azt szeretném, hogy ő szégyenüljön meg, sokkal inkább a sok bárgyú fapofa arcát és persze meghökkent gondolatát bírnám.
Mert fapofából akad bőven,ahogy a háziúr mély hajlongása és örömteli mosolyától kísérve belépünk a bálterembe csupa ilyen fogad. Mintha ez se lenne több, mint egy üzleti megbeszélés, faarcú, komor szájvonású férfiak, kik dollárban mérik kilétük. Bár a változatosság kedvéért itt nők is vannak jelen, na persze rajtam kívül, igaz, náluk is az dominál, kin nagyobb a gyémánt, kinek van drágább selyemből a ruhája, vagy épp kin mutat a legtöbbet. De hát ezért is hoztam magammal James-t, hogy szórakoztató legyen az este.
Nem mintha Ő most túlzottan szórakozna, legalább is ösztönös rezzenése, testének figyelmeztető feszülése semmi effélére nem utal.
- Nyugi, senki nem tudja, kik vagyunk. Móka az egész, móka és kacagás. Tudod, gazdag úrifiú vagy én pedig a szeretőd - súgom a fülébe, mintegy fel is öltve az általa rám osztott szerepet. És halkan felkacagok, akárha csak turbékolnánk, nem figyelemfelkeltőn,még is, bárkinek, ki felénk pillant egyértelműen. Hisz ujjaim is cirógatja karját, mibe karolok, ahogy csak azok teszik, kik között több is van, mint szimpla ismeretség.
Az ugyanakkor meg sem fordul a fejemben, hogy netalán ismerősbe botlanak, hogy valami árnyék a múltból dermesztené őt. Mert megígértem, ne turkálok folyton a fejébe, míg indokot nem látok. Most pedig csupán arra tudok gondolni, feszélyezi ez a társaság, hát azonnal megálljra késztetem a mellettünk elhaladó pincért, és leemelek a tálcájáról két poharat, az elsőt James-nek kínálva, a másikat magamnak hagyva, aprót kortyolva a kellemesen behűtött pezsgőből.
- Azért ne idd le magad azonnal, a svédasztal még kicsit odébb van. Ha azonnal az étkezőbe rohanunk, még azt hiszik, csak belógtunk az ingyen kajáért - nevetek fel újfent, most még halkabban súgva szavaim a fülébe, akárha titok lenne. Pedig csak kifigurázása a saját társadalmi körömnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 154
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Maszkabálba menni jó! :)   Kedd 5 Jún. - 17:10


Emma & James
For every ending a new beginning...?!
- Igen, de attól még nem tudhatom, hogy mikor kukkolsz. Így olyan, mintha állandóan meztelenül látnál. Viszonzás nélkül. – Csóválom a fejemet mosolyogva, és oldalra is döntöm kissé, hiszen igen, nyilván mellém egy karizmatikus nő lenne az ideális, aki olykor képes anyáskodni is mellettem, helyretenni, amikor nagyon nyafogni kezdek, Emma pedig ilyen, maximum szemet kell húnynom afelett, hogy hány férfi lehetett előttem az életében. Nem mintha féltékeny lennék rájuk, csak hát én aligha adhatok hatalmat, pénzt, hiszen neki van, nekem meg nincs, boldogságot vehet rajta, így csak a társaság az, amivel rendelkezem. Ám a pokróc stílusom nem éppen a legjobb, nyilván voltak olyan partnerei, akivel jobban megtalálta a közös hangot.
- Nyilván ha magadra nézel, egyértelmű a válasz. – Bólintok, és számomra is tetszetős, ahogyan kacérkodik velem, s próbálom elhessegetni a gondolatot, hogy hányakkal csinálta már ezt meg. Mégis, különlegesnek érezhetem magamat, hogy most velem foglalkozik, hogy méltó vagyok a figyelmére. Azt igyekszik elhihetetni velem, hogy nem számít, hogy mi volt a múltban, próbáljak előrenézni. Talán azzal tudom úgy igazán lenyűgözni, hogy ha erősebbnek mutatkozom a lelki sebek ellenére is. Megpróbálok valami, valaki másra gondolni, de ha ránézek, nyilván ismét beindul az a bizonyos fantázia, főleg, hogy szinte kilátszik az egész lába. Így azért nem túl egyszerű.
- Hát te kérdezted a titkos, beteg gondolatokat, amiket most megvalósíthatunk. Ám a kiemelt szerető is tökéletes számomra. – Adom meg magamat, furcsán bizsergető érzés jár át, ahogyan csilingelően felkacag. Nagyban hasonlít Norára, külsőleg sőt még a jellemét illetően is. Határozott, domináns vezető, aki még gyönyörű is, hogy az ember könnyedén megsemmisülhessen mellette. Ám a múlton már túl kellene lépnem, és csak rá, Emmára koncentrálnom.
- Én pedig igyekszem nem túlzónak bizonyulni. – Nyújtom a kezemet, és amint belémkarolt, ráhelyezem az ujjaimat a kézfejére, mintegy birtoklóan. Az más kérdés, hogy cseppet sem cafkásnak látom, hanem nagyon is érzékeny lánynak, akinek a képessége mintha áldás lenne a maga nemében. Nem is arrogáns, ha jobban megismerjük, inkább empatikusnak mondanám, aki olykor bizony megpróbálja tudatosan is menedzselni azt, akivel éppen beszél, időt tölt.
- Üdvözlöm. Köszönjük a meghívást. – Nem gondolom, hogy Emma meghívást kapott volna, inkább mindenhova van bejárása, hiszen a luxusmilliőben mozog. Máris unottan félrefordítom a tekintemet, mintha azt pásztáznám, hogy milyen lehetőségeink vannak a táncot, vagy az italozást tekintve. Nem tudom, hogy a bálban lesz-e vacsora, valahogy tudnám értékelni. Aztán összehúzom magamat még állva is, mert mintha gyomron rúgtak volna. Nora apját még álarcban is megismerem, az a sátáni mosoly, ennek az embernek a fél kontinens a zsebében van. Nem kéne vele itt összefutni.. A tanácsadóitól és nagykutyáktól övezve pezsgőt kortyolgat.

▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you ▲Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Maszkabálba menni jó! :)   Hétf. 21 Május - 19:00
James & Emma- Attól, hogy a blokkoló falad nem húztad fel újra, nem jelenti azt, hogy kukkolom is a gondolataid.
Na igen, hányszor kell még ezt elmondanom? Persze érdekel, mikor mit gondol, de sokkal érdekesebb a  játék, ha megpróbálom kitalálni, nem csak mindig megnézni. Akkor egy idő után iszonyatosan tudnék unatkozni mindenki mellett.
- És úgy gondolod, én lennék a megfelelő nőstény? - kérdezek vissza, nevetős tekintettel, és noha hozzá sem érek, neki sem kell telepátia ahhoz, hogy sejtse, szavaimban megbúvik jó adag kacérság és kihívás. tetszetős, hogy nem ájtatoskodik, nem tesz úgy, mintha nem gerjeszteném be. Tudja, kár rejtegetni, még akkor is, ha nem élek vissza folyton a lehetőséggel.
- Másra? - pillantok egy röpke zavart pillanatig rá, hisz most tényleg nem esik le elsőre, mire is érti. Aztán... nos aztán tagadhatatlan, hogy hatással vagyok rá, még ha a pillanatnyi helyzet nem is alkalmas effélére, nem pirítok rá, kifejezetten bóknak érzem, de nem is fokozom kényelmetlenségét. Legalább is nem túlzottan.
- Gondolj a nagyidra. Az tuti lohaszt - súgom közelebb hajolva hozzá, mintha bárki más is meghallaná szavaink. Aztán csak kacsintva egyenesedem vissza ültömbe, egy pillanatra kitekintve az ablakon. Hisz befordultunk a kapun, innen már csak a hosszú kocsifeljáró és meg is érkezünk.
- Hát nem tudom, mennyire viselem el, ha cafkának néznek - nevetem el magam, visszafordítva fejem James felé - De mindent ki lehet próbálni. Legfeljebb nem cafkaként tekintek magamra, hanem kiemelt szeretőként. Ez végül is egy maszkabál, jó esetben senki sem ismer majd. Persze a vendéglátót kivéve, de amilyen hóbortos, majd beadom neki, hogy ez csak egy játék nálunk is. Simán beveszi - nevetem el magam, miközben az autó diszkrét torpanással áll meg alattunk. Egy perc se kell, hogy a sofőr kinyissa az ajtót, miután átadta a meghívót a libériás inasnak.
- Ha pedig túlzónak érzem már a dolgot, majd jelzek - kacsintok most én James-re, és már nyílik is az ajtó, elsőként neki adva lehetőséget a kiszállásra. ÉS amint megteszi, majd kezét kínálja, finoman megkapaszkodva benne szállok ki én is, mellé zárkózva, karom karjába fűzve, miközben feltárul előttünk az impozáns, 19. századi palota, mert én annak nevezném, ajtaja. Elsőként egy hosszú, drága burkolattal, hatalmas csillárokkal díszített előcsarnokba lépünk, hogy a fekete szmokingot és hozzá illő maszkot viselő köpcös kis ember lép hozzánk köszöntőn, a házigazda.
- Örülök, hogy megtisztel jelenlétével, Ms. Frost - hajbókol, én meg, mint egy királynő biccentek felé, miközben szabad kezem James kézfejére simítóm, amelyhez tartozó karján az enyém pihen.
- Engedje meg, hogy bemutassam a kísérőm, James-t!
Ennyi, nem kellenek vezetéknevek, nem kellenek hosszabb magyarázatok. Ez egy rejtőzködő mulatság, nem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 154
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Maszkabálba menni jó! :)   Vas. 20 Május - 20:27


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 

- Az igaz, hogy keveset beszélek, de néma azért mégse lennék. Még ha veled meg is tenném.. – És csak gondolok rá, hogy már így is cikinek érzem, hogy ha mondjuk elszabadul a fantáziám vele kapcsolatban, akkor még csak sejtetni sem tudom, hogy mi jár a fejemben, pontosan tudja. Vélhetően bele se kell néznie a fejembe, mert látja, hogy nézek rá, de biztosan nem én vagyok az első, sőt, vélhetően minden második pasi nyálcsorgat Emmára. Ezt ráadásul olyan könnyedén ki tudja olvasni a fejükből, hogy nem csoda, hogy velem így kacérkodik, megszokta, hogy a fejekben folyamatosan pörög róla a pornó.
- Eddig sem oldottam fel az engedményt, így bármikor megteheted. Szégyen, vagy nem, úgyis tudod, hogy mi járt a fejemben. – Rázom meg az említett testrészt félszegen. Na jó, talán nem is annyira félszegen, miért kéne szégyelnem, hogy igenis vonz egy az erő, ez a dominancia, a külsejéről már ne is beszéljünk? Azt persze még magamban sem teszem hozzá, hogy Nora is ez a szőke haj, kék szem kombináció volt, hiszen abban végképp nem hiszek, hogy mindenkinek csak egy zsánere van.
- A farkastörvényekben én is hiszek, a saját bőrömön tapasztaltam. Ha már farkasok, akkor én vagyok az a számkivetett omega, de.. talán megvethetném a lábamat, ha lenne olyan nőstény, aki mellett érdemes. – Kacsintok most egészen felbátorodva. Nem mintha én alfa akarnék lenni, de egy igazán jó nő kedvéért akár még meg is emberelhetem magamat. Már majdnem két éve menekülök, nyalogatom a sebeimet, kezdek belefáradni.
- Köszönöm, csak egy kicsit.. Másra kéne gondolni.. – Fordítom el a pillantásomat a kecses lábaktól, és ebből már sejtheti, hogy minimum kőkemény faltörő kos pihen most a sajátjaim között. Baseball! Baseball? Affrancba, és még az öltönynadrág is viszonylag feszülős, úgyis észreveszi. – Ismertem egyszer egy jó nagy seggfej üzletembert, akinek fúrógyára volt. Elég sokat oltogatott, úgyhogy egészen jól rámragadt a szaknyelv. Meg még a stílusa is. Ő úgy kezelte a nőket, mintha mindenki az ő kis cafkája lenne.. A munkaadómmal ilyet tenni.. De te tudod.. – Bólintok mosolyogva, kiadtam én magamat milliárdos filantrópnak, aki mindenkit megvesz kilóra. A pillantásom egyébként sem sok jót ígér, simán kinézik belőlem, hogy egy bunkó állat vagyok.
▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you ▲

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Maszkabálba menni jó! :)   Vas. 13 Május - 18:02
James & Emma- Ez egy társasági esemény, James. Itt szokás beszélgetni is - nevetem el magam szavaira. Nem is tudom eldönteni, ennyire zavarban van nagyobb társaságban, vagy ennyire magába zárkózott, hogy még a mulatság kedvéért sem hajlandó kissé kiengedni.
- Persze mondhatjuk azt is, hogy néma vagy. De akkor minden energiád az emészti majd fel, hogy még véletlen se szólalj meg. Persze ez is lehet egy játék, nekem bármit mondhatsz - kocogtatom meg mosolyogva a halántékom, de mielőbb megkönnyebbülhetne a lehetőségtől, még pajkosan rákacsintok.
- De akkor megint be kell engedned a fejedbe, és nem biztos, hogy csak azt hallom, amit te is meg akarsz osztani.
Nem mintha ne tudnám lekorlátozni, de ha már bent járok,miért fosztanám meg magam az élvezettől?
Aztán felveti a támadót, ami kissé visszavet a hangulaton, látom rajta, meglepik szavaim, ám annak elrendezése is enne van a vállrándításomba.
- Ahogy mondod. Farkastörvények vannak. Nem tölthetem azzal a napjaim, hogy folyton arra figyelek, nem leselkedik-e valahol rám. És ha egyszer nem veszem észre és lelepleződöm előtte? Tudod jól, a képességünknek rejtve kell maradni. Akkor veszélyes ránk nézve, annak nincs kegyelem...
Kegyetlen lennék? Igen, sose tagadtam. bármire képes vagyok, hogy megvédjem magam, birodalmam. Nem kockáztatnám egy elmeroggyant miatt, még ha az valóban csak az újságokban látott nőnek is hisz.
- Engedd el magad mára, James - térek vissza az élvezetesebb témára, és mosolyom is csak szélesedik, ahogy megérzem érintését előbb csak a derekamon, aztán kissé bátortalanabbul a gerincem mentén.
- Ez egy játék. Nincs jelentősége, nem számít se a munkádba, se az üzletembe. Illetve oda kicsit, de a megjelenéssel már pipálva is van. Szórakozzunk! - nevetek fel, visszafordulva felé ültömben, kecsesen keresztezve a lábaim egymáson, hisz a kocsi elég nagy ahhoz, hogy ezt megtehessem. Mintha csak biztosítani akarnám, bármit talál is ki, az nem befolyásolja majd a helyzetét a munkájában. Ez egy ilyen este, ez egy kikapcsolódás, talán mindkettőnknek, amit nem kell elrontani a túlgondolással.
- Néhány perc múlva megérkezünk, szóval... ki is akarsz lenni? Csak hogy nehogy belerondítsak a játékodba? Szórakoztass engem vele... ma partner vagyok mindenben...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 154
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Maszkabálba menni jó! :)   Szomb. 5 Május - 20:30


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 

- Azt mondok? Miből gondolod, hogy másokkal is akarok beszélgetni? – Hagyom megkötni a maszkot hátul, és legalább fejlődésnek tudhatja be a részemről, hogy neki kész vagyok kiadni magamat, akár el is engedni az örökös szorongást, hiszen most kaptam némi bókot tőle, de hogy másokkal, ismeretlenekkel csevegjek, olyasmit hazudva, aki nem vagyok.. Hát ez nem az én világom. Látszik, hogy Emma mennyivel otthonosabban mozog ebben a körben, én még mindig holmi szökött gyilkosnak érzem magamat, akinek már akkor is jónak mondható az élete, hogy ha fát vághat valami farmon a betevőért. Ám mégis jólesően felsóhajtok, borzongató, ahogyan végigsimít rajtam. Tudom, hogy már millió pasival volt már dolga, mégis erős nő, aki a saját döntései alapján alakítja a sorsát. Most éppen azért, hogy nekem jót tegyen. Bár tudnám, hogy miért.
- Megölöd...? – Döbbenek meg kissé, ezt még át sem gondoltam. Nem voltam túl sokáig Xavier birtokán, hogy belefussak az amúgy hataloméhes Magnetoba, aki mintha hasonló is lenne Emmához, így jeges rémület szele érinti meg a szívemet. Végül mégiscsak bólintok, annak ellenére, hogy én magam mindig berzenkedtem attól, hogy öljek, lévén Norát sem én öltem meg. Hosszú utam során lett volna alkalmam rá, hogy mégiscsak öljek, de nem tapad vér a kezemhez. Emma viszont ezt tökéletes magabiztossággal felvállalja. Én pedig a testőre, az alkalmazottja vagyok. Lassan át kéne gondolnom, hogy hová is akarok tartozni. – Akkor megölöd, mielőtt ő tenné veled. A farkastörvények uralkodnak, már értem. És kész vagyok elfogadni. – Haloványan elmosolyodom, ha jellemfejlődnöm kell, akkor az ő kezébe helyezem a sorsomat. A derekára simítom a kezemet, s a mutatóujjammal végigsimítok a hátán. Ha én vagyok a kísérője, ez bele kell hogy férjen, másfelől ő maga bátorít arra, hogy legyek vele határozott. Sőt, mintha olykor igenis egyenrangú félként kezelne. A maszkját csak utána csinálom meg.

▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you ▲

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Maszkabálba menni jó! :)   Szomb. 28 Ápr. - 14:54
James & Emma- Esetlennek? - kérdezek vissza meglepetten, mintha nem értettem volna kristálytisztán a szavait. Aztán csak mosolyogva ingatom a fejem, miközben ujjaim között forgatom a fekete álarcot. Fekete és fehér, a sakktábla színei, noha ott két ellentétes oldal ez, itt most mintha azt akarnánk sugallni, mindkét oldalt mi uraljuk. Pedig James még messze van attól a szinttől. De ügyes fiú.
- Jól áll az öltöny, a maszknak hála pedig teljesen rejtett lesz a kiléted. Azt mondasz magadról, amit csak akarsz - mosolygok, miközben finoman intem kezemmel, hogy forduljon meg, legalább a fejét fordítsa, hogy megtudjam kötni a madzagot.
- Hazudhatod magadnak úri milliomosnak Európából, gazdag olajkereskedő fiának délebbről, bárminek. Senki nem fogja tudni, és ha személyem ki is szivárog, az csak megerősíti majd a szavaid - kuncogok fel, az utolsó húzást eszközölve, jó szorosra kötve,nehogy idő előtt, vagy épp akarata ellenére hulljon le az álcája. Ugyanakkor nem vagyok rest, ujjaim visszavonulóban végigsimítanak a tarkóján. Játék ez, élvezetes számomra, mint egy fiatal lánykának, ki épp most próbálgatja a szárnyait. Ugyanakkor én már tudom,mire vagyok képes, miféle hatással vagyok a férfiakra, és ez alól James sem kivétel, nem is nagyon akar annak tűnni.
- Köszönöm - mosolyodom el a bókra, nem mintha már az első pillanattól nem sütött volna a tekintetéből az, minek most hangot is adott. De ez tetszik benne, tudja, hogy ha akarok, bármit kiolvasok a fejéből, és ezért nem is tartja vissza azt, ami egyébként nyilvánvaló. Arról nem is beszélve, hogy még az én kőkemény magabiztosságomnak sem árt, ha hájjal kenegetik.
- Kétlem - ingatom a fejem a merénylőre gondolva, miközben egy röpke pillantást vetek a kinti tájra. Nagyjából öt-tíz perc még az út, jól haladunk, nem sűrű a forgalom.
- De ha még is... Időben észleljük, te elkapod. Én pedig megölöm - vonom meg a vállam kecsesen, mintha csak a holnapi tárgyalás időpontját vitatnánk meg, miközben most én nyújtom James felé a maszkom, majd ültömben fordítok neki hátat, karjaim az ölembe engedve. Hisz feltűzött hajam nem igényli az alátámasztást, annyira pedig csak ügyes és leleményes, hogy segítség nélkül is viszonozza korábbi segítségem.
- Ne légy olyan feszült James. Élvezd ki az estét...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 154
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Maszkabálba menni jó! :)   Kedd 24 Ápr. - 18:27


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 

Na igen, erre aztán nem készültem fel, hogy társasági eseményekre mint partnert visz. Eleve Xavier nem tájékoztatott róla, hogy igencsak mutatós darabról van szó, de ez csak egy dolog, ellennék mellette biodíszletként a tárgyalásain, de ahol kihívó, kacér ruhákban feszít, olykor nekem simulva, az már tényleg nem az én műfajom. Azt hittem, hogy az egész romantika vonalat már letudtam magamban Nora vagy Lucy esetében, de ez a pillantás magával ragad, a kihívó ruha már csak hab a tortán, mert sokszor kiszárad a szám, s izzad a tenyerem, de úgy látom nem is könnyíti meg a helyzetemet, hiszen logikus, hogy mindenki a lábai előtt hever, tőlem is mintha direkt ezt várná el. Ezúttal nem én vagyok akinek ki kell szolgálnia, mert bár testőr vagyok, de most a sofőr pattan nekünk nyitni az ajtót, besegítem miután is beszálltam az autóba. Picit talán nyomasztó, hiszen a szmokingban is vidéki suttyónak érzem magamat, illőnek gondoltam, hogy megborotválkozzam, noha tudom, hogy már estére érezni fogom a borostámat. Túl kisfiús vagyok így, ráadásul a kisváros, ahol felnőttem, mellőzött minden ilyen típusú fényűzést, bármennyire is akarta Nora a világ közepének beállítani. Kár is lenne visszafogni a tekintemet, amivel szinte felfalom. Még ha nem is néz a fejembe, akkor is nyilvánvaló, hogy milyen gondolatok forognak most benne. Akkor pedig igazán képmutatás lenne szemforgatni, vagy savanyú pofát vágni.

- Nem arról van szó.. Csak esetlennek érzem magamat. Felteszed a maszkomat? – Kérdezem a kettőnk közé ledobott fekete álarcra, amellyel mintha ki akartam volna egyensúlyozni az ő örökös fehérmániáját. – Hát nem mondom, ez a ruha.. Őrjítően döglesztő. – Nyögöm ki őszintén, így legalább bezsebelheti az egyébként is elvárható véleményemet. Nem azért teszem, mert a főnököm, én aztán bármikor dacoskodom vele, ha nem tetszik valami, ám ebben a pillanatban kár is lenne úgy tenni, mintha nem volna minden elismerésem meg felé. Igenis Emma gyönyörű, és ez a talányos mosoly még inkább azzá teszi.
- Engem inkább az érdekel, hogy nem lesz-e itt az az illető.. – Rebegem, arra a fickóra utalva, aki bántani akarta. Oké, ott leárnyákoltam Emma érzékeit, de mi van, ha egy őrült észjárását még egy telepata se tudja pontosan lekövetni?▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you ▲

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 32TémanyitásTárgy: Maszkabálba menni jó! :)   Vas. 15 Ápr. - 13:34
James & EmmaUtolsó igazítások, egy simítás itt, egy simítás ott, az utolsó csatt befűzése a felkötött kontyomba, hogy kész legyen az öltözet. Még egy leheletnyi bordó rúzs, csak hogy még hangsúlyozottabb legyen a szám a sok fehér között. Mert ezt kell hangsúlyozni, hisz kihúzott szemem rejti majd az álarc, mit csak később teszek fel, hisz még nem kell rejtegetni kilétem, itthon még nincs ki előtt. És mint az óramű, oly pontossággal, de hát így is szeretem, csendül meg a halk harangszó, mi arra utal, a sofőr kinyitotta a kaput, befelé tart az autó, remélhetőleg James-el a hátsó ülésen. Mert mondtam neki tegnap, hogy ma este is igényt tartok a szolgálataira. Nem mintha attól tartanék, a bálon is veszély fenyeget, ám egy párral könnyebben vegyülök, rendezhetem a magam dolgait anélkül, hogy folyton le kéne ráznom az illemkedő férfiakat, vagy épp a féltékenykedő nőket.
Mert ha akarnám, bőven lenne mire féltékenynek lenniük, állapítom meg az utolsó pillantást vetve a tükörbe. Hófehér ruhám előnyösen emeli ki az alakom, hiába a rövid uszály, még is hangsúlyozza popsim, és ugyanez a helyzet a felső résszel. Lazasága ellenére, vagy talán pont azért kihívó, még ha kivetnivalót nem is találhatna benne senki. De pont kiváló. felkötött szőke tincseimmel és majd a kövekkel szegélyezett maszkkal. Tökéletes megjelenés, mint mindig.
És lépek is ajtón kívülre, hisz már ott áll a limuzin, a sofőr szolgálatkészen nyitja az ajtót, hisz ez a dolga, én pedig nesztelen lépkedek a magassarkúm ellenére is, míg csak el nem érem. Egy apró biccentés neki, majd kezem nyújtom, de nem felé, hanem a bent ülőnek, hogy ekként is segítse a dámás beszállást.
És amint helyet foglalok, záródik ránk az ajtó, akárha egy szűk szobában lennénk, hisz a sofőr felőli üvegfal a helyén,mint mindig, Joe tudja, hova megyünk, merre az irány. Ha meg változtatok, hát egy gombnyomásra el is tűnik az elválasztófal.
De nem vele foglalkozom, James-t veszem szemügyre, hisz sose láttam még öltönybe, most pedig kifejezetten előírtam neki, ahogy az álarcot is. Ha maga nem talált, hát talált neki a titkárnőm.
- Remélem nem utálod a maszkabálokat - mosolyodom el, noha teljesen felesleges az udvariaskodás, mert ha nem szeretné is velem kellene jönnie. A tegeződés pedig már oly könnyedén jön a számra, hisz már így társalkodunk, legalább is mikor nincs idegen közönség. Két eseménytelen hét telt már el, csendesebben, mint az első nap. Ahogy kértem, nem blokkolta a képességem, így a kellemetlenségeket időben ki tudtuk szűrni. De nem is volt semmi extra, semmi veszélyes, mint akkor. Néhány tárgyalás, csak egy-kettő házon kívül, egy sajtótájékoztató szűk körben az én irodaházamban. És ezeket az eseménytelen napokat koronázza most a bál, hova inkább csak azért megyek, hogy ekképp is ápoljak egy gyümölcsöző üzleti kapcsolatot, és hogy végre magam is szórakozzak kicsit.
- Most legalább betekintést nyerhetsz unatkozó gazdagok hóbortos szokásaiba - mosolyodom el vidáman, mert annak tartom én is ezt az egész balgaságot. De ha a vendéglátó ezt találta ki, ha gyermeki lelkének ekként okozhat örömöt, milyen jogon is vétózhatnám én meg?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Maszkabálba menni jó! :)   

Vissza az elejére Go down
 
Maszkabálba menni jó! :)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-