we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Dallas-i kikapcsolódás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Paul Walker
Hozzászólások száma : 229
Kor : 34TémanyitásTárgy: Re: Dallas-i kikapcsolódás   Csüt. 7 Jún. - 15:21Serena & Nathan- Akár ebben a sorrendben is lehet. Bár nem hiszem, hogy minden lehetőséget egy nap alatt kéne ellőnünk. Nem kell rohanni haza, még van pár napunk - mosolygok én is vissza rá, még a kezem is az övére simítom az asztal felett. Ha nem lennék szemfüles is látnám, mennyire megváltozott Serena, mióta visszatértünk. Csendesebb lett, visszahúzódóbb. Persze megértem őt, nekem is megterhelő volt az az utazás, pedig én már épp elég necces helyzetet túléltém. Neki viszont most alapjaiban rengett még a világhite, és idő kell, hogy visszaálljon. Én pedig a magam módján segítek neki. Nem erőltetve, nem kényszerítve. Egyszerűen csak itt vagyok vele, éreztem, hogy ez a jelen és mi még élünk.
- Nekem megfelel. Harangoztak valami nagy durranást most, valami Drágán add az életed. Esetleg abba beleleshetünk.
Tudom, hogy ő nem az a nagy akciórajongó, de én se tudok kibújni a bőrömből, nem tudnék végigülni valami szirupos filmet.
- A medencézés pedig tökéletes. Szeretlek fürdőruhában nézni - nevetek rá halkan, hisz nem kell az egész étteremnek hallania. Még a pincérnek sem, aki időközben megérkezik a desszertünkkel.
- Azért most ne kapd be az egészet - kacsintok Serena-ra, miközben a sütisvillával egy falatot a számba veszek. És mint az a bizonyos reflex, rögtön végig szalad elmémbe az a piknik, az első fogkoccantós csókpróbálkozásunk. Majd az azt követő sikeresebb, izgatóbb a szobájában.
- Mikor is? - térek vissza elgondolkodón a jelenbe, noha azonnal a múlton töröm újra a fejem.
- Nem sokkal azelőtt, hogy találkoztam volna a főnökkel otthon. Tudod, meccseket rendeztek itt is.
Nem nevezem nevén a dolgot, ki tudja ki hallja meg. Én pedig nem akarom elrontani a napunk valami problémával.
- Az utolsó köreim egyike volt. De a megszokotthoz képest több időt töltöttünk itt, azért is ismerem jobban a várost. Bár akkor még nem hittem, hogy valaha itt fogok kajázni. Azt meg főképp nem, hogy egy ilyen gyönyörű nő társaságában - kacsintok rá vidáman, miközben újabb darab csokit veszek a számba.
- Dallas igen színes, kavalkádos város. Ott vannak a nagy felhőkarcoló irodaépületet, míg a másik végén a szórakozó negyed. Az állam különös törvényről már nem is beszélve. Tudtad például, hogy Texas-ban tilos háromnál több korty sört meginni állva? Bár nem tudom, mennyire csekkolják még ezt, mi jó párszor rizikóztunk, már csak poénból is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : Zooey Deschanel
Hozzászólások száma : 189
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Dallas-i kikapcsolódás   Csüt. 31 Május - 10:35

Nathan & Serena

Ő lehetséges, hogy hozzá volt már szokva a keményebb helyzetekhez, de engem határozottan megviselt, amit átéltünk. Nem csoda, ha nehezen meséltem róla utóbb a birtokon is a professzornak, pedig tudom, hogy valamit kezdeni kell a helyzettel, ha nem is nekem, de valakinek. Én viszont inkább próbálok nem foglalkozni vele, elfelejteni és Nathantől is ezt kértem, hiszen az egész annyira rémisztő volt. Belegondolni, hogy ilyen lehet  a jövőnk, üldözéssel teli, amikor most is rejtőzünk, de még ez sem elég? Ha arról fog szólni minden, hogy menekülni kell, hogy olyan lényekké válhatunk csak, mert annak születtünk, aminek, miközben többségünk nem akar semmi rosszat és lássuk be a szimpla emberek között is akadnak gonosztevők, még sem írtjuk ki az emberiséget nem igaz? Csak azokat kell kiszűrni, akik veszélyesek, de úgy fest ők inkább kiszűrnének minket teljesen, csak hogy ne jelentsünk több gondot a kelleténél és erre gondolni... Na ezért nem akarok foglalkozni vele, hiszen azok a jövőbeli képek azt mutatták nincs is igazán jövőnk és erre gondolni a jelenben nem túl szívderítő. Ellenben a kilátással, ami valami meseszép, így hát nem csoda, ha kissé el is bambulok mielőtt meghallanám Nathan szavait. Túlságosan szép és nagyvilági, vagy... puccos? A fene tudja, de jól gondolja sose jutottam volna el ide egyedül és Dallasban se jártam még sosem.
- Jó választás! - mosolyodom el aztán kis fázis késéssel, miután a pincér távozott és a kérdéseket is sikerült meghallanom. Lebiggyesztem kissé a számat, ahogyan töröm a fejemet, hogy mit is csináljunk a vacsi után. Persze jól sejti nehéz lesz döntenem, akkor is, ha tudom van időnk, hogy kikapcsolódjunk és én ezért iszonyú hálás vagyok neki, pedig igazán nem volt kötelező elhoznia végül, csak mert ott azon a koszos padlón megígérte. Ami ott történt, mondhatni ott is marad.
- Ebben a sorrendben? - mosolyodom el szélesen. Mosoly... de nem nevetés, talán pár héttel ezelőtt még nevetés lett volna, de azért bár nem beszélünk róla, de attól még hatással volt rám, ami történt és időbe telik majd, amíg tényleg túl tudom tenni magamat rajt, már ha sikerül.... de remélem, hogy sikerülni fog, mert vissza kell térnem a régi önmagamhoz akkor is, ha rémes dolgok történtek. Egyszerűen muszáj. - Legyen a mozi és aztán a medence, az végül is megvár, aztán holnap folytatjuk a többivel. - döntök végül, miközben a pincér is visszatér a kért édességekkel. Mosolyt csal az arcomra, hogy erre is emlékszik és persze jobb egy ilyen szép emlékre gondolni, mint más rossz dolgokra. Igazán mesés randi volt, szó se róla és hát a fene se gondolta volna, amikor először találkoztunk és össze-vissza bénáztam, hogy ebből még akár lehet is valami a morcos biztonsági őrrel, hiszen mi annyira különbözünk és lám... ez úgy fest nem számít.
- Persze, ha te nem mást csinálnál inkább, hiszen jobban ismered a várost. Addig is mesélj róla, mikor voltál itt és tudod... mindenfélét, élményeket, amikhez akár vissza is térnél. - persze tudom én, hogy az ő előélete nem olyan átlagos és főleg nem feltétlenül vidám, de azért biztosan voltak vidám percei, akár itt, akár máshol, de ha már Dallas, akkor az itteniekre vagyok kíváncsi. Sokkal több minden történt vele eddigi élete során, mint velem, úgyhogy sokkal több élményt is oszthat meg velem, még ha kettőnk közül én is vagyok a fecsegősebb típus.


♫ Young love ♫ • Aktuális viselet • ©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Paul Walker
Hozzászólások száma : 229
Kor : 34TémanyitásTárgy: Dallas-i kikapcsolódás   Szomb. 26 Május - 10:16Serena & NathanSok minden történt velünk az elmúlt hónapokban, sok olyan dolog, miről az illetékeseknek, vagy legalább is a szerintünk illetékeseknek szóltunk, és azóta igyekszünk nem beszélni róla, nem gondolni rá. Mert ami tőlünk telik, azt megtettük, és ennél többet már nem tudunk. Vagy egyszerűen úgy érezzük, van fontosabb is. Hogy látva egy lehetséges jövőt, másképp éljük a jelent, úgy, ahogy csak azok, kik tudják, van mit veszteni.
Még ott, még abban a mocskos benzinkút padlóján megígértem Serena-nak, hogy elviszem nyaralni. vagy ha nyaralásnak nem is nevezzük, utazni. Megadni azt, mit ő nem képes magának. És legalább már én is úgy érzem, nem csak feleslegesen halmozom a pénzt,amivel, lássuk be, abban a világban mit sem értem. De ugye nem beszélünk róla!

Könnyedén emelem a kezem, jelezvén a pincérnek, hogy figyelmet igényeljünk. Nem mintha ne lenne jobb látnivaló, a Reunion Tower már maga egy látványosság Dallas-ban, a tetején elhelyezkedő étterem kilátása mindent visz. És ezt is akartam megmutatni Serena-nak, hogy úgy érezzük kicsit, a világ tetején járunk, a felhők között. És talán giccses gondolat, de én valóban így érzem magam,mióta két napja bejelentkeztünk a Hotelba. Igazi fényűzés, olyan árak,mitől egy átlagembernek leesik az álla. De én megtehetem, és meg is teszem.
- Két csokis mousse-t - vonom el egy pillanatra a tekintetem Serena-ról, hogy tudassam a pincérrel,mit is óhajtunk, és amíg az egy udvarias biccentés kíséretében távozik, mosolyogva fordulok vissza, reménykedvén, hogy emlékszik még ennek az édességnek a jelentőségére. Mert nekem nagyon is megmaradt az a nap...
- Mit szeretnél,mit csináljunk vacsora után? Menjünk sétálni egyet, lustálkodjunk a hotel medencéjében vagy inkább a West End? Egy mozi, egy színház? Netán egy szórakozóhely? - vetem fel a lehetőséget, hisz nekem oly mindegy, míg vele lehetek. Serena- pedig talán még sosem járt Dallas-ban, hát tuti teli van kíváncsisággal, és őt ismervén, egyszerre mindenbe belekezdene. De van elég időnk még itt, még bőven megnézhetünk mindent. Az öltözetünk pedig bármely programhoz megfelelő, végül is, fehér vászonnadrágom, a fehér inggel, meg a sötét zakóval, mit csak az étterem kedvéért vettem fel, bárhova megfelelő. Illetve a medencéhez kicsit túlöltözött, de a szobánkban simán átvehetjük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Dallas-i kikapcsolódás   

Vissza az elejére Go down
 
Dallas-i kikapcsolódás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: Közel s távol-