we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szomb. 26 Május - 15:34

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
James Hurley
 
Nathan Jones
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 A sziget felfedezése

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Malase Jow
Hozzászólások száma : 371
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Szomb. 19 Júl. - 17:11Alone in the darkÜtöm verem a füstöt, amennyire csak az erőmből telik, még jó hogy Shannonként magasabb, és testesebb vagyok, talán ennek is köszönhető,  hogy a galád visszatámad, és dícstelen ívben repülök le róla, hogy aztán lefejeljem az egyik konyhaszekrényt a tarkómmal. Egy pillanatra minden elsötétül, de győz az élni akarás, és hogy ne legyen semmi baja Angie-nek, ezért felpattanok, és folytatom a hadjáratot. Amikor sikerül, mégsem hozzá megyek, hogy felsegítsek, hanem Tatival foglalkozom, gyorsan megnézem a fejét, hogy nincsen valami olyasmi sérülése, ami miatt rosszul is lehet, és ha meggyőződtem róla, hogy nem halálos, akkor magamhoz ölelgetem, cseppet sem érdekelve, ha netán Gabriel vágyik pont erre. Ez valahogy más, olyan kötelék, amibe nem szólhat bele még a szerelme sem. Amennyire lehet, én is keresek magamnak valami kést, de a többiekre is gondolok, ezért többet nyalábolok fel, aztán ha mindenki megvan, akkor visszasorolok a kis csapat élére, mint valami örök túlélő, aki másokban tartja a lelket, már csatakiáltok is hogy „előre”. Azért csak szolidan, nehogy az a valami visszajőjjön. Fura, hogy én próbálok most másokat gyámolítani, eddig mindig fordítva volt. Talán ideje viszonozni az eddigi szivességeket. Azon megpróbálok túllenni lelkileg, hogy Shannon vagyok, de remélem Fel talált piát, mert ha igen, nagyon le fogom inni magam. Talán még Tatit is belerángatom.

//Köszönöm szépen, nagyon jó mese volt, igazán élveztem //
Leah Carmichael
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Csüt. 17 Júl. - 12:52

No igen, a kötélhúzásnak megvan ez a negatív végkimenetele, amit most van szerencsétlenségem megtapasztalni. Bár Angie legalább kiszabadult, én jól odaverem magam, főképp, mert hirtelen az egész és mert a fájó karommal se tudom tompítani az esést. Legszívesebben elsírnám magam, de ezt azért társaságban nem engedhetem meg magamnak, így csak fájdalmasan nyögök fel. És mintha mindez nme lenne elég, még a csillár is összevagdal. De nézzük a dolog pozitív oldalát. Ez legalább nem rám esett...
Közben a többieket is elintézi a köd, mégis úgy tűnik, mi vagyunk az erősebbek, mert az visszavonulót fúj, némi időt hagyva nekünk.
- Szerinted? - morgok Gabe-re, és fájdalmas fintorok mellett állok fel, épp kezem azonnal lüktető hátsómra téve. Ha van olyan, hogy seggtörés, én tuti elszenvedtem.
- Haza akarok menni - dünnyögöm egyre hisztisebben, immár a lábam tapogatva, míg a többiek zsákmányolnak. Az alkohol említésére felcsillan a szemem, és bár sejtem, Gabriel főképp sebfertőtlenítésre gondolt, nekem egészen más jut eszembe.
- Ügyes - vigyorgok Angie-re, és ha már a fenekem bánja az ő megmentését, azonnal el is zsákmányolom tőle az italt, sőt, le is meózom, jó-e.
- Na, húzzunk innen - sóhajtok fel, ahogy a többiek összepakolnak, és Gabe mellé bicegve támaszkodom vállára. Kész, sajog mindenem.

//köszönöm a játékot.. és köszöni a hátsóm is Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Alexis Bledel
Hozzászólások száma : 350
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Csüt. 17 Júl. - 1:51

Természetesen haláéra vagyok rémülve a fogva tartóm miatt, nem látom mi tart fogva csupán a ködfelhő gomolygása az ami a szemem elé tárul, de a szorító és húzó erő nem szűnik. Ahogy barátaim harcba szállnak értem és végül sikerül megfognom Tati kezét egyszer csak enyhül a szorítás és a húzás aminek következtében tati seggre csüccsen ami igencsak nem lehet kellemes. Gabriel is megkapja a magáét a szörnytől amiért késsel támadott rá. Viszont ezúttal már kiszabadulok a fogságból. A felhő talán a veszteség miatt vagy mert csak ránk unt hirtelen tovább is megy. Egy percig még ott ülök a földön és a lábamon levő fekete foltot nézem amit alighanem a felhő hagyott hátra nekem ajándék képpen.
-Én azt hiszem jól vagyok. - Jelzem, hogy még megvagyok és nem sikerült megszöktetnie a ködfelhőnek. Egyetértek azzal, hogy a többieknek tudniuk kell a vízről és erről a faluról, mert még lehetnek itt hasznos dolgok amik megkönnyíthetik az itt létünket. Meg persze mindenképp szólni kell nekik, hogyha idejönnek legyenek óvatosak, mert van itt egy felhőszerű lény aki előszeretettel rabolgatja az embereket és kerreg, mint a vekker.
-Nálam van egy kis üveg rum, nem rég találtam. - Mondom diadalittasan. Ez is jobb, mint a semmi, azért nem hiszem, hogy reménykedhetünk egy üveg vodkában vagy hasonlóban, az már tényleg nagyon fura lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Luke Mitchell
Hozzászólások száma : 491
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Szer. 16 Júl. - 19:52

Beletelik pár másodpercbe, amíg sikerül feltápászkodnom, bár még mindig szüksége van a hátamnak a fal támogatására. A késem még mindig a kezemben szorongatom, annak ellenére, hogy a rém még csak észrevenni sem volt hajlandó, hogy épp az életére törtem, vagy mi.
-Ja, jobb is ha menekülsz!!! - Kiáltok utána felvágósan, bár elég erőtlenül. Valójában szinte biztos, hogy a szobán kívül senki sem hallotta. Nagyon remélem, hogy a szobán kívül senki sem hallotta. Nem vagyunk olyan állapotban, hogy szembe szálljunk ezzel az izével, ha visszajön.
-Mindenki jól van? - Teszem fel a költői kérdést, hisz nekem is van szemem. Kezem nyújtom Tati felé, hogy felsegítsem a földről, aztán Angela és végül Leah is részesül ebben, ha igénylik.
-Na jó...a többieknek tudnia kell a vízről, és a rémről is. Pakoljuk fel,a mire feltétlenül szükség van, aztán húzzunk el innen. Mára elég volt ebből a faluból.
Hangom határozott, amennyire csak lehet ezen a hangerőn. Ha más sem szeretné itt tölteni az éjszakát, felpakolok annyi konyhakést, amennyit csak találok, és elbírok, aztán spuri haza. Természetesen segítek vinni a konzerveket is.
~Nique-nek hosszú éjszakája lesz...ha találok csokit, biztos vagyok benne, hogy kap egyet ő is.~
Szóval igen, a fegyverek mellett megpróbálok édességet is szerezni. A túléléshez fontos a jókedv is.
-Valaki keressen alkoholt is.
~Kár, hogy Jill nincs itt, enki nem kéne külön szólni ezért.~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Mesélő
Hozzászólások száma : 520TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Szer. 16 Júl. - 9:39Is anyone there?Az érméket szépen el tudják pakolni és mindenki magához veheti azt, amiről úgy gondolja, hogy az övé, azt viszont közben veszik észre, hogy minta lenne köztük olyan, ami a kezükben változik. Teszem azt egy bizonyos, amit M betű díszít Tati kezében kezd el amortizálódni. Egyszerűen csak apró darabkák hullanak le a széléről. Eddig sem volt ez az érme épp a legjobb állapotban, de mostanra már konkrétan rücskösnek mondható, kopottasnak, és első ránézésre azt is nehéz megállapítani róla, hogy aranyból van.
A hadakozás is hamarosan kezdetét veszi, csak az a gond, hogy a füst totálisan anyagtalannak tűnik, attól függetlenül, hogy Angela nagyon nem ezt érzi, csak a húzó erőt. Ellenben mégis enyhül a szorítás, majd végül egy hirtelen váltással enged, aminek hála Tati úgy leül a hátsójára, hogy konkrétan olyan érzése van, mintha a csont be akarna ékelődni a medencéjébe. A válla utána ez már finoman szólva is nagyon fájdalmas, és a rázkódásnak hála a lába mellett hullik le a plafonról a lámpa, ami kissé megszabdalja a vádlija oldalát. Felületes sérülés, mázlija van, hogy nem esett pont rá. Gabriel talál konyhakést, egész méreteset, amivel erőteljesen sorozza a lényt, de nem sok minden történik, csak egy erőteljes mellkastáji ütést érez, miután Angie lába kiszabadult, és úgy kenődik a mögötte lévő konyhaszekrénynek, hogy csak úgy nyekken. Az eszméletét nem veszíti el, de a háta fáj úgy istenesen. Leah hasonlóképpen jár, de talán a második ütés már egy fokkal enyhébb, így bár ő is repül egy métert, könnyebben fel tud tápászkodni.
A füst szörny mintha még felmérné a terepet, majd végül hangosan kerregve távozik az ajtón keresztül. Angie láthatóan jól van, ellenben a lábán fekete folt éktelenkedik. Nem fáj, olyan mintha egy festék paca lenne a bokáján, lemoshatatlan festékkel. Fájdalmas csend ereszkedik az épületre, a remegés is elhal, és lassan az erdő állatainak hangja is visszatér. Ha akarnak el tudnak vinni ezt-azt a partra és a hely sem tűnik el a szemük elől, ha távoznak, át lehet kutatni akár majd a többi épületet is, már ha merik persze, bár olyan érzésük van, hogy egyelőre az a dolog nem tér vissza. Egyelőre.

//Köszönöm a részvételt, a pár épület tényleg megmarad itt, és valamennyi kaja is akad, amit ki lehet pakolni belőle, no meg a patak vize is használható.//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Alexis Bledel
Hozzászólások száma : 350
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Hétf. 14 Júl. - 0:20

Rémes ez a hely, talán pont azért érzem ezt, mert túlságosan nyugodt és abszurd a sok ház és a benne lévő berendezés, tapéta meg hasonlók. Olyan mintha élnének itt, de még sincs egy lélek se sehol. Egy kísértet falu a dzsungel közepén, ha ezt nem én élném meg még izgalmasan is hangzana, na de így?
Ahogy átfésüljük a házat szerencsére ráakadunk némi élelemre aminek nagyon örülök. Miközben segítek összegyűjteni ami még ehető, fél füllel hallgatom amiről beszélgetnek. Az érmék nekem is nagyon furák. Mondjuk itt minden nagyon fura, de az különösen, hogy találunk pár monogrammal ellátott érmét.
Az, hogy hallom volt már hasonló eset valamilyen próba, hát ha nem is nagy, de egy kicsi reménnyel tölt el. Örülnék, ha ez egy próba volna, bár ha próba akkor egy kicsit durvára sikeredett. A sok sérült miatt mondom, meg az extrém hajótörés végett.
Az érmék közül elveszem a sajátom. Egy darabig forgatom a kezemben majd a zsebembe süllyesztem. Ez a legkisebb dolog ami most érdekel.
A nagy pakolászás közepette jelenik meg régi cimborám a ködfelhő amiről még mindig sejtésem sincs mi lehet. Időm sincs örülni annak, hogy legalább Gabriel nem tart őrültnek, mert gyorsan mennünk kell, ha megakarjuk úszni, hogy az a valami közelebbről is megismerkedjen velünk.
Ám már hogyan is gondolhattam azt, hogy ilyen könnyen megúszhatjuk. A felhő nem kis lökettel tör be a házba és egy pillanat alatt csinál felfordulást. Mielőtt még érezném ahogy elránt magával, látom, hogy Tati karja megsérül egy lábostól vagy mitől.
A derekamtól lefelé úgy érzem, mintha két satu közé szorultam volna és elég erősen húz kifelé a házból. Megpróbálok kapaszkodott keresni, de nem találok semmit amibe belecsimpaszkodhatnék. Hiába nézem mi tart fogva és okoz fájdalmat, a ködön kívül nem észlelek semmi mást. Aztán megjelenik Leah és felveszi a harcot a felhővel, hozzá csatlakozik Tatjana és Gabriel is. Előbbi a kezét nyújtja felém én pedig megfogom és megpróbálom tartani is. Miért engem szemelt ki? Egyáltalán miért szemelt ki mindannyiunkat? Ha nem lenne most ennyire komoly a helyzet nem kizárt, hogy megengednék magamnak egy könnycseppet, mert egyszerűen félek, nagyon félek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Luke Mitchell
Hozzászólások száma : 491
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Vas. 13 Júl. - 18:48

-Nem, az inkább olyasmi, amit előre láthattunk volna... - jegyzem meg egy fanyar vigyorral az arcomon, és közben hüvelykujjammal végigsimítok a lány kézfején. Észlelem persze, hogy gázos a helyzet, de nem mutatom ki, mennyire aggódom én is.
-Nem mondom, hogy minden véletlen, csak, hogy kell lennie egy egyszerűbb magyarázatnak is, és amikor megtaláljuk, hogy mi az, ami a hátterében áll ennek az egésznek, akkorát sózok majd a fejére, azt kívánja majd, bár inkább a képességemmel bántottam volna.
Egy pillanatra látom, ahogy Leah bevillant nekem, de el is kapom a tekintetem róla gyorsan. Tényleg elég szokatlan ilyennek látni, közben viszont a szemében mintha látnám a lányt, akit eddig ismertem meg néha. Ami az érméket illeti, nem tartom valószínűnek, hogy sok közük lehetne a rejtélyhez, de aranyra nem mondok nemet, szóval elfogadom Tatitól, és zsebre vágom. Jól fog ez még jönni, ha máskor nem, hát akkor, amikor elevezünk innen, és haza kell telefonálni. Bárhol is kötünk ki, az arany mindenhol működik, amennyire tudom.
-Na ja, a végén kiderül, hogy az egész csak gyakorlat volt, és jót nevetünk majd az egészen! Király lenne...
De aztán megjelenik a füstszörnyeteg vagy mi, és kapásból rosszul kezdi az ismerkedést. Nem mondom, eddig sem volt a szívem csücske a Hitchcock-i kattogásával, meg eltűnéseivel, de most, hogy Tati-ra, és Angela-ra támad, kezd elegem lenni a rémből. A lányok teszik a dolguk, én pedig a konyhapulthoz lépek. Ha van lábos, csak akad egy jó nagy húsvágó kés is. Ha megtalálom, azzal próbálok a füstbe szúrni, Angela-hoz közel, ahol remélem szilárdabb, de azért ügyelve, hogy a lányt ne sebesítsem meg. Ha nincs kés,a z sem baj, akkor az asztal lábát töröm le, és azzal próbálom leszúrni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Vas. 13 Júl. - 15:38

- Képtelenség, mi? Ahogy képtelenség, hogy egy mutánsokkal teli hajó egy fura, meteorológailag nem észlelt és nem meghatározható vihar során kettétörik, és hogy egy csapat mutáns pont egy olyan szigeten köt ki, ahol mindenki képessége blokkolódik. Igazad van édes, ez teljesen totálisan képtelenség - morgok egyet Gabe felé. Nem bántani akarom, még csak nem is veszekedni. Egyszerűen azt hiszem kezd körülölelni a hisztéria, ahogy felködlenek bennem a New York-i események.
- Egy egész halom akta volt ott, és mind egy-egy mutánsról volt vezetve. Benne az élettörténetünk, a családunk, a képességünk. Persze mindez csak véletlen - vetem még oda félvállról. Igaz, se Gabe se Angela nem volt ott, és ha jól emlékszem, a profék a begyűjtött aktákat eltették és nem is verték nagydobra a dolgot, nehogy pánik vagy túlkombinálás legyen.
De szerencsére legalább Leah a pártomon áll, legalább is az első kételkedés után, ám az érmés ötlete még ebben a fura helyzetben is megmosolyogtat.
- Nagyon remélem, hogy ez megint a professzorék valami idétlen próbája, és a végén Las Vegasban kötünk ki - sóhajtok fel, miközben Leah-nak passzolom a nálam levő C-betűt, míg a H-ra Gabe ujjait szorítom rá.
És közben már igyekszünk is kifelé, ám úgy tűnik, az a ködös izé nem óhajt olyan könnyen megválni tőlünk. Talán rég látott embereket, talán unatkozik, ám sajna a pakli kártáym a hajón maradt. Fenébe...
Helyette kapok egy lábast, bár nem vagyok egy nagy szakács, igaz, nem is főzésre invitálnak. Fájdalmas nyögés szakad fel belőlem, ahogy a súlyos edény a vállamra zúdul, érzem, ahogy lezsibbad a bal karom, és használhatatlanná válik így az egész oldalam. Nem elég, hogy a bordáim fájtak, mostmár a karom is inkább élettelenül lóg mellettem, mintsem hasznosként. Ösztönösen kapom jobbom a fájó pontra, és legszívesebben lekucorodnék az egyik sarokba, hogy dédelgessem, jajjonghassak egy sort. De nem tudok, ezen a helyen nem, és egyenlőre esély sincs rá, hisz a füstfelhő Angie-re tekeredik, miközben Leah veszettül kalapálni kezdi az engem orvul letámadó lábassal.
- Még mit nem - morranok fel, eleresztve a vállam nyújtom jobbom Angelának, és amint sikerült megmarkolni a kezét dőlök, lépek hátra, próbálván kihúzni abból a különös "hálózsákból". Nem, katonát nem hagyunk hátra ahogy apám mondaná...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Malase Jow
Hozzászólások száma : 371
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Vas. 13 Júl. - 10:54Alone in the darkÁtadom hát a kajás zacskót Gabrielnek, és roppant hálásan nézek rá, hogy ismét bevállalja azt, hogy ő lesz itt a férfi, majd visszasorolok Tatica mellé, aki már átment nyomozóba, amiért áldom is az eszét, én sokkal felütesebb tudok lenni, mint ő. Csak annyit láttam az érméken, hogy valami hajó van rajtuk. Járatom a tekintetem Angela és Tatjana között, mint aki most ébred valami évezredes álomból, rákönyökölök a konyhapultra, észre sem véve, hogy éppen a hátsómat mutatom Gabrielnek.  
- Aha... valami homályos, de rémlik. De nem hiszem hogy lenne összefüggés, hogy valaki ilyen jól megtervezze. Már ott is furcsállottam, hogy minek vezetnek rólunk aktát, de... – Elszoruló torokkal jut eszembe, hogy a gyártelepen nem a mostani, hanem az eredeti nevem volt feltűntetve, volt rólam egy szőke kép is, most pedig itt állok, hogy is mondjam, visszashannonulva. Nagyokat pislogok, és a saját érméimet nézem, amin a betűk tényleg arra utalnak, hogy van összefüggés. Huszonöt. Nem számoltam, hogy hányan jöttünk el a kirándulásra, de lehetséges lenne. Megkeresem a sajátomat, azaz megkérem a többieket, hogy nézzük meg, hogy kinél melyik van, és ha tényleg rátalálok, akkor...
- Mindenkinél legyen a sajátja, ki tudja, hogy mi lesz még velünk. Talán valami pénzbedobó lesz, amivel ki lehet majd jutni innen, de mindenki csak a sajátjával mehet ki. Mittudomén. – Dobom hátra a szőke loboncot, amely sokkal erősebb, mint Leah ében fürtöcskéi, ebben már durván melegem van, elszoktam tőle. Az ablakon át meg tudjuk szemlélni a füstös valami, és majdnem hanyattesek, még jó, hogy támaszkodtam. Felsikkantva térek ki a lezuhanó csillár elől, de nincs időm Tati vállát vizsgálgatni, mert a valami beront Angeláért, és már vonszolja is. Most nem lehetek önző, hogy Gabrielre, egyetlen férfinkre bízzam a dolgot. Felkapom a lábast, amely Taticát eltalálta, és mint a vadbarom, rontok rá a füsre, mert ha képes volt arra, hogy fizikálisan is megragadja barátnőnket, talán a ködben valami csápja is lehet. Igyekszem nem Angela lábát szétcsapni, de valahova oda ütni vagy párat, ahol úgy gondolom, hogy tarthatja őt. Közben pedig válogatott káromkodásokat köpködök ki magamból.
- Hagyod őt békén, te szemét, de állat... – És csatt, és csatt, és csatt... Eszembe sem jut, hogy még akár engem is pofán csaphat, ha nagyon akar.
Leah Carmichael
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Mesélő
Hozzászólások száma : 520TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Szomb. 12 Júl. - 8:18Is anyone there?A házak tényleg úgy festenek, mint amik nem illenek ide, rendes fa, szép kidolgozással, még olyan kis takaros virágos tapéta is van, és talán csak a cserepes virágok hiányoznak az ablakokból, vagy talán valamikor azok is voltak, csak idő közben elette őket a fene, netán kiszáradtak, bár azért elég gyakoriak erre az esőzések.
Sikerül összeszedni valamennyi kaját a szatyorba Leahnak, majd lepasszolni Gabrielnek, aztán osongálnak bőszen a hátsó kijárat felé, ami nagy mázlijukra van. Ám azért ennyire nem könnyű a helyzet. Mintha valami miatt az a dolog Angelat szúrta volna ki magának, mert egy hangos vágódással csapódik ki mögöttük a bejárati ajtó. A füst csak úgy ömlik be rajta, de nem tölti be a szobát, furcsán alakzatban áll össze még most is. Az egész épület megremeg, aminek hála egy méretesebb lábas esik ki a konyhaszekrényből, és úgy izomból telibe kapja Tati vállát, talán csak egy centin múlik, hogy nem fejbe kólintja, aminek talán komolyabb következményei lettek volna. Leah és Gabe ügyesen lavírozik a lehulló tárgyak és vakolat között, ellenben azt vehetik észre, hogy Angie nincs sehol. Azaz van, épp hogy deréktól felfelé látszik még, ahogy a füst a padlón húzza kifelé az ajtón. Azt érzi, mintha valaki egyszerűen az egész testét szorítaná deréktól lefelé. Nem egy kéz, nem egy konkrét valami, hanem mintha be lenne totálisan préselve valahova, de mégis minden porcikájában érzi a szorító erőt és a fene mód erős húzást is.

//16-án jön a következő kör. ^^//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Luke Mitchell
Hozzászólások száma : 491
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Pént. 11 Júl. - 18:40

A vadkan láttán rögtön elfog az aggodalom, hogy nincs köztünk senki, aki képes lenne tűzet rakni, és rendesen főzni ilyen körülmények között, ugyanis rég óta szeretnék megkóstolni egy ilyen állatkát, arról nem is beszélve, hogy a húsával el lennénk egy darabig...illetve, nem igazán tudnánk eltenni a hűtőbe, nem igaz? Na, akkor még jobb, lehetne zabálni. Már csak rá kéne valahogy venni, hogy hagyja magát megenni.
-Ugyan, annál vagányabb vagy - súgom vissza neki, és most már felé is fordulok, hogy gyorsan megpuszilhassam az arcát. Szerencsére aztán eszébe jut az őzike, és ez kicsit felvidítja, bár nem egészen tudom, mit akar kezdőbetűkkel, amíg le nem tekintek az érmékre.
-Vagy csak a tíz, száz, ezer, és a többi rövidítése helyi nyelven. Kicsim, képtelenség, hogy számítottak ránk, és ha beletrafáltak, az sem nagy cucc, viszonylag gyakori vezetékneveink vannak.
Közben megfogom, amit Leah a kezembe ad. Hát jó, cipekedek én, annyi baj legyen. Amíg a lányok keresgélnek, és beszélnek valami gyárról, én körbenézek. Nem látok semmi szokatlant ezekben a házakban, hacsak azt nem, hogy gyanúsan nem agyagból, és pálmafa levélből készültek csak, a konzervek meg...lehet van itt valami bánya, vagy ilyesmi, ez pedig a munkásszálló? Csábító a gondolat, hogy ennyivel megúsztuk az egészet. Amúgy, egész takaros ez a házikó. Nem mondom, ennyire azért még én sem szeretnék elvonulni a világ elől, de egészen el tudnám képzelni magunkat, ahogy itt élünk, és még pár üres szoba is akad, ah később...
-Hmmm? Mi? Nem, dehogy őrültél meg Angela! Ne aggódjatok csak...
Ekkor viszont én is meglátom a...valamit, és nyelek egyet. Ha jobban belegondolok, ez egészen megfelelő alkalom lenne pánikolni, de most már csak azért sem. Viszont meggondoltam magam, mégsem költöznék ide, a szomszédok az őrületbe kergetnének.
-Igen - suttogom. - Tűnés, de óvatosan. Hátha nem látott meg minket.
Előre engedem a lányokat, én pedig amennyire tudom, összehúzom magam, miközben hátrálok, és úgy figyelem, remélhetőleg biztos takarásból, hogy mi lehet ez az izé. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem ez kattog, akkor észrevettük volna az erdőben is, mármint mások is Angie-n kívül. Bármi is kattog, ez őrzi, és talán, ha megtalálnánk azt a valamit...
-Oké, óvatosan és csendben, ki a faluból. Menjünk amilyen messzire csak lehet. Aztán keressük meg a többieket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Alexis Bledel
Hozzászólások száma : 350
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Pént. 11 Júl. - 2:02

Egyszerűen libabőrös leszek ettől a helytől. Mikor kikötöttünk a csónakokkal még örültem, hogy szilárd talaj van a lábam alatt, de most inkább vágyom vissza a csónakba és a hömpölygő vízre. Nem tetszenek a zajok, a környezet és őszintén semmi sem tetszik ami ezen a szigeten található. Ezek az érzéseim egyre erősebbek lesznek ahogy egymás után kétszer is belebotlok abba a sötét felhőbe. Senki se látta csak én, ráadásul kétszer, most már biztosra mondhatom, hogy megőrültem. A vízhez érve iszok pár kortyot és nézegetem közben a zsákmányolt érméket. Nem csak furán néznek ki, de az is szokatlan, hogy egy ilyen helyen bukkanunk rájuk.
Lassan kezdem úgy érezni, hogy vissza akarok futni a partra ahol némileg biztonságban éreztem magam. Már majdnem fel is vetem az ötletet, hogy indulhatnánk is, mikor Gabriel elindul egy falu felé, ismét egy szokatlan dolog, az előbb, meg mernék rá esküdni, hogy nem láttam a falucskát. Mivel mindenki elindult az épületek irányába, semmi kedvem nem volt tovább ott ácsorogni, azzal a tudattal, hogy az a felhőszerűség, még ha képzeltem is, ott leselkedik valahol a víztükör alatt vagy a fák mögött. Gyorsan a csapat után iszkoltam és picit hátra ugrottam mikor a vaddisznó kiszaladt az egyik háztól a dzsungelbe. A házak ahhoz képest, hogy lakatlannak tűntek, egész jó állapotban voltak, belülről se volt vészes a látvány.
Körülnéztem pár szekrényben és közben szép nagy pókokkal is farkasszemet néztem. Találtam két pici konzervet aminek megörültem. Talán ez majd hozzájárul ahhoz, hogy ne haljunk éhen, víz is van, konkrétan egész jól állunk. Kicsit elgondolkodtam azon a felhőn ami rám hozta a frászt, majd odaléptem Gabriel-hez. Idősebb nálam, többet látott már fura dolgokból, Kíváncsi vagyok Ő is őrültnek tart-e, mert láttam amit láttam.
-Gabriel, figyelj csak...szerinted is megőrültem? Mert képtelenségnek tartom, hogy az a valami amit láttam létezzen, mikor senki sem észlelte rajtam kívül. - Ebben a pillanatban az a kerregő hang felerősödik és az előző sötét felhőnél kétszer, de lehet háromszor nagyobbnak tűnő felleg suhan el az épület előtt. Összerezzenek. Ez sokkal ijesztőbb volt, min előző két alkalommal. Ez már most nem csak üdvözletét tette, de valamit tervez is, hogy ez honnan jutott az eszembe? Nem tudom, ez az érzésem. Lehetséges, hogy nem vagyok őrült, ezek után kezdem azt hinni, inkább a hely őrült és nem én.
-Szerintem menjünk innen míg van rá lehetőségünk. - Íme a parázás királynője. Szinte reszketek úgy félek, nem szokásom ennyire félni, de ezúttal ezt is ki kellett próbálnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Szer. 9 Júl. - 21:02

- Nem tök egyformák, más-más betűk vannak rajta - szúrom csak oda Leah-nak, mielőtt csatlakoznék Gabrielhez. Olyan különös, kellemetlen bizsergést érzek a gyomromban, amolyan női sugallatot. Valami nem jó, valami nagyon nem stimm itt.
- Dehogynem fogok - súgom vissza kedvesemnek, miközebn ujjaim között forgatom azt a három érmét, ami nálam maradt. Nme tudom, hogy csak az idegességem rejtem-e így, vagy egyszerűen csak le akarom foglalni a kezem valamivel.
- Bambikák, mi? Hol van most az őzike? - sóhajtok fel vigyorogva, ám valami kattan a fejemben. Egy kósza gondolat, és bár követem a többieket az első házba, figyelmem immár a három érmére fókuszálódik.
- H, mint Hannon.. C, mint Carmichael, R, mint Roberts - motyogom, míg barátnőm élelmet kutat. Nem, ez nem lehet véletlen. Vagy csak kezdek bekattanni, mint Angie hiszi, és olyanokat látok, amik nincsenek is.
- Pont, mint New York-ban, mi? - pislantok fel, ahogy Leah felém kínálja a kekszet, de csak egy fejrázással adom tovább.
- Kik jöttek a kirándulásra? Kik jöttek ki veletek a partra? - kérdem Gabrielék felé fordulva, miközben veszettül rugdosom lefele a port egy korábbi emlékről, mi egyre tisztább lesz, ahogy a többiek megemlítenek egy-két nevet.
- Leah emlékszel? Azok a paksaméták abban a gyárban. A nevek - fordulok izgatottan barátnőm felé. Nem, immár nem lehet véletlen. Szisztematikusan fel voltunk ott sorolva, múlt és képesség egyaránt. És itt nem működnek a képességek.
De mielőtt tovább fejtegethetném a nemlétező elméletem kint felerősödik a zaj, és olyan látványban lesz részünk, ami igazolja, hogy Angie nem kattant meg. És talán én sem. Legalább is így van rá esély.
- Azt hiszem, kezdek nyűgös lenni - húzom el a szám, próbálván úrrá lenni a kezdődő hisztérián. Ki kell jutnunk, meg kell keresnünk a többieket. Mihamarabb. Ez a sziget, ez a falu.. ez nem normális...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Malase Jow
Hozzászólások száma : 371
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Szer. 9 Júl. - 17:39Alone in the darkKissé tényleg túl hirtelen vagyok, Leah visszafogottsága tovatűnt belőlem, most valahogy úgy érzem, nincsen vesztenivalóm. Ez tökéletesen idióta hozzászólás a részemről, hiszen itt vannak a barátaim, akiknek igenis fontos vagyok, számítok, megkönnyeznék, és történne velem valami csúnya. És itt van még Aaron is, akiről ugyan kellemes emlékeim vannak, de fogalmam sincsen, hogy merre tartunk, akarjuk-e egymást egyátalán. Felállok a nagy aranyosztás közepette, és azt sasalom, hogy Gabrielék mit is találhattak, mert nagyon hadonásznak az egyik bottal. Fura, előreszaladtunk, és az utóvéd meg semmit infót nem küldött nekünk, tőlünk meg elvárják, hogy megoldjuk a feladatot. Na jó, ez nem teljesen igaz, de akkor is kiváncsi lettem. Én már ittam, egészen jól felfrissültem tőle, szerencsére nem sós, mint a tenger. Tehát innentől kezdve az ivóvízzel aztán nem lesznek gondjaink. Zsebrevágom a saját érméimet, ami azért vicces, mert lenge kis ruhámon egyetlen zseb van, az is szinte dísznek, úgyhogy alaposan kilóg belőle, úgy nézek ki, mint egy női strici, ráadásul még a rucim is szakadt. Női strici, aki mellékállásban még prosti is. Naccerű. Érdeklődve lesek Tati felé, úgy látom neki legalább jó a kedve, talán az enyémet is felhúzza a béka segge alól.
- Na ez már nekem is eszembe jutott, mi másért lenne itt annyi érme, de az a fura, hogy mind pont ugyanolyan. Csórikáim mind azonos pénzeket használtak? – Megvárom, míg X-Meneink végre megnyitják a kaput a falu felé, aztán csipőre vágott kézzel hümmögök, ahogyan elismerően méltatom azt, amit találtak. Nem vagyok egy félős alkat, de most ráz a lúdbőr, a fene gondolta volna, hogy a vad semmi közepén civilizáció nyomait leljük fel. Nagyot nyelek, és nem lemaradva a többiektől kutakodásba kezdek.
- Bambikáim szisztematikusan menjünk. Tudod Tatica mint amikor Liammel voltunk, és mindent végigjártunk. – Indítványozom, és benyitom az első házba, ahol a konyhában némi csokis kekszre lelek. Nem a leglaktatóbb, de legalább valami. Az első harapás után odadobom a dobozt barátnőmnek, és keresgélek némi konzernyitót is, remélem lesz. Nem akarok most sokáig leragadni, szóval ha találok valami zsákot, szatyrot, minél több kaját belerámolok, és Gabriel kezébe nyomom, ő a pasi. Amikor kinézünk a házból, a füst ismét ott van. A kerregés már eleve idegesít, de most, hogy látom is, még riasztóbb.
- Mi a jó franc ez? Nézzünk inkább hátsó kijáratot, jó? – Vetem fel, és keresek valami kutyakijárót. Képességek, fegyver nélkül nem tudom, hogy mihez kezdhetnénk. Fizessük le a füstszörnyet az érmékkel.

Leah Carmichael
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Mesélő
Hozzászólások száma : 520TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Kedd 8 Júl. - 9:35Is anyone there?Az érme halászat gond nélkül lezajlik, és ahogy a betűket nézegeti Tatinak beugrik egy nem is olyan régi emlék, méghozzá New Yorkból, méghozzá egy lista, amit az áramkimaradások utána nyomozáskor olvasott. Sok-sok név, és ha most jobban belegondol, akkor azok a nevek lehetséges, hogy azoknak a nevei, akik most itt vannak a szigeten. Egyébként ha jobban megnézik az érméket, akkor láthatják, hogy nem mindegyik teljesen egyforma, van ami kicsit kopottabb, karcos, van ami teljesen ép és tiszta, teszem azt akad egy A betűs, amiről még darabok is le vannak törve, kopva kissé.
A falu előbukkan, és hőseink simán meg tudják közelíteni a házakat, ellenben a kattogó hang mintha erőteljesebbé válna. Nem tudni, hogy ennek hatására, vagy sem. Néha teljesen elhal, de amikor újra felhangzik, akkor mintha nyomatékosabban tenné azt, mint eddig. Egyelőre nem látni a fekete füstöt, most Angie sem látja. Az épületek egyébként kopottak, de nem nőtte be őket még semmit és több helyen az ablakok, ajtók is egészen épek, maximum kissé poros a környék, de embert nem nagyon szúrnak ki. Csak egy vadmalac rohan át hirtelen előttük, ki az egyik veranda alól, be az erdőbe, hangosan visítva, aztán el is tűnik. Az házak egyébként ha bemennek, belülről is átlagosak, a mai kor szerint vannak berendezve, a szekrényekben még ételt is fellelhetnek, bár persze a nem tartósak már fogyasztásra alkalmatlanok, de akad jó néhány konzerv, keksz, amik hasznosak lehetnek még.
Pakolászás közben ellenben érezhetik, hogy valami változik. Nappal indultak el, ám mintha odakint már furcsa módon besötétedett volna, a hang pedig erősnek és közelinek tűnik, majd valami nagy sebességgel robog el a házak között, ha netán kinéznek egy ablakon. A füstgomolyag, amit Angie is látott előzőleg, csak most közelebbi, nagyobb... és fenyegetőbb.

//Joanne mellett Leroy is kiesett, a köv. hsz 12-e papíron, de ha netán előbb írtok, akkor írok előbb, ha már megcsappantunk. ^^//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Alexis Bledel
Hozzászólások száma : 350
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Hétf. 7 Júl. - 2:27

Tényleg roppant feszült vagyok. Nem tetszik ez a hely, nem élvezem, hogy megszabadultam a képességemtől, lehet így szerettem volna mindig is, de most viszont csak fél embernek érzem magam miatta. Egy dzsungel kellős közepén védtelenül...ezzel nem alábecsülni szeretném Gabriel és Leroy erejét, mert biztos képesek vigyázni ránk, de egyikünk se a régi már, engem ez picit összezavar.
Az meg tényleg teljesen megkavar mikor csupán én egyedül látom meg az árnyat. Hát létezik olyan, hogy én legyek a nyertes, aki egyedül bolondul meg? Ezek szerint nagyon is előfordulhat. Mikor megérzem, hogy valaki a vállamra teszi a kezét hátra fordulok. Gabriel megnyugtatóan mosolyog rám amitől picit jobban érzem magam. Szavai öntenek belém némi reményt, hogy megoldódik minden és kijutunk innen élve és egészségesen.
-Reméljük. - Magamra erőltetek egy halovány mosolyt.
A csapat nem válik szét így hát Leah-t és Tatjana-t követve jutunk el a patakig. Ott persze ismét rám tör az az árnyék vagy felhő, mindegy hogyan is nevezzük. Elveszik alakja a vízben és csak nagyra nyílt szemekkel nézem a helyet ahol elvileg be kellett volna csapódnia. Félve ugyan és persze nagyobb bolondot csinálva újra megkérdem látta-e valaki rajtam kívül, de persze ismét a nemleges válaszok hada kap el. Lenyugtatom magam majd megpróbálok arra figyelni ami épp előttem folyik. Az érmék szépek és elgondolkoztatnak. Elméletben ez egy lakatlan sziget...vagyis lehet csak az én elméletemben az. Az érmék maguktól nem tudtak volna idekerülni. Ahogy vizsgálgatom őket tisztes távolságból, egyszerűen semmihez sem merek hozzáérni ami itt van, feltűnik, hogy Gabriel előrébb ment mint mi vagyunk. Aztán nem sokkal később felfedezem, hogy hova is tart. A karom libabőrös lesz a falucska láttán, mint egy rossz kísértet sztoriban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Luke Mitchell
Hozzászólások száma : 491
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Vas. 6 Júl. - 2:20

-Ó? Pedig épp szólni akartam, hogy csali nélkül sokáig fog tartani... - Felelem Tati-nak, és bár érdekel, mik ezek az érmék, a Falu most fontosabb. Már persze, ha jól láttuk egyáltalán. Viszont, Leah túlélte a vizet, szóval akkor könnyen lehet, hogy a házakban is él valaki, akkor pedig...
-Tud ő vigyázni magára - felelem halkan Leroy-nak, aztán a lány felé pillantok, és elvigyorodom amikor kér egy magánhangzót. - Egyébként meg, ha becsajozol, attól nem úszod meg a melót szóval lássuk.
Nem egészen őszinte a mosolyom, amiért én nyertem. Kicsit izgatott is vagyok, mert fogalmam sincs, mi történhet, de csak nem fogok gyáván hátramaradni, amikor ennyien néznek, nem igaz? Ráadásul, nagyon kíváncsi vagyok már, mi lehet ez az egész.
-Ez más, így nem kockáztatom egy hercegnő testi épségét sem - vágok vissza, aztán...hát a legjobban Leah foglalja össze, ez tényleg eléggé...Falu. Üres, dermesztően csendes, láthatatlan, és egy lakatlan szigeten van....de amúgy, eléggé falu. És édesvíz közelébe épült, mint egy normális falu, szóval reménykedhetünk benne, hogy ha él itt valami, az legalább valamilyen szinten élőlény. Aztán magam mellé sandítok, ahogy megérzem Tati ujjait.
-Dehogy sikítasz - Felelem biztató hangon, és a földre támasztom a bot végét, hogy a közepénél foghassam meg, aztán elindulok előre a házak felé. Ha van itt valaki, kizárt, hogy nem tud rólunk már úgyis, ha meg nincs, ennél jobb helyet úgysem építhetnénk éjszakára.
-Én is... - vallom be, és bár próbálok úgy csinálni, mint aki kicsit sincs beijedve, azért én is elég biztosan tartom a lány kezét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Szomb. 5 Júl. - 19:08

- Nem horgászok, édes - nevetek a mellém guggoló Gabrielre, de persze nem haragszom óvatoskodó szavai okán. Tudom én, hogy leővigyázatosnak kell lennünk, meg nem mehetünk fejjel a falnak, bár nincs itt egyetlen fal sem. És nem is igazán engem kéne fékezni, Leah az , aki most vakmerőbb. Talán Shannon személyisége okán, talán a benne dúló zavar készteti meggondolatlanságokra. De szerencsére semmi negatív következméynei nincsenek látszólag és egyenlőre.
- Mondom én, itt fogjuk szitálni a homokot hamarosan - mosoylodom el, majd kicsit leöblítem a karjaim, nyakam a hűs vízzel, aztán mint egy tál mélyítem a két kezem, hogy barátnőm kihalászhassa az összes érmét. Huszonöt, ha jól számolom.
Egyet-egyet azért én is jobban szemügyre veszek, főképp a rajta lévő betűket, de egyenlőre nem találok benne logikát, pedig biztso van neki.
- Vennék egy magánhangzók - sóhajtok fel vigyorogva, majd mikor már üresnek tűnik a meder, legalább is érmementesnek, Leah nyomában visszatérek a többiekhez, hagyva, hogy mindenki válasszon belőle.
- Meglehet azt hitték, szerencsét hoz a patak vagy kívánságkútnak gondolták - vetem fel, persze csak a poén kedvéért. Nem valószínű, hogy tényleg így volt.
- Na, most ki merészkedik? - szólok Gabe után, ahogy egy bottal vág neki a látszólag semminek, és bár kekeckedni akarok, azért én tudom, hogy mindezt a féltés mondatja velem. Mert ahogy ő félt engem, úgy én féltem őt is. De a féltés nemhogy múlna, csak jobban erősödik, ahogy egy romfalu tűnik fel a semmiből, mintha csak most rántottunk volna le egy láthatatlan leplet róla. Megszeppenve sietek Gabrielhez, szabad kezem az övére fonva, mintha csak vissza akarnám tartani.
- Ha zombit látok, sikítok - súgom csak neki, csak az ő füleinke. Nagyon jól tudja, miről beszélek. Az a város is elhagyatott volt a semmi közepén és különös erőt sugárzott. Ez a hely is különös, lebénítja a képességeink és vészjóslóan csendes.
- Haza akarok menni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Malase Jow
Hozzászólások száma : 371
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Pént. 4 Júl. - 17:13Alone in the darkMost van köztünk egy kis háromszög, ami részemről semmiképpen nem mondható szerelminek, csak Tati benne a közös pont, viszont ha odáig jutnék egyszer Aaronnal, hogy be akarnám őket mutatni kvázi-testvéremnek, igencsak nehéz dolgom lenne, van egy olyan érzésem, hogy egyszerűen nem tudnának egy légtérben együtt lenni, bármennyire is próbálkoznék összeismertetni őket. Marad az, hogy mindkettő a javamat akarja, de egymással nem találkoznak, ez is egy ideális kapcsolat lehet. Kissé már hátralesek a többiekkel ácsorgó Gabriel irányába, remélem nem sértődnek meg, amikor Tati egy kicsit titkos útra invitál engem, de igyekszem a lényegre szorítkozva átbeszélni a szívemet nyomja. Megint sikerült egy kicsit pityeregni, de őszintén szólva rajta kívül más véleménye nem nagyon érdekel, viszont most már megint a közelükben van. Erőteljesen kétlem, hogy itt a semmi közepén valaki szándékosan mérgezné a vizet.
[color=#997788] - Tudod, puding próbája a megevés. – Még nem vagyok annyira jól, hogy visszanevessek, ráadásul Leah cuki hangjához képes az én eredeti Shannon-hangom meglehetősen cinikus, a rossz kedvemmel még rá is játszok. Nem szórakozok mindenféle botokkal, csak puszta kézzel nyúlok le, ha kénsav a víz, akkor úgyis mindegy, meghaltunk volna már a kipárolgó gázoktól is. Vagy ilyesmi, sosem voltam egy nagy kémikus. Úgy tűnik veszélyről most szó sincs, lazán be tudok nyúlni a folyamba, és kihalászni egy érmet. Nem fogok ráharapni, de ez tényleg aranynak tűnik. De fura... Szedegetem ki egyesével, és adogatom Tati kezébe, időnként egyen-egyen végighúzva az ujjam is.
- Mondjuk nem tudom, hogy nem ártunk-e azzal, ha ezeket elvesszük innen, de majd kiderül. – Amint megvagyunk, visszaindulok barátnőmmel, és ha ő is úgy látja jónak, nagyjából egyenlően osztjuk el a lóvét a csapatban, remélem nem valami idióta feladvány, és egy személynél kell lennie az összesnek.
- Egy hajót ábrázolnak, nem lehet, hogy a sziget másik végében van valami megfeneklett roncs? Talán mások is úgy jártak, mint mi... –Pillogok tűnődően X-Meneinkre, akik valami bottal machinálnak, és nagyjából eltátom a számat, amikor valami házakra hívják fel a figyelmememet.
- Hát ez... elég falu... – Ha a többieknek sincsen jobb ötlete, akkor megindulok én is velük felfedezőúton a házak irányába.

Leah Carmichael
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Mesélő
Hozzászólások száma : 520TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Csüt. 3 Júl. - 10:03Is anyone there?Ha a lányok tényleg belenyúlnak a vízbe akkor... nem történik semmi maradandó. Nem sül le a bőrül a csontról, meg semmi hasonló, teljesen normálisnak tűnik a víz Angie látomása ellenére is. Szaga sincs, tehát érezhetően teljesen normális, de persze mint tudjuk vannak szagtalan mérgek is, habár úgy fest, hogy rendes körülötte minden, a benne lévő növényzet, pár apróbb csiga a parton és a távolban épp ebben a pillanatban ugrik gyönyörű csukafejest egy béka is, aki nem oszlik szét aztán a vízben, hanem békésen úszik tovább. Bottal, vagy akár a nélkül is bele lehet kotorni akár a kis forrás aljáig is, de úgy majdnem vállig bele kell mélyedni simán csak kézzel, hogy el is érjenek bármit, bottal kotorászva egyszerűbb persze, csak úgy nem derül ki, hogy mi van odalent, maximum valamelyest kiszúrható, mintha valamiféle kerek tárgyak lennének. Ha Leah tényleg belenyúl, akkor érméket halászhat ki, elég sokat a tetejében, ha mindet ki akarja szedni és meg is számolják, akkor 25 db-ról van szó. Aranyból van láthatóan mindegyik, szép kerek a formájuk, az egyik oldalon egy hajó alakú véset található a másikon pedig egy-egy betű mindegyiken, mintha csak egészen vegyes lenne a felhozatal, ami az ABC-t illeti, de ismétlődés is akad, van köztük pl. W, G, H, C, R, P és még sorolhatnánk tovább.
Eközben a srácok kisorsolják, hogy ki legyen a vállalkozó szellemű, aki megnézi a távolban látható furcsaságot. Gabriel ugyan nem tud semmiféle függönyt arrébb lökni, ám amikor a bottal megpiszkálja az előtte lévő teret egyszerűen csak eloszlik a talán védelem és immár mindegyikük számára nyilvánvalóvá válik, hogy a fák között bizony egy nagyobb tisztás pihen legalább egy fél tucat kissé romosabb épülettel, de azért láthatóan mindegyiknek állnak még a falai, de mozgás az nem látható. A kis patak egyébként pont arrafelé vezet, amit Leah próbál követni a tekintetével, valahol a házak mellett folyik el békésen.

//Angie el van utazva, szóval rá ne várjatok. Smile Max. ha még belefér, akkor ír uccsóként a körben, ha nem, akkor majd köviben. ^^ 7-én jövök a következő hsz-szel.//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Brian Krause
Hozzászólások száma : 51
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Szer. 2 Júl. - 23:06Sziget felfedezéseHát végül együtt megyünk tovább, de ez így a legjobb. A vízhez közelebb lépek, de még csak hozzá sem nyúlok, valami nem stimmel. Körbenézek, útközben is figyeltem, hogy valamilyen támpontokat gyűjtsek, nehogy eltévedjünk. Láttam egy-két érdekes, sasfej formájú követ, valamint két fának az ágai x alakban összenőttek, milyen véletlen… Amúgy sem hagy nyugodni a kerregő hang, mi adhatja ki ezt? Csak tippelni tudok, de előbb-utóbb biztos, hogy az is ki fog derülni. És ekkor hallom meg, amit Angie mond, bár sok mindent nem tudok hozzáfűzni, hiszen pont háttal álltam a csobogásnak. Aztán látom, ahogy Tati elkezdi piszkálni a bottal, és figyelek is, hogy történik-e valami. De ekkor szemem sarkából észreveszek valamit a fák között, nem is olyan messze. De mire odakaptam a fejem, már csak a fákat láttam. Egy tisztást láttam házakkal? Biztos lehetek benne, vagy talán mégis kellene innom? De nem csak én láttam, mert x-men társam már egy kérdést intézett hozzám. Bólintok egyet, de nem szólalok meg.
-Inkább megyek én, akármi is az, neked itt a barátnőd, rá kell vigyáznod! -
Jelentem ki, de végül aztán addig győzköd, hogy döntsük el kő- papír-ollóval, hogy belemegyek, és persze nyerek is. Azzal még nem lenne baj, csak úgy egyeztünk meg, hogy a vesztes megy. A játék szabályait, és Gabe kérését tiszteletben tartva figyelem, ahogy eltávolodik tőlünk, és  a botra, ami mindvégig kezem ügyében volt, most egyre jobban rámarkolok, szinte támadó pozíciót fölvéve, mert nem sejthetjük, hogy mivel lesz dolgunk és nem árthat, ha gyorsan tudok reagálni. Feszülten figyelem, hogy mi történik Gabriellel, mikor a botot lengeti a levegőben.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Luke Mitchell
Hozzászólások száma : 491
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Szer. 2 Júl. - 11:03

Angela a következő pillanatban érezheti, ahogy kezem a vállára teszem, és amikor megfordul, rámosolygok, és csak ezt súgom:
-Nyugi, minden rendben lesz.
Szegényen a vak is a látja, mennyire feszült. Aztán ahogy haladunk tovább, Tati és Leah kicsit félre vonulnak, én pedig megrázom a fejem Leroy szavaira.
-Mind együtt maradunk. Úgy értem, hagyjunk nekik pár percet - biccentek Leah és Tati felé - de aztán mindenki együtt marad. Ti ketten se maradjatok le nagyon, és ha egy gyanús hangot meghallok, már rohanok is utánatok.
Szerencsére nincsenek távol sokáig. Durván fél órának tűnik, szóval...a valóságban lehetett vagy...5 perc amíg külön voltak, vagy annyi sem. Ez van, megemelkedett vérnyomással az időérzékem sem az igazi.
-Nem láttam - felelem Angela-nak, de ennek ellenére azért gyanakodva kezdem méregetni a patakot - De talán jobb lenne ha...
Aztán látom, hogy a szigat a másik gondolatolvasós képességét nem nyomja el Tatjana-nak, ugyanis mielőtt kimondhatnám, már kezében is egy bot, amivel megpiszkálja a folyót. Mosolyogva guggolok le mellé, és úgy figyelem közelről, hogyan reagál erre a víz.
-Lazán fogd, biztos ami biztos...és senki se lépjen a vízbe. A múltkor sem lett jó vége...
Aztán csak várok, és figyelek.
~Vajon ki lesz elég bátor, hogy megpróbálja, vajon mérgezett-e a víz. Mondjuk, ha nem találunk mást, holnap egymást taposva fogják lerohanni ezt az önként jelentkezők.~
Megpuszilom Tati arcát, aztán visszahátrálok Leroy mellé.
-Te is láttad? - Kérdem suttogva, a furcsa falura, vagy mire utalva - Maradj itt, én megnézem közelebbről.
Ha esetleg ellenkezne, felajánlom, hogy kő papír ollóban döntsük el, ki megy ahhoz az izéhez, hogy megnézze, mi van a láthatatlan függöny másik oldalán. Én papírt mutatok, mindig, és ha nyerek, óvatosan settenkedek oda, és egy másik bottal megpróbálom félresöpörni a semmit, mintha tényleg függöny lenne. Ha nem történik semmi, nagyon hülyén fogom érezni magam...istenem, add, hogy ne történjen semmi!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Kedd 1 Júl. - 16:51

Hogy van-e rangsorolás bennem? Nem hiszem... Illetve nem tudom... Vannak helyzetek, mikor úgy érzem, Leah előrébb való, mint Gabriel. És van, mikor ez pont fordítva érvényesül. Azt hiszem, azon is múlik, melyiküknek van épp nagyobb szüksége rám, vagy nekem rájuk. és most egyértelmű, így hát Leah kezét szorongatva sétálok az erdőben egyre beljebb, követve a vízcsobogás vonzó hangját, melybe azért be-betör az a különös kerregés. Olyan idegen, annyira nem idevaló, és mégis próbálom kötni a lehetőséget, hogy valami különös őshonos faj adja. vagy talán valami emberi kéz által alkotott izé? Akkor viszont kell lenni a közelben működtető személynek is, vagy valami állomásnak, ahonnan tudnánk segélyhívást leadni. Mindegy, csak kijussunk innen.
- Reméljük iható - sóhajtok fel bizakodón, ahogy végre elérjük a patakocskát, bár a medrénél megtorpanok, kíváncsian meresztgetve a szemem az alján felfénylő kavicsokra.
- Lehet aranyásók leszünk a végén - nevetek Leahra, és valami botot keresek, inkább azzal turkálom a vizet elsőként, mintsem saját kezemmel. Csak ha nincs egyértelmű veszélyjel nyúlok magam is a vízbe, bevizezve kissé arcom, alkarom. Közben beérnek társaink is minket, legalább is erre utalnak a hangok, mire megfordulok. Egy örömteli, bíztató mosolyt vetek Gabrielre, kezemmel a vízre mutatva, mintha csak mi fakasztottuk volna Leah-val. Ám az örömöm kissé beárnyékolódik Angela szavaira. Nem tudom, mit mondjak, higgyek-e? Én nem láttam semmit, és a többiek se adtak erre utaló dolgokat. De Angie miért mondana hülyeségeket, mikor amúgy sem egy poénos délutáni sétán vagyunk?
- Azt mondod a vízbe? - kérdem, és újfent a botot veszem kézbe, belepiszkálva a tisztán derengő patakba, megmozgatva néhány követ az alján.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Malase Jow
Hozzászólások száma : 371
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Kedd 1 Júl. - 13:22Alone in the darkTovább is esz belül a lelkiismerfurdalás, hogy folyamatosan meg kell osztania Tatinak a figyelmét Gabriel és köztem. Valahol az embernek van egy párja, aki jelen is van, úgy érzem, hogy az a természetes, hogy együtt vannak. Nem érezném magam rosszul, ha egymáson lógnának, nagy kislány vagyok már, elvagyok én a többiekkel is, nem érezném muszájnak, de fogadott nővérem mégis félresöpri az ellenkezésemet, és jön velem. Nem is tudom, hogy mit mondjak hálám jeléül, csak erőtlenül bólintok, beharapom az ajkamat, annyira tudom őt szeretni. A kerregő hangot tényleg nem értem, valahogy olyan fémesnek hat, túlságosan is mesterséges, a civilizációra emlékeztető, de akkor mit keres itt a semmi közepén? Nem vagyunk egyedül? A csobogást követni megnyugtatóbb, ezért összekulcsolom ujjaimat az orosz modelre emlékeztető barátnőmmel, és haladunk előre töretlenül. Végülis a víz az élet forrása, nagy baj nem lehet, ha rátalálunk. Amikor kiérünk a fák közül, már a szemünk előtt a patak, a csillogás viszont olyan, hogy nem is tudom, mit tegyünk. Ha szarka módon megnézzük, lehet, hogy rosszul járunk. Talán valami folyami ragadozó hal pikkelyei, amik így csalogatják oda mondjuk a madarakat. De ha már azért jöttünk, hogy nyomozzunk, és találjunk valamit, akkor próba szerencse. Meresztem a szemem, és ha nem derül ki, akkor lehajolok, és belenyúlok a vízbe, de csak óvatosan. Hátha sikerül kiemelni egy ilyen érmét, és kint megvizsgálni.
- Elképzelésem sincsen, hogy mi is lehet ez. Neked Taticám? – Kérdezem barátnőmet, s visszatekintek az ösvényre, amelyen át jöttünk, társaink vajon hol lehetnek, követnek-e minket, hátha az idősebbek már találkoztak ilyesmivel. Azon kívül, hogy kicsit lemosom az arcomat, és iszom is a tenyeremből, a lány haját is befizetem, hogy felfrissüljön, közben a szemem leárnyékolom a tenyeremmel, és megpróbálom követni a folyamot, hova is vezethet.

Leah Carmichael
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Alexis Bledel
Hozzászólások száma : 350
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   Hétf. 30 Jún. - 16:56

Ahogy beljebb hatolunk a sűrűben egyre jobban kezdek félni. Nagyon nem tetszik nekem ez a hely. Semmi szokatlan nem történt, tehát nem repkedtek körülöttünk vízilovak meg rózsaszín elefántok csak egyszerűen úgy érzem valami figyel engem. Ha nem is konkrétan engem, de figyel. Miután úgy tűnik nem csak majdnem megfulladtam, de még napszúrást is kaptam már meg se lepődök rajta, hogy egyedül én láttam azt a sötét felhőt. Így utólag belegondolva tényleg nem tűnik normálisnak, hogy a fák között egy fekete felhő cikázzon. Lehet a parton kellett volna maradnom egy fa árnyékában és megpróbálni kipihenni az eseményeket. De most már egyedül nem merek visszafordulni, konkrétan azt se tudom merről jöttünk.
A víz csobogására nagy lelkesedéssel válaszolok. Reméltem is, hogy nem hiába jöttünk el idáig. Tatjana és Leah előre megy és őszintén semmi kedvem másik irányba menni így hát picit lemaradva követem a két szobatársam.
Meglátok egy érdekesnek tűnő növényt így picit lejjebb maradok a csoporttól, de azért nem annyira, hogy szem elől tévesszem őket, eltévedni egy ilyen helyen maga a pokol. A virág megvizsgálása után a többiekhez szaladok és megpillantom a kis forrást. Vigyorral az arcomon megyek közelebb, de meg is torpanok mikor az a fura felhő ismét feltűnik és beleveti magát a vízbe. Se csobbanás, se hang, semmi. Kétszer végig gondolom mit is láttam,d e már nem tudom megemlítsem-e a többieknek. Ha már így is hülyének néznek akkor ezzel nem sokat rontok a helyzetemen.
-Hé, azt hiszem megint láttam azt a sötét felhőt és lebukott a víz alá, bár kétlem azért mégis megkérdem, látta még valaki? - Azt hiszem biztos, hogy senki más nem látta, a fejem és a szemem szórakozik csupán velem. Hisz ha valami belemegy a vízbe az hangot is ad maga után meg mozgást, de itt nem volt semmi. Érdekes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: A sziget felfedezése   

Vissza az elejére Go down
 
A sziget felfedezése
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Zanza-Sziget
» A Miller kúria és sziget
» Kikötőváros

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Kalandok, események :: Kalandok, mesék :: Nyári hajóút-