we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szomb. 26 Május - 15:34

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
James Hurley
 
Nathan Jones
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Leah & Tati

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Leah & Tati   Szer. 2 Júl. - 19:43

Azért annak örlök, hogy sikerült kicsit enyhítenem barátnőm kínján, valami mosolyfélét is csalni az arcára. Ha már somolyog, ha már visszaszúrkál, akkor talán túléli a helyzetet nagy trauma nélkül. Persze talán lesznek kényelmetlen pillanatok, de amíg nevetni tudunk rajta, addig nincs katazstrófa.
- Hát nem is tudom. De azt hiszem, lányok többen vagyunk, mint fiúk - kacsintok rá vidáman, játékosan még szőke tincseibe is beleborzolok, és valahogy észre sem veszem, hogy azok nem a megszokott barnák. Igen, talán "tapasztalt" víziókeltőként már el tudok vonatkoztatni a szemem által közvetített képtől, hogy ne a külsőségekre, ne a látványra adjak hitelt, hanem az agyam tudatos képeire.
- Hát ha én tetszem neked - nevetek rá, és cseppet sem rettenek meg a lehetőségtől. Nem mintha a lányokra buknék, de a játékba simán benne vagyok, főképp, ha mindez most Leah segítségére van.
- Csak azt nem tudom, Gabriel mit fog szólni hozzá - vigyorodom még el, miközben felkelek a födlről. Ideje továbbmenni, tartva azt a leheletnyi előnyt a többiekkel szemben, kizárva őket lelkizős pillanatainkból. Meg kell lelnünk a csobogás forrását, mely talán avlóban egy forrás, iható vízzel.

//szintén köszönöm a játékot Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Malase Jow
Hozzászólások száma : 371
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Leah & Tati   Hétf. 30 Jún. - 16:05Tati & Shannon?Igazából csak nyavajgás volt a részemről, ha már megvettem a lábamat, vannak barátaim, kár lenne mindent félredobni, előlről kezdeni mindent. Ha visszakapom a barnát, akkor visszaállhat minden a rendes kerékvágásba, hiszen lássuk be, Aaronnak sem cakfaként kellettem, hanem a kicsit kötekedős, kólamániás, de amúgy cuki Leah-ként. Affene, meg tudnám ölni Tatit is, ha valaki felajánlana a fejéért egy kétliteres kólát. Na jó nem, ahhoz legalább 10 liter kéne, kettőről Angelát is kivégzem.
A ruházatom viszont tényleg rohadtul aggasztó. Nem akarom, hogy bármim is kibuggyanjon, kilátszódjon. Nem voltam prűd alak, de kifejezetten szakadnak kinézni még egy hajótörés után is nagyon meredek. Ellenben kicsit meglepődök, hogy Tati ennyire furán áll a testi dolgokhoz. Oké, nekem jó hosszú a listám, az előző iskolában nagyjából az egész focicsapat megvolt, amíg le nem léptem onnan, és a motorosokkal is egész jó köröket futottam, de itt mindig a barátnőm ad tanácsokat, aztán most mégis úgy tűnik, hogy feszeng ebben a kérdésben. Én lennék a tapasztaltabb, vagy csak nem egy kitárulkozós alkat? Érdekes. Azt hittem, hogy a kötelező udvarissági köröket már régen letudták Gabriellel. Ebben a korban az lenne a meglepő, ha tudnának várni, főleg ami a pasit illeti. Dúlnak a hormonok, na!
- Elterelni? Mivel? Pasik helyett csajokkal? – Kérdezem immár vidorabban, egy amolyan tényleg igazi Leah-s somolygással. Néha tényleg belegondolok, hogy Leah is mindig én lehettem, és a barátnőm pusztán valami képzelgés lehetett, csak akkor nem tudom, mitől zakkantam meg ennyir, és hogyan sikerült megszöknöm.
- Majomfajra? Nem viccelj már Tatica, előbb kaplak téged szájon, mint valami majmot. – viszonzom a kacsintását. Csak félig komoly a dolog, lányokkal még sosem próbálkoztam, és nem akarom még zavarba sem hozni, bőven elég, ha viccnek veszi. Kissé sikerült megnyugodnom, így a felderítsünk közben végtelenül jól esett, hogy félrevont, és tudtunk egy kicsit beszélgetni.

//Köszike a kis intermezzót, nagyon tetszett, ha gondolod, még írhatsz zárót, nekem már az volt^^//


Leah Carmichael
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Leah & Tati   Vas. 29 Jún. - 18:09

- Mindent meg tudunk oldani, csak akarni kell. mi pedig meg akarjuk majd oldani - mosolyodom el bátorítólag, ahogy nem ellenkezik azonnal, nem köti magát a meneküléshez, hanem elfogadhatóvá nyilvánítja ötletelésem. A megvalósítás már a jövő zenéje. Függ attól, a többiek mennyire kattannak rá a dologra és menynire érdekli majd őket. De ez igazán a jövő zenéje, először el kéne jutni odáig.
Azt persze megértem, hogy kényelmetlenül érzi most magát, és nem csak a többiek miatt. Bár nem tudom pontosan, hisz magam nem vagyok alakváltó, de gondolom olyan lehet ez, mint mikor az ember hónapokig visel egy farmert, már kényelmessé nyúzta, és akkor ráerőltetnek valami egészen más ruhát, ami itt is, ott is szorít. Hát, nem tiszta cukorhab.
A testhez párosuló érzésekre viszont előbb csak nagyokat pislogok, és azt se tudom, köpjek, nyeljek, piruljak vagy nevessek. Talán mind és egyik sem. Mert hát.. Kicsit furi, hogy egy hajótörés után ilyesmiken jár az agya. Bár.. mit beszélek én? nekünk elég Gabriellel néhány percnél tovább érinteni egymást, és tuti, hogy mindkettőnk fejében megfordulnak bizonyos gondolatok.
- Hát.. erre nem igazán tudom, mit mondjak - sóhajtom végül, a valóságnak megfelelően. Mert hát, mit is lehetne mondani?
- Talán a hirtelen történések, a megannyi adrenalinlöket hozza ki ezt belőled. Mert hát.. most aztán kaptunk belőle bőven - húzom mégis mosolyra ajkam, miközben megfogom a kezeit, mintha csak melengetni akarnám, pedig itt aztán nincs hideg, sőt, lassan fürödhetünk a saját levünkben.
- Próbáljuk elterelni a figyelmed róla. Ne agyalj azon, hogy most Shannon alakját viseled, inkább próbáljunk a túlélésre koncentrálni. Hogy mire lenne szükségünk - hadarom, kissé zavartan. Mert hát.. nos, zavarban vagyok. Igaz, nagyon közel kerültünk egymáshoz, azért addig még nem jutottunk, vagy inkább nem hozta úgy a helyzet, hogy efféléket tárgyaljunk ki. Leah is csak sejtheti, hogy mi Gabe-el.. nos.. szóval.. de egyértelműen mégnem beszélgettünk róla.
- De ígérem, ha a hőség elveszi az eszünk, vagy a vízhiány és rá akarsz ugrani valamelyik helyi honos majomfajra, visszatartalak. Vagy legalább a többieket elhurcolom a közelből - kacsintok rá egy mosoly kíséretében. Nem kigúnyolni akarom, távol álljon tőlem, csak megmosolyogtatni, hogy a humor segítségével próbáljon kicsit átlépnia felmerülő gondok felett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Malase Jow
Hozzászólások száma : 371
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Leah & Tati   Vas. 29 Jún. - 14:57Tati & Shannon?Remélem, hogy minél hamarabb visszanyerem a tényleg igazi alakom, mert így végképp nem érezhetem magam kicsinek, törékenynek, amikor Tatihoz bújok. Ő mégis úgy kezel, hogy mindegy, hogy mit is lát a szemével. Ő a legnagyobb illuzionista, mégis tudja, hogy nem feltétlenül az számít, amit az agyunk a szemünkön át mutat nekünk. Igazi megértő teremtmény, az én barátnőm, igazi testvérem. Felpillantok rá, és most már besegítek a könnyek törölgetésébe, nem akarom, hogy a hajótörés mellett még az én gondom is terhelje őt. Együtt lehet Gabriellel, mégis rám szán időt.
- Ez nem hangzik rosszul... még akár el is fogadható, de borzasztó rossz így. Már egészen megszoktam az új testemet, most nálad is magasabb vagyok, de.... Ami mindent visz... – Nagy levegőt kell mondanom, valahogy nem tudom elkülöníteni a lelkemet a testemtől. De ezt vajon hogy magyarázzam meg Taticának.
- Tudod, Shannonként állandóan pasiztam, és mintha... a testem ehhez alkalmazkodott volna. Mint Leah, igazából fel sem merült, össze voltam zavarodva, de megszoktam, hogy kaptam egy új esélyt, és magam fedezhetek fel ismét mindent. Most pedig... azon túl, hogy utálom magam, mindenem bizsereg, mintha ezer éve nem lettem volna senkivel. Állati hülye érzés. Vissza akarok barnulni. – Azt már meg sem merem említeni, hogy amikor Gabriel a kezét nyújtotta nekem a hajón, nem is csak a smárolásról agyaltam, hanem majdnem kilökdöstem gondolatban mindenkit a csónakból, csak hogy ketten maradjunk. Leah-ként pedig nem is tetszett. Elfogadtam, hogy a barátnőm párja, és jól esett a kedvessége, de meg mi a jó ég van? Még mázli, hogy szóltam a szőkének, hogy a piát nekem tegye félre... Az ajkaimat harapdálom, és érzem, hogy még a melleim is tökéletesen kemények a dúló hormonoktól, úgy nézhetek ki, mint valami prosti, főleg, hogy a ruhám is több helyen szakadt.

Leah Carmichael
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Leah & Tati   Szomb. 28 Jún. - 8:47

Egyáltalán nem lepődöm meg, amikor elsírja magát és a nyakamba borul. Csak a helyzet fura kissé, hisz eddig én ölelhettem,magasságomból kifolyólag, Shannon teste viszont másabb, így az ölelés is az. Mindettől függetlenül nem berzenkedem, ugyanúgy ölelem derekát, mintha csak Leah lenne, és hagyom, hogy kisírja magát. Most azt hiszem, többet nem is tehetünk. Még ha az én képességem meg is lenne, akkor talán segíthetnék, de így.. Így patthelyzetben vagyunk, és ráadásul úgy, hogy abábukat sem mi mozgatjuk a táblán.
- Nem hazudtál - ingatom a fejem, ahogy feltörnek belőle a szavak, és próbálom egy gyenge mosoly mellett elmasaztolni arcán a könnycseppeket. De sok lehetőségem nincs, mert Leah kibontakozik és a földre csüccsen. Gondolkodás nélkül ülök mellé, hasonlómód húzva fel a lábam, ám karom nem a saját térdem öleli, hanem továbbra is vállát.
- Soha, senkinek nem mondtad, hogy Leah a valós alakod. Mindenki tudja, hogy alakváltó vagy, így bárkiben felmerülhetett a kérdés, vajon Leah is csak egy felvett alak - magyarázom, próbálva logikát lelni a saját szavaimba, olyat, ami számára is elfogadható.
- Senki nem fog csalónak mondani, legfeljebb kíváncsiak lesznek, már ha túléljük ezt a nyaralást és ha valakinek pont ez marad meg belőle - vigyorodom el vállvonva, bár elég kesernyésre sikerül. Mert semmi nem biztos, mert semmi nem garantálja, hogy valóban túléljük ezt az utat, vagy hogy mindannyian.
- Ha még is kérdezősködnének, annyit mondunk, Shannonként rossz emlékek gyötörnek. Ennyi. AKit több érdekel, az jöjjön hozzám, majd én mutatok neki érdekeset - nevetek rá, hsiz mindketten tudjuk, ilyen irányítással a kutya nem fog hozzám jönni.
- Ha el mersz menni a suliból, ha itt mersz hagyni, utánad megyek! - intem félig fenyegetőzve, félig kérlelve. Nem mintha senki mással nem tudnék barátkozni, eddig szinte mindenkivel kijövök. De Leah-val más, ő olyan, mint a testvérem. Márpedig a testvérét az ember enm hagyja csak úgy kószálni.
- Ne feledd, Gabriel-el bárhová eljutok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Malase Jow
Hozzászólások száma : 371
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Leah & Tati   Szomb. 28 Jún. - 8:27Tati & Shannon?Miközben menetelünk a sziget belseje felé, Tatica félrevon engem, nem is tudom, hogy megkönnyebbüljek, vagy elsírjam magam, mert a kettő együtt következik be, egyszerre. Amikor hallótávolságon kívül vagyunk a susnyásban, kitör belőlem a zokogás, amikor átölelem, és a vállára hajtom a fejem. Fura, mert most én vagyok a magasabb, nem ezt szoktuk meg. Tényleg olyan nekem, mint egy megértő nővér, több mint barát, igazi testvér. Olyan, akire mindig vágytam volna.
- Dem... – Válaszolom neki a könnyeim között vergődve, és még csak egy zsebkendő sincsen nálam, így csak szipogok, és szívom vissza az orrom tartalmát. Ezer szerencse, hogy neki legalább elmondtam a titkomat, mert cseppet sincsen meglepve, és kész elfogadni, hogy mi is történt velem korábban, illetve most.
- Igen, ilyen voltam. És nem is csak az, hogy el akartam felejteni mindent, de... most mindenki láthatja, hogy hazudtam. Nem működnek a képességeink, Leah alakban kellett volna maradnom, de így rájöhetnek, hogy egy szemét csaló vagyok. Én nem tudok visszamenni, és a szemükbe nézni. Itt leülök, és megvárom a mentőket, aztán lelépek a suliból. – Csüccsenek le a fűbe, elengedve Tatit, és átölelve a saját térdeimet. Most olyan vagyok, mint egy kiakadt kislány, akinek nincsen megoldása. Mert tényleg nincs.
Leah Carmichael
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 22TémanyitásTárgy: Leah & Tati   Pént. 27 Jún. - 18:39

Nem igazán foglalkozom azzal, ha hadakoznának a kettősünk odébbvonulása okán. Nekem a lényeg, hogy picit kettesben lehessek Leah-val, akár vízkutatás nyomán, akár női szünet okán. Mindegy, csak úgy tudjak vele beszélni, hogy mások zavaró fülei ne legyenek a közelünkbe, ne blokkolják az épp eléggé leblokkolt barátnőmet.
Kezét megfogva húzom el a társaságtól, míg úgy nem érzem, elég távol vagyunk. Persze azért arra is ügyelek ugyanakkor, hogy túl messzire se menjünk, nem szeretnék én lenni aza csontváz, aki a tavalyi bújócskát nyerte.
- Minden oké? - fordítom fejem Leah felé, barátságosan, még is kissé idegenül simítva ki arcából egy szőke tincset. Ez az arc, ez a külső, de még a hang is idegen. Őt valahogy még sem érzem idegennek, mintha nem a külsőt látnám, mintha nem is lenne más. Az a testvéri közelség, ami az elmúlt hetekben kialakult közöttünk, az nem változott attól, hogy a régi alakjába kényszerült. MErt úgy hiszem, ez az eredeti alakja, mit feledni óhajtott.
- Shannon, ugye? - kérdezek rá azért, csak hogy bizonyosságot nyerjen az amúgy is biztos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Leah & Tati   

Vissza az elejére Go down
 
Leah & Tati
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Kalandok, események :: Kalandok, mesék :: Nyári hajóút-