we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szomb. 26 Május - 15:34

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
James Hurley
 
Nathan Jones
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Four Seasons szálloda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Sophie Turner
Hozzászólások száma : 297
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szomb. 2 Dec. - 16:04
Jamie & Faye
Nem is tudom, hogy mit vártam. Azaz.. nem tudom, hogy Jamie miben reménykedett. Nem ismeri a bátyámat, úgyhogy cseppet sem meglepő, hogy semmi jó nem született ebből a beszélgetésből, legalábbis számomra. Csak hát közben én magam is valahol reménykedni kezdtem, hogy esetleg mégis valami olyasmi is lehet ebből, aminek értelme is van. Netán meghallgat és ez egyszer elfogadja azt, amit mondok neki, de persze ezúttal sem így lett. Nincs ebben semmi csoda, vagy meglepetés,
- Én is ezt mondtam, de... azért mégis reméltem, hogy hátha... - vonom meg egy sóhajjal a vállamat. Hát igen, elég rossz ez így. Eleve sok megpróbáltatás van a hátam mögött és Aaron cseppet sem segítette meg a visszatérésemet, pedig nem lett volna rossz, ha legalább próbálkozik, de még sem tehetem meg mindig én, hogy engedek neki és elfogadom, hogy hogyan viszonyul hozzám, meg úgy általában az életünkhöz. Önállóság, Jamitől ezt tanultam és igenis örülök neki, hogy legalább próbálok önálló lenni és meghoztam ezt a döntést, hogy eljövök. Nem igen tehettem mást ez tény, de... mégis jobb lett volna, ha nem kell.
- Ez van, én ismerem őt és várható volt. Ő valahogy erre nem gondol, téged sem ismer és azt mondta nem is így kellett volna megismernie, de kétlem, hogy másképp más lett volna. - rázom meg a fejemet végül. Na igen azért arra nem jó gondolni, hogy hányan lehettek előttem Jamienek, de nem számít, mert ahogyan mondta nekik nem kérte meg a kezüket és velük nem is olyan volt a viszonya, mint velem és ez a fontos. Aaron pedig... nem számít, ha képes így viselkedni velem. Ettől még persze fáj és ezért is jó, hogy Jamie itt van, hogy átölel és így azért mégis csak könnyebb elviselni az egész pocsék helyzetet és tényleg jó lesz elmenni egy kicsit, elszakadni mindentől. Úgyis lesz épp elég dolgunk még utána.
- Nyaralós. Én még nem sokszor voltam nyaralni, Aaronnal nem igazán mentünk, úgyhogy... az jó lenne. - igen és élvezném is. Egy picit mindent félretennénk és elfelejtenénk, aztán jöhet majd a nagy világmegmentés is, de jó lenne inkább előtte kiengedni a gőzt. Túl sok minden történt mostanában.

♫ Close ♫Aktuális viseletÚjra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chad Michael Murray
Hozzászólások száma : 97
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szomb. 4 Nov. - 17:56


Faye & Jamie


   

Átkarolom a vállát, legalábbis amíg el nem nyúlik, de szerencsére ez csak utólag következik be, és még hozzám is bújik. Megsimogatom az arcát, és a feje búbjára is nyomok egy puszit. Igen, talán nem vagyok a legudvarisabb, cuki srác, hiszen az elején alaposan megbántottam, megleptem a durva kezdeményezésemmel, viszont mindig őszinte voltam vele, és összecsiszolódtunk. Ha egyszer az életünk függött a másikon, azt nem lehet csak válsághelyzetnek ítélni, viszont a mostani nagyon is az, nem valószinű, hogy van visszaút Aaronhoz.
- Ha a bátyád ennyire makacs, akkor nem neked kell erőlködni. – Adok neki igazat, talán már ezt sem kellett volna forszíroznom, de úgy vagyok vele, hogy ha már nekem nem volt családom, legalább neki legyen. Ám Aaron esetében fontosabbak az elvek, és hogy továbbra is uralkodhasson a hugán, viszont ha ez nem lehetséges, akkor szinte kitagadja őt. Most elengedem Faye-t, amíg lerúgja a cipőt, aztán mellé helyezkedem, de csak annyira, hogy kényelmesen el tudjon nyúlni.
- Ez valóban hülyeség. Ha nem tudta felfogni, hogy azért mész vissza, hogy ne idegeskedjetek a dolgokon, akkor ki tudja, hogy meddig váratott volna. Innentől már érzelmi zsarolásnak tűnik. És végül ultimátumnak. Sajnálom szivi, ez így.. pocsék lehet. Nekem nehéz ezt átérezni, mindig egyedül voltam, de pont ezért drukkoltam volna. – Elhúzom a számat, és megrázom a fejemet, utálom az ilyen általánosításokat, látszik, hogy Faye sokkal érettebb, mint azt Aaron hitte volna, csak nem akarta elfogadni. – Miért indul ki magából? Nekem voltak előtted mások is, és őket feleségül kértem? Francokat. Ha valaki rátalál egy olyanra, akivel komolyra fordulhat, azt nem lehet máshoz hasonlítani. Ha ő ott nem akar lépni, azt ne rajtad, rajtunk verje le. – Keményedik meg a tekintetem, én nem Logan vagyok, végülis Faye-nek sem én vagyok az első, de felületesen én ismertem azt a pasit, ő aztán nem vette volna feleségül a kis vörösömet, nem is olyan alkat volt. Mindegy, túl vagyunk mindenkin, megtaláltuk egymást. Látom, hogy törölgeti a szemét, próbálok én az erős maradni, magamhoz vonni, hogy hozzá tudjon tapadni a mellkasomhoz, érezze a szívdobogásomat, ami csak érte ver.
- Nekem is. Ha senki nem érti meg, hogy mit érzünk, akkor ne szóljon ez csak másról, vagy rólunk. – Nem gondolom, hogy két nagy gyerek lennénk, akik duzzogva elvonulnak. Én már Faye előtt is felnőtt voltam, ő pedig mostanság vált azzá, így nem kell mutogatnunk a bizonyítványunkat. Picit félretolom, és előveszem a laptopot, hogy nézzünk magunknak valami egzotikus utazást. Hamarosan pálmafás, homokos tengerpart látképe tölti be a képernyőt. – Angolul nagyjából mindenhol beszélnek. Nyaralós kikapcsolódás legyen, vagy valami kulturális? A pénz nem akadály, ismersz. – Simítom most meg ismét az arcát, ha jók vagyunk, akkor pár órán belül már a reptéren is tudunk lenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Sophie Turner
Hozzászólások száma : 297
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Pént. 3 Nov. - 16:24
Jamie & Faye
Fáradtan roskadok le az ágyra, hiszen a hosszú séta azért rendesen kimerített és akárhogy is nézzük a bátyám még azt is simán hagyta, hogy egyedül vágjak át a fél városon, még ha North Salem nem is az a kifejezetten veszélyes hely is, de akkor is. Azért az jó érzés, hogy Jamie egyből leül mellém, én pedig a vállára hajthatom a fejemet, amikor átöleli a vállamat. Nem is csoda, ha nem válaszolok azonnal, egyébként is innen már tudható, hogy nem úgy sikerültek a dolgok, ahogyan ő szerette volna, mert igazság szerint nem én akartam visszamenni megbeszélni a dolgokat, hanem ő volt az. Nem azt mondom, hogy az ő hibája, vagy hogy erőltette, de én azért sejtettem, hogy nem fog ez olyan könnyen menni.
- Ahogy vártad, én... erre számítottam. - vonom meg finoman a vállamat, de azért láthatja az arcomból, amikor felpillantok rá és odabújok, hogy ezzel nem azt akartam mondani, hogy bármi miatt is hibáztatom. Tudom, hogy ő csak jót akart és nem tehet róla, hogy ez lett a vége. Végül csak sóhajtok egyet és kicsit hátrébb húzódom, aztán gondolva egyet lerúgom a cipőmet, hogy feljebb tornászom magamat az ágyon, hogy elnyúlhassak. - Nem igazán... hajlott semmire. Azt mondta reggel kellett volna beszélnünk, de akkor mi lett volna más? Azt várta, hogy azt tegyem, ami szerinte jó, mint mindig, de nem tettem, hiszen szeretlek, ami szerinte butaság, mert ő már egy éve van Leahval és fel sem merült a lánykérés, meg hogy te csak egy kölyök vagy a szemében és én rontottam el, hogy egyből oda rángattalak és nem egyedül mentem, hogy jól vagyok, mert annyira aggódott. Szóval aggódott, de most mégis így viselkedik, szerinted ez így a normális? Csak, mert az ő kapcsolata nem annyira komoly... az enyém már nem is lehet az? - csak megrázom a fejemet, mert még mindig nem értek egyet vele és nem tudom elképzelni, hogy Jamie majd Aaronnak ad igazat, mert akkor ő is azt gondolná, hogy elsiettük, pedig ő ugyanúgy akarta, hogy ez legyen, hogy eljegyezzük egymást, de ez még nem jelenti, hogy holnap összeházasodunk és ha azt jelentené? A bátyámnak akkor is az lenne a dolga, hogy örüljön a boldogságomnak, nem az, hogy megpróbálja tönkre tenni nem? Észre sem veszem, hogy bizonyára a harag, a csalódottság azért kicsal pár újabb kósza könnycseppet. Gyorsan megtöröm hát az arcomat és ha közben ő is feljebb húzódott az ágyon, akkor újra az ölelésébe fészkelem magamat.
- Az csodás lenne! Nem akarok folyton csak valami rosszra gondolni, abból... kezd elegem lenni. - lássuk be, az utóbbi hónapok nem alakultak épp a legjobban. Megpróbáltak elrabolni, nem is egyszer, aztán ott volt ez a Loganes eset, darabokra törte a szívemet, aztán a jövő pocsék és ijesztő képei, aztán ezek után a bátyám... mintha mostanában semmi sem akarna úgy igazán sikerülni. Na igen tény, hogy mindezek előtt gondtalan és persze unalmas életem volt, de nem cserélném el, hiszen most itt van Jamie, még ha Aaron szerint képtelenség is, hogy rövid idő alatt ennyire fontos lett nekem. Nem érdekel a véleménye. Az a fontos, amit érzek és tényleg jó lenne pár nap minden gond nélkül, csak mi ketten, kicsit kiélvezni ezt az egész bimbózó kapcsolatot.

♫ Close ♫Aktuális viseletÚjra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chad Michael Murray
Hozzászólások száma : 97
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szer. 25 Okt. - 7:25


Faye & Jamie


   

Az a ciki, hogy Faye-ről még egy képem sincsen, amit nézegetnék, kivéve az a fürdőruhás, amit a neten találtam róla, amikor a kávézóban pofozott fel. Milyen rég volt már. De a lényeg, hogy most csupán azon tudok drukkolni, hogy minden rendben legyen, és ne ragadjon ott Aaronnál. Jó lenne, ha kibékülnének, de nem minden áron. Az se lenne jó, ha a bátyja végképp elragadná tőlem. Azért annyira jó fej nem vagyok, hogy csakis Faye boldogsága legyen az elsődleges. Szeretem őt a jó életbe! Nem is tudnék nélküle élni. És ahogy megbeszéltük, ha Aaron végül telebeszélte volna a fejét, akkor is harcolnom kell érte, mert megérdemeljük, még ha eléggé nyálasan is hangzik mindez. Neki egy igazi férfire van szüksége, aki mégis képes őt gyengéden is kezelni. Egyedül Faye-nél érzem azt, hogy jobb emberré tesz, és ez a nem mindegy. Lehet, hogy hosszú órákon, napokon át kell majd tépelődnöm, hogy mi történt, hiszen csak egy kb. időpontot beszéltünk meg, de mi van, ha az elhúzódik? Honnantól számít türelmetlenségnek, ha nem bírom már tovább nélküle? A motel előtt kocsizörejt hallok, és taxi lassít. Máris? Alig két óra telt el? Felpattanok az ablak elől, és már száguldok is le kabát nélkül simán pulcsiban, hogy már a szálló előtt várjam be, és együtt menjünk majd fel. Ott viszont már mellé csüccsenek az ágyra, és átfogom a vállát, hogy magamhoz öleljem.
- Hát.. ez nem úgy sikerült, mint vártad. Sajnálom. Csak neked akartam jót. Elmeséled, vagy.. nincs is rajta mit mondani? – Nem csak a szavaiból derül ki, hogy véglegesen zárta sorait a bátyjával, hanem a holmijait is visszahozta. Bár csak azokat, amiket ugye a pár napra odavitt, de mi van a gyerekkori emlékeivel, a régi ruháival? Akkor mindent hátrahagy? – Tudom, hogy még túl friss, de mit szólnál akkor ahhoz, ha elutaznánk valahova? A múltbeli dolog ráér, a terroristák ellen egy hét múlva is indulhatunk. Lehet, hogy itt lenne az ideje, hogy pár napra tényleg boldogok legyünk mindenféle külön idősík nélkül. – Vetem fel az ötletet, hiszen a jövőből jöttünk, abból a furcsa világból, amelyet meg kell akadályoznunk, és ahol összekovácsolódtunk. Ám bőven szánhatnánk már időt magunkra is, nem pedig lopott fél órákat. Lehetnénk igazából olyan pár, akik valódi minőségi programokat élhet át együtt.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Sophie Turner
Hozzászólások száma : 297
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Hétf. 23 Okt. - 18:34

Jó pár órával később
Jamie & Faye
Finoman szólva is kissé csapzottan és ziláltan térek vissza, főleg hogy igen sokat sikerült gyalogolnom, hogy egyáltalán itt legyek. Na igen, amikor nyílik az ajtó, amennyiben a kopogtatásom ezt váltja ki belőle Jamie láthatja jól, hogy ez az Aaronnal való békülés dolog nem alakult éppenséggel a legjobban. Enyhén szólva is pocsékul festek, fáradtan, ziláltan, kisírt szemekkel és kellően idegesen. Na igen éreztem én, hogy ez a beszélgetés nem úgy fog zajlani, ahogyan kellett volna neki, vagy ahogyan Jamie remélte, de ő talán csak túlságosan naiv volt, hogy azt gondolja a bátyámra bármiféle módon lehet hatni. Megszokta, hogy azt teszem, amit kell, amit vár tőlem és azt hiszem képtelen volt kezelni ezt az újfajta állapotot, amikor saját véleményem van, saját döntéseim, amik számára egyszerűen érthetetlenek és kezelhetetlenek is egyben. Nem hiszem, hogy reggel ezt jobban meg tudtuk volna beszélni, sőt semmi esélyt sem látok rá, hogy bármikor is jobb lenne a helyzet. Neki csak az felelt volna meg, ha behódolok és végül igazat adok neki, nem igazán vannak nála opciók, vagy átmenetek. Belépek hát, amennyiben az ajtó tényleg feltárult és fáradtan rogyok le az ágyra.
- Erről ennyit, oda se megyek vissza. - az a jó, hogy nagy hirtelen még azt sem tudom, hogy ruháim honnan lesznek, mert jelenleg nem igen lenne kedvem visszamenni értük, maximum akkor ha Aaron nincs otthon, csak épp nagy kérdés, hogy vajon nem cserélteti le a zárat, vagy tudom is én, mire netán vissza akarnék menni értük. Hogy kinézem-e belőle? Az a gond, hogy sajnos simán.
♫ Close ♫Aktuális viseletÚjra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chad Michael Murray
Hozzászólások száma : 97
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Vas. 1 Okt. - 19:15


Faye & Jamie


    18+


Igazán sajnálom, hogy Faye ennyire pocsék kapcsolatot tud csak ápolni Aaronnal. Sosem izgatott mások családi élete, ha már nekem nem volt, hát miért is irigyelném el másét. A lányok, akikkel eddig életem során futottam, sosem jutottak el odáig, hogy bemutassanak otthon, hiszen a kapcsolatom nem volt velük komoly, épp csak felületes randizgatás, vagy nyilván a gyors szex valami szórakozóhely közelében. Faye viszont valóban a párom, sőt, a családom lehet, éppen ezért voltam kiváncsi Aaronra, és a kis vörösöm esetében nem akartam, hogy a kedvemért mindent felégessen maga mögött. Ám Aaron sajnálatos módon valóban az a faszkalap figura, akinek gondoltam. Titkon azért reméltem, hogy ez nincs így, és Faye számára marad valaki, aki a gyerekkorára emlékezteti. Ám erre nem is tudom, hogy van-e még esély, hiszen ha a csinim visszamegy Aaronhoz, biztosan komoly ütésváltások lesznek, még ha csak vitázás verbális szintjén is, hiszen azt nem hinném, hogy a bátyus meg is ütné a csajszit. Már magával a rideg, lekezelő stílusával is el tudja marni magától egy életre, ami sajnálatos, de legalább megpróbáltuk. Bármennyire is retteg attól, hogy Aaron majd meggyőzi a maradásról, és hogy rólam lebeszélje, már vagyunk olyan kapcsolatban, hogy nem állhat közénk. Jó lett volna, ha egy értelmes sógort kapok. Abban az egyben van igaza, hogy fiatalok vagyunk, ám abban nem, hogy nem lehetnek komoly döntéseink. Veszélyes helyzeteket éltünk meg együtt, és ez igenis életreszóló bizalmat jelent a jövőre nézve. Már nem is válaszolok, pusztán bólintok, lévén mindketten annyira be vagyunk indulva, hogy nincs szükség itt már szavakra, csupán nekiesünk egymásnak, hogy a testi örömök útján feledjünk el minden rosszat, ami történt, vagy még várhat ránk. Magam alá gyűröm, hiszen már az elején is bízott bennem, immár udvarlás nélkül adhatjuk át magunkat annak, hogy szinte állatiasba is lemenjünk, neki is szüksége van, hogy kikapcsolja a tudatos énjét. Érzékien végigsimítok a hátán, s a fenekén, hogy még inkább mélyebbre nyomakodjak. A torkából feltörő talán nem is nőies morgás még jobban felvillanyoz, tudom, hogy jó az, amit művelek vele, s végre valaki nem csak a gyengéd, törékeny énjét veszi előtérbe. Ahogyan elér a csúcsra, alig pár pillanattal csúszok csak utána, hogy aztán némi pihenés után akár ismételjünk is. Fájdalmas lesz elszakadni, de az este gyorsan eljön majd, aztán indulnia kell Aaronhoz.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Sophie Turner
Hozzászólások száma : 297
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szer. 27 Szept. - 19:15

18+
Jamie & Faye
Őszintén szólva valahogy nem sok esélyt látok rá, hogy a bátyámmal értelmesen tudunk majd szót váltani és hogy bármi értelme vagy haszna lesz a dolognak, de ha Jamie úgy gondolja megpróbálom. Mert ő nem erőlteti a dolgot, csak elmondta a véleményét és reméli hátha sikerül, de én valahogy nem hiszek benne. A bátyám igen konok alak és nem fogja azt mondani nekem bármiben is igazam van és főleg nem fog igazat adni egy számára ismeretlen srácnak, akit hazavittem és akire a tetejében jelenleg jobban hallgatok, mint rá, mert Jamie erősít engem, míg Aaron mindig is azt részesítette előnyben, ha gyengít és így irányítani tud. Ez pedig így nincs rendben, de persze ez most nem is olyan fontos, nem erre kell figyelnem, csak is arra, hogy most itt vagyunk ketten és így egy kicsit rá tudok készülni a dologra, csak ne kislányozzon le, mert az most nem kimondottan jó lépés.
- Így látom és... ezt neked köszönhetem, de akkor el ne feledd! - mosolyodom el mostmár. Neki is meg kell értenie, hogy változtam és igenis erősebb próbálok lenni, ha nem is megy tökéletesen, de igyekszem és ez neki köszönhető és az a fontos, hogy segítsen, hogy még jobb legyen és persze a bátyámmal való beszélgetés is a részét képezi ennek a fejlődési útnak. De most ez igazán részlet kérdés, hiszen hamarosan a vágy és a rám törő kéj egyre inkább mindent kisöpör a fejemből, hiszen a csókjai és az ujjai finom simogatásai elfeledtetnek mindent, ahogyan a fokozódó mozgás is rátesz újabb lapáttal, nem is egyel, főleg amikor fordulunk egyet, azaz csak én. Ahogyan szeretné úgy moccanok és bár szokatlan az új helyzet, de ez cseppet sem jelent rosszat, így nem csoda, ha az én hangom is egyre fokozódik, amíg a nyögések már igen szaporává nem válnak, hogy aztán a hátam egészen megfeszülve az új fajta érzéstől végül jelezze, hogy itt már nincs sok hátra, sőt... Megmarkolom a párnát, ami pont a kezem alatt van és szinte valamiféle nőies morgással egybekötött nyögés zárja le a dolgot részemről, amit persze érezhet is, mert csak még inkább ráfeszülök.


♫ Close ♫Aktuális viseletÚjra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chad Michael Murray
Hozzászólások száma : 97
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szer. 30 Aug. - 19:26


Faye & Jamie


    18+

- Aztán lesz ami lesz, de kapaszkodunk egymásba. – Én is volt már, hogy nyersebb voltam vele, főleg az elején, de az, hogy sosem hagytuk, hogy a másiknak baja legyen, egy komoly kapcsolódási pontot jelentett mindig is. Eléggé laza életet éltem Faye előtt, ő pedig szinte szüzike volt, csak Logannek adta oda magát, de mindkettőnknek kellett változnia, de érdekes módon még véletlenül sem annyit, hogy már mások is legyünk. Kellettünk egymásnak annyira, hogy felismerjük, csak ennek van értelme. Én is le tudok nyugodni mellette, nincs szükség az állandó vándorlásra, hiszen az nem is élet egyedül, amiben úgy teszek mintha valami kíséret lennék, aki nem is létezik. Visszamegyek Faye-ért, ha valamiért lemondana rólam.
- Tudom-tudom, téged senki nem kezelhet le. Örülök, hogy végre így látod. – Hajlamos vagyok Aaron hibájába esni, ám én felismerem, hogy mi az, ami már nem Faye-ről, hanem a saját egómról szól. A kedvesem olyan lány, akinek mindig is sokat kellett dolgoznia az önállóságán, de szerencsére, talán éppen nekem köszönhetően felismeri, hogy nem függ senkitől, hiszen a szerettei szövetségest, támaszt kell, hogy jelentsenek, nem pedig feljebbvalót. Nem ismertem azt a Logant, de egy kapcarongyként bánthatott ezzel az édes lánnyal, csak csábítgatta, amíg meg nem kapta, amit akart. Nem tekintette egyenlő partnerként, és remélhetőleg időben jöttem, hiszen Faye rosszabbul is járhatott volna. Minimálisan utánanéztem a fickó dolgainak, igen erőszakos, tahó jellem, lehet, hogy még bántotta is volna a vöröskét egy idő után. Ha az első alkalommal vigyáztam is, mintha valóban most esne át minden újdonságon, most idő sincs rá, meg értelme sem. Szeretjük egymást, bízik bennem, akkor belefér a szenvedély. Szerencsére Faye igen nyulánk, ruganyos alkat, így a kezdeti ismerkedést most simán elhagyjuk, gyorsan lekerülnek a ruhák, s láthatja rajtam, hogy mennyire tetrekész vagyok. A simogatásom közepette az is nyilvánvaló volt, hogy nem nagyon szükséges tovább bemelegíteni nála a sütőt, megvannak a kellő feltételek, hogy elég nedves legyen. Vadul belécsúszok, hogy aztán amikor megtaláltuk a legingerlőbb szöget, akkor a vádlijaival a vállamon, egyszerre mozogjunk. Passzolunk, mert még véletlenül sem esünk ki a ritmusból. Még csak azt sem tudom mondani, hogy szeretem, annyira elakad a szavam, ahogyan kapaszkodunk, immár nem csak lelkileg, hanem összefonódnak a testeink. Érzem, hogy körém feszül, s a sikamlós mozgástól minden érzékem a pattanásig feszül. Ám úgy vélem, hogy lehet ezt még fokozni, anélkül, hogy utasítanám, lejebb emelem a lábát, hogy egy pillanatra kicsússzak, és egész egyszerűen megfordítsam, hogy a hasa legyen alul, most hátulról tudjak behatolni. Meg is teszem, durvább, érzékibb lökéssel. Nagyon közel a végjéték. Behunyt szemmel adom át magamat, s megtalálom a hangomat, élesedő felkiáltásokkal.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Sophie Turner
Hozzászólások száma : 297
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szomb. 19 Aug. - 16:57

18+
Jamie & Faye
- Így már akkor is nyugodtabban megyek oda és remélem, hogy nem lesz baj. Azt tudom, hogy szeretlek és nem bántanálak meg, ahogyan te sem engem és ez a lényeg. - legalábbis remélem, hogy ettől a bátyám nem tud eltántorítani, bármiféle érveket is próbál majd felsorakoztatni, mert abban sajnos biztos vagyok, hogy lesznek majd érvei bőven és majd igyekszik megmagyarázni, hogy amit teszünk az teljesen őrültség, hogy rohanok, hogy nem vagyok felelősségteljes, hogy nem tudok dönteni és persze Jamievel rengeteg gond van, nem szabadna bíznom benne. Csak ugye félek, ha az időt húzná, akkor azzal időt nyerne arra, hogy meggyőzzön egyáltalán nem is kellene vele lennem, de közben tennünk kell valamit a jövő ellen is, hiszen, amik ott történtek... azoknak nem szabad tényleg megvalósulni és ha már jártunk ott, mégis csak nekünk kellene tenni, hogy tényleg jobb legyen a jövőnk nem?
- Csak... csak ezt ne. - azért van az a pont, ami nem tetszik és igen a csók előtt még szóvá teszem. Okos kislány... ez olyan lekezelő megjegyzés és tudja jól, hogy nekem épp elég kevés az önbizalmam ahhoz, hogy az ilyesmi rám nem hat jól, hiszen jó eséllyel a bátyám is efféléket fog majd mondani, csak épp nem ezt, hanem hogy pont hogy nem vagyok valami okos, hogy valakitől gyűrűt fogadok el. De most mindezt igyekszem félretenni, mert ezt a kis időt tényleg ki kell használnunk, aztán amúgy is a bátyám következik és a jó adag fejmosás. Ezért jó, hogy most nem óvatoskodunk, mert az kell, hogy a fejemből kiürülhessen minden zavaró gondolat és aggodalom és meg is történik, amikor egyesülünk. Végig cikázik a testemen az intenzív érzés, ami aztán újra és újra megtörténik, ahogyan mozogni kezd, én pedig ezúttal még annyira sem fogom vissza magamat. A nyakába kapaszkodom, ahogyan ostromol, halk sóhajok keverednek az élesebb nyögésekkel újra és újra. Nem, nem hiszem, hogy a bátyám képes lenne lebeszélni Jamiről, ebben a pillanatban legalábbis lehetetlennek tűnik, hiszen amilyen rossz volt az első alkalom Logannel, annyira jó Jamivel a második is és ez nem is lehet kérdés és az sem, hogy ez most sokáig fog tartani, mert nem fog, de ez nem is baj. Legalább lesz még időnk összebújni is, mielőtt mennem kell.


♫ Close ♫Aktuális viseletÚjra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chad Michael Murray
Hozzászólások száma : 97
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Hétf. 7 Aug. - 20:33


Faye & Jamie


    18+

- Jól van, ha nagyon hülyeséget csinálnál, akkor majd elmegyek érted, megszöktetlek, visszacsábítalak. De mégis bízom benned, hogy nem feleded, ami kettőnk között történt. Bőven van még dolgunk, fontos dolgunk, és nélküled már nem olyan az életem, mint eddig.    – Ez ilyen egyszerű. Nem csak a terroristák megállítását gondolom, de abban igaza van Aaronnak, hogy az eljegyzés még nem együttélés, és főleg nem házasság, tehát jobban meg kell ismernünk egymást. Segíteni akarok Faye-nek felfedezni az erejét, együtt utazgatni vele, és ha úgy alakul, összeköltözni, tervezgetni az életünket. És ha minden klappol, akkor pár éven belül összeházasodni, de azért neki is biztosan jobban hangzik beleképzelnie magát egy menyasszony szerepbe, mintha csak szimplán barátnő lenne. Magamat eddig semmilyen kötöttségben nem tudtam eddig elképzelni, s lám vőlegényként vagyok már jelen az életében.
- Huh, ez mázli, reméltem, hogy nem vagyok túl nyers. Abból aztán nehezen lett volna szex, ha most felkapod a vizet. Okos kislány!   – És itt megcsókol, én pedig szenvedélyesen csókolom meg, félretéve a gyengédséget, tudom, hogy már az enyém. Fájdalmat nem fogok okozni, csak szeretni őt, legyen most szó feszültséglevezetésről, vagy éppen arról hogy ennek a délutánnak az emlékét viheti magával. Van valaki, aki nem csak a testét imádja, hanem a lelkét is, hátha ezt majd Aaron is megérti egyszer. Gyorsan lekerülnek a maradék ruhák is, Faye teste önmagában is bomba, az az esztelen nőcsábász Logan soha nem fogja felfogni, hogy élete legédesebb kincsét dobta így el. Én viszont nem fogom, hiszen a lány vörös hajkoronája, a szikrázóan égszínkék szemei olyan szinten babonáznak meg, hogy aligha tudnék róla lemondani. A vállamra kapom a lábát, de csak annyira, hogy ne feszüljön a térde, vagy a combja, ahogyan ráhajolok, és magától értetődő módon hatolok be jó mélyen, hogy egyesülhessünk. Felnyögök, olyan, mintha már az első mozdulattól a csúcsra is értem volna, szerencsére a testem válasza ez csupán az intenzív érzésre, ahogyan behunyom a szememet, s megismétlem a mozdulatot, tudom, hogy van még időnk kiélvezni ameddig csak tart. A feneke alá nyúlok, ezúttal én vagyok felül ellentétben az első ismerkedésnkkel. Meg akarom markolni a formás kis hátsóját, s meg is teszem, hogy újra és újra koccannjak neki, és immár kinyitva a szemeim, végig is mérjem őt. Tudom, nem kell neki ismét a bók, de a szemem nem hazudik, ez nem csak a testiségről szól. Lejjebb hajolok, és fogaimmal picit megkarolva a kulccsontját, évődő csókokkal borítom a nyakát.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Sophie Turner
Hozzászólások száma : 297
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Pént. 28 Júl. - 21:31

18+
Jamie & Faye
- Nem csak segíts jól dönteni. Veled akarok lenni és ezt fontos, hogy tudd. Akármi is lesz... akkor is így van. De próbálom, csak nehéz most másra gondolni. - mert ismerem én jól a bátyámat, képes olyan érveket felsorakoztatni, olyasmiket mondani, amikre nem tudok én majd mit felelni. Vagy mi van, ha valahogy megpróbál sakkban tartani? Nem tudom... fogalmam sincs, hogy mi lehet, de jól tudja egész életemben valaki megmondta, hogy mit tegyek és erre most is meg van az esély és bár Jamie azt mondta mindig, hogy ő nem ilyen, ő nem akarna irányítani, de vannak helyzetek, amikor mégis csak jobb, ha megpróbálsz hatni a másikra, ha tudod, hogy egyértelműen rossz az, amit csinál és neki tudnia kell, hogy ha nem akarok ide visszajönni hozzá az nincs rendben, mert akarok, tényleg akarok! Csak az a fene nagy bizonytalanság ne lenne. Nem benne nem bízom, az a nagyobb gond, hogy önmagamban nem.
- Jól van, elfogadom. Tőled bármit. - mosolyogva csókolom meg. Ő aztán tényleg akárhogy becézgethet, de most nem is ez a fő. Tényleg jó lesz kicsit kisöpörni a fejemből minden rossz érzést és most van ott elég sok sajnos, de jobban fogom érezni magamat, ha már nem lesznek, legalábbis nagyon remélem. Jamie majd segít és én is segítek magamon, hiszen ehhez végül is ketten kellünk és most nincs idő arra sem, hogy nagyon elhúzzuk a dolgot, meg aztán szükség se nagyon van rá. A ruháink is épp e miatt elég gyorsan a földön végzik, de most nincs is másra szükség.Ez most nem arról szól, hogy lassúak és óvatosak legyünk, hanem valamilyen szinten felkészülés, ami remélhetőleg erőt ad, hogy majd jobban bírjam az Aaronnal való "összecsapást".
Halkan felnyögök már attól is, ahogyan végigsimít a lábam között, meg aztán elég csak elhelyezkednie, hogy érezzem már neki sem kell semmiféle időhúzó tevékenység ahhoz, hogy teljes készenlétben legyen és persze amikor beljebb nyomakodik jön is a hangosabb nyögés. Még jó, hogy itt nem kell arra figyelni talán mennyire vékonyak a falak és hát ha kell is... hát most igazán nem érdekel. Legalább zombi mutánsok nem támadhatnak ránk. A lábam a vállán és persze ez a pozíció még új, de cseppet sem kényelmetlen, még jó, hogy elég nyúlánk vagyok hozzá, aztán már csak a vállába kapaszkodom, hiszen minden egyes erőteljes lökése nyomán végigcikázik a testemen az a kellemesen bizsergető érzés, aminek már tudom, hogy mi lesz majd a végeredménye, de most könnyen lehet, hogy az eddiginél is erőteljesebb lesz majd az érzés, hiszen már a kezdet is erőteljesebb.


♫ Close ♫Aktuális viseletÚjra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chad Michael Murray
Hozzászólások száma : 97
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szomb. 22 Júl. - 21:55


Faye & Jamie


    18+

- Ezt nehéz megígérni, hiszen én nem akarlak irányítani édes. Ha döntést hozol, szakítsalak el a bátyádtól? Az komoly önzőség lenne. Mintha nekem kéne eldönteni, hogy neked mi a jó. Na igen, ő ezt csinálja. És rám fogja, hogy manipulállak. Mégis, volt igazság abban, amit mondott, de nem szabad végletes érzelmekbe belelovalnod magadat. Bármi is történjen, ez már egy új fejezet. – Bólintok magabiztosan. Faye valóban naív, ahogyan Aaron azt tökéletesen összefoglalta, de ez nekem sem volt újdonság. Kezdte azzal az idióta Logannel, és mindig az érzelmei rabja volt. De azt tartom, hogy fel kell nőnie, önállóan meglépnie mindent, tőlem vagy Aarontól függetlenül. Ugyanis bármikor előfordulhat, hogy egyikünk sem áll ott mellette.
- Ez nem így megy. Szeretlek, és a becézgetésekből nem lehet kinőni. Nem az az egésznek az evolúciója, hogy elcsábítalak, és megduglak, már bocs.. Mindig a tenyeremen foglak hordozni, ezt nyugodtan el lehet fogadni.. – Talán kicsit nyersen fogalmaztam, de pont attól tekintem felnőttnek, hogy rávilágítok nála a lényegre. Tudom, hogy most a lényegre törekedünk, de ez akkor se csak a szexről szól. Már előzőleg is fontosnak érzem, hogy elsősorban a vágyai teljesüljenek, az enyémek egyértelmeűn rendben vannak, neki kellett helyre tenni a lelkét a kapcsolatokat illetően. Nem mintha nekem lettek volna komoly nőim, de mégiscsak pasi vagyok, nem bonyolítok túl semmit. Annak viszont örülök, hogy ő is képes elfogadni, hogy ha már egyszer megtettük, és frenetikus volt, akkor már nem kell óvatoskodni, a lényeget el tudjuk érni egy kicsit célirányosabban is.
- Én is szeretlek! – Ismétlem meg, amit az előbb még csak kiigazításként mondtam, lényegében tényként, most pedig eljutunk a vallomásig, de már csak egymás ajkának harapdálása közepette, mert a felső ruházata gyorsan lekerül, így nem lassulhatok be, hiszen az időnk véges, másfelől a vékony, nyúlánk, de formás test látványa gyorsan beindít, így mihamarabb magamhoz akarom ölelni, hiszen tudom, hogy mennyire el tudja magát engedni, és őszintén kiváncsivá tesz, hogy ha nem finomkodunk, akkor mennyire tud önkivületbe kerülni. A jövőbeni világban próbáltunk halkak lenni, itt most nincs rá szükség, a panzió szobái minumum hangszigeteltek pont ezen célból. Megmerevedek, ahogyan a hajamba túr, ujjai oly érzékien találnak el, hogy a gerincemen is végigfut a kéj, hogy nagyot sóhajtva simogassam meg immár a lába között, amíg még odafér a kezem. Nem gondolom, hogy további ingerlést igényelne bármelyikünk felkészültsége, így a felhúzott lábát egész egyszerűen a vállamra helyezem, hogy akár fel is könyölhessen, és így tárhassam szét a combjait, mintha valami virággal néznék szembe. A felemelt fenekét fogom meg, hogy gyengéden belemarkolva húzzam magamra. Olyan mélyen, amennyire csak lehet.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Sophie Turner
Hozzászólások száma : 297
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Csüt. 20 Júl. - 19:48

18+
Jamie & Faye
Igen, jobb ha most nem gondolunk Aaronra, én is tudom, hogy igaza van, de elég nehéz, hiszen nem tudom, hogy nem lesz-e mégis csak majd valami gond. Azért a bátyám elég meggyőző tud lenni és hát lássuk be, hogy Jamie nem ismeri még annyira, mint én. Tudom róla, hogy milyen és jó, ha az ember inkább a legrosszabbra számít, mintha a legjobbat nézi ki belőle. Persze én vissza akarok jönni ide Jamiehez és nem tudom elképzelni, hogy le tudna beszélni róla, de mi van akkor ha mégis valahogy igen?
- Csak... ha bármi történik, gyere értem és ne hagyd, hogy hülyeséget csináljak. ígérd meg! - ha Aaron valami rossz dologgal próbálna meggyőzni, megzsarolna... tényleg nem tudom. Mindenféle rossz dolgokra számítok, pedig ő a bátyám és nem kellene rosszat feltételeznem róla tudom én jól, de ettől még nem lesz könnyebb ez az egész helyzet. Nagyon remélem, hogy nem lesz baj és persze most próbálok kitörölni mindent a fejemből, hátha sikerül, de az a helyzet, hogy elég profi benne, hogy elfelejtessen velem rossz dolgokat. Amikor odaát voltunk a jövőben, vagy hol is pontosan akkor is elérte, hogy abba maradjon a folyamatos aggódás, hiszen féltem, rettegtem, de ő el tudta vonni a figyelmemet és ez a mostani helyzet ahhoz képest azért nem is annyira durva nem igaz?
- Már nem kell levenned a lábamról az ilyen becézgetésekkel. Le se veszem a gyűrűt... soha! - menyasszony vagyok, amit nem gondoltam volna nem rég még ,amikor Logan miatt voltam kiakadva, hogy felszívódott. Most viszont itt van Jamie és velem van és boldoggá tesz és ezt kell valahogy a bátyámnak felfognia és megértenie. Remélem, hogy képes lesz rá, még ha nehéz menet is lesz, de hátha neki is az a fontos, hogy jó legyen nekem és Jamivel jó és most tuti, hogy nagyon jó lesz. Nem is teketóriázom, se perc alatt lekerül rólam a melltartó is. Ez most tényleg nem a lassú dolgokról szól, főleg mert már valamelyest ismerjük egymást e téren is, de persze még bőven van mit megismerni a másikon. De azt azért sejtettem, hogy ő se teketóriázik majd, lekerül róla is pillanatok alatt minden, ami nem kell most. Én magam már dőlök is hátra, nagyon segítenie sem kell ebben, aztán persze készségesen segítek, hogy eltűnjön rólam is alulról minden. Az első halk sóhajok pedig meg is érkeznek, amikor a csókjait érzem, főleg hogy már bőven érezhető, hogy ő is épp eléggé ráhangolódott erre a kis légyottra, ami mindkettőnknek segít, hogy kieresszük a gőzt.
- Szeretlek... - húzom mégis csak feljebb kicsit magamhoz, hogy újra elmerülhessek a csókjában. Tudom én is, hogy nem lesz ez most lassú puhatolózás, nincs is rá szükség, de ezt még akkor is tudatni akartam vele. A lábam már automatikusan húzódik is fel az oldalához, ahogyan a kezeim finom táncot járnak a háta vonalán, időnként a hajába túrva. Még a csípőmet is megemelem kicsit, ha úgy helyezkedik, hogy bár még nem történt meg a behatolás, de így is érzem őt és ebben az állapotban csak még izgatóbb így is az összepréselődés. Nekem sem fog kelleni itt hosszas előjáték, ez nem is lehet kérdés.


♫ Close ♫Aktuális viseletÚjra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chad Michael Murray
Hozzászólások száma : 97
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szomb. 15 Júl. - 21:50


Faye & Jamie


    18+

- És még fogok is. Hagyjuk most Aaront. – Továbbra is vigyorgok, hiszen kétlem, hogy Faye visszatáncolna az elköteleződésünktől. Való igaz, hogy amúgy nem tűnök komoly alaknak, ami Aaronban is felmerülhetett, de Faye már ismer, tudja, hogy milyen döntésekre vagyok képes, és ezekhez ragaszkodom. Nekem aztán nem parancsol senki, de mégiscsak beleestem a kis vörösbe, és nem hagynám csak úgy ott. Ha merő véletlenségből a bátyja telebeszélné a fejét, akkor sem vágnám be a hisztit, hogy csak úgy lelépjek, hogy na akkor én megpróbáltam de nem való ez nekem. Képes lennék Faye-ért harcolni, és buzgón remélem, hogy ezt nem csak ő tudja, hanem Aaron is értékeli a gesztust, hogy nem mérgesítettem tovább a helyzetet.
- Mindkettőre. – Rázom meg a fejemet, de pontosan tudja, hogy a kettő összefügg. Tudnia kell, hogy szeretem, és pont ettől kell önálló döntéseket hoznia. Azért merhetem remélni, hogy már nem szűzként, hanem lényegében magabiztos nőként oda mer állni a bátyja elé, tudván azt, hogy a legrosszabb, ami történhet egy békülési kísérlet, ami ha balul sül el, hát várja a vőlegénye egy közös élet reményében. Oké, azért ott van, hogy a szerkezetem segítségével az időben kell utaznunk, hogy terroristáktól mentsünk meg sokakat, de.. ez mégiscsak több, tartalmasabb, mint az a félresikerült kísérlete Logannel.. Azt igazából nem is mondanám kapcsolatnak. Egy rossz érzés lehetett testileg, lényegében túlesve a dolgon a sármőr kedvéért, míg engem érdekelnek a gondolatai, a mentalitása, sőt, a jövőképe is, ami eddig nem volt valóságos Aaronnak köszönhetően. A következő néhány óra viszont rólunk kell, hogy szóljon, mellékszereplők nélkül. Félretéve a jelent, de leginkább a múltat. Az egyértelmű, hogy Faye-nek egészséges vágyai vannak, s mellettem ez ki tudott teljesedni. Amennyire lehetett, igyekeztem vele figyelmes, és óvatos lenni, mintha csak az első alkalom lenni, de már itt, tapasztalatokkal a háta mögött, tudván, hogy mire számítson, ez most aligha szükséges. Félmosollyal látom, hogy máris ledobja a melltartót, vagányabb stílusban, mint legutóbb, amikor a fürdőtörölköző hullott a földre.
- Minden mást.. Állati csini vagy kis menyasszonyom.. – Tudom én, hogy nyúlánk a termete, de ez nem is baj, én sem vagyok éppen alacsony. Már volt egy komolyabb hempergőzésünk, amikor igencsak behatóan kiismertük egymás testét. Most a romantika helyett szóljon ez a szenvedélyről. Nem is nagyon lassítok, lazán követi a nadrágom, alsóval, zoknikkal együtt, egyetlen mozdulattal, hogy ne a bénázós tántorgás legyen belőle. Közelebb lépve lendítem őt hátra az ágyra, de nem vágom oda, csak hogy tudja, hogy hova is érkezünk. Rajtam már nincsen semmi, de vad csókokkal borítom el az ajkát, hogy megoldjam a nadrágja gombjait, s segítsem a csípője megemelévésel, hogy megszabaduljunk a felesleges ruhadarabjaitól. Azért vagyok annyira úriember, hogy nem mászok rá azonnal, de nehéz visszafogni magamat a jelenlétében, hát miért is tegyem? Lágy, figyelmes csókokkal borítom el a kulccsontját, simogatva a kebleit, s a hasát, hogy reagálhassak az esetleges visszajelzéseire, de hogy lassú, puhatolózó nem vagyok, az biztos, érezheti is a dereka környékén, hogy ebből nem lesz túl hosszú ismerkedés.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Sophie Turner
Hozzászólások száma : 297
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szomb. 1 Júl. - 21:47
Jamie & Faye
Na most főleg nem a bátyámra kellene gondolnom. Legalább amíg itt lehetek Jamievel, aztán úgyis muszáj lesz, de addig nem rémeket látni, ami kifejezetten nehéz úgy, hogy ismerem én elég jól és biztosan megpróbál lebeszélni erről az egészről. Én persze nem fogom hagyni neki, de ettől még nem lesz sokkal könnyebb majd megoldani a helyzetet. Valahogy mégis túl kell majd lendülnöm rajta és megoldanom, megértetni a bátyámmal, hogy Jamie rendes és attól még én megmaradok neki is, csak... mégis csak már nem vagyok olyan fiatal, mint évekkel ezelőtt, amikor tényleg csak rá támaszkodtam. Remélem, hogy megérti majd valahogy.
- Az biztos, mély nyomot hagytál, de Aaron... elég trükkös. - na igen és azt a nyomot most is erősíthetjük, ennek nem vagyok ellene. Végül is pont az a fő, hogy ne gondoljak most a bátyámra, csak rá fókuszáljak és jó emlékkel távozzak, ha már muszáj. De tudom igaza van, tényleg meg kell beszélnünk a dolgokat, mert ha nem tesszük annak csak rossz vége lehet. Azért mégis csak gondoskodott rólam és nem akarom végleg elvágni magamat tőle. Jó lenne ha maradna bátyám, csak azért mert most már más valaki is van, akit szeretek. És tudom hülyeség, hogy Aaron még azt is tudni fogja, hogy mi most... de azért van bennem egy kis adag paranoia, hiszen a bátyám mindig is olyan volt, aki szinte a vesémbe látott, mindig is így éreztem, ha vele voltam és pont e miatt jó, ha óvatos vagyok. Majd... nem nézek túl sokáig a szemébe, vagy valami.
- Hé, nem arról volt szó, hogy inkább az önálló gondolkodásra tanítasz meg? - elmosolyodom és cseppet sem veszem zokon, hogy elneveti magát azon, amit mondok. Én is tudom, hogy milyen nagy butaság, csak hát kicsúszott a számon és ez mutatja mennyire félek azért Aaron reakciójától. Ennek ellenére mégis hamar lekerülnek rólunk a felsők. Abban igaza van, hogy jobb azért, ha most nem húzzuk a dolgot, meg aztán ha ott leszek pár napig, akkor amúgy is mindenképpen most kell ezt "elintéznünk", és naná hogy nekem sincs ellenemre. Halkan felsóhajtok már a csókja miatt is, de akkor főleg, amikor a melltartón át jön a kellemes kis mellmasszázs. Ezúttal viszont én veszem át a kezdeményezést, legalábbis annyira, hogy pár pillanat múlva visszaforduljak felé és a melltartót én magam dobjam le a földre, hogy aztán hátra lépve párat szépen magamat meg az ágyra dobjam le. Első alkalommal iszonyú zavarban voltam előtte, de már tudom, hogy nem kell tartanom attól zavarja a magas, de vékony termet. Nem vár mást, már amúgy is tudja, hogy mi az, ami előkerül a fedőréteg alól.
- Szóval kicsit elfelejtjük a bátyámat ugye? Meg minden mást. - jó is lesz, hiszen az az időutazás dolog is felettébb zavaros és most jó, ha nem kell semmi effélére gondolnom és talán neki is, mert bár nem mutatta, hogy rá is olyan nagy hatással lennének a dolgok, mint rám, de azért attól még jó eséllyel így van.


♫ Close ♫Aktuális viseletÚjra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chad Michael Murray
Hozzászólások száma : 97
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Vas. 25 Jún. - 18:24


Faye & Jamie


   


18+Érzékelem a bizonytalanságot Faye-ből, amit nyilvánvalóan Aaron dühödt véleménye fakasztott ki benne. Velem jött volna, ha akarom, a bátyja lényegében kidobta, de azt sem akartam, hogy hozzám hasonlóan neki se legyen családja, és még ki tudja meddig depresszió költözzön a szívébe. Tudom, hogy mindent annyira a lelkére vesz, és egy végleges „szakítás” az egyetlen rokonára jó eséllyel a mi kapcsolatunkra is rányomta volna a bélyegét. Nem, Faye túlságosan kedves teremtés, nem akarnám, hogy még mellettem is egyedül érezze magát. Aaron ugyan hihetetlenül arrogáns, viszont ott a tény, hogy eddig a gondját viselte, így minden tiszteletemet megérdemli, ezért is nem szóltam neki vissza, semmi értelme nem lett volna még inkább elmérgesíteni a dolgokat. Az más kérdés, hogy majdnem attól robbant fel, hogy milyen simulékony a természetem. Pedig nem is.
- Benne van a pakliban. Téged ismer, engem pedig nem. Főleg, ha már Loganről is tudott, komoly hátrányból indulhatok. Vállalom édes, csak abban bízok, hogy mély nyomot hagytam benned. – Mosolyodom el cinkos pillantással, ebben az esetben szó szerint is értheti, szokásom vele a magam flörtölősen komoly stílusában viccelődni, hiszen céltudatos srác vagyok, nem szoktam engedni az egyszer egyből. Faye-jel szemben mégiscsak korán megtaláltuk  a hangot, azt leszámítva, hogy egy szemét bunkónak gondolt elsőre. Végülis kiváncsi voltam rá, és hamar kiderült, hogy nem csak a külseje érdekel, sosem hagytam, hogy baja essen, nem hagytam magára. Meglepő, de benne találtam meg azt a párt, aki kiegészít, aki felett atyáskodhatok. Aaronnak lehet hogy ez a keserű pirula, hiszen a befektetése bukni látszik. Holott bőven el tudnám képzelni, hogy ő legyen a sógorom, akivel el lehet járni grillezni egy kertvárosi házban. A többi jelenleg viszont nem rajtam múlik.
- Most fogod megkapni azt a bizonyos önbizalomtuningot. – Simogatom meg a hátát, ahogyan átöleljük egymást, és a vállamra hajtja a fejét. Ugyan ez most lelkileg tényleg tökéletes pillanat, a szerelmünkről biztosítjuk a másikat, de másféle gőzlevezető terveim is vannak. Igaz, hogy csak egyszer szerelmeskedtünk, amolyan újbéli első alkalom lehetett számára, amellyel eltörölhetjük Logan emlékét, és egymásra koncentrálhatunk, mégis, olyan jól sikerült, hogy még tapasztalt párosnak is mondhatom magunkat. Sikerült többszörösen is eljutnia a csúcsra, tehát már tudja, hogy mire számíthat tőlem. Igaz, ez a mostani még véletlenül sem lesz olyan lassú, puhatolózó. Amit már tudnunk kell, tudjuk, képes elengedni magát a karjaimban, és nincsen lelki akadálya annak, hogy a vágyai beteljesüljenek.
- Na persze.. Csak azért hiszed ezt, mert ő nevelt fel, és azt ad be, amit akar. Ha majd velem leszel sok évig, akkor azt fogod szajkózni, amit én mondok.. – Nevetem el magamat a képtelen állításon, de ettől csak még aranyosabbnak tartom. Nem tisztem nekem logikára tanítani őt, de az oltalmam alatt igenis erősebb lett, mint valaha volt. Pont ezen lepődött meg a féltestvére. Abból is látszik, hogy összeillünk, hogy nem is kéreti magát, hiszen a saját élvezete is ép oly fontos most, és szeretni akar engem. Megborzongok, ahogyan a felsőm alá csúsztatja a finom kis kezét, míg én a hátsójára simítom a kezemet, de csak azért, hogy keményen magamhoz húzzam, és tovább csókoljam, ezúttal az ajkát. Hogy aztán megfordítsam, ugyanis így nehézkes lesz hozzáférni az ingerlőbb domborulataihoz. Ledobom a felsőmet, ha már ez volt a kérése, s felgyűröm az ő pólóját, hogy hozzáférjek kissé a kebleihez, igaz, egyenlőre melltartón keresztül, majd visszatérek a formás nyakhajlatához. Tudunk most célratörőek lenni, na de miért is hanyagolnám a számomra oly imádnivaló testrészeit. A nem túl gyengéd csókok közepette hát a melltartón át simogatom a pici, de formás halmokat, hogy keményen megfeszülő mellkasomat a hátának érintsem.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Sophie Turner
Hozzászólások száma : 297
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szomb. 24 Jún. - 20:12
Jamie & Faye
Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet ez a menjek vissza a bátyámhoz este és beszéljük meg a dolgokat. Mi van, ha valahogy meggyőz arról, hogy ne akarjak találkozni Jamievel, vagy mi van, ha szimplán... nem engedi? Igenis mindkettőnek meg van az esélye, mert Jamie sokat segített már, hogy önálló döntéseket hozzak, de ettől még nem egyszerű ez az egész most sem. Félek, mert Aaron tud hatni rám, hiszen végül is már évek óta ő az, aki mellettem van, nevel és segít nekem. Azt hiszem nem csoda, ha ilyen téren tartok tőle, főleg hogy tisztában vagyok vele, hogy milyen kísérleteket hajtott végre, még ha csak a felületét kapargatom is csak ezeknek az információknak és persze tudom mennyire ki volt akadva, amikor ott voltunk. Azt hiszem nem csoda, ha azért tartok attól a visszameneteltől, de már nem hátrálhatok ki, Jamie megígérte és Aaron mégis csak a bátyám, az is pocsék érzés lenne, ha többet nem állna szóba velem.
- Remélem, hogy értékelni fogja és nem tud lebeszélni rólad. Biztosan meg fogja próbálni azt tudod ugye? - nem is tudom ezzel azt hiszem azt akarom mondani, hogy azért igenis gondoljon bele, talán nem fog sikerülni neki, de mi van akkor, ha netán mégis? Mi van akkor, ha eléri azt, amit annyira akarna? Azért én félek ettől. Jamieért oda vagyok, de Aaron elég jó érveket tud felhozni, bár Logan esetén sem értek sokat, de ott nem is próbálkozott annyira, talán pont azért mert tudta nem olyan komoly a dolog. De ha tudja, hogy Jamie lényegében el akar vonni mellőle... mi van akkor, ha ezt már komoly dolognak érzi és nem akarja majd hagyni?
- Valahogy igazán átadhatnád ezt a bizakodó hozzáállást. - csak halkan sóhajtok egyet és a vállára hajtom a fejemet. Jól esik, hogy igyekszik támogatni most is. Jamie tényleg olyan ember, aki a legjobbat hozza ki belőlem, aki képes hatni rám, hogy én is erősebb legyek és megpróbáljak tényleg hinni magamban. Nem is tudom hogyan csinálja, de egy kapcsolat lényege ez igaz? Hogy a másik mellette is fejlődj, több lehess, hogy előre vigyen és ne visszahúzzon. Remélem én is ezt teszem vele, vagy hát próbálkozom.
- Az időt? Oh... igaz, napokig nem is találkozunk és te itt rostokolhatsz egyedül, de Aaron... Tudni fogja... ő mindent tud... - és valahogy ez még sem érdekel annyira, még ha a bátyám élő hazugságvizsgáló is és amint belépek tudni fogja, hogy én és Jamie nem olyan régen... De nem számít, hiszen tényleg jól mondja nem találkozunk most napokig és jobb levezetni a feszültséget, az pedig őszintén szólva épp elég van bennem most és azért talán bár palástolja benne is akad egy kevés. Lágyan csókolok vissza és nem ellenkezem, még csak nem is húzódom hátrébb, hanem hozzá simulok, egyértelművé téve, hogy nincs bennem ellenérzés. Sőt a kezem finoman a felsője alá csúszik. Már ismerjük egymást annyira, hogy nem kell feltétlenül hosszan elhúzni a dolgokat, jó ha a ruhák mielőbb lekerülnek, egyébként sincs sok időnk.


♫ Close ♫Aktuális viseletÚjra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chad Michael Murray
Hozzászólások száma : 97
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Vas. 18 Jún. - 13:46


Faye & Jamie


   

Benyitok a szállodai szobánkba, ami valójában csak egy panzió, alig harminc picike lakosztállyal, pároknak, családoknak. Igazi kisvárosi jelleggel, tehát takaros, tiszta, de nem fényűző. Sebaj, nekünk pont arra van szükségünk, hogy szusszanjunk egyet, mielőtt még visszaviszem a bátyjához, nekem pedig az a három-négy nap tökéletes lesz, hogy itt ejtőzzek, amíg a lányra várok. Nem vagyok egy nagy szabadban kirándulós típus, jó eséllyel a géppel programozok majd le valamit, ami az időutazásunkat segítheti elő, hiszen egy percre sem felejtettem el, hogy a terroristákat meg kell állítanunk. Csak mert eljegyeztük egymás Faye-jel, még komoly küldetésünk van, ami az édes együttlét ellenére sem elhanyagolható tennivaló. A motort kint állítottam le, hiszen Faye csomagjai még többé-kevésbé össze vannak pakolva, csak magunkkal hurcolásszuk, amíg megtaláljuk a végső állomást. Nem hinném, hogy az majd az X birtok lesz, jó eséllyel ki kéne vennünk egy házat, bérleti célzattal, hogy megtervezzük az életünket. Abban igaza volt Aaronnak, hogy az esküvő ráér, ezt én sem gondolom másképpen, de leszámítva a következő néhány napot igenis közösen képzelem már el az életünket. Nem csak járunk, hanem összetartozunk.
- Biztos vagyok benne. Ha nem is ismerte el, legbelül értékelnie kell, hogy nem lányszöktetős vagyok, hanem képes tudok lenni, hogy felismerjem, nem az a megoldás, hogy szétszakítok egy családot. Ti vagytok egymásnak, és felesleges választanod köztünk. Sokat tett érted, mint ahogy én sem hagynám, hogy rólam lebeszéljen. – Rázom meg a fejemet mosolyogva, ez lényegében a szerelmünk egyik komoly próbája is lesz, hogy én nem fogok odamenni már másnap, hogy nem bírom nélküle, és azonnal jőjjön, ő pedig meg tudja arról győzni a bátyját, hogy átgondoltuk. Ő már felnőtt, de úgy is kell viselkednie, hogy felvállalja a döntéseit, bár ebből a szempontból Aaron is egy éretlen kölyök, hogy úgy csak a zsarolást látja megoldásként. Elveszem Faye-től a kézitáskáját, miután bekulcsoltuk az ajtót, és az ölelésembe vonom.
- Biztos vagyok benne, hogy át fogjuk vészelni ezt a következő pár napot, és akkor mindenki számára egyértelmű lesz, hogy mindez hosszútávra szól. – Ezzel részemről lezártnak tekintem a témát, de tudom, hogy azért elég bizonytalan, tehát időről-időre vissza fogunk térni a témához, ami nem baj, tulajdonképpen mindezzel együtt szerettem meg. – Próbáld elengedni magadat, hiszen most kell kihasználni az időt, amit együtt tölthetünk, este már hiába nyüszítesz a hiányomtól. – Csókolom meg puhán, de mégis lényegretörően, hogy értse a célzást. Ezzel együtt viszont természetesen ott az egérút, amit kihasználhat, én nem Logan vagyok, hogy csak magamra gondoljak, ha előtte még egy kicsit agyalna, mert még nem tudja száműzni a gondolataiból a dilemmákat, hát miért sértődnék meg? Egy férfi nem is férfi, ha ilyesmin felhúzza magát. Faye jókislány, ez tény, de már kész elfogadni az érzéseit, s a vágyait, összepasszolunk. A derekára siklik a kezem, ahogyan magamhoz húzom, s a vörös tincseibe túrok a másik tenyeremmel, mert tudom, imádja ha a haját érintem.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Sophie Turner
Hozzászólások száma : 297
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Vas. 11 Jún. - 20:49
Jamie & Faye
Jamie döntött, én pedig csak csendben felpattantam mögé a motorra, hogy elmenjünk a szállodába, ahol majd megvár engem. Az iskolába is visszamehetne, de itt azért azért közelebb van és ha valami mégis rosszul sül el, akkor könnyebben elmehetek hozzá, bár fogalmam sincs, hogy ez az egész beszéljünk dolog tényleg jó ötlet-e. Mi van akkor, ha Aaron valami szobafogságra ítél, bezár a szobámba, vagy... tudom is én? Mi van, ha nem jöhetek vissza, vagy valahogy rábeszél, hogy maradjak vele, vagy... nem is tudom. Nem vagyok benne biztos, hogy ez az egész jó ötlet. a bátyám persze fontos nekem és tudom, hogy én is neki, de ettől még nem rosszabb az egész. Azért is mentünk együtt, mert úgy könnyebb volt, most mégis mehetek vissza egyedül és fogalmam sincs még, hogy mégis mit mondjak neki, pedig tudom, hogy valamit kell, de azon kívül, amiket mondtam. Nincsenek más érveim és láthatóan ezek nem voltak elegendőek számára. Ki nem állhatja Jamiet, de jó eséllyel mindenkivel így lenne, aki közel kerül hozzám.
- Tényleg úgy gondolod, hogy ez jó ötlet? - akkor szólalok csak meg, amikor már beérünk, amikor meg van a szoba, amikor már tudom hol keressem, ha mégis el kellene jönnöm, bár gyalog a cuccaimmal kicsit messze lenne, de persze fel is hívhatom, bár mire oda ér... - Aaron nagyon nehéz eset, de hát láthattad. Mi van, ha nem enged el, vagy... ha valahogy meggyőz? - oh hát persze tudom azt mondta legyen több önbizalmam, legyek magabiztosabb, de ez akkor sem olyan egyszerű, főleg miután egész eddigi életemben nem voltam ilyen. Mindig más irányított, megmondták mit tegyek, persze főleg a bátyám, hiszen ő volt ott nekem, de most egyedül döntök és lássuk be elég kemény következményei lettek ennek a nagy önállóságnak.


♫ Close ♫Aktuális viseletÚjra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Mesélő
Hozzászólások száma : 520TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szer. 22 Ápr. - 10:39

Szabad játéktér, új játék kezdhető.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Emily Kinney
Hozzászólások száma : 203
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Vas. 21 Szept. - 13:52

Igazat adón bólint egyet, hajlamos rosszul feltenni a kérdéseit, nem elképzelhetetlen, hogy ezután is lesznek hasonló tévesztései, de előbb vagy utóbb majd csak megtanulja. Vagy nem és akkor így kell őt elfogadni.
- Jobbat tudok. – Mosolyodik el, láthatóan nem vette kioktatásnak a férfi szavait. – Taníts meg kérlek lőni.
Magabiztosan kér, elvégre Joshua az előbb arra nem tett utalást, hogy magával a témával lenne problémája, csak a kérdés feltevés módjával.
- Mondjuk holnapután kezdhetnénk is, mit szólsz?
Reméli ezzel azért nem vetette el a sulykot. Állja a férfi vizslató pillantását, amiből egyelőre nem olvasott ki azonnali hatályú elutasítást. Inkább valami mást, amit egészen pontosan nem tud értelmezni.
Ezért aztán nem is érti Joshua kifakadását. Kérdő fénnyel a tekintetében követi a férfi alakját a szekrényhez, a whiskey láttán még jobban elkerekednek szemei. A beszökő napfényben borostyánsárgán ragyogó palackon felejtve pillantását igyekszik megérteni, hogy a meghitt felolvasás hogyan váltott át idegesnek tűnő kéztördelésbe. Tekintete visszatér Joshua arcára, hogy megpróbálja kibogozni az okokat. Szerencsére nem kell magától kitalálnia, sem rákérdeznie.
Szótlanul, de nem rezzenéstelenül hallgatja végig a vallomást. Igen, ez már igazi vallomás. Sőt akkor az előző is az volt, tehát abszolút jogosan pirult el már akkor is. Nem mintha ez most számítana, amikor bíborszínbe borul az arca és hirtelen rendkívül melegnek kezdi érezni a szállodai szoba levegőjét. Egyszer-kétszer szólásra nyitja ajkait, de anélkül csukja be őket, hogy nagy levegőt venne, hogy valóban szóljon. Gondolkodnia kell, átismételni mindazt, amit most hallott, mert alig pár szót sikerült felfognia egyelőre.
~ „Szeretlek.”~
A távozáson sem gondolkodik, automatikusan emelkedik fel székéről, amint Joshua kifejezte ebbéli kérését, menet közben felkapja táskáját, majd köszönés nélkül lép ki az ajtón, ami hangtalanul csukódik mögötte. Annyira elmerült gondolataiban, hogy az sem tűnik fel neki, milyen furcsán néznek rá a szálloda alkalmazottai, pedig akkor talán elgondolkodhatna az okán és akkor feltűnne neki, hogy szandáljáról teljesen elfeledkezett. Csak akkor tűnik fel neki, mikor már beszállt a zöld csodába és mezítelen talpát a gázpedálra tette. De nem ezért húzódik félre rögtön. Gondolkodnia kell, esztelenség lenne egyébként is ilyen állapotban vezetnie. Még a kulcsot is kiveszi a gyújtásból, ha odébb akarnák terelni, hát túlságosan sokat nem foglalkozna ezzel, ahogy a napsütéssel sem, ami már egészen lapos szögben melengeti hamvasszőke tincseit. Lehunyt szemekkel veszi át Joshua szavait.
A róla szóló naplók nem érték váratlanul, erről idáig is tudott, habár a többes szám meglephetné és valószínű meg is lepné, ha nem lennének elgondolkodtatóbb szavak. Ezek szerint Joshua tényleg veszélyes, a múltkor említett börtön és jóakarók nem csak megbotlott szavak voltak. De mit érthet a veszélyes alatt? Hiszen ha azt vesszük Haley maga is az, egyrészt ott vannak a pontosan nem ismert képességei, másrészt az apja sötétlőn árnyékot vet rá, bárhová is bújjon. A halotti képet kissé túlzásnak érzi, már csak azért is, mert ha Joshua nem lett volna, akkor lehet már az lenne, azon a rémes helyen bármi előfordulhatott volna.
~ „Szeretlek.” ~
Igazából ez visszhangzik benne, mióta becsukódott mögötte az ajtó, nem tehet róla, fiatal és szenvedélyes természet. Az összes többi csak részletkérdés, ha akarják, minden megoldható. Ugyanis ezek szerint Joshuát nem zavarja – vagy ha zavarja is, nem tartja vissza az – hogy valaki mástól vár babát. Ő ezért próbált távolságot tartani, de láthatóan nem túl sok sikerrel, elég a nyakban hurcoltatást vagy a mozis bújást például hoznia, hogy lássa, a legnagyobb természetességgel bukott el. A régi vonzalom nem múlt el és láthatóan nem is kell többé elnyomnia. Végre kiderülhetne, hogy több is van-e a számukra eleddig megírtaknál.
Alig tíz perc múltán már a folyosón szalad visszafelé Joshua szobája felé. Megcsóválja a fejét, megint majdnem ugyanabba a hibába estek, mint több mint egy éve. Mindenesetre ha rajta múlik, akkor most máshogy alakulnak majd a dolgok. Hacsak nem találkozik útközben össze Joshuával, akkor megérkezvén az ajtóhoz rögtön bekopog.
Ha nem válaszolnak, akkor leül a folyosóra. Türelmesen várakozik, akár egy órát is, néhányszor megismételve bejutási próbálkozását, mielőtt hazaindulna, természetesen csak egy cetli ajtó rése alatt bedugdosása után.
Ha más - még ha ledér öltözetű hölgy is - nyitna ajtót, akkor Joshuát kéri, szeretne vele beszélni címszóval.
Ha válaszol Joshua a kopogtatására, akkor bármilyen kép fogadja is, lábujjhegyre állva húzza magához közelebb, hogy ajkaik ismét találkozzanak az első csók édes varázsában.

- Akkor holnapután itt leszek a lőgyakorlatra.
És már megy is, ha hagyják, mert most már tényleg el kéne állnia a kocsival, mielőtt örökre kitiltják innen. A szandálról ő magától megint csak elfeledkezik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Nikolaj Coster-Waldau
Hozzászólások száma : 93
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Vas. 14 Szept. - 15:44Haley & Josh


 

- Kérdezz konkrétabban Haley, hiszen tudod, hogy a kérdésben benne van a válaszod. Ha azt kérdezed, hogy nem tanítanálak meg lőni... ezzel mintha eleve nemet is várnál. Ha igazán akarod, akkor úgy kérdezd: megtanítanál lőni? – Nem kioktatni akarom őt, ezért ellensúlyozandó a hangnemet, mosollyal kisérem a szavaim. Érdeklődve figyelem őt, valami választ várnék azért, hogy miért akarna egy tizenhét éves kismama bánni a fegyverrel. Talán fél valakitől? Talán fenyegeti valaki? Ismét a rákényerített házasság került előtérbe, amely elől elmenekült? Mindig nem tudom megvédeni, de annak sem örülnék, ha attól kéne félnem, hogy nem tud magára vigyázni, hogy egyátalán felmerülhet olyan helyzet, ahol a testi épsége, vagy éppen a baba van veszélyben. Vizslatom őt egy darabig, biztosan rémisztő lehet számára az, hogy mennyire bizonságban akarom tudni, talán ki is sajátítanám magam. Ám ahogy már többször felmerült bennem, mindez nem otthon. Ha jobban emlékeznék mindenre, ha valami gyógymódot találnék, akkor ténylegesen is bevallhatnám, hogy mit érzek iránta, akkor viszont fel kéne adnom mindent, ami most a jelenhez köt, mert soha többé nem tudnék azzal takarózni, hogy milyen hátrányként élem meg az életem. Mindaz, amit valaha kerestem egy nőben, most itt van előttem, még ha tudom, hogy el kell engednem. Nem tudhatja meg, hogy mit érzek iránta, sajnálatos módon nem figyelek oda, hogy ezt ügyesen is titkoljam, hiszen nem csak a szavaknak lehet jelentése, a pillantásomból a gesztusaimból máris gyanakodhat, ennél nagyobb a baj, hogy már a rövidtávú memóriám sem az igazi, hiszen ha úgy teszek, mintha egy régi bejegyzés lenne, akkor valóban nem állja meg a helyét, ha akkor azt mondtam, hogy nincs név, most pedig van. Hát ennyi volt. Valódi emlékeim nincsenek róla, nem írtam le, hogy mit tettünk együtt, hol jártunk, csakis érzéseket írtam róla, gesztusokat, illatok, hogyan hordta a haját, milyen óceánszínű a szeme. Mindez a múlt, elmúlt. A jelenre kell koncentrálnom. Volt rá esélyem, talán volt, ezzel kell vigasztalnom magam. Már más picurját hordozza a szíve alatt, a legtöbb, amit tehetek, hogy nem vagyok önző. Szeretem szívem minden szeretetével, és ennyi. A szavak végén végül kissé megdöbbenek, hát eddig tartott a dolog. Éveken keresztül raboltam bankokat, vertem át kaszinó tulajdonosokat úgy, hogy nem kellett odafigyelnem. Tudtam, hogy jó eséllyel letartóztatnak, hogy aztán büntetlenül sétáljak ki. Most pedig ez az édes lány mégis elkapott. A fejlehorgasztás immár béna lezárásnak hat, magyarázatért kiált. Előkapok egy üveget a szekrényből, és lecsavarva róla a kupakot, meghúzom a whiskeyt.
- A francba. – Aztán pusztán a magam kedvéért ismétlem meg. – A jó francba.  – Nézek fel itt, állva a lány tekintetét, most már nincsen visszaút. Leteszem az üveget a pultra, ennyi volt. Pár pillanatig csak méregetem őt, tördelve a saját ujjaimat, ami közel sem férfias viselkedés. Itt van most már előttem, kiváncsian arra, hogy felfedjem az igazságot. Az igazságot, hogy ki is vagyok én, mire vágyom. Nem szoktam az érzelmeimről beszélni, mert múlandóak, köszönhetően az elmémnek, amit oly viccesen ki is figurázott nem olyan rég. Ez azonban nem mentség arra, hogy mindent rosszul kezelek.
- Az egész naplóm rólad szólt. Rengeteg naplóm van, aztán egy idő után nem arról kezdtem írni, hogy mit teszek, hanem valakiről, akit megismertem, akivel nem tudok betelni. Azt, akit veszélybe sodornék azzal, amit teszek, azzal, ami vagyok. Nem tudom, hogy mi volt köztünk... de igazi volt. Olyan, amiről éjszakánként álmodik az ember. Én így érzem most már. Az emlékek megfakulnak, mégis én döbbentem meg a legjobban, hogy a lovardában találkozom valakivel... aki az a lány lehet. Beszélgettünk... és ráébredtem hogy te vagy az, ez nem is lehet kétséges. – Elhallgatok pár pillanatra, nehéz mindezt kimondanom, de már nem fojthatom magamba a szót, nem nyomhatom el mindazt az érzést, amit a viszontlátás csalt elő belőlem.
- Azért... mert veszélyes ember vagyok.. Aki mellett nem boldog, halott lennél. Inkább legyél valaki mással, de élj. Nem az vagyok, aki biztonságot adhat neked. Így hittem. De amikor ismét láttalak... Nem tudtam lemondani rólad. Nehéz volt... és a napló... igen. Mindezt most érzem. Szeretlek. Bármilyen nehéz ezt így...kimondani.  Azt hittem, hogy van értelme egy új esélyt adni annak, hogy láthatlak, hogy a barátod lehetek legalább, de nem tudom. Neked kell átgondolnod. Talán volna a legjobb, ha most elmennél. Nincsen szükségem válaszokra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Emily Kinney
Hozzászólások száma : 203
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Pént. 12 Szept. - 22:01

Nem igazán akadna fenn egyébként a túlzott fegyverszakértelmen, ezt afféle pasi-szokásnak tartja. Vadásznak, valceroznak, párbajoznak… ööö… és a múlt században élnek. Ettől még mindig nem változtatja meg véleményét.
- Oké, nem kérdezek. De kérhetek? – Nem sok időt hagy ellenkezésre. – Nem tanítanál valamire? Mondjuk lőni?
Nem tudja elképzelni, hogy apja kopóira fegyvert fogjon, ugyanakkor mégiscsak nagyobb lenne az önbizalma, ha lenne a kezében egy pisztoly mondjuk, legalábbis míg a vizet nem képes pontosabban irányítani.
Nem kapja el a szemét, vagyis nem rögtön. Próbálja megfejteni, hogy amikor magán érzi Joshua pillantását, az a mostani napok miatt van vagy a régi emlékeket keresi. Nem tudja kitalálni és nem tartja valószínűnek, hogy rákérdezzen, ha nem derül ki magától.
A kanapén ülve a takaró varrását kezdi piszkálni ujjaival, izgul. Vajon hogy látta Joshua az együtt töltött heteket? Elég fontosnak tartotta vajon az erdőszéli pikniket, hogy megörökítse a naplójában? Vagy a vaníliafagyi maratont, amikor a város összes fagylaltozójából hozattak fagyit, hogy megkóstolják? És a Martini bárt? Nem, azt talán jobb lenne, ha nem lenne megörökítve, elég ha ő emlékszik, hogy kellett fognia Joshuának a haját, miközben ő nem túl kecsesen hányt. Még most is bukfencezik egyet a gyomra, épp jókor vesz levegőt jelzésértékűen Joshua, kezdődik a felolvasás.
Már az első szó hallatán fülig pirul, a folytatás hallatán pedig csak még mélyebb bíborban kezd tündökölni egyébként hamvas arcszíne. Ismét csak megfedi magát, hiszen ez igazából nem is szerelmi vallomás, nem kellene zavarba jönnie. Különösen azért sem, mert a lovardánál már egyszer ugyanezért hasonló módon elpirult, pedig akkor is megállapította, hogy nem szerelmi vallomásról van szó, csak elfeledett emlékek felelevenítéséről, amik olyannyira elfeledettek, hogy csak a betűk vallanak róla.
Legalábbis Joshua esetében. Haley emlékszik az együtt töltött portlandi időre, ami túl korán ért véget, még mielőtt igazán megismerhették volna egymást, még mielőtt igazán kibontakozhatott volna kapcsolatuk.  Keresi saját érzelmeinek emlékeit, amik az első hívó szóra előtörnek. Kénytelen bevallani, hogy nem vette észre, Joshua ilyen mély érzelmeket táplál iránta. Nem is igazán beszéltek ilyesmiről, csak megélték együtt a forró nyári napokat. Haley afféle nyári fellángolásnak élte meg, amiből bármi lehetett volna, de a szakítás éppoly gyorsan hűtötte le, mint a nyárutó esős napjai a portlandi levegőt. A későbbi eltűnést már nem igazán vette a szívére, feltételezte, hogy akkor tudatosult Joshuában iskolás lány mivolta, ami még az esetleges barátságtól is elriasztotta. Ilyesmire nem is gondolt, különösen azért, mert akkoriban Theo a legelbűvölőbb énjével vette le a lábáról újra, így.
Habár a törékeny és tiszta jelzők szerinte még mindig nem garantálják, hogy őróla lenne szó, de ezt nem akarja felhozni újra. Feltételezi Joshua átolvasta a naplót, mielőtt felolvasásba kezd. A korábban emlegetett halálos fegyver és a most felolvasott mocsok kérdéseket vet fel benne, de egyelőre ezeket félreteszi, egyébként is sejteni véli a megoldást. Szinte biztos abban, hogy a memória-problémáira céloz a férfi, hisz a múltkor is azt mondta, hogy emiatt szakított vele, hogy ne bántsa ezzel. Habár véleménye szerint ez azért nem meríti ki a mocsok és költőietlenség fogalmát, különösen, mikor ilyen szépen ír. A nevére kapja fel a fejét.

- Kiegészítetted a naplódat? Vagy nem azt mondtad, hogy nem írtál nevet?
Ráncolja össze homlokát, hangja bizonytalan. Olyan sok mindenről beszéltek a lovarda büféjében, hogy nem biztos emlékeiben. Aztán lassan képes nem csak saját magára, saját gondolataira figyelni és feltűnik neki Joshua lehorgasztott feje. Elönti a bűntudat, a férfi épp most avatja be legtitkosabb gondolataiba, ő meg ilyen apróságokon lovagol. Ismét kiszabadítja magát a takaró fogságából és néhány lépéssel átszeli a kettejük közötti távolságot. Felül a szomszédos székre, a pulton könyökölve hajol Joshua felé, hogy megpróbáljon belesni a hajfüggöny mögé – hacsak nem pillantott fel időközben a férfi.
- Köszönöm, hogy felolvastad nekem, jól esik az ilyet hallani, ha nem is emlékszel minderre. – Ábrándossá válik arckifejezése. – Tényleg nem tudom ezek után, miért léptél le. Persze, tudom, tudom, nem akartál tönkretenni, de akkoris, legalább egy esélyt adhattál volna magadnak a boldogságra. Lehet az az örökké nem tartott volna addig, igenis romantikus költő vagy, hogy ilyen magasztos gondolatok befolyásolnak.
Pillantása az ablakra vándorol, és azon túl. Vajon mi lett volna, ha Joshua „önző” és együtt maradnak? Vajon meddig tartott volna a boldogság? Vagy még mindig tartana? Hogyan alakult volna az elmúlt bő egy éve? Csupa-csupa kérdés, amire sose fogja megtudni a választ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Nikolaj Coster-Waldau
Hozzászólások száma : 93
Kor : 32TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Hétf. 8 Szept. - 21:03Haley & Josh


 Elnevetem magam. Sokszor nem is az vidít fel, amit mond, sokkal inkább az, ahogyan teszi. Nem tudom, hogy a baba miatt virult ki annyira, vagy a saját érzéseim miatt látom őt annak, amilyen most, nem tehetek róla. A varázsa alá vont, a kisugárzása pedig átragad rám is. Maradok a helyemen, hiszen lassan előkészülök az olvasáshoz, így csupán a lakosztály másik végletéből figyelem őt, a kis szőkét, azt aki teljesen összezavar, és irányt mutat egyszerre. Végigfuttatom tekintetem a szépen ívelt szempáron, azon a csodás érzéki ajakpáron, és erőnek erejével kényszerítem magam, hogy megmaradjon a mosolyom, ne zaklassam állandóan azzal, ahogyan rá nézek.
- Halálos fegyver vagyok. – Felelem, és ezzel nem a mozifilmre utalok, hiszen az még ki sem jött, és annyira nem vagyok durván tele kapcsolatokkal, hogy a készülő filmről tudjak. A kérdés elől nem térek ki, még ha játékos kacsintással is kísértem a válaszomat. A bárpultnak támaszkodva előrehajolok, és bólintok.
- Talán túlságosan is. Nem voltam katona, de értek hozzájuk. Ne kérdezd hogy miért. Nem akarnék hazudni. – Nézek most kissé félre, el fogom neki mondani, ennyit megérdemel, de legutóbb is azért hagytam faképnél, hogy ne az én érzéseim diktáljanak, ne keverjem veszélybe. Nekem már úgyis mindegy, de neki még ott volt előtte az élet, mint ahogyan most az anyaság örömei elé néz. Talán... most is ez lenne a megoldás? Nem, többé nem hagyom magára, de mi van, ha veszélybe sodrom? Már elég pénzem gyűlt össze, hogy jó útra térjek, talán még ott lebeghet a szemem előtt az, amelyet egykor leírtam vele kapcsolatban.
A szálloda, ahol most vagyunk mesterséges, műanyag. Kommersz bútorok, rideg falak, függönyök. Az olyan mocskok számára találták ki, akiknek mit sem jelent a család, az érzelem. Éppen ezért érzem most olyan cefetül magam. Most azonnal ki kéne löknöm az ajtón, hogy többet ne lásson, és ha legközelebb mégis, akkor ne csak bemutasson, hanem képeljen is fel, mert azt érdemlem. Hogy az apja eressze rám a kutyákat, hogy saját magamat meghazudtolva képes vagyok szeretni ezt az istennőt. Szemezek vele egy darabig, mert mindezek ellenére nem vagyok képes lemondani róla, akár barátként is. Talán igazam lesz, és rátalál valahol a boldogság egy olyan személyében, aki képes a párja lenni, teljessé tenni.
Végül rászánom magam, és levegőt veszek, legalábbis külsőleg ezt látszik, mélyen belül hatalmas sóhaj szakad fel belőlem. Előveszem a naplót, és felnyitom a kérdéses résznél.
- Szeretem, bármennyit kérdezgetem magamtól, nem fér hozzá kétség. Oly törékeny, oly tiszta, és mégsem az enyém. Ez így van jól. Nem ismerheti meg a mocskot, amely körbevesz. Így hazugságban él, szintén nem jó választás. Hogyan mondjam meg neki, hogy nem én vagyok az, akinek valójában hisz? Hogy ez a romantikus költő csak az álmaiban létezik? Hogy szeretem, de fájna kimondanom, hogy túl későn jött...? Későn, amikor már nincsen értelme...?
Rejtse inkább jótékony homály mindazt, amivel ártottam, és emlékezzen rám úgy, ahogyan ő gondolja. Barátsággal, ezzel kell megelégednem, még ha tudom, hogy amióta először szólt hozzám, tudtam, hogy hozzá fogható nincsen, és nem is lesz soha. Az én Haley-m. Örökké.
– Itt befejezem, de nem zárom be a naplót, csupán összecsukom, a kezem benne marad. Lehajtom a fejem, szőkésbarna hajam a szemembe csúszik, hát ennyi, mást nem is tudom, mit mondhatnék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Emily Kinney
Hozzászólások száma : 203
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szomb. 6 Szept. - 12:41

- Én nem is nyomasztónak mondanám… hm-hm…. – kissé elhúzza száját, ahogy keresi azt a jelzőt, amit ő mondana az első részre – majd gondolkodok, mi a legleíróbb kifejezés arra, hogy sokkal többet voltam a takaró alatt, mint most.
Azzal nem vitatkozik, hogy ez pörgősebb volt, mert teljesen egyértelmű. Ez inkább akciófilm volt, míg a másik viselt magán horror-stílusjegyeket.
- Én? A fegyverekhez? Semennyire. – Elvigyorodik. – Én az első snittben kinyiffannék. Miért, te értesz a fegyverekhez?
Kérdez vissza rögtön kíváncsian. Sose volt még a kezében fegyver, de igazából még fegyvernek mondható tárgy se, már ha a steak-kést nem számítjuk annak, vagy a vajazókést, de mindkettőt csak rendeltetésszerűen használta, így aztán nem is számítja ezeket fegyver-kategóriába.
Szerencsére nem kell rákérdeznie a további programra, ugyanis amint kilép felfrissülten a mosdóból, ahol beiktatott egy kis hideg vizes arcfelfrissítést is, meglátja Joshuát a kis könyvvel a kezében, amiről nem nehéz kitalálnia, hogy az nem más, mint a napló, amiről nem gondolta volna, hogy tényleg elő fog kerülni. Nem azért, mert Josh rekordsebességgel tüntette volna el, nehogy a kezébe kerüljön, egyszerűen csak úgy képzeli el a naplóírást, mint valami rettentően intim dolog, ami tényleg senki másra nem tartozik csakis az írójára. Ezért sem kérte volna soha, hogy nézzék át a naplót, maximum egy-két helyszín vagy dátum idézéséig terjedt volna a kíváncsisága, hogy tisztán lássanak, mi is játszódott Portlandben.
A kérdésre némi fáziskéséssel bólint egyet, miközben nagy nehezen elszakítja pillantását a naplóról és Joshuára pillant. Némi hezitálás után a kanapét választja. Élénken él emlékezetében, hogy a filmezés alatt milyen természetes módon bújt Joshuához, egyszerűen mindig elfelejti, hogy a férfinek ez talán nem is annyira természetes, hiszen nem emlékszik régi kapcsolatukra, akár szól róla néhány fejezet a naplóban, akár nem. És hát nincsenek úgy együtt, mint annak idején. A kanapé sarkába telepszik fel végül, lábait maga alá húzza, a takarót pedig ismét lábaira teríti, majd várakozóan tekint ismét a férfira, felkészült a felolvasásra.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   

Vissza az elejére Go down
 
Four Seasons szálloda
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Aisu Szálloda

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: North Salem-