we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunion

welcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk

Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
Elrabolva - Page 2 Icon_minitimeby Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
Elrabolva - Page 2 Icon_minitimeby Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
Elrabolva - Page 2 Icon_minitimeby Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
Elrabolva - Page 2 Icon_minitimeby Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
Elrabolva - Page 2 Icon_minitimeby Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
Elrabolva - Page 2 Icon_minitimeby Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
Elrabolva - Page 2 Icon_minitimeby Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
Elrabolva - Page 2 Icon_minitimeby Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Aiden, Hope and Amber - Újabb tervezgetés
Elrabolva - Page 2 Icon_minitimeby Aiden Hamilton
Szomb. 30 Dec. - 19:57

Top posting users this month
No user
i'm here

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (358 fő) Szomb. 26 Okt. - 17:35-kor volt itt.

Megosztás

Elrabolva

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Angela Whitmore
mutant and proud

Angela Whitmore
Diák
power to the future
Play By : Alexis Bledel
Hozzászólások száma : 350
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Elrabolva   Elrabolva - Page 2 Icon_minitimeVas. 14 Szept. - 11:39

First topic message reminder :

Alig pár napja értünk vissza a szigetről. Úgy érzem mintha még mindig annak a helynek a fogságában lennék. Hiába vesz körbe az ismerős szoba falai, a kinti udvar a csodás virágokkal, valahogy semmi sem tudja elfelejtetni velem az ott átélteket. Többé kevésbé sértetlenül megúsztuk a kalandot, de, hogy valaha is eltudnánk-e felejteni azt erősen kétlem. Mikor leszállhattunk a buszról a birtokon szememmel Blaise-t kerestem, de mire felfedezhettem volna már a karjai ölelésében voltam. Fel se fogtam a szigeten, hogy ennyire hiányzik csak akkor mikor magához ölelt akkor jöttem rá, hogy bizony nagy szükségem lett volna rá. A birtokot ahelyett, hogy otthonként üdvözöltem volna egyszerűen úgy éreztem mintha egyik börtönből a másikba mentem volna. Így hát a megérkezésünk után ma kimozdultam. Buszra szálltam és eljöttem a birtokról. Nem tudom miért pont New York lett a célpont, de itt szálltam ki. Végeláthatatlan épületek és hatalmas park. Besétáltam a híres parkba aminek zöld övezet még a térképeken is ott virít. Csak sétálok a kikövezett úton, azt se tudom hol vagyok, körülöttem csak fák és növények álltak katona sorban. Néhol felfedeztem egy üres padot és egy szemeteskukát, ahogy csatangoltam egyre olyan részre értem ahol már alig lehetett emberek nyomát felfedezni, ez egy olyan rész volt ahol nem nyüzsgött New York. A madarak csicseregtek, önfeledten repdestek ágról-ágra. Milyen könnyű is így élni. Mondhatni egyszerű életük van, nem közösítik ki őket azért, mert mások, itt vagyunk mi mutánsok. Ha nem lenne valakinek célja velünk akkor a szigetes kalamajka sem történt volna meg.
Egy fémpadra leülve nézem a mókusokat akik kergetőznek a fán. Kezeimet összekulcsolom a hasam előtt és próbálok gondolkozni. A szigeten történtek össze-vissza kavarognak a fejemben. Hol az jut eszembe mikor a sérülteket kellett ellátni, hol az mikor összecsaptunk a mutánsokkal. Egyik sem olyan emlék amit megszeretnék őrizni, bárcsak elfelejthetném az egészet, csak úgy kitörlődne. Blaise ott volt mellettem végig míg a birtokon voltunk, megpróbált megnyugtatni is, de Ő nem élte át azt amit én, nem tudhatja miket láttam és tettem. Ezt csak egyedül én érthetem és senki más.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet

Angela Whitmore
mutant and proud

Angela Whitmore
Diák
power to the future
Play By : Alexis Bledel
Hozzászólások száma : 350
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Elrabolva   Elrabolva - Page 2 Icon_minitimeVas. 14 Szept. - 11:39

Alig pár napja értünk vissza a szigetről. Úgy érzem mintha még mindig annak a helynek a fogságában lennék. Hiába vesz körbe az ismerős szoba falai, a kinti udvar a csodás virágokkal, valahogy semmi sem tudja elfelejtetni velem az ott átélteket. Többé kevésbé sértetlenül megúsztuk a kalandot, de, hogy valaha is eltudnánk-e felejteni azt erősen kétlem. Mikor leszállhattunk a buszról a birtokon szememmel Blaise-t kerestem, de mire felfedezhettem volna már a karjai ölelésében voltam. Fel se fogtam a szigeten, hogy ennyire hiányzik csak akkor mikor magához ölelt akkor jöttem rá, hogy bizony nagy szükségem lett volna rá. A birtokot ahelyett, hogy otthonként üdvözöltem volna egyszerűen úgy éreztem mintha egyik börtönből a másikba mentem volna. Így hát a megérkezésünk után ma kimozdultam. Buszra szálltam és eljöttem a birtokról. Nem tudom miért pont New York lett a célpont, de itt szálltam ki. Végeláthatatlan épületek és hatalmas park. Besétáltam a híres parkba aminek zöld övezet még a térképeken is ott virít. Csak sétálok a kikövezett úton, azt se tudom hol vagyok, körülöttem csak fák és növények álltak katona sorban. Néhol felfedeztem egy üres padot és egy szemeteskukát, ahogy csatangoltam egyre olyan részre értem ahol már alig lehetett emberek nyomát felfedezni, ez egy olyan rész volt ahol nem nyüzsgött New York. A madarak csicseregtek, önfeledten repdestek ágról-ágra. Milyen könnyű is így élni. Mondhatni egyszerű életük van, nem közösítik ki őket azért, mert mások, itt vagyunk mi mutánsok. Ha nem lenne valakinek célja velünk akkor a szigetes kalamajka sem történt volna meg.
Egy fémpadra leülve nézem a mókusokat akik kergetőznek a fán. Kezeimet összekulcsolom a hasam előtt és próbálok gondolkozni. A szigeten történtek össze-vissza kavarognak a fejemben. Hol az jut eszembe mikor a sérülteket kellett ellátni, hol az mikor összecsaptunk a mutánsokkal. Egyik sem olyan emlék amit megszeretnék őrizni, bárcsak elfelejthetném az egészet, csak úgy kitörlődne. Blaise ott volt mellettem végig míg a birtokon voltunk, megpróbált megnyugtatni is, de Ő nem élte át azt amit én, nem tudhatja miket láttam és tettem. Ezt csak egyedül én érthetem és senki más.
Vissza az elejére Go down

Elrabolva
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Elrabolva

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-