we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunion

welcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk

Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
Dark Party - Page 2 Icon_minitimeby Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
Dark Party - Page 2 Icon_minitimeby Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
Dark Party - Page 2 Icon_minitimeby Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
Dark Party - Page 2 Icon_minitimeby Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
Dark Party - Page 2 Icon_minitimeby Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
Dark Party - Page 2 Icon_minitimeby Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
Dark Party - Page 2 Icon_minitimeby Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
Dark Party - Page 2 Icon_minitimeby Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Aiden, Hope and Amber - Újabb tervezgetés
Dark Party - Page 2 Icon_minitimeby Aiden Hamilton
Szomb. 30 Dec. - 19:57

Top posting users this month
No user
i'm here

Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (358 fő) Szomb. 26 Okt. - 17:35-kor volt itt.

Megosztás

Dark Party

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Daryl Shayeh
mutant and proud

független
loneliness is a gun
Play By : Jared Leto
Hozzászólások száma : 56
Kor : 50

TémanyitásTárgy: Dark Party   Dark Party - Page 2 Icon_minitimeSzer. 15 Okt. - 19:49

First topic message reminder :

Manhattan és ezek között is az egyik legimpozánsabb részén található az épület.
Felső emeleti tetőteraszai csodás panorámát láttatnak, forduljon bármerre az ember, köszönhető ez a viszonylag nagy magasságnak. A teraszok szélvédettek, két nagyobb részen is viszonylag nagyméretű úszómedence elégíti ki az igényeket.

Összesen három emelet van saját használatú magántulajdonban. A stílusnak megfelelően berendezett, ehhez mérten szolgáltatják nagy partik esetén a zenei hangulati aláfestést is.
Átjárhatóság van az emeletek között, egyáltalán nincs elszeparálva, a trükkös megoldásokkal viszont mégis saját hangulatú mind három emelet.

Felső emelet
Dark Party - Page 2 Luxury-new-york-hotels

Középső emelet
Dark Party - Page 2 Article-2257284-16C10F42000005DC-101_634x364

Alsó emelet

Dark Party - Page 2 Zz+Old+Brookville+NY

A hangulat
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet

Heather Kálnoki
mutant and proud

Heather Kálnoki
független
loneliness is a gun
Play By : Stana Katić
Hozzászólások száma : 30
Kor : 81

TémanyitásTárgy: Re: Dark Party   Dark Party - Page 2 Icon_minitimeKedd 21 Okt. - 2:13

"Nem kattog a szíve, ha jön a sötét..."
(Daryl-nek és Venus-nak)
Heather Kálnoki-Keith kiszállt a taxiból. Az ősz halk susogással osont végig a Madisonon, és a nő egy pillanatra becsukta a szemét, hogy beigya az évszak illatát. Tökéletesen illett hozzá. Heather hófehér bundában és éjsötét szívvel érkezett az eseményre. Ötlete sem volt, hogy a meghívó hogy kerülhetett hotelszobájába, de nem is nagyon érdekelte. Mintha részegen tébolygott volna a világban, lelkében pusztítással, csak ment a következő fénypont után, ami megragadta a figyelmét.

Heather néhány hete ébredt hosszú mélyálmából. A hazáját szolgálta, az emberiességet egy embertelen háborúban, amikor elesett, olyan közel a célhoz. Nem halt meg. Álomba merült, miközben minden elveszett. Évtizedeket töltött hibernációban a bolíviai dzsungelben, és amikor felébredt, negyven évvel később a világ megváltozott. Nem volt helye, nem volt küldetése, nem volt célja vagy hovatartozása. Egy letűnt korszak gyermeke volt, mint a borostyánba zárt szúnyog. Talán azért válaszolt a meghívásra, mert mélyen, valahol a lelkében valami üdvözlően köszöntötte a sötétséget, ami eltakart, ami enyhített, mint az intravénás morfium, ami eltörölte a bánatot, a haragot és a kétségbeesést. Átölelt, mint az éjszaka.

A nő rágyújtott egy cigarettára, ahogy szemrevételezte a helyszínt. Mintha hullámokban csapott volna belőle elő a feketeség. Legutoljára 1942-ben vett részt halloweeni mulatságon, az amerikai nagykövetségen, a Szabadság téri palotában. A ház, ami előtte állt, pedig érdekes módon azokra az időkre emlékeztette. A nő furcsállta a jelenséget, de nem is próbálta tagadni azt. A posztmodern épület amerikai stílusban tört a magasba, és Heather a szeme sarkából mindenhol a szecesszió organikus mintáit látta maga előtt. Úgy érezte magát, mintha csak az Astoriánál állna a körút és a Rákóczi sarkán, és valami elegáns bálra igyekezne éppen. Megrázta a fejét. Végigment a piros bársonyszőnyegen és belépett az épületbe. A lift hamar a legmagasabb szintre vitte, ahol kilépett a folyosóra... És most először, elcsodálkozott.
Egy hatalmas, tágas szalonban találta magát. A méretes üvegtáblákon ki lehetett látni az óceánra és a városra is. Az elegáns vendégsereg egy pódium előtt gyülekezett, ahol egy magas, jóképű férfi tartott beszédet. Egy labirintusról beszélt, ami önmagában mulatságos téma lett volna, ha Heather figyelmét nem vonja el...

Az őserdő. A modern bálterem padlójából roppant fák ágaskodtak az ég felé. Millió kék és zöld fény pislákolt a törzsükön, mintha fluoreszkáló gombák vibrálnának. A férfivel szemben pont egy termetes fa szökkent az ég felé, hogy a tetőzeten áttörve nyúljon az éjszakába. Heather látta az épület modern, szögletes, letisztult falait, a padlóját, a vendégeket, a futkározó boy-okat, akik tálcákról italokat osztottak... Ám köztük, mintha csak egy másik világ lenne, ami összefolyik a valóval, az őserdő sötét, éber, pulzáló zöld vadonja terebélyesedett. Az egyik vendég nevetve elindult egy italért... És átsétált az egyik fán. Mégis... Hova csöppentem? Heather érezte, hogy a mellkasában lévő borostyán felizzik és lüktetni kezd, átüt a ruháján, szinte égeti a bőrét. Mintha csak az erdő szavára válaszolna, ami szülte, ami az élet ősi titkait suttogta belé. A nő részegnek érezte magát. A bárpulthoz sétált lassan és intett a személyzetnek.
- Egy whiskey sour-t kérnék.
Az italt hamarosan kézhez kapva megtámaszkodott a bárpultban. Abba kapaszkodott, ami biztos volt. Sötét vörös, elegáns kisestélyije felett fekete, könyékig érő bársonykesztyűket hordott a könyékhajlattal tartott bunda alatt, ás a kesztyűben homályosabb volt a tapintás, ám mégsem húzta le, hanem ruhával fedett ujjait húzta végig koktélt tartó bal kezén, az idegeket tapintva. Érzéke alatt felnyílt a test, a szervezetének bonyolult szövete. A kulcscsontjáig követte a kari ideget, majd nyakára tette a kezét és végigtapintotta bőrét a homlokáig. Ott tartotta ujjait. Érzékelte a saját idegrendszerét. Heather meglepődve érezte az idegein való elváltozást. A -90 mV nyugalmi átviteli feszültség legalább 10 mV-al csökkent, mintha három kávét ivott volna. Az idegei túlhevültek- Valami stimulálta őket, és szinte zsongtak az érzékei. Tovább nem tudott menni, amikor saját agyába pillantott volna be, azt a szokásos zúgást érzékelte, mint amikor a mikrofont a hangszóró mellé teszi az ember. Inkább körülnézett tehát. Szóval itt valami... Történik. Valami sötét. Ami hatással van az idegeimre és az érzékeimre. A nő máris megmagyarázhatatulanul részegnek érezte magát, legalábbis, valahol mélyen lévő józan énje nem értette, miért nem szalad ki rögtön döbbenten a bálteremből. Heather mégis maradt. Miközben visszanyerte stabilitását, kiszúrta magának a magas, sötét hajú férfit, aki az előbb beszélt, és most egy dekoratív, fekete hajú nővel beszélgetett. Ellépett a pulttól és a whiskey sour-ral a kezében odasétált hozzájuk. (Daryl és Venus)
Megszólította őket.
- Jóestét, uram - mondta a legtökéletesebb amerikai akcentussal, -Ha jól sejtem... Ön a házigazdája ennek az estélynek? Először is engedje meg, hogy megköszönjem a meghívást, bár nem teljesen értem, hogy került hozzám a meghívó... Ám, kellemes véletlenek megtörténnek, nemde? - Egy apró nevetést engedett meg, ahogy az illem azt kérte, ahogy nagykövetek és államtitkárok között gyakorolta. - Azonban sokkal inkább érdekel az, hogy... Mondja... Milyen különleges szeánsz is ez a party? Azt hiszem, a bemutatkozásáról lemaradtam, csak most érkeztem... - Heather szeme újra a férfi közelében lévő, óriási fára siklott. Hitetlenkedve látta, hogy egy párduc mászik lassú, kecses mozdulattal a fáról lefelé, majd egy ugrással a bárpulton terem és lusta eleganciával sétál végig az italok között.
- Ó, hol is marad az illem, ne haragudjanak, hadd mutatkozzam be. A nevem Heather Kálnoki, köszönöm még egyszer, hogy gondoltak rám.
A nő ügyelt, hogy mind a férfi, mind a másik, sötét hajú nő szemébe nézzen beszéd közben, majd mind a kettejüknek nyújtotta bársonykesztyűs jobbját. Miközben a válaszra várt, azonban még valamit konstatálnia kellett.

A borostyán izzása nem volt érzéki csalódás. A kő, ami a mellkasában volt, áttörve a bőrét két melle között, valóban halvány derengéssel izzott, sárgás fénye pedig átszűrődött a báli ruhán. Pulzusára érzékenyen reagált, minden dobbanásra felparázslott egy kicsit. Tam-dam... Tam-dam... Tam-dam... Tam-dam...

Daryl Shayeh
mutant and proud

független
loneliness is a gun

TémanyitásTárgy: Re: Dark Party   Dark Party - Page 2 Icon_minitimeKedd 21 Okt. - 0:24

Előétel

Egyre jobban fokozódik bennem az elégedettség. Akikre számítottam, eljöttek. Kevés választásuk volt ugyan, de sosem tudni. Vannak erős akaratúak is. Nem csak a Sötétség Gyermekeinek jutott meghívó.
-Döglesztően nézel ki. – semmi kedves, semmi Venus. Az egyikünkhöz sem megy. A pogány lila azonban hozzá, annál inkább. Hogy én minek tűnhetek a szemében, nem tudom, amennyit azonban én látok a világból, a házból, az az, ami.
Ezt a jelent én alkottam, a hellyel együtt. Önmagam kivetülése, és az Árnyé is. A Valóság, az igazi valóság az, ami a szemem elé tárul.
Venus azt a ragadozót láthatja bennem, aki kérés nélkül elveszi azt, amit megkíván, amihez kedve van. Aki arra teremtődött, hogy irányítson. És az Árnyak közé vigye azokat, akik át akarják azt ölelni.
-A vendégsereg már várakozik, ideje megjelennünk. – két pezsgős poharat veszek le a tálcáról, átnyújtom az egyiket Venusnak. Hogy ki, mit iszik belőle?
Az enyémben szikrázó Fény sugárzik, megvakítva, ki belenéz. Kell a Fény, hiszen az is táplálja a Sötétséget. Abszurd, de igaz. Ez tart össze, ezért vagyok még önmagam.
A halk zene ritmust vált, és a nevetések, poharak koccanása elhal. A lépcső közepén megállok, előzetesen karomat nyújtottam Venusnak, elvégre vendéglátók vagyunk és Venus elfogadta a felkérésemet a házigazda másik felének a szerepére.
Végigfuttatom a szemem a tömegen, várva, hogy mindenki ránk tekintsen. A helyes kiscicára vetett mosolyom felér egy óriás, feketepuma vicsorával, mint aki támadásra kész, hetek óta nem evett. Eljött Mortimer is, látom, ahogy tovasiklik a tekintete, ahogy ránézek. Elégedetten nézek rá. A jó öreg woodoo mester, aki azt hitte, hogy megzabolázhat, ketrecbe zárhat az idők végezetéig, miután rájött, nem tud elpusztítani. Mára már lenyugodott és engem szolgál, de ezt a családja bánta. Édes volt a vérük, de számomra kevés hasznot hozott, csupán ennek a vénnek a szolgálatát, ami hamarosan úgyis letelik.
Összeszűkül a tekintetem, ahogy Leora pillantok. Sokan azt gondolnák, hogy kisgyereknek itt nincs keresnivalója. Ó, dehogynem! Nem hiszek a gyermeki ártatlanságban, sosem hittem. Hiszen az ember, amint megszüli az utódot, saját éveiből lop a velük történő szolgálattal, már azzal is, hogy csak kihordja, vagy nemzette. Szapora az ember, de éppen ezért oly mulandó is. Vörösen izzó tekintettel, meleg mosollyal biccentek felé.
Az önző emberi kapcsolatokról ne is beszéljünk. Venussal azért ilyen tökéletes és groteszk, mert nem ámítjuk a másikat azzal, hogy szerelemért cserébe kapunk valamit. Kell valami, elvesszük és kész. Ha tudjuk. A szerelem egy nagy hazugság, egy rózsaszín álomvilág, ami könnyen vörösbe fordulhat át. Ahogy Scottra tekintek, párszor úgy is érezheti, mintha előtte állnék, majd ismét a lépcsőn. ~Üdvözöllek, Vérzivatar….!~ suttogás, vagy üvöltés? Inkább csak az Árny, mi körbelengi, mi felőlem árad.
Josephine… egy szellem, akit én kötöttem a házhoz, hogy őrizze. Ha bármi történik a házzal, neki nem lesz vége. Attól sokkal rosszabb vár rá, kapott belőle ízelítőt. Tökéletes járuléka a háznak.
-Hölgyeim és uraim! A mai este legyen a féktelen tombolásé, a káprázaté és a groteszké! Igyunk, hogy elviselhessük annak következményeit! – felemelem a poharam, mely mások számára mintha vér lenne benne, mit iszok. Az üres poharat, mintha egy mozgó kéz vinné el, ahogy leteszem a párkányra.
-Mindenkit meginvitálok egy labirintus kalandra. Aki részt szeretne venni, a hall hátsó felé tartva, át tud jutni oda. A többieknek szóljon a tánc, és a móka, kacagás, mind három szinten, a vacsoráig!
Az utolsó szavaim után felcsendül ismét a zene.
-Van kedved csatlakozni, vagy táncolunk? Esetleg kinéztél magadnak egy zsenge palántát? – mindeközben látom, hogy sokakat vonz a labirintus. Szinte vicsor jelenik meg az arcomon.

//Aki szeretne a labirintus kalandban részt venni:
-jelezzétek nekem légy szíves PM. Erre fogok válaszolni, kérlek, hogy csak utána tedd be a reagod, ha megkaptad a válasz PM-em.
-Egy reagon belül, ha szeretnétek, lehet labirintus kaland és tánc is, csak jelezzétek fejléccel.
A labirintus kalandot három fordulóra tervezem, de ezt szeretném két hét alatt, hogy megtörténjen, de akkor is csak maximálisan két hét, hogy mást is tudjunk a kaland alatt tenni.

Ha úgy látjátok, hogy a játékotok a következő reagomig több kört igényel közöttetek, nyugodtan tegyétek meg, a lényeg, hogy ti tudjátok követni a közben eltelt IC időt.

Ezzel azt szeretném, hogy több lehetőségetek legyen játszani, illetve… Halloween van, a furcsaságok időszaka. Smile

Aki szeretett volna beíródni, de nem sikerült neki, következő körben is beírhatja magát. Wink

Következő reagom október 24-én, pénteken várható, mint „mesélő”, azt jelzem is a fejlécemben és a Hírekben is.//

Venus G. Rosenberg
mutant and proud

Venus G. Rosenberg
független
loneliness is a gun
Play By : Dita Von Teese
Hozzászólások száma : 20
Kor : 43

TémanyitásTárgy: Re: Dark Party   Dark Party - Page 2 Icon_minitimeVas. 19 Okt. - 22:37

Dark side of the Moon

Tudom, hogy mit várnak el tőlem illetve azt is tudom, hogy hasonló helyzetben én mit várnék egy magamfajtától. Feketét kéne húzzak, hogy alabástrom démonangyalként ragyogjak a meghívóban jegyzet est folyamán partnerem oldalán, s talán meg is tenném, hogyha ma kezdtem volna el a fertőzött életet. Talán foglalkoztatna, hogy kedvére tegyek a másiknak vagy a harmadiknak, törődnék azzal, hogy milyen képet mutatok. Mert igen, egykoron én is azt hittem, hogy a sötétségben járni csak sötét díszekben lehet, mára viszont már kialakult éji aurám tökéletes formája, mel akármilyen színben kifinomult démonná tesz.
Ezért választottam ma lilát, a kielégületlenség színét. Nem hiszek a színek jelentésében, nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam, ha nőként ezt a színt viselem. A ruha, mint mindig a saját ízlésvilágomat tükrözi, a meghívó kézhez kapása után magam kezdtem neki, hogy beszerezzem hozzá az anyagot, majd elkészítve a terveket a megszokott varrónőm kezébe adjam a testem feldíszítését. Nem vagyok egy könnyen bízó fajta, így csak ő az, akivel dolgoztatok, s egyelőre még nem volt rá panaszom. Ha lenne, akkor talán már.. nem. Nincs talán.
A ruha féloldalasan ejtett vállú, merészen szabott szoknyájú darab, a legnívósabb szaténból készült, tolldíszes csoda, melynek hátkivágását sűrűn rakott lila strasszok díszítik. Csak a fehér kesztyű az, mely elüt színeiben s szereléstől, nem véletlenül esett éppen ilyen színben pompázó kiegészítőre a választásom.
Nem hiányoznak a konkrétumok, nem ragaszkodom semmihez, csak hallgatom, amiről suttog a bennem zubogó, fekete vér. Agatha otthon maradt, ahogy a konszolidált orvosi köpeny is levakaródott testemről, s általában laza lófarokba fogott tincseim most öltözékemhez illő kontyba rendeződve díszlenek.
Valóság nincs, csak sötétség van, kedélyes, mohó szörnyeteg, ki úgy tárja elém a helyet, mint vert hadak csonthalmait. Csontok. Burok. Én magam. Nosztalgikusan lélekszaggató mosollyal állok hát az est elébe partnerem oldalán. S hogy vérbe fagyott gyermekem képe miért kísért folyamatosan minden sarkon, mint bizarr szobor, arra inkább nem keresek magyarázatot. Jobb ez így, mindenkinek.

Scott Summers
mutant and proud

Scott Summers
X-men
be brave, we're a team
Play By : James Mardsen
Hozzászólások száma : 138
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Dark Party   Dark Party - Page 2 Icon_minitimeVas. 19 Okt. - 10:38

This is halloween...  

A feladó számomra tökéletesen ismeretlen. Teljesen úgy érzem magam, mint abban a furcsa holland filmsorozatban, amikor a kisvárosba érkező tanító meghívást kap a közeli kastély titokzatos urától. Csak annyi röhelyes az egészben, hogy tanító végképp nem vagyok. Az egész helyzet viszont hasonlít. Azzal a különbséggel, hogy valami bált említ. Jean nagyon furcsán viselkedett a múlt alkalommal, meg hát mindig olyan béna helyzetekben találkozunk, ha már megyek valakivel, olyannal kéne mennem, akire mostanság akár női minőségében is tudok tekinteni. Fogalmam sincsen, hogy van-e köztünk annyi szimpátia, hogy elmenjünk e egy ilyenre, mert egyedül semmi kedvem. Rohadtul nem vagyok ismerkedős kedvemben, inkább Xavierről beszélek az esetleges folytatás lehetőségéről. A Halloween valahol mélyen mégis megmozgat. Anouk idején az ilyen alkalmakat választottuk az igazi tombolásra. Neki nem voltak gátlásai, rám pedig vigyázott. Folyt a vér rendesen, néha már azt sem tudtam, hogy ki él még a környezetünkben. Ő mészárolt, én asszisztáltam. Nosztaligával gondolhatnék vissza minderre, ha nem lennék mostanság ennyire nyomorultul egyedül. Az öröklétű viking hercegnő azóta már biztosan talált magának újabb tanítványt, akiből kipréselheti az életerőt.
Végül csak eljutottam odáig, hogy kipréseljek magamból egy kérdést, nagyjából úgy nézett ki a dolog, hogy kopogtam a Csillagtalan éjszaka házán, ajtót nyitott, szinte köszönés nélkül köptem a kérdést. Na igen, a romantika nálam távoli rokon. Mint egy sosem létezett nagybácsi. Végül a kezébe nyomtam a meghívót, és amikor megkaptam a válaszát, még hozzátettem, hogy akkor aznap olyan nyolc magasságában az udvaron várom. Nem kell ezt bő lére ereszteni. Így is lett, bár attól félek, nem mehetünk motorral, eleve valami idétlen jelmez kell, meg hát ha csinosnak akar tűnni, akkor érdekes lenne, ha a moci szétzizálná a frizuráját, vagy a ruháját. Ritká autózom, de ezúttal kénytelen vagyok használni a csinos állapotban megőrzött Camaro-t. Sikerült kölcsönöznöm egy polgárháborús konföderációs ruhát szinte valódinak tűnő karddal. Amikor a lány megérkezik, nyitom az ajtót, és szótlanul vezetek a célállomásig, lesz még ott is időnk bájcsevegni. Amikor kisegítem, akkor azért a gúnyt mellőzve megszólalok.
- Köszönöm, hogy eljöttél Sylvie.  – Futtatom rajta végig a tekintetemet, biztosan most is gyönyörű, mint mindig. A rubinkvarc szemüveg biztosan tökéletesen elüt a jelmezemtől, ám nincs mit tenni, az velem jár. Az épület részemről sokkal inkább tűnik valami egyetemista diákszövetség kollégiumának. Talán azért, mert nekem sosem volt alkalmam úgy igazából közösségbe járni, ahol fiatal lehetnék, akár gyermek is. Talán a lelkem ezzel akar kompenzálni. Meglátjuk, hogy mit találunk, ha majd beljebb lépünk. Egyenlőre csak a küszöböt léptük át.

Leo Winter
mutant and proud

Leo Winter
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 64
Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Dark Party   Dark Party - Page 2 Icon_minitimeSzomb. 18 Okt. - 19:42

Se ágyam, se címem, de még egy hely sincs, ahol hosszabb ideig tartózkodnék, hogy bárki tudjon róla, hogy hova küldjön nekem bármiféle levelet, családom régen nincs, talán nem is volt, nem hogy egy meghívót. Pedig van ilyen is a világon, hogy egy állandóan mozgásban lévő egyénnek el tudják juttatni a postáját. Nincs rajta feladó vagy cím, hogy honnan küldhették, de az sem, hogy ki. Elég érdekes egy levél, először el akartam dobni, de gyermeki kíváncsiságom felülkerekedett rajtam és végül is kibontottam. A levél vérvörös színnel íródott, nem igazán láttam még ilyen tollat, de a vér színét felismerem, hiszen 9 évem ellenére már jó párszor láttam. Éreztem, hogy valami húz, először kételkedtem, de még a tesóm is előmászott, hogy megnézze mi ez a levél és mivel ő a gonoszabb a csapatunkban, egyből mondta, hogy el kell mennünk, de én egyelőre kétkedtem, de végül is a saját gonoszságom győzedelmeskedett, és beleegyeztem.
Lassan telnek a napok, de elérkezik a megfelelő időpont és indulok. Nem tudom hogyan egyszerűen csak érzem, hogy mennem kell. Az öltözékem nem túl bonyolult, a meghívó alapján vámpírnak öltöztem de nem ám valaki összetákolt, darabokból összerakott vámpírnak, hanem komoly összeget költöttem a ruhámra, amit egy haldokló gazdag ember pénztárcája bánt, de a halottnak minek pénz, nem igaz? Hajam fehérre van festve, szemem vörös, mivel szereztem ilyen színű kontaktlencsét, hátamon egy fekete köpenyt, vérvörös szegéllyel, ruhám pedig egy igen finom anyag, selyem, mintha rám öntötték volna, persze, mert méretre varrattam a haldokló pénzéből. Megérkezünk a helyszínre, most valamiért Andrew is úgy döntött, hogy nem bennem, hanem maga jön el, így két maskara is kellett, ami elég kaotikusra sikerült, bár ha jobban nézem és egy kicsit koncentrálok a ház átlagos, olyan, mint a többi közeli villa. Becsöngetek még a kételkedés nem múlik el, csak akkor, amikor ajtót nyitnak. Az épület tökéletesen olyan, mint Drakula kastélya, Romániába és a Frankenstein című filmben a professzor várának keveréke. Egyből kapjuk a welcome drinket, de én nem ihatok alkoholt, lévén, hogy csak 9 vagyok, de nem igazán érdekel, így elveszek egyet, majd megszagolva belekortyolok, ahogy a tesóm is, majd lassan iszogatva egy székre ülünk és beszélgetni kezdünk, bár egyelőre csak egy macskanőnek öltözött nő van rajtunk kívül, így nem sok mindenre számíthatunk, de csak majd jön valaki.

Jaime B. O'Daae
mutant and proud

Jaime B. O'Daae
független
loneliness is a gun
Play By : Freja Beha Erichsen
Hozzászólások száma : 170
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Dark Party   Dark Party - Page 2 Icon_minitimeCsüt. 16 Okt. - 22:07

*A meghívó meglepte, s múltját tekintve talán túlzottan is könnyelmű volt, hogy egy pillanatig sem gondolkodott azon, jön-e vagy marad otthon véve egy nagy kádnyi fürdőt olvasgatva a legújabb Indiana Jones-os képregényt. A címet nem kereste, se a feladót, csak kitette a kis kártyát az étkezőasztalra és várta a bizonyos éjszakát. Néha előtte tervezgette, skiccelgetett, milyen is legyen a jelmeze. Nem mondták, hogy van-e és ha van, milyen az öltözködési kód, de nem érdekli, ő ma este így fog megjelenni...
Macskásan könnyed léptekkel halad be a rövidke kis parkon keresztül az épületbe. Taxival jött, ebben az öltözékben azért még ma este sem lejtett volna végig fél Manhattan-en. Tőle szokatlanul magassarkút vett fel, de van gyakorlata benne, így járásának csak előnyt szerez a megemelt lábbeli. Fényesen fekete bőrnadrágot vett fel hozzá, passzol ehhez az öv is, bár azt jóformán senki sem veszi észre milyen szép darab, még a taxis is inkább nézett nagyot az oldalt az övre erősített feltekert ostorra. Mi másban folytatódna az öltözet, ha nem bőrkabátban, elől a cipzárja dekoltázs fölé húzva valamivel és azt a hatást keltve, hogy alatta nincs is semmi. Talán így is van. Hosszú ujjai takarják csuklóig a karjait, de bal kezén most is ott van a megszokott széles ezüst karperece, mely hűen simul csuklójára. A szerep kedvéért haját lilára festette. A fekete kézen fekvőbb lett volna, de egyúttal unalmasabb is. Arcát fekete maszkkal takarta el, legalábbis homlokától egészen szája vonaláig fedi a maszk, így széles mosolyát és felcsillanó szemeit látni lehet, ahogy végignéz az épületen. A maszk tetejére pedig helyes kis macskafüleket applikált, így lesz teljes a Macskanő-megjelenés.
Az épületbe a bejutás épp olyan könnyű volt, mint ide találni, pedig a pontos címet nem tudta, csak dirigált a taxisnak hol merre forduljon. Érezte, hol keresse. Az épület... Egy pillanatig sem gondolkodik el azon, mi a szöszt keres itt Manhattan közepén egy sziklás alapra épített románkori kezdetű, de gótikus befejezésű ódon kastély? Nem, nem neoromán és neogótikus megtervezett eklektikus szépsége a századfordulóról, hanem az az igazi, európai, megismételhetetlenül néhol esetlenül otromba román vaskosság, máshol légiesen kecses gótikus ráépítés, magasra törő tornyokkal és kísértetiesen szép, színes ólomüvegekkel. Keze ráfog a gyerekfej méretű kopogtatóra és bekopog hatalmasakat döngetve a megdöbbentően nagy és vastag, vasalt kapun, de nem kell sokáig várnia, máris feltárul előtte, noha nem lát senkit, aki kinyitotta volna.
A belső rész hogyan is másképp nézne ki Jaime szemei előtt, mintha egy darkos kivitelű Disneylandre csöppent volna? Vastag, rusztikus kőfalak, ezernyi lebegő gyertya a mennyezett alatt és a falak mentén. A legkülönfélébb hátborzongató módon vigyorgó töklámpások mindenhol, mellettük az anatómia szabályait meghazudtolóan grimaszoló koponyák. Amott egy lépcső vezet feljebb, amit mintha valami vörös, sötétben foszforeszkáló folyadékkal öntöttek volna le, s ezek a lefolyt folyadékcseppek rajzolják ki igazából a sötét feketeségbe vesző lépcső fokait. Egy fal mellett egy asztal megannyi bizarr nyalánksággal, a falakon meg-megcsillannak a pókhálók, ökölnyi fekete pókok mosolyognak le onnan a jelenlévő vendégekre. Talpa alatt olyan puha szőnyegen jár zajtalanul, amilyen lágyságot szőnyegnél még sohasem tapasztalt. A szőnyeg közepén lecövekelt "Macskanő" ugrál kettőt-hármat aprót körbefordulva, tapsikolva ütve össze tenyereit és széles vigyorral fejezve ki őszinte rajongását a lakberendezőnek és a házigazdának. De a legtutibb ezen a helyen mégsem ezek összhatása, hanem hogy a tárgyak mozognak! Egy részük maguktól változtat helyet, de egy részükhöz csontvázkéz tartozik, de csak a kézfej a csukló csontjaival bezárólag. Egy ilyen kínálja felé a tálcát egy sor martinis pohárral, amiben a folyadék élénk kéken világít és füstöl! Hogy a fenébe ne venne belőle azonnal?!*

Daryl Shayeh
mutant and proud

független
loneliness is a gun

TémanyitásTárgy: Re: Dark Party   Dark Party - Page 2 Icon_minitimeSzer. 15 Okt. - 19:54

Prologue

Hangulat

A belső nyugalmam egyre jobban növekedett, ahogy közeledett eme nap. A tavalyit talán Havannán töltöttem, az emberek tombolása, féktelenség utáni vágya vonzott, vonzotta Árnyamat.

A helységet már régen használtam ilyen jellegű eseményre, ideje volt ismét előcsalogatni régi báját. A hetvenes évek utó-hippis időszakában volt itt csak nagy élet. Amit meg lehetett tenni, megtettünk a partik keretében és még többet is.

Most azonban más érzés uralkodik az épületen, s csak azok Látják, akiknek szemük, s meghívójuk van rá. Ez az éjszaka a Sötétségé, a végtelen Árnyak játszámáé.
Mind, kik meghívót kaptak, éreztem a húzást, amikor hozzájuk értek, s tudtam, nem fognak szabadulni tőle. El fognak jönni. Mert itt akarnak lenni.
Mindenkinek van gonosz, sötét oldala, amely, ha nem kap elegendő táplálékot, dühödten tör felszínre.
A mai este erről szól. Bárhogy jöhettél, és bárkivel. A meghívó a belső árnyat szólította meg, s bizony azoknak is jutott meghívó, kik ebben a Mélységben nem egyedül járják a világot.

Amit még nem tudnak, hogy szemben a Fénnyel, a Sötétség szereti megtréfálni, megfogni és uralni az egyént. Milyen jól példázza ezt a „Csokit vagy csalunk!” gyerekkórusként elhangzó mondata. Mert ez nem más, mint a fenyegetés egy olyan formája, ami önbeteljesítő jellegű.
Ez az éjszaka sem kivétel ez alól. Ki ide belép, a Logika megszűnik, a Káosz tör felszínre.

A ház felső három emelete az enyém, ezt alakítottam át. Sürgölődő szolgálók vannak, ám, mint a hogy a környezet, amely tele van bizarr díszekkel, csontokkal (köztük valósakkal is, az én tréfám), vérrel (mű és valós. Kell.).
És hogy ki milyennek fogja látni a bált? Behunyom a szemem, mielőtt az első belépő megjelenne és a Sötétség kiszámíthatatlanságát hívom segítségül. Mindenki olyannak látja a bált, amilyen ő maga, a Belső Sötétsége.

Azt viszont már nagyon türelmetlenül várom, hogy elegendő tömeg gyűljön össze, hogy végre megjelenhessek azzal, akivel az ilyen partikban nagyon bele tud feledkezni.

//Mindenkinek szabadon választható, hogy mit lát, mit érzékel. Ugyanakkor kérném, hogy mindenki dobjon egy darab hatoldalú kockával.

1-2 – egyáltalán nem azt a képet látja sem az épületről, sem a belső részről, amilyennek kinéz. A saját, Belső Sötét Lénye által rávetített helyet látja csak.
3-4 – Képes látni azt, amilyen az épület és a berendezés, de azt is látja, hogy miként érzékeli azt a saját Belső Sötét Lénye
(itt ellendobok, hogy segítsek: 1-3: a két világ folyton összefolyik, nem tudja szétválasztani a kettőt; 4-6: észreveszi, hogy valami nem stimmel, és esélye van rá, hogy ha koncentrál, meglátja azt, ahogy kinéz az épület.)

5 – tetszőlegesen tudja változtatni ezt a nézőpontot.
6 – ez a meglepi ebben a körben, azok számára, akik ezt dobták ki.

Ez nem jelenti azt, hogy az egész játék során ezt fogja látni, a játékidő közepén és végén is sor kerül majd erre, azt jelezni fogom a reagomban.//

A hozzászólást Daryl Shayeh összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 17 Okt. - 18:57-kor.

Daryl Shayeh
mutant and proud

független
loneliness is a gun

TémanyitásTárgy: Dark Party   Dark Party - Page 2 Icon_minitimeSzer. 15 Okt. - 19:49

Manhattan és ezek között is az egyik legimpozánsabb részén található az épület.
Felső emeleti tetőteraszai csodás panorámát láttatnak, forduljon bármerre az ember, köszönhető ez a viszonylag nagy magasságnak. A teraszok szélvédettek, két nagyobb részen is viszonylag nagyméretű úszómedence elégíti ki az igényeket.

Összesen három emelet van saját használatú magántulajdonban. A stílusnak megfelelően berendezett, ehhez mérten szolgáltatják nagy partik esetén a zenei hangulati aláfestést is.
Átjárhatóság van az emeletek között, egyáltalán nincs elszeparálva, a trükkös megoldásokkal viszont mégis saját hangulatú mind három emelet.

Felső emelet
Dark Party - Page 2 Luxury-new-york-hotels

Középső emelet
Dark Party - Page 2 Article-2257284-16C10F42000005DC-101_634x364

Alsó emelet

Dark Party - Page 2 Zz+Old+Brookville+NY

A hangulat

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Dark Party   Dark Party - Page 2 Icon_minitime

Dark Party
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Arlington Park, Chicago
» Gordon Dark

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-