we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunion

welcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk

Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
Faye & Logan - Page 3 Icon_minitimeby Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
Faye & Logan - Page 3 Icon_minitimeby Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
Faye & Logan - Page 3 Icon_minitimeby Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
Faye & Logan - Page 3 Icon_minitimeby Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
Faye & Logan - Page 3 Icon_minitimeby Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
Faye & Logan - Page 3 Icon_minitimeby Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
Faye & Logan - Page 3 Icon_minitimeby Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
Faye & Logan - Page 3 Icon_minitimeby Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Aiden, Hope and Amber - Újabb tervezgetés
Faye & Logan - Page 3 Icon_minitimeby Aiden Hamilton
Szomb. 30 Dec. - 19:57

Top posting users this month
No user
i'm here

Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (358 fő) Szomb. 26 Okt. - 17:35-kor volt itt.

Megosztás

Faye & Logan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Logan Perkins
mutant and proud

Logan Perkins
Diák
power to the future
Play By : Grant Gustin
Hozzászólások száma : 158
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Faye & Logan   Faye & Logan - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 30 Okt. - 21:47

First topic message reminder :

Faye & Logan
You filled me with your love

A pultra könyököltem és az államat kitámasztottam. Nem ittam olyan sokat, de mivel egyáltalán nem szoktam hozzá az italhoz, ezért megéreztem. Kivert a víz, ráadásul a helyiségben is elég meleg volt, levegőt alig kaptam. Muszáj volt kimennem a mosdóba néhány percre, persze azalatt egyszer vissza is jött az a pár feles, amit lehúztam. De nem magamtól kezdtem el csak úgy jókedvemből piálni,  a barátaim beszéltek rá. Szerintük ez nem normális, hogy ilyen fiatalon alig járok el szórakozni, ha már egyszer eljöttem, akkor ne fogjam vissza magam. Szóval egyszer élünk alapon kicsit többet megengedtem magamnak, amit aztán később meg is bántam. Egyrészt azért, mert nem kéne Faye előtt részegen mutatkoznom, másrészt hiába röhögtem a legapróbb poénon is, eléggé leamortizáltan éreztem magam. Szerencsére a továbbiakban már nem nyúltam alkoholhoz és a friss levegő kicsit segített a szorult helyzetemen.
Még körülbelül fél óra volt Faye érkezéséig, ugyanis nem a buli elejére beszéltük meg a találkozót. Én csak a barátaim miatt jöttem ide előbb, hogy velük is tudjak végre szórakozni. Egyébként meg az előbbi alapján azt hinnéd, hogy tipikusan olyan csávókról van szó, akik a piától bűzlenek, minden nap mást visznek haza, van már egy külön szekrényük rendőrségi ügyekkel meg miegymás. Pedig amúgy nem. Jófejek, nem is az volt a céljuk, hogy segg részeg legyek, csak, hogy végre lazítsak kicsit. Hát ez mondjuk nem úgy sült el, ahogy ők gondolták.
Miután visszamentem a pulthoz, a táncparkettet kémleltem és hiába kínálgattak innen onnan, inkább visszautasítottam. Szerettem volna egy kicsit kijózanodni, mert fontos volt nekem, hogy Faye ne nézzen le. Azonban a nagy várakozás közben megakadt a tekintetem egy ismerős lányon. Ő köztudottan a suliban az egyik legfélénkebb, azért sem értettem mit keres egy ilyen partin. Egyébként valószínűleg a barátnői rángatták el ide, hogy aztán egyedül hagyják, ugyanis elég letörtnek tűnt. Úgy gondoltam feldobom a napját, ezért megindultam felé, hogy felkérjem egy táncra. Nem nagy ügy, ez csak arra utal, hogy még egy kicsit becsiccsentve is gondolok másokra.
Szóval a kezemet nyújtottam ő pedig elfogadta és kijött velem a parkettre. Nem beszéltünk közben, ugyanis nem volt rá lehetőségünk. Gyors, diszkós szám ment, amire jól meg tudtam pörgetni a lányt és végre láttam rajta, hogy határozottan jól érzi magát. Végig vigyorgott, amire én mosollyal reagáltam. Semelyik töketlen nem volt képes megtenni ezt, hogy megtáncoltassa a csajt… pedig csak egy apróságról van szó. Sosem néztem le azokat, akik visszahúzódóbbak és mivel most volt lehetőségem segíteni a nyomott hangulatán ezért megtettem. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog lenne, amiért ki kell akadni.
Miután végeztünk úriember style-ban kézcsókkal búcsúztam el Caroltól, majd kiegyenesedtem és hátráltam pár lépést, akkor vettem észre az ismerős arcot
music ▲ 434 ▲ made by

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet

Logan Perkins
mutant and proud

Logan Perkins
Diák
power to the future
Play By : Grant Gustin
Hozzászólások száma : 158
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Faye & Logan   Faye & Logan - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 30 Okt. - 21:47

Faye & Logan
You filled me with your love

A pultra könyököltem és az államat kitámasztottam. Nem ittam olyan sokat, de mivel egyáltalán nem szoktam hozzá az italhoz, ezért megéreztem. Kivert a víz, ráadásul a helyiségben is elég meleg volt, levegőt alig kaptam. Muszáj volt kimennem a mosdóba néhány percre, persze azalatt egyszer vissza is jött az a pár feles, amit lehúztam. De nem magamtól kezdtem el csak úgy jókedvemből piálni,  a barátaim beszéltek rá. Szerintük ez nem normális, hogy ilyen fiatalon alig járok el szórakozni, ha már egyszer eljöttem, akkor ne fogjam vissza magam. Szóval egyszer élünk alapon kicsit többet megengedtem magamnak, amit aztán később meg is bántam. Egyrészt azért, mert nem kéne Faye előtt részegen mutatkoznom, másrészt hiába röhögtem a legapróbb poénon is, eléggé leamortizáltan éreztem magam. Szerencsére a továbbiakban már nem nyúltam alkoholhoz és a friss levegő kicsit segített a szorult helyzetemen.
Még körülbelül fél óra volt Faye érkezéséig, ugyanis nem a buli elejére beszéltük meg a találkozót. Én csak a barátaim miatt jöttem ide előbb, hogy velük is tudjak végre szórakozni. Egyébként meg az előbbi alapján azt hinnéd, hogy tipikusan olyan csávókról van szó, akik a piától bűzlenek, minden nap mást visznek haza, van már egy külön szekrényük rendőrségi ügyekkel meg miegymás. Pedig amúgy nem. Jófejek, nem is az volt a céljuk, hogy segg részeg legyek, csak, hogy végre lazítsak kicsit. Hát ez mondjuk nem úgy sült el, ahogy ők gondolták.
Miután visszamentem a pulthoz, a táncparkettet kémleltem és hiába kínálgattak innen onnan, inkább visszautasítottam. Szerettem volna egy kicsit kijózanodni, mert fontos volt nekem, hogy Faye ne nézzen le. Azonban a nagy várakozás közben megakadt a tekintetem egy ismerős lányon. Ő köztudottan a suliban az egyik legfélénkebb, azért sem értettem mit keres egy ilyen partin. Egyébként valószínűleg a barátnői rángatták el ide, hogy aztán egyedül hagyják, ugyanis elég letörtnek tűnt. Úgy gondoltam feldobom a napját, ezért megindultam felé, hogy felkérjem egy táncra. Nem nagy ügy, ez csak arra utal, hogy még egy kicsit becsiccsentve is gondolok másokra.
Szóval a kezemet nyújtottam ő pedig elfogadta és kijött velem a parkettre. Nem beszéltünk közben, ugyanis nem volt rá lehetőségünk. Gyors, diszkós szám ment, amire jól meg tudtam pörgetni a lányt és végre láttam rajta, hogy határozottan jól érzi magát. Végig vigyorgott, amire én mosollyal reagáltam. Semelyik töketlen nem volt képes megtenni ezt, hogy megtáncoltassa a csajt… pedig csak egy apróságról van szó. Sosem néztem le azokat, akik visszahúzódóbbak és mivel most volt lehetőségem segíteni a nyomott hangulatán ezért megtettem. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog lenne, amiért ki kell akadni.
Miután végeztünk úriember style-ban kézcsókkal búcsúztam el Caroltól, majd kiegyenesedtem és hátráltam pár lépést, akkor vettem észre az ismerős arcot
music ▲ 434 ▲ made by

Vissza az elejére Go down

Faye & Logan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» North Salem Hospital
» Faye Adler-Barlow
» Faye & Jamie - Végre együtt!
» Logan & Sylvie
» Jeremy & Logan

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-