//Tatjana இڿڰۣ-ڰۣ— //
3 napja már, hogy megismerkedtem az iskola legszebb lányával közelebbről is, és ez a három nap alatt rá kellett jönnöm, hogy amikor Logan darabolással fenyegetőzik, ha nem hagyom abba az álmodozást, kínkeservesen lassan telik az idő. Szerencsére a mai nap nyugisnak ígérkezik, ha pedig mégsem az, sok szerencsét nekik, hogy elérjenek ott, ahova készülünk, szóval úgy tűnik végre kettesben lehetünk egész délután, és mivel holnap úgyis osztálykirándulás lesz, a tanulás miatt sem kell aggódnia. Egy igazi randi...kicsit izgulok.
Erőteljes szélvihar söpör végig az üres sikátoron, ahol megjelenünk egymásba ölelkezve, és ajkait csak akkor eresztem el egy nagy cuppanással, a mikor már mind a ketten biztos lábakon állunk. Lehet szólnom kellett volna ugrás előtt? Tuti, de rémlik, mintha tettszene neki, ahogy elterelem a figyelmét, és mostanra már eléggé megedződött ő is ahhoz, hogy ne legyen gond egy ilyen apró túra, a szomszéd féltekére.
-Bocsi, de félek ha busszal jövünk, eltartott volna egy darabig. - Mondom, ártatlanul mosolyogva, aztán kézen fogva vezetem őt magam mellett. Pár perc séta után kiérünk a nyílt utcára, ahol aztán balra fordulok, és elénk tárul az épület a távolban.
-No, mit szólsz? A múltkor akadtam rá, és valamiért rögtön te jutottál eszembe róla.