we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunion

welcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk

Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
Calla Rousso Icon_minitimeby Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
Calla Rousso Icon_minitimeby Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
Calla Rousso Icon_minitimeby Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
Calla Rousso Icon_minitimeby Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
Calla Rousso Icon_minitimeby Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
Calla Rousso Icon_minitimeby Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
Calla Rousso Icon_minitimeby Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
Calla Rousso Icon_minitimeby Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Aiden, Hope and Amber - Újabb tervezgetés
Calla Rousso Icon_minitimeby Aiden Hamilton
Szomb. 30 Dec. - 19:57

Top posting users this month
No user
i'm here

Jelenleg 49 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 49 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (358 fő) Szomb. 26 Okt. - 17:35-kor volt itt.

Megosztás

Calla Rousso

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Calla Rousso
mutant and proud

Calla Rousso
Diák
power to the future
Play By : Lindsay Hansen
Hozzászólások száma : 34
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Calla Rousso   Calla Rousso Icon_minitimeSzer. 18 Szept. - 22:09

Calla Rousso Tumblr_inline_msyjsn96C71s9tdy2
Userinfó: Főkarakter

Név: Calla Rousso
Mutáns név: Magány
Születési dátum: Görögország,Athén, 1969.12.24.
Besorolás: Független
Képességek:
Elsődleges képesség: Hangulat manipulálás.
Osztályozás: Delta
Aktiválódás: Vele született.
Képesség jelenlegi szintje: Bármilyen hangulatot képes terjeszteni. Egy épületen belül 2-3 emeletnyi hatótávolságra, szabadtéren 100 m körül. Nem tudatosan használja.
Képesség távlatai
: Nem egy bonyolult dolog, ha azt akarja akkor mindenki lenyugszik körülötte. Ha azt akarja, hogy mindenki ordibáljon a másikkal, akkor elég rágondolnia és így lesz. A folyamat során az emberi agy érzelmi központjára hat, melynek következtében hirtelen változás történik az alany/alanyok hangulatában.

Másodlagos képesség: Egyetemleges nyelvtudás.
Aktiválódás: Még nem történt meg.
Képesség jelenlegi szintje: -
Képesség távlatai: Bármilyen nyelvet képes megérteni és gyorsan elsajátítani.

Jellem: Calla alapvetően életvidám gyerek volt, egészen addig, amíg át nem költöztek Amerikába. Itt csúfolták a hajszíne, a szeplői miatt. Emiatt magának való, begubódzódó lett. Leginkább egyedül szeret lenni, elhagyatott helyeken. Szeret magában üldögélni és buta vagy éppen ijesztő történeteket kitalálni a környezetéről. Nagyon kreatív és igazán szenvedélyes író lesz egyszer belőle, ha majd egyszer hajlandó lesz megmutatni valakinek írásait. Egyetlenegy barátja van jelenleg, aki mellett mindig kiáll, mindig megvédi még akkor is, ha emiatt bajba kerül. Természetesen a srácnak rengeteg másik barátja van, így bokros teendői között csak ritkásan fér be a magányos lány, de Callát ez nem zavarj. Amúgy is szeret egyedül lenni. Nincs más választása...

Külső: Fehér bőr, apró szeplők az orcán, hosszú vörös haj, ritkán látott széles mosoly. Szemei kékek, mint a viharos ég. Általában ábrándosan mereng a semmibe, majd szórakozottan elmosolyodik és leír pár sort a mindig nála lévő füzeteinek egyikébe. Hajával nem nagyon tud vagy akar bármit is kezdeni. Nehezen fésülhető, nem is tudja egyedül megcsinálni. A kedvenc viseletei közé tartozik az ing, farmerdzsekivel és sorttal, meg bakanccsal. Kisugárzása alapvetően kedves, szeleburdi. Tekintete nyílt, mégis sokszor érzi úgy az ember, hogy nem is figyel rá. Persze ez nem igaz, mert ha másnap megkérdezed, hogy miről beszéltetek szinte szóról szóra képes elmondani neked, csak egyszerűen... elgondolkozik. Ennyi az egész.

Előtörténet: Őszintén szólva nem kis meglepettséggel fogadtam, hogy rögtön egy ilyen kaliberül fogalmazást kapok házi feladatnak, szintfelmérés címszóval. Na, de kivagyok én, hogy megkérdőjelezzem egy diplomás irodalomtanár rátermettségét? Csak egy diák. Azt hiszem, ezt a címet fogom adni a magamról szóló beadandónak. „Csak egy diák”

Megfelelően semmit mondó. Pont, mint az életem. Megszülettem egy Athéni kórházban, ahol rögvest ott is "felejtettek". Név nélkül és gyökerek nélkül egy embertelen helyre vittek. Árvaházba. Rémes hely ez a gyerekgyűjtő; nincsenek benne remények, csak ha látogatók jönnek. Mintha egy menhelyen lennénk. Mintha… mintha állatok lennénk. Mintha én tehetnék róla, hogy elhagytak!

Szerencsére nem sokat tengődtem a személyazonosság nélküliek tengerében. Aranyos kislány lévén alig töltöttem be második életévem, máris volt két ember, akik magukhoz vettek. Wendy és Meynard Rousso. Egy nagyon kedves, meddő párocska. Kiknek szívében sokkal több szeretett lakozik, mint biológiai génhordozóiméban. És akkor erre volt szükségem. Kaja, szeretet, alvás.

Nagyjából hat éves lehettem, amikor Amerikába költöztünk. A szüleim eredetileg csak nyaralni akartak görög országban, de nem akartak elmozdítani onnan, amíg úgy nem érezték, hogy kész vagyok életem egyetlen biztos pontjának elhagyására. Másképp: reménykedtek, hogy egy napon majd ők lesznek azok a biztos pontok. És azt gondolták, hogy 1826 nap elegendő egy ilyen szoros kötelék kialakulására. Francokat.

Nem mintha nem szeretném őket, de életük legrosszabb döntése volt kirángatni a komfortzónámból. Főleg azért, mert abban az évben kezdtem meg az általánost. Új környezet, új napirend, új követelmények, új emberek. Túl sok inzultus egyszerre. Nem csoda hát, hogy minden szabadidőmet egy biztonságos hely felkutatására fordítottam. Így lett az elhagyatott közterületek keresése a hobbim. Azoké, amelyeket már a városfejlesztési hivatal is elfeledett. Ahova csak természeti akadályokon keresztül lehet eljutni. A magány tökéletes színterei.

Sóhajtva vetem el ezt az ötletet is. Nem adhatom ki magamat egy irodalom ötösért! Annyira azért nem vagyok célorientált. Áthúzom a párszavas összefoglalást, sőt ki is dobom a lapot és hátra dőlök a székemben. Ironikus lesz az első jegyem, a kedvenc tantárgyamból. Gúnyos fél mosollyal nézem New Haven sötét sziluettjét. Összeszedem a jegyzetfüzeteimet, felkapom a táskámat és kimászok az ablakon. Itt az idő, hogy felkajtassak egy új helyet.

A hozzászólást Calla Rousso összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 25 Szept. - 20:14-kor.
Vissza az elejére Go down

Moira MacTaggert
mutant and proud

Moira MacTaggert
ember
I just believe my eyes
Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 433
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Calla Rousso   Calla Rousso Icon_minitimeCsüt. 19 Szept. - 11:50

A képessége nem jó külalakra: https://xmen-firstclass.hungarianforum.com/h8-kepessegek
16 évesen még lehetőség szerint ne funkcionáljon mindkét képessége. Ha az első meg is van már születésétől fogva, a második akkor is később jön elő, és még ilyen fiatalon sok lenne egyből a kettő. Szóval annak még adjunk egy kis időt, ez akár lehet pár hónap is, hogy ha többet van mutánsok között, akkor e miatt aktiválódik majd, de ne nyisson egyből két képességgel. És mindkettőt ki kéne fejteni rendesen.
Az előtöri amúgy okés, de jó lenne, ha belekerülne, hogy jelenleg hol él a karakter, mert így nehéz lesz vele játékot indítani, főleg ha teszem azt teljesen távol él az iskolától. ^^ Vagy a cél majd, hogy felkutassuk és jön majd diáknak?

Calla Rousso
mutant and proud

Calla Rousso
Diák
power to the future
Play By : Lindsay Hansen
Hozzászólások száma : 34
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Calla Rousso   Calla Rousso Icon_minitimeCsüt. 19 Szept. - 12:08

Javítva a képesség rész.SmileÉs igen az lenne a cél,hogy fel kutassanak és elmenjek diáknak.^^

Moira MacTaggert
mutant and proud

Moira MacTaggert
ember
I just believe my eyes
Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 433
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Calla Rousso   Calla Rousso Icon_minitimeCsüt. 19 Szept. - 12:30

Köszönjük a módosításokat, így már mindent rendben találtunk. Az előtörténeted érdekes, kiváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle. Nincsen is más dolgod, mint fejest ugrani a játékba! Smile

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Calla Rousso   Calla Rousso Icon_minitime

Calla Rousso
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Calla & Jake

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Archivum :: A múlt árnyai :: Inaktívak előtörténetei-