we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunion

welcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk

Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
Takagi Keisuke Icon_minitimeby Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
Takagi Keisuke Icon_minitimeby Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
Takagi Keisuke Icon_minitimeby Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
Takagi Keisuke Icon_minitimeby Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
Takagi Keisuke Icon_minitimeby Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
Takagi Keisuke Icon_minitimeby Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
Takagi Keisuke Icon_minitimeby Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
Takagi Keisuke Icon_minitimeby Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Aiden, Hope and Amber - Újabb tervezgetés
Takagi Keisuke Icon_minitimeby Aiden Hamilton
Szomb. 30 Dec. - 19:57

Top posting users this month
No user
i'm here

Jelenleg 105 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 105 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (358 fő) Szomb. 26 Okt. - 17:35-kor volt itt.

Megosztás

Takagi Keisuke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Takagi Keisuke
mutant and proud

Takagi Keisuke
független
loneliness is a gun
Play By : Miura Haruma
Hozzászólások száma : 41
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Takagi Keisuke   Takagi Keisuke Icon_minitimeHétf. 30 Jún. - 20:26

Takagi Keisuke

高木  恵介

"Ragadd meg a hullámot!!!!"

Userinfó: Titkos karakter

Név: Takagi Keisuke 高木  恵介
Mutáns név: Sunny (Napsugár)
Születési dátum: 1969. július 29. - Honolulu
Besorolás: Diák
Képességek: Vízen járás, Állati alak

Elsődleges képesség: Állati alak felvétele: delfin
Osztályozás: Alfa
Aktiválódás: egy hónapja
Képesség jelenlegi szintje:
Tengerben vagy óceánban képes átváltozni delfinné, de csakis adott élővilágnak megfelelő delfinfajtáét. Ebben a formában tud maradni fél órát.

Képesség távlatai: Csakis az adott delfinfajtát képes felvenni, de akár több napon keresztül

Másodlagos képesség: Vízen járás
Osztályozás: Delta
Aktiválódás: 14 éves kor
Képesség jelenlegi szintje:
Ami folyadékkal rendelkezik, képes rajta járni, közlekedni. Nem szükséges a sima felszín, a háborgó tengeren is elsétál, viszont a gravitáció ebben az esetben rá is hat: lépni tud, mászni nem, tehát egy visszacsapódó hullám képes elnyelni.

Képesség távlatai: A folyadék felszínén képes ugrani, elrugaszkodni, ezáltal akár hullámokat is átugrani, ez akkor is megy, ha teljesen a folyadék felszíne alatt van, ebben az esetben ki tudja magát rúgni a felszínre

Jellem: Mondjam, vagy mutassam?

amit szeretek? A hasam
Takagi Keisuke 002

a mosolyom a barátoknak
Takagi Keisuke Tumblr_mm5zm1GI191r25z18o2_500

tekintetem, akit nem szívlelek.

Takagi Keisuke Tumblr_ll5xgse9SJ1qe8rrp

Suli? Úgy ez a véleményem:

Takagi Keisuke 3087176193_1_7_MIMeCFW5

Külső: Szavak helyett ez:

Ugye, hogy nem kell ennél több…

Előtörténet:
A helyzet az, hogy nem szokványos gyerek voltam. Az, hogy kíváncsi, csak a kezdet. De az, hogy korosztályomnál sokkal érettebb. Először nagyon büszkék voltak rám a szüleim. A szemük fénye, egyszem fiuk. Mintha a nővérem nem létezne. Pedig jófej ő is, én már csak tudom.
Aztán a nővérem nagyon is létezett nekik, ő volt a központ, sajnos nem azért, mert olyan eminens lett volna, mint én, vagy olyan szófogadó. Nekem semmi bajom nem volt azzal, hogy ő mást akart, vagy másmilyen. Én nem értek ahhoz, amihez ő és viszont. Akkor is szeretem, ha piszkál, mert.
Hogy elkerüljem a figyelem középpontját, rendes gyerek szerepet vettem fel. Tulajdonképpen ilyen is vagyok, nem tudom elképzelni, hogy rossz fát tegyek a tűzre.
Amit a szüleim nem tudtak, hogy kiskorom óta azzal csúfolnak a többiek, hogy lányos a kinézetem. Engem nem zavart, valahogy ez nem érdekelt. A kamaszkoromig, mert a csajozás sem ment, hogy még ők is vihogva közölték, előbb adnak rám szoknyát, mint hogy randira hívjam őket. Az utóbbi két évben azonban Valentin napra rengeteg csokoládét kapok.
Amikor megtudtam, apa mit csinált a tesómmal, akkor vesztünk össze először. Sokat nem tudtam tenni, főleg, hogy eminens táborba íratott éppen akkor, és az rengeteg pénzbe kerül, tehát becsüljem meg magam és maradjak csöndben. Másért is csöndben maradtam. Egyrészt ha nagyon védtem volna, apa még jobban rászáll. Azt pedig nem akartam, nem értettem és most sem értem igazán, miért kellett ezt csinálnia.
És nem tudta, de abban a táborban tanultam meg szörfözni és már az első pillanatban beleszerettem, nem csak a vízbe, hanem a szörfözésbe. Attól is tartottam, hogy többet nem enged a táborba. Gyerekes, de akkor az egyik menekülési lehetőségnek tartottam a szigor alól.
A tengerbiológia nem foglalkoztatott, de hogy apám a zsenit lássa bennem, lévén tulajdonképpen az is vagyok, vagy inkább csak jól vág az eszem, ezért azon az úton indultam el, szót fogadva a terveiknek. Ami arról szólt, hogy a zseni képességemre büszkék lehessenek. Pontosabban apám.
Mellette azonban más érdekelt. Minden, ami a kommunikációval kapcsolatos, amit csak lehetett feltörtem, megfejtettem. Szerencsére apámék hamar letettek a kódfejtő, hírszerző, minden egyébről, mert féltettek. A víz azonban más volt. Ott otthon voltam és vagyok a mai napig is, ezért is próbáltam ezt arra terelni, sikerrel.
Aztán egy nap a nővérem eltűnt és minden megváltozott. Kétszeres elvárás és kétszeres szigor telepedett rám, én pedig szót fogadtam. A felszínen. A felszín alatt, bár nem nevezném lázadásnak, azzal foglalkoztam, ami igazán voltam és vagyok. Hackeltem, úsztam az információs hullámokon, olyan helyekre bejutottam, ami keveseknek sikerül. És szörföztem, hamarosan versenyszerűen. Lebukni sem buktam még le, legalábbis nem tudok arról, hogy bár követik a hackeléseimet, tudnák, ki áll mögötte. Mindeközben nővérem nagyon hiányzott, a rossz kedvemet pedig állandó móka, nevetés és jókedv mögé rejtettem. Mert ezt akarták látni.  Idő előtt leérettségiztem és már fel is vettek az egyetemre, első év után vagyok.
Jó pár éve, az egyik nyári szörftáborban rájöttem, mire vagyok képes. Nagy mázlim volt, hogy senki sem látta. Annyira belelkesültem, hogy gyakoroltam és gyakoroltam. Furcsa élmény volt a vízen járni.
Egy hónapja azonban megtörtént a baj. A nénikémhez utaztunk, és neki van egy kis tengerparti háza. Mivel a szörfözésről nem tudtak, pedig titokban elég sok díjat megnyertem az ifiválogatottban, és folyton azon rettegtem, hogy mikor derül ki, ezért csak úszni jártam, a szörfcuccomat a haveroknál tartottam mindig is.
Nem én vettem észre, hanem anyám. Aki azonnal elájult, miközben lelkesen integettem neki, hogy jöjjön ide, isteni a víz. A lábam nem emberi láb volt, hanem egy delfiné és a törzsem is. Apám először nem akart beengedni a házba, aztán pedig ki nem. Mint egy szörnyszülöttre, úgy nézett rám. Persze, visszaváltozott a lábam és a törzsem emberivé, tehát tulajdonképpen senki nem vett észre semmit. Azt nem mondom, hogy nem döbbentem le, de a vízen járás után már nem lepett meg. Titkoltam a vízen járást, mert féltem, hogy őrültnek tartanak. Ezt azonban nem tudtam titkolni, az első percben lebuktam.
Aztán a múlt héten apám bejött a szobámba, és szó nélkül elkezdte összepakolni a holmimat, nem is szólt hozzám, hiába kérdeztem bármit, végül a nappaliban a két alak elmondta, hogy mi is a helyzet. Apám tekintetét sosem fogom elfelejteni és anyám vörösre sírt szemeit. Egy percet sem gondolkodtam, mert az elmúlt hetek maga volt a pokol és a bizonytalanság nekem. Miért teszik ezt velem, ha szeretnek? Mindig szót fogadtam.
Aztán kocsiba ültünk és én repülőre. A repülőn olvastam csak el a levelet, már szinte sírva, mert nem szóltak hozzám, csak anyám hajtogatta, míg a terminálig haladtunk, hogy jó lesz nekem ott.
Nem tudom.

A hozzászólást Takagi Keisuke összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 10 Aug. - 13:12-kor.
Vissza az elejére Go down

Charles Xavier
mutant and proud

Charles Xavier
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Takagi Keisuke   Takagi Keisuke Icon_minitimeKedd 1 Júl. - 11:05

Imááádom a delfineket és a gifek és... és... cukiiii!  :bigeyes: Sajnálom, hogy a szüleid ennyire nem kezelték jól a dolgaidat, de a suliban majd tényleg minden jobb lesz, főleg akkor ha a folyosó véletlenül beleszaladsz a nővéredbe! Éljenek a nagy családi egymásra találások!  :bighappy: 
Nem rizsázok, főleg hogy még egy ET-t el kell olvasnom, szóval avi foglalás, mutánsnév foglalás és kéééész is vagy. ^^
Vissza az elejére Go down

Takagi Keisuke
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Archivum :: A múlt árnyai :: Inaktívak előtörténetei-