Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?
Az oldal alapítása: 2013. szeptember (A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
chatbox
promónk
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)
Név: Flora ... (a családnevet rád bízom, ez nincs meghatározva az ET-mben és én mint körözött személy nevet változtattam) Play by: Lea Michele (változtatható, de szerintem egészen hasonlítanak ^^) Kor: 15-17 év Csoport: Diák/Független Képesség: Mindenképpen olyasmire gondolok, ami megmentette az életedet a tűzben. Amik nekem hirtelen eszembe jutnak: teleportálás, sebezhetetlenség, spontán regeneráció, tűzmágia, valamiféle főnix, aki a hamvaiból újjá éled, csak a mutáns neved nem lehet Főnix. ^^ De ha más ötleted van, arra is vevő vagyok. Kapcsolat: Jellem terén nem határoznék meg semmit, amikor én ismertelek, akkor életvidám és szeretetre méltó kislány voltál, akit óvtunk a világ rossz részétől, de amikor porig égett a lakásunk, apád és az öcséd meghaltak minden megváltozott. Úgy tudom, hogy te is bent vesztél a tűzben, hiszen nem kerültél elő utána, rám pedig börtön várt. Fogalmam sincs, hogy mi történt veled az utóbbi hónapokban, talán valaki rád talált és segített, netán egy másik mutáns, vagy egyedül vagy és teljesen összezavarodtál, fogalmam sincs. (Részletek az ET-mben)