we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunion

welcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk

Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeby Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeby Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeby Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeby Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeby Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeby Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeby Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeby Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Aiden, Hope and Amber - Újabb tervezgetés
Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeby Aiden Hamilton
Szomb. 30 Dec. - 19:57

Top posting users this month
No user
i'm here

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (358 fő) Szomb. 26 Okt. - 17:35-kor volt itt.

Megosztás

Brooklyn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Kyle Mathers
mutant and proud

Kyle Mathers
független
loneliness is a gun
Play By : Kyle Mathers
Hozzászólások száma : 8
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeKedd 24 Szept. - 20:08

First topic message reminder :

Egy olyan terület, mely a kívülálló civilek számára, akik nem ide valósiak, vagy legalábbis nem élnek itt huzamosabb ideje, azt mondanák, nem olyan vészes, hiszen a város, főleg nappal igyekszik a szép arcát mutatni.
Brooklyn - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcQhrEJxTDBZ1qnAB7UaUqQsvenYP43t4f2v6dcfTj6aX64ET0TRJA
De persze semmi sem lehet tökéletes, így ez a hely sem az. A bűnözés, és az érdekes "esetek" nem kerülik el ezt a helyet, és aki egy napnál tovább marad itt, és megél egy éjszakát, bizony rájön, hogy az utca nem olyan vidám és világos hely, mint amilyennek a napfényben tündöklő órákban látszik.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet

Cyntia Armstrong
mutant and proud

Cyntia Armstrong
Diák
power to the future
Play By : Emilia Clarke
Hozzászólások száma : 46

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimePént. 5 Szept. - 22:52

A kis jelenet után behunyt szemmel vártam, hogy jajveszékeljen. De nem történt ilyesmi. Nyugodtsága félelmetes volt számomra. De mindazonáltal, hogy ilyesztő volt, meg is nyugtatott. Felmerült bennem, hogy talán mégis csak tudja mi lehet ez. Puszta akaratommal szétnyitottam a szögletű palyzsot a középsőt ott hagyva neki vizsgálatra.
-Mit mondott? Sötét micsoda?
Értetlenkedtem bambán. Ahogy Zane álltal irányított energia a gömb közelébe ér és megpróbálja körbezárni ismét szikrák csapnak fel, de most sokkal nagyobbak és intenzívebbek. Ezzel együtt Zane érezheti, hogy az energia amit oda irányít intha vákuumba került volna és erőteljesne szívódni kezd. Én is érzem, hoyg valami nincs rendben. Ahogy zat is, hogy ez a gömnek nem jó. Nagyon nem jó. Marokba szorítottma ak ezem és a többiekkel együtt elrántottam onnét. Útközben ismét öszeálltka 1 nagy gömbé és az egyenest az ölembe szállt. Balkézzel aláfogtam jobbal pedig megsimogattam. A többi gömb körülöttem idegesen zizegni kezdett.
-Ezt többet ne csinálja! Fáj neki!
Mordultma rá, ekkor lila szemem egy pillanatra felvillant és hajam is meglobogott.
-Mit akar tőlünk?
JObbkézb vette ma nagy gömböt, ami szétvállt és 4 ksiebb golyóként kezdett a fölfele mutató kezem körül keringeni. ELahaldva ak ezem mögött, Zane-nek takarásban mindegyik mindig meg duplázódott. Pontosabban 2 kisebbre esett. Egészen apró gömbökként, szinte egy fekete felhőként kavarogtak a kezem körül.

Dr. Zane Timothy Helmsman
mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Terry O’Quinn
Hozzászólások száma : 426
Kor : 48

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimePént. 5 Szept. - 19:24

Mint valami mutáns Mózes áll ott a levegőben lebegve. Csak a két kőtábla hiányzik, amivel megszabadítja mutáns népét az emberek rabszolgaságából és elvezeti őket az ígéret földjére, ahol vígan és boldogan élhetnek szabadon a mutánsok.
A lány újbóli figyelmeztetésére továbbra sincs rá hatással.
- Nagyon is jól tudom mivel van dolgom. Talán még nálad is jobban. – nyugtatgatja, hisz mint tudós már rájött mi is volt érdekes az energiában, amit észlelt. Ritka a Földön de csak energia. Azt pedig jól tudja uralni. Így fityet hány a lány mindenfajta figyelmeztetésére, s ha lassan is, de egyre közelebb lebeg feléje. Egészen az utolsó ordításig, amit követ a kis fekete gömbök elszabadulása. Zane-t meglepi a váratlan fejleményt. Nem gondolt arra, hogy a sötét energia ilyen kis gömböcskékben manifesztálódik. S ezeket irányítaná a lány. Mi akkor a veszély forrása? Felerősíti védőpajzsát a biztonság kedvéért. A gömbök egy része őt veszi körül, mintha valami ellenség lenne. A többi a lányt védelmezi.
- Hm… Ez érdekes. Szóval ezért kellene félnem tőled. – huppan le ismét a járda kövére. Még szüksége lehet a lebegéshez felhasznált energiára.
- Sötét energia golyócskák, mik követik gazdájuk akaratát. Nem rossz. – terül szét széles mosoly arcán.
- Nem kell félni! Nem bánt a bácsi. – indul meg az egyik gömb felé. Felemeli fizikai kezét, de igazából energiamezejét manipulálva nyúl a gömb felé, próbálva körülölelni azt. Nincs benne támadó szándék, annál inkább kíváncsiság.

Cyntia Armstrong
mutant and proud

Cyntia Armstrong
Diák
power to the future

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimePént. 5 Szept. - 15:53

Még jó, hogy nem fog fájni. Nincs a világon olyan vallás, amiben lenne olyan isten, aki rávesz arra, hogy egy idegen öregember közelébe menjek, aki az imént lobogtatta meg a hajamat a keze felemelésével. Szótlanul állok vele szemben, mint egy postaláda.
-Gőze sincs arról mivel van dolga!
Továbbra is csak álltam és ráztam a búrámm, szemeim egyre jobban kigúvadtak. Hátra fogtam a táskámra és már puszta izomerőből ami nem volt sok ugyna de azzal igyekeztem visszatartani a gömbjeimet, hogy ne tépjék szét a táskámat.
-Nem az a baj. Én nem akarom önt bántani...Fogalma sincs, hogy mire vagyok képes...
Koppant az állam. Képletesen értve. De anyni bizonyos, hogy hajam melett már a fogaim is világítanak a sötétben. A félelem helyére elkezd beköltözni a kíváncsiság. Valójában most kezdek kapcsolni, hogy ő is egy mutáns. De vajon honnét tudhatta. Amint közeledik ismét riaszt a biztonság érzetem és hátrébb lépedelek.
-ÁLLJON MEG OTT!
Üvöltök rá és felé mutatok. Táskám szanaszét szakad és legalább 30 apró pingponglabda mérettű fekete gömb rajzik ki belőle amiből nagyjából 10 felé halad a többi 20 pedig körülöttem kering int egy elektronfelhő. Ahogy haladnak felé tőlem pontosan 15 méterre megrekednek a gömbök és mint egy gömbfelületen szétszórva rácsot képeznek. Ahogy lépdelek hátra ők is egyre hárbébb jönnek.
-Ne jöjjön a közelükbe! Kérem.
Az anyaggá manifesztálódött sötét energia gócok ösztönös, elemi gondolati cska úgy cikáznak a fejemben.
-Nincs baj, nyugodjatok meg... Semmi baj nincs...remélem...
Próbáltma őket, de legfőképen magamat nyugtatni.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeSzer. 3 Szept. - 17:35

Szép és látványos jelenség volt. Mint egy szupernóva robbanás, csak kicsiben. Ámulva szemlélte eme jelenséget.
Ám most újfent a lányt kell figyelnie, kit inkább a félelem köt gúzsba, mintsem a tudományos kíváncsiság.
- Nem kell félni. Nem fog fájni. – feleli a kiáltásra. Eléggé magabiztos erejének tudatában, s most hogy tudja mivel is van dolga, végképp nincs benne félelem.
- Nem megyek közelebb, ha te jössz közelebb. És engem nem bánthatsz. Tudom most már mivel van dolgom. – előre bukását különösnek és koránt sem szándékos közeledő mozdulatnak értékeli. Van itt még valami. A rejtély még nincs teljesen megoldva. Minden esetre gondoskodik biztonságáról. Egy láthatatlan elektromágneses erőteret generál maga köré.
- Nem kell félned. Nem foglak bántani. – szólal meg ismét s egy lépést tesz a lány felé.
- Tudom mi vagy te. És tudom mire vagy képest. S látom, hogy még nem tudod irányítani ezt az erőt. Én segíthetek neked. Mert már uralom amit te még nem! – hangján kívül testét is megemeli. Ugyanis a körülötte lévő energiákat antigravitációssá alakítja, így szépen felemelkedik a földről, úgy 20-30 centire.
- És ez csak a kezdet. – teszi hozzá, miközben még közelebb lebeg a lányhoz.

Cyntia Armstrong
mutant and proud

Cyntia Armstrong
Diák
power to the future

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeSzer. 3 Szept. - 17:14

Bizarr és ijesztő jelenség volt.  A táskámban csak nőt a ramazuri. Ide oda kocogtak a gömbök, már fel is darabolódtak 6 darabra. Akár csak egy mesebeli füsttel eltakart verekedés úgy nézhetett ki a táska.
Megfagyott bennem a vér egy pillanatra és megálltma hezitálni. Hol a meneküléási utamra, hol pedig rá néztem. MIndkettőre aggodalommal telített tekintettel.
-Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne!
Kiáltottam vissza. Próbáltam úrrá lenni magamon nem pedig pánikba esni és letarolni a fél háztömböt. Főleg úgy nem, hogy a táskámat is tönkre teszem. Valamiben ezeket el kell rejtenem az emberek elől.
-Kérem, ne jöjjön közelebb... Veszélyes vagyok... Nem akarom bántani...
Tartottma ki a kezemet felé. Igyekeztem erős és határozott lenni ahogy Eric szokott. De még a látszatát se tudtam kelteni, hiszen a gömbök reagáltak a kézmozdulatra és előre löktek. Felpattanam a földről és egyenes háttal álltam ki elé. Remélhetőleg még biztonságos távolságban.
-Szóval, maradjon ott ahol van!... kérem.
Kezdtem bele határozottan. Természetemből fakadóan ez ismét kudarcba fulladt és nevetségessé vált.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeSzer. 3 Szept. - 16:51

Nem gondolta volna, hogy ilyen különlegességre fog rábukkanni Brooklyn nevesincs utcáján. S mégis, rátalált egy olyan leányzóra, kiben energia termelődik. Mintha csak egy generátor lenne. S ez az energia nem is akármilyen. Igen ritka, igen egyedi. Most, hogy végre sikerült elszívnia valamennyit döbben rá mit is talált. Olyat, mit a Földön nem találhat, mert itt nincs . Természetes lelőhelye az űr sötétje, a kozmosz mélysége. S most mégis, itt van ezen a planétán a legkevésbé ismert és vizsgált energiaforma. Érdemes volt kockáztatni. Legalább ennyire meglepi ama energiaveszteség mi őt éri. Szerencsre van elég tartaléka, s ha nem is volna, itt az egész világ honnan bátran meríthet a modern kor gyümölcséből. Figyeli amint találkozik a két energia. Kicsit tart is ettől a jelenségtől, hiszen tudja, mi történik anyag és antianyag találkozásakor: nagy robbanás. Szerencsére itt nem ez történik. Kisebb fényjelenés és apró szikrázás. Talán a csekély mennyiség folytán nem történt nagyobb baj. Minden esetre ez óvatosságra inti a doktort, ne próbálkozzék nagyobb energiamennyiség kinyerésével. Kezét ekkora már visszahúzta maga mellé, nincs már rá szüksége, ráérzett a láthatatlan energiafolyamok mozgatására. Ám mindezek nem oltották ki kíváncsiságát, csak fokozták azt, újabb kérdéseket vetve fel. Felfigyel a lassan elosonni igyekvő lányra.
- Légy szíves várj egy kicsit! Beszélnék veled! – kiált utána és szép lassan megindul feléje. Ha esetleg úgy látná, hogy Cyntia mégis nyúlcipőt próbálna húzni, nemes egyszerűséggel a lány körüli nem sötétenergiát gravitációs erővé alakítja, miáltal úgy megnöveli a lány tömegét, hogy az ne tudjék mozogni. Ehhez nem kell a szemével látnia. Mivel érzi a sötétenergia forrását, úgy is betudja lőni, ha takarásban van.

Cyntia Armstrong
mutant and proud

Cyntia Armstrong
Diák
power to the future

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeSzer. 3 Szept. - 16:24

Különös érzés kerít hatalmába hirtelen. Utána pedig szemöldökeimen enyhe húzást érzek. Oda kapok de nincs ott semmi. Utána rögtön úgyérzem mintha a hajam  babrálná valaki. Ugyanis Zane hatására a hajamban és szemöldökömben eddig koncentrálódott sötét energia, ami nem tudott a táska miatt beépülni a gömbjeimbe, megmozdult. Délre befketedett szemöldököm most kifehéredett, ugyan úgy ahogy enyhén szürkés hajam is lassan visszavált rikító hófehérré, szinte világítva al eszálló éjszakában. Picit lobog is, így Zane láthatja, hogy onnéd ered amit megragadott. Ezzel egyidejüleg Zane is érezheti, hogy belőle is áramlik el az energia. Pontosan annyi amennyit tőlem vett el. Tehát elég minimális. Közöttünk félúton a két energia góc amint találkozik, egy apró pislákoló fény kiséretében kioltják egymást és átalakulnak egy kupac protonná. Ebből én csupán annyit vélek felfedezni, hogy valami szikrázik közöttünk a levegőben. Visszasimítom a hajamat ámultna tekintve a történtekre.
~Úram atyám, ezt ő csinálta volna?
Ijedt tekintetemet az öngyújtós bácsira szegezem és úgy nézek rajta végig. Fel is tűnik a kinyújtott keze. Egyre inkább biztos voltam abban, hogy ő volt az.
~Talán jobb ha megfogadom a tanácsát és lelépek innét mielőtt nagyon késő lenne.
Teszek hátra egy lépést majd mégegyet és mégegyet. Igykeszem behátrálni egy épület takarásába.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeSzer. 3 Szept. - 15:38

Továbbra is furcsállja a lány különös mozgását. Mintha valami láthatatlan lény vagy erő ráncigálná. Ahogy bábos a bábját. Igaz, valamilyen formában Helmsman is így él, de most nem ő a hunyó. Legalábbis egyenlőre.
- Szóval az nem öngyújtó volt. – jegyzi meg hűvösen.
- Legyen úgy. Ha menni kell, menjen. Aztán csak óvatosan! Veszélyesek mostanság az utak. – figyelmezteti a leányzót, miközben továbbra is figyeli. Nem indul meg utána, csak nézi. És gondolkozik. Érzi ahogy mozog ez az ismeretlen energiaforrás a lánnyal együtt. Ő lesz az. S talán ezért olyan különös a megjelenése. Egy tudósnak gyakran óvatosnak kell lennie kísérletei során. Főleg ha azok veszélyesek. Néha azonban a siker érdekében kockáztatni kell. Mint most is. Hisz a lány vélhetőleg erősen titkolni kívánja kilétét. Zane is. Főleg most a választások előtt. De nem tudja megállni, hogy kutatási szenvedélyének ne hódoljon. Figyelembe véve, hogy csak egy lányról van szó. Mit árthat politikai karrierjének?
Mielőtt még a lány eltűnne látóköréből, kezét kinyújtja feléje. Végtagja mintha láthatatlanul meghosszabbodna, úgy ragadja meg az energiaforrást, jelen helyzetben a gömböket, s kezdi el maga felé húzni. Egyszerű energiaszívó hatás ez, melyet oly sokszor csinált eddig. Persze ilyen energiajelenséghez nem volt még szerencséje, mely bármiféle élethez hasonlatos jelenséget produkált. Így próbálkozásának eredménye még kétséges. De már nem csalogat, kikényszerít.

Cyntia Armstrong
mutant and proud

Cyntia Armstrong
Diák
power to the future

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeSzer. 3 Szept. - 11:51

Talán hármat, vagy négyet paskoltma rá, de még akkor sem találtam rajta tüzet. Beszédével egyre jobban össze zavart bennem mindent. A táskámban si kezdett káoszuralkodni. Gyorsna ellépdeltem tőle. Pontosabban kicsit hátra dőlve araszoltam. Gyönge lábaim úgyérezték, hogy egy hűtőszekrényt próbálok feltolni a lépcsőn. Magam mögé tettem ak ezem és ujjaimat hátra szegezve, parancsoltma a göbböknek, hogy engedjenek. Ez olyan nagy sikert aratott náluk, hogy kishíján hátamra vágódtam.
-Igen, ismerem az önyújtót, de nincs nálam... Nem értem mire szeretne kilukadni, de ha nem haragszik nekem mennem kell. Későre jár. Mégegyszer elnézést kérek, őszintén.
Kértem ismét bocsánatot. Biccentettem felé és szaporázni kezdtem a lépteimet. Nagy ívben kerültem meg, közben éreztem ahogy az erőhatás áthelyeződik. Nem foglalkoztma vele. A felé irányuló vonzalmam. Pontosabban a gömbjeimé elcsitultak, lelassítottam egy kicsivel. Végül meg is torpantam és az utcaneveket kezdtem lesni a lemenő nap fugaraiban.
~Istenkém, csak az utolsó buszt érjem el... Soha többet nem jövök ide egyedül.
A sarokról még vissza pillantottam a furcsa öngyújtós bácsira, hogy követ e, vagy elment, vagy betért a boltba egyáltalán. Dobtamegyet a táskámon és útnak indultam egy ismerősnek tűnő utcába.
-Ti pedig szégyeljétek magatokat, tudjátok milyne kellemetlen helyzetbe kevertetek?

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeSzer. 3 Szept. - 11:22

Amilyen egzotikus megjelenésű a lány, legalább annyira furán viselkedik is. Ezt tovább fokozza Zane gyanúját. Mert a külső megváltoztatására különféle szerek és eszközök segítségével is van mód, nem biztos jele a mutánságnak. Mondjuk a szokatlan viselkedés sem, de kiindulópontnak egész jó. Így egyenlőre kivár, mi is sül ki ebből a szituációból.
Értetlenkedő leányzó ki furán dülöngél. Meglehet be van tépve? Ezen a környéken nem volna meglepő. Ő maga is látott már kábszerező fiatalokat, hisz jó húsz éve már ebből él. És hogy nem bandatag…
- Ne játsszon az öngyújtóval. Tudja, kicsit, hordozható eszköz, amiben gáz van, meg kovakő, az csiszol szikrát s voálá már ég is láng. Általában cigaretta meggyújtásra szokták használni. – húzza fel furcsállón szemöldökét. Hiába küllemében az álca, kioktató stílusát nem tudja elrejteni. A tudós újra megszólalt.
Ahogy paskolgatja ruháját és visszakozik, egyre erősebben érzi a korábban már megtapasztalt ismeretlen energiaforrást. A lány sugározná? Meglehet. Ha mutáns, nem szokatlan jelenség. Kíváncsisága csak tovább fokozódik. Különösen a szokatlan pozíció láttán. A lány tudhatja, amit ő még nem tud. Különben nem vette volna be az öngyújtós mesét. Egy dolog, hogy szóban mit mond. Hazudni már a csecsemők is tudnak.
- Nem bántott. De jobb lenne ha őszinte lenne velem. – szólal meg határozott hangnemben. Vége a pókerjátszmának, ideje felmutatni a lapokat. Teste tovább csalogatja, keresi az ismeretlen energiaforrást, mint az ominózus mágnes, mely áhítja a vasszemcséket.

Cyntia Armstrong
mutant and proud

Cyntia Armstrong
Diák
power to the future

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeSzer. 3 Szept. - 8:32

Egy leheletnyi nyomást még éreztem a táskámban ezért rántottma egyet a táskán, hogy moderáljam őket. De csak ugyan az a primitív dünnyögés hallatszódott.
~Menni, menni, muszáj, menni, közelebb.
Megpróbáltam elmémmel visszább parancsolni őket de látszólag hajthatatlanok voltak. Összeráncoltam kicsit a szemöldököm, amint eréjesebben próbálkoztam az irányításukkal. Aztán egy mondat, és huss. Banbán, kerek szemekkel meredtem az ipsére.
-Hogy mi?
Ekkor még a gömbök is löktek rajtam egyet. Előre léptem és előre hajoltam. Mint akit az imént vágtak, vagy rúgtak hátba arraszaladgáló amerikai focis srácok. Én pedig a pompomlány volnék aki épp az útjukban áll.
- Mi-m-milyen tűz? Hol? Esküszöm ne-ne-ne-nem akartam bántani! Nin-nincs is nálam öngyújó!
Rögvest oda is léptem hozzá és finoman paskolni kezdtem a ruháját, felsőtestén, mintha égne én pedig hősiesen megakarnám menteni. Nem volt szükségem, rá hogy Brooklynban valaki azon kapjon, hogy felgyújtottam egy embert spontán. KIssé oldalvást álltma neki, előrébb lévő lábam enyhén rogyasztott, hogy ne repüljek a markába, akár csak egy vas szemcse a mágnesnek.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeSzer. 3 Szept. - 7:00

Az ütközéskor valami nem tűnt fel neki, amire most, pár másodperccel a hirtelen események után kezd el érezni. Egy ismeretlen, különös hullámhosszú energia érzete telíti meg elméjét. mint mikor valaki egy különös új ízt vél felfedezni ételében, s magával ragadja csábítása. S nem, ez nem az őt ellökő kezek nyomán érződik. Egy másfajta érintéshez is volt szerencséje. Csak nem tudja mihez. Különös jelenség, mely megéri a vizsgálatot. Nem is rest képességével felderíteni a terepet. Elsődleges jelek szerint a vele karambolozó leányzó a titok nyitja, ki gyatra módon igyekszik elnézést kérni. Zane haragos arcvonásai lassan megnyugodnak, amint jobban megnézi magának a leányzót. Ha nem is tipikus szépség, különleges. S azok a szemek, mik végre előbújnak mikor a cipőkosz bámulása helyett ráemeli tekintetét, csak egy logikus következtetést szül agyában:
”Mutáns!” – s ez a gondolat örömmel tölti el, mi több magyarázatott add az előbbi megfoghatatlan érzésre. Csak még a teljes megismerés nincs meg.
Nos, Dr. Helmsman-ból kevés dolgot lehet kinézni, mégis minden jelző igaz rá. Csinos hapsi… az, a maga korosztályában. Erről a sok elcsábított nő a bizonyság. Meg ama különös képességhasználat minek segítségével csak még jobban magához tudja láncolni őket. Alpári bandita is. Illetőleg szép beszédű alvilági figura. Ez legnagyobb titka, pont ezért lehet a legkevésbé kinézni belőle. S emelet még politikus is. Kell ennél több indok eme tétel kipipázására? S a harmadik: kigyúrtság. Fizikailag átlagos, így ez nem állja. De képessége lehetővé teszi oly fizikai erő használatára, melyet még a legizmosabb Fekete Lászlók is megirigyelhetnek. A látszat csal, s ez fokozottan igaz rá. De hát ne csodálkozzék egy álruhás ha nem ismerik föl.
Visszatérve a leányzóra. Kíváncsisága hajtja a jobb megismerésre. Óhatatlanul célpont eme hölgyemény, kiben valami különleges rejtezik.
- Jól van. – vált békésebb hangnembe.
- Nincs semmi baj. Csak kérem ne játsszon legközelebb sétálás közben a tűzzel. Megégetett az öngyújtója. – pontatlan meghatározása az ismeretlen energia érzetének, mégis valahogy ki kellett fejeznie magát, nem túl nyilvánosan, mégis érthetően. S ha ez nem lenne elég, mint valami sajtot az egérnek, cukorkát a hangyának, kínálgatja magát, illetőleg a körülötte lévő láthatatlan energiamezőket lassan kezdi magába szívni. Nem biztos ezen folyamat sikerességében, de úgy véli ha egy újfajta energiaforrással van dolga, az előbb-utóbb újból megnyilvánul.

Cyntia Armstrong
mutant and proud

Cyntia Armstrong
Diák
power to the future

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeKedd 2 Szept. - 23:23

Kilépvén az épületből, alig hogy megfordultam és tettem egy lépést, a gömbjeim akarva, de talán akaratlanul is nekilöktek egy férfinak. MInt maikor a mágnessel játszottma kiskoromban és az érme néha neki szaladt. Ijedtemben így még pároskézzel löktem is egyet a bácsin és én is hátrébb léptem pár lépést. Gyöngéden éreztem a hátamon, hogy a golyók mintha vonzódnának felé. Ahogy a pozitív töltés a negatív felé. Léptem egyet hátra az érzés azonnal abbamaradt. Nem volt időm ezen gondolkozni, hogy mégis mi a fene volt ez. Szemből a sértett emelt hangnem rögvest rám mordult amitöl össze is rezzentem és még nagyobbra vettem a köztünk lévő távolságot. Kezeimmel hátrakaptam a táskára, hogy a kis vadócok is megnyugodjanak és ne fickándozzanak.
-Bo-bo-bo-bo E-e-e-e Bocsánat, nem direkt volt, elnézést. Nem akartam!
Hebegtem habogtam tekintetemet mereven a koszos földre vetve. Ahol a cipőm orrát próbáltam vizsgálni, de az idegen arca mégis csalogatta a tekintetem. Az előző találkozón nem igazán volt alkalmam megnézni.
~Lehet, hogy valami csinos hapsi? Úrma isten! De, mi van ha egy alpári bandita. Vagy valami kigyúrt banda tag.
Óvatosan emeltem egyre feljebb a fejem. Szemeim is akadozva mérték fel lassan. Végül ahogy megláttam, hogyan néz ki megszeppentem. Sűrűn pislákolt lila szemem.
~Nos, ezek közül egyik sem igazán találó.
Legbelül megnyugodtam, talán tudtam is, hogy egy károgó öregember lesz. De jó volt kicsit eljátszani a gondolattal, hogy egy sötét veszélyes helyen, ilyne lehetetlen körülmények között futok majd össze a lovagommal.
-Mégegyszer elnézést kérek. Nem ütöttem meg nagyon?

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeKedd 2 Szept. - 21:34

S végre elkezdődött! A nagy kampányhadjáratra való felkészülés. Nem sokáig mászkálhat szabadon és feltűnésmentesen a közeljövőben. S talán azt követően sem. Első próbája Brooklyn-ban lesz. Annak sem a legjobb környékén. De minthogy a felsőbb köröket már jól ismeri, így ideje terepre is menni, úgy lehet a legjobban felkészülni az első vitára, főképpen a problémák felvetése kapcsán. Fehér DeLorean-jével Manhattan felől közelítette meg a városrészt, nem is annyira messze a hídfőtől talált magának parkolóhelyet, ahol a szokásos biztonsági intézkedéseket ejtette meg, mint az akkumulátora energiájának leszívása. Erre saját maga miatt is szüksége van, hisz megeshet orvtámadás. Akkor pedig szüksége lesz erejére. Ennek szellemében nem szokásos hószín öltözékét öltötte fel, hanem egyszerű sportruhát. Álruhában sokkal őszintébbek az emberek, s ő is az egyszerű halandó képében tetszeleghet. Így járja az utcákat, figyelve hol miképpen nézz ki. Látott bandákat rapelni, mocskot és szemetet. Egy világ sötét oldalát. Micsoda alávaló népség! S mégis az ő szavazatukat kell megszerezni ahhoz, hogy a hőn áhított hatalmat megszerezze, mi a kormányzói posztban manifesztálódik. Még neki is szüksége van az egyszerű halandókra. Ahogy egy sakk játszmában a parasztokra. Könnyű feláldozni őket, ez igaz, mi több szükségszerű, ha egy fontosabb bábú helyezkedhet el jobb pozícióban, előrébb víve a sereget a végső győzelemhez. Nem humanitárius célzattal cselekszik így, hanem mert ez csak egy eszköz a végső cél érdekében. S ő a lehető legtökéletesebben kívánja megoldani a dolgot, minél több pontot szerezve, minél jobb eredményt elérve. Útja során megáll egy üzlet kirakata előtt. Érdeklődve szemléli a kiárusítandó termékeket, olyan régi jó könyveket, mik közül nem egy megfordult kezében tanulmányai során. Kissé magával is ragadja visszaemlékezése múltjára. Egyet gondol, bemegy. Amint a megfogant gondolat cselekvéssé válva mozdulatként emanálódik, neki ütközik valaki. Dr. Helmsman hátra tántorodik a beléje csapódó Cyntia-tól.
- Hé! – kiállt fel.
- Nem tudsz vigyázni? – förmed rá első mérgében. Ám amint a vörös köd felszáll, egyből kiszúrja a fiatal leányzó különös megjelenését. Hószín haj vagy hidrogén szőke festés? Nem tűnik az utóbbinak, ahhoz túlságosan igazi. S nem is egy öregasszony, pedig ősz. Ez a környék igen fura embereket teremt.

Cyntia Armstrong
mutant and proud

Cyntia Armstrong
Diák
power to the future

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeKedd 2 Szept. - 17:12

Már kora reggel nekiindultma a bevásárló körutamnak. Egész héten erre a napra vártam, hogy végre ne a padban keljen kezdenem a napot, hanem útnak indulhassak Brooklyn-ba. A hátizsákomba belegyömöszöltem mind a három gömbömet. Az első könyedén szófogadóan bele libben,t a másik kettővel azonban harcolnom kelett. Az egyikük mindig kiszökött...
Múlthétvégén az sprospektusban meg volt hírdetve egy kiárusítás. A probléma csak az volt, hogy a helyszín Brooklyn, ott sem a legjobb környék. Így ha időben elindulok délre oda is érhetek. Ezzel nem is volt semmi gond. Azonban a boltot nagyon nehezen találtam meg. Elvolt dugva, a helyiek nem ismerték fel a nev alapján. Mire megtaláltam több, mint egy óra keresgélés után, már pakoltak. Szerencsémre megengedték, hogy gyorsan körbenézzek a maradék között. Sajnálatos módon már csak ilyen tudományos és nagyon gyerek könyvek maradtak azok is mentek a kukába. Szakattak voltak, gyűrödtek, sérültek. Észre se vettem, hogy mennyire lement az idő a kutakodással. MIkor kiléptem az ajtón már érezhető volt, hogy a nap nagyon elszeretne menni aludni. Sarkon fordultam és neki iramodtam.

Mesélő
mutant and proud

Mesélő
Mesélő
Hozzászólások száma : 520

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeVas. 24 Aug. - 8:28

Szabad játéktér, új játék kezdhető.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeKedd 15 Júl. - 13:09

Eleinte nem tetszett Zane-nek, hogy a doktornő mindig a középső nevén szólította. De idővel ráhagyta, s afféle különlegességként könyvelte el. Senki más nem hívta Timothy-nak, még szülei sem. Afféle keresztnévnek szánták neki nagyszülői nyomásra. Így a hivatalos névközlések alkalmán felül sosem használta eme nevet. Mint egy dísz, vagy kolonc, úgy fityeg személyneve és családneve között, amelynek igazi ékessége a doktori titulus.
Heily jó kedve rá is jó hatással van. A pozitív megnyilatkozás helyes, mi több terápiás célzatú, főképpen depresszívebb betegek kezelése kapcsán. Ez is csak azt igazolja milyen jól végzi munkáját Anderson kisasszony. Nem is kíméli kérdésekkel, s ez jól is van rendjén.
- Hogy mit éreztem? – ráncolja össze homlokát igyekezvén visszaemlékezni.
- Igen vegyesek voltak érzéseim. Főképpen izgatottság és félelem, hogy vajon eljön-e, vagy inkább kidob a rózsákkal együtt a kukába. Tudja, nem igazán vagyok romantikus alkat. Csak meg tudom venni és tenni azokat a dolgokat, amikre azt mondják, hogy romantikusak. De mit ér a romantika igazi érzések nélkül? – sóhajt fel Timothy.
- De Kátyát… ő iránti mindig is gyengéd érzéseket tápláltam… és fájt, mikor elhagyott. De ezt tudja. S talán azt is, amit neki is megvallottam: szeretem. – lehajtja fejét. Hiába van biztonságos helyen, nehezen meri megmutatni könnyeit, gyengesége jeleit. Megdörzsölgetve szemeit, tekintetét újra ? emeli.
- Szerelmes vagyok belé Doktor Anderson. – vallja meg legtitkoltabb érzését.
- És féltem kiderül ő már nem szeret és azért nem fog eljönni. De végül eljött… - hangja elhalkul, heves érzések rázzák meg testét, mind egy földrengés. Önkontrollját elveszítve ül szembesülve érzéseivel.

Heily Anderson
mutant and proud

Heily Anderson
ember
I just believe my eyes
Play By : Dianna Agron
Hozzászólások száma : 50
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeSzomb. 12 Júl. - 12:41

Egy szokásos szerda reggelnek indult a mai nap is. Korán keltem, lefutottam két kilométert, majd egy gyors kávé és zuhanyzás után megetettem a macskámat is. Sietve beültem kissé már rozoga bogaramba és elindultam a munkahelyem felé. Egész úton azon rágódtam, hogy amióta találkoztam Gregory-val a reggeljeim unalmasak, és hiányolom a társaságot.
A gondolatmenetemből az ugrasztott vissza, hogy valaki rám dudált, mert zöldre váltott a lámpa én pedig még mindig nem léptem a gázpedálra. Lassan begurultam a saját parkolóhelyemre, majd fellifteztem a saját emeletemre. Amint beléptem az irodámba lehuppantam a székemre és elkezdtem nézegetni a mai pácienseim listáját. Épp, mikor befejeztem kopogtattak az ajtón. Hangosan kiszóltam, hogy fáradjon be és mosolyogva álltam fel.
- Mr. Timothy! Örülök, hogy látom. Remekül érzem magam. Ami azt illeti, majd ki csattanok a boldogságtól.- Mosolyogtam a férfira, majd amint leült én is helyet foglaltam és elővettem a férfi aktáját. Aztán csendben hallgattam a mondandóját.
- Nos, ezt örömmel hallom. Mit érzet, mikor elhívta?- Kérdeztem, miközben lassan jegyzetelni kezdtem. Igazándiból úgy indultam neki ennek a napnak, hogy semmi kedvem nem volt bejönni dolgozni, de hogy láttam Zane-t, valahogy újra kedvem lett csinálni dolgomat.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimePént. 13 Jún. - 21:39

Szexuális zaklatás. Egyre népszerűbb jelenség felhőkarcolók irodáiban dolgozók körében. Köztudat szerint férfiak követik el (és ez a közhiedelem így is marad az 1994-es Zaklatás című filmig). Hogy Zane-nek mi köze mindehhez? Nos, jó pár éve, nem sokkal Kátyával való szakítása után, egy hajnalon részegen, betépve és hiányos öltözékben rohant minden egyes korán kelő, kellőképpen csinos hölgy után. Hamarosan letartóztatta a rendőrség. Kitisztulva s a bíróság elé kerülve persze bevállalta a drogelvonót, sőt szexuálpszichológiai tanácsadásra járást. Így el nem ítélték, börtönbe nem került, csak pénztárcája vékonyodott, folt azonban nem esett fehér zakóján. S annak ellenére, hogy azóta helyrejött, tanácsadásra járást nem adta fel, igaz sűrű teendői végett csak havonta egyszer volt találkozója.
Dr. Heily Anderson-t jó és korrekt szakembernek találta. Nem csoda, hogy a kötelező tanácsadást követően is továbbra is hozzá járt.
- Üdvözlöm, doktornő! – lép be a ’rendelőbe’ szokásos fehér szerelésében. Gyors végigpillantás a helyiségen, mi változott az elmúlt négy hétben. Nem sok. Akárcsak Heily sem. Elfoglalja helyét a páciensek foteljében, ülve, mert a fekvő helyzet túl laza, könnyed, lágy, nem az ő típusa.
- Hogy van mindig? – kérdezi, bár ő a páciens. Rossz szokása, mert már annyira megszokta a nőt, hogy egy kicsit életének részének tekinti, így kíváncsi életére is. Persze többnyire kitérő választ kap, de hát sose tudni.
- Nos, doktornő, megtettem! Elhívtam egy találkozóra Ő-t. – sóhajt fel Zane és vág bele mondandójába.

Evan MacTaggert
mutant and proud

Evan MacTaggert
ember
I just believe my eyes
Play By : Jensen Ackles
Hozzászólások száma : 117
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeSzer. 25 Szept. - 9:39

Bizonyára mindenre van logikus magyarázat, talán már előfordult, hogy feltűnt egy-két embernek Kyle különös viselkedése, ha más nem, hát a társának és azért jutott arra a főnöke, hogy ő lehet a legalkalmasabb, amikor megkérdeztem, hogy kiknek van köze az ügyhöz. Sőt ezek alapján akár még én magam is kiválaszthattam a szóba kerülő rendőrök közül. Majd meglátjuk, hogy tudunk-e együtt dolgozni. Az biztos, hogy én azon leszek, annak ellenére, hogy a főnöke hangjából tökéletesen hallom, nem tetszik neki a jelenlétem, de az a helyzet, hogy ezt most kénytelen elfogadni és ennyi. A kollégának azért igyekszem a tudtára adni, hogy nem akarok megkeverni semmit, lehetőség szerint jó lenne aktívan együtt dolgozni és ennyi. Mindenesetre megvárom a formalitást, amíg egymás között megbeszélik, amit kell, azaz igazából Kyle meg se szólal. Nem gond, végül felé lépek és kezet nyújtok neki. Nem vagyok az a fellengzős FBI-os, aki azzal nyit, hogy a helyiek lekophatnak, mert mi vagyunk a májerek és be lehet fogni. Ezt a tudtára is adom, remélhetőleg így könnyebb lesz együtt dolgozni. Én se vagyok az a típus, aki jól viselné a társakat, nem is nagyon dúskáltam eddig bennük. Túl sok a szakmámban a szabályokat minden áron követni akaró, én pedig nem vagyok ilyen, azóta pedig főleg, mióta sikerült bejutnom a különleges ügyosztályhoz.
- Akkor azt hiszem jól megleszünk, senki se akar a másiknak keresztbe tenni. Végülis a megoldás a fontos. - biccentek még egyet. Ezt igazán felfoghatná a főnöke is nem? Ha egyszer így közelebb jutunk a megoldáshoz, akkor az mindenkinek jó, a pasinak is, mert rend lesz a városában, vagy legalábbis a körzetében egy ideig. Mindenki jól jár. A parancsnoknak még biccentek egyet, aztán távozom is a kolléga után.
- Igen, olvastam az aktákat, de tudja, hogy azok csak száraz tények, sokkal jobban érdekel az, amiről nem szívesen beszélnek. - rántom meg a vállam. Talán ő is tud valamit, olyasmit, ami miatt hülyének néznék, vagy ami azért is nem került be az aktába, mert nem lett volna semmi értelme. A fickóról is tudok és igazán kíváncsi vagyok rá. Egy gyújtogatás kapcsán vajon miért próbálta megölni saját magát? Vagy tud valami fontosat, amit fél, hogy kiszedünk belőle, vagy egyszerűen csak annyira bánja, amit tett, hogy így akarja büntetni magát. Igazából nem számít, csak az a fontos, hogy kiszedjük belőle ami tud igaz? Aztán jön az újabb kérdés. Oké, nem lep meg, már csak azért sem, mert konkrétan már olyan is előfordult, hogy reggel a szekrényemből egy ufo figura ugrott ki. Lufi persze és a kollégák úgy gondolták, hogy rohadtul viccesek vele. Semmi közünk az ufókhoz pedig, csak olyasmivel foglalkozunk, amivel más nem, amire nincs magyarázat. Nekik pedig könnyebb ezen nevetgélni, meg viccet csinálni az egészből. Persze megértem, jobb ez, mint szembenézni a ténnyel, hogy esetleg valami van, amiről nem tudnak, vagy amit nem tudnak felfogni. Egyszerű barmok, vakok és kész, sosem érdekelt.
- Nem elég az a tény, hogy spontán gyulladtak fel épületek? Nem tudunk semmilyen új katonai kísérletről, ami ilyen jellegű gyújtogatásokat támaszthatna alá, szóval... egyszerűen csak a végére akarunk járni és kész. - egy újabb szkeptikus, igazán jellemző. Annyira ismerem már ezeket a kérdéseket és a jellegzetes vigyort az arcán. Jól van Evan, ezen igazán nem kell, hogy fennakadj, lépjünk tovább, beszélgessünk el azzal az illetővel és kész.
- Mutassa meg kérem a kihallgatót. - pillantok még rá, hiszen nem ismerem itt a járást, és nem pihenni jöttem. Csapjunk a közepébe, elbeszélgetek az illetővel. Sorozatról van szó, tehát nem lesz csak úgy vége, biztosan várható egy következő is hamarosan. Az pedig, hogy eddig még nem követelt halálos áldozatot ez a láncolat, nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem is fog. Szóval jó lenne még az előtt utána járni a részleteknek, hogy ilyesmire sor kerül.

Kyle Mathers
mutant and proud

Kyle Mathers
független
loneliness is a gun

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeKedd 24 Szept. - 21:30

Nem volt nehéz összeraknom a képet, elég volt csak belépnem az irodába, meglátnom a másik ürgét, és már össze is állt az egész, hogy mire is ment ki tulajdonképpen ez a "sürgős" behívás. Csak azt nem értem, a főnök miért pont engem jelölt ki a fickó pesztrálására. Mármint, nem mintha konkrét bajom lenne ezzel a MacTaggert-tel, csak éppenséggel nem teljesen értem, mi közöm nekem különleges ügynökök körbevezetéséhez egy ügyben, amiben ráadásul csak közrejátszottam. A nyomozást nem én vezettem. De mindegy, végtére is a főnök szava a döntő, ez pedig így is fog maradni, akármennyire is nem tetszik ez nekem. Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy mennyivel fog jobban haladni az ügy, hogy leküldtek egy alakot az FBI-tól. Oké, megértem, hogy befolyásosabbak azért, mint mi, helyi erők, végül is, tény, hogy fejlettebb, és némileg talán korszerűbbek is lehetnek a felszereléseik és a módszerek, viszont ez az ügy így is van elég zavaros ahhoz, hogy ne egy FBI-tól érkezett ügynökön múljon a felgöngyölítése, ezt pedig most minden különösebb előítélet nélkül mondom.
Végül aztán csak bólintok egyet némán a főnök úr szavaira, hogy azért érzékeltessem vele, bármennyire is elfogadom, hogy ő a főnök, aki úgyszint csak követi a fentről kapott utasítást, rohadtul nem tetszik, hogy kaptam valakit magam mellé, és ez most tényleg nem MacTaggert miatt van, hisz még nem is ismerem, csak szimplán nem kedvelem, ha kapok egy társat. Egyetlen partnerem van és volt eddig, az pedig Phill. Egyben ő is az egyetlen, akit képes voltam megtűrni magam mellett, és aki ugyanígy volt velem. Nem baj, azért igyekszem legalább egy kicsit biztató képet vágni a dologhoz, hogy ne írjam le magam már most a különleges ügynök előtt, mint begyöpösödött városi zsaru. Így hát aztán csak kurtán visszabiccentek, hasonlóképp köszöntve, majd szavaira egy halvány félmosollyal reagálva felelek.
- Kyle Mathers. Nekem pedig elhiheti, elég fura az ügy ahhoz, hogy ne azon múljon, ki kapja meg. - intézem felé a szavaimat, amik ugyanakkor kissé a főnöknek is szólnak, ugyanis elég csak ránézni, és máris látszik rajta, sőt, szinte süt róla, mennyire nem tetszik neki, hogy az FBI belepiszkál egy rendőrségi ügybe holmi rejtélyes tüzek miatt. Ha rajta múlna, gyanítom semmi ilyesmire nem kerülhetne sor soha ezen az őrsön. De ezzel részemről lezártnak tekintem a témát, és a főnökre pillantok, van-e még valami, de mivel ő nem szól semmit, csak visszatér az előtte nyitva fekvő aktához, orrára biggyesztve szemüvegét, én a fejemmel intve jelzek új "társamnak", hogy kövessen, ha gondolja, azzal megfordulok, és elhagyom az irodát. Úgyis jobb, ha nem a főnök előtt beszélünk a továbbiakban.
- Gondolom a lényeget úgyis tudja. Gyújtogatás, a helyszínek között nincsen összefüggés. Se olaj, se benzin, se semmi olyan anyag vagy maradvány, amiből kiindulhatnánk. Egyetlen valamink van, egy férfi. Bűnrészességgel tartjuk a kihallgatóban. Nemrég hoztuk be, miután megpróbáltam megölni magát, de eddig semmit sem mondott. Ha gondolja, tegyen egy próbát. - összegzem a lényeget MacTaggert számára, aztán ráemelem pillantásomat.
- Vajon mi olyat szagolt az FBI ekörül az ügy körül, amire ennyire ráharapott? Talán ez is valami 51-es Körzet szindróma? - kérdezem tőle, halvány vigyorral, éreztetve azért vele az iróniát a hangomban. Nem benne nem bízok, csak úgy összességében az FBI-ban.

Evan MacTaggert
mutant and proud

Evan MacTaggert
ember
I just believe my eyes
Play By : Jensen Ackles
Hozzászólások száma : 117
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeKedd 24 Szept. - 21:04

Brooklyn... nem vagyok itt ismerős. Őszintén szólva a büdös életben nem jártam még itt és most is csak a jószerencse sodort ide. Na jó, ez így nem stimmel, köze sincs semmiféle szerencséhez, inkább ahhoz, ami az érdekes ügyekkel kapcsolatos. Pár hete jutott el hozzánk a hír a Washingtoni központba, hogy különleges gyújtogatási esetek sorozata zajlott le errefelé. Nem találtak semmit, ami gyújtóanyagra utalt volna, de valaminek mégis lennie kell, mert a spontán gyulladásban nem igazán hiszek, habár az utóbbi időben, amiket tapasztaltam akár még ez sem lenne kizárt, de magától egy épület akkor sem gyullad csak úgy meg. Tuti, hogy van ennek valami oka. Egyedül jöttem. Az a helyzet, hogy nem vagyunk még túl sokan a mi kis csapatunkban, így is természetesen konkrétan futóbolondnak néznek minket a többiek, akik húde komoly munkát végeznek saját állításuk szerint. Nem érdekel, sosem érdekelt mások véleménye, és ez már nem is fog változni. Utána fogok én járni ezeknek a dolgoknak és szépen rendbe teszem a nővérem fejét, mert azóta konkrétan irodai munkára kárhoztatták, ami a magunk fajtának olyan, mintha szabadságolnák. Szemét húzás, de nem szólhatok bele a CIA ügyeibe igaz? Viszont tehetek azért, hogy utána járjak annak, ami történt vele és kiderítsem hogyan veszítheti el valaki csak úgy az emlékezetét, miközben semmilyen trauma nem érte, ami ezt indokolná. A dokik legalábbis nem találtak ilyet, nem verte be a fejét, meg semmi.
De elkanyarodtam. Szóval Brooklyn. Bőven elég volt az a két nap, egy éjszaka, amit eddig itt töltöttem. Hogy miért nem hívattam be azonnal az üggyel foglalkozó nyomozókat? Hát azért, mert először át akartam olvasni minden aktát, és tisztában vagyok vele, hogy általában a helyi erők baromira nem szimpatizálnak a magunk fajtákkal. Akkor sem, és én nem vagyok az a tipikus öltönyös FBI-os pacák, aki mindenkinek a nyakára mászik és ragaszkodik a szabályokhoz. Sőt, lehetőség szerint nem akarom átvenni tőlük az ügyet, inkább csak együtt dolgozhatnánk, hiszen mégis csak az övék a hazai terep előnye, amit én sem cáfolhatok. Egyelőre együttműködőnek tűnnek, de általában a fejesek esetében ez így is szokott lenni, nagyobb kérdés lesz majd az alsóbb réteg. A falnak támaszkodva várom a delikvens érkezését, és végül nyílik is az ajtó. Csendben maradok, nem hencegek, hogy én vagyok itt a Jani, azt tuti nem venné jó néven.
-Mathers, végre! MacTaggert ügynök a FBI-tól jött és felettébb érdekelné őt az önök gyújtogatással kapcsolatos kis esete. Szóval tudja... legyen mindenben a szolgálatára, és a többi, és a többi. - azért persze, hogy érzem a hangjából, hogy a háta közepére se kívánja az egészet és ha nem lennék itt, akkor kb. úgy adná elő, hogy ez a nyomorult belepiszkál az ügyeinkbe, de mivel más választás nincs nyalja kis a hátsóját és valamelyest pesztrálja az ürgét. Nem vagyok hülye, tudok olvasni a sorok között. Aprót biccentek és közelebb lépek a fickóhoz.
- Evan MacTaggert, és bármennyire is úgy fest nem szándékozom elvenni az ügyet, szimplán csak talán segíthetünk egymásnak. - teszem még hozzá, egy pillanatra a főnökre pillantva csak azért is. Jobbak a felszereléseim, durvábbak a kapcsolataim, úgy gondolom simán segíthetnék az ügy végére járni, amivel mindketten csak nyernénk és végülis ez a lényeg nem? Megoldani a rejtélyt.

Kyle Mathers
mutant and proud

Kyle Mathers
független
loneliness is a gun

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeKedd 24 Szept. - 20:41

To: Evan

Nos, ez a nap is eddig úgy indult, mint a többi átlagos, szürke hétköznap. Leszámítva persze talán azt az egyetlen apróságot, hogy az én esetemben nem sok minden marad meg az "átlagos" szinten. De persze néha már azt sem tudom, mi is lehet igazán átlagosnak nevezhető. Azt mondjuk elismerem, hogy az idő belassítására való képesség messze nem az, ahogy az sem, hogy pusztán érintéssel képes vagyok emberek felszíni érzelmeit megismerni, de ez itt Brooklyn. Sok itt a különös eset, most legalább nem érzem magam annyira kívülállónak. Így aztán tényleg elmondhatom magam, hogy mint hatósági személy, tényleg szerves részét képezem a városnak. Főleg így, mert most már aztán nem csak mint zsaru, de mint csodabogár is elmondhatom ezt magamról. Abból pedig aztán van egy pár a brooklyni utcákon, még ha éppenséggel nem is teljesen olyan értelemben, mint ahogyan én használnám magamra ezt a jelzőt. Legalábbis nehezen tudom elképzelni, ahogyan egy utcai zsebes egyszer csak átfutna egy falon, vagy átugrana egy épületet menekülés közben. Azért, valljuk be, az meglehetősen bizarr lenne, de van egy olyan érzésem, hogy ebben a világban már semmin sem szabad meglepődni. Ugyanis a világ változik körülöttünk, én pedig csak túl lassú vagyok követni ezeket a változásokat.
Pontosan olyan lassú, mint amilyen lassú amúgy is vagyok reggelente. Mint például most. Felkelek, és körülbelül a világomról sem tudok, mégis, már korán reggel ilyesmiken filozofálok. Szóval inkább el is megyek, lefürdök gyorsan, az legalább tisztítja a fejet, felfrissít, és akkor majd legalább nem agyalok ilyen marhaságokon. Legalábbis nagyon remélem, hogy segíteni fog. Ahogy végeztem, fel is öltözöm, és már épp a kávét főzném le, amikor Phill jellegzetes, dübörgő kopogtatása töri meg a reggel nyugalmát. Fontos, azonnal be kéne menjek. Állítólag a főnök akar velem beszélni. Remek! Jobban már nem is indulhatna ez a nap, komolyan. Legutóbb, amikor sürgősen látni akart, kényszerszabadságra utalt, vajon most mi lesz? Mellém rak valakit? Mindegy. Jóllehet fogalmam sincs, mi állhat az egész mögött, felkaptam dzsekimet, szokásomhoz híven leellenőriztem, nálam van-e mindenem, ami kellhet, aztán Phill-lel bementem az őrsre. Utam egyenesen a főnök irodájához vezetett, de valahogyan rossz érzésem volt az egésszel kapcsolatban. Főleg, hogy az ablakán keresztül úgy tűnt, már amennyit láttam a folyosóról, hogy nincs is egyedül odabent. Márpedig a többes soha nem jelent jót. Szerintem, most sem.

Kyle Mathers
mutant and proud

Kyle Mathers
független
loneliness is a gun

TémanyitásTárgy: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitimeKedd 24 Szept. - 20:08

Egy olyan terület, mely a kívülálló civilek számára, akik nem ide valósiak, vagy legalábbis nem élnek itt huzamosabb ideje, azt mondanák, nem olyan vészes, hiszen a város, főleg nappal igyekszik a szép arcát mutatni.
Brooklyn - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcQhrEJxTDBZ1qnAB7UaUqQsvenYP43t4f2v6dcfTj6aX64ET0TRJA
De persze semmi sem lehet tökéletes, így ez a hely sem az. A bűnözés, és az érdekes "esetek" nem kerülik el ezt a helyet, és aki egy napnál tovább marad itt, és megél egy éjszakát, bizony rájön, hogy az utca nem olyan vidám és világos hely, mint amilyennek a napfényben tündöklő órákban látszik.

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn   Brooklyn - Page 2 Icon_minitime

Brooklyn
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Cocktail in Brooklyn
» Jay otthona, Brooklyn, NY
» Brooklyn Bridge Park
» NY, Brooklyn, Gold St - Apple Lara James' bérlakása

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-