Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?
Az oldal alapítása: 2013. szeptember (A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
chatbox
promónk
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)
Név: Cécile Dubois Mutáns név: Terra Születési dátum: 1960. október. 2. Marseilles , Franciaország Besorolás: Törvényen kívüli Képességek:
Elsődleges képesség: Föld- és talajmanipuláció Osztályozás: Omega Aktiválódás: 14 éves kor Képesség jelenlegi szintje: Képes vagyok manipulálni a földet és annak minden formáját, vagy azt, amiben van. Mozgatni a köveket, kisebb földrengést idézni elő, és hasonló apróságok. Ne akarja a közelembe kerülni, ha morcos vagyok és mondjuk van is a közelben bármi, ami föld alapú, mert könnyen szitává lyuggathatlak, amit nem hiszem, hogy élveznél. Előszeretettel használom és fejlesztem a képességemet, és persze tudom, hogy van még hová fejlődnöm, de fogok... és ha oda jutok, akkor senki sem állíthat meg. Képesség távlatai: Itt kifejtheted bővebben, hogy hová fejlődhet még a karaktered.
Jellem: Néhány mondat a belsődről, milyen lelkivilágod van, mik motiválnak, mire hogyan reagálsz.
Külső: A kinézet leírása, ruházat, bőrszín, arcforma, gesztusok, kisugárzás, minden, amit mások benyomásként szerezhetnek rólad.
Előtörténet: Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás.