Szerző | Üzenet |
---|
független loneliness is a gun Play By : Jonathon Young
Hozzászólások száma : 577
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Szer. 16 Júl. - 19:34 | |
| Zane: Nem feltétlenül. Adam: Nekem tetszik. Remélem, a többieknek is. |
|
| |
Törvényen kívüli our time is coming Play By : Dave Annable
Hozzászólások száma : 44
Kor : 40
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Szer. 16 Júl. - 19:30 | |
| Írtam valamit, remélem megfelel |
|
| |
Dr. Zane Timothy Helmsman Törvényen kívüli our time is coming Play By : Terry O’Quinn
Hozzászólások száma : 426
Kor : 48
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Szer. 16 Júl. - 18:44 | |
| Jelentem, írtam. S ezzel vége a körünknek. Most már mindig utolsó leszek? |
|
| |
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 39
| |
| |
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Kedd 15 Júl. - 22:29 | |
| Írjon előbb Kayley. |
|
| |
Dr. Zane Timothy Helmsman Törvényen kívüli our time is coming Play By : Terry O’Quinn
Hozzászólások száma : 426
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Kedd 15 Júl. - 20:05 | |
| Nikola döntse el. Nekem ma este volna időm reagolni. |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Kedd 15 Júl. - 19:46 | |
| A börtönben nyugodtan játszatok le még egy kört, hiszen Adam talált megoldást a kijutásra, amire a többiek még nem reagáltak. A folyosólabirintusnál Kayley jön, és mivel Zane visszatért, a karaktere nyugodtan felébredhet. Ha mindegyikőtök írt, írok én is nektek. A kórházban még írjon egyet-egyet Daniel és Dirk is, utána kaptok mesélői hozzászólást. Kivéve, ha úgy érzitek, hogy nem tudtok hozzászólni. Ha így van, akkor szóljatok nyugodtan. A dzsungelharcosok és a barlanglakók késő este kapnak tőlem hozzászólást, vagy ha gyors vagyok, mindjárt. Jelenlegi tempómat tekintve inkább az előbbi a valószínű. Bárkinek bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon itt vagy privátban! |
|
| |
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Hétf. 14 Júl. - 15:12 | |
| Az előző üzenet nem Samnek, hanem Adam Knightnak szólt, csak remekül elírtam. Elnézést kérek érte! Tehát Adam, te jössz a börtönben, az alább említett körülmények között. |
|
| |
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Hétf. 14 Júl. - 13:51 | |
| Sam, a börtönben te jössz. Pont akkor érsz be, mikor nekilódulnának a faltörő kossal. |
|
| |
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 22:23 | |
| Köszönjük szépen! Elméletben minden helyszínen rajtatok a sor. Kívánok mindenkinek szép hétvégét! Vasárnap este vagy legkésőbb hétfőn visszatérek. |
|
| |
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 22:14 | |
| Na mucurkák Eric ledumálta a designerrel és elvileg úgy fest, hogy jó most a dolog, csak máshol kell keresni a kockát és így még azzal sincs gond, hogy külön hsz-be kerül.
Szóóóval, a fenti sávot kell nézni, amikor hsz-t írtok, ahol minden formázás van, félkövér, színezés stb. Van egy kis kocka alakú jel, amiben három pötty, arra katt, megjeleníti a többi gombot, majd a piros kockára, az lenyitja, hogy "Hat oldalú dobókocka", arra is katt és akkor bedob a hsz-edbe egy olyat hogy: - Kód:
-
[roll="Hat oldalú dobókocka"==6]1[/roll] Ebből lehet akár kettőt, többet is betenni egymás alá, viszont utána már nincs hsz szerkesztés, mert akkor kivégzik a kockadobást a fórum. ^^ |
|
| |
Törvényen kívüli our time is coming Hozzászólások száma : 100
Kor : 34
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 14:17 | |
| Nekem Win 7-em van és azzal sem megy a kockadobás. |
|
| |
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 13:43 | |
| Nem az xp lesz a probléma, kivéve, ha nem megy fel rá a böngésző újabb verziója. |
|
| |
Törvényen kívüli our time is coming Hozzászólások száma : 64
Kor : 19
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 13:37 | |
| Nem az én gépem, én nem telepítek fel újabb keresőt, de aki xp-t használ, valószínű, h az lesz a baj, nem az oldallal, annak üzenem hogy cserélje le (mondja úgy, hogy az anyja gépéről írja, aki xp-t használ), de sürgősen. |
|
| |
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 12:27 | |
| Türelmesek vagyunk, mint a ma született lajhár, nem lesz gond. Hölgyek, Urak, a kockadobást csatoljuk ahhoz a hozzászólásunkhoz, amit egyébként is beküldenénk. Úgyis generál külön hozzászólást hozzá az oldal. |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 11:51 | |
| Ezt megértem, Sam. Legrosszabb esetben majd dobok egyet mindenki helyett. És kijelölöm, hogy hányadik kocka kié. Vagy ha a csapatból csak egyvalaki tud dobni, akkor megtehetné ugyanezt, hogy annyival több kockával dob. |
|
| |
Törvényen kívüli our time is coming Play By : Eric Bana
Hozzászólások száma : 109
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 11:43 | |
| Jó volna, ha találnánk valami alternatívát, mert én "csak" ezért nem szivesen telepítenék egy új szoftvert a gépemre, amit egyrészt máshoz nem használok, másrészt meg nem is szeretem, és minimális erőforrásokat sem szeretek pazarolni, ha nem muszáj.
...
Azért csak felinstalláltam, vesztemre, mert az imént valami nagyon-nagyon nyomdafestéket nem tűrő hangsort hallattam, mivel nálam még az Operában sem akar működni a dolog. Nem tudom, milyen rendszerkörnyezetet igényel a kockadobás generátor és nálam miért nem megy, mi az ami hiányzik hozzá, milyen programkövetelményeknek nem felelek meg, mihez van optimalizálva, pedig párom gépén ha minden igaz, remekül megy, noha elvileg csak annyi a különbség, hogy az ő laptopjára Win7-et raktam fel, én meg erőltetem az XP-t amíg csak tudom. Az viszont teljességgel kizárt, hogy az Op-rendszerem lecseréljem a közeljövőben.
A hozzászólást Sam Stuart Smith összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 10 Júl. - 11:56-kor. |
|
| |
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 11:38 | |
| Megértem, explorerre én sem szívesen szoknék rá. Esetleg érdemes operával megpróbálni. Abban nekem működik. És tényleg, firefoxban nálam sem, pedig a legújabb verzió van meg. |
|
| |
Törvényen kívüli our time is coming Play By : Eric Bana
Hozzászólások száma : 109
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 11:35 | |
| Én is Firefoxot használok, de szintén nem aktív a dobás kapcsán releváns opció, ugyanazok a szimptómák nálam is, mint Sheenánál: a szürke szöveget ugyan látom, de azon túl nem tudok vele mit kezdeni. Most próbálkozom épp Exprolerrel, de nem nagyon szeretnék erre a dologra rászokni, ha csak így sikerül megoldanom a dolgot... :S
Módosítás: Internet Exprolerben sem működik nálam a dolog, csak magát a "Dice Roll" sávot látom itt is, semmi lenyíló menü, vagy egyéb aktív felület, és a dobás-szöveggel sem tudok ugyanúgy semmit sem csinálni, csak egy sima text rész számomra sajnos.
A hozzászólást Sam Stuart Smith összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 10 Júl. - 11:40-kor. |
|
| |
Törvényen kívüli our time is coming Hozzászólások száma : 64
Kor : 19
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 11:34 | |
| Tesla nekem is ez a problémám és mivel nem nyitja le a dice rollt, ezért arra sem tudunk kattintani, h 6 oldalú kocka (én is használtam már más oldalon a kockadobást és nekem is ez a problémám a Kórházban) Dirk |
|
| |
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 11:30 | |
| És alatta ki tudod választani a hat oldalú dobókocka szöveget? |
|
| |
Törvényen kívüli our time is coming Hozzászólások száma : 100
Kor : 34
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 11:28 | |
| Én Mozillával játszom, és látom is a Dices roll szöveget, de nekem nem csinál semmit, nem tudok rákattintani. |
|
| |
Hozzászólások száma : 520
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** Csüt. 10 Júl. - 11:24 | |
| The member ' Nikola Tesla' has done the following action : Dices roll'Hat oldalú dobókocka' : |
|
| |
| Tárgy: Re: *** Orákulum *** | |
| |
|
| |
|