we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunion

welcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk

Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
Alina Reaver Icon_minitimeby Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
Alina Reaver Icon_minitimeby Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
Alina Reaver Icon_minitimeby Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
Alina Reaver Icon_minitimeby Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
Alina Reaver Icon_minitimeby Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
Alina Reaver Icon_minitimeby Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
Alina Reaver Icon_minitimeby Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
Alina Reaver Icon_minitimeby Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Aiden, Hope and Amber - Újabb tervezgetés
Alina Reaver Icon_minitimeby Aiden Hamilton
Szomb. 30 Dec. - 19:57

Top posting users this month
No user
i'm here

Jelenleg 60 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 60 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (358 fő) Szomb. 26 Okt. - 17:35-kor volt itt.

Megosztás

Alina Reaver

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég
mutant and proud

Vendég

TémanyitásTárgy: Alina Reaver   Alina Reaver Icon_minitimeVas. 20 Júl. - 11:23

Keresem a húgomat!

Név: Alina Reaver
Play by: Marie Avgeropoulos
Kor: 19 éves
Csoport: diák
Képesség: szinte bármi lehet, de azért beszéljük meg előtte
Kapcsolat:

„Ő az a lány az életemben, akiért bármit megtennék, aki mindig mellettem állt és nincs nála fontosabb, talán soha nem is lesz. „

Alina a húgom, aki 5 évvel fiatalabb nálam és a világon a legcsodálatosabb lány, legalábbis az én számomra. A kapcsolatunk gyerekkorunk óta tökéletes, imádjuk egymást és bármit megtennénk a másikért… és ez alatt tényleg értsd azt, amit írok. A képességem megjelenése után teljesen összeomlottam, de ő ott volt mellettem, segített és amikor a vérét vettem, akkor se ijedt meg, nem hagyott magamra és azóta is mellettem van, mégha fizikálisan teljesen egyelőre még nem. Nagyjából 14-15 éves korom óta folyamatosan kaptam a véréből, hiszen nem volt mindig egyszerű beszereznem a számomra szükséges folyadékot, a titok pedig közöttünk élt tovább, még a szüleinknek se árulta el azt, amit megtudott rólam.
1 éve léptem le otthonról, egy szomorú baleset miatt, de erről természetesen csak a húgom tudja az igazságot. Fájt az elválás, de mindketten tudtuk, hogy ezt meg kell lépnem, a kapcsolatot viszont azóta is tartjuk, sűrű levelezéseknek hála.

Nagyjából 14-15 éves korában jelent meg az ő képessége is, amelyben ahogy ő én mellettem, úgy én is ő mellette álltam és most, hogy már elérte a 19. életévét, és én már egy ideje az X-Birtokon vagyok, úgy gondoltam, hogy elhívom őt is ide, hogy járjon oda iskolába, ahol én tanítok, így ismét egymás mellett lehetünk és tudom, hogy neki is sokat segítene, főleg, ha megismerne más mutánsokat is és lenne egy olyan hely, ahol nem kell elrejtenie azt, amire képes.

Egyébként egy aranyos, kedves lányról van szó, aki szívesen barátkozik, de mégse nyílik meg azonnal teljesen senkinek se. Nem pasizós, és bár tudja magáról, hogy nagyon szép, mégse ugrik azonnal bárki nyakába, inkább kivár, és nem hagyja, hogy kihasználják. Vele én is laza vagyok, nem vagyok olyan komor és okoskodó, mint másokkal szemben, hanem igazi testvérként viselkedek vele és egy szép nézésével bármit megteszek érte. Igen, érte még a hülyeségekben is benne vagyok, ezért kissé félek attól, hogy mi lesz, ha ő is a birtokra jön, mert abba már most biztos vagyok, hogy totálisan fel fogja forgatni az életemet.

Az első játékunknak az iskolába érkezésének kijátszását gondoltam, hogy Charles-ék már felkeresték a karakterem kérésére, és most érkezik meg, Elijah pedig természetesen fogadja az ő imádott testvérét a kastélyban.

A karakter megalkotása előtt mindenképpen olvasd el az előtörténetemet, mert abba még fontos információkat tudhatsz meg Alináról és Elijah-ról is, hiszen a hugica mindent tud a testvéréről.

Ha úgy érzed, hogy tetszik a karakter és szívesen megalkotnád, akkor Amynek írj egy PÜ-t, mivel ő a főkarakterem. Smile Illetve, ha olyan user alkotja meg, aki eltűnik X hét/hónap után, akkor újból meg fogom hirdetni a karaktert.

Vissza az elejére Go down

Alina Reaver
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Elijah Reaver

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Archivum :: A múlt árnyai :: Előtörténetek-