Hosszú ideje figyelem a mutáns sulit az x-birtokon és már kifigyeltem szinte mindent. Persze személyemet nem ismerik, hiszen sosem voltam saját formámba sem a suli közelében, sem benn, legalábbis nem láttak. Ez nem jelenti, hogy én személyesen nem jártam volna ott. Már a tervem is meg volt. Nem, nem akartam felrobbantani a sulit vagy elrabolni egy diákot. A tervem egy kis csíny volt, amivel feldobhatom az iskola tanulóinak életét, ha ők nem is, én biztosan jól fogok szórakozni. A kiválasztott nap pedig április 1, ami amúgy is a bolondok napjaként van számon tartva. Andrew és én is megtaláltuk az ideális álcánkat. Andrew a suli közelében rosszul lett tinédzser lány testébe bújt, amit én meglátva egyből tudtam, hogy mutáns, míg én egy öltönyös férfit választottam, akit még New Yorkban lőttek le huligánok, amikor nem volt hajlandó átadni az óráját. Nem szép, de legalább az első lépés meg volt, a történet, hogy mért jöttünk a birtokra szintén meg volt, a kislányomnak nem rég alakult ki a képessége és már többször volt vele probléma, így egy ismerős ajánlotta a sulit, akinek a gyereke is ide jár. Nem értem Andrew vonzalmát a nőkhöz, de ő valamiért jobban szereti azon nem képviselőinek a testét magára venni, míg én nem válogatok, abba a testbe bújok bele, akit éppen találok, már ha nem akarunk előadni valamilyen számot, amihez megfelelő nemű és korú illető kell, mint most is.