|
welcome
Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?
Az oldal alapítása: 2013. szeptember (A játéktéren 1988-ban járunk.)
|
|
promónk
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)
|
last posts
► Konyhaby Jean Grey Szomb. 28 Ápr. - 17:19 ► Folyosókby Jean Grey Szer. 21 Márc. - 17:51 |
Top posting users this month | |
i'm here
Jelenleg 61 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 61 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 358 fő) Szomb. 26 Okt. - 17:35-kor volt itt. |
|
| |
ember I just believe my eyes Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 433
Kor : 37
| Tárgy: Kalandra fel! Kedd 3 Szept. - 21:58 | |
| First topic message reminder :
Ha szeretnéd, hogy valaki meséljen neked, akkor itt szólhatsz ilyesmiről. Illik szabad kezet engedni a mesélőnek, de ha nagyon muszáj, az ötletedet is beleírhatod, hátha nincsen ötlete. Ha pedig mesélő vagy, itt kereshetsz magadnak csapatot! |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Play By : Avril Lavigne
Hozzászólások száma : 48
Kor : 30
| Tárgy: Re: Kalandra fel! Csüt. 7 Nov. - 19:58 | |
| Jane is szeretnee *-*Mesére fel! |
| | |
Play By : Annie Collins
Hozzászólások száma : 24
Kor : 28
| Tárgy: Re: Kalandra fel! Csüt. 7 Nov. - 19:56 | |
| Én is szeretnék jönni. |
| | |
Play By : Dulce María
Hozzászólások száma : 64
Kor : 29
| | | |
Play By : Lya Bluerose
Hozzászólások száma : 74
Kor : 29
| Tárgy: Re: Kalandra fel! Csüt. 7 Nov. - 19:51 | |
| - Eric Lensherr írta:
- Sziasztok,
A jövő hét elejétől mesélek nektek egy kalandot, ha van rá igény. Ez nem gyakorlat, hanem mese lesz. 4-6 főt tudok maximum bevállalni, de nem a jelentkezési sorrend számít. Olyanok jelentkezzenek, akik hetente minimum 1 hszt tudnak írni, és tudnak tartani sorrendet. Ha többen jelentkeztek, akkor sajnálom, de a saját megitélésem alapján fogok csapatot választani, amelyben az aktívság és a színes szerepjáték fog dönteni, természetesen nem az, hogy kivel mennyire vagyok jóban. Kérem, hogy akit érdekel, legkésőbb vasárnap estig adja le a jelentkezését, és hogy melyik karijával jön. Lehetsz diák, független, törvényen kívüli, és maximum x-men. Nem árulom el, hogy milyen jellegű lesz a mese, majd belecsöppentek.
Én máris jelentkeznék, remélve, hogy átférek azon a rostán! |
| | |
| Tárgy: Re: Kalandra fel! Csüt. 7 Nov. - 15:22 | |
| Sziasztok, A jövő hét elejétől mesélek nektek egy kalandot, ha van rá igény. Ez nem gyakorlat, hanem mese lesz. 4-6 főt tudok maximum bevállalni, de nem a jelentkezési sorrend számít. Olyanok jelentkezzenek, akik hetente minimum 1 hszt tudnak írni, és tudnak tartani sorrendet. Ha többen jelentkeztek, akkor sajnálom, de a saját megitélésem alapján fogok csapatot választani, amelyben az aktívság és a színes szerepjáték fog dönteni, természetesen nem az, hogy kivel mennyire vagyok jóban. Kérem, hogy akit érdekel, legkésőbb vasárnap estig adja le a jelentkezését, és hogy melyik karijával jön. Lehetsz diák, független, törvényen kívüli, és maximum x-men. Nem árulom el, hogy milyen jellegű lesz a mese, majd belecsöppentek.
|
| | |
Törvényen kívüli our time is coming Play By : Savannah Wild
Hozzászólások száma : 7
| Tárgy: Re: Kalandra fel! Vas. 8 Szept. - 21:19 | |
| Én csupán egy Emmás kalandot kérek, nem pedig azt, hogy többen játszanak velem, szóval amolyan magán kalandot, olyan mint egy szabad, csak egy mesélővel. Elnézést, ezt nem írtam. Az X-Men történetében alapból benne vannak a gonoszok is, és ha ők nem erősödnek, akkor a későbbiekben lemaradnak a diákoktól. Ki lehetne írni ez esetben, hogy ez hátrányt jelent a gonoszoknak, ne csak később derüljön ki. A kamera így is jókon lenne, hiszen jelenleg csak én vagyok gonosz, mindenki más jó, szóval nem értem, hogy ez miért jelentené azt, hogy most ettől a karim középpontba kerülne,ha játszanék vele. Attól még hogy van egy kaland, amiben játszik egy gonosz, nem arról szólna az oldal, hogy hogyan boldogulnak azok... |
| | |
| Tárgy: Re: Kalandra fel! Vas. 8 Szept. - 20:38 | |
| Kedves Emma, Az oldal főleg az X-Men történetére fókuszál, nem pedig a "sötét oldalra". Kevés kapacitásunkat így az iskola körül történő eseményekre fogjuk fordítani. Nem kívántuk meghatározni, hogy csakis diák, vagy X-Men karival lehet játszani, viszont a sötét oldalnak megvan az a hátránya, hogy nem lesznek fókuszban. Tartjuk az alap felállást hogy a kamera a jókon van, és hogy ők hogyan oldják meg a problémáikat, nem pedig azon, hogy a "gonoszok" hogyan boldogulnak. |
| | |
Törvényen kívüli our time is coming Play By : Savannah Wild
Hozzászólások száma : 7
| Tárgy: Re: Kalandra fel! Vas. 8 Szept. - 20:25 | |
| Hali! Ha lehet, akkor kérnék egy kalandot majd, amiben Emmával valamilyen kapcsolatot, szövetséget lenne lehetőségem kialakítani más mutánssal, vagy építeni a Pokoltűz Klubbot valamilyen téren, erősíteni, mert Shaw bukását követően kicsit vegetatív állapotba került. |
| | |
| Tárgy: Kalandra fel! Kedd 3 Szept. - 21:58 | |
| Ha szeretnéd, hogy valaki meséljen neked, akkor itt szólhatsz ilyesmiről. Illik szabad kezet engedni a mesélőnek, de ha nagyon muszáj, az ötletedet is beleírhatod, hátha nincsen ötlete. Ha pedig mesélő vagy, itt kereshetsz magadnak csapatot! |
| | |
| Tárgy: Re: Kalandra fel! | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |