Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?
Az oldal alapítása: 2013. szeptember (A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
chatbox
promónk
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)
Ha szeretnéd, hogy valaki meséljen neked, akkor itt szólhatsz ilyesmiről. Illik szabad kezet engedni a mesélőnek, de ha nagyon muszáj, az ötletedet is beleírhatod, hátha nincsen ötlete. Ha pedig mesélő vagy, itt kereshetsz magadnak csapatot!
Szerző
Üzenet
Vendég
mutant and proud
Vendég
Tárgy: Re: Kalandra fel! Szer. 9 Ápr. - 20:24
Jelen!
Cyntia Armstrong
mutant and proud
Diák
power to the future
Play By : Emilia Clarke
Hozzászólások száma : 46
Tárgy: Re: Kalandra fel! Szer. 9 Ápr. - 20:17
Én is szívesn jövök és tudom tartani a 48 órát! Amíg valami olyan közbe nem jön. Például kamion....
Vendég
mutant and proud
Vendég
Tárgy: Re: Kalandra fel! Szer. 9 Ápr. - 19:15
Én szívesen beszállnék
Jillian O'Neil
mutant and proud
független
loneliness is a gun
Play By : ❥ Emma Watson
Hozzászólások száma : 474
Kor : 31
Tárgy: Re: Kalandra fel! Szer. 9 Ápr. - 19:07
Ééééén. ^^
Moira MacTaggert
mutant and proud
ember
I just believe my eyes
Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 433
Kor : 37
Tárgy: Re: Kalandra fel! Szer. 9 Ápr. - 19:03
Mesét hirdetek!
5 játékost tudok bevállalni, tehát érkezési sorrendben az első öt játékos jelentkezését tudom elfogadni. A feltétel: diák karakter (vagy max X-Men) , és ami még ennél is fontosabb: vállalnod kell, hogy maximum 48 órán belül tudsz írni a kalandhoz a mesélő után, mert pörgősre szeretném.
Ezt a mesét Charles futó meséjétől függetlenül szervezem, tehát a kettő nem üti egymást^^
Waylon Carter
mutant and proud
független
loneliness is a gun
Play By : Sam Witwer
Hozzászólások száma : 11
Kor : 34
Tárgy: Re: Kalandra fel! Szomb. 5 Ápr. - 20:46
No, itt valószínű könnyebben indul útnak a kari, szóval elrabolnék valakit egy rövidke kaland erejéig. Esetleg a futóba csatlakoznék be.
Magánjellegű ötletek: Mély depressziójából kéne kirángatni, és megmutatni neki, hogy van mód a képesség kordában tartására, illetőleg, ha most azonnal nem is, a későbbiekben a suliba kerülne (Diák csoportba) a karakter, ezen az úton kéne elindítani.
Mathis Lensherr
mutant and proud
X-men
be brave, we're a team
Play By : James Caviezel
Hozzászólások száma : 43
Kor : 44
Tárgy: Re: Kalandra fel! Hétf. 10 Márc. - 12:23
Ment a következő két mesélői hsz a meséhez. Aki eddig még nem csatlakozott, de szeretne az megteheti, csak kérem, hogy olvasson vissza.
A diákok, esetleg tanárok, x-menek részére kettő is, mert a felnőtt kísérővel is írtam, de ő majd le lesz hamar koptatva. ^^
Kanon C. Emerson
mutant and proud
Diák
power to the future
Play By : Krystal Jung
Hozzászólások száma : 19
Kor : 28
Tárgy: Re: Kalandra fel! Vas. 2 Márc. - 15:34
Hali!
Szívesen jönnék én is, vissza kell rázódnom a szerepjátékozásba. :)Lehet független karival jövök, ezt még eldöntöm.
Vendég
mutant and proud
Vendég
Tárgy: Re: Kalandra fel! Pént. 28 Feb. - 19:22
Jönnék én is
Vendég
mutant and proud
Vendég
Tárgy: Re: Kalandra fel! Pént. 28 Feb. - 16:30
Én is megyek két fővel. Pontosabban egy. No majd meglátjátok.
Neil Hunter
mutant and proud
független
loneliness is a gun
Play By : Dakota Goyo
Hozzászólások száma : 31
Kor : 23
Tárgy: Re: Kalandra fel! Szer. 26 Feb. - 14:42
Jönnék ^^
Lindsay Tyson
mutant and proud
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 64
Tárgy: Re: Kalandra fel! Kedd 25 Feb. - 21:41
Helló, jelentkeznék én is.
Stephan Tyson
mutant and proud
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 22
Kor : 33
Tárgy: Re: Kalandra fel! Kedd 25 Feb. - 11:18
Én is mennék ha már elég a heti 1-2 poszt. ^^
Charles Xavier
mutant and proud
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 39
Tárgy: Re: Kalandra fel! Hétf. 24 Feb. - 18:50
Heti egy poszt is megteszi, no meg ha pl. az elején még külön szálon vagy, akkor végképp nem vészes, ha esetleg 1-1 körből kimaradsz, ha nagyon zűrös a heted.
Vendég
mutant and proud
Vendég
Tárgy: Re: Kalandra fel! Hétf. 24 Feb. - 18:33
Halihó! Kedvem volna, csak időm nincs mindig írni. Ha heti 1 poszt is megteszi, akkor mennék!
Asha Grave
mutant and proud
Diák
power to the future
Play By : Jenny Jacobsson
Hozzászólások száma : 33
Kor : 27
Tárgy: Re: Kalandra fel! Hétf. 24 Feb. - 18:07
Heló! Szívesen vállalkoznék...
Moira MacTaggert
mutant and proud
ember
I just believe my eyes
Tárgy: Re: Kalandra fel! Hétf. 24 Feb. - 17:08
A karit még én sem tudom, de mielőbb kiagyalom^^
Jean.Grey
mutant and proud
Diák
power to the future
Play By : Haley Ramm
Hozzászólások száma : 47
Kor : 27
Tárgy: Re: Kalandra fel! Hétf. 24 Feb. - 16:56
Én is mennék. Ha szükség van felnőtt karakterre, akkor Tyler, amúgy Jean. Előbbi erősebb, utóbb lelkesebb, hogy Charles magával viszi
Tom Fielding
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 10
Kor : 28
Tárgy: Re: Kalandra fel! Hétf. 24 Feb. - 13:08
Akkor én meg is ragadnám a lehetőséget, hogy jelentkezzek!
Charles Xavier
mutant and proud
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 39
Tárgy: Re: Kalandra fel! Hétf. 24 Feb. - 12:29
New York fényei
Sziasztok! Szóval úgy néz ki, hogy mesélnék egyet. ^^ A terv, ötlet már jó ideje meg van, csak nem jutottam oda, hogy ki is írjam a mesét. A lényeg röviden, hogy az utóbbi 1-2 hétben New York területén elég furcsa történések zajlottak le. Sok helyen megmagyarázhatatlan áramkimaradások ütötték fel a fejüket, néhol egész nagy területen, és egy alkalommal néhányan az éjszaka közepén mintha északi fényt láttak volna pár másodperc erejéig. A sajtó ezt természetesen igyekszik eltussolni, így túl sok minden nem jön le ebből a szimpla emberek számára, ellenben Eric és Charles felfigyeltek rá.
Hogyan csatlakozhatsz a meséhez? Eric és Charles első körben küldeni fog New Yorkba egy kisebb csapatot, tehát tanárok, diákok, x-menek gond nélkül jöhetnek. Ezen kívül független mutánsok is becsatlakozhatnak külön szálon, akik felfigyeltek, megérezték az eseményeket, és saját szakállukra nyomozgatni kezdenek, ugyanilyen módon törvényen kívülieknek is van rá lehetőségük, vagy olyan embereknek, akik teszem azt valamilyen szinten már kapcsolatba kerültek mutánsokkal. Ha szeretnél jönni a mesére, de nincs ötletet hogy a karid hogyan kapcsolódhat ide, akkor írj nekem és kitalálunk valamit közösen.
Aktivitás Szeretném, ha a sztori azért viszonylag értelmesen haladna. Nem lesz konkrét sorrend, csak azoknál, akik egy helyszínen, csapatban vannak, de mindenképpen szeretném, ha akkor jelentkeznél, ha tudsz lehetőség szerint azért heti egy hozzászólást írni. Ha gyakrabban az még jobb, ha előbb lemegy egy kör, akkor én előbb írok és jobban tudunk pörögni. Ha esetleg nem tudsz lenni, akkor azt jelezd felém legalább egy rövid üziben, esetleg kimaradsz egy körből, megoldjuk okosan.
Aki úgy érzi, hogy szeretne jönni, azt itt jelezze nekem, hogy kb. tudjam hány főre számíthatok. A mese egy hét múlva indul majd egy kezdő hozzászólással, addig tudunk egyeztetni, hogy ha esetleg nincs ötleted a becsatlakozásra, akkor mit találjunk ki. Ha kérdés van, akkor szintén itt teheted fel, vagy üziben, ahogy jobb. ^^
A hozzászólást Charles Xavier összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 28 Feb. - 16:27-kor.
Moira MacTaggert
mutant and proud
ember
I just believe my eyes
Tárgy: Re: Kalandra fel! Vas. 10 Nov. - 20:21
Írtam a facebook csoportba a mesével kapcsolatban.
Lindsay Tyson
mutant and proud
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 64
Tárgy: Re: Kalandra fel! Vas. 10 Nov. - 1:34
Helló, csatlakoznék én is, ha lehet! Ha nem, akkor meg így jártam, maximum olvasom. =)
Annie Montgomery
mutant and proud
Diák
power to the future
Play By : Phoebe Tonkin
Hozzászólások száma : 41
Kor : 31
Tárgy: Re: Kalandra fel! Pént. 8 Nov. - 21:50
Akkor én is jelentkeznék.
Mike Sibley
mutant and proud
X-men