Szerző | Üzenet |
---|
Play By : ξ Amanda Seyfried
Hozzászólások száma : 241
Kor : 32
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Kedd 21 Jan. - 12:15 | |
| Arcvak leányzó keresne magának játékostársat. ^^ Nem ígérek gyors reagokat, főleg most hogy rengeteg elmaradásom van, de egy pár naponta tudok írni. ^^
Ui.: Ha netán üzit írsz, akkor azt kérlek jelezd oldalt *balra mutogat* az üzenőfalon, mert nem lépek be minden nap ezzel a karikával. ^^ |
|
| |
független loneliness is a gun Hozzászólások száma : 20
Kor : 36
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Vas. 19 Jan. - 16:37 | |
| Játékostársat keresek cseppet sem barátságos exx-men karakterem részére! Duplán elkelt! *-* |
|
| |
Hozzászólások száma : 14
Kor : 26
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Szomb. 11 Jan. - 17:49 | |
| Cuki lányka keresi elrabolóját az első játékára ^.^ bárkinek örülök, aki nem hagyja hogy eltévedjek a a hatalmas birtokon ^^ pü-ben várom a jelentkező(ke)t |
|
| |
Hozzászólások száma : 27
Kor : 26
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Kedd 7 Jan. - 0:12 | |
| Sziasztok!
Mivel elég régiek az utolsó bejegyzések és nem tudom mennyire aktuálisak, keresnék egy vagy kettő játékos társat napi 1-2 hsz-al. Olyan rendes diákot vagy tanárt aki körbevezetne a suliban és eligazítana egy új diákot, vagy jöhet felsőbb utasításra is nekem mindegy :)de lehet szintén új diák és ha még lány is lehetünk szobatársak. De minden más ötletre és jelentkezőre nyitott vagyok. PM vagy itt.
Duplán is elkeltem, köszönöm. |
|
| |
független loneliness is a gun Play By : Tomas Skoloudik
Hozzászólások száma : 9
Kor : 33
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Csüt. 12 Dec. - 15:28 | |
| - Rebeca Hastings írta:
- Louis most úgy tudom, hogy nem érsz rá annyira, szóval azért nem írok neked, viszont játékostársat keresnék. ^^ Hebrencs, nagyszájú apró termetű tolvajlányka keresi játékostársát North Salem területén.
Ha érdekel írj pm-et, de nem rossz ötlet, ha ott oldalt az üzenőfalon ezt jelzed, mert nem lépek be minden nap ezzel a karival, vagy eleve írj Charles-nak. ^^ Igazából holnap írom az utolsó ZH-m, szóval mostantól ráérek, ha mégiscsak megfelelnék! |
|
| |
független loneliness is a gun Play By : ♥ Emma Stone
Hozzászólások száma : 169
Kor : 35
| |
| |
független loneliness is a gun Play By : Tomas Skoloudik
Hozzászólások száma : 9
Kor : 33
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Csüt. 5 Dec. - 10:56 | |
| Elfogadásomra sor került, s ezen alkalom örömére kikiáltom hirdetményem: Keresek olyan hölgyet, vagy urat, játszópartnernek, ki nem hagyja, hogy ezen ifjú úriember elszaladjon egyetlen köszönés után! |
|
| |
Play By : ξ Amanda Seyfried
Hozzászólások száma : 241
Kor : 32
| |
| |
Törvényen kívüli our time is coming Play By : Derren Brown
Hozzászólások száma : 14
Kor : 51
| |
| |
Play By : Holland Roden
Hozzászólások száma : 89
Kor : 27
| |
| |
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Vas. 1 Dec. - 21:13 | |
| Sziasztok
Már 1 hónapja írtam ide Ciklonnak, mert úgy volt, hogy játszunk, de azóta se írt. Én érdeklődtem tőle üziben, úgy volt, hogy már egy ideje ír, de ez nem történt meg, így én úgy döntöttem, hogy nem várnék továb, de a hsz-t se szívesen törölném. Tehát ha akad olyan, aki szívesen játszana az uszodában Ethan-el, az jelezze Amy karimnak vagy itt és akkor várom oda a hsz-ét (a téma címét pedig logikusan majd átírom).
A kikötés annyi lenne, hogy most egy diáklánynak örülnék.
https://xmen-firstclass.hungarianforum.com/t277-ororo-es-ethan-uszodai-talalkozasa#1828 |
|
| |
független loneliness is a gun Hozzászólások száma : 20
Kor : 36
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Csüt. 21 Nov. - 22:17 | |
| Első játék kiadó! Az első licit viszi! |
|
| |
| |
| |
független loneliness is a gun Play By : Eric Lensherr
Hozzászólások száma : 8
Kor : 34
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Vas. 17 Nov. - 12:29 | |
| Mivel kezdenek kifutni a játékaim, kérnék egy vállalkozószellemű partnert, aki felavatja az új karakteremet, Haleyt. Olvassátok el az ET-met, és üzit Eric Lensherr karimnak küldjetek, vele vagyok többet belépve, köszi! |
|
| |
Play By : Matt Bomer
Hozzászólások száma : 26
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Pént. 15 Nov. - 3:48 | |
| - Kaylee Larson írta:
- Játékostársat vagy mesélőt keresek. Amelyikből van raktáron, jelezzen.
Én szívesen játszok veled. |
|
| |
ember I just believe my eyes Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 433
Kor : 37
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Kedd 12 Nov. - 20:39 | |
| *Magentaszínű táblát emelget.* Mesélő vagyok, és holnap kezdődik egy mesém, kb. heti egy körrel. Ha szeretnél jelizni, akkor a facebook csoportba írd be. Ha még nem vagy a tagja, jelölj ismerősnek, beteszlek a csoportba. |
|
| |
Play By : Kaylee Larson
Hozzászólások száma : 7
Kor : 28
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Kedd 12 Nov. - 19:58 | |
| Játékostársat vagy mesélőt keresek. Amelyikből van raktáron, jelezzen. |
|
| |
| |
| |
Play By : Matt Bomer
Hozzászólások száma : 26
| |
| |
Play By : Zachary Quinto
Hozzászólások száma : 57
Kor : 31
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Hétf. 11 Nov. - 11:22 | |
| Örömmel várom azon diákokat akik úgy érzik egy művész veszett el bennük és ezt szeretnék előhozni. Remélhetőleg mindenkinek találunk a képességének megfelelő önkifejezési módot Esetleg valami órát is tartok szívesen ha valaki ahhoz érez ingerenciát. |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Csüt. 7 Nov. - 21:00 | |
| Írtam, hogy elnézést, jelezve, hogy ez nem kötekedés, mindössze javaslat. Valójában türelmes vagyok, mert továbbra is olyan stílust képviselsz, amelynek köze nincsen ahhoz, hogy kezdő vagy, vagy sem, és hogy mióta szjzel. Továbbra is kérlek, ne így. |
|
| |
független loneliness is a gun Hozzászólások száma : 10
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Csüt. 7 Nov. - 20:54 | |
| És azt mondja nem kötekszik...na mindegy...Elárulom, azért írtam, hátha valaki nem írt be, csak olvassa,és válogatna a beírók közül egyrészt, másrészt, meg azért nem írtam konkrét pm-et bármely előttem szólónak, mert ha több emberkének is lenne kedve, akkor itt akár meg is beszélhetnénk egy csoportos játékot példának okáért, amiért nem fogok mondjuk nyolc pm-et külön megírni!Azt hiszem ez a topic ezt jelentené. Évek óta szj-zem, nem kell ostoba kezdőként kezelni, és megróni mint egy gyereket, okkal írok azt és amit, és úgy ahogy. |
|
| |
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Csüt. 7 Nov. - 20:41 | |
| Elnézést, de ha eleve úgy írsz be, hogy játékot keresel, holott lent mások is jelezték volna, hogy játszanának, elég lett volna egyiküket felkeresni, mint hirdetést létrehozni. Aki már megtette előtted, miért írna még plusz rád? |
|
| |
független loneliness is a gun Hozzászólások száma : 10
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! Csüt. 7 Nov. - 20:02 | |
| Elvetemült, bomlott elméjű, cseppet sem szerethető nagyszájú szöszi keresi vállalkozó szellemű, bátor játszópajtiját, akár az alábbiak közül is bárki, vagy...bárki személyében! |
|
| |
| Tárgy: Re: Játsszon velem valaki...! | |
| |
|
| |
|