Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?
Az oldal alapítása: 2013. szeptember (A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
chatbox
promónk
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)
Új nap virradt New York kikötőjére, mely már ilyenkor sem csendes, hiszen a halfogással próbálkozó kevesek bárkái hasítják az óceán habjait. Kis vitorlásom még a mólónál pihenve várja gazdáját. S lám, meg is érkeztem hófehér DeLoreanemmel. Most kivételesen nem szokásos és elegáns hófehér öltözetem virít rajtam, hanem sokkal lazábban öltözködtem. Fekete cipő, térdzokni, keki színű rövid szárú nadrág, fehér póló, s kezemben egy kék táska tele apróságokkal amire az út során szükség lehet, mint például ennivaló. Mert azt nem tárolok a hajómon, lévén hamar megromlik. Kikötni pedig nem tervezek a hétvégén. Bármit is akarjon bemutatni Emma, azért éjszaka magam tudományát kívánom újból és újból bemutatni neki. Nem titkolt vágyam felejthetetlenül emlékezetébe vésnem magamat. Mert Emmában látom azt a nőt, akit mindig is kerestem. A nagy Ő-t. Vagy legalábbis egy genetikailag kiváló tulajdonságokkal bíró egyént, aki alkalmas petesejt donor lehet, akár természetes, akár mesterséges úton. Hogy őrült volnék ilyen gondolatok kapcsán? Nem hiszem. A lombikbébi program húsz éve stabilan működik, s magam sem kívánok más technológiát felhasználni. Főleg nem klónozást. Azt a szintet azért még nem sikerült elérni vagy legalábbis nem tudok róla. Meglehet folyhatnak efféle titkos kísérletek. De nincs szükségünk klónokra, hiszen mi tökéletesek vagyunk. Csak a világ fogadna el már minket. Akkor nem lenne semmi baj, s már csak az öregedés kérdését kellene megoldanunk. De az a legkevesebb, főleg ha rólam van szó. Gyakran mikor az elnyelt energiát bioenergiává alakítom, s az átjárja testem minden sejtjét, sokkalta energikusabbnak érzem magamat, mi több a tükörben nézve magamat mintha még vonásaim is fiatalabbak lennének. Kár, hogy kopaszodásomra nincs gyógyír. Nagyon tudnék örülni egy hosszú dús hajzatnak. Reggeli gondolataimat nemsokára tettek követik. Egy kicsit rendet kell tennem hajócskámon. Nem mintha nagy buli utáni kupit hagytam volna rajta legutóbb, de ha pár hétig nem járok rajta, egy-két sirály biztos ott hagyja névjegyét. Meg a viharok is. Így a fedélzet felmosásával kezdem a feladatokat. Szerencsére a kajütben nincs rendetlenség, legfeljebb egy kis portörlés, pókhálóirtás várható. Kíváncsi vagyok vajon Emmában van-e annyi háziasszonyi készség, hogy eme alantas munkára vetemedjék? Mert nincs szégyenletes munka, csak szégyenletes fizetés. S ma az utóbbi természetben fizetik. Nem is csekély mennyiségben.
Nem sietünk, nem tárgyalás ez, pont ezért nem sürgetem Zane-t se a válaszadással, hagyom, hogy az utolsó simításokat is elvégezze az ebéddel, és csak aztán telepedik mellén. Aprót kortyolok ismét a pohárból, majd ahogy belekezd a magyarázatba majdnem félre is nyelem azt a kicsiny folyadékot. Akárcsak a fedélzeten a lánykéréskor, meglepettségem most is tagadhatatlan. - Ha nem az lennél, aki, rá kellene szoknom, hogy benned járjak. Csak az ilyenek elkerülése végett - köhögök diszkréten, próbálván újfent visszanyerni stílusom. De hát még egy normális nő is meglepődne ilyen kéréseken, lépteken, nemhogy én, akinek efféle sose fordult meg a fejében. Már maga a házasság is mondhatni némiképp kiborított, nemhogy a gondolat, hogy valaki belőlem egy részt akar magának, új egyed okán. - Még nem mondtam se igent, se nemet és te már is a DNS-em kajtatod. Nem szaladsz kicsit előre? - kérdem mosolyogva, enyhítvén a szavak intő jellegét. És ha nem kérdezek rá, ha nemet mondok, akkor is felhasználja? Akkor is "létrehozza" azt az egyedet? Bár érezhetném hízelgőnek is, hogy bennem találta meg a tökéletességet, mely erre sarkallja. - De jól látod Zane, eddig semmilyen vágyat vagy indíttatást nem éreztem arra, hogy szaporodjak. Főképp, mert hogy a szavaiddal éljek, én még nem vagyok benne a korba - simítom jobbom arcára, mintha csak jelezni akarnám, nem vettem sértésnek vagy zaklatónak szavait. Ha logikusan gondolja végig az ember, látja benne a rációt. Csak hát akkor is sokkoló. - És azt a lombikbébit kibe tennéd? Éreznél mást is megfelelőnek? - kérdem, mert hát ez se egy utolsó pontja a dolognak. Igen, mesterséges megtermékenyítés már nem olyan nagy bravúr, de olyan tudományos vívmányról, mely lehetővé teszi a kihordó szervezetet, még nem hallottam. - Mennyire tudod befolyásolni a megtermékenyített sejtet? A képességét, a nemét? A tulajdonságait? - kérdem, enyhén laikusként, mégis kapiskálva a lehetőségeket, mit a helyzet kínál. Közben italom végleg a pultra kerül, én pedig székemet hátrahagyva lépek Futóm elé, két lába közé furakodva, simogató kezeimből az egyiket továbbra is arcán hagyva, míg a másikat mellkasra simítom. - Ha igent mondok a prioritást élvező kérésedre, és engedsz beleszólást a dologba, akkor záros határidőn belül kapsz egy kis darabot belőlem. Viszont nem tincs formájában. A hajamat megtartanám - súgom mosolyogva ajkaira, azonmód be is tapasztva azokat egy csókkal.
Nem csodálkozom azon, hogy Emma nem járt kémiai laborban. Elvégre üzletasszony, bizonyára közgarázdálkodást tanult az egyetemen. Az én üzleti érzékem saját tapasztalataimból erednek. Nem is vagyok annyira gazdag. Igaz, nem is örököltem akkora vagyont, mint Emma. De nincs is rá szükségem. Illetve a pénzre csak annyira, amennyi kell a kampányhoz. Megterhelő lesz, kétségtelen, ám siker esetén a haszon több mint százszoros. Nem kenyerem a szerencsejáték. S ehhez a választáshoz sem ilyen szellemben állok hozzá. Tudom, hogy én fogok győzni! Mert én vagyok a jobb! - Óh! Szóval azt gondolod, hogy egy doktorált férfi majd itt neked kétkezi munkát fog végezni? Tévedsz, babám! – mosolygok vissza Emmára, még mielőtt szakácstudományomat fel nem tártam előtte. - Segítség azért kell, hogy valaki őrizzen. Ha erősen koncentrálok nem uralom magam körül a dolgokat. Védtelenebb vagyok. – bár ezt a problémát általában egy védőpajzs felhúzásával szoktam megoldani. Most azonban nem érzem szükségét védelemre. - Elhiszem, hogy élveznéd. Csak gondolsz egyet és a konyhai gépek megcsinálják kívánságodat. Hoppá! De hiszen te pontosan ezt csinálod most is! – nézzek rá tetetett döbbentséggel arcomon. Majd hogy szerét vegyem a komolyságnak, kortyintok egyet a nekem kitöltött italból. - Igen, egy tincset. – erősítem meg előbbi szavaimat. A vacsorakészítési művelet végső fázisba lépet, most már csak hagyni kell, hogy maguktól elkészüljenek az ételek. Nyugodtan tudok lehuppanni Emma mellé, vidáman kortyolgatva italomat. - Hogy mit tervezek vele? – Ennyire felkeltette gyanúját nem hétköznapi kérdésem? Pedig még finoman fogalmaztam. Igazából petesejtet akartam kérni, mert a tervezet kísérlethez az lenne a legmegfelelőbb. De a tincs is megteszi, abban is van dns. És ekkor ötlik eszembe korábbi kijelentése, hogy nem szereti ha kísérleteznek vele. Ez megnehezíti válaszadásomat. Hazudni pedig még sem hazudhatok Királynőmnek, kinek épp az előbb kértem meg a kezét! Még ha vissza is utasít, szakmai kapcsolatunk megmarad. Jobb tehát maradni az igazságnál. - Nézd, láthatod, hogy már benne vagyok a korban. Vannak bizonyos emberi vágyaim is. Hogy legyen egy utódom, akiben tovább élhetek. Ez is közrejátszott abban, hogy megkértem a kezedet. Mert benne látom azt a tökéletes nőt, aki révén egy még tökéletesebb lény születhetne a világra. Persze van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem akarnál gyermeket vállalni. Ezért gondoltam úgy, hogy a tudomány segítségével oldanám meg a dilemmát. Lombik bébi. S neked nem kellene mást beleadnod, csak egy kis dns-t önmagadból. Hacsak nem akarsz ennél többet. – halkulok el végül hosszú kifejtéses válaszom végén. Kíváncsi vagyok Emma mit fog reagálni. Már a házassági ajánlattal is sokkoltam. Most az, hogy gyermeket is akarok, mit válthat ki belőle. S főleg a végső válasz meghozatalában merrefelé billenti ez a mérleget? Kételyeim támadnak, izgalmamban homlokom gyöngyözni kezd.
- Nem, ez az élmény eddig valóban kimaradt az életemből - rázom meg kissé a fejem a labor felvetésére. Fiatalkoromban jártam előkelő bálokon, üzletekben, színházban. Utána belekóstolhattam az utca életébe, mocskos mozik, zajos bárok, aztán jött az egyetemi élet is. De a vegyilabor valahogy kimaradt nekem. - Van neked két ügyes kezed - vigyorodom el pajkosan, és nem is lohad, hisz jól érzem magam, még akkor is, mikor leérve az egyik székre cserélhetem Zane ölelő karjait. Csupán annyira "pattanok" el, míg innivalót töltök kettőnknek, majd a saját poharammal visszakucorodva várom a "csodát". - Ezért kell neked segítség? - kérdem kacagva, bár azét megbújik bőven elismerés is a hangomban, ahogy az önállósodott tárgyakat figyelem munkavégzés közben. - Lehet így még én is élvezném a főzést - teszem hoz, aprókat kortyolva a hűs italból, és míg én agyalok a lehetséges borravalón, addig Zane már ki is találja várt jutalmát. - Egy tincsem? - pislogok meglepetten és persze értetlenül. Nem olyan fajta romantikus fiú, aki "szerelme" tincsét hordaná egy medalionban, viszont nem is az az őrült fajta, aki dugiban a vágyott személy tárgyait szimatolja. Végül is, miért érne be a tincsemmel, mikor megkaphat egészben? - Mit tervezel vele? - kérdem inkább kíváncsian, mintsem gyanakvón. Zane tudós ember, nem hinném, hogy a puszta romantika sarkallná efféle kérdésre. És bár választ könnyen kaphatnék, nem szeretném korábbi szavaim azonnal meg is hazudtolni. Tudja jól, hogy ha akarok, beletekinthetek gondolataiba, így felesleges hazudnia. Szóval csak türelmesen várok, kérdőn emelve rá tekintetem.
Dr. Zane Timothy Helmsman
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Terry O’Quinn
Hozzászólások száma : 426
Kor : 48
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Vas. 31 Aug. - 21:53
Vannak akik azt vallják, hogy nem a célba érkezés a legfontosabb, hanem maga az utazás. Nos, bármilyen szép is a táj a magam részéről mégis azt a helyet tudom értékelni ahová szándékoztam eljutni. Elvégre az a vágyam. Az útért fizettem, hogy eljuttassanak oda, de nem az a vágyam. Így bennem teljes érzéketlenség van Emma gondolkozó magatartása kapcsán. Miért is kellene magamat izgatnom? Ha meg lesz az eredmény, jöhet az ivászat. Vagy örömre vagy bánatra. - Ezek szerint még nem jártál vegyi laboratóriumba. Na ahhoz képest egy konyha, s a főzés egyszerű. – magyarázom meg királynőmnek viszonyítási vonatkozásomat, a jobb érthetőség kedvéért. - Ami az íz világ kialakítását illeti meglehet. Ám a köztes munkafolyamatokhoz kellenek az ügyes segítő kezek. – bármennyire is jól megy a sózás, a krumpli attól nem tudja magát meghámozni. Illetve igen trükkös módon, mely leginkább a lány lebegtetése ülő helyzetben című bűvészmutatványhoz hasonlatos. - Valóban sok mindent terveztem veled csinálni. – felelem, s élvezem szeretet királynőm testi közelségét, amint karjai kígyó módra tekeregnek nyakam körül. Oly elképzelhetetlen számomra, hogy ez a test csillogó, ámde durva és rideg gyémánttá tud átalakulni. S ölelése is sokkalta szorítóbbá válna. Meg kell még szoknom ezt a gondolatot emberileg. Amint azt is, hogy bár testedzésre időt nem szánok, s így kondícióm csupán az átlagos ember szintjén van, egy emberméretű gyémántot már nem tudnék ölemben hordozni. Esetleg csak képességem segítségével. Leérkeztük a kajütbe. A rend láttán elégedetten bólintok. Háziasszonyom csak meri kezébe venni a toll mellett a tollseprűt is. - Legyen. Ma én csinálok mindent a vacsorával kapcsolatban. – egyezek bele. Ennek szellemében királynőmet az egyik székre helyezem le ahonnan jól láthatja majd a munkafolyamatot. - Készülj a csodára! – állok mellé kicsit oldalt kezeimet széttárva. A kajüt edényei mintha csak életre keltek volna, úgy lebegnek és mozognak a levegőben, köszönhetően azon energiamezőknek miket manipulálok. Ujjaimat mozgatva, mint valami jó karmester, vezénylem a főzési műveletet. Még a krumpli hámozás kérdése is megoldott: a kés magától húzza le a héjat a levegőben lebegő burgonyáról. Minden háziasszony álma vagyok. - Viszonozni a kiszolgálást? – jut el tudatomig Emma szavainak értelme. - Nem vagyok hivatásos vendéglátó ipari alkalmazott. Ám ha mégis néminemű borravalóval szánnál meg engem, beérném egy tinccsel a hajadból. – olcsó, bár kétségtelenül szokatlan fizetség. Annak aki nem tudja mivel is foglalkozom. De igazán. Aki nem lát a fejemben és nem tudja, hogy a Tökéletes Egyed megalkotása is álmaim közt szerepet. Egy hatalmas mutánsé, kinek révén a hatalom végérvényesen megmaradna. S kinek létrehozásához a tökéletes nőre is szükségem van.
Emma Frost
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 38
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Vas. 31 Aug. - 17:35
Emma & Zane
Nincs mit tovább ragozni a dolgon. Időben megtudja a választ, és azt, mit annyira óhajt. Ám egyenlőre még nem, még kell az a pici inger, legalább nekem, a bizsergető érzés, hogy ismét az én kezembena döntés, még ha a válasz már kész is. De a játék, az izgalom, az a pici pikantéria kell, hogy élvezetes legyen számomra ez a kirándulás, és talán picit így visszaadhatok az álatala okozott meglepetésből. - Egyszerűbb kivitelben? Hát, én sose láttam benne az egyszerűséget - vallom be mosolyogva. Nem tagadom, nem tagadtam, az ilyen házimunkák roppant messze állnak tőlem,a főzés pedig különösen. Persze ugyan úgy, ahogy a korábbi rendrakást, ezt is meg tudom csinálni, ha nagyon muszáj. Bár azt hiszem, jóval kevesebb sikerrel. - Nálam csak sikeresebb lehetsz - teszem még hozzá nevetve, és nevetésem közé vegyül a halk, meglepett sóhaj, ahogy a szék "kikerül" alólam, én pedig helyette Zane ölében kötök ki. karjaim gyengéden fonják körül nyakát, végül is semmi nemtetszést kiváltó esemény nem történt. Voltuk mi ennél sokkal közelebb is egymáshoz, és hát az elmúlt percek után és saját hajlandóságomat tekintetbe véve okom se lenne ellenkezni. - Úgy látom, eltervezted, hogy ezen a hétvégén minden tekintetben leveszel a lábamról - jegyzem meg elégedetten. Igen, erősen simogatja hiúságom, hogy Zane ennyrie akar, és ennyi mindent bevet, csak hogy a saját vágya szerint történjenek a dolgok. Nincs az a nő, amelyik ne élvezné ezt a kiváltságos helyzetet. - Ha olyan egyszerű az egész, akkor én csak nézem, jó? - kérdem mosolyogva, ahogy lassan lefelé haladunk. Meg sem fordul a fejemben, hogy esetleg lekérezkedjek az öléből, vagy hogy esetleg eleshetünk. Ennyire tényleg bíznom kell a Futómban, különben elvetélt az egész helyzet. - Én meg közbe kitalálom, mivel viszonozhatnám ezt a teljes körő kiszolgálást...
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Vas. 31 Aug. - 17:03
Csendben hallgatom amint Emma reflektál az általam felhozott érvekre. Hangos gondolkodásként fogom fel, nem ellenérvelésként szavait. Mert biztos vagyok abban, hogy ő is rájön micsoda lehetőség adatott meg számunkra. - Persze nem hiszem azt, hogy folyamatosan minden ember fejében belenéznél. Én se manipulálom állandó jelleggel az energiákat. Már tudatos szinten, túl a természetes működésen. Meg bizonyosan sokkalta jobban megterheli az agyat más emberek gondolatai, emlékei. Kényes szerv, s még ma is igen kevés biztosat tudunk róla. Nekem meg az egész testem közreműködik a folyamatban. – bók vagy letorkolás, ez csak a hangsúlyon múlik, mit most Emmától kapok. Nem is egészen tudom hogyan is reagáljak szavaira. Valami egyszerűre és konzervatívra lesz szükség. - Jó tudni. – lakonikus avagy bunkó válasz? Ki tudja… Idő a megfelelő ékszer kiválasztására… Megint egy mondat, mi válasz is meg nem is. Nem is agyalok a dolgon. Majd add határozott választ akkor amikor. Közöltem vele a feltételeket, ha ilyenformán is támogatni kíván, netalán érzelmi avagy szexuális téren feltámadt vonzalom is ebben erősíti, az csak pozitívum. - A tény az tény. Dönthetsz később is, csak azzal a hatás is gyöngül, akkora támogatottságot nem kapok, a többi más, nehezebb módon kell megszereznem. A párt konzervatívabb szárnyát csak így nyerhetem meg teljesen. – egészítem ki tervemet, hogy Királynőm számára teljesen világos legyen a történet. Némiképp megnyugtat, hogy azon időre választ add. Egy biztos kijelentés. Addig is lehetőségem lesz a megfelelő ékszer beszerzéséhez. Mely látszatát tekintve drága és értékes, szerkezetében pedig hasznos. Már meg is fogant a gondolat, mi is lesz az… - Való igaz. Pihenni jöttünk ki a tengerre. – húzódik halovány mosoly Emma kezei által dédelgetett arcomra. Jó kedvemet csak tovább fokozza a csók, mivel megajándékoz engem. - Rendben, menjünk le. Hátha szakácstudományok terén is tudok valami újat mutatni. Elvégre a főzés és sütés sem más, mint kémia. Csak sokkalta egyszerűbb kivitelben. – mosolygok kékszeműmre, s újabb huncutságot találok ki. Antigravitációs energiamezőt generálva Emma köré kilebegtetem a székből egyenest karjaimba. - Egy kis gyakorlás, ha jól alakulnának a dolgok. – mondom neki jót nevetve, hisz biztosan meglepetésként éri eme trükköm is. Aztán irány a kajüt!
Emma Frost
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Vas. 31 Aug. - 11:19
Emma & Zane
Egyetértek Zane-el, a világot meg lehet, meg kell változtani és valóban ez a célunk is. A kérdés, a világ mennyi akadályt és buktatót gördít elénk az út folyamán. Nem mintha tartanék a nehézségektől, vagy egy akadály már visszariasztana, nem. Pusztán tanulva Shaw hibáiból én már egy megfontoltabb utat kívánok bejárni. De úgy tűnik, Zane szinte már rögeszmésen ragaszkodik a politikai pályához, az ottani ígéretes befolyáshoz. És talán igaza van. Shaw csak a politikusokat próbálta irányítani, ám ott mindig fennáll a nemtetszés vagy épp ellenállás lehetősége. Ahogy bele is ütközött néhányszor. És még ha sikerült is elhárítania az akadályt, vajon meddig mehetett volna még így? Meddig tűri el a birka ember, kit társai magasabb posztra emeltek, hogy ő is csak egy legyen közülük? Ezzel szemben Zane ezt az emberi problémát próbálja kiiktatva azzal, hogy önmagát emelteti abba a székbe. Talán valóban hathatósabb és kivitelezhetőbb megoldás. - Azért tudnod kell, hogy efféle háttér nélkül is egész jól működik a vállalat - vetem közbe nevetve. Nem lekicsinyelni akarom ajánlatát, egyértelmű, hogy ha hatalmi pozícióba kerül, minden érintett területen a Frost Vállalat lesz az elsődleges társ. Bár ha több ráfordítással, de képességem segítségével ezt magam is elérhetném. - Lehet - bólintok aztán nevetve, el sem engedve tekintetét. - Rosszindulatú tévhit, mely azt sugallja, mi, telepaták folyamatosan mások fejében vagyunk. Épp elég a sajátunkba raktározott tudást és információt kezelni. Többnyire a kényszer vagy épp a szükség késztet minket a kíváncsiskodásra. Legalább is az irányított telepátiánál. Persze, egy épphogy felbukkant képesség még nehezen irányítható, olyankor mégazt is "hall" az érintett, amit nem is akar. Az már csak akarat kérdése, megtanulja-e kezelni képességét vagy beleőrül. Mert ez a veszély is fennáll. - Te pedig nem adtál okot arra, hogy efféle kutakodásra kényszerüljek. Mert tudom, hűséget töretlen. Pont ezért, terveid rejtve maradtak előttem - magyarázom, mintha csak bókolni akarnék neki, teljes bizalmamról biztosítva. Pedig ez így azért nem igaz, sőt, olyan szinten másztam már elméjébe, mint csak kevésnek. De erről nem kell tudnia. - Látod, csak időt hagyok a megfelelő ékszer kiválasztásához - kontrázok vissza szavaira, töretlen mosollyal. Igazság szerint nekem teljesen mindegy, miféle drágakővel tarkított gyűrűt vagy egyéb ékszert választ. Nem azért, mert annyira nem számít, vagy épp olyan nagy a szerelem, hogy még egy vaskarika is örömmel töltene el. Pusztán mert megtehetem, hogy bármely nekem tetsző darabot megvegyen, ha kedvem úgy kívánja. - Ezt vehetném sürgetésnek is - nevetem el magam, pillantásom immár kezeinkre siklatva, ahogy emeli saját ajkához. Udvarias, lovagias gesztus, tiszteletről árulkodó. Tetszetős. - Nem hagylak sokáig kétségek között Zane, időben választ kapsz, hogy a kihirdetésig a felmerülő változásokat magad is rendezni tudd. És újra birtokba veszem saját kezem, visszasimítva arcára, ám most másik is társul hozzá, újfent bölcsőbe ölelve vonásait, míg felsőtestem megdöntve hajolok le, hogy arcunk, szánk egy vonalba kerüljön. - De ezt a hétvégét kettőnkre szántam, a képességeinkre, a pihenésre, a nyugodt beszélgetésekre. Bár erőd felhasználásának egyik fajtája, minek szemléltetése reményeim szerint szerepel a hétvégi programban, igencsak erősen befolyásoló - villannak kacéran szemeim, majd egy röpke csók erejéig érintem ajkait, hogy aztán újfent kiegyenesedjek ültömben. - Talán lenézhetnénk a kajütbe valami ehetőt keresve. Nem szeretném, ha túlságosan megfogyatkozna az energiád...font>
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Pént. 29 Aug. - 21:23
Néha a tartózkodás is válasz. Csak érteni kell. Most értem. Nem mer teljesen színt vallani nekem. Ejnye, hát ennyire nehéz igazi érzelmeit kimutatnia? Nem csoda, hogy annyira jeges a gyémántja. De legyen. Ha elrejteni kívánja emócióit, tegye. Nem kell a fejébe látnom, hogy tudjam a valóságot. Volt már dolgom elég nővel, kiknek hivatalból kellett megjátszaniuk az élvezetet. Észre fogom venni ha ilyesmire kerül sor. Mindig jól esik mikor ujja végigsiklik arcomon. Szavai kevésbé. - A világot meglehet változtatni. A világot _meg kell_ változtatni. S most erre adatik egy lehetőség. Ne használnánk ki vajon? Akkor épp elveinkkel mennénk szembe. Az pedig helytelen dolog volna. Amit magunk is megtehetünk, miért adnánk másnak? Különösen ha a hatalomról van szó. – jól tudom, hogy egyes politikusokat bábként is lehetne mozgatni. Mégis azaz elvem, hogy egy határozott, erős akaratú vezetőre felnéz a nép és kiáll mellette. Ezzel pedig sok pletykát el lehet lehetetleníteni. S ha nem is, nos bármikor tönkre mehet a nyomdagép és más elektromos eszköz mi a hálózatra van kapcsolva. Tisztességtelen, de melyik újságíró nem az? - Hűség és diszkréció az mire terveink beteljesítéséhez szükségünk lesz. – kontrázok szóban, mosolyban. Hiszen ez az alapja a házasságnak is. Már ahogy azt az emberek ismerik. - Nézd, a logikus érvelés része az előnyök felsorakoztatása. Így a vállalati haszoné is. Elvégre érdekszövetségben vagyunk. Ami jó lehet nekem, az jó lehet neked is. Az érzelmek mellett. Mert nyílván úgy az ideális, ha élvezetes is az érdek, nemcsak hasznos. S eddigi tapasztalataim szerint élvezetek terén nincs hiány. – nyalom meg érzékin ajkamat. - Azért vagyok, hogy figyeljek és gondolkozzam. – hajtom meg fejemet. Bizony, Emmám még nincs teljesen tudatában milyen hatalmasságok fordulnak meg a klubban. Igaz, csak emberek. Még sem elhanyagolhatók. Enyhe meglepetten húzom fel jobb szemöldököm. - Meglepni? Egy telepatát? Lehet olyat? – nevetek fel. Igaz, csak néhány perce tudok eme képességéről, de elmémben ott volt a terv, a gondolat, hogy mire készülök. Vagy talán akaratlan elnyeltem volna agyhullámait? Néha a tartózkodás is válasz. Csak érteni kell. Most nem értem. Időt kér a válaszra. Ez sosem jelent jót egy nőnél. Kiszámíthatatlanná teszi a folytatást. Főleg ez a bizonytalanságban tartó beszéd. Tippelni sem tudnék mire gondol igazából. Ösztönöm azt súgja a nem felé. Agyam azonban elnyomja a kéretlenül feltörő rossz érzést. - Rendben, legyen úgy! Egyébként sem készültem gyémántgyűrűvel. – elnevetem magamat. - Bár ezek után az nem is állna jól. Szerencsére vannak más, értékesebb drágakövek is. – kezem felsiklik arcomat cirógató kacsójára. - Jövő szombaton hirdeti ki pártom kit jelölnek a kormányzói posztra. Jó volna örvendetes hír bejelentésével kezdenem kampányomat. – kezét a számhoz húzva lehelek rá csókot. - Az még a kétkedőket is mellém állítaná, stabilabb kezdést téve lehetővé.
Emma Frost
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Pént. 29 Aug. - 17:51
Emma & Zane
- Mivel a válasz a későbbiekben felhasználható ellenem, így megtartom magamnak - kacsintok pajkosan Zane vigyorát látva. Nem érzem bajnak, hogy efféle érzéseket magyaráz bele szavaimba, sőt, kifejezetten előnyömre kovácsolják a dolgot. Nem az a lényeg, hogy én mit érzek vagy mit nem, a fontos, hogy ő mit hisz és gondol. Az én gondolataim úgy is rejtve maradnak előtte, ha én úgy akarom. Az újabb körök, az értetlen zavar viszont már kedves mosolyt csal arcomra, bíztatón simítva végig ujjaimmal arcélét. - Nem _benned_ kételkedem. A körülötted lévő világban - javítom újfent magam. Nem az ad aggodalomra okot, hogy Zane óvatlansága, vagyis tudatlansága sodorná őt a leleplezés felé. Sokkal inkább az, hogy némely makacs kukabúvárok véletlen olyasmire bukkannak, amit nem szeretnénk nyílvánosság elé tárni még. - A te hűséged és diszkréciód töretlen bizalmam élvezi - mosolygok rá, mintha csak köszörülni akarnám korábbi félreértett szavaim okozta csorbát. Ám ahoyg felveti tervének hiányzó láncszemét, arcomra fagy ez a mosoly, a pillanat. A hitetlenkedés. Még mindig nehezen emésztem a dolgot, olyan váratlan ez nekem, mint júliusban a méternyi havazás a tengerparton. Soha, semmi efféle nem fordult meg a fejemben, nem is vágytam rá, nem is tervezgettem, de még csak álmodozni se álmodoztam róla. Talán pont ezért eme megdöbbenés, és nem a várt reszketve pityergősen elrebegett igen. - Nem fair a vállalatom haszonnövelését felsorakoztatni a fegyvereid között - nevetek rá halkan, hisz nem kívánom harsányságba taszítani a pillanatot. Ugyanakkor érezheti, nem igazán felróvom neki a dolgot, inkább csak a magam módján próbálok újra becsatlakozni a témába, erőt venni meglepettségemen, visszatalálni hűvös nyugalmamhoz. - Ez meg sem fordult a fejemben. Igen sok közismert ember jár hozzánk, persze a teljes diszkréció álomvilágával kísérve - vigyorodom el huncutul, mint egy gyermek, ki épp most árulta el, tudja, hol tartja a nagyi a kekszes-dobozt. Bár gondolom, ez az ismeret nem teljesen új Zane-nek, még ha nem is konkrétan a mi klubbunkkal kapcsolatban. Ugyanakkor nem igazán ez most a mérvadó téma, a ki kivel és hogyan szentháromság máskor alkalmasabb vicc-témának és beszédtémának. - Azt hiszem, azt már mondanom se kell, hogy olyan szinten megleptél, amilyenre még gondolni se mertem volna - vallom be, hisz teljesen felesleges tagadni a korábbi pillanatokat. És hogy ezzel gyengébbnek tart, nem hathatós telepatának? Más oldalról is megközelíthetjük a dolgokat, talán örülhetne, hogy nem túrkálok az engedélye nélkül a fejében. Legalább is ez a szituáció most ezt támasztja alá. - Persze... tudom én, hogy ezt főképp az észérvek és döntések sugallták számodra - teszem még hozzá, mintha merni se hinném, hogy a puszta érzelmek hatására döntött így, hisz maga is alátámasztotta, mindez előny lenne számára a jelöltetés során. - Ugye megengeded nekem, hogy a hirtelenség kicsit leülepedjen bennem. Ez nagyon sok mindent megváltoztatna az életemben, amit el kell rendeznem. Mivel gondolom, nem csupán a papírt kívánod lobogtatni, mindkettőnk életére hatással lenne a dolog, és ezt.. ezt meg kell szoknom, át kell gondolnom... Nem, nincs elutasítás, sőt, mondataim is kavarodottak, hol a a már meghozott végleges elfogadás, hol a feltételes mód uralja azt. Mintha már magamban meghoztam volna a döntést, pusztán jellemem az, ki még harcol a függetlenségért. És talán ezt sugallja testem is, ujjaim felengedése, mik immár lágyan simítanak végig arcán, ajkain, a sajátjaimra költözött óvatos mosoly. Igen, mintha a döntés már meghozatalra került volna, csak a hirdetés időpontját várja.
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Csüt. 28 Aug. - 22:31
Mióta csak pártvonalon mozgok törekedtem kapcsolatépítésre. Ennek révén kezdhettem el gondolkodni azon, hogy választáson induljak. Persze sok más lehetőség is volna: képviselő, szenátor. Azonban úgy találtam jónak, hogy jobb ha csak a helyi lokációra koncentrálok s nem vonnom be magamat egyből országos ügyekbe. Arra lesz időm aztán is. Meg persze sokkalta fontosabb helyi érdekeltségeimet támogatnom. Ami minden bizonnyal hasznunkra fog válni. Remélem erre Emma is rá fog jönni, s nem csak azért pártol, mert egy társasághoz tartozunk. Ezt látom abban is mikor rájön rossz fogalmazására. Nem ismerheti a párt belső működését. S bár gyakorta csak egyszerű gyógyszerésznek tartanak, azonban nem egy különleges szerrel örvendeztettem meg társaimat, meghosszabbítva élvezetes éjszakáikat. - Valóban? Ennyire fontos fizikai jelenlétem? – kerekedik önelégült mosoly arcomra. Végre biztos jelét tapasztaltam Emma felém való kötődésének. Láthatólag ama energikus együttlétünk tényleg meghozta gyümölcsét. Lehet ma este megint megismétlem. Nem árt az emlékeztető. - Akkor miben is kételkedsz bennem? – húzom össze szemöldökömet. Nem teljesen világos számomra mit is akar kifejezni, figyelembe véve, hogy a jobb keze vagyok, legfőbb bizalmasa, ki még életét is feláldozná érte. S mégis kételkedik bennem… Légy mindig váratlan. Sok ember éli ezt a bölcsességet akaratlanul is. Rám nem jellemző, de ez nem jelenti azt, hogy olykor ne tennék olyat, ami teljesen szokatlan és viselkedésemhez oda nem illő. Elvégre a káosz része minden embernek, de csak a zsenik tudják uralni. Hiszem azt, hogy maga is a káoszuralók közé tartozom. Még ha számítani is lehet bizonyos reakciókra. Emma önmagát, igazi énjét mutatva felém bizonyos vagyok reakciói őszinteségébe. Különösen most, mikor ennyire egyértelmű meglepődöttsége. Nem csodálkozom rajta, hiszen kijelentésem valóban rendkívüli. S bár fejemben már korábban is megfordultak hasonló gondolatok, lényegében mostanra fogalmazódott meg az ami. Szükségszerképpen. - Emma, jól átgondoltam a dolgot. – kezdem meg válaszomat, s közben élvezem zavartságának testi reakcióit. Nem tudtam, hogy egy telepatát is meglehet lepni. Ez igazán rossz pont. Talán mégsem olyan jó, mint amilyennek mondja magát? - Elfelejted, hogy nem a bordélyház az egyetlen vagyonod. Ott van még a Frost vállalat, első és fő profilod. Igazán jól jövedelmez. S még mennyi haszon érheti az itteni leányvállalatot a jövőben! – húzom el a mézesmadzagot Emma orra előtt. Lehet ő elméket tud telepatikusan manipulálni, de én enélkül is tudom kit mivel lehet megfogni. Vagy legalábbis próbálkozom. Hiszen Emmánál sosem tudni. - Pártom tagjai úgy is erre a szempontra tekintenének elsősorban. Ahhoz pedig ők is jól értenek, hogy adják el jól a dolgokat a szavazópolgároknak. Ne gondolt, hogy legtöbbjük nem folytat bármiféle illegális tevékenységet. A szex hétköznapi része a politikának. Még talán haszonnal is járna ama ház. – érvelek vehemensen, igyekezve megmutatni neki a pozitívumokat. Persze ő dönt, s talán nagy merészség is volt részemről megkérni királynőm kezét. De bíztam benne, hogy ha már eddig is megszereztem támogatását, talán magasabb szinten is megkaphatom azt.
Emma Frost
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Csüt. 28 Aug. - 19:30
Emma & Zane
- Ezzel a ténnyel nem vitázok - mosolyodom el. Kétségtelen, bármilyenhasznos is a páncélom, semmiért se adnám a telepátiám. Még ha választanom kéne se töprengenék egy pillanatig sem. Szerencsére efféle kényszerválasztás nem áll előttem, legalább is nem hinném, hogy bárki képes lenne elvenni tőlem valamely adottságom. Szóval.. csak élvezem az általuk kapott hatalmat. - Valóban nagyon elegáns pozíció - helyeselek, egyrészt mert egyetértek, másrészt mert kissé, csak úgy szórakozásból, a kedvére akarok tenni. Ám az elejtett szavak... kissé meghökkentenek. Nem is sejtettem, hogy Zane-ben ekkora presztizsvágy ül. És hogy ez hasznos vagy épp kártékony lesz? Még nem tudhatom, ám jobb, ha nem engedem ki a felügyeletem alól. - Nem a támogatottságod kérdőjelezem meg - javítom ki egy apró fejrázással toldva meg szavaim. Tudom, hogy pártjában igen közkedvelt politikus, és az egyéb módszerei sem zavarnak. Egészen más dolgok azok, mik némi nem tetzsést indítanak bennem. - Meg tudom oldani a kommunikációt, ám látogatásaid hiányozni fognak - vallom be, noha az egész olyan.. vicces. Hisz nemrég tértem csak vissza, igazából még épphogy elkezdtük kialakítani itteni uralmunk, kapcsolatunk. De attól még a szavak könnyen jönnek, és szükségesek is. - Nem a keménységedben vagy épp a diszkrécióban kételkedek Zane - intem kissé komolyabban. Engem kell a legkevésbé emlékeztetnie, miért is kapta rangját köreinkben. Ám a nyílvánosságra kerülés óhatatlanul is veszélybe sodorhatja inkognitónk. Már pedig még nem jött el az ideje, hogy holmi politikai ócsárolás miatt felszínre bukjon szervezetünk. - A te terved sántít? - kérdezek vissza mosolyogva, ám ahogy érkeznek a szavak.. nos úgy döbbenek le. Cirógató ujjaim meglepetten merevednek arcára, hideg kékjeim zavartan röpködnek szemei és homloka között, mintha csak szükségem lenne minderre, hogy valóban értsem a burkolt kérdést. Vagy inkább kérdést. - Én... - sóhajtok fel, és a ritka pillanatok egyikében ülünk, ahol elakad a szavam. Mert hát.. ezt még a jéghideg Ms. Frost is csak meglepettséggel tudja konstatálni. - Gondolod Zane, hogy jó fényt vetne a karrieredre, ha egy bordélyházat vezető nőt vennél magad mellé? - kérdezek vissza. Nem elutasítom, nem, ez még nem egy "nem". Ez csak egy felvetés, egy olyan oldala a dolognak, amit neki is figyelembe kell venni. Ugyanakkor. hogy juthatott ilyesmi az eszébe? Hogy nem vettem észre ezeket a terveket? Ennyire hirtelen ötlet lenne, vagy csak ennyire felszínesen figyeltem rá? A halvány pír, zavartan megmoccanó ujjaim simítása viszont mind árulkodóak. Életem talán egyik legangyobb meglepetését okozták most nekem, mióta a magam ura vagyok...
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Csüt. 28 Aug. - 18:43
Igen, sok mindenfélét olvastam telepatikus kísérletekről amit kémszolgálatok végeztek. Persze nagy többségük sikertelen eredményt ért el. Ez nem meglepő, figyelembe véve a mutánsok részarányát az emberiségben. Persze aki kifejezetten keresi őket, az talál is. - Szóval igazából csak elmékre tudsz hatni. Az is kellőképpen nagy hatalom. – összegzem a hallottakat. Ezen ismereteim pedig segítenek abban, hogy megfelelő fejlesztéseket tudjak végrehajtani a telepátia terén. - Igen érdekes ez a gyémántalak is… Bár a telepátia felülmúlja. – tartok ki továbbra is az agymanipulálás művészetének felsőbbsége mellett. Elvégre a védelem fontos, de másokra hatni így sokkalta könnyebb. Még az én elektrosokkos nevelési módszereimnél is. Hiszen az áldozat tudatában sincs annak, hogy amit tesz azt valójában nem ő akarja, hanem valaki más. A sajátjának gondolja tetteit. Különös behódoló gesztusom megteszik hatását. Nyitott könyv vagyok Emma előtt, s az is kell lennem, hiszen most már jól tudom, hogy belém lát. Titkolnivalóm nincs előtte, nem szolgált rá semmivel erre. - Igen, a kormányzói szék. Akkor igencsak erőteljes beleszólásom lehet az állam törvénykezésébe. Sokkalta kedvezőbb helyzetbe hozhatom magunkat. S persze egy lépéssel közelebb lennék az elnöki székhez. – igen, hatalmi vágyaim immáron teljesen ismeretesek Emma előtt. Hiába int a nyilvánosságtól. Jól eső kezének érintése ellenére igen határozott és eltökélt vagyok ezen terveim véghezvitelében. - Nem jelöltetném magamat, ha nem lennék felkészülve. Pártom jeles tagjai támogatnak. Vetélytársam pedig reményeim szerint jövő hétre kiiktatódik. Nem állíthatnak mást ki a másik párt jelöltjével szembe, csak engem. Ami pedig saját ügyeinket illeti, nos, lehet, hogy ritkássá kell tennem a látogatásokat. De most, hogy tudom milyen képességgel bírsz, azt hiszem a kommunikáció megoldható. Legalábbis remélem, hogy több kilométernyire lévő személlyel is feltudod venni a kapcsolatot. S amennyire tudom, lehallgathatatlan. Így a biztonságunk tökéletes, mint Királynőm. – lehelek újabb csókot kacsójára. - Igen, a mocskolódás része a játéknak. De ezzel nincs probléma. Szerintem nem lennék a Fehér Futód, ha nem tudnék elég kemény lenni. – húzom mosolyra arcomat. Egyáltalában nem osztom Emma félelmeit, lévén már jól körüljártam azokat. - Azonban van még egy dolog, ami sántít tervemben. Egy olyan állapot, mely biztosan hozna még szavazatokat, s ezzel a sikert. Ez pedig nem más, mint a házasság. – emelem smaragdjaimat Emma zafírjaira. Nem teszek hozzá többet mondandómhoz. Ha nem voltam egyértelmű, Emma kiolvashatja belőlem szándékomat, melyben őt kívánom felkérni, hogy osztozzék a hatalmon, mint kormányzónő, New York állam first ladyje.
Emma Frost
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Csüt. 28 Aug. - 16:39
Emma & Zane
Mosolyogva nézem, ahogy Zane-ben ülepszik az új ismeret, majd újra felkavarodik, újabb és újabb szösszeneteket hozva elő. Mint a hógömb, mit apámtól kaptam a hatodik szülinapomra. Olyan gyönyörű volt benne a balerina, órákig tudtam újra és újra megrázva felkavarni benne a hópelyheket, elcsodálkozva azon, miért nem fázik abban a piciny szoknyában. - Egy kicsit több, egy kicsit kevesebb. Telekinézisre például nem vagyok képes - szúrom a felsorolás után. Igen, az aggyal, az emlékekkel, még az érzésekkel is tudok talán játszani, de a tárgyak,a testen kívüli dolgok az már más, az sajna nem megy. Vagy még nem, végül is ki tudja, hol a határ? Most még a tudományok okfejtése sem zavar, hagyom, had élvezze ki a tudás hatalmát, és talán sejteni vélve azt, hogy mindezzel bizalmamba fogadtam, olyan szinten, mint talán - tudatosan és nem kényszerből - keveseket. - Csak gyanítom, hogy a gyémántalak rásegít vagy épp a gyémántalakom segít rá a teljes hatásra. Mert anélkül, csupán a tudatommal is képes vagyok a gyengébb, kezdők telepaták próbálkozásait blokkolni. Ám a gyémántalak eddigi tapasztalataim alapján mindent blokkol. Még engem is, bár ezt egyenlőre nem kötöm az orrára. Azért jó, ha némi titkot magamnak is megtartok, bár figyelni kell, egyszer nehogy visszájára süljön el a titok. Bár ha Zane ügyesen következtet, sejtenie kell ezt is. A bók, a dícsérő szavak mérhetetlen elégedettségeggel töltenek el, bár ahogy féltérdre ereszkedve előttem lábam érinti igazán meglep, még halk kuncogást is képes kicsikarni belőlem, mint egy zavarban lévő lányka. Noha zavarban nem vagyok, legalább is nem abban az értelemben, de ilyen mély behódolást nem is reméltem elérni. Mert számomra ez a mozzanat, ezek a szavak mind ezt tükrözik. Ugyanakkor mérhetetlen hatalmonízzel tölt is el a felvázolt lehetőség. Igen, ha akarom, ha valamilyen mód adódik rá, az emberek java részét uralmam alá tudom hajtani, vagy épp megölni. Attól függően, épp mire van szükség. - A kormányzói szék? - térek vissza melldagasztásomból a földre, meglepetten pislogva futómra. Persze benne van a terveinkben a politikai befolyás, ám azt nem hittem, hogy Zane ennyire aktívan részt akar venni benne. - A minap este már felvetődött, mi a véleményem az erős nyílvánosságról - sóhajtok fel, két kezem közé zárva lágyan arcát, mintha csak saját kis világunkba kívánnám zárni őt, pedig most pusztán gyengéd kedveskedés az egész, hogy helyzete ne tűnjön túl kérelmezőnek, megalázkodónak hosszú távon. - Fel vagy készülve arra, hogy elég ügyesen lavírozza a kötelező jellegű nyílvánosság előtt és közben megfelelően óvd a titkunk és terveink? - kérdem, ám nem számonkérőn vagy lehordón. Inkább csak kíváncsian, szinte már bíztatón. Mintha tudat alatt is azt sugallnám, én hiszem, hogy képes rá, csak a megerősítést várom. - Egy ilyen magas posztú, befolyásos mutáns nagy lökés lenne szervezetünknek az Egyesült Államokban. Ugyanakkor a már megszokottnál is óvatosabbá kell válnod Zane, hisz mint tudjuk, a politika mocskos játszma, ahol minden kis szemetet kitúrnak a vetélytársról, hogy bemocskolják. Nagyon óvatosnak kell lenned. Mintha ő nem lenne mindennek tudatában. Sejtem, gondolom, épp elégszer megrágta, átelemezte a dolgot. Nem olyan ember, aki a hasára ütve dönt, sokkal inkább az igazi tudós, aki mérlegel, kísérletez, újra és újra végigelemzi a képletet, keresve a hibákat. És mégis, szükségét látom, hogy felvázoljam az általam látott buktatókat, hogy tudja, tudatában vagyok azoknak én is. És mindezek ellenére talán, vagy mert más szándékok irányítanak, tekintetem, szavaim bíztatónak hatnak. Akárcsak ujjaim finom cirógatása arcán.
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Kedd 26 Aug. - 18:16
Egy lakonikus elszólás. Valóban nem kívántam a tudományos részletekkel untatni Emmát, hogy milyen hormonális változásokon megy át az emberpalánta kamaszkorában. Lényegében az egész csupa kémia és biológia. A hormonok sem mások, mint vegyi anyagok. Mesterségesen is előállíthatóak. Nem egy igen hasznos tud lenni. Például a növekedést serkentő hormon. Hogy nagyobb marhák legyenek a földön. Emberben persze ennyire nem burjánzanak el. Talán csak X-gén hatására. A tengert nézve zakatol az agyam. A gondolatátvitel működésének tudományos módján agyalok. Nem valami kellemes téma lehet Emmának. - Elakadt bizony. De nincs is szükség rá, hogy beszéljek. – teszem hozzá. - Többre? – fordulok meg, s zöld smaragdjaimat Emmára vetem. - Hát persze! Telepata vagy. Ezen kifejezést pedig nem csak a gondolatolvasásra alkalmazzuk. Hanem emlékek olvasás, akaratátvitel, érzelmi irányítás, tárgyak mozgatása, s minden más, mit az ember az agyával megtenni képes. – megint kissé tudományszagú lett a levegő. - Így már érthető, hogy miért kapcsolódna gyémánt alakod telepatablokkoló hatása képességedhez. Mindazonáltal nem feltétlenül van összefüggés az elsődleges és másodlagos képességek között. – merengek tovább. Hiába ül előttem egy gyönyörű nő, s akartam már az előbb is tudósból férfivá válni, ez most nem fog menni. Túlságosan érdekelnek ezek az újdonságok mik Emmáról kiderültek. - Ez hihetetlen hatalom! Gyakorlatilag bármikor uralhatod az embereket. Kellő erősítéssel akár mind a hat milliárdot. Valóban királynő vagy te! – ereszkedem fél térdre és illetem Emma lábát csókkal hódolatom jelekép. - Felség, kérem adja áldását tervemre. Szeretnék indulni New York állam kormányzói tisztségéért. - árulom el végre nagy bejelentésemet, már ha eddig nem olvasta ki fejemből.
Emma Frost
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Kedd 26 Aug. - 14:03
Emma & Zane
"Miegymás". Kissé megmosolyogtat a szóhasználat, és nem igazán tudom, vajon Zane volt most a szokásosnál egy pillanatig lazább, vagy csak az én tudásom nem akarta túlfeszíteni. De mindegy is. Ilyen apróságokon nem lovagolok, főleg, mivel most valami sokkal fontosabb került előtérbe. Nekem már nem gond az ő fejére hangolódni, másztam már benne sokkal mélyebbre is, megbolygatva emlékeit. Ezt persze nem kívánom tudomására hozni. Inkább csak várakozón figyelem, miképp reagál az új tudásra. Elutasítóvá válik, gyanakvóvá? Kevesen szeretik a telepatákat, féltik gondolataikat előlük, és bár jogosan, azért túlzás az a tévhit, hogy állandóan mások fejében laknánk. Van sajátunk. Legalább is én ezen az alapelven működök. - Elakadt a szavad? - kérdem mosolyogva meglepő örömét látva. Nos igen, ilyesmi szóhasználat kissé szokatlan tőle, ahogy az a különös dévaj öröm is, mit érzek belőle. - Azért a gondolatátvitelnél kissé többre is képes vagyok - javítom ki, kissé talán saját magam fényezésére, büszkeségből, de mosolyogva. Mert szeretem a tudatot, hogy egyike vagyok a legerősebbeknek. Legalább is eddigi tudásom szerint. És azt is szeretem, ha azok, akik ennek az ismeretnek a birtokában vannak fel is tudják mérni hatalmam.
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Kedd 26 Aug. - 13:36
Nem nagyon hiszem, hogy titkosságunk javára válna a cégkártya osztás. Bár kétségtelenül jó vicc. Örvendetes tudnom, hogy Emmának humora is van. Korábban nem igazán tapasztaltam meg hűvös egyéniségének ezen oldalát. Igen, nagy elhatározásra jutottam és már tettem is lépéseket az ügy érdekében. Eléggé piszkosakat, de ha minden jól megy az alibim biztos. Nem véletlenül hajókáztunk most ki. Csak bízni tudok benne, hogy az a gyíkpofa rendesen elvégzi a dolgát. Különben elevenen fogom megsütni, s bőre fog díszelegni a falamon. Jól mutatna fáraómaszkom mellett. Hát még, hogy megfog döbbenni kíváncsi fáncsisága bejelentésemen. De ne kapkodjuk el eme jeles eseményt, hiszen Emma is megkíván osztani velem egy nagy titkot. Így csöndben hallgatom, whisky helyett szavait iszogatva. - Igen. A kamaszkori hormonális és miegymás változások fokozottan elősegítik a mutáns gén aktiválódását, illetőleg képesség fokozását. Ennek oka még tudományosan nincs igazán bebizonyítva, noha az erre vonatkozó elméletek igen ígéretesek. – csak nem bírtam ki, hogy ne vágjak bele, de ilyen akadozó vallomástételhez rég volt szerencsém. Kissé próbára tette türelmemet. De ami ezután történik az leírhatatlan. Első reakcióm, hogy összerezzenek. Nem mindennap történik meg, hogy valaki hangját a fejemben hallom. Nem mintha ez lenne az első találkozásom telepatikus jelenséggel, ám kétségtelenül meglepett, hogy Emma ezzel a képességgel bír. - Aszta! – tör elő az első szó fogaim kerítése mögül. - Képes vagy a gondolatátvitelre. Ez csodálatos! – ugrok fel a székből ujjongva. Izgatottan fordulok a tenger felé, mely most oly nyugodt, békés, csendes. Mint a reggel egy tiszta éjszaka után.
Emma Frost
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Kedd 26 Aug. - 12:59
Emma & Zane
- Ha valaha nyomtatunk ki cégkártyát, ezt felhasználom szlogennek - toldom mosolyogva Zane megállapításához. De valahol igaza van, tényleg efféle alapon működünk. Bár az se hátrány, ha az illető még osztja is nézeteinket. És amint röpke bemutatóm befejeződik, újfent keresem érintését, mintha igényelném közelségét, a tudatot, hogy ő is itt van, mellettem. És bár tagadhatatlan tény, hogy élvezem társaságát, mindez most főképp előzetes alapozás, enyhítvén a talán újabb sokkot. Kérdő pillantása viszont elsőként újfent mosolyt csal arcomra, egy apró fejingatással megspékelve. Bele se kell néznem hogy tudjam, mennyire tudományos szempontból nézi talán nem a legpontosabb hasonlatom. De mennyire nem tud elszakadni a szabályoktól, hisz rögtön azt látja bele a szavakba, nem hétköznapi jelentésüket, esetlen képletességüket. - Neked is? Ez így nem ér - hajolok közelebb hozzá, majd nevetve teszem túl magam a dolgon. Egyértelműen lerí rólam a kíváncsiság, az a tipikus női kíváncsiság, mi arra hajszol, hogy megtudjam a titkot, főképp, ha azt velem akarják megosztani. És bár egy észrevétlen pillanat alatt megtudhatnám, ezt most meghagyom Zane-nek. Mert félek, ha a varázsló érkezte előtt veszem ki a nyuszit a kalapból rögvest a hátrányát és talán korábbi használatát keresné képességemnek. Így hát erőt veszek magamon, és újfent hátradőök székemen, pusztán kezem tartva úgy, hogy elérhesse, mintha csak felkínálnám neki a választás lehetőségét. - Mindketten tudjuk, hogy a mutációk, igen csekély hányadot leszámítva, a korai tinédzser korban aktiválódnak, főképp valamilyen érzelmi erőhatás okán. A páncélom elsőként jó tíz éve jelent meg, önvédelmi mechanizmusként, tudatosság nélkül. De azt, hogy más vagyok már jóval korábban tudtam - kezdek bele, kissé talán akadozva, mint aki a megfelelő szavakat keresi, a módot, ami a leginkább szemléletessé teszi a helyzetet. - Talán a gyémánt valóban csak egy kicsi mellékes plusz, talán nincs is efféle funkciója, csak az én képességem erősíti fel, hogy védjen a telepatákkal szemben.A magamfajtákkal szemben... Utolsó szavaim már csak fejében csengnek. És nem csak hogy láthatja, nem mozog a szám, de most szándékom szerint érezheti is, hogy ez másabb, hogy nem fülébe kszik hangom, hanem ott vagyok, a fejében.
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Kedd 26 Aug. - 11:53
Mit sem sejtek arról, hogy szeretet királynőm épp a fejemben bóklászik. Nem feltétlenül érzek meg minden egyes engem érő energiát. Az nagyon is rossz lenne, hisz maga a fény állandóan zavarna, nem beszélve attól a sok elektromágneses sugárzástól. Ilyenek az agyhullámok is, legalábbis rövid távon nem kell nagy erőfeszítés, rejtve maradnak tudatos érzékelésem elől. Bókolása jól esik tudós hiúságomnak. - Tudom. – vágom rá igen magabiztosan. Arcomat érő cirógató kézmozdulataira átérzéssel hunom le szememet, ezzel is kikapcsolva egyik érzékemet, hogy a másik sokkal intenzívebben érezhessen. - Valóban. Légy mutáns, erős és tud tartani a szádat. Különben, egy fejjel rövidebb leszel. – kontrázok rá a nevetésre. Csak csodálom azt a könnyedséget, amint kezét gyémánttá, majd szempillantásnyi idő múltán újra eredetivé változtatja. Valahogy ez annyira természetes lehet számára, mint számomra az energiamanipulálás. S azon belül is a repülés. Bár kétségtelen, hogy igencsak kell koncentrálnom. - A kör másik fele? – pislogok kettőt kérdőn, elképzelve eme mértani formát. De sehogy se értem hol lehet egy kör másik fele. A kör az kör. A fele félkör, avagy 180 fok. Meglehet nem mértani dologra gondolt királynőm. - Nos, próbát kell tenni. Addig ki nem derülhet. Nekem is lenne majd egy hasonló mondandóm. De hölgyeké az elsőbbség. – ülök vissza előbbi helyemre honnan oly hirtelen pattantam fel. Remélem nem fog más is ilyen sokkhatásként érni.
Emma Frost
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Hétf. 25 Aug. - 19:38
Emma & Zane
Páncélom másik nagy hátránya, hogy a saját telepatikus képességem is blokkolja, így hiába hajt a kíváncsiság a ki nem mondott szavak iránt, azok mindaddig rejtve maradnak, míg vissza nem vedlem emberi alakom. Tudom, hogy egyszer még nagy bajt hoz ráma kíváncsiság, talán pont a vesztem okozza, de amíg élek, miért ne élhetnék úgy, hogy élvezzem. Így minden zavar vagy bűntudat nélkül lopom be magam Zane fejébe, most csupán az elmúlt pillanatok gondolatait téve sajátommá. És azonnal húzódik is elégedett mosolyba ajkam, mit tulajdoníthat épp érkező szavainak is. - Ha feledném, bár ez lehetetlen, most újfent eszembe juttatnád, miért is figyeltem fel rád elsőként. Olyan tudással, logikával és következtető-készséggel rendelkezel, mint igen kevesek - bókolok, és ha elég közel van hozzám, hát megérintem, akár karját, akár arcát. Csak úgy, magáért az érintésért, mintha ekképp is "jutalmazni" akarnám őt. - Inkább úgy fogalmaznék, ez is a felvételi követelmény egy része a klubnál - nevetek fel lágyan, majd elgondolkodva vizslatom arcát, mintha igazán nehéz döntés előtt állnék. És valamilyen szinten az is, de a döntést már rég meghoztam. Csak kell a játék, a móka. - Ez eddig csak... - mutatom fel gyémánttá váló kezem, mely azonnal vissza is formálódik - csak a kör egyik fele. Ám nem tudom, miképp vélekednél a másikról. Sóhajom, lesütött tekintetem mind csupa "félszt" sejtetnek. Mintha valóban tartanék attól, nem lesz tetszetős számára az újabb ismeret. És mégis, mintha nem tudnám magamban tartani, titkolni előtte.
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Hétf. 25 Aug. - 19:06
Későn ért… sokat sejtető válasz. Általában kamaszkorban történik meg a mutáció látható megjelenése. Későbbi életkorban nagyon ritka esett. Annál gyakoribb a másodlagos mutáció. Bár ez nem mindegyik mutánsnál alakul ki. Nekem sincs. De miért is lenne rá szükségem? Hisz képességemmel így is nagy erőknek parancsolok. S az, hogy mások fejébe belelássak… nem vonz. Nem szeretem az ostoba beszédet, hogy bírnám ki akkor azt a sok buta gondolatot, amik az emberek agyában rejteznek? Jól van ez így is. És ahogy sejtettem, a gyémántbőr sem tökéletes. Afféle védőöltözetként gondoltam rá, ami megvéd a külső hatásoktól, hermetikusan elszigeteli tőle az embert, de ha nincs saját levegőpalackja akkor hamar a végzetét is okozza. S jelek szerint helytálló ez az elméletem. Kísérleti jelleggel azonban nem szeretném kipróbálni. - Hogy a képességed része lenne? Meglehet. De akkor azt valamiféle agyi funkciók generálnák. Vagy tényleg csak maga az X-gén. - Elméletem továbbgondolását a gyémánt felhasználhatóságáról egyenlőre ejtem. Már csak azért is, mert királynőm újra emberi alakot öltve sokkal szemrevalóbb számomra. Tudós énemet háttérbe szorítva újra felszínre tör a férfi. - Diszkrécióm természetes. Elvégre nem erről szól a Pokoltűz klub? – húzom mosolyra számat.
Emma Frost
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Hétf. 25 Aug. - 16:50
Emma & Zane
- Csak kissé későn ért - nevetem el magam a veleszületettség kapcsán. Igen, veleszületett adottság, hisz nem mástól kaptam, nem adalékként. Csak az aktiválódás volt elhúzódó, igaz, a legjobbkor jött. De mindegy is, ami volt, elmúlt, már olyan régi, és annyira lényegtelen történés, hogy kár is vele foglalkozni. - Nem - ingatom finoman a fejem. Sajnos ennyire nem tökéletes a dolog. Pedig mennyi lehetőség rejtőzhetne benne... - Ugyan úgy szükségem van a levegőre, szóval azt átengedi. Külsőség ellen véd. És persze az agyra ható mutánsok ellen. Szóval.. azért nem olyan rossz ez - nevetem el magam, bal lábamra helyezve a testsúlyom, játékosan oldalra billentve így a csípőm. Persze csak olyan megszokott incselkedés ez, hisz látom, Zane-ből most inkább a tudós bújt ki, mintsem a férfi. És ez nem is baj, hisz végül is "azért van", hogy gondolkodjon, hogy a felmerülő problémákra megoldást leljen. és őt zavarta annyira a telepaták lehetséges rálátása terveinkre, hát én adtam neki ötletelnivalót ennek megakadályozására. - Azért még ne éljük bele magunkat - sóhajtok fel, visszanyerve emberi külsőm, és újfent az egyik székenhelyezem magam kényelembe. Ruházatom az eddigi, az alakváltás egy csipet kárt se tett benne, de el sem tüntette azt. - Nem biztos, hogy maga a gyémánt a megoldás, hisz lehet, az én képességem egészíti ki. De lehet tényleg az anyag elég ahhoz, hogy leblokkolja a kíváncsiskodókat - mosolyodom el, és mivel az én poharam má rkorábban kiürült, hát Zane-é felé nyúlok, hátha abban még lelek egy korty italt. - Neked segítek, ha próbálkozni szeretnél, de szeretném, ha ez köztünk maradna. Nem viselném jól, ha mindenki rajtam óhajtaná kipróbálni az ötleteit... Szavaim közben kékjeim arcára emelem, mint egy ártatlan hölgy, rá bízva titkom, felkínálva bizalmam. Játék ez, egy újabb lépcsőfok abbna a különös szövetségben, mely még Londonban köttetett és melynek első pecsétjét az irodámban törtük fel.
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Vas. 24 Aug. - 21:03
Vállat vonok Emma válaszára, ezzel lezárva a drágakövek hasznosságáról folytatott expozíciómat. Nem jellemző rám, hogy félvállról vennék bármiféle elméleti okfejtést is. Mert sose tudni, hogy mikor válik valósággá. Hiszen korunk teli van csodákkal, amit nem csak a technika valósít meg, hanem emberi genomunk. Amint ez Emma gyémánttá való átváltozása is mutatja. Tény és való, hogy átmentem a teljes meglepődés fázisán. S noha korábban is gondolkoztam már azon mi is lehet Fehér Királynőm mutációja, nem erre számítottam. Voltaképpen nem is igazán fogalmazódott meg bennem elképzelés. Mert mindig ama ominózus londoni éjszaka jut eszembe, s azzal együtt jön a fejfájás. Találgatásokba bocsátkozni pedig az adatok csekély száma folytán nem akartam. Noha tudósként óhatatlan, hogy kísérleteket folytassak, mindazonáltal az emberi illetőleg a mutáns szabadságát korlátozó kísérleteknek jelen állás szerint nem vagyok híve. Nem is így dolgozunk a laboratóriumba. Meg aztán egy minta is bőségesen elég munkát tud adni Tökéletes Egyedem megalkotásában, ki hatalmával segítségünkre lehet világuralmi terveinkben. Bólintok megjegyzésére. Valóban, egy igazi sakkmester is igyekszik elrejteni ellenfele elől támadási stratégiáját, hogy a legváratlanabb pillanatban adhasson mattot. Ezért is ügyelek kényesen arra, hogy elrejtsem képességemet, noha jó pár esetben nyilvános használata könnyebbé tehette volna életemet. De fő a biztonság! Akik meg megtapasztalták hatalmamat, nos, talán sokkalta óvatosabban viszonyulnak hozzám a jövőben. Pillanatra megrezzenek, mikor gyémánt keze visszavált emberi formába, majd újból drágakővé lesz. - Elképesztő! Szinte már ösztönös. De ha veled született mutáció, akkor nem is meglepő. – merevedik rá arcomra a csodálat, mit Emma képessége kapcsán érzek. Igen, nagyon erőteljesen előhozta belőlem tudós énemet, s ezzel érdeklődésemet szakmai irányba terelte el. Talán ezért, vagy egyszerűen a gyémánt ridegsége folytán, de nem indul meg bennem semmilyen testi reakció arcsimogatása nyomán. - Mindent kizár a páncél… még a levegőt is? – merengek el Emma szavait egy létfontosságú kérdést vetve fel. Mert úgy vélem oxigén termelésre nem képes. Így az gondot okozhat bizonyos körülmények között. Ama gondolat pedig, hogy bármiféle formában ártalmára lennék képességemmel Emmára, visszataszít. Nem mintha ne tudnék találni gyenge pontokat az elpusztíthatatlan gyémánton. - Tehát a megoldás Xavier problémára a gyémánt. Milyen szerencse, hogy nem valami fémötvözet. Azt macerásabb megalkotni.
Emma Frost
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Vas. 24 Aug. - 12:07
Emma & Zane
Teljesen egyértelmű Zane okfejtése. Valóban csak azért értékesek, azért drágák azok a köavicsok, mert mi, emberek annak nevezzük őket. Mert árat szabunk rá, mert birtokolni akarjuk. Egyébként tényleg nem többek, mint szépen csillogó kövek. - Én azért inkább a követ kérném. Abból egynél több hot-dog is kijön, még ha jóval áron alul szabadulsz is meg tőle - kontrázok nevetve, de igazából csaka játék kedvéért, hisz nagyon mit boncolgatni nincs ezen a témán. Szerencsére mindketten úgy élhetünk,a hogy akarunk, nem kell egy falat ételért sóvárognuink, hisz kedvünk szerint kérhetjük azt, amit megkívánunk. Mondhatni minden értelemben, nem csak ételben. - Azt elhiszem - mosolyodom el meglepettségén. Valahogy sejtem, nem efféle mutatványra számított. Úgy sejtem, meg sem fordult a fejében, hogy a külsőm megy át metamorfózison, sokkal inkább valami szellemi erőt, képességet várt tőlem. És igazából mennyire jól sejti! A kíváncsiságot persze látom rajta, ha épp tudnéka fejébe kukkantani hát magam is meglepődnék Kayla személye okán, ám ebben az alakban sajna a saját telepátiám is blokkolt, így ezen információ az ő birtokában marad. Egyenlőre. Aztán csak bólintok. Nemnézem ki belőle, hogy ketrecbe zárva kísérletezgetne rajtam. Nem, azt nem tudná, de nem is merné megtenni.Viszont jobb, ha már így előre tisztázzuk a dolgokat. - Bár az alakom nem rejtegethetem örökké, de az, hogy mindez a telepatikus képességek ellen is véd nem kívánom köztudomásra hozni. Az érintett próbálkozók úgy is rájönnek, addig másnak meg nem kell tudnia róla - jegyzem meg, és tudom, hogy Zane tudós énje érti, mire gondolok, és egyet is ért velem. A legjobb támadás a meglepetés ereje. - Igen, elég könnyű így védekezni - kuncogok fel, figyelve, ahogy óvatosan ismerkedik gyémánt kezemmel. És bizonyításként a következő pillanatban "lefolyik" rólam a drágakő, újfent bőrpuha, meleg kezem érezve, majd alig egy lélegzetvétel alatt újfent teljes gyémántban pompázok előtte. - Épp eleget gyakoroltam már ahhoz, hogy gondolatnyi idő alatt öltsem magamra minden erőfeszítés nélkül - magyarázom neki, mintha nem lett volna mindez egyértelmű a bemutató után. Közbn nszabadon hagyott kezemmel arcán simítok végig, meglepően gyengéden ahhoz képest, hogy egész testem egy nagy darab hideg kő. Szavai azonban elsőként értetlenséget sülnek bennem, ám a tekintetében felvillanó vágy már mosolyra fakaszt. - Nem - rázom meg a fejem, és bár megszoktam, hogy ilyenkor tincseim repkednek vállam körül, most az egész egyben maradva simul hozzám moccanatlan. - Mindent kizár a páncél. A telepatákat, a fájdalmat, a sérüléseket. Úgy hiszem, még a te csapásaid is bírná. Egy ideig biztos - teszem hozzá, hisz arról,a mit sose próbáltam nem alkothatok száz százalékos véleményt. De úgy hiszem, amíg energiám, erőm bírná, képes lennék az ő csapásai mellett is fenntartani alakom.
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Szomb. 23 Aug. - 17:54
Igen, sajnos megint a szófosás hibájába estem. De még mindig jobb mint grafománnak lenni. Lévén nem szeretek sokat írni, gépelni, nagyon megfájdul tőle a kezem. S ezen még az energiafelhasználás sem segít. Arra pedig, hogy energia segítségével gépeljek… nos, még nem találtam megfelelő szerkezetet amelynek segítségével erre képes lennék. De ki tudja mit hoz a jövő… Nem tudom mikor váltam ennyire tudóssá. Talán az egyetem formált át. Az első év során sikerült ösztöndíjat szereznem, s máris kevesebb gondom volt az anyagiakra, nem kellett szükségszerűen kábítószert eladnom. Így több időm maradt a tanulásra, miáltal újabb díjakat nyertem, s később a doktorátusi kutatási programot, majd biztos állást. Ezek az idők alakítottak át. S csak akkor tért vissza lazaságom ha a pohár fenekére néztem. Saját anyagomat sosem fogyasztottam, másét sem. Erre sosem volt szükségem. Meg az alkohol is megfelelő méregnek bizonyult. S ez vezetett el több züllött helyhez hol régi énem maradékát próbáltam életben tartani. Mára szinte teljesen felszívódott. S néha nem tudom, hogy ez jó-e. - Igen úgy. Meglehet most még különlegesek vagyunk. De mi vagyunk az első láncszemek az evolúciós lépcső következő fokán. Meglehet utódainknál már teljesen természetesek lesznek ezek a képességek, mert mindenkinek lesznek. Éppen ezért kell okosnak lennünk, s az irányítást magunknak tudnunk. Nehogy a fejünkre nőjenek. – vázolom fel Emmának az általam gondolt jövőképet, finoman elrejtve benne ama vágyamat, hogy közös utódaink legyenek. Hiszen ő olyan tökéletes… már pedig azt szeretem. - Mit kell ezen megjegyezni? – vetem fel kérdőn. – Nekem annak a drágakőnek a színe tetszik. Megnyugtat élénkzöld színe. – teszem hozzá magyarázatkép. - Haszontalanok. Hiszen legtöbbje csak annyit ér amennyi értéket tulajdonít az ember. Anélkül egyszerű kavicsot is adhatnék, nem kellene különbség. Jó, így hogy értéket adunk neki, így hasznosak, drágák, mik révén pénzre, hatalomra lehet szert tenni. De alapjáraton inkább választanék egy virslis kiflit, mint egy drágakövet. Előbbit legalább meg lehet enni. – zárom imigyen gondolatmenetemet. A különös változás teljesen váratlanul ért. Csoda hát ha így reagálok? Persze amint agyam dolgozni kezd és felfogja mi is történt - Miért ne tetszenél? Csak meglepő a változás. – szólalok meg. Kétségtelenül nem efféle mutáns képességre számítottam. Illetőleg nem erre emlékeztem. Vagyis hogy nem is emlékszem rá pontosan. De mintha nem ez lett volna… Arcomon a kezdeti meglepő vonásokat kíváncsiságéi veszi át. Szoborszerűen megdermedve állok, s figyelem gyémántba burkolózó Emma mozdulatait. Szótlan hallgatom Emma meséjét, nem leplezve kíváncsi tekintetemet, amivel szemlélem különös mégis csodás küllemét. Megállapítása gyémántról helytálló. Noha eme drágakő telepata blokkoló hatásáról nem szólt egy tanulmány sem, ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne így. De honnan tud erről? Netalán Kayla képessége ilyen formába rá nincs hatással? Sokat gondolkodtam arról, hogy mit is csinált ő annak idején velem. Valamiféle telepatikus késztetést volt, abban bizonyos vagyok. S mintha ő is említett volna valamiféle kísérletezgetést, mint most Emma. Miről lehet szó? Ennek utána kellene járnom. - Ez csak természetes. – felelem figyelmeztető szavaira. Gyémántkezét átfogva kezdem megvizsgálni őt. Valóban gyémántnak hat bőre. - Ez igen. Ez sok mindent megmagyaráz. Főleg azt miért nincs benned félelem. Hiszen jól megtudod védeni magadat. – rakom végre össze az eddig elszór morzsácskákat miket szórt elém királynőm. Nem gondoltam volna, hogy ilyen képességet titkol előttem. - Csodálatos vagy! Érzel is a gyémánton keresztül? – csillan meg szemeimben a vágy.
Emma Frost
mutant and proud
Törvényen kívüli
our time is coming
Tárgy: Re: Szerelemhajókázás Szomb. 23 Aug. - 16:00
Emma & Zane
Szóáradata, fecsegése mosolyra fakaszt. Már észrevettem, hogy olykor képes levedleni az intellektuális tudóst, és úgy viselkedni, mint bármely ember. Ellazulva, kissé engedve a lazaságnak, nem csupán praktikusságuk felől közelítve meg a dolgokat, magyarázón, alátámasztandón. Csak úgy, fecsegne épp lényegtelennek tűnő dolgokról is, kitöltve, színesítve a társalgást. - Úgy gondolod? - szúrom a végére mosolyogva. Persze, sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha nem kellene mindent körberágni, elmutogatni, elmagyarázni, egyszerűen csak megmutatni, mi hogy látjuk. De ha mindenki rendelkezne ezzel a képességgel, akkor mitől lennénk különlegesek? Vagy ha csak részben, akkor pedig miért ne tarthatnánk attól, hogy a maradék is vágyni akarja ezt a tudást? - Ezt megjegyzem - bólintok a smaragd említésére, bár meglep, hogy elsőként nem a gyémántot hozza fel. De attól még jó tudni, mi tetszik neki, hisz olykor egy apró ajándék is sokat jelenthet, főképp, ha olyat tartalmaz, amit szeret, amiről beszéltünk. Mert mindez azt sugallja, figyelek rá. - Haszontalan kövek? - kacagom el magam, nem foglalkozva "ijedelmével", még hirtelen felpattanását sem akadályozom meg, noha ebben az alakban minden erőfeszítés nélkül tarthattam volna a széken. - Így talán már nem is tetszem, Zane? - kérdem mosolyogva döbbent szavait hallva. Lassan, kényelmesen lépek hozzá közelebb, még ebben a formában is tartva könnyedségem, kecsességem. és hát.. tegyük hozzá, hogy még ha tört, darabos formában is, így inkább hangsúlyozott testem formája, mintsem a hétköznapi bőröm borító ruhákkal. - Még nem voltam tizennyolc, mikor rájöttem, képes vagyok a testem egyfajta gyémánt réteggel elfedni. És mint tudós, ismered a gyémánt előnyeit. Szinte elpusztíthatatlan. Nem hat rá se emberi, se mutáns fegyver - kocogtatom meg játékosan felszikrázó külsőm. - És nem hatnak át rajta a telepaták és egyéb agykurkász mutánsok sem - teszem még hozzá elégedetten, kissé talán kecsegtetőn. Hisz ez is lehet egy kiindulási alap. Nem biztos, hogy maga a gyémánt a vízválasztó, de talán kulcstényező lehet. - De tudnod kell Zane, hogy nem viselném jól, ha még egyszer kísérleti nyúlnak néznének - teszem még hozzá kissé figyelmeztetőn, felé nyújtva jobbom. Mintha csak bátorítanám, nyugodtan érjen hozzám, "vizsgáljon meg".