we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunion

welcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk

Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Kerti lugas (fürdő előtér)
Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeby Nikola Tesla
Szer. 29 Aug. - 15:32

Maszkabálba menni jó! :)
Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeby Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeby Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Konyha
Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeby Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeby Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeby Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeby Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeby Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Aiden, Hope and Amber - Újabb tervezgetés
Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeby Aiden Hamilton
Szomb. 30 Dec. - 19:57

Top posting users this month
No user
i'm here

Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (358 fő) Szomb. 26 Okt. - 17:35-kor volt itt.

Megosztás

Szerelemhajókázás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Dr. Zane Timothy Helmsman
mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Terry O’Quinn
Hozzászólások száma : 426
Kor : 48

TémanyitásTárgy: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeSzer. 30 Júl. - 11:32

First topic message reminder :

Új nap virradt New York kikötőjére, mely már ilyenkor sem csendes, hiszen a halfogással próbálkozó kevesek bárkái hasítják az óceán habjait. Kis vitorlásom még a mólónál pihenve várja gazdáját. S lám, meg is érkeztem hófehér DeLoreanemmel. Most kivételesen nem szokásos és elegáns hófehér öltözetem virít rajtam, hanem sokkal lazábban öltözködtem. Fekete cipő, térdzokni, keki színű rövid szárú nadrág, fehér póló, s kezemben egy kék táska tele apróságokkal amire az út során szükség lehet, mint például ennivaló. Mert azt nem tárolok a hajómon, lévén hamar megromlik. Kikötni pedig nem tervezek a hétvégén. Bármit is akarjon bemutatni Emma, azért éjszaka magam tudományát kívánom újból és újból bemutatni neki. Nem titkolt vágyam felejthetetlenül emlékezetébe vésnem magamat. Mert Emmában látom azt a nőt, akit mindig is kerestem. A nagy Ő-t. Vagy legalábbis egy genetikailag kiváló tulajdonságokkal bíró egyént, aki alkalmas petesejt donor lehet, akár természetes, akár mesterséges úton. Hogy őrült volnék ilyen gondolatok kapcsán? Nem hiszem. A lombikbébi program húsz éve stabilan működik, s magam sem kívánok más technológiát felhasználni. Főleg nem klónozást. Azt a szintet azért még nem sikerült elérni vagy legalábbis nem tudok róla. Meglehet folyhatnak efféle titkos kísérletek. De nincs szükségünk klónokra, hiszen mi tökéletesek vagyunk. Csak a világ fogadna el már minket. Akkor nem lenne semmi baj, s már csak az öregedés kérdését kellene megoldanunk. De az a legkevesebb, főleg ha rólam van szó. Gyakran mikor az elnyelt energiát bioenergiává alakítom, s az átjárja testem minden sejtjét, sokkalta energikusabbnak érzem magamat, mi több a tükörben nézve magamat mintha még vonásaim is fiatalabbak lennének. Kár, hogy kopaszodásomra nincs gyógyír. Nagyon tudnék örülni egy hosszú dús hajzatnak.
Reggeli gondolataimat nemsokára tettek követik. Egy kicsit rendet kell tennem hajócskámon. Nem mintha nagy buli utáni kupit hagytam volna rajta legutóbb, de ha pár hétig nem járok rajta, egy-két sirály biztos ott hagyja névjegyét. Meg a viharok is. Így a fedélzet felmosásával kezdem a feladatokat. Szerencsére a kajütben nincs rendetlenség, legfeljebb egy kis portörlés, pókhálóirtás várható. Kíváncsi vagyok vajon Emmában van-e annyi háziasszonyi készség, hogy eme alantas munkára vetemedjék? Mert nincs szégyenletes munka, csak szégyenletes fizetés. S ma az utóbbi természetben fizetik. Nem is csekély mennyiségben.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimePént. 22 Aug. - 17:19

- Valóban. Nem kenyerem a céltalan pusztítás. Ám ha azzal pánikot és káoszt okozhatunk, s ezáltal megnyerhetjük magunknak a birkanyájat, még az is belefér. – ül ki arcomra gonosz mosoly.
- A tudat… az nem annyira. Inkább a vágy. De az nincs bennem. Másfélék vannak. Kevésbé agresszívek. Nem vagyok vadállat, mint egyesek. – teszem hozzá utalva újfent kifinomul intellektusomra. Mert arra különösen büszke vagyok és óvom. Ez nem nagy titok. Ellenben valódi hatalmi terveim még talán rejtve vannak előtte. Nem, nem az uralkodás. Hanem a mutáns gének ismerete. És egy olyan mutáns megalkotása, mely hatalma felül múlja mindenkiét. Avagy magába szívja. Sajnos kevés forrás áll még rendelkezésemre. De ez változhat.
- Valóban. Nevelni kell őket. Főleg ha hasznos képességgel bírnak. Vagy hűségesek. Sok gyalogra lesz szükségünk játszmáinkhoz. Nem egy elesik, kell az utánpótlás. – tör elő újfent logikus énem.
- Igen, igaz, kitartás nélkül nincs siker. Két évtizede gyakorlom használni erőmet. S közben igyekeztem elrejteni az emberek elől. Kevesen is tudnak róla, még családom se. Jól van ez így. – zárom szavaimat egyszerűen. Szeretem a dicséretet, de csak ha igazán megérdemlem. Az amire most képes vagyok pusztán fejlődés kérdése, sok gyakorlással. Igazi tettek után jár az értékes dicséret. Ilyen a repülés. Vagy épp egy finom masszázs, mit Emmától kapok. Nem tagadom, jól esik puha kezét bőrömön éreznem. Szemeimet le is hunja élvezem ujjai játékát homlokomon, majd testem többi porcikáján.
- Igen, nehezen felejtek. Talán ezért is ment mindig jól a tanulás. Bár nem mondanám, hogy kimagasló lennék. Vagyis ez csak emberi. Nem mutáns képesség. A lényegre törés pedig szükségszerű. Gyakori szakmai ártalom, hogy elveszünk a szavak tengerében és végül össze-vissza fecsegünk. Logikus egyből a lényegre térni. Persze bizonyos társadalmi körülmények között óhatatlanul bájcsevejt kell folytatni. Ezek igen unalmas társadalmi normák. Bár mindent elintézhetnénk egy percnyi gondolatátvitellel. Az élet sokkal egyszerűbb lenne. – zárom el végre szám csapját miből csak ömlik a szó, megcáfolva kijelentésemet. Néha, főleg ha jól érzem magam mint most, eljár a szám. De nincs is mitől tartanom emiatt.
Emma újabb szavai elgondolkodtatnak. Persze elvileg lehet olyan anyag, mely meggátolja az agyhullámok terjedését, mint ahogy olyan is, ami felerősíti. Meg persze ilyen képesség. Mint amilyen az enyém is. Illetve egy felhasználási mód. Szerencsére ritkán kell élnem vele, de nemrégiben készenlétben kellett tartanom magamat, nehogy olyan gondolat röppenjen ki fejemből, mi ártalmunkra lenne. Mielőtt azonban gondolataimat szóvá alakíthatnám, különös érzést tapasztalok vállaimon, hol eddig Emma puha keze mozgott. Mintha megkeményedett volna, s eléggé hideg. Kérdését sem értem elsőre, ennek ellenére őszintén válaszolok.
- Nekem a smaragd. De ha a hasznosságukat nézzük, akkor a gyémánt jobb. Bár a legtöbb drágakő csak haszontalan kavics. Szépnek szép, de másra nem jó. Mi lett a kezeddel? – nyitom ki szemeimet. Valami szokatlan veszek észre magamon. Ösztönösen felpattanok, s ha Emma gyémántmancsai nem tartanak vissza ültömben, úgy döbbenten tekintek rá különös alakjában.

Emma Frost
mutant and proud

Emma Frost
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 281
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimePént. 22 Aug. - 16:17

Emma & Zane

- Értelme semmi, hisz az efféle pusztítás felesleges, hacsak nem a szükséges késztet rá. De már a tudat is elég, hogy ha akarnád, hát képes lennél rá - egészítem ki szavait, korábbi gondolataim. Nem kell mindent megtenni, elég tudni, hogy képesek vagyunk rá. Ez tesz minket különbbé, felsőbbrendűvé. Mert képesek vagyunk rá. Az, aki csak úgy él bele a világba, fitoktatva erejét az valójában gyenge, hisz azért mutatja, hogy mások tartsanak tőle. Az igazi vezérnek elég a tudat, hogy mindarra képes, és csak akkor használni, ha a helyzet megkívánja.
- Sokan a legalapvetőbb képességet sem tudják uralni. Talán ez a legnagyobb veszélye fajunknak. Csak kevesen képesek és csak kevesekben elég erős a tudatosság, hogy magas szintre fejlessze erejét, és úgy is használja, feszegetve a határokat. Ahogy teszed te is - bókolok mosolyogva, üres poharam visszarakva az asztalra. Majd mögé sétálok, két kezem gyengéden simítva halántékára, mint egy jó asszony, lesimítva a fáradtságot munkából hazatérő ura homlokáról. persze mindez a sztereotípia közöttünk nem áll fenn, nem vagyok asszony, nem vagyok behódoltja senkinek. Csak maga a gesztus fontos, hisz látom, érzem, hogy eme különleges utazás kivett belőle, ami teljességgel érthető. Ettől nem lesz gyengébb a szemembe, hisz tudom jól magam is, milyen igénybevételek szükségesek olykor ahhoz a bizonyos magas szinthez.
- Sose felejtel, és milyen lényegretörő vagy - nevetek fel, ahogy felidézi azt a bizonyos esti ígéretem. Persze nem viszakozni akarok, ígértem, és el is határoztam magam bizonyos dolgokban. Zane a legközelebbi bizalmasom, már amennyire megbízom bárkiben is. És előbb-utóbb úgy is fülébe jutnak a dolgok, akko rmár inkább tőlem hallja, ezzel is elringatva önmagát a kölcsönös bizalom melegágyában.
- Azt már tudjuk, hogy a telepaták az agyra hatnak, valami láthatatlan, érzékelhetetlen hullámon. Ám vannak dolgok, amiken nem jutnak át ezek a hullámok. Nem tudom, hogy maga az anyag-e a kérdés, vagy annak szerkezete, összetétele. Ehhez te értel jobban. Viszont tudok olyat, ami blokkolja a telepatákat - csendesen szólnak mellette szavaim, tovább simogatva fejét, majd lassan vállára csúsznak kezeim, ott is gyúrva kissé izmaim. Közben hagyom, hogy az az ismerős hideg érzés végigfusson rajtam, beborítva testem a gyémánt gyönyörű ragyogásával.
- Szerinted melyik a leggyönyörűbb drágakő, Zane? - kérdem mosolyogva, ám még mindig mögötte. Legfeljebb szeme sarkából észlelhet valami különös ragyogást vállai felől, ahogy a napfény visszatükröződik kemény páncélomról.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimePént. 22 Aug. - 15:31

- Igen, impulzív. – nézek kérdőn Emmára. Vagy nem lenne az? Fene ezt a nőt, sose jó neki semmi? Vagy legalábbis kevés dolog. Jobb lesz ha nem tárok fel többet magamból. Micsoda ostoba gondolat! Pont neki ne mondanám el titkaimat, vágyaimat, mikor mennyire összhangban vagyunk? Hát hülye vagyok én? Egy doktorival nem hinném. S amire készülök ahhoz az ő közreműködésére is nagyban szükség lenne. Nem véletlenül teperek annyira királynőmért, s repítettem olyan magasságokba, miket elképzelni sem tudott. És nem csak szexuálisan hanem ténylegesen is. Ezek után ha nem vagyok a kedvence, akkor nagyon nincs rendben valami.
- Valóban azok vagyunk. Csak néha elkalandozok. – jegyzem meg halkan.
- Igen, képes lennék leborítani az épületeket. De mi értelme lenne? – teszem hozzá lábjegyzetként. Nem vagyok híve az értelmetlen rombolásnak. Tervszerűen dolgozom, logikusa, ésszerűen. Nehezen jövök ki a sodromból, és jobb is hogy ez így van. Mert amit olyankor rögtönzök… nos, Kayla már tudja milyen is az. Minden esetre egy időre befejezte a repülésoktatást. Ez csak a kóstoló volt. S ha kívánja a további csomagot remélhetőleg készségesebb lesz. Nem gondolom úgy, hogy Emma teljesen őszinte velem. De ez egy üzletasszonytól elvárható, nem vagyok meglepődve miatta. A politika sem más. S mivel ott is játszom a magam sakkpartiját, szükségem lesz egy kis segítségre. Más kérdés, hogy erre Emma mennyire lesz vevő. Csoda hát, hogy ennyire igyekeztem elkápráztatni és ezáltal magamhoz kötni őt? Koránt sem.
- Köszönöm. – felelem az első szót mi eszembe jut.
- Képességemnek hála sok mindent meg tudok tenni, amit az emberek csak gépi segítséggel, vagy még azzal sem. Sok gyakorlás és nem kevés ész kellett hozzá. Nem mindenki jön rá hogy alakítgassa az energiákat úgy, hogy azzal antigravitációt hozzon létre. Elég energiaigényes is. Meg a testemet is megterheli. – huppanok le a székre, s magam is kiürítem poharamat.
- Huh! Ha emlékezetem nem csak, említettél valamit minap, hogy szeretnél elmondani valamit. – pislogok Emmára, lábaimat kinyújtva, kényelmesen elhelyezkedve ülőalkalmatosságomba. Rá fér izmaimra a pihenés, de különösen agyamra. Utóbbi szervemet különösen megterheli a nagyobb energiafelhasználás. S míg új lábat vagy izmot kaphatnék, új agyat aligha. Így igyekszem nem túlerőltetni magamat. Példának okáért elég időt szánok az alvásra is, noha tapasztaltam már, hogy napokig képes vagyok dolgozni az energiaátalakítás segítségével. De agyam akkor is lekorlátoz. S mivel eszemet nagy becsben tartom, így kétszeresen is óvatos vagyok.

Emma Frost
mutant and proud

Emma Frost
Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 21 Aug. - 16:20

Emma & Zane

- Impulzív? - kérdezek vissza mosolyogva, de nem boncolgatom a témát. Kétségtelen, hogy igen erős hatást tudunk gyakorolni egymásra, akár a terveinkről van szó, akárcsak magánjellegű érintésekről. A múltkori este.. nos szépen fogalmazva is igen erős hatással volt rá, más megvilágításba helyezve Zane személyét. Nem mintha a szerelemnek nevezett bódulat kerülgetne, nem. Ebből már kinőttem, épp elégszer csaptak be vele. Ám a testiség, a szenvedély része az életnek, és Ő jelenleg képes arra, hogy eme hóbortom kielégítse.
És míg rajtam eme gondolatok futnak végig, addig párosunk lassan ereszkedni kezd. Élvezem, hogy szabad fürtjeimbe belekap a szép, kissé megcincálja, olykor "felénk" emeli, mintha csak szabadesést játszanánk, noha lassabb ütembe.
- Szerintem mi enélkül is óriások vagyunk már, csak nem külső fizikai tényezőkben - felelek játékos szavaira. Hisz nekem annak tűnnek, egy pillanatra felvillantva a benne szunnyadó gyermeket, ki rombolni akarna, ezzel igazolva nagyságát. Noha már rég igazolta, egészen másként ám jóval határozottabban.
- De ha akarnád, ilyen kicsiny valódban is képes lennél leborítani azokat az épületeket, nem? - kérdem mosolyogva, ahogy lábam végre biztos talajt ér a fedélzeten. Nem bánom az előbbieket, félsz vagy elutasítás sincs bennem a jövőre nézve. Roppantul élveztem, mind az érzést, mind a kilátást, mind a játékosságot. Talán még megismételhetjük a hétvége folyamán, talán majd egy kis gyakorlás után már képes leszek magam is eldönteni az irányt.
- A repülés szabadságáért irigyellek Zane - simítok végig mosolyogva az arcán, majd az otthagyott poharamhoz lépve csillapítom kissé torkom szárazságát. Persze az irigység nem valós, hisz magam is olyan erők birtokában vagyok, mint igen kevesek. De azért nem bánnám, ha erre is képes lennék, legalább az élvezet kedvéért.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 21 Aug. - 15:35

Igen, azt akit nem jár át az energia, mint valami láthatatlan végtag, az nem élheti át a maga valóságában a repülésirányítás mélységeit. Sokkalta ösztönösebb, sokkalta természetesebb. Valószínűleg a madarak is így éreznek. Még egy pilóta sem tud eggyé válni annyira gépével és élheti át a repülést, mint az, aki maga képes rá. De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne élvezni.
Kétségtelen, hogy az önerőből történő repülés közbeni csókolózás úttörői vagyunk. Ez is azt mutatja, hogy a kísérletezgetés is lehet élvezetes. S bár figyelmem egyre inkább Emmára terelődik, azért a bennünket körülölelő energiamező nem szűnik meg. A hosszú csók már önmagában elég a légszomj kialakulásához. Ezt csak tetézi a nagy magasság. Mellettünk hatalmas vattacukorként lebegnek a felhők. A légkör telítve ionizált részecskékkel, mik finoman csipkedik energiaburkunkat. Persze rám sokkal inkább Emma belém kapaszkodása van hatással. Jól esnek azok a pillanatok, mikor tényleg védelmezőn tudok fellépni. Igaz, eme veszélyes helyzetbe magam hoztam, tehát koránt sem akkora dicsőség.
- Igen. Nem könnyű dolog egyszerre két igen ilyen impulzív cselekvésre koncentrálni. – állapítom meg, s az újabb csók után lefelé veszem az irányt. Mintha csak valami láthatatlan lift vinne minket lefelé, úgy merülünk a felhők alá, s lábunk alatt lesz egyre nagyobb a messzi táj.
- Milyen érdekes. Innen fentről úgy tűnik, mintha túlnőttünk volna a világon és óriások lennénk. Egy ujjpeckeléssel felhőkarcolókat rombolhatnánk le. Nem volna csodálatos? – kérdem, s közben Emmára tekintek, lesve vajon mit reagál különös fantáziálásomra. Nem sok jóra számítok, hiszen a hétköznapiságtól látványosan eltérő körülmények ritkán vonzzák a nőket.
Közben szépen lassan visszaérkezünk a hajóm fedélzetére.

Emma Frost
mutant and proud

Emma Frost
Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 21 Aug. - 12:38

Emma & Zane

Mondani könnyű, megtenni már nem annyira. Persze tudom, hogy Zane sem kioktatni nem akar, sem nagyzolni. Ez az ő ereje, még szép, hogy képes uralni. Én pedig csak most ismerkedem a helyzettel, és bár jó volna elmondani, hogy elsőre minden ment, hogy úgy szárnyaltam, hogy azt még a madarak is megirigyelnék, nem kezdek el hősködni, veszélybe sodorva esetleg magunkat. Elsőre megelégszem azzal, hogy valóban lebegek, kihasználva ezt a csodát felülről szemlélhetem a világot, talán még egy leheletnyi mozgást is téve önmagamtól. De azt hiszem elsőre ez bőven elég.
Kérdésemre érkező beleegyezése, majd végül a mozdulat, ahogy ő repül közelebb mosolyra fakaszt, de attól még nem állok el elképzelésemtől. Karjaim fonják körül, persze nem úgy, mint fuldokló a megmentőét, inkább csak lágyan, mint bármely nő tenni, mikor megcsókolni szándékozik a kiszemelt férfit. És nekem méga lábam se kell emelni a tökéletes élmény kedvéért.
- Úgy is szereted megvizsgálni a dolgokat, nem? - kérdem még kuncogva, bár jókedvem hangjai elfúlnak a csókba, mi így talán még inkább élvezetesebb. Egy pillanatig se érzem azt, hogy nincs itt teljesen, hogy nem csak rám figyel, sőt egy ideig még azt se vezsem észre, hogy újfent módosulnak a viszonyok, hisz én legalább annyira képes vagyok belefeledkezni a dologba. Mindig is úgy tartottam, hogy az efféle érintkezéseket csak teljes bedobással, teljes szenvedéllyel élvezet csinálni, vagy sehogy. És ehhez is tartom magam.
Egyedül a légszomj az, mi elválásra késztetheti ajkunk, és talán a ritkuló levegő. Bár mindez csak akkor esik le, ahogy ösztönösen magunk alá pillantok. És ösztönös az is, ahogy önkéntelen szorosabban simulok Zane-hez, kezeim inkább már kapaszkodóba váltanak át, mintsem lágy ölelésbe.
- Azt hiszem jobb, ha tovább így ilyesmivel nem kísérletezünk, különben újfajta magasságokkal toldod meg a dolgot - nevetem el magam, ugyanakkor szavaim ellenére még egy apró csókot lopok. Mert élvezem, és mert mindig is szerettem incselkedni a veszéllyel.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeSzer. 20 Aug. - 22:29

Hasonlatok sosem adják vissza pontosan a valóságot. Ahhoz valami nagyon fejlett technikára lenne szükség. Vagy agyunkban megformálódó képek és érzetek átadására. Nem egy egyszerű feladat. Míg ez meg nem valósul, kénytelen vagyok eltűrni Emma kritikáit tökéletlen kifejezésmódom kapcsán. Nem túlzottan komolyan véve annak életlenségét. És itt egy újabb.
- Nos, repülni és irányítani két dolog. Én megteremtem a körülményeket melyek lehetővé teszik a levegőben való megmaradást. Ám az energiamezőre lehet hatni pusztán a testhelyzet változásával, s így kormányozni. Gyakorlás kérdése az egész. – újfent egy elbonyolított, tudományosra hajazó válasz. Sajnos agyam már csak így dolgozik. És ez rendjén is van. Értenem is kell mi történik, nem csak csinálnom. Főképpen mert vagyok elég okos mindkettőhöz. Csak megmagyarázni hétköznapi nyelven sosem könnyű a történések mozgatóerőit. De nem is kell feltétlenül. Csak élvezni! Ezt tapasztalom Emmán is. Hihetetlenül jó kedvű. Ennek pedig örülök. Volt bennem egy kis izgalom vajon mit fog szólni képességem ezen használatához. Az eredményt látva igen elégedett vagyok. Mert királynőm is az.
Számítottam rá, hogy az elszakadás koránt sem lesz zökkenőmentes. Elvégre az ember ösztönösen fél a nagy magasságban. Attól, hogy lezuhan és palacsintává lapul. Hiába tudja az ész, hogy ez nem történik meg, az érzelmek bármikor képesek átvenni az irányítást. S csak az erős önkontrollal rendelkezők tudják leküzdeni bennük tomboló érzelmeket, s nem engedni meg nekik, hogy kihassanak döntéseikre, tetteikre, még akkor sem, ha ott vannak bennük. Ez az igazi önuralom.
Végre eltávolodik tőlem. Érdeklődőn figyelem minden egyes rezdülését. Igen, szoknia kell még a levegőben való mozgást, de jól halad, legalábbis tanácsaimat elfogadta. Az pedig nagyon örömteli esemény.
- Valóban az. – felelem. Nem mozgatom Emmát, azt maga is megteheti. Csak az energiamezőt uralom biztosan.
- Persze, gyere. – látom, hogy még bizonytalan a mozgást illetően, így magam lebegek oda hozzá. Nem sejtettem mire készül, így váratlanul ér amint nyakamat körül fonja karjaival, mint holmi fojtóhurok lenne.
- Nos, tegyünk vele egy kísérletet. – rebegem, s már tapad is ajkam az övére, mik nem voltak oly messzire már. A helyzet könnyebb, hiszen energiamezőink egybe olvadtak, így a kontrollálás könnyebb. S bár forrón csókolom, agyam egyik szeglete ügyel arra nehogy teljesen elveszítsem az irányítást és érzelmeim hatása alá kerüljek. Ami azért lassan kezd megtörténni. Jelzi ezt ama tény, hogy újból elkezdtünk felfelé emelkedni.

Emma Frost
mutant and proud

Emma Frost
Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeKedd 19 Aug. - 18:49

Emma & Zane

- Majdnem olyan, csak mégsem - kekeckedek nevetve. Mert azért a repülés és az úszás között van egy kicsiny különbség. Mondjuk úgy ezer méter. Igen kicsiny különbség.
- Azért ha te irányítasz, akkor még se én repülök, nem? - vágok vissza nevetve. Mert nem akadok fenna dolgon, csak az apró "hibákra" világítok rá. Mert jól érzem magam, mert mondhatni a szokottnál oldottabb vagyok. Mert Zane mellett már ezt is megtehetem, főleg itt, mondhatni a felhők felett. Mintha ez nem is egészen a valóság lenne, mintha bármi, amit itt teszük az holnap már nem emlék lenne, csak egy álom.
Közben azért érzem, ahogy lassacskán enyhül a fogása, és bár elsőre ösztönösen jobban rámarok karjaira, azért csak felülkerekedem félelmeimen és nehezen bár, de engedem őt tovaúszni. Nme messze, egy karnyújtásnyira van, mégis külön, így már valóbna olyan, minta én lebegné. Kissé félve pislantok magam alá, mintha attól tartanék, ha felfedem a trükk lényegét, akkor azonnal lezuhanok. Ám a bíztató szavak elvonják figyelmem, és én meglepő mód nevetve tárom ki két karom, mint egy madár, aki először feszíti ki szárnyait, megmutatva a világnak, a napnak, a többi madárnak, milyen gyönyörű is ő.
- Ez csodálatos - sóhajtok, lehunyt szemmel élvezve a helyzetet, pár pillanatig teljesen Zane-re bízva magam, valóban átadva neki az irányítást.
- Közelebb mehetek? Valamire kíváncsi vagyok - emelem újra arcára kékjeim, és ha megteszi, hát újfent átfonom testét, ám most a nyakát, nem a derekát.
- Meg merjem kísérelni a csókot, vagy félő, akkor lezuhanunk? - kérdem kacéran, ám már ajkára suttogva a kérdést. És csak bízni merek abban, hogy nem veszti el teljesen a koncentrációját, vagy ha mégis, legalább önmagát képes lesz fenntartani. Én a többit megoldom.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeKedd 19 Aug. - 17:49

Igen, egy repülés élménye a legkiválóbb propaganda. Talán így kellene toboroznunk a jövőben: Emma kiválasztja a megfelelő jelölteket, én elviszek mindenkit egy körre, s aztán már csak a szerződést kell aláírni. Rövid idő alatt kész hadsereg állna rendelkezésünkre. Csak győzzem energiával és koncentrációval. Mert kétségtelenül megterheli elmémet a folyamatos irányítás. Meglehet túl óvatos vagyok, s ha lazábban kezelném a helyzetet menne úgy is. De vigyáznom kell királynőm testi épségére. Persze a sok repülés folytán hamar kiderülne, hogy mutáns vagyok. Ez pedig nem biztos, hogy jót tenne küszöbön álló terveim megvalósításában.
Érzem ahogy szorosan belém kapaszkodik, szinte már karmol. Nem veszem zokon. A fizikai közelség elengedhetetlen egy kapcsolat tartóssá tételében. S jelen állás szerint Emmánál tökéletesebb nőt nem ismerek.
- Igen. Valóban gyönyörű. – szólalok meg, de szemeimmel Emmát nézem, szavaimat rá vonatkoztatom. Persze ezt neki nem kell tudnia.
Sejtettem, hogy az önálló repülés gondolata ijesztőleg hat Emmára. Elég egyértelmű, hogy most nem irodája biztos rejtekén vagyunk, amit teljes mértékben ural. Hanem fent a fellegekben, veszélyes helyen, ráadásul általam uralta módon. Egy vezető számára legkellemetlenebb ha nem ő irányíthat. S jelen szituáció pont ilyen. De ez nem jelenti azt, hogy vissza akarnék élni a helyzettel. Nincs rá okom.
- Nem bonyolult a dolog. Olyan mintha úsznál. Csak nem vízben vagy, hanem a levegőben. Persze az irányítás megmarad nekem. De ha magad tapasztalod meg a repülést, azt teljesen felemelőbb állapot. – biztatom bátorítólag. Kezem lassan lecsúszik derekáról, s ha ő is elképes engedni, úgy egy méternyire lebegek el tőle, immáron külön energiamezőn tartva meg őt.
- Bátran tárt szét a karjaidat és élvezd a repülést! – kiáltom neki és lassan mozgatom teste körül az energiát, finoman reptetve Emmát, mint egy papírsárkányt.

Emma Frost
mutant and proud

Emma Frost
Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeKedd 19 Aug. - 17:27

Emma & Zane

Teljesen igaza van. Ha rákészülök, akkor messze nincs ez az öröm, ez a különös meglepetés. Bár igazából nem is tudtam volna, hogy mire számítsak. Kicsit még most is nehezen hiszem el, hogy valóbna itt lebegek, minden egyéb rásegítés nélkül. Mármint úgy értem, technikai nélkül. Mert rásegítés van, Zane személyébe, hisz az első sajátos emelkedés után most ő tart, legalább is úgy érzem, úgy hiszem.
Ígérete mosolyra fakaszt, mi hamar picit megfagy, ahoyg megindulunk felfelé. Első gondolatom az volt, hogy legfeljebb még picit emelkedünk, esetleg körberepüljük a hajót, ám ilyen sebességre nem számítottam. Ösztönösen hunyom be a szamam, hisz nem én "vezetek", és az erős szél is bántó kissé. Legalább is szokatlan. Ujjaim viszont talán picit erősebben fognak karjára, mintha tartanék a zuhanástól, noha tudom, kárt nem tenne bennem. Dehát azoka fránya ösztönök!
- Ez.. ez gyönyörű Zane - sóhajtok, ahogy csillapul körülöttünk a szél és kérdésére kinyitom a szemem. Aztán csak elakadt légzéssel tekintek magunk alá, a végtelen kékségre, arra az apró pontra, mi hajónk lenne, vagy legalább is annak sejtem.
- Egyedül? - fordítom kisséoldalt fejem, talán egy leheletnyi rémülettel. Végül is, azok a fészkes ösztönök csak bennem élnek, utációm ellenére is.
- Nem vagyok benne biztos, hogy nélküled is menne. Mármint úgy értem, ha magam kéne irányítanom - vallom be, hisz tagadhatatlan, kissé talán meg vagyok szeppenve, mint minden újdonság előtt. Márpedig ez olyan újdonság, miről eddig még nem is álmodoztam, pont ezért elsőre kontrollálni se tudom zsigeri reakcióm.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeKedd 19 Aug. - 17:12

És nem is vágyom többre. A magam területén szakértő vagyok, tág a látóköröm. Hogy mégis hatalomra török pusztán csak abból a tényből fakad, hogy felsőbbrendű vagyok. Úgy intellektusban, mint képességemben több vagyok az embereknél, kiket szolgálnom kellett és szabályaik szerint kellett élnem életem első három évtizedében. De változik a világ, főleg ha én változtatom. És persze mások is, akik hozzám hasonlóak. Mint Emma. Még jobb is, hogy ő irányít. Ahhoz nagyon ért. Csak mikor az észérvekkel megy szembe, olyankor csóválom meg fejem.
Igen, valamiféle ilyen euforikus hatásra számítottam Emma részéről. Gondoltam, hogy sejtelme sincs képességem ebbéli használatáról s annak másra való kiterjesztéséről. Pedig nagyon egyszerű a képlet: az elnyelt és átalakított energiával tudok hatni környezetemre, ha kell reptetni is. Tény, hogy képességem ezen használata új. Ez is mutatja, hogy elég sok dolog rejtezik bennem. Képességem közel áll a végtelenhez.
- Ha szólok, nem lepődtél volna meg ennyire. Nem éreznéd a maga természetességében a földtől való elemelkedés örömét. Mert rákészülsz. – magyarázok, pedig tudom, hallom szavaiból nem komoly megjegyzése. De ilyen vagyok, mindent a legapróbb részletekig megmagyarázni, megértetni másokkal. Mennyivel egyszerűbb lenn a dolog, ha szellemi kivetítés formájában gyorsan és könnyedén tudnám átadni gondolataimat…
- Megígérem. – felelem nagy komolyan. Miért is tenném? Hiszen ezzel is csak a köztünk lévő bizalmi kapcsolatot akarom szorosabbra fűzni. Királynőm támogatására nagy szükségem lesz saját terveimben, miket ezen út során kívánok feltárni neki. Persze a személyes érzelmeim is hajtanak, talán jobban is, mint terveim. Kötődöm Emmához, mint nőhöz.
Pár pillanatnyi koncentráció után, mintha csak rakétában lennénk, úgy hasítunk fel az ég felé. A levegő ellenállása folytán a szembe szél erős, de ez is segítségemre van, hiszen energiát merítek belőle. Első próbarepülésemből tanultam, s már tudom, honnan pótoljam a felhasznált energiamennyiséget gyorsan és könnyedén. Persze jobban oda kell figyelnem a koncentrálásra, figyelmemet megosztani nem tudom. De nem is kell. Felérve úgy nagyjából ezer méteres magasságba, a tenger fölé fordulok párhuzamosan. Hagyom Emma hadd élvezze a tájat, s lelje gyönyörét eme élményben.
- Milyen a kilátás? – kérdem szájamat a füléhez csúsztatva.
- Szeretnéd magad is kipróbálni a repülést? – kérdem tőle nehogy úgy járjak mint az előbb lent. Azért ebben a magasságban nagyobb a kockázat is. Bár ha el is ejteném, vélhetőleg előbb tudnék valamilyen energiakorongot alá varázsolni mielőtt tengert érne.

Emma Frost
mutant and proud

Emma Frost
Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeKedd 19 Aug. - 15:24

Emma & Zane

- Magam is valami ilyesmire gondoltam - bólintok Zane megjegyzését hallgatva. Nem bánom, ha kifejti saját véleményét, végül is, afféle tanácsadó is számomra, még ha nem is nevezzük így. Persze csak bizonyos korlátokon belül, míg csak tanácsol és nem bírál vagy parancsol. Azzal már átlépné a határt. Viszont ez a meglátása igen jó, hisz valóban bennem is ez sejlett fel, ahogy egyre inkább beszédbe elegyedtem Williammel. Remek bástya lenne, masszív és határozott. Már ha megérdemli a pozíciót.
- Azokat bizony - bólintok nevetve, és talán valóban nekiállnék keresni, már csak a poén kedvéért is, ha szavai nem akasztanának meg a mozdulatban.
- Az enyémek? - pislantok rá értetlen, ám a következő pillanatban már azt érzem, hogy nem érzem a lábam alatt a talajt. Talán egy csipenyi ijdelemmel pislantok le, mintha nem hinném, amit érzek. Pedig immár látom is. Persze nem olyan igazi félelem ez, csak az ösztönös emberi reakció. hisz mi, legalább is a nagyobb többség, nem vagyunk képesek gépezet nélkül repülni, még lebegni sem. és most.. mégis...
- Hát ez.. - sóhajtok hitetlenkedve, picit mozdítva lábamon, érezve a semmit, vagyis, hogy nem ütközik ellenállásba, miközben Zane mögén kerülve ölel át.
- Szólhattál volna előre - dorgálom nevetve, ám közben már simít is végig kezem ölelő karjain, mintegy köszönetként. Mert azt hiszem, ez is egy feledhetetlen emlék lesz.
- Ha megígéri, hogy nem ejt le - nevetek fel halkan, zavar nélkül simulva ölelésébe, mintha csak teljes bizalmamról akarnám biztosítani. Persze a helyzet így nem teljesen igaz, de az adott helyzetben most igen. Mert nem tartok attól, hogy negatív hátsó szándékai lennének, és főképp, mert ha akarna se tudna kárt tenni bennem. A vízbe ejtve úszok, ha meg masszív lenne a cél.. nos a gyémánt nehezen törik. De tudom, hogy semmi efféle nem jár a fejébe, csak a lehetőség, hogy kissé elkápráztasson. És talán sikerül is neki.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeKedd 19 Aug. - 14:05

Az újonc leírása biztató. Nem mintha konkurenciától tartanék. Nagyon is biztos vagyok pozíciómban. S éppen ezért is látom el jó tanácsokkal királynőmet.
- Jól hangzik. Ha valóban harcolni is tud, akkor lehetne majd bástya belőle. Nem lenne ártalmunkra egy fizikai harcos. Nem mintha tartanék bárkitől is. – szívom magamba a büszkeség levegőjét. Tény és való, hogy testem nem sebezhetetlen. De képességem révén nem csak támadni tudok hanem védekezni is, mi több felgyorsítani természetes gyógyulásomat. Nem tartom magamat halhatatlannak, de ha már a hatalom legfelső trónusán leszek, nekilátok ezen is dolgozni. Mert a hatalmat nem csak megszerezni kell tudni, hanem meg is tartani. Azt pedig sokkal nehezebb.
Számítottam Emma fokozott kíváncsiságára, hisz már korábban is tanújelét adta. Nem mellékesen az emberiség egyik ősi vágya valósul meg. Igaz, jó nyolc évtizede már sikerült a levegőbe emelkedni, gépi erővel. Manapság, hála a mutációnak, egyesek saját képességeik révén emelkednek fel a magasba. Ezt most Emma is megtapasztalhatja.
- Hevedereket mi? – nevetek fel a kétkedést hallatán, közelebb reppenve Emmához.
- Akkor a te hevederjeid hol vannak? – intek ujjammal, s az általam generált antigravitációs erő Emmát körül véve emeli fel a padlóról. Mögé röppenek, derekát átölelve, nehogy ijedtében valami rossz mozdulatot tegyen és számára kellemetlen avagy fájdalmas testhelyzetbe kerüljön. A biztos tartás mellett jól esik érintenem őt.
- Nos, Lois Lane, Superman elviheti egy körre? – kérdezem a híres Superman film nevezetes jelenetére utalva. Nem vagyok biztos benne, hogy Emma érteni fogja az utalást. Nekem jól esett kimondani, mert pont úgy érzem magamat, mint azok a karakterek a filmben.

Emma Frost
mutant and proud

Emma Frost
Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeKedd 19 Aug. - 13:10

Emma & Zane

- Az elhivatottság azt hiszem majd az idő mutatja meg. Viszont gyűlöli az embereket, és ahogy láttam, a szimpatizáns mutáns felfogás se tetszetős számára. Ugyanakkor csodás képessége van, igazi harcos alkat. Csak kissé heves - vonom meg a vállam, egyenlőre befejezve Will boncolgatását. Azt hiszem, remekül beleillik majd a csapatunkba, csak az ösztönszerűségét kell kissé megzabolázni. Aztán meglátjuk, mennyire alkalmas arra, hogy esetleg jobb pozíciót kínáljunk neki.
Mintha elvesznénk a semmiben, olyan érzés kihajózni nyílt vizekre. Mindig is imádtam, a családi vitorlással is gyakran hódoltam eme gyönyörűségnek. Itt senki nem zavar, nem hívnak, és nincsen tömeg, kiknek hangjai megtörné az édes pihenésemet. Csak Zane...
Érdeklődve lesem, ahogy megállítja a hajót, szavai sokat ígérőn vetítik elém a jövőt. Úgy fordulok, hogy minden mozdulatát láthassam, még is elég távol legyek, hisz nem tudhatom, miféle hatásai vannak "mutatványának". Alig hogy visszakaptam Appleton által elvett éveim, nem szeretnék újra ilyen léha lenni.
Kissé talán mosolyt csal arcomra a színpadias fellépés, de egy szóval se jegyezném meg. Talán kell hozzá, talán csak ő érzi szükségességét, teljesen mindegy. Főképp, mert eme apró játékról hamar elvonja a figyelmem az, ahogy lassacskán fittyet hányva a gravitációra emelkedik ela talajtól. Még enm szárnyal igaz, de attól még sokat sejtető a dolog.
Arcom csak is elragadottságot tükröz, ahoyg közelebb lépek hozzá, majd játékosak körüljárom, akárha a trükk megoldását keresném.
- Ha nem hinném el, hogy erre valóban képes vagy, most keresném a hevedereket - nevetem el magam, megállva vele szembe. Tekintetem csak úgy ragyog a tetszéstől, szabad kezem ujjai ütemesen dobolnak csípőmön, mintha csak a türelmetlenség feszítene. Vajon többre is képes? vagy "többletsúllyal" is?

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeKedd 19 Aug. - 12:24

A jövő kiszámíthatatlan. Amiért most szenvedéllyel rajong az ember, nem biztos, hogy pár év múlva is fog.
- Igen. Kétségtelen, hogy egy felfedezés jó időre lefoglalnák őket. Meg persze nekem is megtérülne anyagilag, ha már támogatom őket. De, mint mondják, a jó munkához idő kell. – egészítem ki Emma kijelentését.
Igen, valahogy feltűnt már, hogy Emma vagány nő. Nem kenyere a sarokban való pityergés. Ez is ama vonzó tulajdonságai közé tartozik amit annyira szeretek benne. Nem egy érzékeny nő. Az intellektusa a másik. És persze bombajó teste van. Kell ennél több?
- Jó tudni, hogy megy az úszás. – jegyzem meg, bár arcomról lerí az értetlenkedés. Ugyan mitől nem koppanna be a feje? Mondjuk a víz folyékony, nem verheti bele magát az ember, mert szétfolyik és körül öleli a belé kerülő testet. A tenger feneke meg eléggé lent van ahhoz, hogy egy fejessel odáig sikerüljn ugrani. Néha igen sejtelmes kijelentései vannak királynőmnek. Ellenben van amikor nagyon is egyértelmű. Ha nem is szavai, de gesztusai. Így csak jót mosolygok, a költői kérdés hallatán.
A hajó, minek neve USS Enterprise, vígan szeli a habokat. A széljárás kedvező és biztos, a kormányzás nem nehéz. Persze a kereket nem hagyhatom ott, de nem is kell, míg Emma szőke tincsei és szemének kékje ott csillognak velem szemben.
- Szóval idegesítő egy fickó. Remélem elég erős és elhivatott, mert nem egy előnyös tulajdonság ez. – gondolok itt Molliera ki igazán próbára tette türelmem. Nem is hiszem igazán, hogy ez az alak túl tenne a kis taknyoson.
Sikeresen eltávolodva a parttól és a parti őrség hatósugarából, a vitorlát bevonva állítom meg a hajót.
- Nos, akkor jöjjön a nem bűvészmutatvány. – nézek mosolyogva Emmára, majd a hajó orrába sétálok. Kezeimet, csak a produkció kedvéért, széttárva koncentrálok. Hajóm nem csak vitorlás, lent van egy árammeghajtású motor is, ami a forgólapátokat működteti. Annak energiáját csapolom meg, mi szépen csusszan bele tagjaimba, s járja át testemet. Kellőképpen feltöltődve következik az átalakítás. Homlokizmaim erősen összerándulnak, még egy izzadságcsepp is megcsillan arcomon, de a hatás nem marad el. Lábaim elemelkednek a fedélzetről, s egyenlőre csak úgy 20 cm magasságban levitálok. Zöld szemeimmel Emmára tekintve lessem arcát.

Emma Frost
mutant and proud

Emma Frost
Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeKedd 19 Aug. - 10:55

Emma & Zane

Hogy mellőzöttnek érezném magam? Nem, nem igazán, hisz nem baj az, ha van szenvedélye, és míg azt nem helyezi előtérbe velem szemben. Addig nem probléma, addig nem vagyok mellőzött. Majd ha az én kívánságommal szemben inkább a földet túrja cserépedényeket keresgélve, na majd akkor talán mellőzött lehetek.
- Legalább lenne egy jó napjuk és hetekre elfoglalhatnák magukat az új felfedezéssel és annak boncolgatásával - nevetek rá az ötlet hallatán. Bár a mai technikák már igen magas fejlettséggel rendelkeznek, de az emberi elme korlátolt. Így hiába észlelnék azt, hogy egy ember repül, nem hinnék el, hisz az "képtelenség". Szóval remek témát adnánk az ufo-hívőknek.
Aztán csak bólintok és levonulok, hogy a lenti részt magamra vállalva később az italokkal térjek vissza a ragyogó fedélzetre, kiélvezve a napsugarakat és a kellemes vízközeli szelet.
- Nem félek a hullámoktól - nevetek Zane-re óvatoskodása hallatán. És nem is moccanok a korláttol, mintha csak tüntetőleg maradnék, akár egy dacos gyermek. Pedig semmi efféle nincs bennem, egyszerűen csak még állunk, nins vész, nincs még aktualitása az intésnek.
- És egyébként is kiválóan úszom, és még a fejem se koppintanám oda. Higgy nekem - kacsintok rá sejtelmesen, majd poharam peremére rejtem mosolyom, ahogy végre magam is belekortyolok az italba. Persze hozhattam volna fel alkoholt is, de azt hiszem, annak még nincs itt az ideje, végül is, nem a kikötőben akarunk egész hétvégén horgonyozni.
- Megelőzően? Még is, kire gondolsz? - kérdek vissza pajkosan. Persze látom rajta, tudom, hogy önmagát érti ezalatt, de attól még élvezem az incselkedést, és persze a szavaiból óhatatlanul kisejlő féltékenységet. Olyan édes, mikor egy férfit efféle érzelmek korlátolják körül.
A további játszadozást a feltámadó szél, és akapitány indulásra késztető mozdulatai vágják vagy, vagy talán csak odázzák. Ellököm magam a korláttól, csak hogy a kedvére tegyek és ráérősen sétálok a kormány felé, tudván, ha végzett a dolgokkal, úgy is ott köt ki. Persze eszem ágában sincs átvenni a hajó irányítását, nem mintha nem lennék rá képes, csak hát nem erőfitogtatni jöttünk. Legalább is nem ebben az értelemben. Így csak állok mellette, megkapaszkodva szabad kezemmel amiben tudok, míg ügyesen kivezeti a vitorlást a kikötőből a nyílt vízre.
- Szeretném, ha valamikor találkoznátok. Bár figyelmeztetnek kell téged, hamar az ember idegeire tud menni, így csak jókedvvel gyere - nevetek rá, mikor eltünnek körülöttünk a hajók és csak a szépséges kék vesz körül.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeHétf. 18 Aug. - 18:28

Csak legyintek.
- Dehogy! Voltaképp nem is régóta van ez a hobbim. Mikor Egyiptomban nyaraltam, s nézegettem a szebbnél szebb műtárgyakat, akkor fogott el valamilyen megfoghatatlan vágy a régi dolgok iránt. Különösen egy fáraómaszk iránt, amit árverésre is bocsátottak. Nem volt könnyű túllicitálnom versenytársaimat, mert igen sokan voltak. De valami vonzott irányába. Hülyeségnek hangozhat, de mintha szerelembe estem volna. Persze ez az érzés az utazásról visszatérve elmúlt, de mind a mai napig gondosan elzárva őrzöm a maszkot hálószobám falán. Viszont azóta támogatok egy kis régészcsapatot, mely piramisok után kutat a Szaharában, távolabb a Nílustól. Eddig csekély eredménnyel. – mint egy gyerek a kedvenc játékáról, olyan szenvedéllyel beszélek eme hobbimról. Meglehet Emma mellőzöttnek érezheti magát érzelem dús szavaim hallatán.
- Jó, jó, elbújok a villámok elől. Bár mára jó időt jósoltak. De ha igaz lenne, már minden meteurológus multimilliomosként tengetné napjait. – jegyzem meg. Emma aggodalma csak részben valós. Valóban kárt tud okozni környezetemben egy villámcsapás, de bennem eddig minden egyes elnyelt energiát el tudtam tárolni, az nem károsított, még ruházatomat sem. Mintha csak valami aura ölelne körül. Egyedül az energiamennyiség szab határt képességemnek. Ami így sem csekély. Párszor már teszteltem és sosem volt túl sok. De azért egy villámcsapás okozhat meglepetéseket.
- Sor kerül a repülésre is, amint kint leszünk a nemzetközi vizeken. Gondolom te sem szeretnéd ha a New York-i elhárítás azonosítatlan repülő tárgyként kezelne? – nem mintha nem fogadnám el ama elmélet lehetőségét, hogy ufók vannak.
- Okés. Türelem repülést terem. – nyugtázom Emma szavait, s igyekszem feladataim ellátására. Képességem egyik kellemes mellékhatása, hogy lassan fáradok, hiszen szinte folyamatosan újra tudom tagjaimat tölteni energiával pusztán csak a környezetemből elnyel fény segítségével. Ez sem működik a végletekig, hiszen fennáll a túltöltődés lehetősége. De egy kis takarítás meg se kottyan.
Mire Emma újra feltűnik hajóm már kész az indulásra. Már csak a vitorla és a vasmacska felhúzása maradt hátra.
- Köszönöm, a dicséretet és az italt is. – veszem át megfáradt mosollyal arcomon a poharat. Nem zavar, hogy nem alkoholos ital van benne. Fizikai munka után sokkal jobban esik a rendes folyadék. Kissé aggódón tekintek a korlátnak támaszkodó Emmára.
- Most még nem veszélyes, mert a kikötőben vagyunk, de ha már a hullámok fogják mozgatni hajónkat a korlátnak támaszkodás nem a legbölcsebb testhelyzet. Van mentőmellény a hajón. De az úszni tudás is jól jöhet. – a nő ösztönös féltése. Tipikus férfi reakció.
- Egy érdekes férfival? – húzom fel kérdőn szemöldököm.
- Remélem annyira nem volt érdekes, mint az a férfi, akivel azt megelőzően találkoztál? – vigyorodom el kajánul. Arcomról lesüt, hogy magamra gondolok itt.
A feltámadó szél szakítja félbe bájcsevegésünket.
- Bocsánat! Épp kedvező az időjárás az induláshoz. – teszem le a poharat, s máris szaladok az árbochoz kihúzni a vitorlát. Ezen műveletet a vasmacska felhúzása követi, majd a kormánykeréknél teremve a hajó beindítása.
- Jó szél kísérje utunkat!

Emma Frost
mutant and proud

Emma Frost
Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 16 Aug. - 11:05

Emma & Zane

A bókra, merthogy annak könyvelem el Zane "kikötését" csak mosolygok, miközben segítségével lassan magam is a fedélzetre lépek. Persze igazából nem lenne rá szüksége, elég ügyesen egyensúlyozok, de ez is egy olyan megszokott kör, amit a nő-férfi játék megkövetel magának. Hisz a hímnemű egyedek szeretik, ha rájuk "szorulunk", tudat alatt erősíti fensőbbrendűségüket, mi pedig hagyjuk, hogy megmaradhassanak az erősebb nem hitben. Ugyanakkor az apró érintések is kellenek, ezek tartják fenn azt a vonzalmat, ami kialakulhat két ember között.
- Remélem nem én rabolom el az idejét a régészkedési hobbijától? - kérdem megjátszott megszeppenéssel. Nem túljátszott, ez is része az incselkedésnek, mit azt hiszem, a múltkori után megengedhetünk magunknak. Persze főképp az izgalom és persze a hűség megerősítése volt a cél, ám mindketten átléptünk egy olyan határt, mely már engedi, hogy némiképp több bizalmasságot engedjünk meg a másik felé, legalább is négyszemközt.
- Szerintem ezt a mutatványt inkább mellőzzük - nevetek rá a villámcsapás hallatán. Még ha képes is lenne elnyelni az erejét, enm biztos, hogy testére, külsejére nem lenne hatással a természet ereje. Én tudom, milyen erős, nekem nem kellenek ilyen ostoba és kétséges kimenetelű demonstrációk.
- Inkább majd a repülést - kacsintok rá, felemlegetve korábbi ígéretét. Igen kíváncsi vagyok, miképp oldja meg, hogy képes erre, vagy hogy tudja energiáit úgy összpontosítani, hogy élvezhesse a madarak kiváltságát.
A kajüt említésére csak halkan felnevetek, majd egy bólintással nyugtázom az irányt. Nem veszem a szívemre, hogy nem tüchtig renddel vár, mivel elég sok időt tölt a laborban és a közös célunk elősegítésével így hát elnézhető, ha a vitorlás némileg "elhanyagolt".
- Ráérsz, nem sietünk. Legalább is én ezt a hétvégét szabaddá tettem - jegyzem meg játékosan, majd picit megemelem a táskám és fejemmel a kajüt felé bökök jelezve, hogy amíg ő kint pakolászik, addig én leteszem a holmim. Végül is nem állhatok itt, mint egy fabábú, annyira meg azért nem vagyok elkényeztetett, hogy még ezt is ráhagyjam.
Így hát a fedélzetet hátrahagyva lépek be a személyes részbe. Picit poros, picit zárt, de ezen könnyen segíthetünk. Mindamellett igen ízlésesen berendezett és kényelmes. A táskám a földre téve nyitok ablakot vagy ahhoz hasonlót, hogy a kinti kellemes levegő beköszönhessen. Aztán a táskámból egy csatot véve elő hátratűzőm a hajam, majd sorra nyitogatom a szekrényajtókat, felfedezve ahelyet. Nem kutakodom, legalább is nme abban az értelemben. Noha elit osztályba születtem, amikor megszöktem otthonról sok mindenre rákényszerített az élet. Így tudom, miként kell letörölni egy polcot, hogy kell fogni a seprűt és áthúzni az ágyneműt. Noha ezen ismereteimet nem hangoztatom és közönség előtt nem is tartok bemutatót. De amíg Zane fent szöszmötöl, addig én lent ügyeskedem, felfrissítve a helyet.
Talán egy bő húsz perc is eltelik, mire elkészülök, sőt, még két tiszta pohárba üdítőt is töltök és úgy indulok meg vissza a fedélzetre.
- Igazán otthonos a hajód - nyújtom át az egyiket, majd a sajátomba kortyolva dőlök neki a korlátnak. Bár ritkán engedek meg magamnak efféle kilógást, azt hiszem, ez a hétvége minden tekintetben élvezetes lesz.
- Tegnap este egy igen érdekes férfival volt szerencsém megismerkedni a klubban.
Még nem meséltem neki William-ről, igazság szerint még az Appleton-nal történt megbeszélésről se árultam neki el semmit. De amíg ki nem hajózunk, amíg nem vonja el más a figyelmünk, addig nem is megyek részletekbe. Ezek nem tartoznak kíváncsi fülekre, és bár nehéz egy hajón hallgatózni, semmi sem lehetetlen.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 16 Aug. - 9:33

Kivételesen kétkezi munka végzése közben talál rám Emma. Ritka jelenség, de nem szégyellem. Elvégre valakinek ezeket az alantas munkákat is elkel végezni. Jelen helyzetben pedig magad uram ha szolgád nincs. S lévén nem óceánjáró hajón vagyunk teljes legénységgel, így az egyébként hajósinas feladatát is elvégzem, holott fülemet megüti a tényleges kapitány megszólítás. Csak ez a kapitány egy személyben maga a legénység is.
- Csak szép nőknek engedélyezett a fedélzetre lépés! – sietek széles mosollyal arcomon Emmához besegítve őt a hajópallón keresztül vízi járművembe.
- Köszönöm. Munkám mellett ez a legkedvesebb hobbim. Meg az egyiptomi régészkedés, de arra tényleg ritkán jut időm. Egy kis kihajókázás viszont sokat tud segíteni ha valamit nem az emberi tekintetek előtt akarok kipróbálni. – tekintetem az egek fölé emelem, esőfelhők után lesve.
- Nos, meglátjuk. Sajnos az időjárást nem tudom uralni. Talán ha belém csapna a villám azt túl élném, de hogy utána hogyan néznék ki… talán nem kellene kipróbálni. – vakarom meg álamat.
- S jól gondolod Emma. A hajó kajütjében ellehetünk kényelmesen. Csak egy kis rendet kell csinálni ott. Odáig még nem jutottam el. – forgatom szemeimet.
- De addig is körül lehet nézni, kényelembe helyezkedni. Még pár dolgot helyre kell hoznom a hajón indulás előtt. Az egyszemélyes legénység igen lassan dolgozik. – sóhajtok fel s felkapva a vödröt és a felmosót megyek vissza befejezni a fedélzet sikálását. Már nem sok volt hátra.
Az elkövetkezendő fél órában további előkészületekkel voltam elfoglalva. Ha Emma nem kereste társaságomat úgy beszédre sem lehetett alkalmunk. Majd több lesz ha már sikerült kifutni a tengerre.

Emma Frost
mutant and proud

Emma Frost
Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeSzer. 30 Júl. - 14:10

Emma & Zane

A minapi események után mondhatni kíváncsian vártam a hétvégét. Főképp azzal kapcsolatban, vajon mivel rukkol elő Zane, miféle meglepetéseket tartogat nekem. és hogy miképp reagál majd az új információkra.
Nem véletlen nem együtt jöttünk, noha minden gond nélkül megkérhettem volna arra, hogy jöjjön értem. De jobb szeretem, ha a magam ura vagyok, én határozom meg a lépéseim és nem kell máshoz idomulnom. Még ha ilyen kicsiny apróságban is.
Így hát a megbeszélt időpontban hófehér Corvette-m gurul a parkolóba, és bár könnyű szerrel kiríhatna onnan, nem így van. Hisz csak a felsőbb körök engedhetik meg maguknak, hogy vitorlásokat vegyenek, ilyen luxusban töltsék szabadidejük. És aki ezt megengedheti, az autóból is csak a jobbat választja. Így hát nem rikítok ki, még hófehérségemmel se.
Viszont a jó szokásom én tartom, már ami a színeket illeti, így hát minden ruhadarabom harmonizál az autómmal. Fehér, alig takaró sortomhoz egy szintén fehér pánt nélküli szűk topot vettem fel. Az egyetlen mi meglepő lehet, az a lapostalpú balerinacipő lehet, amit a lábamon viselek. Ám annyira nem vagyok hülye, hogy egy vitorláson, ahol ráadásul sejtésem szerint a felszolgáló, kiszolgáló személyzet száma Zane-re korlátozódik, magassarkúban billegve törjem ki a bokám. Végül is ez a hétvége kettőnkről szól, vagy valami olyasmi. Nem mintha mély, romantikus érzelmeket táplálnék a futó irányába. Pusztán élvezem társaságát, azt a néma csendes hódolatot, mit irányomba sejtet. és hát.. nos a minapi bemutató is igen kellemes volt.
Az anyósülésről magamhoz veszem könnyű kis sporttáskám, ami az esetleg szükséges holmikat tartalmazza, majd a stég felé indulva keresem azt a bizonyos hajót. Szerencsére még nem sokan vannak kint, így hamar fellelem a fedélzeten ténykedő férfit. Elsőre kissé meglep szerelése, a megszokottól eltérő színek is ruhadarabok, mik egy röpke pillanatra mosolyra fakasztanak.
~ Nocsak, a doki szabadnapos stílusa ~
Aztán már csak a mosoly marad, ahogy a vitorláshoz lépek. Hajamba belekap a feltámadó szél, megcibálva tincseim, mit egyenlőre csak egy fehér pánttal fogattam le.
- Engedélyezett a fedélzetre lépés, kapitány? - csendül nevetős hangom, és bár a válaszra várni illik, én azonnal kapaszkodom is fel. Végül si ő hívott, fura is lenne, ha nem engedne fel.
- Nagyon csinos vitorlás Zane. Remélem az idő is kegyes lesz hozzánk. Bár azt hiszem, eső esetén is el tudjuk magunkat foglalni - kacsintok rá pajkosan.

mutant and proud

Törvényen kívüli
our time is coming

TémanyitásTárgy: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitimeSzer. 30 Júl. - 11:32

Új nap virradt New York kikötőjére, mely már ilyenkor sem csendes, hiszen a halfogással próbálkozó kevesek bárkái hasítják az óceán habjait. Kis vitorlásom még a mólónál pihenve várja gazdáját. S lám, meg is érkeztem hófehér DeLoreanemmel. Most kivételesen nem szokásos és elegáns hófehér öltözetem virít rajtam, hanem sokkal lazábban öltözködtem. Fekete cipő, térdzokni, keki színű rövid szárú nadrág, fehér póló, s kezemben egy kék táska tele apróságokkal amire az út során szükség lehet, mint például ennivaló. Mert azt nem tárolok a hajómon, lévén hamar megromlik. Kikötni pedig nem tervezek a hétvégén. Bármit is akarjon bemutatni Emma, azért éjszaka magam tudományát kívánom újból és újból bemutatni neki. Nem titkolt vágyam felejthetetlenül emlékezetébe vésnem magamat. Mert Emmában látom azt a nőt, akit mindig is kerestem. A nagy Ő-t. Vagy legalábbis egy genetikailag kiváló tulajdonságokkal bíró egyént, aki alkalmas petesejt donor lehet, akár természetes, akár mesterséges úton. Hogy őrült volnék ilyen gondolatok kapcsán? Nem hiszem. A lombikbébi program húsz éve stabilan működik, s magam sem kívánok más technológiát felhasználni. Főleg nem klónozást. Azt a szintet azért még nem sikerült elérni vagy legalábbis nem tudok róla. Meglehet folyhatnak efféle titkos kísérletek. De nincs szükségünk klónokra, hiszen mi tökéletesek vagyunk. Csak a világ fogadna el már minket. Akkor nem lenne semmi baj, s már csak az öregedés kérdését kellene megoldanunk. De az a legkevesebb, főleg ha rólam van szó. Gyakran mikor az elnyelt energiát bioenergiává alakítom, s az átjárja testem minden sejtjét, sokkalta energikusabbnak érzem magamat, mi több a tükörben nézve magamat mintha még vonásaim is fiatalabbak lennének. Kár, hogy kopaszodásomra nincs gyógyír. Nagyon tudnék örülni egy hosszú dús hajzatnak.
Reggeli gondolataimat nemsokára tettek követik. Egy kicsit rendet kell tennem hajócskámon. Nem mintha nagy buli utáni kupit hagytam volna rajta legutóbb, de ha pár hétig nem járok rajta, egy-két sirály biztos ott hagyja névjegyét. Meg a viharok is. Így a fedélzet felmosásával kezdem a feladatokat. Szerencsére a kajütben nincs rendetlenség, legfeljebb egy kis portörlés, pókhálóirtás várható. Kíváncsi vagyok vajon Emmában van-e annyi háziasszonyi készség, hogy eme alantas munkára vetemedjék? Mert nincs szégyenletes munka, csak szégyenletes fizetés. S ma az utóbbi természetben fizetik. Nem is csekély mennyiségben.

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Szerelemhajókázás   Szerelemhajókázás - Page 4 Icon_minitime

Szerelemhajókázás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-