we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Szomb. 9 Jún. - 21:36

Dallas-i kikapcsolódás
by Nathan Jones
Csüt. 7 Jún. - 15:21

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szomb. 26 Május - 15:34

Konyha
by Jean Grey
Szomb. 28 Ápr. - 17:19

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Top posting users this month
James Hurley
 
Nathan Jones
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Hope Town - Eredetkutatás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 22 Márc. - 21:10

First topic message reminder :


Ruby, Andie, Jeremy & RyanMásnap délután van, a kocsi végre döcög alattunk, megúszta némi horpadással, de már az aksi is rendben van. Túléltük azt a pokoli éjszakát, amely ha lehet, még jobban összehozott minket Rubyval. Megint kölcsönösen megmentettük egymás életét, már az sem érdekel, ha teszem azt tényleg a testvérem. Egymásra vagyunk utalva, és azt kell mondanom, ütőképes párost alkotunk. Még mindig meghökkenek, ahogyan olykor a legváratlanabb pillanatokban kezdeményez felém, talán én voltam túlságosan sokáig elszigetelve a nőktől az önként vállalt remeteségem miatt, ám nem engedi, hogy túlzottan engedjek az önsajnálatnak, és az ügyetlenkedésnek, sőt, mintha még előnyként is fogná fel, hogy ennyire vannak tartalékaim, és rá igenis oda tudok figyelni. Most, hogy magunk mögött hagytuk az őrült gróf és szektájának birtokát, nincsen más dolgunk, mint hogy átlépjük Hope Town határát. A városka jellegtelen, szinte csak egy főutca, néhány vegyesbolt, egy rendőrség, talán még valami városháza is lehet, mert ott magasodik egy két emeletes épület, annak tippelem. És feltűnik is a levélben említett Friendly Joe’s Pub, amely valami panzió lehet. Bekanyarodok elé a kocsival, és keresek egy üres helyet, hogy parkoljunk.
- Na akkor már csak ezt a Jeremyt meg Andie-t találjuk meg valahogy. Náluk keresztnév volt, de elképzelésem sincsen, hogy Gethin honnan tudhatta ezt tizenkét év távlatából.
– Nem akarom megbántani Rubyt azzal, hogy még abban is reménykedek, hogy a két új társunk talán többet tud majd az ügyről, mint amit ő tudott. Igenis meg vagyok elégedve azzal, ami kettőnk között kisült, végtére is nem baj, hogy nem az apját találtam meg. Jobb ha hasonló korúak vagyunk. Ráadásul különböző neműek. Így tudunk igazán csak nagyot alkotni. Azért most mégsem fogom meg Ruby kezét, ugyanis nem tudhatjuk, hogy mit várhatunk a két idegentől, valahogy a magánügyünknek tekintetem, hogy van köztünk valami. Nem titkolt izgatottsággal lépek be a panzió ajtaján, még csak azt sem tudom, hogy kiket keresünk.
- Na mi legyen? Kérdezősködjünk?
– Vetem fel az ötletet, de akár meg is ebédelhetünk, vagy az már lassan vacsora? Most a női találékonyságra bízom magamat, legalább lesz kit hibáztatni. Ez a pasi mentalitás.ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 15 Jún. - 20:31Nyomozgatás Hope TownbanA végén még nekem kell rájönnöm, hogy rossz ötlet volt ez az út. Na nem azért, mert rá akarunk jönni arra, hogy miért vagyunk itt, vagy hogy ki az apám netán, hanem Andiere valahogy nincs jó hatással ez a másik lány. Persze tudom, hogy ő azért jóval lazább és nyitottabb, mint én, de Ruby még rá is tesz erre jó pár lapáttal. Az én visszafogott stílusomhoz képest valami iszonyú sok és valahogy most Andievel is el- elszalad a ló. Ezért hiába mosolyog, szorítja meg a kezemet és lök meg a vállával... csak egy elég gyér félmosollyal tudom a dolgot lereagálni. Persze viccel, de tudja jól, hogy ez számomra nem vicces. A képességem elég rendesen tönkre vágta az életemet. Féltek tőlem, én féltem magamtól, elzárkóztam az emberektől, a jövőmtől is... kb. mindentől. Nem csoda, ha nem nagyon tudok ezzel viccelődni, mint ahogyan ők. Nem tudom, hogy ennek a Ryannek mennyire volt nehéz élete, de valahogy úgy sejtem, hogy Ruby-é meg se közelítette az enyémet. Nem csoda, ha nem érti miért vagyok olyan, amilyen.
- Rendben, akkor legyen így, nekem is megfelel. Még nem pakoltunk ki, minden a kocsiban van, de ha netán gyorsan le kell lépni talán nem is lenne értelme nagyon lecuccolni. - igazából nem hoztunk olyan sok poggyászt, de tényleg úgy gondolom, hogy nem igazán lenne értelme nagyon kipakolni. Talán ez az egész nem jön majd be és akkor nem maradunk itt megszállni sem. Nem tudunk semmit ezekről a mormonokról, hogy veszélyesek-e teszem azt. Ha miattuk vagyunk itt, akkor könnyen lehet, hogy netán tartanunk kell tőlük, akkor pedig biztosan nem kell szállás. Ruby kissé kötekedő szavaira és a nagyfiúzásra csak a szemöldökömet vonom fel. Abban már biztos vagyok, hogy mi ketten nem igen fogunk egymással jól kijönni, főleg ha még szándékosan meg is nehezíti a dolgomat.
- Mintha mi többet tudnánk rólatok... Kétlem, hogy referencia levéllel kellett volna jönni, amiben fel vannak sorolva az erősségeink és hátrányaik, de szólj, ha tévedek. Mondjuk az sem biztos, hogy ez a szintű komolytalanság jót tesz majd egy komoly, netán veszélyes helyzetben. - nem érdekel, ha netán kicsit megfagyasztom a levegőt és azt a fene nagy jó kedvet, de akkor is így gondolom. Ha oda kell menni, akkor lehet hogy veszélyes, akkor pedig komolyságra van szükség, nem pedig folyamatos viccelődésre, mert annak rossz vége is lehet. Nem tudjuk mire számítsunk és e miatt kellene felkészülni. Igaza van abban, hogy jó tudni a másik fél erősségeit és hátrányait, de még én se tudok minden részletet Andieről, és ő se feltétlenül rólam, nem vad idegeneknek fogok kitálalni, amikor azt se tudjuk még, hogy mire számítsunk.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 13 Jún. - 17:01


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Jeremyre nézek mikor az orra alá morog a „hallottam” tekintettel. Pontosan tudom mi esik rosszul Ryannek ebben az egészben, hiszen olyan lelkes volt ami természetes is, most meg mindenki csak a hibákat látja. Ez is természetes, az a levél igen rejtélyes volt, nem csak Jeremy és Andie jár abban a cipőben, én is, mindhárman. Nekem nagyrészt semmi közöm az egészhez, nem is nekem szólt a levél hanem az apámnak akit nem is ismertem, e volt talán eddig az egyetlen hiba amit a levél küldője elkövetett. Mondhattam volna azt is Ryannek, hogy nem érdekel és nem akarok eljönni vele, hogy keresse meg az apámat és még sok szerencsét is kívánhattam volna neki galádul. Nem tettem, érdekelt a történet és az is, hogy nekem milyen szerepem van benne főként úgy, hogy elvileg nem rám tartozik, az, hogy poénkodom és látszólag érdektelen vagyok mindezzel szemben még nem jelenti azt, hogy szarok az egészre. Csak szeretném lazán venni a dolgokat, különben dilis leszek a feszültségtől. Ryan sokkal lazább mint amennyire mutatja és mint amilyen Jeremy sosem lesz, de most kicsit alább hagyott a kedve. Majd este a szobában segítek ezen is. *
-Jó program, befizetek. *Andie jó fej csaj, veszi a lapot és tudom, hogy nem gondolja komolyan az egészet, ahogy nem is fog megtörténni mindaz amit elmondott, csak ő is próbálja a hangulatot feldobni. Nem lehet mindent fogcsikorgatva erőszakolni, mert akkor nem megy. Ám Jeremy mindent elhárít magától. Andie-re pislogok és hagyom, hogy megjelenjen a szám sarkában egy mosoly, hitetlenkedve megingatom a fejemet, mert számomra felfoghatatlan, hogy ők ketten hogy kerültek egymáshoz közel. Bár az ellentétek vonzzák egymást, de ők tűz és víz ami meg tudvalevőleg kioltja egymást.* -Szerintem meg igen, szükséges. Nem arra vagyok kíváncsi mi a kedvenc kajád, hanem arra, hogy bízhatok-e bennetek egy rázós helyzetben, hogy mire vagytok képesek úgy simán, érted? Minden hókuszpókusz nélkül. Mondjuk tudtok-e fára mászni, van-e tériszonyotok vagy féltek-e a sötétben. Ilyesmi. Persze feldobhatjuk az egészet némi tánccal és pizzával, de nem hiszem, hogy erre gondoltál. *Gondolatban nyelvet öltök Jeremyre. A fene sem érti miért ilyen morcos, mint a szabadnapos akit elrángattak otthonról. Ryan tud a legtöbbet minderről, a csapatkapitányságra én is rábólintok, mióta együtt vagyunk viszonylag kiismertük egymást ágyon kívül is, tudom mire képes akkor is ha a képessége nem működik. Vannak jó ötletei és jól forog az esze, nem mellesleg nem hagy hátra senkit.* -Ha tényleg olyan maguknak valók, akkor talán jobban járunk ha a segítséget nem felajánljuk hanem kérjük. Ahogy Andie mondta, és persze Ryan és te is nagyfiú. *Nézek Jeremyre jelezve, hogy ő a nagyfiú akiről beszélek, bár elég egyértelmű voltam. Van bennem némi gonoszság, kicsit gyerekes de jólesik. Ha valaki szándékosan hagyja magát bosszantani, és még ki is mutatja hát megteszem neki ezt a szívességet, végül is teher alatt nő a pálma, másrészt jól jön némi egészséges civakodás a mormonok előtt, az ilyesmi mély ismeretségre mutat. *-Akkor két kocsi, külön és az egyiket elrejtjük, aztán bekéredzkedünk. Oké. Esetleg amíg lefoglaljuk őket, benézhetnék Casperrel, hogy mi a pálya odabent, persze ehhez az kell, hogy belássak valameddig, hogy ki tudjam kerülni azokat akik nem velünk foglalkoznak.
*Újabb ötletként dobom be Caspert, de talán elég lesz az egészhez az is, ha csak beszélgetünk velük. Igaz is….*-Mit is kell tőlük pontosan megtudnunk? *Nem kell Ryan felé fordulnom, elvégre teljesen felé ülök már, szerencsére nem húzódott el és a lábaimat sem dobta le magáról. Visszamosolygok rá mikor rákérdezek a lényegre, és még a szemeimmel is villogok rá. Csak siessünk mert már vár ránk a szoba. *♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©
[/color][/size][/font][/b][/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 11 Jún. - 9:22


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

Nem várom el, hogy az újdonsült csapattagok pár perc után máris a magukénak érezzék azt a sorsot, amivel nekem már évek óta meg kell birkóznom, vagy legalábbis amivel Ruby pár napja szembesült, de reménykedem benne, hogy ez megváltozhat. Hiszen szimpatikusak, Jeremy bizonyos tekintetben hasonlóan félszeg mint én, mindkettőnk képessége veszélyes, de nem élünk vele vissza, Andie pedig Rubyhoz hasonlóan nagyszájú, és vicceskedő, lényegében mintha kaptunk volna egy klónpárt. A dolog előnye, hogy könnyebben megértjük egymást, viszont ha a lányok átmennek idegesítő üzemmódva, akkor mindjárt kettő van belőlük, dupla élvezet, dupla szívás. Ruby kiáll mellettem, de érdekes módon Jeremy az empatikusabb, észreveszi, hogy most teljesen másról van szó.
- Mindegy, nem vagyok sértődős kislány, koncentráljunk inkább a feladatra. Ha Andie szerint én vagyok a csapatkapitány, akkor oké, leszek. Adok instrukciókat, aztán meglátjuk, hogyan tudunk csapatként együtt működni. Titeket is érdekel ez az egész, meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. – Azért mégiscsak elmosolyodom, ahogyan a másik lány ismét poénkodik, vevő vagyok végülis a humorra, a sötét témát izgalmasan dobja fel. Andie tényleg amolyan vadkalandornak tűnik, még ha állítása szerint sosem volt köze ilyesmihez. A bugyivillantós sztorival kapcsolatban én ennek azért nem vagyok híve, nem hiszem, hogy ezért hoztuk magunkkal a lányokat, az ismerkedés azért szóba jöhet, de talán útközben is lehet beszélgetni, nem kell ehhez elvonulni valami zárt szobába. Biztosan lesznek olyan időszakok, amikor csak nézünk magunk elé, amíg várjuk az eseményeket. – Menjünk akkor két kocsival, de mielőtt beérünk, az egyiket kint elrejtjük vészmegoldásként. És.. keverjük a két ötletet, méghozzá úgy, hogy az ENSZ sajtósai vagyunk, filmet forgatunk, de a támogatásról is szó lehet. Ez végülis eléggé zavaros ahhoz, hogy ne tudják pontosan, hogy miért vagyunk itt, de ahogy Andie mondta, lehet övék az irányítás. Mi meg körülnézünk, amíg ők agyalnak, hogy mit is engedhetnek meg nekünk. Ha jó így, akkor készülődhetünk. Még nem foglaltatok szobát? Hol vannak a cuccaitok? – Nekünk még a kocsiban, már csak fel kéne vinni, hiszen nem viszünk majd mindent fel a hegyekbe. Viszont néhány kamerát, fotóállványt vinnünk kéne, hogy hitelesek legyünk. Meglepetten veszem észre, hogy Ruby már megint közeledik, és vissza sem fogja magát. Hm.. én nem sajátíthatom ki, de ő megteheti velem? Kicsit olyan, mintha valami alfanőstény lenne. És jó ez nekem? Valahol igen. Nálunk mintha enyhén szerepcsere lenne, ő a vagány, én a visszafogott, aki támogatásra szorul. Jó, azért tudok vele kapcsolatban határozott lenni, hiszen nem vagyok papucs, de tetszik a határozottsága, csak bunkó ne legyen, ezért aztán nem nézek csúnyán, hanem engedélyen hagyom, hogy megtegye. És a kezdeményezésért cserébe kap egy halvány mosolyt.

ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 1 Jún. - 14:03Nyomozgatás Hope Town-ban


Na igen, ahogy Ruby mondja, patthelyzet, de azt hiszem, eléggé felnőttek vagyunk már ahhoz, hogy túllépjünk rajta, áthidaljuk az együttműködés lehetőségéért. Mert igazából ez az egész engem továbbra sem érdekel úgy, nekem aztán tök mindegy, ki volt ez a Gentin, mit akart, ki az a bizonyos papa. De tudom, hogy Jeremy-nek fontos, és ezért vagyok itt, vele, miatta. Ryan-nak meg el kell fogadnia, fel kell dolgoznia, hogy ő a vezető, bármennyire is nehezen megy neki. De hát tőle indult, legalább is én így látom, ő ismeri azokat az információkat, mik útirányt mutathatnának, tehát ő a vezető. Legfeljebb demokráciát szavazunk, ahol van véleménynyilvánítási lehetőség is.
- Mondanám, hogy támogatom. Aztán felködlik bennem, hogy Ryan és Jeremy becsíp, elvesztik a kontrollt, mi meg nem győzzük majd elásni a hullákat - vigyorodom el Ruby-ra kacsintva, ugyanakkor újfent picit rászorítok Jeremy ujjaira, picit talán a vállam is hozzáérintem hogy tudja, csak viccelődöm, igyekszem enyhíteni az általam okozott feszültségen.
- Ha a sérüléssel kezdjük, ott akkor tuti bugyivillantás lesz - vigyorgok ismét Ruby-ra, kíváncsian lesve az apró harcukat, mintha maguk sem tudnák, akarnak-e a másikhoz tartozni, legfőként pedig hogy mennyire akarják mindezt mások, előttünk kimutatni.
- Az ENSZ kártya jó, bár attól tartok, amennyit olvastam ezekről az elszigetelt közösségekről, nem tartanak igényt külső segítségre, mert pont az a hitvallásuk, hogy saját erőből, pénz és hasonló nagyvilági javak nélkül oldják meg az életük. Persze nem biztos, hogy ez itt is így van - vonom meg a vállam, miközben a számat rágcsálom, hogy azért magam is előálljak valamilyen használható ötlettel, ne csak folyton én legyek a vétózó.
- Esetleg kiadhatnánk magunkat médiásoknak. Mondjuk tévé. Hogy dokumentum filmet csinálnánk róluk, az életükről, bemutatva, persze csak is megfigyelő alapon, nem beleszólva. Sőt, elhúzva a mézesmadzagot, ők határozhatnák meg, hogy mit mutassunk. Így hihetnék, hogy ők irányítanak, hogy csak azt látjuk, amit ők akarnak. Nekünk meg teljesen mindegy, úgy sem kerül sose filmre az anyag - dobom be a hozzám közelebb álló témát. Na jó, én újságírást tanulok, ami szintén bevethető lenne, de az már gyanús, ha négy újságíró van. Így meg a fiúk hurcolhatnának kamerát, vagy aszerű dolgokat, mi meg Ruby-val megosztva lehetnénk vezetők vagy asszisztensek. Egy filmforgatáshoz még is csak kell stáb, de figyelembe véve az ő zárkózottságuk, igen kis létszámmal érkeznénk.
- Ott esetleg a te cuccod is bevethetnénk, mondván, hogy nemzetközi lesz a cucc.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 28 Május - 18:27Nyomozgatás Hope TownbanAz már az elejétől fogva jól látszik, hogy nagyon mások vagyunk, így nehéz is lesz összeegyeztetni az érdekeinket. Én főleg válaszokat akarok és talán megoldást a képességemre, Andie leginkább miattam van itt, Ryan... talán ő is válaszokat akar, Ruby ellenben csak a szórakozást látja ebben az egészben, ez minden mozdulatából és szavából süt. Valahol megértem azt is, hogy a szemben ülő srác lassacskán kezd távolságtartóvá válni. Nekem sem tetszene annak a lánynak a stílusa, vagyis nem csak tetszene, nem is tetszik. Túl sok, ahogyan tetszeleg, miközben valahogy butácskának is tűnik ezekkel megszólalásokkal, vagy csak nem érdekli semmi sem. Nekem sokkal fontosabb Andie kedvessége, még ha néhol össze is kacsintanak, de tudom, hogy aki mellettem ül egészen más, mint az a lány ott szemben és őszintén szólva ezért rendkívül hálás is vagyok.
- Szerintem ez esik neki... a legrosszabbul. - ezt szinte csak magam elé motyogom, alig hallhatóan, miközben Ruby beszél. Valahol talán nem is akarom, hogy meghallja, hiszen nem vagyok azt a típus, aki szeret feszültséget gerjeszteni. Egyszerűen csak süt erről a Ryanről, hogy nem viseli jól ezt az egészet és én ezt tökéletesen megértem és nem csak miattunk. Azt szerintem megérti, hogy mi nem kezeljük úgy az új híreket, ahogyan talán várná, hiszen nekünk új, neki pedig volt ideje hozzászokni. Majd nekünk is menni fog, hiszen ha nem így lenne már leléptünk volna, de még itt vagyunk igaz? Andie kezét megszorítom újra, amikor a részletességet említi. Tudom, hogy rémes lehetett az az este, ahogyan az is az volt, hogy napokig nem beszéltünk egymással e miatt, de már rendben vagyunk nagyon is.
- Talán ismerkedhetünk, de nem hiszem, hogy arra feltétlenül szükség van ehhez a... nyomozáshoz, vagy mihez. - őszintén szólva nem akarok beülni egy szobába, hogy megkérdezzük a többieket, ki milyen fagyit szeret a legjobban. Én azt szeretném kideríteni elsősorban, hogy miért vagyunk itt, ki az apám, ki az a pasas, aki miatt itt vagyunk és persze azt, hogy a képességemet tényleg kezelni tudom-e majd idővel. Ez a lényeg, nem pedig az, hogy miről beszélgetünk egymással. Az részletkérdés és ha lehet eleve a kutakodással kezdeném, továbbra is saját kocsival.
- Több kocsi jobb lenne, ha tényleg le kell lépnünk és nem muszáj azzal bemenni, mert úgy távozni is nehezebb. Egy kocsi maradhat kint tartalékban, ha mégis csak gyors távozás kellene és csak gyalogosan tudunk lelépni, de jók lehetnek a Ruby-féle alternatívák is, mint a sérülés... de talán kezdjük az ENSZ változattal. - igen, én még mindig arra szavazok, és persze a bugyivillogtatás nem igazán jön be. Az ilyesmi nekem sok, már csak az emlegetése is, nem hogy a kivitelezés. Én azért nem vagyok ennyire szabad szájú, szabad szellemű és bár Andie azért lazább nálam, de szerintem - remélem - vannak olyan részletek, amik esetleg még neki is soknak számítanak.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 25 Május - 7:40


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Láthatóan Jeremy és Andie nem nagyon vannak oda ezért az egész kalandért, nem olyan lazák mint én, Ryant pedig én húztam magammal, már kezdett felengedni, úgy vettem észre, hogy a társaságom jó hatással van rá, ám Jeremyék karótnyeltsége visszagyömöszölte a kétkedő, bizalmatlan státuszba. Mondjuk nem csodálom, négyünk közül ő a lelkesebb, az elején én sem voltam de végtére is érthető. Olyan részletek vannak ebben a történetben melyek nagy buktatók lehetnek, főleg Skócia után, bár úgy néz az egésznek semmi köze nem volt a mi kalandunkhoz, csak jobban összehoztak minket Ryannel, viszont a grófos éjszakánk....hát az sem volt semmi. Mindkettőben viszont van egy közös pont amit nem szabad elfelejtenünk és erre majd felhívom Ryan figyelmét ha kettesben leszünk. Nem szüksége a másik kettőnek tudnia arról, hogy mi már kétszer beleestünk abba a csapdába melyben a képességeinkkel játszottak. *-Dehogynem! Ő ismeri az egész történetet. Én bízom benne csak ti nem, ami érthető de az is, hogy nem esik jól neki. Szóval patthelyzet, de kilábalunk belőle.
*Ryan magában is bizonytalan, épp a képessége miatt, mert nem leányálom minden pillanatban arra gondolni, hogy mikor pusztít el egy egész várost a benne élő emberekkel együtt. Nekem sikerült egy kis időre elfeledtetni vele, de hiába jó egy kis nyugalom, nem felejthetjük el. Természetes ha feszült és ingerült, főleg ha falakba ütközik. Andie képessége is bizonytalan, homályos, igazából semmit nem mondtak el róla, csak annyit, hogy az ellenségüknek sem kívánnák. Mondjuk versenyezhetnének Ryannel, kinek szarabb, de akkor fel kellene fednem a nukleáris robbanást, azt pedig nem akarom. Ryan nem véletlenül nem fejtette ki bővebben, épp elég a vadállatos verzió. *
-Szerintem sem, egyébként nem is okozhat egyikünk sem csalódást a másiknak, hiszen nem ismerjük egymást. Viszont nem ártana majd egy ismerkedős est, úgy gondolom lazán, csevegve. Persze miután kimormonoztuk magunkat.
*Andievel szinte egy hullámhosszon vagyunk, ő az Ryan után aki vevő a poénjaimra, végül is nem akarok senkit sem kifigurázni, de a nevetés gyógyír, muszáj valahogy egy kicsit elterelni a figyelmünket a komoly dolgokról anélkül, hogy bármit is elfelejtenénk. attól, hogy lazáskodunk még vehetjük komolyan a komoly doglokat. *-Akkor ne vegyünk bugyit.....és akkor egy kocsival megyünk vagy kettővel? Persze kettős megoldás is létezik, letehetjük a közelükben a kocsit, elrejtve a biztonság kedvéért, hogy kéznél legyen és bekéredzkedhetünk. Úgy is csinálhatjuk, hogy csak ketten mennek oda közülünk, ha az ENSZ-es cuccos nem jönne be és rövid úton kitennék a szűrűket, jöhet a "B" terv és a "B" csapat. valamelyikünk sebesültnek tettetné magát és segítséget kérhetne. Ezernyi ötletem van srácok.
*Még sem megyünk vakon a világba, tervezni kell. Csak csináljuk gyorsan mert nagyon viszket a tenyerem - meg más is - azért a szobakulcsért, és a szobáért és Ryanért. Ha nem indulunk el most, akkor berángatom a szobába és csak akkor jövünk ki ha már darabokban van. Fel is pakolom a lábam az övére, összekulcsolom a kettőt, hogy a combunk egymásra simul. Eddig nem is nézett rám, mióta elvette a karját, a frász érti mi baja van.*♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 22 Május - 12:07


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

A társalgás elején még úgy érzem, hogy szívesen átölelem Rubyt, mert ha a másik páros is kifejezi, hogy együtt vannak, de az nekem igenis zavaró, hogy a lány ennyire szabadszájúan méltatja, hogy mi van köztünk. Még nevetgélek, de aztán amikor felmerül, hogy Ruby hogy érne Jeremy meztelen felsőtestéhez, meg olyan pillantást vet rám, hogy ne akarjam kisajátítani, akkor már értem, hogy részéről ez nagyon nem komoly, csak én gondoltam túl. Igaz is, ő a saját életetét éli, most mellém csapódott, de csak mert egyszer szétvertünk egy szobát, ez nem jelent túl sokat. Elveszem inkább a kezemet, akkor részemről ennyi volt, nem fogok rajta megsértődni, nem vagyunk egymás tulajdonai, viszont akkor indoka sem lesz kiteregetni rólunk az intim részeket. Mint kiderül, Jeremyék között ez fel sem merülhet a srác képessége miatt. Nálunk is halálos veszélyben voltunk, de leküzdöttük, itt Ruby szeszélyessége a gond, amit nem is szándékozom kezelni. Láthatóan nem túlzottan izgatja, amikor pedig kettesben leszünk, akkor sem szándékozom majd magyarázkodni, csak nem alszom vele, úgy lesz a legegyszerűbb. Még ha közös szobát is vett ki, jó lesz nekem a földön, vagy ilyesmi.
- Aha. – Bólintok, amikor ismét megüt, mintha valami kutya lennék. Nem is nézek rá, csak Andie-t fürkészem, aki meg is jegyzi, hogy milyen béna vagyok. Igaza van, sosem volt muszáj senkit vezetnem, és most sem érzem úgy, hogy csapatkapitány lennék. Érdekel a sorsom, én csak a nyomokon megyek végig, ha egyedül, akkor egyedül. Azzal, hogy hozzám csapódnak, még nem tudok komolyabb instrukciókat adni, mint a kételyeimet megfogalmazni, amikor nyomasztanak.
- Nem okoztok csalódást. Még én sem tudom, hogy egyáltalán mit tegyek, köszönöm, hogy itt vagytok. – Felelem Jeremynek, és ismét visszanézek Andie-re, hogy megrázzam a fejemet. – Nem akarlak semmibe belerángatni, a ti döntésetek, hogy jöttök-e. De ha igen, nekem megfelel, hogy saját járgánnyal menjünk, csak akkor kétséges, hogy beengednek-e. Valahogy úgy vagyok az ilyen vallási közösséggel, hogy biztosan vannak falaik, kerítésük. És milyen indokkal megyünk be vizsgálódni? – Pillantok végig a társaságon, most már valóban nem ártana valami ötlet, és ha már miattam vannak itt, nekem kéne megfogalmazni. – Azt kizárhatjuk, hogy beszökünk.Van ENSZ-es igazolványom, esetleg bemehetünk olyan indokkal, hogy támogatást szeretnénk nyújtani a közösségnek, de szükség van arra, hogy felmérjük a benti állapotokat. – Mondom ki a hirtelen támadt ötletet, nem tudom, hogy tudnak-e jobbat.

ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 18 Május - 15:31Nyomozgatás Hope Town-ban


Nem akarok én senkit sem letörli, a lelkivilágába beletaposni meg főként nem, de ahogy Jeremy is hangot ad neki, nekünk ez még hirtelen, sok, sőt nekem sokk is, hisz alig néhány hete tudok egyáltalán arról, hogy ilyesmi létezik, az pedig még rövidebb ideje telepedett meg bennem, hogy talán magam is ilyen vagyok.
- Nem lennél jó csapatkapitány, ugye tudod? - villantom felemás szemeim mosolygósan Ryan-re finom kifakadása után. Nem bántani akarom, de ha akarja, hogy összetartsunk, hogy tényleg menjünk ezek a mormonizék után, nem lehet ilyen félvállas. persze nem durva kritika ez, és nem is tart soká a komolyságom, hisz ahogy Ruby a világítós kezet emlegeti, akaratlanul is felnevetek. Nem tudom ő hogy reagált, de én tuti sóbálvánnyá meredtem volna.
- Egy alkalom bizonyított, azt a részletességet viszont senkinek sem kívánom - fordulok komolyan Jeremy felé, miközben biztat. Ő tudja, miről van szó, és azt is tudja, mennyire megrázott akkor a dolog. Persze azóta túlléptem rajta, de akkor is erős hidegzuhany volt. A finom szorítása viszont jól esik, ösztönösen viszonzom is. Úgy tűnik, nekünk egyelőre ez marad.
- Szerintem ha már a bugyinkat nézegetik, rég nagy bajban vagyunk - nevetem el magam Ruby lelkesedésén. Bár néha még nekem is kicsit harsány, még is úgy érzem, jól ki fogunk jönni. A két karót nyelt srác mellett kell ez az életvidámság is, ha nem akarunk beszürkülni.
- Jeremy-vel értek egyet. Menjünk saját járgánnyal, hogy ha fel kell kapni a nyúlcipőt, ne a lábunk kopjon. Nem hinném, hogy jól viselném az ördögűzést - engedek meg egy újabb mosolyt, hogy mindannyian láthassák, nem vettem magamra semmit, nincs bennem se hiszti, se sértődés. Pusztán olykor talán nyersebben fejezem ki magam, mint mások megszokták. De ahogy Ruby szókimondását, ezt is el kell nézniük a fiúknak, ha ilyen jó társaságot akarnak.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 13 Május - 20:08Nyomozgatás Hope TownbanIgazán megpróbálhatnának belegondolni a mi helyzetünkbe is. Ők, ha jól értem, akkor már egy ideje foglalkoznak ezzel az egésszel. Sőt a srác valószínűleg hosszabb ideje, míg a lány amúgy is láthatóan sokkal lazább, mint a legtöbb átlag ismerősöm. Mi viszont nem vagyunk ilyen lazák, komolyabbak vagyunk, még ha Andie időnként mintha kicsit egy hullámhosszra is kerülne a lánnyal, ami igazából nem tetszik nekem, mert a kis cserfes szájú az én visszafogott ízlésemnek kissé sok. Viszont pont e miatt nekünk egy kicsit több idő kell, amíg ezt az egészet rendezni tudjuk magunkban, vagy egyáltalán felfogni, hogy mi történik pontosan. Nem megy az olyan könnyen, ahogyan várják tőlünk. Én is tudni akarom a válaszokat, Andie viszont el se akart jönni és igazából csak pár perce tudtuk meg az infokat erről a Gethinről, meg arról, hogy talán valami közünk van egymáshoz. Nem megy az pár pillanat alatt, hogy egyből belevessük magunkat a kutatásba, főleg, hogy őket se ismerjük, így aztán van azért bennünk egy nagy adag tartás is, félsz... gyanakvás, effélék.
- Igen, őt főleg én rángattam el, szóval... bocs ha csalódást okozunk, de nekünk ez még kicsit új. - látom én azért Ryanen, hogy kicsit nehezen visel minket, vagy csak az esetleges elutasítást, pedig nem akarom én sem elvenni a kedvét, csak egy kicsit lassabban lendülünk bele, mint ők. Azért jöttünk ide, hogy kapjunk pár választ, vagy esetleg ha válaszok nincsenek, akkor pihenjünk egyet együtt, mint valamiféle kis rövid nyaralás, vagy röpke hétvége, de helyette most úgy fest valami mormonok után kell nyomozni, ami talán zsákutca lesz, ki tudja. Viszont Andie legalább felbátorodik annyira, hogy elmondja mi a szerintem képessége, legalábbis azt, ami történik vele és még nem tudjuk, hogy pontosan mi is az igazából.
- De nem olyan helyzetekkel, amik tényleg megtörténtek és főleg nem olyan részletességgel, ahogyan te álmodtál róla. - teszem hozzá azért egy halvány mosollyal és ha még mindig fogja a kezemet, akkor finoman megszorítom az övét. Tudom, hogy még nem jutottunk el a birtokra és azt is, hogy egyelőre még nem hisz abban, hogy van képessége, pedig szerintem nagyon is így van. Majd idővel talán hinni fog benne, reméljük, csak kell egy kis idő, amíg ez megtörténik, vagy valami komolyabb bizonyosság.
- Ha ez egy nyíltabb dolog, akkor biztosan van aki a városban tudja, hogy merre vannak, akkor simán odamehetünk a nélkül is, hogy fel kellene kéredzkednünk bármire is. Jobban érezném magamat, ha lenne a közelben kocsink, ha gyorsan kellene távozni. - nem akarok csak úgy odamenni valahová, hogy aztán nem tudjuk hogyan jövünk e. Az túlságosan kockázatos lenne és miután Andie képessége nem alkalmas támadásra és az enyémhez is minimum testi kontaktus kell, mi nem vagyunk éppenséggel profik abban, hogyan védjük meg magunkat. Remélem, hogy azért ezt megértik.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Csüt. 12 Május - 7:24


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Sóval se a mormonok se az amishok nem normálisak, ebben legalább egyetértünk mindannyian, nem kell attól félnem, hogy valaki ott marad majd mert szebbnek és jobbnak tartja az ottlétet. Szó se róla, kezd érdekes lenni ez az egész nyomozósdi, de a mormonok nem igazán villanyoznak fel, azt hiszem egészen mást vallanak a szexualitásról és a nők-férfiak egymáshoz való viszonyáról, ha mi oda besétálunk, tutira lenyilaznak minket. Ryan közben átölel és a tarkómat simogatja, ami meglep, tekintve, hogy amikor beléptünk ide, olyan érzésem volt, hogy titkolni szeretné a kapcsolatunkat, de úgy látszik hatással van rá a nyíltságom és feladta ezt a törekvését. Egyébként felesleges hiszen Andie és Jeremy is egymás kezét fogják, bár engem zavarna a kesztyű. Mint kiderül az sem a bunkóság jele hanem a védelemé, mert Jeremy valami elszívó izé és ez akkor is félelmetes ha nem igazán fogom fel hogyan működik. Tény és való, talán Ryannek volt mindannyiunk közül a legkönnyebb dolga, mert volt aki foglakozzon vele, míg én csak az anyámon gyakoroltam, és nem mondom, hogy jó volt amikor részegen nekem esett és ott ütött ahol ért. Az is lehet, hogy ha nem ilyen a képességem csak később alakul ki vagy soha, én azért nem köszönöm meg neki, bármennyire is kezdem élvezni. Eddig utáltam, mert rossz emlékeket idézett fel bennem, ám Ryan mellett ezen is sikerült túltennem magam. Casper nem úgy néz ki mintha olyan nagyon rossz képesség lenne, de nem is olyan jó, néha kicsit haszontalannak érzem, de el vagyok vele. Viszont Jeremeynek nem lehetett könnyű úgy, hogy senki nem bátorította, nem segített neki, ne vigasztalta mikor az első áldozata meglett. Tutira ideggyogyóba kerültem volna a helyében. Ám eddig csak a kezéről volt szó, most viszont már az egész testéről, mert naná, hogy rákérdezek. Fel is ugrik mindkét szemöldököm és láthatóan kombinálok és persze, hogy a szex jut az eszembe. Ezek ketten oda vannak egymásért a vak is láthatja, mégis olyan távol mint New York Jeruzsálemtől. Már épp nyitnám a számat, hogy megoldást nyújtsak, mert láthatóan nekik nem jutott eszükbe, de Andie újra szorít és nem tudom nem észrevenni, Ryan meg a vállbökdösés után elveszi a kezét. Szóval csendben maradok, ez tőlem nagyon elüt, de tudok én diszkrét is lenni, vagy elnéző, vagy egyszerűen csak befogom a számat. Ryan-t nem értem igazán de mindegy, ha nem akar ölelgetni, akkor nem ölelget. Azzal, hogy vállon böktem csak a húgi témát szerettem volna feledésbe meríteni, mert Andie nem nagyon van oda az ötletért.* -Először engem sem nagyon érdekelt, főleg mert a soha nem ismert apám volt hivatalos erre a körútra, de úgy tűnik ez a valaki ezzel is számolt. A részletek egyre inkább egymás felé tereltek minket és most már kezd érdekes lenni. Az azért szép volt amikor Ryan becsengetett és integetett a világítós kezével.
*Megértem én, mindenki fázik ettől az egésztől egy kicsit, mert annyira titokzatos és sosem tudhatjuk igazán, hogy értünk van vagy ellenünk, főleg, hogy mind a négyen másak vagyunk, mutánsok, ez nem lehet véletlen. Az viszont tény, hogy Ryan a leglelkesebb és nem szeretném ha letörne ez a lelkesedése, pedig szép lassan így lesz, ez a szavaiból tűnik ki. Szinte már fű alatt könyörög, hogy oda menjünk ahova a nyomok vezetnek és utána közli, mindenki mehet amerre lát. Na ezt azért nem vártam tőle, főleg, hogy rám is rám néz. Megint vállon ütöm, jelzésértékűen.- -Rám ne nézz amikor azt mondod bárki kiszállhat. Engem nem vakarsz le magadról mint egy használt rágógumit.
*Fel vagyok háborodva, bele is iszok a sörömbe, igazából addig iszom amíg csak a keserű hab marad, a poharat meg lecsapom az asztalra. Andie-re bocsánatkérő pillantást vetek, elvégre kérdeztük és nem illik belé fojtani a szót. Az ő képessége megfoghatatlan, igazából semminek tűnik ahogy mondja, de nem hiszem, hogy csak ennyi lenne, főleg mert láthatóan Jeremy meg van győződve az ellenkezőjéről.* -Oké, Jeremy szerint nem semmi, szóval nyugodj bele, majd csak hasznát vesszük. Megyünk mormonozni. A csipkés bugyit a táska mélyére tesszük, és nem mi stoppolunk, mert akkor sosem jutunk a falujukba vagy mifenébe. Szerintem itt bárki tudja merre kell menni hozzájuk, hogy még véletlenül se menjenek arra, szóval megkérdezhetnénk.
*Kérdőn nézek körbe, idióta mosollyal az arcomon, és várom, hogy rábólintsanak a világbajnok ötletemre.*♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 10 Május - 20:18


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

Végül mégis úgy döntök, hogy mégse veszem az elejét annak, hogy Ruby felvilágosítsa újdonsült utitársainkat arról, hogy miket művelünk mi ketten egymással, mert különálló egyéniség, és ha zavarbaejtő is, valahogy mégis büszkeséggel tölt el, hogy így felvállalja a dolgot. Ugyan kicsit zavartan hallgatom az élménybeszámolóját, aminek aktív résztvevője voltam.
- Szerintem se. – Adok most igazat, és megsimítom a tarkóját, ennyi nekem is bele kell hogy férjen, ha Andie-ék, így fogdossák egymás kezét. Na nem mintha szándékosan alá akarnám húzni, hogy mi is együtt vagyunk. Nem, csak úgy vélem, hogy ha Ruby beszélhet kettőnkről, akkor én is lehetek egy kicsit önmagam, és kifejezhetem, hogy igen, valahol már összefonódott a sorsunk. Nekem is feltűnik, hogy Andie mennyire ágál az ellen, hogy testvérek vagyunk mi négyen, vagy csak ők ketten. Mi valahogy Rubyval ennél sokkal gyorsabban túlléptünk, de hát mi mások vagyunk. Azért nyilván az lenne a legjobb, ha nem így lenne. Vagy úgy, amiről már beszéltünk, hogy nem génileg, hanem valahogy máshogyan vagyunk a leszármazottjai ennek a közös apának, és csak nagyon hasonlóak vagyunk, nem igazi testvérek, azzal már jobban ki tudnék egyezni. Azért ezen a ponton kissé szemet forgatok Ruby kérdésére, ő csak ne akarjon Jeremyvel egy légtérben lenni, amikor a srácon nincsen póló, hozzádörgölőzni meg főleg. Nem vagyok egy alfahím típus, de azért némi féltékeny láng lobban a szememben, na azt adja meg az úristen, hogy ilyesmi felmerül..
Mégsem öntöm szavakba, amit gondolok, miközben Ruby meg vállon üt. Igaza van, tényleg felmerült bennem némi birtoklási vágy, akkor hát le is fejtem róla a kezemet, minek is vegyük komolyan egymást, amikor ő mindent ilyen lazán vesz? Akkor csináljon csak, amit akar.
Bólintok Andie-nek is, akkor viccelődés is kizárva. Most már kezdem én visszasírni azokat az időket, amikor egyedül voltam, és legalább a magányon túl nem volt kötekedés, vagy éppen női szeszély, amellyel meg kell küzdeni, ezért inkább Jeremynek válaszolok.
- Igen, szeretném, ha felkutatnánk őket, és valahogy utánajárnánk, miért kell most itt lennünk. Hiszen ők a következő nyom. Aztán ha valaki ki akar szállni, akkor megteszi. – Mondom most mindhármukra nézve. Igen, Ruby sincsen hozzám kötve, mert csak én éltem bele magamat, ő meg mindent elviccel, vagy leráz magáról. Akkor én is így fogom ezt az egészet kezelni.  – A hegyekben van a mormon település, onnan járnak ide le, kéthetente egyszer. Követjük őket, vagy valahogy felkérezdkedünk a teherautóikra? – Azért Andie az elmondottak alapján szintén közülünk valónak tűnik, de már nem is akarok erre is rákérdezni, mert még azelőtt összeveszünk, hogy elindultunk volna. Legalább Gethin kedvéért maradok, és végigcsinálom, mert kiváncsi vagyok, hova vezet az út.
ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 7 Május - 10:52Nyomozgatás Hope Town-ban


- Egyetértek veled - biccentek Ruby kijelentésére. Azok a vallásos fanatikusok tényleg nem normálisok. Hogy lehet mindenről lemondani, minden tekintetben alárendelni magad néhány vezérfélének, akik igazából nem kiemelkedőbben semmiben, legfeljebb koruk, vagy helyzetük adja nekik ezt az előjogot. Mert bár nem ismerem teljesen a rendszerük felépítését, azt nem hiszem el, hogy akár anyagilag, akár egyéb javak tekintetében mindenki egyforma lenne. Ilyen társadalom nem létezik. Ám amiket hallani lehet róluk, az épp elég egy laza keretek között felnevelkedett személynek, hogy a rendszerük idegennek és bolondnak nevezze. Vagy legalább is roppant szigorúnak.
Még is, nagyon úgy tűnik, Ryan errefelé akar kutakodni. Én viszont tartok tőle, ha minket Ruby-val oda bevisznek, már amennyire ennyi idő alatt megismerhettem a lányt, tuti, hogy valamiféle parasztlázadást szítunk, vagy máglyára dobnak minket.
A szörnyeteg megnevezésnél, Jeremy válaszszavainál viszont már kénytelen vagyok jobban odafigyelni. Ujjaim, melyek eddig lazán fogták körül az övéit, most picit rászorítanak, mintha csak vigasztalni akarnám. Sejtem, milyen nehéz lehetett neki, már annyiból is leszűrhető, amit megosztott velem, pedig úgy hiszem, az még eléggé megszépített volt. Ha ketten lennénk, most elmondanám neki, hogy nem szörny, hogy sose tudnám annak látni. De nem vagyunk, így marad a pici, finom szorítás. Ami kissé elevenebbre sikerül, ahogy Ruby újfent beveti magát. Kínos téma, vagy inkább necces, hisz ez rögtön sok mindent felvet velünk kapcsolatban is. Mert hát ők sem hülyék, sejthetik, hogy Jeremy képessége sok mindenben akadályokat szab elénk. De persze törekszünk arra, hogy ezeket megoldjuk vagy áthidaljuk. Csak idő kérdése. Ugye?
- Nem vagyok a hugid, oké? - fordulnak heterokrómjaim Ryan felé talán cseppet figyelmeztetően. lehet, hogy ők buliból belelovalják magukat ebbe a felvetésbe, de én egyke voltam és az is maradok.
- Nem olvastam előírást vagy szabályt, ami szerint részt lehet venni ebben a játékban. Igazából ha Jeremy nem olyan állhatatos, itt sem lennék - vonom meg a vállam. Ez tény, ha Jeremy-t nem érdekli annyira az egész, ha előző este nem történt volna ami, én nagy ívben tojtam volna a levélre, azonnal ment volna a kukába. Nem érdekel se az, aki írta, se az, amivel esetleg etetni akar.
- Nincsenek ilyen egyértelmű, kézzel fogható bizonyítékaim, mint nektek - vonom meg a vállam kissé enyhültebben. Sejtem, hogy nekik ez az egész fontos, és Jeremy kedvéért nem is akarok játékrontó lenni. De azért egy oldalpillantásomból leszűrheti, sokkal jön ezek után nekem.
- Néha emberekkel álmodom.. khm... úgy látom őket, ahogy épp vannak. Legalább is azt hiszem, mert nem jártam még soha utána.. Egy eset bizonyított csak, de ez nem hinném, hogy képesség. Más is álmodik emberekkel - vonom meg újfent a vállam kissé már zavartan. Nehéz olyanról beszélni, ami ennyire zavaros, főképp olyanok előtt, akik egyértelműen otthon vannak a témában.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 2 Május - 17:26Nyomozgatás Hope TownbanHatározottan furcsa páros ezek ketten és azt hiszem idő kell nekem is hozzá, hogy szokjam a stílust, főleg a lányét. Nem gondoltam, hogy amikor majd ide jövünk, akkor beléjük botlunk. Nem olyanok, amire számítottam. Persze nem tudom magam sem, hogy pontosan mire is számítottam, de... a fene tudja valami másra azt hiszem. Úgy gondoltam, hogy majd lesz itt valaki, aki beszél az apámról, aki nem az a részeges alak, akit ismertem és akit sikerült egyszer majdnem megölnöm, ha nem is szándékosan. De legalább nem csapda és veszély, amire Andie számított. végül is, ha ezt nézzük, akkor jó a helyzet, rosszabb is lehetett volna és persze jobb is. Így viszont marad a nyomozás a mormonok után, mert amúgy fogalmunk sincs, hogy miért vagyunk itt pontosan.
- Tehát azt mondod talán náluk válaszokat találunk? - mert hát nekem millió kérdésem lenne és úgy fest, hogy ők se sokkal többet tudnak nálunk, hiába, hogy abban reménykedtem. Az viszont tényleg kizárt, hogy testvérek legyünk, legalábbis biztos, hogy nem örülnék egy efféle hírnek, ahogyan jól láthatóan Andie sem. Persze tudom, hogy mindketten megkaptuk ezt a levelet és nem tervezünk gyereket, de mi még csak addig se jutottunk el, hogy komolyabban egymásra találnánk. Nem lenne jó már eleve a miatt is aggódni, mert kiderül, hogy rokonilag közünk van egymáshoz.
- Ezzel nem vagy egyedül, de engem nem gyámolított senki sem. - szörnyeteg, hát valahogy én is így éreztem magamat mindig is, és bár nem így nőttem fel, mert viszonylag későn tudtam meg magamról, hogy mire vagyok képes, de nem volt senki, aki segítsen, vagy elmagyarázza, hogy mi a fene ez az egész és mit kellene tennem azért, hogy jobb legyen. Neki legalább volt valaki, aki segítette, így egy fokkal könnyebb szörnyetegnek lenni, még ha másféleképpen jelent is meg ez nála, mint mondjuk nálam. Láthatóan a lánynak nem rossz a képessége, ahogyan Andié sem veszélyes, bár még nem tudunk róla túl sokat, de ha veszélyes lenne az már jó eséllyel kiderült volna. Ruby kérdései már meg se lepnek, főleg az, amilyen formában felteszi őket. Az lenne a furcsa, ha nem jött volna ilyesmivel.
- A bőröm működik így, ha máshol hozzámérsz, akkor is ugyanaz a helyzet, csak akkor el tudod húzni a kezedet, míg ha én fogom meg és én nem hagyom... akkor nem. - de mondjuk azt se nagyon hinném, hogy bármikor is póló nélkül találnék nekiütközni Ruby-nak. Ez a lány nekem ahhoz túlságosan sok, hogy valamikor is ilyen helyzetbe kerüljek vele ebben teljesen biztos vagyok. A húgi megszólításra azért kissé aggódva pillantok oldalt Andiere. Nem hiszem, hogy tetszeni fog neki a dolog, meg aztán az sem, hogy mindenképpen ki akarják húzni belőle, hogy képessége van, de még sem szólalok fel helyette. Elég erős és karakán nő, talán még zokon is venné, ha megtenném, egyébként is én magam is azt mondom, hogy van képessége csak nekem még mindig nem volt hajlandó elhinni és egyelőre még nem jutunk el a birtokra sem. Első körben az itteni ügyeket kell elintézni és majd utána jöhet az a következő lépésként.
- Tehát akkor a következő lépés, hogy megnézzük mit csinálnak azok a mormonok? - ez lesz a nehéz, mert nem vagyok egy nyomozó és tudom hogy Andie sem ezért jött. Legszívesebben pihenne itt pár napot, ahogyan volt is erről szó és ennyi. Helyette úgy fest, hogy utána kell járnunk ennek-annak, nyomoznunk kell és ki kell derítenünk dolgokat. Remélem, hogy nem dönt úgy hogy inkább hazamegy és ebbe nem akar belekeveredni.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 29 Ápr. - 21:14


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby

*Lelkesen bólogatok Andie visszakérdezésére, láthatóan nem hiszi, hogy mindezt komolyan mondom, pedig Deeeee! Igen, szétvertük a szobát, darabokra tört az ágy, kicsit sajgott is a derekam, de mindezt überelte, hogy majdnem meghaltunk. Nem sokon múlt, hogy otthagyjuk a fogunkat a gróf úr házában, de ez nem olyan izgalmas sztori. Ha lesz alkalmam majd mindent elmesélek Andienek, úgy tűnik ő vevő az ilyenekre, míg Jeremy nagy erőfeszítéseket tesz, hogy ne ejtse a fejét látványosan a tenyerébe, ezzel is tükrözve a gondolatait, miszerint kissé flúgos társakat kapott, főleg az én személyemben és, hogyan fogja kibírni ezt az egészet. „Anyám borogass!” valami ilyesmit gondolhat talán. *
-Jaaa, az amishok, mindig összekeverem őket, de nem csoda. Egy kutya. Nekem. Szóval nem normális egyik bagázs sem.
*Rázom a fejem, hogy nyomatékosítsam a véleményemet. Nekem viszont végül is mindegy kicsodák, nem hiszem, hogy közünk lenne hozzájuk vagy fordítva és nem is nagyon szeretnék oda elmenni, még a végén meg akarnak téríteni és én azt nagyon nem bírom. A poligámiát bírom, feltéve ha én vagyok a főnök és nem a második feleség, és igazából az sem érdekel ha Ryannel testvérek vagyunk, nem úgy nőttünk fel és ha a génjeink ennyire különböznek a normális emberekétől, ráadásul a képességeink is igen különbözőek, akkor nem lehet gond. Ryan szavait némi fintorral fogadom, Gethin mintha mindent eltervezett volna velünk kapcsolatban, ráadásul úgy, hogy akkor is működjön a dolog amikor ő már nem él. Azt nem tudni, hogy csak biztosítéknak szervezett be embereket akikről szintén nem tudunk, vagy előre tudta, hogy mire mindennek be kell indulnia, már halott lesz. Ahogy elnézem az a szikra amit nem tudtam nem észrevenni Andie és Jeremy között, ennek a feltételezett rokoni kapcsolatnak köszönhetően újra fellobban. Andienek nagyon nem tetszik ez a verzió és ezen csak mosolyogni tudok. „Kizárt, kizárt!” ~Höhö kisanyám, nem eszik azt olyan forrón, nyugi.~ *Mindezek után persze, hogy előhívom Caspert, és learatom a babérokat vele is és Ryan képességével is. Tanulmányt lehetne írni az arcukról, és Andiere nézve sejtelmes mosollyal bólogatni kezdek közvetlenül azután, hogy megemlítettem Ryan vadállatságát. Talán leesik neki a tantusz a motellal kapcsolatban. Azért nekem sem kell a szomszédba menni elképedt arcért mikor Jeremy közli azt az életerős cuccost és felmutatja a kesztyűjét. *
-Aha, ezek szerint nem piszokfóbiád van. *Tócsányira kerekedett szemekkel meredek rá, Andie markolássza a srác kezét a kesztyűn keresztül, de nekem azért több kel. Hát ki tudja, véletlenül nem érek e hozzá és mi van ha az arcával is elszív, vagy ilyesmi, és akkor ott van még Andie is. *-És csak a kezeddel vagy..khhhmmm….mással is? Úúúgy értem ha netán, véletlenül az arcodhoz érnék, vagy neked mennék amikor nincs rajtad póló. Szóval csak jobb tudni. *Andiere nézek, ő persze nem mond semmit, hogy mit tud és ez elég fura a történetet tekintve és közben azért jár az agyam rendesen.* -Az kizárt! Neked is kell, hogy legyen valami, különben borul a nagy közös ötlete. Legalább ennek egyeznie kell.
*Ryan hugis szövegére szemet forgatok, majd vállon ütöm annak ellenére, hogy átkarolt. Na igen, a férfi birtoklási vágya kiütközött rajta. Persze mindezt pont azután csinálni, hogy bedobja a testvérek vagyunk és a mi kis családunk bombát, nem éppen erkölcsös, de ki nem szarja le? És még én vagyok a szabad szájú perverz. Látom ám milyen szemeket mereszt Jeremy, nem győzi visszaszuszakolni magába a felháborodását.* ~Azt hiszem kicsit sok vagy neki Ruby.~


♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 26 Ápr. - 17:56


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

Értem én, hogy Ruby most kirekesztettnek érzi magát, mert a lényeget elmondtam neki, és herótja van az újraismétléstől, de ettől még a szex téma picit nem odaillik. Nevetgélek rajta, mert azért legyezgeti a hiúságomat, hogy ez a lány volt olyan őrült, hogy megkockáztatta azt is, hogy akár szét is téphetem, és nem a szó szexuális értelmében. Vagy akár fel is robbanhatunk, az ő maradványait pedig vödörben áztatja fel a halottkém. Igen, szinte mesés volt ez az egymásra találás, főleg, hogy előtte még molesztálták is, ezért az elején kissé nehéz dolgom volt, hiszen rém bizalmatlan volt velem, az idegen pasival, akinek még a keze is világít, és mindenféle hősies, vagy dícstelen kalandra akarom rávenni. A kezdeti nehézségek elmúlt, éppenséggel prűdnek sem vagyok mondható, lévén valóban kiéltük magunkat a lánnyal, ami csak a kezdet volt, na de az nekem is kezd kissé sok lenni, a szexi dög már másokat is zavarba hoz ezzel, itt azonban még nem teszem ezt szóvá, hiszen tegye csak, ha jól esik.
- De igen, ők azok. És teljesen mások a törvényeik, mint teszem azt nekünk. Ezért nem mindegy, hogy mit csinálnak. Nem akarok rájuk ujjal mutogatni, de valamiért az a tipp, hogy Gethin feléjük akart terelgetni minket . – Vonogatom meg a vállamat, mert bár a nevelőapám most úgy tűnik, nagyon titokzatos ember volt, neki köszönhetően még mindig élek. Valahogy a legjobbat akarta nekem, és nem lennék meglepődve rajta, hogy ha az asztaltársaságom többi tagjának is felügyelte volna a sorsát.
- Nézd, én úgy nőttem fel, hogy tudtam, hogy valami szörnyeteg lakozik bennem, méghozzá az apám miatt, de... Gethin mindig gyámolított, és bíztatott arra, hogy majd egyszer minden jobb lesz. De konkrétumokat sosem mondott, egészen eddig a levélig. Igaz, ez is elég talányos, csak induljunk el, és ki tudja, hogy hol a végcél.  – Megint oldalra pillantok, ahogyan Ruby közbekotyog, na igen, erről már beszéltünk, ha testvérek vagyunk, elvileg az elég sok mindent megváltoztatna, de.. lehet, hogy mégsem? – Nem tudom, de Gethin mintha azt akarta volna, hogy idejőjjünk ebbe az istenhátamögötti városba. Kétlem, hogy csak a lekvár miatt. Ezért tippelek a mormonokra. – Látom, hogy Andie nagyon ragaszkodik Jeremyhez, ahogyan Ruby is hozzám, és azért én is örülnék neki, ha nem volnánk igazi testvérek. Valahol összefűz a dolog, hogy közös a sorsunk, de akkor biztosan nem lennének furcsa egymásra pillantások, gondolom ők egy egy pár. Azért az ember a testvérével viszonylag ritkán bonyolódik szexuális viszonyba, vagy lesz szerelmes.
- És te mit tudsz... hugi? – Kérdezek rá félmosollyal a másik lánynál, a vicc kedvéért eljátszhatjuk, hogy mi négyen testvérek vagyunk. Ha eldönttöttük, hogy merre tovább, akkor felkerekedhetünk, megtervezhetjük, hogy mit akarunk, de még csak az ismerkedésnél vagyunk. Kitárom a karomat, és odahúzom magamhoz Rubyt, de remélem nem kezd ebből megint pikáns dumákat gyártani, mert nem ez a lényeg. Most semmiképpen sem.
ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 22 Ápr. - 18:37Nyomozgatás Hope Town-ban


Fura ez az egész. Nem kicsit, nagyon. De úgy tűnik, Ryan-ék se tudnak pontos válaszokat adni. Pedig azt hiszem, Jeremy valahol ebben reménykedett. Hogy jön a kérdéseivel és kapja is a kész válaszokat. Én pedig pont ettől tartottam. Hogy nemhogy válaszok nincsenek, viszont a kérdések rendesen megszaporodtak.
És mi is szaporítjuk tovább, a hogyannal és a miért mosttal. És ez is jó kérdés Jeremy részéről. Miért pont most? Mire vártak eddig? Vagy mi az, ami miatt nem lehetett a dolgot tovább titkolni, halasztani? Túl sok a kérdés.
- Lerombolt motel? - pislantok meglepetten Ruby-ra. Persze valószínűleg csak viccel, túloz. Csak úgy a poén kedvéért, mert ő ilyen lehet. Mi másért nyomta volna be azt a provokatív kérdést? Szórakozik, rajtunk, magukon, velünk. És ez azért tetszik benne.
Még sem tudunk ezen a vidám szálon megmaradni, visszaterelik a témát a főszálba, pedig olyan szívesen elengedném.
- Ha jól tudom, az amishok a mindentől elzárkózó, csendes nép. A mormonok valami másabb, zavarodottabb vallást követnek - szólok én is közbe, és nem azért, hogy ismereteim villogtassam. Bár én nem néztem utána a városnak, mint már annyiszor leszögeztük Jeremy-vel, ő az alaposabb, utánajárósabb, én az ösztönösebb. De azért nem vagyok buta, ráadásul a suliban is sokat kell olvasnunk, kutakodnunk több témában. Valahol ezen is megakadt a szemem egy pillanatra.
Viszont robban a bomba, mármint képletesen. Azt hiszem, Jeremy valami ilyesmit is remélt, hogy a képességével kapcsolatos a dolog, hogy erre is választ kaphat, vagy legalább segítséget. Mondjuk annak én is örülnék. Ám mielőtt beleélhetnénk magunkat Ryan bedob még egy tényt, amire Ruby poénkodva ráerősít.
- Testvérek? Kizárt - rázom a fejem, csak úgy halkan ellenkezve. Kizárt, teljesen lehetetlen. Nem mintha gyermeket terveznék, ahogy azt Ruby előre leszögezte. De akkor sem vagyok képes Jeremy-re a testvéremként gondolni. Egészen más érzelmek dübörögnek bennem, és nem is vagyok hajlandó elnyomni azokat.
Ugyanakkor míg Ryan csak burkoltan céloz, Ruby ismét szókimondóbb, mintha csak alá akarná támasztani korábbi állítását. Világít a keze? Állattá változik?
Csak meglepetten pislogok, talán picit hátrébb is húzódok ültömben. Nem tartok tőlük, nem... egyszerűen ez az egész kezd egyre furább lenni nekem.
És erre az érzésre csak rátetéz, ahogy Ruby-kettő besétál és leül mellénk. Bár kétségtelen van valami különös benne, mintha nem lenne olyan élettel teli, mint a velem szemközt ülő lány, mégis...
És Jeremy se nagyon lepődik meg, kesztyűs kezét emelve magyaráz, ám keveset hallok belőle, még az új tudás hatása alatt állok. Csak akkor eszmélek, mikor három szempár szegeződik rám... azaz négy.
- Hm? - pislogok zavartan, mintha nem itt járnék, mintha nem is én ücsörögtem volna itt eddig és még most emészteném az információkat.
- Ne nézzetek rám, én néhány héttel ezelőtt még azt sem tudtam, hogy van efféle a földön - nyögöm ki nehezen. Nem, ilyen egyértelmű dolgok után nem tudok mit mondani. Jeremy meg van győződve róla, hogy én is olyan vagyok, és talán vannak pillanatok, mikor magam is kezdek hinni benne. De ilyen magabiztosságok után mit mondhatnék? Hogy néha emberekről álmodom? Azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen ember, aki álmodik.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Csüt. 21 Ápr. - 16:37Nyomozgatás Hope TownbanMég mindig úgy gondolom, hogy igenis jó ötlet volt ide jönni, akármi is derül ki, vagy épp nem derül. Valami miatt a másik két alak is itt van és úgy fest, hogy nem tőlük kaptuk a levelet, de ez se számít most. Az a fő, hogy valamiféle válaszokat kapjuk, de mintha ők se sokkal többet tudnának nálunk. Ez van, majd akkor összedugjuk a fejünket, bár azt hiszem az kellene hozzá, hogy a másik duó lány tagja inkább kevesebbet szóljon hozzá, na nem is a témához, hanem úgy általában az egészhez, mert a stílusa finoman szólva is... érdekes.
- Igen, én is elég sokat költöztem. - bólintok csak futólag Andie szavaira, de nem derül ki, hogy mégis ennek ellenére hogyan juthatott el hozzánk a két levél, főleg az enyém Andiehez. Inkább olyan, mintha valakit talán a fickó, Ryan nevelőapja megbízhatott valakit, aki azóta is foglalkozik ezzel az egésszel, vagy megmondta neki, hogy mikor keressen meg minket. Csak az a kérdés, hogy miért pont most. - Eddig ezek szerint te se tudtál semmit, vajon mi lehet az oka, hogy ez most indult el? - biztosan nem valami random véletlen időpont, de akkor mi lehet az oka?
A Ruby nevű lány stílusa nekem még mindig elég sok, de próbálok nem szemforgatni, főleg hogy Andie láthatóan benne van a játékban és még rá is kontrázik a dologra. Inkább megpróbálom ezt a részt figyelmen kívül hagyni és azzal sem foglalkozom egyelőre, hogy mi van, ha tényleg testvérek vagyunk. De az is lehet, hogy csak ő azok, vagy nem is ez az oka, hogy mind itt vagyunk. A mormon témára viszont már kicsit felkapom a fejemet, ez már érdekesebbnek hangzik, főleg hogy...
- Mielőtt ide jöttem én is utána néztem a városnak és róluk olvastam is, de mi közük lehet a mi dolgunkhoz? - nem azért jöttünk ide, hogy megvédjük a várost, főleg hogy Andie képessége még nem is nyilvánvaló, sőt ha van is, akkor sem olyasmi, amit használni tudnánk, tehát nem tudom, hogy hogyan is tudnánk bárkinek is segíteni. Úgy fest, hogy a másik kettő viszont nagyon is aktív képességgel rendelkezik. Ruby megjelenő hasonmása sejtem, hogy nem ikertestvér lehet, Ryan pedig ki tudja ezek alapján, hogy mire képes. De mormonok? Én is úgy hallottam, hogy magunkavaló békés népség, ha csak... - Talán nem mormonok, csak annak adják ki magukat. - ki is mondom végül hangosan azt, ami eszembe jut, bár azt még mindig nem tudom, hogy nekünk mi közünk lehet hozzájuk.
- Én elszívom az életerőt, ha hozzáérek valakihez. - lepillantok futólag a kezemre és kicsit megmozgatom az ujjaimat is benne. - Ezért a kesztyű. - teszem aztán hozzá végül, csak aztán pillantok oldalt Andiere, hiszen a saját képességéről neki kell beszélnie, főleg hogy egyelőre még a birtokra se jött el velem, hogy egyáltalán megnézzük tényleg jól sejtem-e és van neki. Kíváncsi vagyok, hogy itt most mit fog majd mondani, mennyire hisz már ebben az egészben.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 19 Ápr. - 8:34


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby

*Egy ideig elszórakoztatom magam Casper és a nő témával, meg a budival, addig Ryan nyugodtan elmondhatja a történetet amit már ismerek, felesleges lenne még egyszer ugyanazt elmondanom, ezért hallgatok egy ideig. Miután túllendültünk mindketten az ismert dolgokon, már jobban figyelek és elmerengek néhány részleten. Andie és Jeremy azért sokkal jobban el van eresztve kapcsolat terén, hiszen ők együtt nőttek fel, bennünk ez sem közös és, hogy őszinte legyek semmi más sem. Soha nem találkoztunk még véletlenül sem, mert akkor emlékeznék arra a szép pofira amit Ryan visel, nem hallottunk egymás nevéről, nem jártunk ugyanazokra a helyekre, sőt mi több, egészen más városban nőttünk fel. A bomba akkor robbant amikor felkeresett és az apámról érdeklődött. Andie felveti a kérdést, jogosan, hogy mégis hogyan jött mindez össze, persze én tudnék választ adni rá de nem teszem. Ha van elég gógyijuk a válasz ott fog világítani a fejükben. Gethin talán számos – a biztonság kedvéért – helyen nyomot hagyott maga után, megbízott pár embert, hogy x évben ide és ide, meg oda és oda kézbesítsen pár levelet – megjegyzem én nem kaptam, hozzám Ryan jött el – és aki életben maradt az eltelt idő után, az megtette. Jelen helyzetet tekintve egyetlen ember él csak aki választ tudna adni Gethint illetően, mert aki levelet kapott csak egyet kapott. A társalgás számomra kezd az unalmas és száraz tények gödrébe fulladni, ezért bedobom az amúgy igen nyilvánvaló szex és szikrázás dolgot. Jeremyt rögtön elkönyvelem prűdnek, míg Andie kezd szimpatikus lenni. Felkapom a sörömet, bár jobban szerettem volna valami erősebbet, mondjuk egy vodkát, de nem válogatok. Kortyolok a korsó pereme felett viháncoló szemeimmel pedig Andie-re pislogok. *
-Ó hát persze. Magunk mögött hagytunk egy félig lerombolt motelt.
*Tovább szítom a tüzet, mert egyrészt ez a téma – kulcs közeliségével – sokkal érdekfeszítőbb, másrészt nem tudom nem észrevenni, ahogy a lány finoman és nyugtatóan megszorította a köpni-nyelni nem tudó Jeremy kezét. Ryan tovább mesél, már kezd körvonalazódni néhány dolog. Kissé neheztelek rá amiért nem mondott el nekem mindent, de legalább nem unatkozom már.*
-A mormonok azok nem a polygámisták? Akik nem használnak semmilyen technikát és lovas kocsival járnak. Érdekes, ők inkább meghúzzák magukat mint fenyegetőzzenek, mellesleg mivel tennék? „felszúrlak a vasvillámra öcsi”-vel?
*Nem sokat tudok róluk, érthető miért nem mélyedtem el a kultúrájukban, náluk többnejűség van nem többférjűség. Aztán Ryan bedobja a képességes cuccot amire már felkapom a fejem. Tényleg, ez jó móka. Skóciában szembesülhettem azzal, hogy nem vagyok egyedül, mi több, képességek terén is igen változatos a paletta, akkor valami tűzgyújtó képességet kaptam ideiglenesen, sikerült is felgyújtanom vele egy fél kastélyt. Vagy majdnem. A karom az égett tutira még sem fájt és a ruhám is sértetlen maradt. *
-Ja, szívás lenne ha tesók lennénk, de mondjuk engem nem zavar. Úgy sem akarok gyereket. Na és? Ti mit tudtok? *Érthető módon lehalkítom a hangomat, azért még sem kellene, hogy mindenki tudja mire vagyunk képesek vagy dilisnek nézzenek minket. Mondjuk az utóbbi még veszélytelen.* - Ryan-nek világít a keze és vadállattá változik. Höhö, nem véletlen, hogy szétvertük a motelt, pedig csak integetett a mancsával.
*Csiklandoz a nevetés. Jeremy el fog ájulni az tuti, de azt hiszem erre Andie is csak tátogni fog mint hal a parton. Jómagam elszaladok a lóval és előhívom Caspert. Persze nem csak úgy a semmiből jelenik meg, azért hülye és felelőtlen nem vagyok, a budi felől jön. Vagyis jövök én vigyorogva, majd leültetem egy közben magunkhoz húzott székre. Észre sem lehet venni, hogy nem igaz, csak ha meg akarnák érinteni.*


♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 17 Ápr. - 20:52


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 
 
Ha tudnám, hogy mi jár Ruby fejében, biztosan vétóznám, maximálisan tagadom, hogy mindez a nemiséghez köthető. Nem hiszem, hogy csak mert Jeremyvel beszélgetünk, ezzel el is dőlne, hogy mivel mi vagyunk a pasik, öntörvényűen lefektetjük az alapszabályokat. Itt most egyenlőség van, nem véletlenül dolgoztam az ENSZ-ben, hiszen az elnyomás ellen küzdök, és a béke fennmaradáséért. Még ha jelenleg nagyon is benne vagyunk a sűrűjében, a grófot meg azt a borzadályos szektát is meg kellett semmisítenünk azért, hogy mi túlélhessük.
- Igen, sejtettem. Ruby sem volt a helyzet magaslatán, amikor bekopogtam hozzá. Úgy tűnik a nevelőapám egyoldalúan ismert titeket, akik nem tudtatok róla semmit. Pedig valami közös biztosan van bennünk. – Megint sikerül elnevetnem magamat, ahogyan Ruby bedobja a szex témát. Én azért ennyire nem vagyok nyílt, másoknak elméletileg nincsen köze, hogy mi van köztünk, ahogyan ránk sem tartozik, hogy ők mit művelnek egymással az ágyban. Alkalmi szeretőm kissé szabadszájú, ami engem nem zavar, sőt, de másokra azért ez lehet elriasztó hatással. Látom, hogy Jeremytől nagyon távol áll ez a stílus, de mintha ott is Andie lenne aki viszi az érzelmi szálat, és megnyugtató, hogy köztük is van valamiféle harmónia, még ha erre Ruby faltörő kosként hívta fel a figyelmet.
- Nem tudom Andie. Úgy tűnik ez az ügy túlmutat rajtunk. Hope Townba hozott a nyom, amiről nem tudok túl sokat. Utánanéztem a munkám révén, és valami mormon közösség él a közeli hegyekben, akik ugyan lejárkálnak a városba, de elég rossz hírük van. Nem pusztán a vallásuk az, amely kiemeli őket, hanem... értitek, eléggé fenyegetve van a város általuk. – Vonom meg a vállamat, erre még Rubynak sem mondtam semmi alapot, gondoltam majd ha megérkeztünk, akkor négyesben kezdjük mindezt fejtegetni. – Szóval a mostohaapám lehetne a kulcs, vagy az, ami összeköt minket. Elsőre olyanra gondoltunk, vagyis Ruby vezette fel, hogy ha ez az alak... különleges volt, akinek számos gyereke volt, köztük mi is, akkor szívás, de testvérek vagyunk. Csak abban reménykedhetünk, hogy nem szó szerint. Gethin hozzátok irányított minket, akkor... nektek is vannak... rejtett adottságaitok? – Talán túl direkt kérdés, de muszáj hogy felvezessük a dolgot időhúzás helyett, mert céllal érkeztünk ide mind a négyen. És a felesleges szócséplés talán egyikünknek sem a kenyere. Láttam, hogy Ruby milyen fancsali, türelmetlen fintort vágott le, amikor Jeremyék közvetlenül utánunk jöttek meg, lehet, hogy tervei vannak azzal a szobakulccsal? Rákészülünk a halálos veszélyre némi gőz kieresztéssel?


ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 16 Ápr. - 11:23Nyomozgatás Hope Town-ban


Igazság szerint nem rajongok azért, ha a megkérdezésem nélkül döntenek a fejem felett, még ha csak olyan kis apróságról is van szó, mint hogy mit iszok. De most kegyesen átsuhanok a dolog felett, megpróbálom úgy venni a dolgot, hogy a srác kedves akart lenni, oldani a görcsöt. Így ellenkezés vagy csípős odaszólás nélkül biccentek a pincérnek, mikor lerakja elém a poharat, de egyelőre mellőzöm, hisz beszélek, vagy is kérdezek, és ezt ivás közben igencsak nehéz.
A válasz hallatán ugyanakkor kissé megemelkedik a szemöldököm, ami némi kétkedést akar most kifejezni. Nem, a dolgok nagyon nem állnak össze.
- Azt mondod, tizenkét éve halott... Én akkor még anyámmal éltem, azóta legalább fél tucatszor költöztem. Ehhez képest megtalált a levél, ami ráadásul nem volt címezve, postázva. Csak úgy letéve az ajtóm elé. Ez szerinted hogy működik?
Na jó, picit talán kekeckedek, de ebben a helyzetben talán senki nem róhatná fel nekem, hisz az egész történés úgy bűzlik, ahogy van. Egyre inkább úgy érzem, csapda vagy valami idétlen vicc, amire kár az időt fecsérelni. Annyira ködösek, annyira képtelenség, amit állít.
Jeremy persze más, ő keresi a kapcsot, a lehetőséget, így válaszol, helyettem is. Úgy is csak ugyanazt tudnánk mondani, egy helyen nőttünk fel és ennyi. Még a név említésére is csak nemlegesen rázom a fejem. Az életben nem hallottam, de ha valóban pap volt, ezen nincs is mit csodálkozni. Templomnak még csak a közelében se nagyon jártam már vagy húsz éve.
Ám ahelyett, hogy a társalgás gyanakvóvá, vagy épp reményvesztetté válna, netán ellaposodna, Ruby olyan bombát robban, mire nincs is jobb reakció, mint hogy...
Na valljuk be, röhögnöm kell, noha diszkréten és nőiesen teszem, de nem tudok mást tenni, tetszik a csak, még ha roppant indiszkrét is.
- Tudnék miről mesélni, de úgy sejtem, te is - kontrázok, amolyan mi nők vagyunk, mi értjük stílusban. Azt sejtem, Jeremy-t letaglózza ez a fajta őszinteség, könnyed és szemtelen megnyilvánulás, de nekem ez az első pillanat, ami tetszetős ebben a faramuci helyzetben.
Azért finoman megszorítom kesztyűs kezét, biztatón, csillapítón, mert én tudom, neki mennyire kínos lenen azt a témát boncolgatni. A továbbiakra csak elhúzom a szám és megvonom a vállam. Azt meg neki kell tudnia, engem mennyire nem érdekel ez az ügy, főként csak miatta vagyok itt.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Csüt. 14 Ápr. - 22:13Nyomozgatás Hope TownbanElső ránézésre a két alak igazából nem tűnik veszélyesnek, de sose lehet tudni. Az a biztos, ha óvatos vagy és figyelsz a részletekre, aztán majd meglátjuk. Én ennek fényében óvatosan szemlélem a velünk szemben ülő párost. Nem mondom, hogy furcsák, de azért van bennük valami... amit nem tudok hová tenni, bár könnyen lehet, hogy ennek az az oka, hogy nem ismerem őket és ha tőlük van a levél akkor azért gyanakvó is vagyok. Lehet csapda, vagy átverés és nem akarom, hogy Andie az én csökönyösségem miatt kerüljön bajba, hiszen jó eséllyel ha rajta múlik akkor nem is jövünk el, de eljöttünk, mert nekem muszáj volt tudni, hogy mi folyik itt és képtelen lettem volna e nélkül álomra hajtani a fejemet. Mások vagyunk e téren, ő könnyen túllépett volna rajta, én nem. E miatt vagyunk most itt, főleg miattam, de a kérdése jogos. Nem tudni honnan tudta a címet a srác, és mielőtt még kibukna belőlem a kérdés, honnan tudta hogy én is ott leszek jönnek a válaszok, amikre azért kap pár meglepett pislogást.
- Mármint a nevelőapádról? Úgy tűnik, hogy tudunk róla bármit is? Nem is hallottam még ezt a nevet. - oldalra sandítok Andiere, de valahogy úgy sejtem, hogy neki se lesz több fogalma erről az egészről, mint nekem, ő se hiszem, hogy ismer egy Gethin nevű papot, vagy hallott volna róla. - fogalmam sincs, hogy mi bennünk a közös. Egy környéken nőttünk fel, de... - megvonom a vállamat, hiszen nem tudom, hogy mi lehet a közös bennünk. Ismertük egymást régen, de ennyi, jó ideje nem találkoztunk azóta, hogy újra sikerült összefutni és hát azóta se volt minden pillanatunk fényes. Nem hiszem, hogy az kötne össze minket, hogy ugyanonnan származunk, hiszen még volt jó pár kölyök arrafelé, akik nem kaptak levelet és most nincsenek itt. Amikor viszont a páros lány tagja szólal meg enyhén szólva is megáll a kezemben a közben megérkezett sör. Kész csoda, hogy nem sikerül ki is köpni egy adagot. Hát na ez úgy finoman szólva is nagyon direkt megjegyzés volt és nem igazán tudom hirtelen, hogy mit is kellene mondanom rá, csak nagyokat pislogok és beszéd helyett inkább kortyolgatom tovább a sörömet, mert az biztos, hogy erre nem tudnék mit mondani. Lehet, hogy Andie igen, mert a nők jobban megértik egymást, ezért csak oldalra sandítok kíváncsian, de valahogy nem hiszem, hogy olyasmit reagálna, ami nagyon meglepne.
- Igen, elvileg pont e miatt vagyunk itt, hogy kiderítsük, hogy mi is ez az egész. - szó se róla, az én visszafogott stílusomnak Ruby elég sok. Nem is csak a stílus és a szó használat, hanem úgy általában az egész lány. Andie is szabadjára tudja engedni magát tisztában vagyok én vele, de azért ilyen szinten sosem. Furcsa páros, hiszen a másik srác jóval komolyabbnak és visszafogottabbnak tűnik, nem is értem, hogyan heveredhettek egymás mellé, no meg hogyan alakulhatott ki bármiféle szikrázás is közöttük, hiszen tűz és víznek tűnnek így elsőre. Vagy a srác sem olyan visszafogott, mint aminek elsőre tűnik?

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 97
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 10 Ápr. - 13:42


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby


*Elnézem ahogy kezet fognak egymással, mindenki méregeti a másikat mit az illegális kakasviadalokon a taréjosok. Főleg persze a két pasi, a lány meg csak úgy nőiesen, elgondolkodik, hogy nyújtsa vagy ne nyújtsa, még talán nagy rosszindulattal azt is feltételezhetem, hogy undorodik más kezének megfogásától, persze nyilván más oka van. Én ettől a dilemmától megkímélem magam, ráfoghatom a teli kezemre, mindkettőre amiért nem fogok kezet velük, elvégre még integetni sem egyszerű kulccsal a kezemben, hát még táskával. Azért kedves vagyok meg minden, mosolygok is és nincs egyetlen megjegyzésem se, nem mintha lenne rá okom.
Megértem a kételyeiket és a bizalmatlanságot, nekem is volt egy nagy adaggal amikor Ryan beállított, pláne, hogy az első percben a világítós kezét lóbálta előttem. Aztán az a mese Gethinről, meg, hogy az apámat keresi akiről én sem tudom él-e hal-e, és különösebben nem is érdekel. Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, azt mondanám, hogy az egész rábólintásom nagyban függött attól, hogy együtt kellett élnem az alkoholista anyámmal és mikkor visszajöttünk Skóciából az állásomat is elveszítettem. Persze Skóciában azért már volt köztünk némi szikra és semmi köze nem volt Ryan képességéhez.
Mikor leültünk végre egy asztalhoz, hagytam a két pasit kibontakozni a férfiasságukban, vagyis rájuk bíztam a nagy megbeszélést és a másik lány is így tett. Addig körülnéztem Casperrel az asztráltestemmel, de ha így gondolok rá, vagyis magamra nem olyan érdekes és szórakoztató. Szerencsétlenségemre pont volt egy nőci a mosdóban és összetalálkoztak/tunk, mosolyogva integett/tem neki, majd benéztem a két ülőkés wc-be, szemrevételeztem a mosdót, találtam folyékony szappant és kéztörlőt is. Meg voltam elégedve, addigra a nő is eltűnt de nem is ez a találkozás volt a csúcspontja a történetnek, hanem az amikor odakint engem látott meg teljes valómban. Addigra Caspert visszahívtam magamba, már ott a budin felszívódott ám a nő rám nézett és elkerekedtek a szemei. Annyira bámult, hogy majdnem nekiment a pultnak, kis híja volt. Integettem neki és rámosolyogtam, kérem szépen, van egy ikrem, mit kell ezen fennakadni? Andie kérdését nem hallottam a kis intermezzo miatt, csak Ryan magyarázatára kaptam fel a fejem és a figyelmem.*
-A szex. Az bennük a közös, csak úgy szikrázik közöttük a levegő. Mellesleg közöttünk is bár néha más is szikrázik de arról nem mi tehetünk.
*Bájos mosolyt villantottam Jeremyre és kérdőn felvontam a szemöldököm, vajon mit szól mindehhez. Arról kétségem sem volt, hogy van köztük valami, de ha még nem bontakozott ki, most kiugrik a nyúl a bokorból. Eszem bogában sem volt visszafogni magam, roppant szórakoztató volt ez a páros randi amit az a Gethin intézett el nekünk. *
-Az a gyanúm, hogy mi négyen valami globális szarságnak vagyunk a mozgatórugói és nem bírom ha más rángat. Szóval ki kell derítenünk, hogy ki az, miért csinálja és mennyire éri meg nekünk, hogy hagyjuk.
*Andie-re pislogtam, nekünk nőknek össze kell fognunk. Vannak olyan dolgok amikről a pasik nem tudhatnak, azt hiszem lassan ideje lesz egy budis csevejnek.*

♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 80
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 8 Ápr. - 12:01


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 
 
Már kezdem megszokni, hogy Ruby mennyire nagyszájú, és másokban is felmerül, hogy olyasmiket műveljen vele, mint amit én tettem abban a bizonyos hotelszobában. Karbafont kézzel vigyorgok az ügyintézésén. Én már kezdem őt megismerni, nem csak egy darab hús, többek között a humora és a stílusa is megfog, de a külsőt kár lenne letagadnom, hogy mennyire megvan így is a kémia szinte az első perctől kezdve. Nem nagyon kellett egymásra hangolódnunk, hogy velem tartson, félretéve az egyébként pocsék életét. Nekem sem volt sokkal jobb, másoknak próbáltam segíteni úgy, hogy nekem nem volt családom, sem érdemi célom. A levél a legjobbkor jött, hogy felébresszen, igenis is érek valamit, és van kijölölt utam. Azt nem merem megkockáztatni hogy Gethin is mutáns volt, netán időutazó. Egyszerű ember inkább, aki azonban sokkal többet tudott rólam, rólunk, a mutánsokról. A valódi apámról, és erről az egész szörnyűséges helyzetről. A múlt éjszakát már nem is említem, amelynek köze nem volt a történetünkhöz, és a vonzódásunkhoz sem. Egy idióta csalt lépre minket, és csoda, hogy ki tudtunk szabadulni. Bólintok nevetve, amikor megjött a kulccsal, ám már nincsen lehetőségünk kifújni magunkat, és felavatni az új helyszínt, mert Ruby kérdezősködése nyomán meg is jön a két delikvens, akikről szinte lerí, hogy összetartoznak. Mi azért még nem vagyunk ennyire összeszokottak. Miután kezet nyújtottam a srácnak, a lánnyal is megteszem ugyanezt.
- Én nem tudtam. A nevelőapám ezek szerint jobban ismert titeket is, mint hogy tudtok róla. Gethinnek hívták, pap volt, és több éve halt meg. Pontosabban tizenkettő. Ő nevelt fel. Akkor azt mondta, hogy meghaltak a szüleim, az apám sorozatgyilkos volt. Ám úgy halt meg, hogy engem kerestek nála, és...  Nem tudtam megmenteni. Azóta egyedül vagyok, és a napokban érkezett a levele, amit nem is tudom, hogy mikor adott fel. Ruby apjához irányított, de mint kiderült, Ruby sem tudja, hogy hol van ő, így... ketten próbálkoztunk. A másik két név ti voltatok. Mit tudtok róla? És... mi bennetek a közös? – Kérdezem négy sört kérve az asztalunkhoz, bár el tudom képzelni, hogy ha komolyabb témákról esik szó, akkor lesz itt még keményebb pia is. Rubyra sandítok némi bátorításért, nekem csak a képességeim halálosak, stílusra ő a magabiztosabb. Viszont ez lényegében az én keresztem, bármennyire is át akarom hárítani a felelősséget.

ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 140
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 6 Ápr. - 15:45Nyomozgatás Hope Town-ban


Ha nem lennék teli kérdőjelekkel a helyzet miatt, hát tuti hogy belőném a páros randi poént. Mert első blikkre ez ennyi lesz. Lehet hülye konyhapszichológia, de mi nők megérezzük az efféle felajzottságot, az adott pasi iránti figyelmet. Már pedig a Ruby nevezetű lány tuti sokkal szívesebben vonná most a srácot a kezében lengetett kulcs szobájába, mintsem egy asztalhoz. Valószínűleg az én kisugárzásom is hasonló, csak a valóság bonyolultabb. De ez már nme az ő dolguk.
A kéznyújtásra finoman felvonom az egyik szemöldököm, talán egy csipet hezitálás is kiérződik a mozdulatból, de aztán csak megfogom a srác mancsát. Ha esetleg afféle, mint Jeremy, azt úgy is rögtön észreveszem. Akinek a kezét még az asztal felé menet se engedem el, magamnak be kell valljam, kissé zavar a helyzet, talán egy csipet félsz is van bennem. Nem szeretem, ha a rejtélyes ügyek rajtam keresztül jönnek létre. Én riporterként csak külső szemlélő akarok lenni, aki más örömét vagy épp kálváriáját megörökíti a kíváncsi hallgatóság számára.
Még is itt vagyok, főképp mert Jeremy nagyon ügyesen érvel, és talán pici részben saját kíváncsiságom okán. Annyira viszont nincs nyílt barátság, hogy nekivetkőzve kényelmesedjek el a széken, inkább csak a szélén ülök meg, feszes háttal, ugrásra készen. Bár inkább mint egy macska, mintsem egy riadt egér.
- Honnan tudtad a címem? - szólalok meg először, talán kissé túl lényegre törőn. De hát valahol el kéne kezdeni ezt a társalgást végre, hogy lássuk, mi a cél. Érdemes-e foglalkozni vele, vagy csak felesleges hülyeség, mert akkor ebben az esetben inkább Jeremy-vel tölteném az időt, mintsem itt bogozzam a szálakat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 243
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 6 Ápr. - 13:59Nyomozgatás Hope TownbanLehet átverés, ahogyan lehet akár csapda is, de ettől még muszáj megnézni, mert bármelyik is legyen majd megoldjuk, viszont ha netán nem erről van szó, ha mégis valami pozitív, ha valami fontos hír... gőzöm sincs, akkor nem hátrálhatunk meg csak azért, mert rossz is lehet. Az életben bármi alakulhat rosszul, de ettől még egy próbát tenned kell, hátha mégis csak jól alakul, legalább az esélyt adjuk meg, és én meg akartam adni. Szerencsére Andiet is sikerült rábeszélni arra, hogy ő is akarja, még ha nem is volt épp könnyű menet.
- Tényleg? - meglepetten pillantok oldalra kicsit. Az út hosszú és egyenes, nem igen kell azon aggódni, hogy elénk ugrik-e egy szarvas, vagy hasonló, így nem gond pár másodperc, amit nem az út bámulásával töltök el. - Végül is én se sok felé jártam, csak a környéken szinte, kisebb városokban, amíg munkát nem találtam. - mert hát itt a városban nem maradhattam, mert a szüleimtől kellett távol tartanom magamat, így maradt végül North Salem. Kisváros, megszokható és végül is jól éreztem magamat, de tény, hogy nem igazán volt lehetőségem kiteljesedni, vagy távoli célokat kitűzni magam elé, ahogyan azt ő megtette.
- Én azért izgulok, de a kirándulás is jól hangzik, legalább kimozdulsz. - legalábbis a városból, legalább valamelyest, ez is mindenképpen jó és tényleg felfoghatjuk afféle szórakozásnak is, mert végül is az. Jól érezzük magunkat, ha nem lesz ott senki, ha pedig igen, akkor reméljük szolgál valamiféle infoval arról, hogy miért is kaptunk levelet névre szólóan és én nem is a saját címemre.
A célhelyre érve hamar kiszúrom azokat, akik minket emlegetnek, kérdés csak, hogy rosszat vagy jót akarnak. Ösztönös ahogyan megfogom Andie kezét, hogy ha bármi gond lenne, akkor megvédhessem és ne sodródjunk el egymástól. Csak aztán pillantok a srácra, mert úgy fest, hogy ő küldte a levelet, de vajon miért? Nem tűnnek a veszélyesnek, főleg a lány, aki elég fiatal és folyton ide-oda jár a tekintete. Nem tudni, hogy azért, mert izgága természet, vagy mert folyton máshol jár az esze, de nem is igazán számít ez most, csak hogy megtudjuk, hogy miért vagyunk itt egyáltalán.
- Gondolom igen, és Jeremy... Andie, bár ez akkor már világos. - hiszen eleve minket kerestek. Elfogadom mindenesetre a srác kezét, jó meg is nézem magamnak, hogy le tudjak valamit szűrni a kiállásából, vagy bármi. Veszélyes-e, vigyáznunk kell-e vele stb. Megrázom a kezét, a kesztyű persze akkor se kerül le a kezemről, amikor leülünk, ahogyan egyelőre a kabát sem. Nem tudjuk mit akarnak és miért vagyunk itt, addig nem is érdemes nagyon levetkőzni, előbb lássuk a tényeket.

♫ TKO ♫Ruha©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   

Vissza az elejére Go down
 
Hope Town - Eredetkutatás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» New Orleans-i park

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: Közel s távol-